View Full Version : Τελική ταχύτητα V strom 650
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
spypetros
08/08/2008, 00:19
Μπράβο πολύ πρώτο θρεντ παιδιά.
Είστε ωραίοι.
Βέβαια δεν είναι δυνατόν να πιστεύω ότι ένα 650 on-off μηχανάκι πιάνει πάνω από 200, αλλά αν το κάνει μαγκιά του.
Όσοι πάντως έχουν v-strom είναι τρισευτυχισμένοι, αυτοί ξέρουν........:wave2: :wave2: :wave2:
vestromas
08/08/2008, 01:35
Ειναι δαιμονισμενο το μηχανακι αδελφε. Εγω πριν το παρω τοσα ψεματα και τοσες μ@λακιες, ποτε δεν ελεγα ουτε εγραφα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
Bavarian
08/08/2008, 02:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos82gr
Βασικα ρε μαγκες, μια ερωτηση, εχω ενα χρεπι cbf600 με πατατε φανταζομε ετσι? (και σε ασφαλτο και σε χωμα ενοειτε..)
Δεν έχει βρεθεί ακόμα στρομ να πατήσει το CBF μου στην άσφαλτο :D ακόμα και τριβάλιτσος και φορτωμένος να είμαι :smokin: όποιο στροματάκι :lol: το έχει προσπαθήσει γίνεται μια ευχάριστη ανάμνηση στην εθνική οδό και μια δυσάρεστη εμπειρία για μένα στο βενζινάδικο :lol:
Σόρρυ Μήτσε αν σου χαλάω το όνειρο αλλά έτσι είναι τα πράγματα :beer:
Bavarian
08/08/2008, 02:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Διοτι νομιζω οτι δεν με πιστευετε.....
οποιος γουσταρει εχει μια φλαταδουρα από Συκά προς Παύλιανη στο διασελο, για 2-3 χλμ....τον παω μια ψιλη, να δει ποσους θαμνους θα φαει.....
Α και ολα αυτα πριν βαλω και την ταινια στις ζαντες την φωσφοριζε και παει ακομα πιο γλήγορα...
Αχ αγάπη μου...κάτι τέτοια γράφεις και με εξιτάρεις :lol:
Bavarian
08/08/2008, 02:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Περιμενω και κατι performance εκκεντροφορους racing που θα του δωσει λίγο ψηλα (διοτι χαμηλα σκοτωνει ειπαμε!) και μιλαμε και για 275+ με κοντρα ανεμο...
Μαλακίες σου πουλήσανε.Κάτσε να έρθουν αυτοί που έχω παραγγείλει στη γιάφκα του Ματσαμούρα Χαμούρα από το Γκουνταλκιβίρ και θα δείς τι θα πάθεις :smokin:
vestromas
08/08/2008, 02:43
Ειμαι γομαρι για cbf εγω. Την πορτοκαλαδα που πηρες ψιλοζηλευω, αλλα μην το λες εδω μεσα, γιατι ειμαι χαρακτηρισμενος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
Ο ΑΣΧΕΤΟΣ
09/08/2008, 11:18
καλημερα σε ολους ρε μαγκες τελικα εχει πολυ γελιο ποιο κοντερ και μαλακιες τι ειναι τα χιλιομετρα στραγαλια εγω με το Ζ μεσα στην αττικη οδο ποτε δεν εχω δει να κοβει αυτοσ ο γαμημενος ο αερας :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ειναι δαιμονισμενο το μηχανακι αδελφε. Εγω πριν το παρω τοσα ψεματα και τοσες μ@λακιες, ποτε δεν ελεγα ουτε εγραφα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
Se paw me 1000 trelle...
makis206
09/08/2008, 22:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Se paw me 1000 trelle...
Συμβολικό το νούμερο ; Όσο η τελική του Στρώματος δηλαδίς ;:lol: :rotflmao:
Ταξιδευτής
10/08/2008, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Τελικα εισαι και μαμω τα παλικαρια ρε αδερφε!!! :lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :beer:
Που ηταν αυτο το threadακι και δεν το ειχα δει να παιξω και γω;;; :rotflmao:
Τα καλυτερα χανω ρε πστ μου!!! :bigcry: Σταματησε να γραφει και ο Nikos2435325281,53 και εχασε το νοημα το θεμα ρε παιδι μου.... :sad:
liakaros
10/08/2008, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Σταματησε να γραφει και ο Nikos2435325281,53 και εχασε το νοημα το θεμα ρε παιδι μου.... :sad:
Προφανως ψαχνει μερος να προσγειωθει.... :bigcry: :bigcry:
nikos1709
10/08/2008, 13:38
με ζητησε κανεισ?????
liakaros
10/08/2008, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
με ζητησε κανεισ?????
ουπςςςςς....:blush:
Εδω ειναι αλλα κανει τον ψοφιο...
nikos1709
10/08/2008, 13:52
οταν ερ8ει η ωρα 8α μιλησω με βιντεο απλα δεν αγορασα καμερα ακομα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Αχ αγάπη μου...κάτι τέτοια γράφεις και με εξιτάρεις :lol:
Εχω βρει το κουμπι σου γλυκο αγορι..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Μαλακίες σου πουλήσανε.Κάτσε να έρθουν αυτοί που έχω παραγγείλει στη γιάφκα του Ματσαμούρα Χαμούρα από το Γκουνταλκιβίρ και θα δείς τι θα πάθεις :smokin:
Φιλαρακο δεν ξερεις απο βιστρομ...γιαυτο μη μιλας.....
Με σουπερ αμολυβδη παιρνει 15 ιππους!!!
Ανταλλασεται ΚΤΜ 950 '06 με 27000 χλμ σε αριστη κατασταση με Vstrom οποιασδηποτε χρονολογιας και καταστασης αρκει να ειναι απο τη παρτιδα κατασκευης με τη τελικη ταχ/τα των +220 χλμ...
Δινονται και χρηματα για τη διαφορα...
Ε
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Ανταλλασεται ΚΤΜ 950 '06 με 27000 χλμ σε αριστη κατασταση με Vstrom οποιασδηποτε χρονολογιας και καταστασης αρκει να ειναι απο τη παρτιδα κατασκευης με τη τελικη ταχ/τα των +220 χλμ...
Ε
Εχω κι ενα αυτοκινητο...το δινω κι αυτο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Ε μαμα γραναζωμα κοντερατα ετσι?
ποτε να περάσω? :a08:
Αρχικά δημιουργήθηκε από deusXT
μαμα γραναζωμα κοντερατα ετσι?
ποτε να περάσω? :a08:
Eννοειται μαμα γραναζωμα...μα μιλαμε μονο για 220 τελικη!!!
