View Full Version : Το Πειρατικό (ξανα)σαλπαρει
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
Για τους αποπάνω που πανηγυρίζουν ....................... άντε στους Σουηδούς να δείτε αν έρχομαι !!!
:evil: :evil: :evil:
Άντε, μπράβο το είχατε μαντέψει ............ ξαναβυθιστείτε στην κακομοιριά και στη μιζέρια ....
Εγώ θα πώ απλά ............ κανένας δεν κερδίζει πάντα .............
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ !!!
ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ !!!
:beer: :beer: :beer:
Όποιος δεν γουστάρει την Εθνική Ελλάδος ας βλέπει άλλο ματς !!!!!!
Άντε γειά σας ..........
blackbusa
10/06/2008, 22:54
O Αντωνακης γινεται Ηλιας (αυτος πανω στο ρολοι ντε)
Ο Γιουρκας πηρε Ferrari το 2004 και στα @@ του
Ο Κολοσσος τον εχει ''ρουφηξει'' η Γωγω
Ο Τορο δεν εβαλε τα pampers του
Ο Καρας (ακα Βερνικος) να πιει red bull
Ο Κατσουρανης χαθηκε με την ομαδα
Ο Χαριστεας ακομα να μαθει πασα και κοντρολ
Ο Μπασινας πολυ μονος δυστηχως
Ο Φανης ηταν να τον λυπασαι (1.60 ειναι κιολας)
καλα που μπηκαν και ο Σαμαρας και ο Αμανατιδης για να μαθουμε απο τον πρωτο τι ωραια ειναι να παιρνεις τοσα λεφτα για να παιζεις ξυλο και απο τον δευτερο οτι δεν χρειαζεται να ξερεις μπαλλα για να γ@μ@ς την Μαρω Λυτρα.....:lol: :lol: :lol:
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΓΙΑΚΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ....:beer: :beer: :beer:
α.....ναι.....ρυθμιστε το ξυπνητηρι του παγκου γιατι φετος ο Οττο κοιματε....2-0 και με εναν :confused: επιθετικο....
υ.γ. το σχεδιο μαλλον δεν επιασε.....θα ειπαν στον Καραγκουνη να ριξει μια στα @@ του Ζλαταν για να μην μας γαμησει....την κλωτσια την εριξε βεβαια...αλλα μαλλον δεν ηταν αρκετη....:lol: :lol: :lol: :lol:
:wave2:
Το κεντρο της εθνικης ειναι πια τεσσερα χρονια μεγαλυτερο,τον γιουρκα τον φαγαν οι lambo και δεν ειναι το ταλεντο που ηταν κτλ
αλλα και η σουηδια σιγα την ομαδα ενω πιο μπροστα οι ρωσσοι αρπαξαν τεσσερα..
ενταξει ενα παιγνιδι ειναι το ποδοσφαιρο δεν ειναι ολη μας η ζωη ελεος πια.
το πιο κουλο που ακουσα ηταν οτι με μια νικη οι σεισμοπαθεις θα παιρναν κουραγιο
:eyepop:
δηλαδη αμα το ξαναπαρουμε ξαφνικα θα (ξανα)λυθουν τα προβληματα μας?:ZZZ: :ZZZ: :D :D
kalgeorge
10/06/2008, 22:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Για τους αποπάνω που πανηγυρίζουν ....................... άντε στους Σουηδούς να δείτε αν έρχομαι !!!
Άντε, μπράβο το είχατε μαντέψει ............ ξαναβυθιστείτε στην κακομοιριά και στη μιζέρια ....
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ !!!
ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ !!!
Άντε γειά σας ..........
εγω την γουσταρω ρε φιλε...γιατι μου φερνει λεφτα :lol:
εμεις κακομοιρια;; απο που και ως που ;;; και το λες εσυ που φορας παρωπιδες;;
εχεις δικιο κανεις δεν κερδιζει παντα.....δεν μου λες...εμεις θα κερδισουμε καθολου;;;
ερχεται και η ρωσια τωρα....:rotflmao: :wave2:
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ !!!
ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ !!!
Άντε γειά σας ..........
+1000000000..........:beer:
makis206
10/06/2008, 23:11
Κατ'αρχήν αυτός ο Σαμαράς εδώ μου έκατσε απόψε..:lol:
Κατά τ'άλλα +1000 στον αρχαίο και για το τέλος θέλω να πω -αφού το εμπεδώσω κι εγώ επιτέλους- ότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο παίδες, όταν μάθουμε να χάνουμε κιόλας θα το αγαπήσουμε περισσότερο. Η πρωταθλήτρια κόσμου άρπαξε 3άρα χτες, δεν χάλασε κι ο κόσμος.
Μακάρι να πάμε καλύτερα στα επόμενα, γερά !
:beer: :wave2: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κατά τ'άλλα +1000 στον αρχαίο και για το τέλος θέλω να πω -αφού το εμπεδώσω κι εγώ επιτέλους- ότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο παίδες, όταν μάθουμε να χάνουμε κιόλας θα το αγαπήσουμε περισσότερο. Η πρωταθλήτρια κόσμου άρπαξε 3άρα χτες, δεν χάλασε κι ο κόσμος.
Μην μενετε στο ...."χασαμε "
Αλλα στο τροπο του πως......χασαμε..
Η παθητικη σταση που εδειξε η ελλαδα σε αυτον τον αγωνα με μια ομαδα σχεδον ισαξια της..... Νομιζω δεν πρεπει να αρεσε σε κανεναν..... :rolleyes:
Απαραδεχτη τακτικη της ομαδας μας μηδεν δημιουργια παθητικη σταση και πολυ κουρασμενοι παιχτες.... Παμε γερα για τα επομενα :beer:
kalgeorge
10/06/2008, 23:20
ο σαμαρας παλεψε πολυ σημερα....
οπως και ο γιουρκας
οπως και περιεργως ο χαριστεας
μια χαρα τα πηγε...
οσο για τα της ιταλιας....μονο ο βερνικος ψαχνει γαι τετοιες δικαιολογιες..:rotflmao:
Δε θέλω να σχολιάσω ιδιαίτερα γιατί μόλις έχασα 2 ώρες από τη βραδιά μου. Και δεν είναι επειδή χάσανε, άλλωστε δεν παρακολουθώ μπάλα (μόνο κανά σπουδαίο ευρωπαικό ματς αν δεν έχω κάτι άλλο να κάνω), αλλά επειδή το παιχνίδι ήταν τραγικότατο.
Ωστόσο, οκ επειδή το 2004 παίζανε στο 1500% (ναι χίλια πεντακόσια) των δυνατοτήτων τους και ήταν και τυχεροί (βλέπε μια φάση, ένα γκολ), δε σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε απαιτήσεις, ας μην κοροιδευόμαστε. Αν βάλουμε γκολ στον όμιλο θα ναι θαύμα. Η ισπανία ήδη μας χρωστάει αρκετά ^^
SpineshankD
10/06/2008, 23:22
εδω μου εκατσε αυτη η ηττα! σαν την φασολαδα του στρατου και με το αραπακι μεσα:dizzy:
makis206
10/06/2008, 23:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
οσο για τα της ιταλιας....μονο ο βερνικος ψαχνει γαι τετοιες δικαιολογιες..:rotflmao:
Ρε'συ Γιώργο όταν ξέρουμε πως το Euro του 2004 ήρθε από πεντακάθαρη κωλοφαρδία -ναι είχαμε και ψυχή αλλά η τύχη κατά κύριο λόγο μας έδωσε την κούπα- σιγά μην περιμένουμε τις δικαιολογίες για να δικαιολογήσουμε τ'αποψινά αδικαιολόγητα/δικαιολογημένα :dizzy:
με ξέσκισε η ρετσίνα :lol:
:beer:
blackbusa
10/06/2008, 23:28
ο σαμαρας παλεψε πολυ σημερα....
οπως και ο γιουρκας
οπως και περιεργως ο χαριστεας
μια χαρα τα πηγε...
τι εκανε λεει???:confused:
o Γιουρκας τι???:lol: :lol: :lol: :lol:
ισως ο πιο απαθεστατος παιχτης σημερα....χωρις νευρο....χωρις τσαμπουκα...χωρις τιποτα.....
οι αλλοι 2 ειναι κουλοι και δεν το συζηταω καν....
και οσο αφορα την Ιταλια....πιο ''υπναρας'' απο τον Οττο ειναι ο Donadoni...και ισως εχουμε την χειροτερη ομαδα απο τοτε που με θυμαμαι....ενας Pirlo δεν φερνει την ανοιξη....:sad: :sad: :sad:
kalgeorge
10/06/2008, 23:29
Ρε'συ Γιώργο όταν ξέρουμε πως το Euro του 2004 ήρθε από πεντακάθαρη κωλοφαρδία -ναι είχαμε και ψυχή αλλά η τύχη κατά κύριο λόγο μας έδωσε την κούπα- σιγά μην περιμένουμε τις δικαιολογίες για να δικαιολογήσουμε τ'αποψινά αδικαιολόγητα/δικαιολογημένα :dizzy:
με ξέσκισε η ρετσίνα :lol:
μακαρε καλα τα λες....αυτο λεω και εγω τοσο καιρο ...αλλα.....κατσε να δεις...οι κολοτουμπες αρχιζουν σιγα σιγα
la_villa
10/06/2008, 23:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ότι είπε ο Vangelis64 για το offside ισχύει.. το goal ήταν κανονικό.
δεν νομίζω να ήταν κανονικό...σε καμια περίπτωση
αυτό έγραψε κ ολος ο τύπος σήμερα
κατα τ'α΄λλα τους ισοπέδωσε τους ιταλούς
αλλα forza Ολλανδία ρε
Εμένα δεν με ενοχλεί η ήττα...εντάξει μπάλλα είναι και δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις...
Με ενόχλησε όμως πολύ αυτή η απαράδεκτη εμφάνιση...Ηττοπάθεια απο την αρχή, ανικανότητα να αλλάξουν μια σωστή μπαλλιά, μηδενική δημιουργία παιχνιδιού και ευκαιριών, ανούσια και εκνευριστικά πασάκια κάτω από το κέντρο λες και όλοι προσπαθούσαν να ξεφορτωθούν την μπάλλα από τα πόδια τους, μπαλλιές άστοχες ή χωρίς καμμιά φαντασία, λάθη επί λαθών, και τόσα άλλα...και όλα αυτά απέναντι σε μια ομάδα που απλά έπαιξε αξιοπρεπώς και που πάντως ήταν μέσα στις δυνατότητες της Εθνικής...
Εδώ που τα λέμε από το φιλικό με την Αρμενία μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά...
Με τέτοια εμφάνιση όχι Ρωσία και Ισπανία αλλά ούτε ομάδα 3ης Εθνικής δεν θα μπορέσουμε να κερδίσουμε...μάλλον θα είναι θαύμα να μην διασυρθούμε πολύ...το ένστικτο μου λέει ότι θα κάνουμε απλά μια καλούτσικη εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι όταν πια θα έχουν τελειώσει όλα...
Bavarian
10/06/2008, 23:30
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ !!!
ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ !!!
Άντε γειά σας ..........
