PDA

View Full Version : Glam 2 Iran... TO ANTΙΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ

Σελίδες : 1 2 [3]

vrakas
01/07/2008, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ψαξε και διάβασε κι άλλα θρέντ-πόστ του Βασίλη!

Θα γουσταρεις!

:beer: :beer: :beer: :beer:

Διάβασα ακόμη ένα, πολύ καλός είναι με τις λέξεις :beer:

Uriah Heep
02/07/2008, 18:37
Μέχρι και τα πάσχοντα από σπογγώδη εγγεφαλοπάθεια βοοειδή, μπορούν να κατανοήσουν την έννοια ενός σατυρικού ταξιδιωτικού, εν προκειμένω του «ΑΝΤΙΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥ», την αναγκαστική παρα-λογοτεχνική υπερβολή , τα εντυπωσιοθηρικά «καρυκεύματα» καθώς και τα φραστικά ξεβρακώματα που πρέπει να διαθέτει στο «οπλοστάσιό του», προκειμένου να πετύχει!
Μέχρι και η έσχατη κουφόνοος όρνιθα, έχει αντιληφθεί το ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ πνεύμα που με χαρακτηρίζει, σχετικά με τις δυσκολίες παρόμοιων ταξιδιών.
Την κλασσική πλέον προτροπή μου προς τον έσχατο υποψήφιο ταξιδευτή… «κάνε ένα σέρβις και φύγε» την γνωρίζει και το τελευταίο τρεκλίζον και μαλακογνώμον μοτοσυκλετιστικό βλίτο!
Η γνωστή πλέον και πανομοιότυπη πλακίτσα για τους glam BMWδάκηδες συνηθίζεται ακόμη και εις τα αχανή βάθη της εξ Ανατολών Γείτονος! Η ομάδα (όσο ήταν ακόμη...) πήρε γεύση από 2 Τούρκους, έναν κανονικό και ένα ακόμη fashion victim του βαυαρικού ιδεολογήματος, στα σύνορα Ιράν-Τουρκίας.

Όλα τα παραπάνω, προφανώς δεν έχουν γίνει κατανοητά από τον Κώστα (liberec) που ως αυτότεχνος συνοικιακός δικηγορίσκος ανακαλύπτει «ψέματα» και «ανακρίβειες»…
…και με …κατινάμπλ υπονοούμενα του στιλ «τα φαινόμενα απατούν!!!!!!!», ή ακόμα χειρότερα «δεν με πειράζει αν κάποιος προσπαθεί να χτίσει ένα μύθο γύρω από το πρόσωπό του», καβάλησε την τσουλήθρα και κατεβαίνει ιλιγγιωδώς!

ότι και να γράψω, οι συμμετέχοντες ξέρουνε την αλήθεια και το ψέμα,

προσοχή, τα φαινόμενα [καμιά φορά] απατούν!!!!!!!

Όχι, δεν θα εμπλακώ αναδρομικά σε φραστικές αλλαξοκωλιές, αλλά πρέπει να τονίσω ότι δεν επέλεξα την συγγραφή του επί πληρωμή «κλεισμένου» ταξιδιωτικού στο ΜΟΤΟ, που επιθυμούσε διακαώς ο liberec, γιατί προτίμησα το χαβαλέ με τα λίγα φιλαράκια που πιστεύω ότι έχω στο forum του moto.gr .Για να γίνει κατανοητό πόσο πολύ μ΄αρέσει η «προβολή»(!) και σε πιο «συγκεκριμένο σημείο» του σώματος γράφω τα λεφτά! Ήμουν έτοιμος να εξαϋλώσω το ΑΝΤΙΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ, με το παραμικρό σημάδι δυσαρέσκειας από οποιονδήποτε συμμετέχοντα στο ταξίδι, κάτι που τελικά δεν έγινε…
…γιατί αποδείχθηκε ότι κατά την συγγραφή τοποθετήθηκαν extra στασίδια και χειρολαβές ορθίων από τους συνωστιζόμενους αναγνώστες, και η συμμετοχή του liberec δήλωνε ότι υπάρχει η δέουσα αποδοχή!

Μετά την ταξιδιωτική λειψυδρία…
…μετά λύπης μου διαπιστώνω και δεοντολογική λειψανδρεία!
Διότι κύριος, μας την πέφτεις έμπλεος κολακευτικών κομπλιμάν, σε δέχομαι σαν συνταξιδευτή στο ταξίδι μου, κάνω τις κατ΄εμέ απαραίτητες υποχωρήσεις, που πας να μου τις χρεώσεις και για προσωπικές επιλογές…
Τι να κάνουμε δηλαδή? Αυτές δεν θα ήταν οι επιλογές μου! Να μαλώνουμε? Τα βρεφονηπιακού σταθμού επιχειρήματα που παραθέτω, δεν χρήζουν περαιτέρω σχολίων...