αν αλλαξουμε γραναζια εξατμιση φιλτρο μετα ανετα θα κυνηγαμε τα busa...τα Evo κλπ
Αυτοι με τα 1000αρια...μαλλον :a31: θα ναι...
spaniolas
11/08/2008, 23:09
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
Παιδιά είστε απίθανοι,. Διάβασα από την αρχή όλο το thread και έχω λυσσάξει από το γέλιο. Δυο φορές έχω πέσε από την καρέκλα :bigcry:
devil's animal
12/08/2008, 00:14
το πουλαω και εγω το παρταλι μου...
:wave2:
δεν παλευεστε ρπμ...το διαβασα και εγω απο την αρχη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
pilotos_xtreme
19/08/2008, 19:04
να πω και γω τι μ@λ@κι@ μου? τι κοινο εχει το v-storm με ενα καθαρο οταν τελικιαζει?????? εεε???
ειναι και τα 2 OFF-ROAD!!!!
GIXXERAKIAS
19/10/2012, 09:18
Up????:D
:bawl::bawl::bawl::bawl:
τώρα κατάλαβα γιατί με περνάνε όλα τα στρώματα.:smokin:
Πεστε αληθεια τωρα ο Nikos 1709 ειναι υπαρκτο μελος ή κάποιος τρολαριζε?
Παντως τους δυδκολους αυτους καιρους τέτοια threads ειναι ψυχοθεραπεια λεμε
costas81
19/10/2012, 11:52
Πεστε αληθεια τωρα ο Nikos 1709 ειναι υπαρκτο μελος ή κάποιος τρολαριζε?
Παντως τους δυδκολους αυτους καιρους τέτοια threads ειναι ψυχοθεραπεια λεμε
:beer::beer::beer::beer::beer:
el_hymador
19/10/2012, 13:17
Πιο epic θέμα, αυτοbanάρεται!
Πρόσφατες πληροφορίες, αναφέρουν ότι V-Strom μαμίσιο, με γραμμένα καμμιά 70.000 χιλιόμετρα, τριβάλιτσο, με 5psi κάτω πίεση στα ελαστικά και νερωμένη βενζίνη, έριξε γύρο στο μποζόνιο του Higgs στο circuit του Cern...
Μια πρωίμη εκτίμηση της ταχύτητας του, περιφράφεται εύληπτα στον πίνακα που ακολουθεί:
271899
Lioulios
19/10/2012, 15:54
Το λυπηρο σε αυτο το θρεντ ,ειναι πως αν το διαβασεις ολο , βλεπεις πως ειναι παρα πολλοι αυτοι που λειπουν απο δω μεσα ...
GIXXERAKIAS
19/10/2012, 18:21
Το λυπηρο σε αυτο το θρεντ ,ειναι πως αν το διαβασεις ολο , βλεπεις πως ειναι παρα πολλοι αυτοι που λειπουν απο δω μεσα ...
+ πολλά και μάλιστα παιδιά που ήταν ενεργά μέλη για καιρό στο moto :(
271897
χαχαχαχα είσαι ντιπ όμως αλλά κι εγώ δεν πάω πίσω. Κάθομαι σα μ@λ@κ@ς και κοιτάω τη βλακεία να μετράει ανάποδα και πάλι από την αρχή. Ευτυχώς που δε βγήκε κανένα χέρι να ρίχνει μούτζες.
Και οι μισοί από τους συμμετέχοντες στην κουβέντα banaρισμένοι.
AUFGEBRACHT
19/10/2012, 22:31
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ..."Scotty, beam me up"
271930
AUFGEBRACHT
19/10/2012, 22:32
Σήμερα..."Scotty, VStrom me up"
271933
AristidisZ
22/10/2012, 09:56
ίσως το καλύτερο thread του moto, γελάω ακόμα και με κοιτάνε δίπλα μου σαν εξωγήινο
το συμπέρασμά μου:
ένας στο στρόμα
κι οι υπόλοιποι στο χώμα
karellen
22/10/2012, 18:07
Αν ήμουνα στη θέση του Σνίπερ και άκουγα να μου απευθύνει ο άλλος τόσες παπαριές,δεν θα κρατιόμουνα.
Χαρά στην υπομονή σου ρε φίλε.
:beer::beer:
Έπεσα τυχαία στο θέμα και αυτό που μου έκανε αρκετή εντύπωση είναι από άτομα που δεν έχουν οδηγήσει το συγκεκριμένο μηχανάκι αλλά έχουν όρεξη να κράξουν έτσι απλά.
Έχοντας στην κατοχή μου δυο vstrom από δύο διαφορετικές γενιές έχω να πω για την τελική ταχύτητα τα εξής.
Το vstrom με τα δυο μπουζί ανά κύλινδρο έχει καλύτερη τελική που μπορεί πράγματι με ένα άτομο να φτάσει τα 210 περίπου κοντερισια. Με ένα άτομο και με συνθήκες χωρίς άνεμο και καλό δρόμο . Τα 210 υπολογίζονται με το μάτι αφού η βελόνα έχει περάσει τα 200 .
Στο vstrom με το ένα μπουζί ανά κύλινδρο η τελική μειώνεται περίπου στα 10 με 13 χιλιόμετρα περίπου. Δηλαδή τα 200 χλμ / ωρα τα φτάνεις πιο δύσκολα και κάπου εκεί είναι και το όριο.
taisteal
16/07/2017, 21:00
386522
το δικο σας έχει 5αρι σασμάν ή 6αρι?
386522
Ρε μαν έχω κλάσει στο γέλιο!
Αλλά πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσει καμία διαμάχη.
taisteal
16/07/2017, 21:07
Ρε μαν έχω κλάσει στο γέλιο!
Αλλά πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσει καμία διαμάχη.
Είμαστε αντιπαραθέσεις :D
el-Gatto
16/07/2017, 21:07
386524
el-Gatto
16/07/2017, 21:12
Έπεσα τυχαία στο θέμα και αυτό που μου έκανε αρκετή εντύπωση είναι από άτομα που δεν έχουν οδηγήσει το συγκεκριμένο μηχανάκι αλλά έχουν όρεξη να κράξουν έτσι απλά.
Έχοντας στην κατοχή μου δυο vstrom από δύο διαφορετικές γενιές έχω να πω για την τελική ταχύτητα τα εξής.
Το vstrom με τα δυο μπουζί ανά κύλινδρο έχει καλύτερη τελική που μπορεί πράγματι με ένα άτομο να φτάσει τα 210 περίπου κοντερισια. Με ένα άτομο και με συνθήκες χωρίς άνεμο και καλό δρόμο . Τα 210 υπολογίζονται με το μάτι αφού η βελόνα έχει περάσει τα 200 .
Στο vstrom με το ένα μπουζί ανά κύλινδρο η τελική μειώνεται περίπου στα 10 με 13 χιλιόμετρα περίπου. Δηλαδή τα 200 χλμ / ωρα τα φτάνεις πιο δύσκολα και κάπου εκεί είναι και το όριο.
Kαμία αντίρηση για τα "κοντερίσια"
Αλλά...