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
ναι πάμε ξανά...έρχονται Ρώσσοι και Ισπανοί να μας αποτελειώσουν στο :a021: :a021:
εκείνη την ώρα δεν δείχνει άλλο μάτς δυστυχώς :lol:
kalgeorge
10/06/2008, 23:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
τι εκανε λεει???:confused:
o Γιουρκας τι???:lol: :lol: :lol: :lol:
ισως ο πιο απαθεστατος παιχτης σημερα....χωρις νευρο....χωρις τσαμπουκα...χωρις τιποτα.....
οι αλλοι 2 ειναι κουλοι και δεν το συζηταω καν....
αγορινα ο γιουρκας οποιες ενεργιες εκανε τις εκανε καλα....αλλο αν ηταν αδιαφορος.
ο χαριστεας φυσικα ΑΜΠΑΛΟΣ αλλα ετρεξε παρα πολυ και εδωσε - πηρε πολλες μαχες.
για τον σαμαρα εχεις αδικο, γαιτι αν καναμε και εστω μια υποψια φασης, ηταν εξ αιτιας του
la_villa
10/06/2008, 23:33
υγ...οταν ειπε ο speaker...ο ιμπραιμοβιτς βυθισε στη στενοχωρια την ελλαδα..εκανε λαθος....εγω πανυγηριζα :lol: .....ε με 20 ευρουλακια να κερδιζεις 60...τι να κανω;;:lol:
εδιτ: καποιος να πει σε αυτον τον βλακα τον αποστολακη να το βουλωσει :lol:
me too ... αν και δεν έπαιξα γιατι δεν πρόλαβα γαμώτο....
ο αποστολάκης έπαθε κανα εγκεφαλικό???
μιση ώρα οι 3 αμυντικοί καναν πάσες μεταξύ τους...έλεος
Bavarian
10/06/2008, 23:36
Μια φορά κοιμάται ο θεός :look: και το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ :winka: ...αναλογιστείτε μερικοί πως είμασταν 4 χρόνια μετά την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 87 τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο και δείτε και τι κατάφερε το ποδόσφαιρο σε αυτά τα 4 χρόνια από το 2004 μέχρι σήμερα...:wave2:
Bavarian
10/06/2008, 23:37
Το πειρατικό γύρισε από το Οπόρτο αλλά βουλιαξε έξω από την Αίγινα :winka: :wave2:
el_hymador
10/06/2008, 23:42
Πω ρ.π.μ. μερικοι δεν ξερουν να χανουν...
Σκατα τα καναμε αλλα δεν πειραζει. Αλλο να παιζεις οχι μονο ως outsider, αλλα ως ανυπαρκτος στον χαρτη και αλλο να παιζεις ως πρωταθλητης ευρωπης.
Υπαρχει μια πολυ μεγαλη διαφορα....σημερα νικηθηκαμε κατα κρατος κυριως στο θεμα ψυχολογια....αφηστε τις τακτικες στην ακρη ρε σεις προπονητες της εξεδρας και του πληκτρολογιου :rolleyes:
Το οτι δεν μπορουσαμε να ανταλαξουμε μια πασα δεν ειναι θεμα τακτικης, ειναι θεμα "fuck! πρεπει να παιξω καλα-πρεπει να παιξω καλα"
Οι μονοι που δεν μασησαν ηταν ο Καρα, ο Κυργιακος και ο Δελλας.
μαλακιες συμβαινουν στο ποδοσφαιρο, αλλωστε κανεις δεν ειπε οτι θα μπουμε μεσα και θα τους μ@μησουμε ολους....
το 04 ηταν ενα θαυμα και μια σειρα συγκυριων, πρωτιστως ομως ηταν θεμα ψυχολογιας! απο την στιγμη που ανεβηκαμε μετα πηγαμε τρενο μεχρι τελους...κανεις δεν θα κατηγορουσε την Ελλαδα αν εχανε απο την Γαλλια, απο την Τσεχια, η στον τελικο...ισα-ισα ολοι θα επαινουσαν την πορεια μας....μας εκατσε ο τελικος.
οι διθυραμβοι και τα εγκωμια που ακουστηκνα μετα, ειναι για τις φυλλαδες και τους ευκολοπιστους...
αλλα το πιο ενοχλητικο ειναι η καταθλιψη στην οποια πεφτουμε με μια απογητευτικη εμφανιση...
ξεκοληστε!
Παμε γερα στην συνεχεια χωρις κορωνες, υστεριες και χαρακιρια...αυτα ειναι που μας κανουν την μεγαλυτερη ζημια :winka:
kai to 04 xaname mats poses xores phgan teliko synexomena?kai giati den eimaste kalh omada?mexri shmera to apogevma eimastan?kai h italia mamhthhke ti paei na pei afto?
(marese o kyrgiakos shmera)
Πρώτον η εθνική στην ιστορία της έχει περισσότερες ήττες παρά νίκες.....
Δεύτερον η παγκόσμια πρωταθλήτρια (η ιδρύτρια του τσουκου τσουκου) μαζεύει ακόμη μπάλλες από τα δίχτυα της..... η Γαλλία ανύπαρκτη.... η Αγγλία εκτός Euro.... και σας πείραξε η ήττα της εθνικής.
Και τρίτον... κι εσείς πανηγυρίζατε το καλοκαίρι του 2004 μην το ξεχνάτε αυτό!!!
Μάλιστα τα ίδια λέγατε και μετά την ήττα από την Τουρκία.... όπως και μερικοί "έξυπνοι" παίζανε σφαλιάρες μέσα στο Καραΐσκάκη από τα νεύρα (κόμπλεξ) τους.
Και 3 ήττες να κάνουν το ίδιο μου κάνει.... φτάνει που είμαστε στα τελικά του Euro. Χώρες με μεγαλύτερη ιστορία αλλά και ποιότητα στο ποδόσφαιρο από εμάς δεν έχουν κάνει και πολύ περισσότερα απ' ότι εμείς στην ιστορία του Euro.
Η ιστορία πάντα θα λέει ότι είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και αυτό δεν αλλάζει όσες ήττες και να κάνουμε!!! (κι ας ενοχλεί μερικούς)
mats8282
10/06/2008, 23:57
Για εμενα ο Οτο εχει ασυλια οτι και αν κανουμε....Και ας ειναι προπονητης μας οσο του γουσταρει....Σαν τον Φεργκιουσον στην Μαντσεστερ...
Και μην μπερδευουμε τις ομαδες...Αλλη ομαδα το 2004 αλλη σημερα....Δεν μας καθησε το παιχνιδι....Τελος...Παμε το επομενο....Δεν χρειαζεται ουτε αγχος ουτε τιποτα....
Παντως οταν μας κολλανε στον τοιχο μεχρι στιγμης αντιδραμε....Αντε να δουμε αν θα τα καταφερουν παλι....Και να μην τα καταφερουν προσωπικα δεν με πειραζει...Τοσο μπορουμε,τοσο αντεχουμε και σε οποιον αρεσουμε....
ΥΓ STOUBI μια ομαδα δεν ειναι ισαξια με εμας,στα χαρτια παντα,οταν εχει μπροστα Λαρσον και Ιμπραιμοβιτς και απο πισω Λιουνμπεργκ και Βιλχεμσον/Βιλεμσον...Πως τον λενε τελος παντων....
ΥΓ2 Οττο για παντα :a19: :a19:
ΥΓ3 Και φαρμακερο <<Ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ τόνισε από την πλευρά του: "Αισθανόμαστε πολύ καλά. Αν και καμία ομάδα δεν κερδίζει πριν τον αγώνα, ήμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Μερικοί δημοσιογράφοι από τη χώρα μας έλεγαν ότι θα ήταν ένα τεράστιο ματς που έπρεπε να κερδίσουμε και το κερδίσαμε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και μπορούμε να προχωρήσουμε από τον όμιλο.>>
diladi eseis nomizate pos pame na paroume to euro ?
bravo mas pou simetexoume !
Akatanomastos
11/06/2008, 01:00
kalgeorge και λοιποι
περιμεντε και τα αλλα παιχνιδια, να δουμε πως θα παει, και αφηστε τις προβλεψεις της πυθειας του στυλ: αφου φαγαμε 2 σημερα, φανταστειτε με ρωσια και ισπανια:rolleyes:
κακο παιχνιδι, αλλα δεν αναιρει την αξια της ομαδας.
μπορουμε ακομα να προκριθουμε(αρκετα δυσκολο, ομως λογο προγραμματος)
λοιπον πηγαιντε να παιξετε κανενα στοιχηματακι να γουσταρετε, αλλα αν περασουμε στην αλλη φαση μην αρχισετε μετα τις κωλοτουμπες..
:rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
11/06/2008, 01:42
Που λέτε παίδες,εγώ ένα ημίχρονο άντεξα να δω σήμερα...το πρώτο.Κι ευτυχώς που μιλούσα με τον αδερφό μου στο τηλέφωνο εκείνη την ώρα και είχα κλείσει τη φωνή.
Όταν την ξανάνοιξα,γύρω στο 10',πάτησα το mute πριν σπάσω την τηλεόραση.Όσοι μαθαίνετε κανονισμούς από τούς σπήκερς ,τίς εφημερίδες και τούς αναλυτές..:lol: :lol: :lol: μετά τον αγώνα,καλύτερα διαβάστε τον κανονισμό.(κάπου τον είχε ποστάρει ο μάγος)
Για τον αγώνα...Όσο είδα,έβλεπα μια Ελλάδα που προσπαθούσε να θυμηθεί το 04 και μια Σουηδία που ζούσε στο 08.
Θέλει γκάζια ρε παιδιά το ποδόσφαιρο,πολλά γκάζια!Και οι παίχτες μας,έτσι όπως είναι σήμερα,με το ζόρι φτάνουν στίς μεσαίες.Το 04 ήταν στούς κόφτες και βάλε.
Στο μόνο που μπορούμε να ποντάρουμε είναι η ψυχολογία-σημαντικώτατος παράγοντας.Άντε να δούμε.:beer: :beer:
Ktm.Prestige
11/06/2008, 07:28
ρε παιδιά χθές?
Απο τα εύκολα παιχνίδια και να τον "φάμε" 2-0!??!?!
Τουλάχιστον για θέμα γοήτρου και τίτλου "Πρωταθλήτρια Ευρώπης" , ας παίζαμε λίγο μπαλίτσα και ας χάναμε!
Ούτως η άλλως ελπίδες για να ξαναδούμε το όνειρο , δεν είχαμε.
Απλά να παίζαμε λίγο....
Τι να πω?:bigcry:
makis206
11/06/2008, 07:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Τι να πω?:bigcry:
Ότι γουστάρεις σύντεκνε αλλά ρίχτα εδώ στο "Πειρατικό" που έπεσε σε ξέρα χτες το βράδυ και παλεύουμε να μπαλώσουμε την τρύπα πριν αρχίσει να βουλιάζει.. :look: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Μια φορά κοιμάται ο θεός :look: και το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ :winka: ...αναλογιστείτε μερικοί πως είμασταν 4 χρόνια μετά την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 87 τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο και δείτε και τι κατάφερε το ποδόσφαιρο σε αυτά τα 4 χρόνια από το 2004 μέχρι σήμερα...:wave2:
TO 89..........ΞΑΝΑΠΑΙΞΑΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.........
Καί μάλιστα μέσα στό Βελιγράδι........έ έκεί δέν κερδίζονταν οί πλάβι μέ τίποτε............αύτοί
πού έφυγαν όλοι γιά NBA.......!!!!
Mή συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα....!!!!