... ένα ξέρω... σε κάθε διαπραγμάτευση στην ρεσεπσιόν ο Βασίλης Uriah Heep ήτανε παρόν. Τις πιο πολλές φορές μαζί με κάποιον, άλλα πάντα ΚΑΙ ο Βασίλης. Οπότε, εκ των υστέρων δεν μπορεί να παραπονιέται για τις επιλογές....
Άρα με ενοχλεί, όταν μετά από το ταξίδι [καλό η κακό, δικό μας ήτανε], το τέλος του αντιταξιδιωτικού είναι περίπου ευχές των αναγνωστών:

"καλά ρε μπαγάσα, σου το λέγαμε ότι με τους φλόρους με τις μπέμπες δεν θα περάσεις καλά"

δεν με πειράζει να δημιουργεί κάποιος έναν μύθο γύρο από το προσωπό του, αλλά τα στοιχία πρέπει να είναι αληθινά

…και ξαφνικά έρχεσαι και αφοδεύεις προσωπικές αιχμές εναντίον μου!
Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο!
Δηλαδή, έγινα ψεύτης και ανακριβής για να χτίσω έναν μύθο γύρω από το πρόσωπό μου!!!
Αυτό κατάλαβες, τελικά, μετά από 3 βδομάδες ταξιδιού, για μένα?

-
κάποιος μπήκε στο φαρμακείο του Μάκη στο νησί και του είπε ότι κάπου διάβαζε για το ταξίδι, αλλά "ήτανε όμως κυριλέ, δεν βαριέσαι" του είπε με ύφος απαξιωτικό - και αυτό το έφερε βαρέως ο Μάκης και εγώ να ήμουνα στην θέση του, θα με πείραζε και εμένα.

όχι ότι απλά είναι αδικία, αλλά από κάπου συμπέρανε ο τύπος ότι "εσείς με τις ΒΜW, τις ADV, είστε λίγο Glam και δήθεν"

είναι κρίμα

ήτανε όμως έτσι τα πράγματα ή δεν ήτανε?
επ'αυτού - επέλεξα να γράψω ...........
"ταξιδιωτικό"

Και γι΄αυτό φταίει το ΑΝΤΙΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ!!!
Η "His Master's Voice" από την Βαυαρία, κατάφερε να σας κάνει να λυπάστε και να φέρεστε ως ευνούχοι σε μοτοσυκλετιστικό προτεκτοράτο!
Αν είχατε πείσει ΜΟΝΟ τον εαυτό σας ότι άξιζε το ταξίδι...
...θα είχατε γράψει στ΄@ρχιδι@ σας το κάθε κομπλεξικό κνώδαλο που σας "τη βγαίνει"!

Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ έχει το δικαίωμα να εκφράζεται όπως γουστάρει για την ταξιδιωτική μας σαπουνόπερα, να υπερασπίζεται ως εθελόθυτο και άμισθο κορόιδο τα μοντέλα βαυαρικών τινών “boutique” και λοιπών γκαλερί και να προτείνει τον ταξιδιωτικό του σκεμπέ όπως αυτός κρίνει…

…ΟΧΙ όμως συκοφαντώντας κάποιον προσωπικά ως ψεύτη και ακόμα χειρότερα να προσβάλει κάποιον, ότι προσπαθεί μέσα από τις κοινές ταξιδιωτικές μπουρμπουλίθρες, να χτίσει μύθο, γύρω από το πρόσωπό του!!!

Ντροπή!

marulis
02/07/2008, 19:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep :a23: :a23: :a23:

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

:wave2:

liberec
02/07/2008, 21:38
Βασίλη, έγινε παρανόηση ΚΑΙ δικό μου λάθος, αλλά επέτρεψέ μου να απαντήσω, σχεδόν λιτά

πρώτα πρώτα δεν μπορώ [και δεν θέλω] καμία λεκτική πάλη, γιατί απλά δεν διαθέτω τέτοιο λεξιλόγιο, θα ήτανε άνισο

όταν έγραψα για τον μύθο, ίσως πρέπει να έρθεις για λίγο στην θέση των υπολοίπων...και εξηγώ:

δεν είναι ευχάριστο για μένα [υποψιάζομαι όχι μόνο ... και για άλλους], μετά από την πλάκα, που διατηρούσαμε στην προταξιδιωτική φάση, που εμπεριείχε και τα πειράγματα για BMW/Honda [καμία αντίρρηση], να βγει σαν συμπέρασμα - τα συλλυπητήρια των συμφορουμίτων όπως τα χαρακτήρισα-, ότι δηλαδή ο σκληροπυρηνικός ταξιδιώτης Uriah Heep δεν πέρασε καλά, διότι...... διότι.... για πές εσύ?.... πάντως κάτι κατάλαβαν από το αντιταξιδιωτικό σου, που τους έκανε να εκφραστούν έτσι.
Εγώ Βασίλη δεν διεκδικώ κανένα τίτλο πιο σκληροτράχυλου ή πιο malakoτράχυλου μοτοσυκλετιστή, και νομίζω, ότι και πριν το ταξίδι και μετά από αυτό, σου δείχνω το σεβασμό που πρέπει. Αλλά δεν μου αρέσει να είσαι μέσα στην ομάδα, να είσαι μέρος της, να συμμετέχεις στις αποφάσεις της και μετά στο "αντιταξιδιωτικό" σου να βλέπω τόσο συχνά, πόσο διαφωνούσες με τις επιλογές της. Αυτό εννοώ. Ότι πλάθεις μύθο γύρο από ένα πολύ hardcore ταξίδι που θα ήθελες να είχες κάνει..... εμείς δεν σου επιτρέψαμε, γιατί θέλαμε να πάμε στο τάδε ξενοδοχείο κτλ. Είναι κατ'εμέ: υπερβολή σου ήτανε τόσο "καλλιτεχνικά υπερβολική", που μπέρδεψε και τους αναγνώστες σου. Και σου εύχονται άλλα, "πιο σωστά" ταξίδια. Το θεωρώ άστοχο, αναληθές. Είναι η γνώμη μου. Αυτό τουλάχιστον όσον αφορά εμένα ..... δεν είδες νομίζω πουθενά να κόλαγα, εγώ πρότεινα σκηνή στην έρημο κτλ.
Δεν θέλω να εμπλακώ σε λεκτικές αλλαξοκολιές όπως εύστοχα τα ονομάζεις, δεν θέλω μία -προς- μία λέξη να την εξετάζουμε κάτω από μικροσκόπιο. Γι'αυτό αν ήμουν υπερβολικός στην έκφραση, ζητώ συγνώμη, αλλά αυτό εννοούσα.
Και το "τα φαινόμενα απατούν" αυτό λέει. Και επέτρεψέ μου και εμένα να είμαι λογοτεχνικά υπερβολικός και με χιούμορ .... τότε δεν θα προσβλάλλεσαι καθόλου.