Εβαλες ποτέ κανα GPS πάνω στο μηχανάκι σου ,ώστε να δείς ,πόσα παραπάνω γράφει το κοντέρ του ΣτρώΜατος ???
Coyote.V
16/07/2017, 21:14
Το 1000άρι δηλαδή πόσο βγάζει;
taisteal
16/07/2017, 21:17
Όταν δουλεύει γύρω στα 257 χλμ/ώρα.
akis_trevor
16/07/2017, 21:19
Αλλά...
Εβαλες ποτέ κανα GPS πάνω στο μηχανάκι σου ,ώστε να δείς ,πόσα παραπάνω γράφει το κοντέρ του ΣτρώΜατος ???
Αν θυμάμαι καλά σχεδόν 10% κλέβει.
Coyote.V
16/07/2017, 21:22
Όταν δουλεύει γύρω στα 257 χλμ/ώρα.
Κοντερίσια, του GPS , της καφετέριας ή του ψαρά;
taisteal
16/07/2017, 21:26
Κοντερίσια;
Έ ναι!!
Το χειρότερο είναι ότι αντί να μάθουν να τα στρίβουν,κοιτάνε τα κοντέρια
:lol:
Αλλά...
Εννοείται πως όχι και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δεν κάνω ρεπορτάζ. Έχω αλλάξει δέκα μηχανές και τρία αυτοκίνητα. Όλα τα οχήματα μου τα έφτασα στην τελική τους εκεί που θεωρούσα ότι μπορώ και σε δρόμους χωρίς κατοίκους. Για ποιόν λόγο να βάλω GPS? Όσο κλέβει, κλέβει, όλα τα κοντέρ χάνουν από ένα σημείο και μετά. Είτε είναι αυτοκίνητό είτε είναι μοτοσυκλέτα. Δεν έχω αρρώστια με την τελική για να μπω σε τέτοια διαδικασία και ούτε η μοτοσυκλέτα του θέματος είναι για να κυνηγάς τελικές.
Αν εσύ ότι καβαλάς βάζεις GPS τότε το συγκεκριμένο θέμα και μηχανή δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρουν.
akis_trevor
16/07/2017, 21:34
Εννοείται πως όχι και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δεν κάνω ρεπορτάζ. Έχω αλλάξει δέκα μηχανές και τρία αυτοκίνητα. Όλα τα οχήματα μου τα έφτασα στην τελική τους εκεί που θεωρούσα ότι μπορώ και σε δρόμους χωρίς κατοίκους. Για ποιόν λόγο να βάλω GPS? Όσο κλέβει, κλέβει, όλα τα κοντέρ χάνουν από ένα σημείο και μετά. Είτε είναι αυτοκίνητό είτε είναι μοτοσυκλέτα. Δεν έχω αρρώστια με την τελική για να μπω σε τέτοια διαδικασία και ούτε η μοτοσυκλέτα του θέματος είναι για να κυνηγάς τελικές.
Αν εσύ ότι καβαλάς βάζεις GPS τότε το συγκεκριμένο θέμα και μηχανή δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρουν.
Το πόσο κλέβει το κοντέρ δεν έχει σχέση με την τελική ταχύτητα και αν το πηγαίνεις τέρμα κλπ.
Δεν έχει τεράστια διαφορά στην τελική, προσωπικά το έχω φτάσει το 1000αρι στα 235 αλλά έτσι και αλλιώς δεν σημαίνει ότι επειδή είναι 1000 θα πάει σχεδόν τα διπλάσια από το 650 .Είναι η κατηγορία τέτοια της μηχανής που και να μπορεί το μοτέρ δεν σε αφήνουν αλλά πραγματα να το πας πιο πάνω, ένα από αυτά γενικά είναι η αεροδυναμικη σε αυτές τις μοτοσυκλέτες. Το ωραίο στο 1000αρι είναι πως φτάνει την τελική από το 650αρι όχι κατά πόσο την περνάει.
Το πόσο κλέβει το κοντέρ δεν έχει σχέση με την τελική ταχύτητα και αν το πηγαίνεις τέρμα κλπ.
Έχει φίλε μου γιατί το κλέψιμο σε όλα τα κοντέρ είναι σταδιακο, στα 60χλμ/ωρα ας πούμε όλα τα κοντέρ δείχνουν τα πραγματικά. Συνήθως από τα 110 και πάνω αρχίζουν να χάνουν.(είναι λάθος όρος το κλέβουν)
akis_trevor
16/07/2017, 21:42
Έχει φίλε μου γιατί το κλέψιμο σε όλα τα κοντέρ είναι σταδιακο, στα 60χλμ/ωρα ας πούμε όλα τα κοντέρ δείχνουν τα πραγματικά. Συνήθως από τα 110 και πάνω αρχίζουν να χάνουν.(είναι λάθος όρος το κλέβουν)
Και μόνος σου το είπες.κλεβουν και στα 110.
Εγώ πχ το τσεκαρα κάποια στιγμή στην αρχή για να ξέρω πόσο κοντά στα όρια ταχύτητας είμαι και,όπως είπα,αν δεν κάνω λάθος στα 120-140 κλέβει 10% σχεδόν.τωρα αν είναι 9 η 11 δεν με νοιάζει κιόλας.
Και μόνος σου το είπες.κλεβουν και στα 110.
Εγώ πχ το τσεκαρα κάποια στιγμή στην αρχή για να ξέρω πόσο κοντά στα όρια ταχύτητας είμαι και,όπως είπα,αν δεν κάνω λάθος στα 120-140 κλέβει 10% σχεδόν.τωρα αν είναι 9 η 11 δεν με νοιάζει κιόλας.
Στα 120χλμ/ωρα είναι πάρα πολύ το 10% δεν μπορεί να χάνει ή κλέβει τόσο πολύ.
Σε τι όχημα το είδες αυτό?
akis_trevor
16/07/2017, 21:49
Στα 120χλμ/ωρα είναι πάρα πολύ το 10% δεν μπορεί να χάνει ή κλέβει τόσο πολύ.
Σε τι όχημα το είδες αυτό?
Για vstrom δεν μιλάμε;
Τώρα να θυμάμαι τόσο λάθος;τι να πω;
Θα το ξανατσεκαρω με την πρώτη ευκαιρία.
Coyote.V
16/07/2017, 21:55
Γιατί να χάνουν με ντίζα είναι;
Παρεπιπτόντως το δικό μου δεν χάνει.
Παλιά έχαναν που ήταν με ντίζες και μαγνήτες...
Για vstrom δεν μιλάμε;
Τώρα να θυμάμαι τόσο λάθος;τι να πω;
Θα το ξανατσεκαρω με την πρώτη ευκαιρία.