ΤΟΤΕ..........ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΓΚΑΛΗ......!!!!!!
Στό ποδόσφαιρο..........ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ..........μέ συνεχόμενες έπιτυχίες σέ τέτοιο
έπίπεδο Έθνικό..........
Όμάδες πού κατέκτησαν τό EURO ή τό παγκόσμιο στήν έπόμενη διοργάνωση....
Ίσως ή Βραζιλία.......δέν είμαι σίγουρος....
ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ........!!!!!
ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΕΛΕΙΑ..............ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ
ΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ............
ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ..........!!!!!
ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ......
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...........
ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ................ΕΚΕΙ............
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
3 ΣΤΟΥΣ 4 ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ CH.L.
ΑΣ ΜΗ ΓΙΝOΜΑΣΤΕ............ΜΙΖΕΡΟΙ.............
ΖΗΤΩ..................Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.........!!!!!!!
kalgeorge
11/06/2008, 08:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
kalgeorge και λοιποι
περιμεντε και τα αλλα παιχνιδια, να δουμε πως θα παει, και αφηστε τις προβλεψεις της πυθειας του στυλ: αφου φαγαμε 2 σημερα, φανταστειτε με ρωσια και ισπανια:rolleyes:
κακο παιχνιδι, αλλα δεν αναιρει την αξια της ομαδας.
μπορουμε ακομα να προκριθουμε(αρκετα δυσκολο, ομως λογο προγραμματος)
λοιπον πηγαιντε να παιξετε κανενα στοιχηματακι να γουσταρετε, αλλα αν περασουμε στην αλλη φαση μην αρχισετε μετα τις κωλοτουμπες..
φιλε μου δεν κανουμε την πυθεια...απλα οταν λεγαμε οτι ειμασταν κολοφαρδοι στο 04 ολοι λεγατε οτι ηταν ικανοτητα...ποιοτητα...και αλλες τετοιες μαλακιες.
δηλαδη ξαφνικα η ποιοτητα χαθηκε; η ικανοτητα εφυγε;;
προς evi. ουτε μεχρι χτες το απογευμα ημασταν ομαδα...απλα καποιοι παρασυρονται ευκολα, βλεπουν οτι θελουν ή οτι εχουν απωθημενο να δουν....μπουρδελο ειμασταν παντα.
προσ χυμαδορ : ρε μαν, ετυχε;; δηλαδη πιστευεις οτι εχουμε δυνατοτητες για καλυτερα;:sick: εισαι σιγουρος οτι ειδες το ματς εχτες;:lol: τι ψυχολογια και βλακιες....οι μισοι που εχουμε ειναι αμπαλοι, αλλοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να παιξουν, και αλλοι χανονται στην ηλιθια τακτικη του οτο :wave2:
προς γιγενη: εσενα σου φτανει απλα που πηγαμε εκει δηλαδη; :hypnotize αν μαζεψουμε αλλα 2 για παραδειγμα απο ρωσσια και αλλα 3 πχ απο ισπανια και γελαει ο κοσμος με την πρωταθλητρια ευρωπης και την μπαλα που παιζει δεν σε χαλαει καθολου;
αντικειμενικος σου σκοπος ειναι απλα να παμε;;;:uplate: :uplate:
ακατανομαστε πρωτον δεν κανουμε κολοτουμπες, δευτερον η εθνικη δεν θα περασει :rotflmao: :wave2:
και εχεις μπερδεψει κατι....δεν λεμε οτι χαρηκαμε που χανει η εθνικη...αλλα απανταμε σε καποιους που οταν λεγαμε οτι δεν εχουμε ομαδα, οτι το 04 ειανι θαυμα..κλπ κλπ...μας ελεγαν ασχετους και μεμψιμοιρους.
αληθεια αυτος ο γκανταλφ που χαθηκε :lol:
Akatanomastos
11/06/2008, 08:24
ακατανομαστε πρωτον δεν κανουμε κολοτουμπες, δευτερον η εθνικη δεν θα περασει :rotflmao: :wave2:
και εχεις μπερδεψει κατι....δεν λεμε οτι χαρηκαμε που χανει η εθνικη...αλλα απανταμε σε καποιους που οταν λεγαμε οτι δεν εχουμε ομαδα, οτι το 04 ειανι θαυμα..κλπ κλπ...μας ελεγαν ασχετους και μεμψιμοιρους.
αληθεια αυτος ο γκανταλφ που χαθηκε :lol:
και γω ποιο πανω αυτο σου γραψα οτι το ποιο σιγουρο πλεον ειναι πως δεν περναμε..
ΟΜΩς ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ 0 - 2
αυτο που κανες εσυ πριν τον αγωνα ηταν η Πυθεια..:lol:
οσο για το δευτερο, αν καποιος ελεγε οτι εχουμε ομαδαρα, και το πηραμε παναξια, τους πηραμε τα σωβρακα κλπ κλπ, ε οκ ειναι περιεργος..:lol:
kalgeorge
11/06/2008, 08:33
και γω ποιο πανω αυτο σου γραψα οτι το ποιο σιγουρο πλεον ειναι πως δεν περναμε..
ΟΜΩς ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ 0 - 2
αυτο που κανες εσυ πριν τον αγωνα ηταν η Πυθεια..:lol:
οσο για το δευτερο, αν καποιος ελεγε οτι εχουμε ομαδαρα, και το πηραμε παναξια, τους πηραμε τα σωβρακα κλπ κλπ, ε οκ ειναι περιεργος..:lol:
και παλι κανεις λαθος :lol: εγω ειπα απλα οτι εχω παιξει την ελλαδα να μην περασει στους ομιλους, και πεσατε να με φατε :wave2:
μάγκες το κόλπο έποιασε εν μέρη, θέλαμε να τους κοιμίσουμε και αυτούς και τους φιλάθλους τους και τους επόμενους αντίπαλους μας για να μας έχουν για τον π@@τσο και τσακ να τους την κάνουμε.
το κακό είναι ότι κοιμηθήκαμε και εμείς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
η αλήθεια είναι πως είμασταν τραγικοί αλλά δεν γ@μιέται δεν ξενερώνουμε ποτέ.....
πάμε για τα δυο επόμενα games τώρα
φόρτσα ελλαδάρα, δεν θέλω ηττοπάθειες.......
κάνα δυο μπαλώματα στο πειρατικό που βούλιαξε χθες και το έχουμε λέμε.....:beer: :beer: :beer:
Akatanomastos
11/06/2008, 08:43
και παλι κανεις λαθος :lol: εγω ειπα απλα οτι εχω παιξει την ελλαδα να μην περασει στους ομιλους, και πεσατε να με φατε :wave2:
ε καλα σου καναν:D
ειναι λιγο εριστικο..
εγω και ο βαζελος οταν παιζει με ομαδαρες στην ευρωπη δεν τον παιζω ρε συ..
δεν μου παει η καρδια να παιζει η ομαδα που αγαπω (λεμε τωρα:smilea: ) και γω να πανυγυριζω οταν τρωμε γκολ..
αυτο βεβαια ειναι στον καθε ανθρωπο..
εσυ που εισαι ενα αναισθητο, χοντροπετσο γουρουνι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν σε πειραζει..
(πλακα κανω μην παρεξηγηθεις.. καθενας, αντιλαμβανεται οπως θελει τα πραγματα:wave2: )
Ταξιδευτής
11/06/2008, 08:44
Ειχε αγωνα της εθνικης ρε σεις χθες; :confused:
Ειλικρινα δεν ξερω τιποτα! Για αυτο ηταν αδειοι ολοι οι δρομοι χθες λοιπον! :sick:
Χασαμε να υποθεσω ε; :a12:
Δεν μπορω με τιποτα να κατσω να δω μπαλα... Ολος αυτος ο φανατισμος και ο οπαδισμος με στεναχωρει... :sad:
kalgeorge
11/06/2008, 08:48
ε καλα σου καναν:D
ειναι λιγο εριστικο..
εγω και ο βαζελος οταν παιζει με ομαδαρες στην ευρωπη δεν τον παιζω ρε συ..
δεν μου παει η καρδια να παιζει η ομαδα που αγαπω (λεμε τωρα:smilea: ) και γω να πανυγυριζω οταν τρωμε γκολ..
αυτο βεβαια ειναι στον καθε ανθρωπο..
εσυ που εισαι ενα αναισθητο, χοντροπετσο γουρουνι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν σε πειραζει..
(πλακα κανω μην παρεξηγηθεις.. καθενας, αντιλαμβανεται οπως θελει τα πραγματα:wave2: )
κοιτα να δεις...αν ειναι να διαλεξω μεταξυ του να κερδισω αρκετα φραγκα, και του να μη πονταρω καθολου την ελλαδα απο συναισθημα...πιστεψε με θα προτιμησω το πρωτο :lol:
τωρα αν εσυ αυτο το βλεπεις λαθος...οκ:wave2:
kalgeorge
11/06/2008, 08:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
μάγκες το κόλπο έποιασε εν μέρη, θέλαμε να τους κοιμίσουμε και αυτούς και τους φιλάθλους τους και τους επόμενους αντίπαλους μας για να μας έχουν για τον π@@τσο και τσακ να τους την κάνουμε.
το κακό είναι ότι κοιμηθήκαμε και εμείς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
η αλήθεια είναι πως είμασταν τραγικοί αλλά δεν γ@μιέται δεν ξενερώνουμε ποτέ.....
πάμε για τα δυο επόμενα games τώρα
φόρτσα ελλαδάρα, δεν θέλω ηττοπάθειες.......
κάνα δυο μπαλώματα στο πειρατικό που βούλιαξε χθες και το έχουμε λέμε.....:beer: :beer: :beer:
που σαι μπιλακο...εσενα θα σε σκισω στο ειπα :rotflmao:
συνεχισε να πονταρεις υπερ της ελλαδος...αλλα μη μου πεις το σαββατο δεν ερχομαι για μπανιο, δεν εχω λεφτα για βενζινη στο σκουτερ θα σε πατησω κατω κακομοιρη :lol: :lol: :wave2:
Akatanomastos
11/06/2008, 08:51
τωρα αν εσυ αυτο το βλεπεις λαθος...οκ:wave2:
δεν υπαρχει σωστο η λαθος
σου πα, απλα εγω δεν μπορω να βλεπω αγωνα και να σκεφτομαι πως αν φαμε γκολ κερδιζω φραγκα..
υπαρχει κοντραστ συναισθηματων και δεν το αντεχω:eek: :eek: :lol:
καλημερες παιδια..
νατε να κανουμε καμια δουλιτσα..:wave2:
που σαι μπιλακο...εσενα θα σε σκισω στο ειπα :rotflmao:
συνεχισε να πονταρεις υπερ της ελλαδος...αλλα μη μου πεις το σαββατο δεν ερχομαι για μπανιο, δεν εχω λεφτα για βενζινη στο σκουτερ θα σε πατησω κατω κακομοιρη :lol: :lol: :wave2:
μια λάθος πρόβλεψη κάναμε ρε φιλαράκι :D :D
:lol: :lol: :lol:
kalgeorge
11/06/2008, 08:58
δεν υπαρχει σωστο η λαθος
σου πα, απλα εγω δεν μπορω να βλεπω αγωνα και να σκεφτομαι πως αν φαμε γκολ κερδιζω φραγκα..
υπαρχει κοντραστ συναισθηματων και δεν το αντεχω:eek: :eek: :lol:
καλημερες παιδια..
