Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: XSmoto

XSmoto

καλημερα παιδια
    ενδιαφερομαι για την αγορα ενος κρανους και τυχαια βρηκα το παρακατω σαιτ.

http://www.xsmoto.co.uk/prodlistsub....&CName=Helmets

τα κρανη ειναι πολυ φθηνα κ δεν εχει και πολλα εξοδα μεταφορας(12 ευρω)
    γνωριζει κανεις αν τα κρανη θα ειναι γνησια ή μουφες?
    δεν θελω να μπλεξω με απομιμησεις!
    εχεις αγορασει κανεις τιποτα απο το συγκεκριμενο σαιτ?
    σας ευχαριστω
    Η εξουσία ήταν και θα ειναι εχθρική προς την κοινωνία,ανεξάρτητα απο τους διαχειριστές της.....Το μόνο που μένει είναι να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας...

Δεν νομίζω ότι είναι φθην'α - οι τιμές είναι σε λίρες Αγγλίας.....

You BETA believe...

ούπς.....

ναι οντως αν ειναι οπως τα λες(σε λιρες) ειναι μια η αλλη!
    δεν το ειχα προσεξει παντως!
    ευχαριστω
    Η εξουσία ήταν και θα ειναι εχθρική προς την κοινωνία,ανεξάρτητα απο τους διαχειριστές της.....Το μόνο που μένει είναι να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Πριν από πολλά χρόνια 2005 ο φίλος Παναγιώτης μέσω αυτού του post ρώτησε για το συγκεκριμένο site. Θέλοντας να μην ξεκινήσω καινούργιο συνεχίζω από το ήδη υπάρχον έτσι ώστε να μην με κατηγορήσετε ότι δεν έψαξα το site πρώτα

Δεν γνωρίζω εάν οι τιμές έχουν αλλάξει απο τότε αλλά προσωπικά δεν έχω δει χαμηλότερες τιμές πουθενά αλλού

Τελικά έχει κανείς εμπειρία από αυτό το site? Εγώ είμαι ένα click από το να παραγγείλω

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    Πριν από πολλά χρόνια 2005 ο φίλος Παναγιώτης μέσω αυτού του post ρώτησε για το συγκεκριμένο site. Θέλοντας να μην ξεκινήσω καινούργιο συνεχίζω από το ήδη υπάρχον έτσι ώστε να μην με κατηγορήσετε ότι δεν έψαξα το site πρώτα

Δεν γνωρίζω εάν οι τιμές έχουν αλλάξει απο τότε αλλά προσωπικά δεν έχω δει χαμηλότερες τιμές πουθενά αλλού

Τελικά έχει κανείς εμπειρία από αυτό το site? Εγώ είμαι ένα click από το να παραγγείλω
    Το ποστ του φίλου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είναι της 3ης Ιουνίου. Αυτό που λες είναι η ημερ/νία εγγραφής του.

Δεν νομίζω να έχουν αλλάξει οι τιμές μέσα σε 1 εβδομάδα.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

:rotflmao: :hypnotize :rotflmao:

....... τεσπα, παρόλη την ντροπή εγώ θα επιμείνω....... υπάρχει προσωπική εμπειρία κάποιου απο εδώ με το συγκεκριμένο το site?

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΡΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ www.fc-moto.de
    ΤΙΜΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ

Shoei σειρά XR-1000

FC Moto: 379.99? - 479.99?
    XS-Moto: 245? - 339.35? (Μετα την μετατροπή απο Pounds σε Ευρά)

Παλαιό μέλος
    Shoei σειρά XR-1000

FC Moto: 379.99? - 479.99?
    XS-Moto: 245? - 339.35? (Μετα την μετατροπή απο Pounds σε Ευρά)

£250=312.50?

1.25 έχει πέσει η λίρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    £250=312.50?

1.25 έχει πέσει η λίρα
    Καλά τα λέει ο φίλος. Εχει και με 195£
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τελικά παίδες πήρα το ρίσκο την προηγούμενη Πέμπτη και παρήγγειλα το XR-1000 Rogue από το xs-moto. Το κράνος ήρθε στο γραφείο σήμερα το πρωί, μετά απο 3 εργάσιμες μέρες !!! Όσο για το κράνος όλα καλά, φώτο είναι ανούσιο να βάλω μιας και δεν είναι και πολύ εξεζητημένο αλλά όποιος ενδιαφέρεται θα το δει απο κοντά στην ετήσια εκδρομή

Για μελλοντικούς πιθανούς αγοραστές που ψάχνουν στο forum για feedback, τους πληροφορώ οτι όλα καλά με το site

Μια παράκληση όμως, εάν γίνεται να μεταφερθεί το thread στην ενότητα με τον εξοπλισμό, thanks ώστε να το βρουν εάν θελήσουν και οι πιθανοί μελλοντικοί αγοραστές του xs-moto.

Μια παράκληση όμως, εάν γίνεται να μεταφερθεί το thread στην ενότητα με τον εξοπλισμό, thanks ώστε να το βρουν εάν θελήσουν και οι πιθανοί μελλοντικοί αγοραστές του xs-moto.
    done.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Τελικά παίδες πήρα το ρίσκο την προηγούμενη Πέμπτη και παρήγγειλα το XR-1000 Rogue από το xs-moto. Το κράνος ήρθε στο γραφείο σήμερα το πρωί, μετά απο 3 εργάσιμες μέρες !!! Όσο για το κράνος όλα καλά, φώτο είναι ανούσιο να βάλω μιας και δεν είναι και πολύ εξεζητημένο αλλά όποιος ενδιαφέρεται θα το δει απο κοντά στην ετήσια εκδρομή

Για μελλοντικούς πιθανούς αγοραστές που ψάχνουν στο forum για feedback, τους πληροφορώ οτι όλα καλά με το site

Τελικά έδωσες 243+12 ευρώ συνολικά;

στο ebay πιο καλες τιμες, αλλα πρεπει λιγο να εξοικιωθεις με τον τροπο λειτουργιας ωστε να μην αγχωνεσαι.
    πολυ καλο site για αγορες ειναι το

www.motocard.com

Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •