View Full Version : Το Πειρατικό (ξανα)σαλπαρει
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
Akatanomastos
16/06/2008, 08:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ναι...............
κοιτα τι κανει ο Ρομπερτο Καρλος που υποτηθεται πως πιανει τον Ανρι!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=c_FuIgpiSJA
ρε συ μην λεμε οτι πουλιουντε τα ευρωπαικα!ελεος..
εδω ενα παιχνιδι της γ β εθνικης πας να στησεις και θελει προσοχη, θα στησουνε το βραζιλια γαλλια?:rotflmao:
στο βιντεο που εχεις βαλει, μπαινουν στην περιοχη 3 παιχτες της βραζιλιας και πανω στην γραμμη της περιοχης μενουν 4!!!
κι οι γαλλοι βαζουν μεσα στην περιοχη 5!!!
λογικο να μπει ευκολο γκολ..
για καποιο ανεξηγητο λογο οι βραζιλιανοι δεν τρεξαν(κουραση?:confused: ) αλλα δεν ειναι θεμα στησιματος..
δεν μπορεις να στησεις μια εθνικη βραζιλιας, και μαλιστα ολους τους παιχτες..
εντιτ: να συμπληρωσω πως χτες, εβρεχε πολυ, και λογικο ειναι οπως πηγε να πιασει την μπαλα ο τσεχ να γλυστρισει..
κανενας παιχτης τετοιου επιπεδου δεν χαραμιζει τετοιες στιγμες δοξας και διακρισης..
καλος χρυσος ο Μαραντονα αλλα ωρες ωρες η εμμονη του με την φιφα τον κανει τρελο..
kalgeorge
16/06/2008, 11:46
..
ελλαδα-τουρκια
η διαφορα μεταξυ πλυμενου και...πραγματικα καθαρου !!!
Bavarian
16/06/2008, 13:45
Επειδή δεν έχω ευκαιρο ιντερνετ αυτές τις μέρες...ευχαριστώ την Εθνική Ρωσίας που μου χάρισε απλόχερα 600 ευρουδάκια να τα τσακίσω στη Γερμανία τον άλλον μήνα :D ...επίσης ευχαριστώ τους γείτονες που μΕ χάρισαν άλλα 600 να τα κάνω κεμπάπ στο Μόναχο :D συν τη χαρά που μου έδωσαν αποκλείοντας τους βρωμερούς και σιχαμερούς σλαβοΤσέχους :lol: :rotflmao: διδάσκοντάς τους μαθήματα οθωμανικού δικαίου... :D :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Επειδή δεν έχω ευκαιρο ιντερνετ αυτές τις μέρες...ευχαριστώ την Εθνική Ρωσίας που μου χάρισε απλόχερα 600 ευρουδάκια να τα τσακίσω στη Γερμανία τον άλλον μήνα :D ...επίσης ευχαριστώ τους γείτονες που μΕ χάρισαν άλλα 600 να τα κάνω κεμπάπ στο Μόναχο :D συν τη χαρά που μου έδωσαν αποκλείοντας τους βρωμερούς και σιχαμερούς σλαβοΤσέχους :lol: :rotflmao: διδάσκοντάς τους μαθήματα οθωμανικού δικαίου... :D :lol:
Ντροπη...!!!
Δεν εχω τιποτα αλλο να πω....!!!
Ντροπη...!!
:wave2:
Akatanomastos
16/06/2008, 13:55
λοιπον παιδια, επειδη το χουμε γ@μησει πολυ το θρεαντ, με τα στοιχηματα απο τους μεν, και τα ηθικα κολληματα απο τους δε, θα παρακαλουσα να μην ξανααναφερθουν τιποτα για στοιχηματα εδω μεσα..
οποιος βγαζει λεφτα, μπραβο του μαγκια του, ας τα χαρει τα λεφτα χωρις να μας το λεει, δεν μας απασχολει..
οποιος νιωθει να προσβαλεται η εθνικοτητα του, ας το ξεπερασει, ο καθενας κανει οτι νιωθει..
και στην τελικη μπορουμε να κανουμε ενα ΑΛΛΟ θρεαντ, περι στοιχηματος προβλεψεων ή αντιπαραθεσης για να λυσουμε αυτο το θεμα.
εδω
ας μιλησουμε για μπαλα..