νατε να κανουμε καμια δουλιτσα..:wave2:
φιλε δεν εχεις αδικο...αλλα σκεψου να καθεται μια αποδοση του 290 που εδινε το διπλο της σουηδιας....και εσυ να το κοιτας και να μην κανεις τιποτα...:rotflmao:
Δεν ειναι το μονο κακο το να χανεις και αλλα και το πώς χανεις...
Ευχομαι καλυτερα το Σάββατο
la_villa
11/06/2008, 09:24
συμφωνώ με Καλ
αλλα ρπμ μου δεν πρόλαβα να πάω να το παίξω διπλό...ούτε που ήξερα για 2.50
καρφωτό θα πήγαινε
και οι παίκτες για τα λεφτα παίζουν στην εθνική ....
μόνο Θρύλο δεν μπορώ να παίξω να χάσει...
κατα τ'αλλα χτες ήταν μια αηδία...ΤΟΟΟΟΣΟ χάλια δεν έχουμε ξαναπαίξει ποτέ...
παίζαμε πάντα άμυνα αλλά όχι και να γυρνάν την μπάλα οι αμυντικοί μας χτες πίσω απο την σέντρα επι 2 λεπτά και μετα να βγάζουν γιόμα στο πουθενά...
ευτυχώς χάσαμε...
τελος αυτός ο ελεεινος ο τρισάθλιος ο καραγκιόζης η ντροπή της ομάδας και της χώρας το μιγοφτηυσμα των ποδοσφαιριστών ο Καραγκούνης ως πότε θα παίζει ρε???αυτόν κανονικά πρέπει να τον κρύβουμε στα αποδυτήρια να μην τον βλέπουν....έλεος ρπμ...πάρε Νινη καλύτερα και ας είναι άπειρος...κατι θα κανει το παιδί
Gandalf dr685sm
11/06/2008, 09:37
ρε kalgeorge... δεν κάθομαι και πάνω απο το πληκτρολόγιο αμέσως με το που τελειώνει το παιχνίδι να γράψουμε καμιά αυνανία να περάσει η ώρα... έλεος δηλαδή. Εδώ είμαι πάντως τώρα, τι θες να μου πείς;
Να σου πω εγώ καλύτερα;
Ηρεμήστε, έχει δύο παιχνίδια ακόμη. Σίγουρα η Εθνική δεν έπαιξε μπάλα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Και με την Τουρκία είχαμε φάει 4 αν θυμάστε αλλά ανακάμψαμε. Ίσως το χαστούκι ήταν καλό για να μας προσγειώσει λίγο. Αλλά μην γινόμαστε κωλοτούμπες αμέσως... ηρεμήστε λίγο!
Η Ελλάδα , για μένα εκείνο που της έλειπε ήταν ο παίκτης που θα κάνει παιχνίδι και ...."ανάσες"... όλοι κλαταρισμένοι ήταν.
Επίσης μην ξεχνάτε οτι έχασε και η Ελλάδα ευκαιρίες και αρκούσε λίγο τύχη για να είναι αλλιώς το χθεσινό παιχνίδι. Μην αρχίζετε τις γνωστές "Ελληναριές"... απολαύστε την Εθνική που παίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (!!!!) σε Euro στις 16 καλύτερες και αναλογιστείτε οτι έμειναν ομάδες έξω όπως η Αγγλία ας πούμε.
Ο Ρεχάγκελ έκανε όντως λάθος με τα 3 στόπερ, (δεν είναι δα και Ισπανία-Ολλανδία , οι Σουηδοί) και φάνηκε οτι μόλις τους πιέζαμε ψηλά, πέταγαν την μπάλα στις εξέδρες. Αλλά παίκτης για να κάνει παιχνίδι δεν υπήρχε (έλειψε ο Νίνης, παιδιά.... πολύ κιόλας...).
Τώρα απλά κεφάλια μέσα και ξαναστηρίζουμε την Εθνική που μας δίνει έστω ενδιαφέρον μέσα στον Ιούνιο να τους βλέπουμε εκεί και να μην χαζεύουμε τους ξένους μόνο. Αίντε μοιρολάτρες ... Εθνική είναι αυτή.. δεν είναι η ομαδούλα μας , να κακομοιριάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι.
Εδώ η Ιταλία ... κοτζάμ πρωταθλήτρια Κόσμου και είσπραξε 3αρα... και συνεχίζουν!
Gandalf
kalgeorge
11/06/2008, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
συμφωνώ με Καλ
καρφωτό θα πήγαινε
κατα τ'αλλα χτες ήταν μια αηδία...ΤΟΟΟΟΣΟ χάλια δεν έχουμε ξαναπαίξει ποτέ...
παίζαμε πάντα άμυνα αλλά όχι και να γυρνάν την μπάλα οι αμυντικοί μας χτες πίσω απο την σέντρα επι 2 λεπτά και μετα να βγάζουν γιόμα στο πουθενά...
ευτυχώς χάσαμε...
τελος αυτός ο ελεεινος ο τρισάθλιος ο καραγκιόζης η ντροπή της ομάδας και της χώρας το μιγοφτηυσμα των ποδοσφαιριστών ο Καραγκούνης ως πότε θα παίζει ρε???αυτόν κανονικά πρέπει να τον κρύβουμε στα αποδυτήρια να μην τον βλέπουν....έλεος ρπμ...πάρε Νινη καλύτερα και ας είναι άπειρος...κατι θα κανει το παιδί
και πιστευεις οτι πρεπει να παιζουν οι χαριστεας, δελλας, μπασινας, νικοπολιδης, τοροσιδης για παραδειγμα;; :lol:
kalgeorge
11/06/2008, 09:39
ρε kalgeorge... δεν κάθομαι και πάνω απο το πληκτρολόγιο αμέσως με το που τελειώνει το παιχνίδι να γράψουμε καμιά αυνανία να περάσει η ώρα... έλεος δηλαδή. Εδώ είμαι πάντως τώρα, τι θες να μου πείς;
Να σου πω εγώ καλύτερα;
Ηρεμήστε, έχει δύο παιχνίδια ακόμη. Σίγουρα η Εθνική δεν έπαιξε μπάλα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Και με την Τουρκία είχαμε φάει 4 αν θυμάστε αλλά ανακάμψαμε. Ίσως το χαστούκι ήταν καλό για να μας προσγειώσει λίγο. Αλλά μην γινόμαστε κωλοτούμπες αμέσως... ηρεμήστε λίγο!
Η Ελλάδα , για μένα εκείνο που της έλειπε ήταν ο παίκτης που θα κάνει παιχνίδι και ...."ανάσες"... όλοι κλαταρισμένοι ήταν.
Επίσης μην ξεχνάτε οτι έχασε και η Ελλάδα ευκαιρίες και αρκούσε λίγο τύχη για να είναι αλλιώς το χθεσινό παιχνίδι. Μην αρχίζετε τις γνωστές "Ελληναριές"... απολαύστε την Εθνική που παίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (!!!!) σε Euro στις 16 καλύτερες και αναλογιστείτε οτι έμειναν ομάδες έξω όπως η Αγγλία ας πούμε.
Ο Ρεχάγκελ έκανε όντως λάθος με τα 3 στόπερ, (δεν είναι δα και Ισπανία-Ολλανδία , οι Σουηδοί) και φάνηκε οτι μόλις τους πιέζαμε ψηλά, πέταγαν την μπάλα στις εξέδρες. Αλλά παίκτης για να κάνει παιχνίδι δεν υπήρχε (έλειψε ο Νίνης, παιδιά.... πολύ κιόλας...).
Τώρα απλά κεφάλια μέσα και ξαναστηρίζουμε την Εθνική που μας δίνει έστω ενδιαφέρον μέσα στον Ιούνιο να τους βλέπουμε εκεί και να μην χαζεύουμε τους ξένους μόνο. Αίντε μοιρολάτρες ... Εθνική είναι αυτή.. δεν είναι η ομαδούλα μας , να κακομοιριάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι.
Εδώ η Ιταλία ... κοτζάμ πρωταθλήτρια Κόσμου και είσπραξε 3αρα... και συνεχίζουν!
Gandalf
ρε αγορινα δεν περιμενα να απαντησεις και αμεσως, απλα σε πειραζω :lol: :beer:
η ελλαδα εχασε ευκαιριες;;; ρε μηπως εβλεπες σε επαναληψη παιχνιδια του 04 ;;:rotflmao:
Gandalf dr685sm
11/06/2008, 09:46
Δύο σουτ του Χαριστέα, το κλέψιμο του Καραγκούνη και το μη άνοιγμα του στον Κατσουράνη (που ήταν σίγουρο goal), το παραλίγο autogoal απο την σέντρα σουτ του Δέλλα... είχε πάνω κάτω και τις δικές της ευκαρίες προς το τέρμα!
Το θέμα όμως ήταν οτι οι Σουηδοί , δεν "τσίμπησαν" στο δόλωμα, δεν ανοίχτηκαν και αρκούσε το ταλέντο μιας μεγάλης μονάδος , σε 3 μέτρα χώρο να καρφώσει τον Νικοπολίδη (που στάθηκε γενικά καλά).
Η Ελλάδα έπασχε φίλε απο ανάσες (δεν μπορούσαν να τρέξουν ... λες και είχαν κάνει 1 μήνα βάρη ήταν!) και απο παίκτη που θα ανοίξει μπαλιές, κάτι σαν τον πιτσιρικά (Νίνη)που αναρρωτιέμαι ακόμα και σήμερα γιατί δεν τον είχε πάρει έστω και σαν τελευταίο αναπληρωματικό. Είναι σίγουρο οτι μαζί με 1-2 παίκτες δίπλα του (αυτούς που έχουμε) σαν "προστασία" θα έβγαζε 1-2 μπαλιές και δεν θα είχαμε εκείνο το αντι-αισθητικό πεντάλεπτο με πασούλες στην άμυνα.
Αλήθεια ...μια ερώτηση... ο Σπυρόπουλος δεν θα μπορούσε να είναι η τρίτη και νωρίτερη αλλαγή , επάνω στον Σεϊταρίδη που εμφανώς στο Β ημίχρονο δεν τράβαγε;
Η κάθε κριτική βέβαια που κάνουμε είναι κατόπιν εορτής αλλά πάντα είναι καλοπροαίρετη και αφορά την Εθνική μας.
Για την Ρωσσία τώρα... τι να σου πω;... κάθε παιχνίδι διαφορετικό και όπως είπα και στην αρχή δεν ρισκάρω πρόβλεψη.
Gandalf
la_villa
11/06/2008, 09:53
και πιστευεις οτι πρεπει να παιζουν οι χαριστεας, δελλας, μπασινας, νικοπολιδης, τοροσιδης για παραδειγμα;; :lol:
χαριστέας, δέλλας ούτε νε σφαίρες
νικοπολίδης λόγω θέσεις οκ
οι άλλοι 2 εννοείται
kalgeorge
11/06/2008, 09:55
Δύο σουτ του Χαριστέα, το κλέψιμο του Καραγκούνη και το μη άνοιγμα του στον Κατσουράνη (που ήταν σίγουρο goal), το παραλίγο autogoal απο την σέντρα σουτ του Δέλλα... είχε πάνω κάτω και τις δικές της ευκαρίες προς το τέρμα!
