PDA

View Full Version : XSmoto

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠ
03/06/2008, 09:37
καλημερα παιδια
ενδιαφερομαι για την αγορα ενος κρανους και τυχαια βρηκα το παρακατω σαιτ.

http://www.xsmoto.co.uk/prodlistsub.asp?CId=63&SubCId=56&SubCName=Shoei%202008%20Range&CName=Helmets

τα κρανη ειναι πολυ φθηνα κ δεν εχει και πολλα εξοδα μεταφορας(12 ευρω)
γνωριζει κανεις αν τα κρανη θα ειναι γνησια ή μουφες?
δεν θελω να μπλεξω με απομιμησεις!
εχεις αγορασει κανεις τιποτα απο το συγκεκριμενο σαιτ?
σας ευχαριστω:wave2:

dirtbird
03/06/2008, 09:55
Δεν νομίζω ότι είναι φθην'α - οι τιμές είναι σε λίρες Αγγλίας.....

Ktm.Prestige
03/06/2008, 11:17
ούπς.....
:dizzy:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠ
03/06/2008, 12:11
ναι οντως αν ειναι οπως τα λες(σε λιρες) ειναι μια η αλλη!
δεν το ειχα προσεξει παντως!
ευχαριστω

spyro
10/06/2008, 14:09
Πριν από πολλά χρόνια 2005 :D ο φίλος Παναγιώτης μέσω αυτού του post ρώτησε για το συγκεκριμένο site. Θέλοντας να μην ξεκινήσω καινούργιο συνεχίζω από το ήδη υπάρχον έτσι ώστε να μην με κατηγορήσετε ότι δεν έψαξα το site πρώτα :smokin:

Δεν γνωρίζω εάν οι τιμές έχουν αλλάξει απο τότε αλλά προσωπικά δεν έχω δει χαμηλότερες τιμές πουθενά αλλού :nono:

Τελικά έχει κανείς εμπειρία από αυτό το site? Εγώ είμαι ένα click από το να παραγγείλω

byron
10/06/2008, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Πριν από πολλά χρόνια 2005 :D ο φίλος Παναγιώτης μέσω αυτού του post ρώτησε για το συγκεκριμένο site. Θέλοντας να μην ξεκινήσω καινούργιο συνεχίζω από το ήδη υπάρχον έτσι ώστε να μην με κατηγορήσετε ότι δεν έψαξα το site πρώτα :smokin:

Δεν γνωρίζω εάν οι τιμές έχουν αλλάξει απο τότε αλλά προσωπικά δεν έχω δει χαμηλότερες τιμές πουθενά αλλού :nono:

Τελικά έχει κανείς εμπειρία από αυτό το site? Εγώ είμαι ένα click από το να παραγγείλω

Το ποστ του φίλου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είναι της 3ης Ιουνίου. Αυτό που λες είναι η ημερ/νία εγγραφής του.

Δεν νομίζω να έχουν αλλάξει οι τιμές μέσα σε 1 εβδομάδα..... :D

spyro
10/06/2008, 14:41
:rotflmao: :hypnotize :rotflmao:

....... τεσπα, παρόλη την ντροπή :blush: εγώ θα επιμείνω....... υπάρχει προσωπική εμπειρία κάποιου απο εδώ με το συγκεκριμένο το site?

MG
10/06/2008, 14:57
ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΡΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ www.fc-moto.de
ΤΙΜΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ

:wave2:

spyro
10/06/2008, 15:24
Shoei σειρά XR-1000

FC Moto: 379.99? - 479.99?
XS-Moto: 245? - 339.35? (Μετα την μετατροπή απο Pounds σε Ευρά)

:(

apav
10/06/2008, 16:09
Shoei σειρά XR-1000

FC Moto: 379.99? - 479.99?
XS-Moto: 245? - 339.35? (Μετα την μετατροπή απο Pounds σε Ευρά)

:(

£250=312.50?

1.25 έχει πέσει η λίρα

byron
10/06/2008, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
£250=312.50?