[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos [/i
εδω
ας μιλησουμε για μπαλα.. [/B]
Και αυτο απαγορευετε..... :rolleyes:
Ξεχασες οτι πριν τεσσερα χρονια μας εκανε......
Πρωταθλητες...???? :rolleyes:
kalgeorge
16/06/2008, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
λοιπον παιδια, επειδη το χουμε γ@μησει πολυ το θρεαντ, με τα στοιχηματα απο τους μεν, και τα ηθικα κολληματα απο τους δε, θα παρακαλουσα να μην ξανααναφερθουν τιποτα για στοιχηματα εδω μεσα..
οποιος βγαζει λεφτα, μπραβο του μαγκια του, ας τα χαρει τα λεφτα χωρις να μας το λεει, δεν μας απασχολει..
οποιος νιωθει να προσβαλεται η εθνικοτητα του, ας το ξεπερασει, ο καθενας κανει οτι νιωθει..
και στην τελικη μπορουμε να κανουμε ενα ΑΛΛΟ θρεαντ, περι στοιχηματος προβλεψεων ή αντιπαραθεσης για να λυσουμε αυτο το θεμα.
εδω
ας μιλησουμε για μπαλα..
+10 :wave2:
Bavarian
16/06/2008, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ντροπη...!!!
Δεν εχω τιποτα αλλο να πω....!!!
Ντροπη...!!
Ποιος την έχασε για να τη βρώ εγώ ?
:lol:
alximistis
16/06/2008, 15:45
ναι...............
κοιτα τι κανει ο Ρομπερτο Καρλος που υποτηθεται πως πιανει τον Ανρι!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=c_FuIgpiSJA
Το είδα μόλις τώρα. Ναι φαίνεται κάπως περίεργο έχεις δίκιο. Αλλά από την άλλη μήπως οι Γάλλοι απλώς το εκτέλεσαν μάνι μάνι για να πιάσουν στον ύπνο τη Βραζιλία; Όπως κι έγινε τελικά;
alximistis
16/06/2008, 15:48
Ποιος την έχασε για να τη βρώ εγώ ?
:lol:
Το παρακάνεις κι εσύ! Οκ άλλο πράγμα το δεν μ αρέσει η μπάλα της εθνικής άλλο πράγμα το ότι πιστεύω ότι δεν ήταν ποδόσφαιρο αυτό που παίξαμε το 2004 άλλο πράγμα ακόμα αν θες το ότι καλύτερα για το άθλημα ας πούμε που μείναμε απέξω κι άλλο θα μου επιτρέψεις να σου πω ο τρόπος που το εκφράζεις. Δεν είναι θέμα ντροπής δεν συμφωνώ μ' αυτό αλλά για μένα δεν είναι σωστό να λες ότι οκ μπράβο που πήραμε τα φράγκα. Για μένα προσωπικά χάνεται η αξία του αθλήματος έτσι. :)
Bavarian
16/06/2008, 16:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Το παρακάνεις κι εσύ! Οκ άλλο πράγμα το δεν μ αρέσει η μπάλα της εθνικής άλλο πράγμα το ότι πιστεύω ότι δεν ήταν ποδόσφαιρο αυτό που παίξαμε το 2004 άλλο πράγμα ακόμα αν θες το ότι καλύτερα για το άθλημα ας πούμε που μείναμε απέξω κι άλλο θα μου επιτρέψεις να σου πω ο τρόπος που το εκφράζεις. Δεν είναι θέμα ντροπής δεν συμφωνώ μ' αυτό αλλά για μένα δεν είναι σωστό να λες ότι οκ μπράβο που πήραμε τα φράγκα. Για μένα προσωπικά χάνεται η αξία του αθλήματος έτσι. :)
Είχα μέρες να μπω στο φόρουμ γι' αυτό τα έγραψα δεν έκατσα να διαβάσω τα ποστ.Αν δεις θα προσέξεις ότι δεν γράφω στα αθλητικά γιατί δεν με αγγίζουν καν τα σπορ και ειδικά το ποδόσφαιρο...τώρα αν μας κάθονται και τίποτα φράγγα καλά είναι.