Το θέμα όμως ήταν οτι οι Σουηδοί , δεν "τσίμπησαν" στο δόλωμα, δεν ανοίχτηκαν και αρκούσε το ταλέντο μιας μεγάλης μονάδος , σε 3 μέτρα χώρο να καρφώσει τον Νικοπολίδη (που στάθηκε γενικά καλά).
Η Ελλάδα έπασχε φίλε απο ανάσες (δεν μπορούσαν να τρέξουν ... λες και είχαν κάνει 1 μήνα βάρη ήταν!) και απο παίκτη που θα ανοίξει μπαλιές, κάτι σαν τον πιτσιρικά (Νίνη)που αναρρωτιέμαι ακόμα και σήμερα γιατί δεν τον είχε πάρει έστω και σαν τελευταίο αναπληρωματικό. Είναι σίγουρο οτι μαζί με 1-2 παίκτες δίπλα του (αυτούς που έχουμε) σαν "προστασία" θα έβγαζε 1-2 μπαλιές και δεν θα είχαμε εκείνο το αντι-αισθητικό πεντάλεπτο με πασούλες στην άμυνα.
Αλήθεια ...μια ερώτηση... ο Σπυρόπουλος δεν θα μπορούσε να είναι η τρίτη και νωρίτερη αλλαγή , επάνω στον Σεϊταρίδη που εμφανώς στο Β ημίχρονο δεν τράβαγε;
Η κάθε κριτική βέβαια που κάνουμε είναι κατόπιν εορτής αλλά πάντα είναι καλοπροαίρετη και αφορά την Εθνική μας.
Για την Ρωσσία τώρα... τι να σου πω;... κάθε παιχνίδι διαφορετικό και όπως είπα και στην αρχή δεν ρισκάρω πρόβλεψη.
Gandalf
ενα κλεψιμο που δεν εγινε τιποτα, ενα παραλιγο αυτογκολ δεν λεγονται ευκαιριες....εκτος και αν εισαι η ομαδα τρινινταντ ή κινα ή λουξεμβουργο που περιμενουν απο κατι τετοια.
ολα αυτα που λες γαι αλλαγες ισχυουν αλλά.......αν δεν παιξουμε ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ θα μαζεψουμε πολλα....
ουτε ομαδες β εθνικης πλεον δεν παιζουν και οι 11 πισω
εχτες γιναμε τελειως φτελι.:wave2:
mats8282
11/06/2008, 10:04
Τα ιδια λεγανε καποιοι και το 2004....
Οχι ο Βρυζας,οχι ο Χαριστεας,οχι ο Δελλας,οχι ο ενας οχι ο αλλος...Το 5-3-2 του Οττο ειναι ετσι,ειναι αλλιως,δεν ξερει ο Γερμανος και ξερουν ολοι οι αλλοι....
Τα ιδια και μετα την ηττα με την Τουρκια στο Καραισκακη....Η συντελεια του κοσμου....
Σηκωσανε Euro και τα ξεχναμε τωρα....Κλασσικα....
Ο Οττο ειναι αυτος που ειναι...Οι παιχτες ειναι αυτοι που ειναι...
Και επρεπε να ειχαν κερδισει τουλαχιστον τον σεβασμο ολων μας και οχι την χολη μας για ενα κακο παιχνιδι...Που μιλησε η κλαση του Ιμπραιμοβιτς ο οποιος λεει ειχε να σκοραρει με την εθνικη του 3 χρονια...
Δειξτε ρε λιγη εμπιστοσυνη και υποστηριξη στην ομαδα μας...Δεν κοστιζει κατι αν δεν το παιξετε στο στοιχημα και το χασετε...
Και επαναλαμβανω οτι εχουν αποδειξει οτι με την πλατη στον τοιχο παιζουν καλυτερα...
ΥΓ Σεβασμο στον Γερμανο...
XJR_Billy
11/06/2008, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Τα ιδια λεγανε καποιοι και το 2004....
Οχι ο Βρυζας,οχι ο Χαριστεας,οχι ο Δελλας,οχι ο ενας οχι ο αλλος...Το 5-3-2 του Οττο ειναι ετσι,ειναι αλλιως,δεν ξερει ο Γερμανος και ξερουν ολοι οι αλλοι....
Τα ιδια και μετα την ηττα με την Τουρκια στο Καραισκακη....Η συντελεια του κοσμου....
Σηκωσανε Euro και τα ξεχναμε τωρα....Κλασσικα....
Ο Οττο ειναι αυτος που ειναι...Οι παιχτες ειναι αυτοι που ειναι...
Και επρεπε να ειχαν κερδισει τουλαχιστον τον σεβασμο ολων μας και οχι την χολη μας για ενα κακο παιχνιδι...Που μιλησε η κλαση του Ιμπραιμοβιτς ο οποιος λεει ειχε να σκοραρει με την εθνικη του 3 χρονια...
Δειξτε ρε λιγη εμπιστοσυνη και υποστηριξη στην ομαδα μας...Δεν κοστιζει κατι αν δεν το παιξετε στο στοιχημα και το χασετε...
Και επαναλαμβανω οτι εχουν αποδειξει οτι με την πλατη στον τοιχο παιζουν καλυτερα...
+600
Πρέπει πια να σταματήσει αυτό το πράγμα..
Κερδίζουμε, μαμάμε, σούπερ πανυγήρια, ηρωοποίηση, υπερβολές...
Χάνουμε, μας μαμάνε, άσχετος ο ένας, λακαμάς ο άλλος, για τα μπάζα η ομάδα...
Δεν ξέρουμε τι ομάδα έχουμε;
Γεννηθήκαμε το 2000, και νομίζουμε ότι είμαστε Βραζιλία;
Εγώ θυμάμαι κάναμε κρα να ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ, απλώς, σε τέτοιες διοργανώσεις..
Λίγα με την Εθνική ρε παίδες... μας έχει κάνει περήφανους...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
.....
Στό ποδόσφαιρο..........ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ..........μέ συνεχόμενες έπιτυχίες σέ τέτοιο
έπίπεδο Έθνικό..........
Όμάδες πού κατέκτησαν τό EURO ή τό παγκόσμιο στήν έπόμενη διοργάνωση....
Ίσως ή Βραζιλία.......δέν είμαι σίγουρος....
ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ........!!!!!
ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ......
Άντε πες τα και εσύ, για να μην τα λέω μόνος μου !!!
Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΟΥΣ !!!
Σ' ΑΓΑΠΩ ΣΤΑ ΚΑΛΑ, ΣΕ ΦΤΥΝΩ ΣΤΑ ΖΟΡΙΚΑ ...............
ΕΚΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ !!!
Στα καλά μέχρι και ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ:yuck: :yuck: :yuck: εκεί ήταν !!!
Α, και για τους παίκτες του στοιχήματος και των μεγάλων κερδών .............
και ο ΙΟΥΔΑΣ κύριοι για τα αργύρια πρόδωσε .............
ΧΑΣΕΙ - ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ εδώ δεν έχουμε συλλόγους αλλά χώρες !!!
Ρε σεις σοβαρευτείτε...
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είπε ότι δεν αγαπάμε ή δεν θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την ομάδα, ούτε ότι περιμέναμε συνεχόμενες νίκες...
Αυτά που εγώ αλλά και άλλοι έγραψαν είναι ότι μας έκανε εντύπωση και μας στεναχώρησε η ελεεινή εμφάνιση της Εθνικής η οποία πραγματικά χθες δεν βλεπότανε, και όχι τόσο το γεγονός ότι έκανε μια ήττα...
Τα υπόλοιπα είναι για λαική κατανάλωση...
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ρε σεις σοβαρευτείτε...
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είπε ότι δεν αγαπάμε ή δεν θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την ομάδα, ούτε ότι περιμέναμε συνεχόμενες νίκες...
Αυτά που εγώ αλλά και άλλοι έγραψαν είναι ότι μας έκανε εντύπωση και μας στεναχώρησε η ελεεινή εμφάνιση της Εθνικής η οποία πραγματικά χθες δεν βλεπότανε, και όχι τόσο το γεγονός ότι έκανε μια ήττα...
Τα υπόλοιπα είναι για λαική κατανάλωση...
Δεν αναφερόμουν σε εσένα ........... άλλο η κριτική που εσύ έκανες ............ και άλλο το γεγονός ότι κάποιοι ΠΡΙΝ ακόμα αρχίσουν οι αγώνες έχουν ξεκινήσει τη γκρίνια .......... όπως και το γεγονός ότι κάποιοι (με βάση τα δικά τους γραφόμενα) πανηγύρισαν τη χθεσινή ήττα γιατί είχαν παίξει στοίχημα !!!
la_villa
11/06/2008, 11:02
εννοείται ότι δεν τα βαζουμε με τον Ρεχαγκελ
ο άνθρωπας μας έκανε τουλάχιστον ομάδα
απλά δεν μπορούμε να μην πούμε ότι ΧΤΕΣ ήμασταν τρισαθλιοι....εγώ πα΄ντως με αυτά που είδα ήθελα να χάσουμε
στο 2004 ναι μεν παίξαμε άμυνα αλλα όχι αυτό το ούτε κατενάτσιο δεν μπορείς να το πεις....
τωρα για καραγκούνη πάντα τα ίδια έλεγα...με κάνει να θελω να ξεράσω και που τον βλέπω...πέφτει σαν πυροβολημε΄νο και στην παραμικρή επαφή και ο τρόπος που το κάνει είναι εμετικός...γκρινιάζει σαν γυναικούλα όλη την ώρα....ούτε πάγκο...κρυμμένο στα αποδυτηρια
για Δέλλα και λοιπούς μεγαλώσαν...άλλο 2004 άλλο 2008 (+4 χρόνια είναι πολλά)
προτιμούσα Σάλπι μέσα παρά Χαριστέα....δεν βρίζω τον Χαριστέα τον οποίο γούσταρω αλλά πλέον θεωρώ ότι ο Σάλπι θα δώσει πιο πολλά (λόγω και ηλικίας)
Γιούρκας χώμα...βάλε Σπυρόπουλο
κ έπρεπε να είχε Νίνη στην ομάδα
αυτά δεν κράζουμε τους παίχτες ή τον Οττο αλλά λέμε τι είδαμε χτες
για το στοίχημα ΔΕΝ συμφωνώ...ένα παιχνίδι είναι...θα παίξω αυτό που πιστεύω ότι έχει μεγαλύτερες πιθανότητες και ας χάσω (το στοίχημα)
καλά έκανε ο Καλ και το έπαιξε...και εγώ τ ίδιο θα έκανα....δεν πειράζ το σάββατο με την ρωσσία over
εγω χτε τα πηρα στο κρανιο με τα καργιολια τα ιταλα της RAI!
-Οι Ελληνες δεν εχουν ομαδα ειναι ασχετοι
-Απο την αρχη υποστηριζαν την Σουηδια λογω του Ιμπραιμοβιτς -λες και ειναι Ιταλος- λογω του οτι παιζει στην Ιντερ
-Στο τελος γελαγαν με εμας οταν φαγαμε το 2....μας αξιζε λεει :smokin:
-Εμεις φταιγαμε που οι Σουηδοι δεν περναγαν την σεντρα και αλλαζαμε πασες. :smokin:
Δεν κοιτανε τα χαλια τους που χωρις Κοστακουρτα-45 χρονων- και Μαλντινι -επισης- ειναι για κλαματα.
Αυτοι νομιζουν επειδη εχουν στα κλαμπ Βραζιλιανους και τους παιρνουν κανενα Τσαμπιονς οτι ειναι και παιχταραδες.