Ναι ρε συ δεν μπορεί να χάνει 10% στα 120 χλμ/ωρα μιλάμε για 12χλμ/ωρα
Ναι ρε συ δεν μπορεί να χάνει 10% στα 120 χλμ/ωρα μιλάμε για 12χλμ/ωρα
Μια χαρά μπορεί να χάνει τόσο. Το δικό μου χάνει 8%. (χτζ)
Επίσης αν κάποιος αλλάξει γρανάζια τότε το ποσοστό εκτοξεύεται! (Αν παίρνει δεδομένα με ηλεκτρονικό τρόπο απ' το σασμαν).
Στα 200 χλμ μπορεί άνετα να έχει 180 πραγματικά!
Ένας καλός τρόπος να το διαπιστώσεις είναι και το gearingcomander (google it) όπου σου δείχνει τα πραγματικά χλμ στις στροφές που επιθυμείς.
Here
http://www.gearingcommander.com/
Φτάνει τις 8800 με 6η? Πόσα χλμ δείχνει εκεί?
Βάλε στο rpm to display όποιες στροφές θέλεις και βρες την απόκλιση του κοντέρ. Φυσικά το μηχανάκι πρέπει να έχει όλα τα στοιχεία ίδια. Αυτό που έβαλα εγώ είναι για μηχανάκι στοκ.
386529
el-Gatto
16/07/2017, 22:30
Εννοείται πως όχι και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δεν κάνω ρεπορτάζ. Έχω αλλάξει δέκα μηχανές και τρία αυτοκίνητα. Όλα τα οχήματα μου τα έφτασα στην τελική τους εκεί που θεωρούσα ότι μπορώ και σε δρόμους χωρίς κατοίκους. Για ποιόν λόγο να βάλω GPS? Όσο κλέβει, κλέβει, όλα τα κοντέρ χάνουν από ένα σημείο και μετά. Είτε είναι αυτοκίνητό είτε είναι μοτοσυκλέτα.
Οχι "γρήγορε" ,κάνεις λάθος ,δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.
Υπάρχουν κοντέρ που είναι εξαιρετικά ακριβή (+1% απόκλιση - βλ. Transalp 650)
Υπάρχουν κοντέρ που είναι λίγο αισιόδοξα. (+3% απόκλιση - βλ. GS 650)
Υπάρχουν κοντέρ που είναι πολύ αισιόδοξα. (+ 10-12% απόκλιση - βλ. XT660Z Tenere)
Υπάρχουν και κοντέρ που είναι γελοιωδώς αισιόδοξα.(+ 15% απόκλιση - βλ.Στρώμα)
Μάθε λοιπόν από κάποιον που το'χει τσεκάρει πολλαπλά ,ότι όταν βλέπεις 200 ,έχεις 170.
Μια χαρά πολλά είναι τα 170 ,και μια χαρά τίμιο ,δυνατό ,αξιόπιστο ,κ ταξιδιάρικο είναι το Στρώμα
αλλά 200 ΔΕΝ πάει !!!
Και για να μην το αδικήσω κιόλας ,καταφέρνει να ανεβάσει λίγες στροφές ακόμα υπό ευνοϊκές συνθήκες (παρατεταμένη κατηφοριά -ή- ευθεία με ευνοϊκό άνεμο)
κ να πλησιάσει πολύ κοντά στα 180 (178,5 για την ακρίβεια)
Εκεί είσαι δηλ (178,5) όταν θα δεις 210 στο κοντέρ σου...για να γνωρίζεις.
Δεν έχω αρρώστια με την τελική για να μπω σε τέτοια διαδικασία και ούτε η μοτοσυκλέτα του θέματος είναι για να κυνηγάς τελικές.
Πάντως από τα γραπτά σου ,φαίνεται σα να έχεις αρρώστεια με την τελική ,κ να την κυνηγάς κιόλας ,του Στρώματος τουλάχιστον.
Δηλαδή ,για να καταλάβω ,
παραδέχεσαι οτι έχεις άγνοια επί του θέματος ,αφού ποτέ δεν έχεις τσεκάρει την πραγματικότητα των ενδείξεων του χλμτρητή σου
και ταυτόχρονα θεωρείς ότι δεν θα πρέπει να έχουν άποψη ,όσοι έχουν ασχοληθεί κ το'χουν τσεκάρει...
ΟΚ...σε αφήνω στ'όνειρό σου.
Δε'ναι τίποτα ,γύρνα πλευρό ,κλείσε τα μάτια ,κ θα ξαναδείς τα 200 να χαμογελάσει το χειλάκι σου.
Οχι "γρήγορε" ,κάνεις λάθος ,δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.
Υπάρχουν κοντέρ που είναι εξαιρετικά ακριβή (+1% απόκλιση - βλ. Transalp 650)
Υπάρχουν κοντέρ που είναι λίγο αισιόδοξα. (+3% απόκλιση - βλ. GS 650)
Υπάρχουν κοντέρ που είναι πολύ αισιόδοξα. (+ 10-12% απόκλιση - βλ. XT660Z Tenere)
Υπάρχουν και κοντέρ που είναι γελοιωδώς αισιόδοξα.(+ 15% απόκλιση - βλ.Στρώμα)
Μάθε λοιπόν από κάποιον που το'χει τσεκάρει πολλαπλά ,ότι όταν βλέπεις 200 ,έχεις 170.
Μια χαρά πολλά είναι τα 170 ,και μια χαρά τίμιο ,δυνατό ,αξιόπιστο ,κ ταξιδιάρικο είναι το Στρώμα
αλλά 200 ΔΕΝ πάει !!!
Και για να μην το αδικήσω κιόλας ,καταφέρνει να ανεβάσει λίγες στροφές ακόμα υπό ευνοϊκές συνθήκες (παρατεταμένη κατηφοριά -ή- ευθεία με ευνοϊκό άνεμο)
κ να πλησιάσει πολύ κοντά στα 180 (178,5 για την ακρίβεια)
Εκεί είσαι δηλ (178,5) όταν θα δεις 210 στο κοντέρ σου...για να γνωρίζεις.
Πάντως από τα γραπτά σου ,φαίνεται σα να έχεις αρρώστεια με την τελική ,κ να την κυνηγάς κιόλας ,του Στρώματος τουλάχιστον.
Δηλαδή ,για να καταλάβω ,
παραδέχεσαι οτι έχεις άγνοια επί του θέματος ,αφού ποτέ δεν έχεις τσεκάρει την πραγματικότητα των ενδείξεων του χλμτρητή σου
και ταυτόχρονα θεωρείς ότι δεν θα πρέπει να έχουν άποψη ,όσοι έχουν ασχοληθεί κ το'χουν τσεκάρει...
ΟΚ...σε αφήνω στ'όνειρό σου.
Δε'ναι τίποτα ,γύρνα πλευρό ,κλείσε τα μάτια ,κ θα ξαναδείς τα 200 να χαμογελάσει το χειλάκι σου.
Ναι ρε μάγκα έχω άγνοια για τα χιλιόμετρα που θα μου βγάλει το GPS. Το κοντέρ κοιτάω.