Τέλος, θέλω να σε ευχαριστήσω [όπως και τόσες φορές και μέσα στην ομάδα και άλλες τόσες και δημόσια, αλλά άλλη μία δεν θα βλάψει, να μην νομίζεις ότι το ξέχασα..], γιατί με ενέπνευσες με το ταξίδι σου στην Τυνησία, γιατί προέκυψε ένα νέο, παρόμοιο και με δέχτηκες στην υπό διαμόρφωση παρέα. Ελπίζω, ότι σε κάτι μπορεί να φάνηκα και εγώ χρήσιμος. Εάν όχι, λυπάμαι που δεν το κατάφερα. Ναι, με πήρες στην ομάδα. Ναι, και εγώ δέχτηκα να πάω μαζί σου, και εσύ δέχτηκες να πάς μαζί μου. Για κάποιους λόγους το κάναμε. Δεν σου επιτρέπω, να με αποκαλείς αχάριστο. Σε σέβομαι, αλλά δεν είμαι αυλικός. Θα έπρεπε? Εγώ πέρασα καλά, δεν αναφέρω σχεδόν τίποτε από αυτά, που μπορεί να με πείραξαν εμένα, Βασίλη.... αυτό εννοώ, όταν έγραψα "κανονικό ταξιδιωτικό". Αυτά θα μπορούσαν να μείνουνε μόνο μέσα στην ομάδα.

Δεν επιθυμούσα ποτέ "διακαώς" κανένα ταξιδιωτικό στο περιοδικό ΜΟΤΟ. Παρακαλώ να το πάρεις πίσω. Βρήκα τα τηλέφωνα, μίλησα με τον αρχισυντάκτη,ήρθα σε έφερα σε επαφή μαζί του να γράψεις ΕΣΥ το ταξιδιωτικό. Πρώτα μίλησα ΚΑΙ μαζί σου, αν είσαι διατεθειμένος, να μην σε φέρω δύσκολη θέση. ΣΟΥ παρέδωσα τα τηλεφωνά του, να επικοινωνήσεις. Και το έκανες. ΕΣΥ. Αναγνωρίζοντάς ΣΕ
α/ σαν εμπνευτή του ταξιδιού
β/ καλλίτερο συγγραφέα,
ΣΕ πρότεινα να γράψεις εσύ.
Φέρθηκα άψογα, απόλυτα δεοντολογικά.Την αλληλουχία των γεγονότων την ξέρουνε αρκετοί.

Ελπίζω να διαβάζεις ψύχραιμα το περιεχόμενο, γιατί εν θερμώ δεν θα βλέπεις πίσω από τις αράδες και θα κάνω τα πράγματα ακόμα χειρότερα.
Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά όποτε θέλεις, όποτε τυχόν κατεβείς πιο κάτω, είμαι στην διάθεσή σου. Εγώ θα είμαι τώρα λόγω οικογενειακών βαρών πιο δυσκίνητος.

Είμαι βέβαιος, ότι ένας "καραβίσιος" καφές, ένα τσάϊ και ακόμα καλλίτερα ένας ναργιλές θα τα εξηγήσουνε όλα.

:beer: :beer: :beer:

Εάν παρόλα αυτά, όλα όσα γράφω ακόμα τα θεωρείς "αφόδευση", δεν έχω να προσθέσω τίποτε.

gregorgeous89
02/07/2008, 23:07
Η μετριοπάθεια είναι πολύ παρεξηγημένη λέξη στην πατρίδα μας !

Uriah Heep
03/07/2008, 00:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
Βασίλη, έγινε παρανόηση ΚΑΙ δικό μου λάθος, αλλά επέτρεψέ μου να απαντήσω...

Σχετικά με το παραπάνω, τελευταίο μου ποστ...
Μετά από έναν πολύωρο υπερβατικό καλπασμό …λεξιλογικής ρύπανσης, έφτασα, ως συνήθως, να ακροβατώ στα όρια του “politically correct” και της παρα-λογοτεχνικής ροχάλας!
Να το πατήσω το κουμπί, να φύγει η απάντηση, αλλά συνειδητοποιώ ότι τα γράφω χοντρά, με ευαισθησία εκδοροσφαγέως…
…κι από κεί που πάω να βρώ το δίκιο μου, θα βρεθώ με τη πλάτη στο καναβάτσο!
Στη κωλοζωή πρέπει να αφήνεις , ώρες-ώρες ,τον εαυτό σου να παρασύρεται γλυκά από το πάθος…
Πάτησα παθιασμένα το κουμπί, με ικανοποίηση για το τελικό αποτέλεσμα του κειμένου…
…αλλά μ΄ένα σφίξιμο ότι θα τα σπάσω με τον Κώστα (liberec), ύστερα από το κείμενο-οχετό!