Για εμενα ο ΜΟΝΟΣ που αξιζει απ'ολη την Ιταλια ειναι ο Ντελπιερο κ Τονι....
Οσο αναφορα εμας μαλλον για το Χ πηγαιναμε οπως και οι Σουηδοι..απλα δεν μας εκατσε...παιξαμε αρκετα βαρετα αλλα ελπιζω οτι θα παμε καλητερα.
σας ειπα..παιξτε να μην περασει τον ομιλο , δεν ακουτε:smokin:
υγ...οταν ειπε ο speaker...ο ιμπραιμοβιτς βυθισε στη στενοχωρια την ελλαδα..εκανε λαθος....εγω πανυγηριζα :lol: .....ε με 20 ευρουλακια να κερδιζεις 60...τι να κανω;;:lol:
Εντάξει THEOD ;;;
@ kalgeorge γι' αυτό σε κράξαμε !!!
συμφωνώ με Καλ
καρφωτό θα πήγαινε
Να συνεχίσω THEOD ;;;
@ la_villa, ο Ολυμπιακός πάνω από την Εθνική ;;; Στο ΓΑΥΡΙΣΤΑΝ μένεις ;;; Αλλά τι ρωτάω ......
mats8282
11/06/2008, 11:10
δεν βρίζω τον Χαριστέα τον οποίο γούσταρω αλλά πλέον θεωρώ ότι ο Σάλπι θα δώσει πιο πολλά (λόγω και ηλικίας)
27 ο Σαλπι και 28 ο Χαριστεας :winka:
kalgeorge
11/06/2008, 11:11
Άντε πες τα και εσύ, για να μην τα λέω μόνος μου !!!
Α, και για τους παίκτες του στοιχήματος και των μεγάλων κερδών .............
και ο ΙΟΥΔΑΣ κύριοι για τα αργύρια πρόδωσε .............
ΧΑΣΕΙ - ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ εδώ δεν έχουμε συλλόγους αλλά χώρες !!!
ναι ρε αρχαιε μια χαρα τα λες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
α και πληροφοριακα, οταν πηγαιναμε γηπεδο εμεις απο δημοτικο που μοιραζαν τα εισιτιρια και παρακαλουσαν να παμε να δουμε την εθνικη τοτε δεν ειμασταν ιουδες ε;;
χαχααχχα..μια χαρα τα λετε.:wave2:
οχι ρε βιλα, ειμαστε βλακες ρε και ιουδες εμεις που πονταρουμε κατα της εθνικης για να βγαλουμε κανα φραγκο.
ο αρχαιος που στενοχωριεται για την ηττα της εθνικης ενω οι ιδιοι οι παιχτες ειναι αδιαφοροι, ειναι ο εξυπνος.
χαααχχααχχααχχ
α και πληροφοριακα, οταν πηγαιναμε γηπεδο εμεις απο δημοτικο που μοιραζαν τα εισιτιρια και παρακαλουσαν να παμε να δουμε την εθνικη τοτε δεν ειμασταν ιουδες ε;;
οχι ρε βιλα, ειμαστε βλακες ρε και ιουδες εμεις που πονταρουμε κατα της εθνικης για να βγαλουμε κανα φραγκο.
ο αρχαιος που στενοχωριεται για την ηττα της εθνικης ενω οι ιδιοι οι παιχτες ειναι αδιαφοροι, ειναι ο εξυπνος.
χαααχχααχχααχχ
Σε κάποια πράγματα δεν χωράει το προσωπικό συμφέρον ........... ούτε η εξυπνάδα !!!
:sad:
kalgeorge
11/06/2008, 11:19
Σε κάποια πράγματα δεν χωράει το προσωπικό συμφέρον ........... ούτε η εξυπνάδα !!!
:sad:
οτι πεις :wave2:
χαααχχααχχααχχ
ρε γιώργο δίκιο έχουν που στη λένε, παίξε κατά της εθνικής αν γουστάρεις αλλά μη βγαίνεις να το πανηγυρίζεις κι' ολας, εγώ δεν θα μπορούσα να παίξω ποτέ κατά της εθνικής αλλά και να το έκανα δεν θα το έκανα και πανάκεια όσο να ναι έτσι που γράφεις φαίνεται λες και πανυγυρίζεις που χάνουμε και δεν είναι ωραίο.:wave2:
kalgeorge
11/06/2008, 11:24
ρε γιώργο δίκιο έχουν που στη λένε, παίξε κατά της εθνικής αν γουστάρεις αλλά μη βγαίνεις να το πανηγυρίζεις κι' ολας, εγώ δεν θα μπορούσα να παίξω ποτέ κατά της εθνικής αλλά και να το έκανα δεν θα το έκανα και πανάκεια όσο να ναι έτσι που γράφεις φαίνεται λες και πανυγυρίζεις που χάνουμε και δεν είναι ωραίο.:wave2:
ρε κατσικι δεν ειπα οτι το πανηγυρισα...σχημα λογου ηταν σαν απαντηση σε αυτο που ειπε ο βερνικος.
αλλα βγηκαν ολοι οι εθνικαρες μετα να δηλωσουν τα εθνικα τους αισθηματα και ηθη :wave2:
ετοιμασου για το σαββατο γιατι θα σου σπασω το κεφαλι λεμε
ρε κατσικι δεν ειπα οτι το πανηγυρισα...σχημα λογου ηταν σαν απαντηση σε αυτο που ειπε ο βερνικος.
αλλα βγηκαν ολοι οι εθνικαρες μετα να δηλωσουν τα εθνικα τους αισθηματα και ηθη :wave2:
ετοιμασου για το σαββατο γιατι θα σου σπασω το κεφαλι λεμε
το ξέρω οτι δεν πανυγύρισες βρε george αλλά οι άλλοι που δεν το ξέρουν, με αυτά που γράφεις αυτό αφήνεις να φαίνεται
το σάββατο ρε συ έχω γάμο του ξαδέρφου, ούτε βόλτα ούτε εθνική ουτε τίποτα.....:(
kalgeorge
11/06/2008, 11:29
το ξέρω οτι δεν πανυγύρισες βρε george αλλά οι άλλοι που δεν το ξέρουν, με αυτά που γράφεις αυτό αφήνεις να φαίνεται
πρεπει να σου πω ποσο με νοιαζει;;:wave2:
Akatanomastos
11/06/2008, 11:30
σατανα! ανθελληνα..
ε ρε παππα που θελεις..:D
:lol:
Στη σελίδα 7 βρίσκεται για να ΜΗΝ ψάχνεις .............
kalgeorge
11/06/2008, 11:38
Στη σελίδα 7 βρίσκεται για να ΜΗΝ ψάχνεις .............
ναι...ακριβως το ιδιο λεμε...δες το ξανα :wave2:
εδιτ :¨¨ ρε κατσικι δεν ειπα οτι το πανηγυρισα...σχημα λογου ηταν σαν απαντηση σε αυτο που ειπε ο βερνικος ¨¨
για να μην ψαχνεις :wave2:
Η Ελλαδα ποτε δεν πε8αινει ........παμε για το επομενο!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
@ kalgeorge
Τα σχήματα λόγου δεν φαίνονται στο γραπτό κείμενο !!! Φαίνεται ΜΟΝΟ αυτό που γράφεις και με βάση αυτό ........... δεν είσαι σωστός !!!
Άλλο το "πανηγύριζα" και άλλο το "περίμενα ότι θα χάσουμε" ............
μην γίνεσαι εριστικός :wave2:
kalgeorge
11/06/2008, 11:45
@ kalgeorge
Τα σχήματα λόγου δεν φαίνονται στο γραπτό κείμενο !!! Φαίνεται ΜΟΝΟ αυτό που γράφεις και με βάση αυτό ........... δεν είσαι σωστός !!!
Άλλο το "πανηγύριζα" και άλλο το "περίμενα ότι θα χάσουμε" ............
ισως να ναι οπως τα λες....αλλα θα πρεπε να καταλαβεις απο τα γραφομενα οτι πανηγυριζα τα 60 ευρουλακια
οπως θα κανω με ρωσσια
οπως με ισπανια
οπως αν δεν περασουμε τον ομιλο
blackbusa
11/06/2008, 11:47
Ανθελληνας θεωρητε (φανταζομαι) καποιος που κατηγορει και αναπαραγει ασχημα πραγματα για την Ελλαδα.....τι απο ολα οσα ειπε ο Kalogeorge δεν εγινε χτες???:confused:
η ομαδα χωμα,οι παιχτες κουρασμενοι,κανενα συστημα,πασες μονο στο μισο μετρο και μπροστα απο τον Νικοπολιδη,καμμια κινηση,βαθειες γιομες γιουρουσι...και ο Οττο μπορει να χαρισε ευρωπαικο στην Ελλαδα,αλλα το κολληματακια του τα εχει....η μηπως οχι????
το στοιχημα ειναι οτι ακριβως λεει....βαζεις τα λεφτα σου να κερδισεις καποια περισσοτερα....που ειναι το κακο...???δηλαδη οι παιχτες που παιρνουν εκατομυρια χασουν κερδισουν ειναι πιο μαγκες???και αφου δεν παιζουν ΜΟΝΟ για την φανελα αλλα και για τα πριμ,ολο το αλλο κραξιμο το ακουω βερεσε...
και μην μπερδευετε καποιοι το κατηγορω με το κριτικαρω.....γιατι χτες η Ελλαδα ηταν ΧΑΛΙΑ....
Akatanomastos
11/06/2008, 11:48
ισως να ναι οπως τα λες....αλλα θα πρεπε να καταλαβεις απο τα γραφομενα οτι πανηγυριζα τα 60 ευρουλακια
οπως θα κανω με ρωσσια
οπως με ισπανια
ρε μπας και εισαι τουρκοσπορος?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εσένα σαρέσει να σου πουν οτι είσαι τουρκόσπορος????
μη γράφεις @@@@@@
kalgeorge
11/06/2008, 11:57
μην γίνεσαι εριστικός :wave2:
δεν γινομαι εριστικος, την αληθεια λεω:wave2:
kalgeorge
11/06/2008, 11:57
Ανθελληνας θεωρητε (φανταζομαι) καποιος που κατηγορει και αναπαραγει ασχημα πραγματα για την Ελλαδα.....τι απο ολα οσα ειπε ο Kalogeorge δεν εγινε χτες???:confused:
η ομαδα χωμα,οι παιχτες κουρασμενοι,κανενα συστημα,πασες μονο στο μισο μετρο και μπροστα απο τον Νικοπολιδη,καμμια κινηση,βαθειες γιομες γιουρουσι...και ο Οττο μπορει να χαρισε ευρωπαικο στην Ελλαδα,αλλα το κολληματακια του τα εχει....η μηπως οχι????
το στοιχημα ειναι οτι ακριβως λεει....βαζεις τα λεφτα σου να κερδισεις καποια περισσοτερα....που ειναι το κακο...???δηλαδη οι παιχτες που παιρνουν εκατομυρια χασουν κερδισουν ειναι πιο μαγκες???και αφου δεν παιζουν ΜΟΝΟ για την φανελα αλλα και για τα πριμ,ολο το αλλο κραξιμο το ακουω βερεσε...
και μην μπερδευετε καποιοι το κατηγορω με το κριτικαρω.....γιατι χτες η Ελλαδα ηταν ΧΑΛΙΑ....