Κάποιος ρώτησε την τελική κ εγώ που είχα την μηχανή του απάντησα.
Όλα τα άλλα είναι και καλά να είχαμε να λέγαμε ότι τάχα ξέρουμε κάτι.
Δεν έχω κάποιο κόμπλεξ για το πόσο πάει ή δεν πάει το vstrom.
Εσύ φαίνεται ότι σε τρώει κάτι .
Nostradamus
16/07/2017, 23:23
Δεν πειράζει που έχεις άγνοια... Το βασικό είναι να επιμένεις στην άποψη σου ότι έχεις δίκιο.. Να το διανθιζεις με την εμπειρία σου από δύο γενιές του στρομα, την συνολική σου εμπειρία από υπόλοιπα διτροχα και τετράχρονα και να κλείνεις το συλλογισμό σου, με το "τόσα γράφει το κοντέρ, τόσα λέω"..
Αυτή είναι άποψη!! Σου λέει ο άλλος χάνει 10% δοκιμασμένο με GPS και εσύ να λες όχι ρε πολλά μου φαίνονται.. Επιχείρημα όχι αστεία!!
Δεν πειράζει που έχεις άγνοια... Το βασικό είναι να επιμένεις στην άποψη σου ότι έχεις δίκιο.. Να το διανθιζεις με την εμπειρία σου από δύο γενιές του στρομα, την συνολική σου εμπειρία από υπόλοιπα διτροχα και τετράχρονα και να κλείνεις το συλλογισμό σου, με το "τόσα γράφει το κοντέρ, τόσα λέω"..
Αυτή είναι άποψη!! Σου λέει ο άλλος χάνει 10% δοκιμασμένο με GPS και εσύ να λες όχι ρε πολλά μου φαίνονται.. Επιχείρημα όχι αστεία!!
Συνέχισε την έρευνα σου και μπες και στα υπόλοιπα μοντέλα.Εδω δεν νομίζω ότι έχεις να πεις κάτι.
Άντε πήγαινε για ύπνο μην πάθεις και τίποτα!
amyroukai
16/07/2017, 23:33
Αντιπαράθεση μεν, ισχύουν οι κανόνες όμως, ε;
Προσωπικοί χαρακτηρισμοί τέλος, ότι θέλετε που να έχει σχέση με το μηχανάκι και την τελική του δεκτό.
Το ότι ξύπνησε ένα νήμα που κοιμόταν επί πέντε έτη ενώ δεν καίγεται κανείς για την τελική του βεστρομ δεν θα το καταλάβω ποτέ, αλλά τέλος πάντων. Ηρεμία. Ευχαριστώ.
taisteal
16/07/2017, 23:36
Συνέχισε την έρευνα σου και μπες και στα υπόλοιπα μοντέλα.Εδω δεν νομίζω ότι έχεις να πεις κάτι.
Άντε πήγαινε για ύπνο μην πάθεις και τίποτα!
Γιατί εκφράζεσαι έτσι φίλε;
Τι παθαίνετε όταν αγοράζετε v strom,πως την ακούτε έτσι;:lol:
Μύγα στο σπαθί σας,και χωρίς λόγο...
Για πες,κανένα πραγματικά γρήγορο μηχανάκι έχεις οδηγήσει;;
Nostradamus
16/07/2017, 23:59
Δεν ήξερα ότι πρέπει να έχω αγοράσει κάτι (δύο φορές) για ξέρω αν και τι μπορεί να κάνει..
Το στρομα το 650 είναι ένα συμπαθητικό μηχανάκι. Μέχρι εκεί. Φορτώνεται και ταξιδεύει.
Διακόσια χιλιόμετρα δεν βγάζει ούτε με τάμα.
Είναι το απόλυτο μηχανάκι για τον ελληνα "μηχανόβιο" της καφετέριας και γι αυτό και πούλησε τόσο. Έχει μπούγιο, μοιάζει με χίλια, ήταν φτηνό, ήρθε σε μια εποχή που κυκλοφορούσε μόνο το τρανσαλπ και μονοκυλινδρα και το πήρε και η κουτσή Μαρία για να βάλει και μια 52άρα μπαγκαζιερα και να πηγαίνει, σπίτι δουλειά, καφετέρια, Βασιλόπουλο.
Δεν ήξερα ότι πρέπει να έχω αγοράσει κάτι (δύο φορές) για ξέρω αν και τι μπορεί να κάνει..
Το στρομα το 650 είναι ένα συμπαθητικό μηχανάκι. Μέχρι εκεί. Φορτώνεται και ταξιδεύει.
Διακόσια χιλιόμετρα δεν βγάζει ούτε με τάμα.
Είναι το απόλυτο μηχανάκι για τον ελληνα "μηχανόβιο" της καφετέριας και γι αυτό και πούλησε τόσο. Έχει μπούγιο, μοιάζει με χίλια, ήταν φτηνό, ήρθε σε μια εποχή που κυκλοφορούσε μόνο το τρανσαλπ και μονοκυλινδρα και το πήρε και η κουτσή Μαρία για να βάλει και μια 52άρα μπαγκαζιερα και να πηγαίνει, σπίτι δουλειά, καφετέρια, Βασιλόπουλο.
Εντάξει εσύ μπορεί να πήγαινες ως την καφετέρια και τον βασιλόπουλο αλλά το συγκεκριμένο μηχανάκι κάποιοι το πήρανε για να μπορούν να πηγαίνουν οικονομικά και πολύ άνετα πολύ πιο μακριά. Οπότε ας μην κρίνουμε από τον εαυτό μας μόνο "μηχανοβιε".
Το συγκεκριμένο νήμα έχει ως θέμα την τελική του vstrom. Τώρα κάποιοι που μπαίνουν σαν τις κατσαρίδες και απλά λένε το μακρύ και το κοντό τους δεν βοηθάει κανέναν.
Αυτός είναι και εξάλλου ένας από τους λόγους που τα φόρουμ πλέον σε σχέση με το παρελθόν δεν έχουν τον κόσμο και την συμμετοχή όπως κάποτε.
ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ 2 ΒΕΣΤΡΟΜ.........
Ένα του 2006 χωρίς abs και το τελευταίο από τα παλιά του 2010 με abs,
θα πω για την τελική του.
Με το παλιό το πρώτο είδα το κοντέρ δύσκολα βέβαια να περνάει και τα 200.
Τώρα πόσα πραγματικά ήταν είναι άλλο καπέλο..!!
Με το πιο καινούργιο του 2010 το είδα να δυσκολεύεται να αγγίξει τα 200,στα
190 - 195 και μετά από επιμονή.
Όμως τα πράγματα εκεί πάνω είναι τόσο ρευστά.
Ένας δρόμος λίγο πιο ανηφορικός,μια ζελατίνα πιο σηκωμένη,ένα καύσιμο λίγο καλύτερο,
ένα ελαστικό με λιγότερο αέρα,οι καιρικές συνθήκες της στιγμής ,κ.λ.π.....