1.25 έχει πέσει η λίρα

Καλά τα λέει ο φίλος. Εχει και με 195£

spyro
17/06/2008, 10:05
Τελικά παίδες πήρα το ρίσκο την προηγούμενη Πέμπτη και παρήγγειλα το XR-1000 Rogue από το xs-moto. Το κράνος ήρθε στο γραφείο σήμερα το πρωί, μετά απο 3 εργάσιμες μέρες !!! :) :) Όσο για το κράνος όλα καλά, φώτο είναι ανούσιο να βάλω μιας και δεν είναι και πολύ εξεζητημένο αλλά όποιος ενδιαφέρεται θα το δει απο κοντά στην ετήσια εκδρομή :wave2:

Για μελλοντικούς πιθανούς αγοραστές που ψάχνουν στο forum για feedback, τους πληροφορώ οτι όλα καλά με το site :beer:

Μια παράκληση όμως, εάν γίνεται να μεταφερθεί το thread στην ενότητα με τον εξοπλισμό, thanks :wave2: ώστε να το βρουν εάν θελήσουν και οι πιθανοί μελλοντικοί αγοραστές του xs-moto.

byron
17/06/2008, 10:18
Μια παράκληση όμως, εάν γίνεται να μεταφερθεί το thread στην ενότητα με τον εξοπλισμό, thanks :wave2: ώστε να το βρουν εάν θελήσουν και οι πιθανοί μελλοντικοί αγοραστές του xs-moto.

done. :wave2:

mixalakis
04/07/2008, 14:25
Τελικά παίδες πήρα το ρίσκο την προηγούμενη Πέμπτη και παρήγγειλα το XR-1000 Rogue από το xs-moto. Το κράνος ήρθε στο γραφείο σήμερα το πρωί, μετά απο 3 εργάσιμες μέρες !!! :) :) Όσο για το κράνος όλα καλά, φώτο είναι ανούσιο να βάλω μιας και δεν είναι και πολύ εξεζητημένο αλλά όποιος ενδιαφέρεται θα το δει απο κοντά στην ετήσια εκδρομή :wave2:

Για μελλοντικούς πιθανούς αγοραστές που ψάχνουν στο forum για feedback, τους πληροφορώ οτι όλα καλά με το site :beer:

Τελικά έδωσες 243+12 ευρώ συνολικά;

McTalas
04/07/2008, 15:43
στο ebay πιο καλες τιμες, αλλα πρεπει λιγο να εξοικιωθεις με τον τροπο λειτουργιας ωστε να μην αγχωνεσαι.
πολυ καλο site για αγορες ειναι το

www.motocard.com

byron
04/07/2008, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
στο ebay πιο καλες τιμες, αλλα πρεπει λιγο να εξοικιωθεις με τον τροπο λειτουργιας ωστε να μην αγχωνεσαι.
πολυ καλο site για αγορες ειναι το

www.motocard.com

Καλοί είναι οι Ισπανοί αλλά σε σχέση με τις τιμές του XSmoto, φαίνονται πολύ τσιμπημένοι.

McTalas
04/07/2008, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Καλοί είναι οι Ισπανοί αλλά σε σχέση με τις τιμές του XSmoto, φαίνονται πολύ τσιμπημένοι.

καθε τετοιο καταστημα αξιζει (απο αποψη τιμης) να αγοραζεις ενα δυο πραγματα, για τα υπολοιπα ψαχνεσαι συνεχεια στο νετ.

ps. @Βυρωνα:
Σε ευχαριστω για το βιβλιο που μου ειχες στειλει, σημερα μου εσωσε την ζωη σε ενα φρεναρισμα πανικου, να εισαι καλα!!

byron
04/07/2008, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
σημερα μου εσωσε την ζωη σε ενα φρεναρισμα πανικου,

:uplate: :eyepop:

ΥΓ: Τις ευχαριστίες στον συγγραφέα. Εγω ένα κλικ έκανα, αλλά χαίρομαι πολύ αν βοήθησε αυτό το κλικ με κάποιο τρόπο. :beer:

sakisdani750
04/07/2008, 18:55
http://www.motorcyclegiant.com/SearchResults.asp?RefineBy_Manufacturer=Alpinestars&RefineBy_66990=&RefineBy_Price=&RefineBy_66989=&Search=

δειτε εδω τιμες αρε αμερικα

spyro
05/07/2008, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Τελικά έδωσες 243+12 ευρώ συνολικά;