Κάτι που δεν το ήθελα καθόλου!

Τόχω ξαναπεί. Ή μάλλον, τόχει γράψει ο Φρανσουά Ραμπελέ… «για δέκα καλαμπούρια, ας χάσουμε και 100 φίλους». Και ο Κούντερα σχολίασε πάνω σ΄αυτό … «κι ας μείνουν, μόνο όσοι αξίζει να μείνουν»…

Η άμεση, ειλικρινής, αντρίκια, χωρίς περιστροφές κι εγωισμούς απάντηση του Κώστα ήταν κάτι που περίμενα με αγωνία και δέχτηκα με ανακούφιση…
Το εν λόγω κείμενο, με κατεβασμένο το ζωνάρι, ανήκει πλέον στη σφαίρα της μαύρης κωμωδίας και του ταξιδιωτικού φολκλόρ!
Δεν ισχύει κανένας προσβλητικός χαρακτηρισμός για τον Κώστα και ότι γράφτηκε, παρακαλώ να θεωρηθεί «στιγμιαίο λάθος» …
.
.
…κάτι σαν το εξώγαμο του Πασχάλη!

Υ.Γ Κώστα, όποτε θες «εξαφάνισε» το κείμενό μου από τους BMWbikers.

liberec
03/07/2008, 14:01
Αλήθεια είναι, ότι και εγώ την δική σου απάντηση την περίμενα ..."εναγωνίως" και ευτυχώς το κατάλαβες όπως το έγραψα, όπως το εννοούσα.

Βασίλη, όχι μόνο: "όλα καλά", "τέλος καλό, όλα καλά" αλλά πολύ παραπάνω... σε αποδέχομαι ακόμα πιο πολύ

... τα λάθη κάνουνε οι άνθρωποι που κάτι κάνουνε, η απραξία και μόνο δεν έχει λάθη

είμαι περίφανος ότι δεν τα χαλάσαμε, σχεδόν συγκινημένος

τώρα δεν βρίσκω τα κατάλληλα λόγια, αργότερα, ίσως αύριο θα γράψω ακόμα κάτι που έχω κατά νου

CAMELS NEVER DIE

135467

gregorgeous89
03/07/2008, 20:12
Σχετικά με το παραπάνω, τελευταίο μου ποστ...
Μετά από έναν πολύωρο υπερβατικό καλπασμό …λεξιλογικής ρύπανσης, έφτασα, ως συνήθως, να ακροβατώ στα όρια του “politically correct” και της παρα-λογοτεχνικής ροχάλας!
Να το πατήσω το κουμπί, να φύγει η απάντηση, αλλά συνειδητοποιώ ότι τα γράφω χοντρά, με ευαισθησία εκδοροσφαγέως…
…κι από κεί που πάω να βρώ το δίκιο μου, θα βρεθώ με τη πλάτη στο καναβάτσο!
Στη κωλοζωή πρέπει να αφήνεις , ώρες-ώρες ,τον εαυτό σου να παρασύρεται γλυκά από το πάθος…
Πάτησα παθιασμένα το κουμπί, με ικανοποίηση για το τελικό αποτέλεσμα του κειμένου…
…αλλά μ΄ένα σφίξιμο ότι θα τα σπάσω με τον Κώστα (liberec), ύστερα από το κείμενο-οχετό!

Κάτι που δεν το ήθελα καθόλου!

Τόχω ξαναπεί. Ή μάλλον, τόχει γράψει ο Φρανσουά Ραμπελέ… «για δέκα καλαμπούρια, ας χάσουμε και 100 φίλους». Και ο Κούντερα σχολίασε πάνω σ΄αυτό … «κι ας μείνουν, μόνο όσοι αξίζει να μείνουν»…

Η άμεση, ειλικρινής, αντρίκια, χωρίς περιστροφές κι εγωισμούς απάντηση του Κώστα ήταν κάτι που περίμενα με αγωνία και δέχτηκα με ανακούφιση…
Το εν λόγω κείμενο, με κατεβασμένο το ζωνάρι, ανήκει πλέον στη σφαίρα της μαύρης κωμωδίας και του ταξιδιωτικού φολκλόρ!
Δεν ισχύει κανένας προσβλητικός χαρακτηρισμός για τον Κώστα και ότι γράφτηκε, παρακαλώ να θεωρηθεί «στιγμιαίο λάθος»

Σωστός...
τώρα εγώ τι πετάγομαι?
Απλά σας νοιώθω σαν φίλους και χαίρομε που τα βρήσκετε:beer:

liberec
03/07/2008, 22:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89

»

Σωστός...
τώρα εγώ τι πετάγομαι?
Απλά σας νοιώθω σαν φίλους και χαίρομε που τα βρήσκετε:beer:

γιατί?
έχεις μπέμπα?
χαχαχαχαχ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Theo67
04/07/2008, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Δεν ισχύει κανένας προσβλητικός χαρακτηρισμός για τον Κώστα και ότι γράφτηκε, παρακαλώ να θεωρηθεί «στιγμιαίο λάθος» …
.
.
…κάτι σαν το εξώγαμο του Πασχάλη!