Το σίγουρο είναι ότι το μηχανάκι μετά τα 185-190,μιλάω πάντα για αυτά που βλέπουμε στο κοντέρ,
δύσκολα ανεβάζει χιλιόμετρα.
Ταξιδεύει δε σχεδόν τέλεια μέχρι τα 130-140....!!!
Για το επόμενο βεστρόμ που το έκανα βόλτα το είδα μάλλον λίγο πιο αδύναμο.
Για το νέο που βγήκε φέτος .........δεν έχω γνώμη.
Τώρα όσοι ΒΛΑΚΩΔΩΣ έχουν κάθε είδους πρόβλημα με το μηχανάκι,επειδή γέμισε η Ελλάδα βεστρόμ.........
τους εύχομαι να το ξεπεράσουν...!!!
Τέρενς, είναι άλλο να έχει κάποιος πρόβλημα με το μηχανάκι και άλλο να σατιρίζει την υπερβολή που επικρατεί γύρω απ αυτό.
Εγώ απορώ γιατί δεν ρωτάει κανείς για την τελική του gsxr, cbr κλπ
amyroukai
17/07/2017, 08:14
Ε καλά μην το λες, το μαδημα στο νήμα του gsxr το είδες;
Ε καλά μην το λες, το μαδημα στο νήμα του gsxr το είδες;
299:lol:
Τέρενς, είναι άλλο να έχει κάποιος πρόβλημα με το μηχανάκι και άλλο να σατιρίζει την υπερβολή που επικρατεί γύρω απ αυτό.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ............
Πολύ λίγοι έχουν αίσθηση του χιούμορ,της σάτιρας,κ.λ.π.
Τώρα το να έχεις θέμα με κάποιο μηχανάκι είναι απλά ΓΕΛΟΙΟ..!!
Άλλο πράγμα εννοείται το να γράφεις τα στραβά του για να μαθαίνει ο κοσμάκης.
Όπως για παράδειγμα το να κράζεις τους Γερμανούς για τα 165000
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ στο καμάρι τους.
Που τα έκαναν γαργάρα παγκοσμίως ΟΛΟΙ από τον θάνατο του δημοσιογράφου Ας
με το τότε ΝΤΕΜΕΚ ατύχημα,όπου ακούστηκαν κάτι λίγα,αλλά μετά κουκούλωμα...!!!
Το να έχει δηλαδή κάποιος εμμονές με κάτι είναι πολύ διαφορετικό από το να βγάζει
στη φόρα κάποιο ελάττωμα....
Και το ΠΟΛΥ ΤΙΜΙΟ , ΣΟΥΠΕΡ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΟ ταυτόχρονα στην τιμή
και BEST VALUE βεστρομάκι μας κατέκτησε...!!!
Όσοι το παίζουν οδηγάρες......και ότι άλλο σε άρες και το απαξιώνουν επειδή το καβάλησε
και η κουτσή Μαρία είναι...........ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ να μην το πω αλλιώς...!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
και το απαξιώνουν επειδή το καβάλησε
και η κουτσή Μαρία είναι...........ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ να μην το πω αλλιώς...!!!
Αν το απαξιώνουν επειδή είναι ακόμα ένα αδιάφορο τουριστικό μηχανάκι, είναι σωστοί;
Εγώ απορώ γιατί δεν ρωτάει κανείς για την τελική του gsxr, cbr κλπ
ΤΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΒΡΕ ΚΑΦΕΤΖΗ ΜΟΥ...??
Αφού εδώ και πολλά χρόνια ότι είναι από χίλια και πάνω τριακοσαρίζει για πλάκα..!!
Γιαυτό και οι κόφτες στα 300 με τα ανάλογα κοντέρ έπειτα από συμφωνία όλων των
σοβαρών κατασκευαστών.
Αυτοί τα βρήκαν και θα μαλώνουμε εμείς ποιανού το παρτάλι είναι γρηγορότερο..???
Και αν υπάρχουν εξαιρέσεις δεν έχει νόημα με τόσες κάμερες στο δρόμο πλέον...!!!
Γιαυτό σε όλη την Ευρώπη δεν βλέπεις πια σκυφτό μηχανάκι στους δρόμους...!!!
karellen
17/07/2017, 09:01
Πόσο στοίχημα ότι πάλι στα gs θα γυρίσει η κουβέντα.
Αν και το θέμα "τελική" είναι λίγο σαν το κυνήγι του αγίου δισκοπότηρου, θα σας πω για την τελική του v-strom 1000 (04-09) απο το οποίο έχουν περάσει 2 τεμάχια από τα χέρια μου...
Στο κοντέρ θα δείτε από 220-230+ ανάλογα τις συνθήκες
Φυσικά το κοντέρ όπως σε όλα τα μηχανάκια (και ειδικά σε κάποια ψηλόφτερα όπως v-stron, 600tenere - και γράφω μόνο αυτά από τα οποία έχω προσωπική εμεπειρία) κλέβει ασύστολα
Στο συγκεκριμένο μοντέλο το κλέψιμο είναι της τάξης του 8,5 -9 % που σημαίνει ότι τα 230 για τα οποία καμαρώνετε είναι στην πράξη γύρω στα 210 - μπορεί και λίγο πιο κάτω.... Και μιλάμε για μαμά γρανάζια-αλυσίδα-λάστιχα. Αν με κάποιο τρόπο έχετε κοντύνει μετάδοση τότε η κατάσταση γίνεται εντελώς γελοία και πολλοί που το έχουν κάνει έχουν πάθει σοκ όταν τους προσπερνάνε παπιά την ώρα που "πάνε" με 120-130....
Πάντως για το strom 1000 υπάρχει ένας ασφαλής τρόπος για 10 παραπάνω (και κυρίως για καλύτερο άρπαγμα-επιτάχυνση μετά τα 180). Αν παρακάμψετε τον ηλεκτρονικό περιοριστή των 2 τελευταίων ταχυτήτων τότε το μοτέρ ελευθερώνεται και δίνει την μέγιστη ιπποδύναμη πλέον και στις τελευταίες σχέσεις, με άμεσο αποτέλεσμα η "πνιγμένη" τώρα τελική του να έρχεται αυτόματα στην (φυσιολογική και αναμενόμενη για μηχανάκι των 90-92 ίππων τροχό) περιοχή των 220-225 πραγματικών (δηλαδή γύρω στα +240 κοντερίσια).
Για το 650 δεν έχω από 1ο χέρι στοιχεία μιας και δεν ήμουν ποτέ κάτοχος, αλλά από μερικά δείγματα στον δρόμο και συζητήσεις με γνωστούς φίλους έχω αποκομίσει ότι έχει μια (οριακή) κοντερίσια των 200, αλλά κι αυτό με υπερβολικό κλέψιμο που σημαίνει κάπου στα 180 πραγματικά - κι αυτό με ευνοικές συνθήκες...
sapila racing
17/07/2017, 09:29
Λάθος, ενα κοντέρ μπορεί άνετα να έχει μεγαλύτερο σφάλμα στα 60 απ τα 100.