ρε εισαι και εσυ ανθελληνας :rotflmao:
δεν γινομαι εριστικος, την αληθεια λεω:wave2:
εγω την άποψη μου σου είπα απλά man, γραψε οτι θες εξάλου εσύ δεν προσέβαλες κανένα οπότε δεν τρέχει τίποτα, αντιθέτως κάποιοι άλλοι προσβάλουν και πρέπει να ζητήσουν τουλάχιστον μια συγνώμη
Akatanomastos
11/06/2008, 12:03
εγω την άποψη μου σου είπα απλά man, γραψε οτι θες εξάλου εσύ δεν προσέβαλες κανένα οπότε δεν τρέχει τίποτα, αντιθέτως κάποιοι άλλοι προσβάλουν και πρέπει να ζητήσουν τουλάχιστον μια συγνώμη
τα γελακια δεν τα ειδες?:confused:
ρε αντε καντε καμια δουλεια να ξεχαστητε γιατι αρπαζεστε με το παραμικρο..
ισα ισα εγω σε ολα αυτα που λεει ο καλγιωργης, ειπα οτι εγω δεν θα το κανα, αλλα δικαιωμα του καθενος να δρα οπως νιωθει..
τα γελακια δεν τα ειδες?:confused:
ρε αντε καντε καμια δουλεια να ξεχαστητε γιατι αρπαζεστε με το παραμικρο..
ισα ισα εγω σε ολα αυτα που λεει ο καλγιωργης, ειπα οτι εγω δεν θα το κανα, αλλα δικαιωμα του καθενος να δρα οπως νιωθει..
να με συνγχωρέσεις αλλά δεν γέλασα καθόλου, εξάλου δεν το είπες σε μένα οπότε εξήγησε το εκεί που το είπες.
mats8282
11/06/2008, 12:06
@Blackbusa
τελικα ειχατε δικιο οσοι λεγατε οτι δεν ηταν τυχαια η κατακτηση του ευρω.
οτι εχουμε ομαδα..
οτι δεν ειμασταν απλα τυχεροι
οιτ ειχαμε ποιοτητα
οτι δεν ηταν αντιποδοσφαιρο αυτο που παιζαμε.
οτι
οτι
οτι......
Αυτο δηλαδη ειναι κριτικη?Εμενα για ισοπεδωση μου μοιαζει....
οχι ρε μαν...ειναι μπαλα αυτο....απλα δεν μας εκατσε :lol:
το ιδιο ακριβως παιζαμε και το 04 αλλα μαλλον καποιοι δνε το εβλεπαν.
Μεγαλη μπαλα με ποιοτητα, πειθαρχια, και συνεση λεμεεεεεεεε:rotflmao: :rotflmao:
εδιτ: τι θα γινει;; ακομα να αρχισουν οι κολοτουμπες;;:smokin:
Το οποιο ματς με την Σουηδια συνδεθηκε με το 2004 και κριτικη ακομα και στην ομαδα που σηκωσε Ευρωπαικο???Κακοπιστη κριτικη κιολας τουλαχιστον ετσι οπως τα εγραψε μεσα στην χαρα του για τα 60 ευρω.....
Κριτικη ολοι κανουμε...Δεν ειπε κανενας οτι παιξαμε μπαλα χθες...Ελεος δηλαδη...Αλλα δεν το πανηγυριζουμε κιολας ουτε γινομαστε μηδενιστες....Αυτοι ειμαστε,αυτους εχουμε αυτα κανουμε...Αν μπορεσουμε να τα παμε καλυτερα στα επομενα ματς εχει καλως...Αν ειμαστε ντεφορμε ακομα δεν πειραζει συμβαινουν αυτα...
Και επαναλαμβανω οτι με την πλατη στο τοιχο παιζουμε καλυτερα...Αυτο εδειξε στα προκριματικα η ομαδα...Αν το ξανακανει δεν ξερουμε....
Κρατα μια πισινη Kalgeorge :winka:
Akatanomastos
11/06/2008, 12:07
να με συνγχωρέσεις αλλά δεν γέλασα καθόλου, εξάλου δεν το είπες σε μένα οπότε εξήγησε το εκεί που το είπες.
να το εξηγησω στον καλγιωργη?
αφου εσυ πεταχτηκες ως τσουτσου και θιχτηκες, για κατι που ουτε καν αναφεροταν σε σενα..
να το εξηγησω στον καλγιωργη?
αφου εσυ πεταχτηκες ως τσουτσου και θιχτηκες, για κατι που ουτε καν αναφεροταν σε σενα..
1ον τσουτσου είσαι και φαίνεσαι
2ον μάθε να σέβεσαι λιγάκι τον συνομιλητή σου, σου έχω μιλήσει εγώ ετσι ποτέ και με λες τσουτσου??????????? για ηρεμησε λιγάκι γιατι με το ζόρι κρατιέμαι, σε παρακαλώ για πρώτη και τελευταία φορά να προσέχεις πως αναφέρεσαι σε μενα, γράψε ότι θες αλλά μην προσβάλεις όπως αντίστοιχα δεν θες να σε προσβάλουν.
kalgeorge
11/06/2008, 12:21
το γαμισες :wave2:
Akatanomastos
11/06/2008, 12:22
1ον τσουτσου είσαι και φαίνεσαι
2ον μάθε να σέβεσαι λιγάκι τον συνομιλητή σου, σου έχω μιλήσει εγώ ετσι ποτέ και με λες τσουτσου??????????? για ηρεμησε λιγάκι γιατι με το ζόρι κρατιέμαι, σε παρακαλώ για πρώτη και τελευταία φορά να προσέχεις πως αναφέρεσαι σε μενα, γράψε ότι θες αλλά μην προσβάλεις όπως αντίστοιχα δεν θες να σε προσβάλουν.
καταρχας ειπα ΣΑΝ τσουτσου, παρομοιωση ειναι
παρακατω..τσουτσου μπορει να ειμαι, αλλα τουλαχιστον δεν πεταγομε σε μια συζητηση αλλονων για να πω οτι αυτο που ειπε καποιος ειναι ασχημο, και ποσο μαλλον οταν
1ο) ηταν αστειο
2ο) νομιζω δεν εθιξε τον γιωργο
3ο) δεν ειναι τοσο κακο να εισαι τουρκος.
παρε και το ποστακι σου να το δεις
εσένα σαρέσει να σου πουν οτι είσαι τουρκόσπορος????
μη γράφεις @@@@@@
οσο για τα αλλα που λες, κρατησου, δεν εχω καμια ορεξη να βριζομαι γενικα αλλα και μεσα απο το νετ..
απλα αμα δεν θες να σε προσβαλλω μην πεταγεσαι σαν τσουτσου και κανεις τον δικηγορο σε πραγματα που εχουν γραφτει ως ΑΣΤΕΙΟ
Akatanomastos
11/06/2008, 12:24
το γαμισες :wave2:
ρε φιλαρακι δεν θα με τρελανετε εσεις.. τοση ωρα λες τπραγματα του στυλ
οπως θα κανω με ρωσσια
οπως με ισπανια
και σε πειραξε κατι που σου ειπα με δοση χιουμορ?
ε αν σε πειραξε τοσο πολυ δεν πειραζει..θα περασει..
blackbusa
11/06/2008, 12:27
@Blackbusa
Αυτο δηλαδη ειναι κριτικη?Εμενα για ισοπεδωση μου μοιαζει....
Το οποιο ματς με την Σουηδια συνδεθηκε με το 2004 και κριτικη ακομα και στην ομαδα που σηκωσε Ευρωπαικο???Κακοπιστη κριτικη κιολας τουλαχιστον ετσι οπως τα εγραψε μεσα στην χαρα του για τα 60 ευρω.....
Κριτικη ολοι κανουμε...Δεν ειπε κανενας οτι παιξαμε μπαλα χθες...Ελεος δηλαδη...Αλλα δεν το πανηγυριζουμε κιολας ουτε γινομαστε μηδενιστες....Αυτοι ειμαστε,αυτους εχουμε αυτα κανουμε...Αν μπορεσουμε να τα παμε καλυτερα στα επομενα ματς εχει καλως...Αν ειμαστε ντεφορμε ακομα δεν πειραζει συμβαινουν αυτα...
Και επαναλαμβανω οτι με την πλατη στο τοιχο παιζουμε καλυτερα...Αυτο εδειξε στα προκριματικα η ομαδα...Αν το ξανακανει δεν ξερουμε....
Κρατα μια πισινη Kalgeorge :winka:
και θα ξαναπω.....που ειναι οι ανακριβιες σε ολα αυτα???:confused:
η Ελλαδα και το 04 και στον χθεσινο επαιξε αντιποδοσφαιρο....αυτο βεβαια δεν αναιρει την μεγαλη επιτυχια του 04 αφου σηκωσες την κουπα...και ως γνωστων το τελικο αποτελεσμα μετραει....
αλλα η διαφορα ειναι οτι το 04 εκανε και καμμια οργανωμενη φαση.....και ''εκλεβε'' ομορφα το αποτελεσμα.....στο χθεσινο ουτε αυτο φανηκε οτι μπορουσε να κανει.....και δεν πιστευω οτι αν παιξει ξανα το ιδιο συστημα στα αλλα 2 ματς θα κανει κατι περισσοτερο....
τωρα ισως το λαθος του Kal ηταν ο τροπος που περιεγραψε την χαρα του για το κερδισμενο στοιχημα....αλλα δεν ειδα να γραφεται καμμια ανακριβια για τον αγωνα που να δειχνει στοιχεια Ανθελληνησμου που εγραψαν καποιοι...
και αν το παμε ετσι....ο ΟΠΑΠ που εβαλε φαβορι την Σουηδια τι ειναι???αυτοι και αν ειναι ανθελληνες τοτε....
kalgeorge
11/06/2008, 12:28
ρε φιλαρακι δεν θα με τρελανετε εσεις.. τοση ωρα λες τπραγματα του στυλ
και σε πειραξε κατι που σου ειπα με δοση χιουμορ?
ε αν σε πειραξε τοσο πολυ δεν πειραζει..θα περασει..
ρε ακατανομαστε μαθε τα ορια του χιουμορ .
σε κραζει ο βασιλης και καλα σου κανει.
τωρα το να τσακωνεστε μεταξυ σας κοψτε το...πειτε οτι δεν εγινε.
οσο για αυτο που λες..οτι αν με πειραξε...δεν πειραζει...δειχνει μονο οτι δεν σε νοιαζει καν, αρα δεν υπαρχει δοση χιουμορ.
οποτε , με δοση χιουμορ και εγω...γαμ@@@σαι :wave2:
kalgeorge
11/06/2008, 12:29
λοιπν κομμενη η κουβεντα απο εμενα εδω...για το θεμα στοιχηματος και αν επαιξε η μπαλα και αν και αν και αν...
ο καθενας εχει την γνωμη του και δεν μπορει να τη επιβαλει στους αλλους
αλλωστε εγω δεν προσπαθησα αυτο.
ΤΕΛΟΣ :wave2:
Ο Γιουρκας πηρε Ferrari το 2004 και στα @@ του
ο Σεριταριδης ειναι σε τραγικη κατασταση εδω και πολυ καιρο....κατα τη γνωμη μου μετα απο τοσο σοβαρη επέμβαση και καθολου παιχνιδια κακος ειναι βασικος...