Μάλλον μας δουλεύετε κανονικά. Βάζω στοίχημα ότι το επόμενο ταξίδι θα το κάνετε και πάλι μαζί.
Για που άραγε? Να μ΄έχετε υπόψη πάντως για όχημα υποστήρηξης:lol:

zephyr1
04/07/2008, 11:35
Το επομενο ταξιδι θα το κανει μαζι μου :mad:

Μπαφοι, π@υτανες, κωλομπαρα,σλιπινγκ μπαγκ (καθολου hotel)2 αλλαξιες και πολυ γελιο.:eek:

Να ειστε καλα μαγκες.

:beer: :lol: :wave2: :beer:

g.papalexis
11/07/2008, 09:31
:beer: :beer: Για μια ακόμη φορά μου αρέσει να διαβάζω ταξιδιωτικό του Uriah.:a18:

liberec
17/07/2008, 21:02
http://www.youtube.com/watch?v=ukAhlxl4hmM&eurl=http://www.pitstop.gr/showthread.php?t=4442&page=2

kai kalo kalokairi!!!

Νίκος..
29/07/2008, 22:50
όχι ρε γαμώτο τελείωσε..

διάβαζα καμια ώρα και πραγματικά ήμουν αλλού!!

να 'στε καλά παίδες και για άλλα ταξίδια:beer: :beer:

pilotos_xtreme
12/08/2008, 11:50
pw g@mise to post.... prepei na xete polu trela sto myalo kai polu eleythero xrono.....xaxa
ti na pw egw ws kavala piga apo athina me ena cbr k kourastika ,eseis pws tin palepsate eilikrina?

mpravo padws ,makari na vlepoume k apo allous tetia skhnika.kalo kalokairi !

TOMASKTM
12/08/2008, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
kai polu eleythero xrono.....xaxa

... το 20μερο του Ιράν πληρώνουμε τώρα και ξεροσταλιάζουμε στις δουλειές μας όλο το καλοκαίρι...

ΠΑΝΤΩΣ ΑΞΙΖΕ !!!!! :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Vstrommer71
12/08/2008, 18:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
... το 20μερο του Ιράν πληρώνουμε τώρα και ξεροσταλιάζουμε στις δουλειές μας όλο το καλοκαίρι...

Πραγματικα σε λυπαμαι ρε παληκαρι...
Να σε στειλω μια πετσετα για τον ιδρωτα απο την πολλη δουλεια?:lol:

TOMASKTM
12/08/2008, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Πραγματικα σε λυπαμαι ρε παληκαρι...
Να σε στειλω μια πετσετα για τον ιδρωτα απο την πολλη δουλεια?:lol:

γιατί ρε σιδηρόκολε αμφιβάλεις;;;;;;
μιά κυριακή κάνουμε οτι κάνουμε :D :D :D

Nontas
26/10/2008, 20:02
http://www.youtube.com/watch?v=aEUhzZZA0pk

liberec
28/12/2008, 10:54
http://forum.bmwbikers.gr/showthread.php?goto=newpost&t=6034

prismagr
02/03/2009, 06:20
Γεια σας παιδια
τελικα μονο οποιος εχει παει με παρεα ξερει τι παει να πει "ταξιδευω με παρεα"
εχει και τα καλα του και τα κακα του, οπως ειναι ολες μας οι επιλογες δηλαδη ¨)
αμα αποφασισεις να πας ομως ,τρως το πακετακι κανονικα και πινεις και νερο μετα, αμα δυσκολευεσαι να το καταπιεις, ετσι ειναι φιλοι μου, και μι στεναχωριοσαστε επειδη κανατε κατι.
Να στεναχωριoσταστε αν δεν κανατε¨)
ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ¨)
να ειστε καλα , να το γλεντατε, και σε αλλα με υγεια¨)

prismagr
05/03/2009, 08:56
Μετά από 2 μήνες έκανα το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό. Γιουγκοσλαβία, Ιταλία με το Orient Express (ναι το πρόλαβα κι αυτό!) και συνέχεια Γαλλία, Ισπανία...
.
.
.Γεια σου φιλε
μηπως μπορουμε να τα πουμε λιγακι, αν φυσικα εχεις χρονο και διαθεση
το mail μου ειναι rider56gr@hotmail.com
σε ευχαριστω εκ των πρωτερων
.
...θέλω να πιστεύω ότι ξεκίνησα με μια αξιοπρεπή ...διεθνή "καριέρα"!

h_900
05/03/2009, 14:57
το μπραβο κ παντα τετοια κ οτι καλυτερο θα μπορουσα να γραψω ειναι λιγο,, μπροστα σε ολο αυτο που παραθεσατε .....μπραβο γιατι εχετε πιασει το νοημα της μηχανης..οτι καλυτερο σε ταξιδιωτικο που εχω δει εδω κ πολυ καιρο ,,κ ενα μεγαλο ευχαριστω για αυτη την εμπειρια που μας προσφερατε:smilea: :smilea: :smilea:

prismagr
12/03/2009, 18:19
Γεια σου Βασιλη
σ'ευχαριστω για τις λεπτομερειες
την εχω δει πολυ ζεστα , και εχω αρχισει να ψαχνομαι¨)
συνολικα βγαινει περιπου 34 μερες
να εισαι καλα φιλε

BABISVFR
06/05/2009, 11:21
Δεν υπάρχουν λόγια για την περιγραφή.
Περιμένω αντάξιο ταξιδιοτικό και για το ταξίδι Gr2Ma .
Kαι σύντομα.