Όχι ρε συ τόσο φθηνά, :D ........249 Λίρες Αγγλικές........ τουτέστιν:

http://www.xe.com/ucc/convert.cgi 314? τώρα που έπεσε η λίρα. όταν το πήρα εγώ μου είχε βγει 334? γιατί η λίρα ήταν πιο ακριβή. Υπόψη, τα μεταφορικά είναι λίγο τσιμπημένα συγκριτικά με άλλες ?30 η 34? αν θυμάμαι καλά αλλά μέσα σε 3-4 εργάσιμες στα χέρια σου . :wave2:

spyro
09/07/2008, 15:00
Μετά απο προσπάθεια φίλου εδω μέσα ο οποίος ζήτησε περισσότερες πληροφορίες πριν κάνει την αγορά βγήκαν στην επιφάνεια δύο ακόμα μειονεκτήματα του XS-moto που με κάνουν υπόχρεο να τα αναφέρω εδω μιας και εγω ήμουν που έκανα την προτροπή για το site.

To XS-moto είναι λιγομίλητο!!! δεν επιβεβαιώνει παραγγελίες αυτόματα και δεν απαντάει εύκολα σε e-mails με διάφορες ερωτήσεις πριν απο την παραγγελία.

Επίσης του αρέσει πολύ το PAYPAL system στο οποίο είχα την τύχη να χρησιμοποιώ έτσι και αλλιώς για τις online αγορές μου, πράγμα το οποίο όμως δεν συμβαίνει και με πάρα πολλούς στην Ελλάδα.

Αυτά γιατί δεν θέλω να ταλαιπωρηθούν άδικα κάποιοι φίλοι εδω μέσα και να φταίω εγώ :sad:

takis1964
22/07/2008, 21:28
αγορασα κ εγω απο xsmoto
ολα καλα και απο μενα
8 εργασιμες παραδοση με κουριερ ελτα
30-35 ευρω εξοδα αποστολης
arai chaser πολυχρωμο με 2 εξτρα ζελατινες 465 ευρω εδω 750
ο τυπος σε εμενα ηταν πολυ ομιλητικος,με ρωτησε αν υπαρχουν σιτε με μοτο φορουμ και επισης απο που τον βρηκα
τον ευχαριστησα για το κρανος και ανταπεδωσε σε 2 ωρες

silentscream
16/08/2008, 13:09
Λοιπόν παιδιά, αυτός που αναφέρει ο spyro παραπάνω είμαι εγώ.
Το μαγαζί είναι οκ και σας το συστήνω άφοβα, πείρα shoei xr 1000 με 367 euro και εδω έχει 490.

Το πρόβλημα με εμένα ήταν οτι συμπλήρωσα την φόρμα παραγγελίας και η πιστωτική χρωθηκε κανονικά , αφού το μαγαζί είναι έμπιστο για το paypal, για το diabolic2 το οποίο δεν υπήρχε στο νουμερο μου όπως μου απάντησε ο mark αργότερα. Η αγορά είχε γίνει όμως και δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις χρήματα πίσω. Του είπα για ένα άλλο κράνος και μου απάντησε οτι δεν υπάρχει ούτε αυτό σε stock έτσι έχασα πολύ χρόνο, σε κάποια φάση αυτος έφυγε για διακοπές και δεν απαντούσε στα mail (στα οποία γενικά είναι λακονικός και οχι σαφής πάντα) και επειδή είχα φοβηθεί μίπως χάσω λεφτά, του ζήτησα να μου στείλει το diabolic3, το οποίο ήρθε σε μια βδομάδα απο αγγλία.

+ στα shoei έχει πολύ καλές τιμές
+ δεν χάνεις χρήματα

-δεν σε πληροφορεί αν στείλεις ένα mail πριν αγοράσεις κάτι.
- είχε στην φόρμα παραγγελίας προιόντα τα οποία τελικά δεν είχε

Πάντως το κρανάκι είναι τέλειο.
Ευχαριστώ τον spyro για την βοηθεια του

takis1964
18/08/2008, 13:19
εγω επικοινωνησα μαζι του και του ειχε τελειωσει αυτο που ηθελα ,οταν ηρθε μου εστειλε μεηλ!!