Ο Τορο δεν εβαλε τα pampers του
κατα τη γνωμη μου απο τους καλύτετους παιχτες χτες...ο μονος που εκανε και κανα δυο σωστες επελασεις αλλα και παλι χωρις στηριγμα....αμυντικα μετριος ομως...
Ο Φανης ηταν να τον λυπασαι (1.60 ειναι κιολας)
ηταν καθαρα αυτοκτονια να βαλει τον Γκεκα με το συστημα που κατεβασε...
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΓΙΑΚΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ....:beer: :beer: :beer:
χτες ο Αντζας ηταν τραγικοτατοςςςς
δεν τον εχω ξαναδει τοσο χαλια.....εκτος τοπου και χρονου....
ο Κυργιακος γνωστος κατσικομαχος τα πηγε καλα αν εξαιρεσουμε τη φαση του γκολ...:lol: οπου φερει μεγαλη ευθυνη και ο Σειταριδης που απομακρυνεται απο τη μονομαχια στην αρχη λες και ειναι λεπρος ο αντιπαλος και η μπαλα,....και μετα βαζει το κουλο του και μπαινει γκολ
Akatanomastos
11/06/2008, 12:31
ρε ακατανομαστε μαθε τα ορια του χιουμορ .
σε κραζει ο βασιλης και καλα σου κανει.
τωρα το να τσακωνεστε μεταξυ σας κοψτε το...πειτε οτι δεν εγινε.
οσο για αυτο που λες..οτι αν με πειραξε...δεν πειραζει...δειχνει μονο οτι δεν σε νοιαζει καν, αρα δεν υπαρχει δοση χιουμορ.
οποτε , με δοση χιουμορ και εγω...γαμ@@@σαι :wave2:
οκ προφανως αυτο οτι αν με πειραξε...δεν πειραζει.. το γραψα πανω σε νευρα..
τωρα για ολα τα αλλα δεν θελω να συνεχισω..
δεν υπαρχει νοημα, δεν θελετε να καταλαβετε, και το παιζετε θιγμενες παρθενες..
τοση ωρα μας λες οτι θα χαρεις να μην περασουμε ομιλους,
σου λεω για πλακα μηπως εισια τουρκος(το σπορος σε πειραξε:confused: ???)
και συ λες οτι ηταν χοντρο..
οκ ο καθενας εχει αλλο χιουμορ..λογικο αυτο..
μπραβο βασιλακι.. συνεχισε να κραζεις..
kalgeorge
11/06/2008, 12:32
ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ
ΕΙΠΑΜΕ ΤΕΛΟΣ :wave2:
giobazolias
11/06/2008, 12:34
η Ελλαδα ηταν χαλια, και ο τροπος που προσπαθησε να κλεψει το ματς ηταν ντροπιαστικος!!!!!
ΠΛΕΟΝ, ως πρωταθλητες Ευρωπης θα επρεπε να πεσουμε μαχωμενοι!!!
αλλα......................
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΟΣΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ......
ΑΥΤΑ!!!
καταρχας ειπα ΣΑΝ τσουτσου, παρομοιωση ειναι
παρακατω..τσουτσου μπορει να ειμαι, αλλα τουλαχιστον δεν πεταγομε σε μια συζητηση αλλονων για να πω οτι αυτο που ειπε καποιος ειναι ασχημο, και ποσο μαλλον οταν
1ο) ηταν αστειο
2ο) νομιζω δεν εθιξε τον γιωργο
3ο) δεν ειναι τοσο κακο να εισαι τουρκος.
παρε και το ποστακι σου να το δεις
οσο για τα αλλα που λες, κρατησου, δεν εχω καμια ορεξη να βριζομαι γενικα αλλα και μεσα απο το νετ..
απλα αμα δεν θες να σε προσβαλλω μην πεταγεσαι σαν τσουτσου και κανεις τον δικηγορο σε πραγματα που εχουν γραφτει ως ΑΣΤΕΙΟ
λοιπόν επειδή και εγώ δεν έχω όρεξη να βρίζομαι και επειδή φαντάζομαι μόλις ηρεμήσεις θα καταλάβεις οτι έχεις άδικο σε όλη την ιστορία
1ον μόνο για σένα ήταν αστείο δες και τι έγραψε ο kalgeorge, είμαι σίγουρος ότι αν το έγραφαν για σένα δεν θα σου φαινόταν αστείο
2ον δες πιο πάνω
3ο όντως δεν είναι αλλά σε μερικούς δεν τους αρέσει να τους λένε σπόρους άλλων εθνικοτήτων
πες μου τι γράφει το ποστάκι μου που έδειξες και διευκρίνισε μου το @@@@@@
δεν κάνατε επισης προσωπική συζήτηση μιλάμε όλοι σε ενα Forum οπου και εσύ και εγώ μπορούμε να πεταγόμαστε και να γράφουμε ότι θέλουμε απλά καλό είναι να μην προσβάλουμε τους άλλους. πετάξου και εσύ όποτε θέλεις όπως καλώς κάνεις πολλές φορές, αλλά μην προσβάλεις τον άλλο
καλό είναι μερικές φορες να παραδεχόμαστε τα λάθη μας, και εγώ έχω κάνει μ@λ@κίες πολλές φορές αλλά όταν τις καταλαβαίνω το παραδέχομαι δεν επιμένω στη μ@λ@κια μου
ελπίζω να καταλάβεις και να μην αντικρούσεις το προφανές
mats8282
11/06/2008, 12:38
@Μπουσα
Αν πιστευεις οτι πραγματικα η ομαδα εκεινη μονο με αντιποδοσφαιρο σηκωσε την κουπα τι να πω...Δεν γιναμε Βραζιλια,ή δεν ξερω εγω τι,αλλα χρειαζονται παρα πολλα στοιχεια για να παρεις Ευρωπαικο...Με αντιποδοσφαιρο θα το επερνε και η Μαλτα αν ηταν ετσι...Αν δεν υπαρχει το καταλληλο συστημα για το υπαρχον υλικο,αν δεν υπαρχει οργανωση και πειθαρχεια σε αυτο,αν δεν υπαρχουν ικανοι παιχτες να βγαλουν στο χορταρι το σχεδιο αυτο δεν θα καναμε τιποτα...
Δεν ειναι ολα θεμα αντιποδοσφαιρου...Και σιγα την μπαλα που παιξανε οι αλλοι...Και αυτοι πισω απο την σεντρα ηταν συνεχεια...Ενα μακρινο σουτ και ενα τυχερο γκολ βαλανε...Εγω ηδη εχω παραδεχτει την ανωτεροτητα της Σουηδιας και στα χαρτια και στην πραξη χθες...Αλλα και αυτοι αντιποδοσφαιρο παιξανε και με αντεπιθεσεις...
Οπως ειπε και ο Οττο εμεις παιζουμε οπως μας βολευει και αποφασιζουμε...Στην τελικη,λεω εγω,αυτο μπορουμε...Δεν εχουμε Ιμπραιμοβιτς,Λαρσον,Λιουνμπεργκ,Βιλεμσον...Τι να κανουμε...Εχουμε ρολιστες και καλους ποδοσφαιριστες αλλα οχι τα αστερια...
Και καλο θα ηταν πριν συγκρινουμε αυτην την ομαδα με την προηγουμενη του 2004 να εχουμε στα υποψιν μας οτι ειμαστε χωρις Καψη,Ζαγορακη,Γιαννακοπουλο(παγκο),Βρυζα(ξυλο),Φυσσα(α υνα και αγιος ο θεος) και χωρις λυσεις οπως ο Τσιαρτας και ο Νικολαιδης(εστω και σακατεμενος)...
Συν τα 4 χρονια σε Δελλα,Νικοπολιδη,Μπασινα και Καραγκουνη κυριως...
Ας περιμενουμε τουλαχιστον να τελειωσουν τα παιχνιδια του ομιλου και μετα ας κανουμε μια πιο ολοκληρωμενη,εστω και ισοπεδωτικη,κριτικη στην ομαδα...Συνολικα ομως και οχι κατευθειαν να την καταδικαζουμε μεχρι και 4 χρονια πισω...
Και οποιος ηθελε να δει πραγματικο αντιποδοσφαιρο απο τους ξενους και τους ντοπιους μηδενιστες ας εβλεπε την Γαλλια και την Ιταλια....Που σαν μεγεθη ειναι πολυ μακρια απο εμας και παιξανε χειροτερα απο εμας...
Akatanomastos
11/06/2008, 12:43
1ον μόνο για σένα ήταν αστείο δες και τι έγραψε ο kalgeorge, είμαι σίγουρος ότι αν το έγραφαν για σένα δεν θα σου φαινόταν αστείο
2ον δες πιο πάνω
3ο όντως δεν είναι αλλά δεν σε μερικούς δεν τους αρέσει να τους λένε σπόρους άλλων εθνικοτήτων
πες μου τι γράφει το ποστάκι μου που έδειξες και διευκρίνισε μου το @@@@@@
δεν κάνατε επισης προσωπική συζήτηση μιλάμε όλοι σε ενα Forum οπου και εσύ και εγώ μπορούμε να πεταγόμαστε
1ον) καλα ο γιωργος ειναι κολληταρι σου απο τι καταλαβα..τι θα λεγε, αφου ειδε οτι εμεις αρπαχτηκαμε? δεν με πειραξε?
3ον) κοιτα, οταν λεει χαιρομαι να χασουμε, αυτο σκεφτηκα αμεσως οτι μονο ενας τουρκος θα τα λεγε αυτο, και ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΟ εκανα την ερωτηση με γελακια κλπ κλπ..αν δεν εχετε καθολου χιουμορ, ή στραβογ@μ@σ@τ@ χτες δεν φταιω εγω..
ναι σε φορουμ ειμαστε, αλλα εσυ δεν πεταχτηκες να πεις την γνωμη σου, αλλα για υποδειξεις σε καποιον αλλον τι θα πρεπει να τον προσβαλει και τι οχι..
λοιπον ήδη εχω χασει αρκετο χρονο, και φανταζομε και εσεις για βλακειες..
νομιζω ηρθε η ωρα να το διαλυσουμε το πανηγυρι
1ον) καλα ο γιωργος ειναι κολληταρι σου απο τι καταλαβα..τι θα λεγε, αφου ειδε οτι εμεις αρπαχτηκαμε? δεν με πειραξε?
3ον) κοιτα, οταν λεει χαιρομαι να χασουμε, αυτο σκεφτηκα αμεσως οτι μονο ενας τουρκος θα τα λεγε αυτο, και ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΟ εκανα την ερωτηση με γελακια κλπ κλπ..αν δεν εχετε καθολου χιουμορ, ή στραβογ@μ@σ@τ@ χτες δεν φταιω εγω..
ναι σε φορουμ ειμαστε, αλλα εσυ δεν πεταχτηκες να πεις την γνωμη σου, αλλα για υποδειξεις σε καποιον αλλον τι θα πρεπει να τον προσβαλει και τι οχι..
λοιπον ήδη εχω χασει αρκετο χρονο, και φανταζομε και εσεις για βλακειες..
νομιζω ηρθε η ωρα να το διαλυσουμε το πανηγυρι
κριμα που δεν κατάλαβες και πάλι:(
συγνώμη και πάλι που σου υπέδειξα να μη λες τουρκόσπορο κάποιον άλλο, έχω δικαίωμα να το κάνω μάλλον μονο αν το πεις σε μενα