:sun:

Uriah Heep
08/05/2009, 07:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από BABISVFR
Kαι σύντομα.

Φίλε, κάπου τα μπερδεύεις!

Δεν συμμετείχα στο καστ της ταξιδιωτικής σαπουνόπερας GR2MA ...
.
.
.
.
.
... μΕ το απαγόρευσε ο ενδυματολόγος μου!

liberec
08/05/2009, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από BABISVFR
Kαι σύντομα.

στο ταξίδι GR2IR συμμετείχαν οι
Βασίλης - Uriah Heep - Africa, συγγραφέας του παρόντος αντιταξιδιωτικού
Νώντας -Nontas GSA 1200
Θωμάς - TomasKTM [BMW 1150!!]
Μάκης - δεν γράφει - GSA 1200
liberec/Doc - GSA 1200, συγγραφέας του ταξιδιωτικού στο bmwbikers
http://www.bmwbikers.org/forum/showthread.php?t=6034

στο ταξίδι GR2MA συμμετείχαν οι
liberec/Doc με τα βιντεάκια στο youtube GR2MA 1200GSA [ http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=gr2ma&aq=f ]
ThanDim [του bmwbikers] - 1200GS
Μάκης - εξακολουθεί και δεν γράφει 1200GS
Νίκος - δεν γράφει 1200GS
[αντί του ταξιδιωτικού μάλλον μόνο τα βιντεο, πιστεύω ότι αντικατοπτρίζουνε επαρκώς τι τελικά ήτανε το ταξίδι]

siraxanz
26/05/2009, 13:09
Δεν λέει να ξεχαστεί το θέμα, λες και είναι μεταφυσικό:rotflmao:

shokobill
15/04/2010, 11:04
:a19:

siraxanz
15/04/2010, 12:20
One year later......

ktmas950s
15/04/2010, 18:04
Έχω σφίξει τα δόντια και έχω κάνει ...μεγαλύτερες θυσίες! Επί παραδείγματι, επί 22 χρόνια η σύζυγός μου με ...σέρνει στους βούρκους των Ritz Carlton και των απανταχού Hilton...και δεν λέω κουβέντα!
Είμαι ανοιχτός κι ανεκτικός άνθρωπος...
...για χάρη της έχω συναναστραφεί -κατ΄εξακολούθησιν-με βουλευτές, μεγαλοεπιχειρηματίες, ακόμα-ακόμα μέχρι και με ...καθηγητές Ελληνικών Πανεπιστημίων!

Δεν άφησες τίποτα όρθιο!
Δεν έχω λόγια, ρε φίλε. Είσαι άπαιχτος! Οι περιγραφές σου είναι εκρηκτικό κοκτέιλ.
Γράψε κανένα βιβλίο .

:a19:

Για που το επόμενο ταξίδι? Περιμένω με αγωνία το επόμενο ταξιδιωτικό σου.:wave2:

Pilgrimage
15/04/2010, 21:33
Βιβλίο....Τα ταξίδια αυτά εκεί θυμίζουν Αλχημιστή(Coelho)...αν ήσουν σε αυτά τα μονοπάτια θα τα bestseller.:winka:
Γιά του χρόνου που είναι τα σχέδια?

Uriah Heep
15/04/2010, 23:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmas950s
Γράψε κανένα βιβλίο .

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pilgrimage
Βιβλίο....Τα ταξίδια αυτά εκεί θυμίζουν Αλχημιστή(Coelho)...αν ήσουν σε αυτά τα μονοπάτια θα τα bestseller.

Προς το παρόν, αναμένω την απονομή του παράσημου, του ιππότη του Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα...
.
.
...όχι της Γαλλικής Ακαδημίας,
.
.
... αλλά των παραγωγών γιαουρτιού της περιοχής Γιδά Ημαθίας!

Μετά το ξανασυζητάμε για το βιβλίο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmas950s
Για που το επόμενο ταξίδι? Περιμένω με αγωνία το επόμενο ταξιδιωτικό σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pilgrimage
Γιά του χρόνου που είναι τα σχέδια?

Αναμένω βραδυφλεγώς το ερέθισμα...

Pilgrimage
16/04/2010, 09:52
Λες αν δεις την ταινία του Borat θα έχεις το κατάλληλο ερέθισμα?:rotflmao:

QSpec
16/04/2010, 10:02
Αναμένω βραδυφλεγώς το ερέθισμα...

Χμμ...

Έχω στο μυαλό μου μια απερισκεψία για το καλοκαίρι.