Και λάθος είσαι γενικώς και λίιιιιγο ισχυρογνώμων απ ότι διαβάζω , αλλά δεν το ξέρεις ακόμα.
Εγω αυτό που καταλαβα είναι ότι το το αγοράζουν από 2 φορές ο καθένας διότι κοντά στην τελική του εξαυλωνεται . ....
:p
Αν το απαξιώνουν επειδή είναι ακόμα ένα αδιάφορο τουριστικό μηχανάκι, είναι σωστοί;
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ........
Το απαξιώνω έχει ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ έννοια.
Και για μένα δεν ΝΟΕΙΤΑΙ μηχανόβιος που να απαξιώνει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μηχανάκι..!!
Από πενηνταράκι μέχρι τον κουβά του μισού τόνου της Χόντα..!!
Το να μην το πάει το βεστρομάκι επειδή νομίζει ότι με το δικό του σούπερ μηχανάκι
θα ξύνει την άσφαλτο,δεκτό.
Ας τον να νομίζει,άλλο γούστο,άλλο να παριστάνω τον Ρόσσι,ο καθένας με την τρέλα του...!!!
Αλλά........ΑΠΑΞΙΩΝΩ..??
Γιατί..?? Επειδή έγινε σούπα..??
Μήπως η αγορά δεν είναι γεμάτη από αδιάφορα τουριστικά μηχανάκια..??
Δεν πουλάνε όμως όλα όπως το βεστρόμ...!!!
Λάθος, ενα κοντέρ μπορεί άνετα να έχει μεγαλύτερο σφάλμα στα 60 απ τα 100.
Εγώ πάλι έχω την αίσθηση-βεβαιότητα ότι τα κοντέρ κλέβουν σταθερά ποσοστιαία από το 1ο χιλιόμετρο, και αυτό προφανώς είναι "εργοστασιακή επιλογή"...
Στις μοτό το κλέψιμο αυτό παίζει από 6 έως +10%
Απλά, στα λίγα χιλόμετρα τα 4-5 παραπάνω δεν γίνονται τόσο καραμπινάτα αντιληπτά όσο τα 20-25 παραπάνω της τρίτης εκατοντάδας και μας οδηγεί στο λάθος συμπέρασμα του μεταβλητού κλεψίματος"...
Πολύ καλά κάνουνε και ασχολούνται με τις τελικές σε μηχανάκια που η τελικη ταχύτητα τους είναι τελείως αδιάφορη.
Πρέπει να ζήσουν κι αυτοί που υπόσχονται «θαύματα» αύξησης ιπποδύναμης και τελικής.
Coyote.V
17/07/2017, 09:44
Πολύ σοβαρά τα παίρνετε όλοι εδώ μέσα νομίζω, δεν φταίει η πλάκα αλλά η αιμορραγία της περιόδου...
Υ.Γ δεν λέω για όλα τα θέματα αλλά για αυτά που είναι προφανές ότι ανοίχτηκαν για χαβαλέ.
sapila racing
17/07/2017, 09:52
Εγώ πάλι έχω την αίσθηση-βεβαιότητα ότι τα κοντέρ κλέβουν σταθερά ποσοστιαία από το 1ο χιλιόμετρο, και αυτό προφανώς είναι "εργοστασιακή επιλογή"...
Στις μοτό το κλέψιμο αυτό παίζει από 6 έως +10%
Απλά, στα λίγα χιλόμετρα τα 4-5 παραπάνω δεν γίνονται τόσο καραμπινάτα αντιληπτά όσο τα 20-25 παραπάνω της τρίτης εκατοντάδας και μας οδηγεί στο λάθος συμπέρασμα του μεταβλητού κλεψίματος"...
Ως συνήθως ο καθένας έχει την άποψή του.
Μόνο μια είναι η σωστή όμως και αυτή φαίνεται ποιά είναι, αν καποιος κάνει σωστες μετρήσεις, ή αν διαβάσει τα αποτελέσματα των τεστ έγκριτων περιοδικών με σωστά όργανα.
Ως συνήθως ο καθένας έχει την άποψή του.
Μόνο μια είναι η σωστή όμως και αυτή φαίνεται ποιά είναι, αν καποιος κάνει σωστες μετρήσεις, ή αν διαβάσει τα αποτελέσματα των τεστ έγκριτων περιοδικών με σωστά όργανα.
οκ, σωστό κι αυτό... Πάντως πριν κάτι (αρκετά) χρόνια πέτυχα βράδι σε ψιλοέρημο δρόμο εν λειτουργία ένα από αυτά τα ραντάρ της τροχαίας - αυτά που σε ενημερώνουν για την ταχύτητα κίνησης σου... επειδή ήμουν σε χαβαλέ φάση, έτσι για πλάκα πέρασα από μπροστά του 3 φορές με σταθερή ταχύτητα 60, 100 και 130 χιλιομέτρων. Όπως ήδη το υποψιαζόμουν, και τις 3 φορές πήρα ποσοστιαία το ίδιο σφάλμα σε σχέση με το κοντέρ μου...
Όπως ήδη το υποψιαζόμουν, και τις 3 φορές πήρα ποσοστιαία το ίδιο σφάλμα σε σχέση με το κοντέρ μου...
Αυτό δε σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο για όλα τα μηχανάκια. Το δικό μου πχ δε φαίνεται να "κλέβει" καθόλου. Αλλά θα το μετρήσω και με gps για να το επιβεβαιώσω.
Coyote.V
17/07/2017, 10:14
Αυτό δε σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο για όλα τα μηχανάκια. Το δικό μου πχ δε φαίνεται να "κλέβει" καθόλου. Αλλά θα το μετρήσω και με gps για να το επιβεβαιώσω.
Η τεχνολογία μηδενίζει τα σφάλματα, στην περίπτωσή μας αυτό συνέβη από τότε που τα κοντέρ έγιναν με ηλεκτρονικό μάτι και το μηχανικό με τις ντίζες μπήκε στο ράφι. Αν τώρα το ηλεκτρονικό σου δείχνει απόκλιση προς τα επάνω και μάλιστα μεγάλη τότε είναι θέμα της εκάστοτε κατασκευάστριας εταιρίας για να χαζοχαίρονται ευχαριστημένοι οι πελάτες της.
AristidisZ
17/07/2017, 10:18
Πάντως σύμφωνα με τη κουβέντα που είχα με τον Amyrou στην ετήσια το hornet μου (που δεν είναι γραναζωμένο) πρέπει να κλέβει 20% :bawl:
Είναι και θέμα ρύθμισης. Μερικές φορές μπορεί να μην μπορούν να ρυθμιστούν σωστά το ταχύμετρο με το οδόμετρο οπότε δίνουν βάση στο δεύτερο.