Θα δω πως θα κυλήσουν μερικά πράγματα και ίσως σε ερεθίσω. :blush:

Και μιας και είναι η πρώτη φορά που ποστάρω σε ταξιδιωτικό σου, σε ευχαριστώ που τα μοιράστικες. Τα δικά σου και μερικών άλλων ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω κι εγώ. Η ζήλεια είναι μεγάλο κίνητρο.

intruder
19/04/2010, 14:56
αν κ αντιταξιδιωτικο εμενα με ταξιδεψες με τον καλυτερο τροπο σε μερη που δεν θα τολμουσα να παω:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Theo67
23/04/2010, 12:26
Πήγαμε για τσάι στη Σαχάρα τον Σεπτέμβρη του 2008 παρέα 2 τζιπ. Το ταξίδι ήταν πολύ όμορφο.
Η απομυθοποίηση της Αφρικής από το ταξιδιωτικό σου ήταν η αιτία να το επιχειρήσουμε με τις γυναίκες μας. Στη Ντουζ βρίκαμε πολλούς Ιταλούς και Γάλλους που έκαναν εξορμήσεις στην έρημο. Μην επιχειρήσει να πάει κανείς με SUV γιατί η έρημος δεν αστειεύεται. Το RAV4 που είχαν οι φίλοι μου χωρίς αργή σχέση ζορίστηκε υπερβολικά, υπερθερμάνθηκε και παραλίγο να κολήσει στην πούδρα. Η ζέστη ήταν αφόρητη στα μέσα Σεπτέμβρη. Η Τυνησία αξίζει πολλά.
Επόμενο ταξίδι το Ιράν, Αρμενία, Γεωργία τον Ιούνη. Σκεφτόμαστε να κατεβούμε νότια μέχρι Περσέπολη. Από ότι έγραψες στο ταξιδιωτικό σου η έρημος στο κεντρικό Ιράν δεν αξίζει τόσο πολύ. Να πάμε στην Ντασ ε Καβίρ ή να γυρίσουμε βόρεια από τα Δυτικά μέχρι τα σύνορα?
Το αντιταξιδιωτικό σου είναι πολύ απολαυστικό και το χιούμορ άπαιχτο. Γράψε το επόμενο να παίρνουμε ιδέες.

Καλά χιλιόμετρα και καλά ταξίδια.

liberec
30/01/2011, 06:47
part 1 (http://www.youtube.com/watch?v=jR7r_pGUaUA)
part 2 (http://www.youtube.com/watch?v=iCoM3SR-2BU)
part 3 (http://www.youtube.com/watch?v=8hLF2ZwsKQA)

J.T.R
30/01/2011, 06:50
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

s_gogos
02/02/2011, 19:46

Όχι το ταξίδι, εμένα, ΔΕΝ μΕ το χαλάει τίποτα! Τα στραβά, τα θεραπεύω με ...απλό λευκοπλάστη. Θα ρολάριζα ευτυχισμένος στους δρόμους της Μ. Ανατολής με τη "Βασίλισσα", ακόμα κι αν έμενα μόνος...
...κάτι που δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έγινε!

Ένα μεγάλο μοναχικό ταξίδι παλεύω καιρό τώρα να κάνω, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μου κάθεται!
Από "μικρές" μοναχικές εξορμήσεις ανα την Ελλάδα και κρίνοντας απ'το δικό μου χαρακτήρα :alien: μπορώ να πω οτι η γεύση που σου αφήνουν είναι πραγματικά μοναδική.
Κι ας μην έχεις κάποιον για να μοιραστείς τα όσα βλέπεις, κι ας είσαι μόνος για ατελείωτα χιλιόμετρα χωρίς κάποιον δίπλα σου να σε κάνει να αισθανθείς λίγη ξεγνοιασιά...
Ίσως αυτή η "ανασφάλεια" να είναι που του δίνει αυτή την αλήτικη γλυκόπικρη γεύση...
Εύχομαι κάποια στιγμή στη ζωή μας να κάνουμε ένα τέτοιο ταξίδι...

...ο καθένας μόνος του:rotflmao:

s_gogos
02/02/2011, 20:01
Έχω κανονίσει έξοδο και δεν μπορώ να ξεκολλήσω τη μούρη μου απ'την οθόνη!
Για τέτοιο κόλλημα μιλάμε...!
Uriah Heep :a20:

...και έχω διαβάσει μόνο τις 2 πρώτες σελίδες

s_gogos
04/02/2011, 00:03
Hi guys!

Τελευταία μέρα στην Καππαδοκκία...
Τελευταία μέρα με τον Κώστα και τον Μάκη, γιατί από αύριο χωρίζουν οι δρόμοι μας. Αυτοί θα κατευθυνθούν δυτικά προς την Σμύρνη, κι εγώ με τον Θωμά προς την Constantinople...
Τελευταία μέρα και για την μελέτη μου πάνω στις αντιδράσεις της βιοποικιλότητας ιδοκτητών BMW GS...

Στη φωτό ο Uriah Heep χαλαρώνει στο δεντρόσπιτο-τσαγιερί-ναργιλερί παρέα με τον Θωμά. Από το μυαλό του περνούν κινηματογραφικά, όλες οι φάσεις αυτού του δύσκολου εγχειρήματος και σκέπτεται την χαρά του ανθρωπολόγου Δρα M. Hennenberg καθηγητού Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν, μόλις πάρει στα χέρια του τις σημειώσεις και παρατηρήσεις του...

Αν θυμάσθε...
Συμμετέχοντες

1. Κώστας (liberec)..........................................BMW 1200 GS Adventure
2. Nώντας (Nontas).........................................BMW 1200 GS Adventure
3. Μάκης (ΑΤΕΝΙΣΤΗΣ).....................................BMW 1200 GS Adventure
4. Θωμάς (TOMASKTM).....................................BMW 1150 GS

5.Βασίλης (Uriah Heep) Συνοδός, ειδικός ερευνητής-παρατηρητής της βιοποικιλότητας ιδιοκτητών BMW GS ........................................................Africa Twin 750

:rotflmao: :lol: :beer: :D ;) :a5: :a20: :a19: :a23: :a08: :beer: :beer: :beer:

geoploumid
09/02/2011, 14:00
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ . ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ? ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ , ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ......ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΑΟΛΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΟΥΛΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΓΩ ΕΧΩ VESPA ΚΑΙ ΕΝΑ BMW ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ VESPA ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΜΕ ΑΥΤΗΝ .........Η ΑΛΛΗ ΛΟΥΦΑΖΕΙ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΗ ΠΟΥ ΤΡΙΒΩ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΩ ΤΗΝ VESPARAAAAAA .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΞΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΝ , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑΤΟ ΘΕΣΩ , ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΚΟΥΗ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΒΡΑΧΕΑ ΚΑΤΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΡΑΒΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΤΑΙΑ ΝΟΗΜΑ, ΝΑ ΤΡΩΕΙ , ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΔΥΟ ΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΝΑΡΕ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΝΑ ΠΙΩ ΤΑ ΤΣΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΘΩ ΜΕΣ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ , ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΦΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ..κ.α κ.α κ..α....ΤΟΤΕ ΠΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΕΣ ΜΕ ΜΕΡΙΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΒΗ.....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΛΑΧ??? ΘΕΟΣ????????ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ... :beer: :beer:

hayasakis
10/02/2011, 10:55
kathisterimena veveos veveos ......respect gia ola....vasili
kati arxise na troei .......eidomen.....ankara leo:confused:

Lupo
06/06/2011, 21:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από geoploumid
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ . ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ? ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ , ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ......ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΑΟΛΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΟΥΛΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΓΩ ΕΧΩ VESPA ΚΑΙ ΕΝΑ BMW ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ VESPA ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΜΕ ΑΥΤΗΝ .........Η ΑΛΛΗ ΛΟΥΦΑΖΕΙ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΗ ΠΟΥ ΤΡΙΒΩ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΩ ΤΗΝ VESPARAAAAAA .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΞΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΝ , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑΤΟ ΘΕΣΩ , ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΚΟΥΗ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΒΡΑΧΕΑ ΚΑΤΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΡΑΒΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΤΑΙΑ ΝΟΗΜΑ, ΝΑ ΤΡΩΕΙ , ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΔΥΟ ΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΝΑΡΕ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ ΝΑ ΠΙΩ ΤΑ ΤΣΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΘΩ ΜΕΣ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ , ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΦΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ..κ.α κ.α κ..α....ΤΟΤΕ ΠΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΕΣ ΜΕ ΜΕΡΙΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΒΗ.....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΛΑΧ??? ΘΕΟΣ????????ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ... :beer: :beer:

Αυτό μου είχε ξεφύγει.
Αν και με ταλαιπώρησαν τα κεφαλαία, το νόημα είναι τόσο σωστό!!!
Συμφωνώ απόλυτα, μιλώντας από την αυτή τη πλευρά που όσο κι αν θέλω να πάνε στο παζάρι, προτιμώ προς το παρόν τα καφενεδάκια σε ορεινές ευρωπαϊκές διαδρομές.

Κι αν διακρίνω σωστά, δεν ειρωνεύεσαι.

Γι 'αυτό και ντόμπρα θα πω, υπέροχο ταξιδι και ταξιδιωτικό, στους συμμετέχοντες.
Ζηλεύω την εμπειρία του ταξιδιού, περισσότερο από ότι τους συγκεκριμένους προορισμούς, σε αυτή τη φάση της ζωής μου.

antc
26/06/2011, 00:52
:beer:

tsompanis
17/08/2013, 23:52
βασικά ήθελα να πάρω λίγο άρωμα βραδιάτικα...να ξεμπλοκάρω πως το λένε :D
και τα κατάφερες μια χαρά άρχοντα.
:beer:

MG-KTiNoS
18/08/2013, 09:41
Περσέπολις.

340π.Χ. ..........Ο Μέγας Αλέξανδρος ανεβαίνει τη σκάλα που οδηγεί στα ανάκτορα του Ξέρξη.

2008μ.Χ..........Ο Uriah Heep ανεβαίνει τη σκάλα που οδηγεί στα συντρίμμια των ανακτόρων του Ξέρξη.

Δεν άφησε τίποτα όρθιο! Εξαιρετική δουλειά κατεδάφισης!
Άν ζούσε θα δουλεύαμε πολύ καλά παρέα...
...θα του ανέθετα αρκετές κατεδαφίσεις ..."ανακτόρων" κάποιων "υποκειμένων" που έχω στο μυαλό μου, αλλά δεν βρίσκω θαρραλέο κατεδαφιστή να τις αναλάβει!

132148

:rotflmao::rotflmao:

SHOOTER045
21/08/2013, 02:04

το διαβασα ολο
πραγματικα φανταστικο οσο για τα υπολοιπα που μου ειπες το απογευμα απλα κουφαθηκα
οποτε θες παρε τηλ για καφε