Εγω αυτό που καταλαβα είναι ότι το το αγοράζουν από 2 φορές ο καθένας διότι κοντά στην τελική του εξαυλωνεται . ....
:p
Μλκ δεν πάνε καλά ένας δικός μου έχει πάρει 3 κι όλα μαύρα ,δεν ξέρω τι ρόλο παίζει αυτό βέβαια...
Είναι και θέμα ρύθμισης. Μερικές φορές μπορεί να μην μπορούν να ρυθμιστούν σωστά το ταχύμετρο με το οδόμετρο οπότε δίνουν βάση στο δεύτερο.
Σωστά στο ότι συνήθως το οδόμετρο είναι πολύ πιο ακριβές από το ταχύμετρο... Γιαυτό και όσοι βάζουν speedohealer αναγκαστικά "θυσιάζουν" την ακρίβεια ενός από τα δύο...
Πάντως είναι γελοίο να υποστηρίζουμε ότι ο κατασκευαστής δεν μπορεί (αν θέλει) να έχει ακρίβεια και στα 2... Μια χαρά μπορεί και παραμπορεί... Απλά έχουν μπεί σε ένα παιχνίδι ικανοποίησης χαζοχαρούμενων-ματαιόδοξων πελατών που ξαφνικά "ανακαλύπτουν με θαυμασμό" ότι ένα δικύλινδο μεσαίο on-off "ταξιδεύει" άνετα με 150-160 φορτωμένο, και σε "αυτά τα χιλόμετρα" δεν καίει, ούτε σπάει-χαλάει...
Κοίτα ρε που φτάσαμε...
Τέρενς το θρεντακι είναι απ το 08. Εγώ βλέπω σάτιρα και πλάκα τύπου τσακ Νόρις για τις υπερβολές που έχουν ειπωθεί για αυτό το μηχανάκι. Δε βλέπω λόγο να παίρνει κάποιος στραβά τέτοιες συζητήσεις. Σιγά βρε συ!
Όσο για την έλλειψη χιούμορ... οι προηγούμενες σελίδες δείχνουν το αντίθετο. Έλλειψη χιούμορ ίσως έχει αυτός που θα τα πάρει όλα της μετρητοίς. Δε βλέπω τον λόγο να παρεξηγουμαστε για τέτοιους λόγους. Τέτοια πειράγματα και υπερβολές πάντα ήταν μέσα στο παιχνιδι.
Όταν μιλάνμε σοβαρά ακόμα και ο βλιτζ μπορεί να προτείνει vstrom σε κάποιον που ταιριάζει στις ανάγκες του.
Μλκ δεν πάνε καλά ένας δικός μου έχει πάρει 3 κι όλα μαύρα ,δεν ξέρω τι ρόλο παίζει αυτό βέβαια...
Ηταν τα fidget spinners της εποχής. ....
:tooth:
Όταν μιλάνμε σοβαρά ακόμα και ο βλιτζ μπορεί να προτείνει vstrom σε κάποιον που ταιριάζει στις ανάγκες του.
Μπα, δε συζητάω για μοτοσικλέτες με ανθρώπους στους οποίους μπορεί να απευθύνεται το vstrom.
el-Gatto
17/07/2017, 10:33
Δεν κάνω παραθέσεις για να μην γίνει τεράστιο το σεντόνι.
Προς όλους:
Τα πράγματα είναι πολύ απλά ,κ το θέμα θα έπρεπε να έχει κλείσει με τον πίνακα που ποσταρισε ο daz.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=60128&page=31&p=2888540&viewfull=1#post2888540
Οποιος έχει Στρώμα ,κι ας μην έχει GPS ,αρκεί να θυμάται στις πόσες στροφές έχει δεί ποιά ένδειξη ,να κοιτάξει τον πίνακα ,κ να διαπιστώσει πόσα χλμ+ ψεύδεται το κοντερ του.
Αν έχει κ ψιλοτελειωμένο λαστιχο πίσω ,ας αφαιρέσει λίγα ακόμα.
Αν έχει βάλει κ 1 δόντι μικρότερο γρανάζι εμπρός ,ας αφαιρέσει κ πολλά ακόμα.
Ο Theod τα λέει αντικειμενικά. (λίγο ακόμα πιό κάτω είναι τα πραγματικά τους)
Και αυτό από κάποιον που ΕΧΕΙ την συγκεκριμένη μοτό ,είναι μιά βάση αξιοπιστίας.
Πρός Τέρενς ,
Πλην ενός ,κανείς άλλος δεν "απαξίωσε" το Στρώμα.
Εγώ προσωπικά δε ,είπα ότι
αλλά 200 ΔΕΝ πάει !!!
Αλλά κ να το "απαξιώσει" κάποιος δηλαδή ,τι έγινε ...δεν εχει το δικαίωμα κάποιος ,να "απαξιώνει" κάτι ,επειδή το "καταξιώνει" ο πολύς ο κόσμος ;
Εδώ εσύ ,"απαξιώνεις" μόνιμα κ έντονα BMW & DUCATI ,τα οποία επίσης απολαμβάνουν εμπορική κ τεχνολογική καταξίωση παγκοσμίως.
Σοφακινγκγουάτ ???
Εγώ πχ δεν έχω facebook ,δεν συμμετεχω ,δεν ανοίγω καν τα λινκ που προέρχονται απ'αυτό.
Το απεχθάνονομαι ,για προσωπικούς φιλοσοφικοηθικούς λόγους.
Κόλλημά μου.
Πειράζω κανέναν ; ... Δεν νομίζω ... κ λέω καλημέρα και σε όσους έχουν facebook.
Προς venumis
TΩ ΣτρΟμα τΩ εξΗμΟισΩ ,πάΗ 200 για πλάκα κ φτάνΟΙ κ τα 210 άμαΝΑΙ γουστάρΗ ναούμ.
Νταξ'τορα Φήλαι...ηρΑΙμΟΙσΑΙς...;
amyroukai
17/07/2017, 10:42
Και φυσικά η καραμέλα για τα πεμφέ θα κολλήσει παντού, για τις πωλήσεις της Χόντα δεν διάβασα και ανησυχώ.
Εδιτ:
Συνδυάζοντας αυτά που είπε ο γάτος και ο Τέρενς, ο Τέρενς δεν νοείται ως μηχανόβιος. Όλα έχουν την θέση τους σε αυτόν τον κόσμο πια.
Coyote.V
17/07/2017, 11:02
Οποιος έχει Στρώμα ,κι ας μην έχει GPS ,αρκεί να θυμάται στις πόσες στροφές έχει δεί ποιά ένδειξη ,να κοιτάξει τον πίνακα ,κ να διαπιστώσει πόσα χλμ+ ψεύδεται το κοντερ του.
Και αν κλέβει το στροφόμετρο;