Και το ξαναλέω καρφάκι δεν μου καίγεται για το τι έκανε η Εθνική ούτε τώρα ούτε το 2004.Αυτά είναι για μικρά παιδάκια...Το τελειώνω εδώ και δεν με ξαναβλέπεται στα αθλητικά (????)...
alximistis
16/06/2008, 16:24
Είχα μέρες να μπω στο φόρουμ γι' αυτό τα έγραψα δεν έκατσα να διαβάσω τα ποστ.Αν δεις θα προσέξεις ότι δεν γράφω στα αθλητικά γιατί δεν με αγγίζουν καν τα σπορ και ειδικά το ποδόσφαιρο...τώρα αν μας κάθονται και τίποτα φράγγα καλά είναι.
Και το ξαναλέω καρφάκι δεν μου καίγεται για το τι έκανε η Εθνική ούτε τώρα ούτε το 2004.Αυτά είναι για μικρά παιδάκια...Το τελειώνω εδώ και δεν με ξαναβλέπεται στα αθλητικά (????)...
Καλά δεν σε πετάξαμε κι έξω. :lol: :lol:
Akatanomastos
16/06/2008, 20:31
μαγκες για πειτε προγνωστικα(ΟΧΙ στοιχημα:bigcry: :bawl: :lol: :lol: )
Γαλλια ή Ιταλια?
εγω δινω Γαλλια:D
α καλααα. δεν ειναι σημερα η γαλλια:lol: ..
Αυστρια ή Γερμανια ή Πολωνια?
makis206
16/06/2008, 23:23
Αυστρια ή Γερμανια ή Πολωνια?
Λοιπόν εγώ λέω Γερμανία και Κροατία ! :D
:lol: :rotflmao: :lol:
Akatanomastos
17/06/2008, 00:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Λοιπόν εγώ λέω Γερμανία και Κροατία ! :D
:lol: :rotflmao: :lol:
μακη, τρεχα να προλαβεις το πρακτωρειο να το παιξεις στοιχηματακι :eek:
εχω καλο προαισθημα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
17/06/2008, 00:19
εχω καλο προαισθημα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωχ τώρα αυτό γιατί το είπες ; Με χτυπάει γκίνια άμα μου το πούνε :a018:
Τις άλλες θα παίξω ! :evil:
:rotflmao: :rotflmao:
alximistis
17/06/2008, 04:28
Γαμώ τις... διαισθήσεις και τα προαισθήματά σας. Κωλογερμανοί!!! :D Δεν τους πάω μία κι όμως όλο από δω το έχουν όλο από εκεί όλο περνάνε. Στο διάλα!!! :(
vangelis 64
17/06/2008, 05:05
Γαμώ τις... διαισθήσεις και τα προαισθήματά σας. Κωλογερμανοί!!! :D Δεν τους πάω μία κι όμως όλο από δω το έχουν όλο από εκεί όλο περνάνε. Στο διάλα!!! :( :p :p :p :a22: :a22: :a22: :a25: :a25: :a09:
Akatanomastos
17/06/2008, 07:43
Γαμώ τις... διαισθήσεις και τα προαισθήματά σας. Κωλογερμανοί!!! :D Δεν τους πάω μία κι όμως όλο από δω το έχουν όλο από εκεί όλο περνάνε. Στο διάλα!!! :(
και μενα τα τελευταια χρονια με χουν ξενερωσει πολυ..
με αποκορυφωμα που περασαν την αργεντινη στο μουντιαλ(ενα αθλιο γενικα μουντιαλ για μενα)
αλλα απο την αλλη, και οι αυστρια πολωνια ειναι εντελως αμπαλοι, οποτε καλυτερα να χεις εναν μπαλακ(καλο παλτο και αυτο) μπας και κανει τιποτα..
Μάλλον ήταν το πειρατικό με τους πειρατές από τον Asterix και πέτυχαν τους γαλάτες στο δρόμο.......:lol: :lol:
blackbusa
17/06/2008, 09:55
τοτε παρακαλα να περασει η Ιταλια σημερα για να τους κανουμε παλι ενα ωραιο ''γλεντακι''.....σε καθε διοργανωση εχουμε συναντηθει,βλεπουνε την maglia azzura και χεζονται επανω τους....:lol: :lol: :lol: πιπα κωλο εμπλοκη λεμε τους εχουμε.....:sad: :sad: :sad:
:rotflmao:
αλλα με τον Donadoni στον παγκο....:sad: :sad: :sad:
vangelis 64
17/06/2008, 13:23
και μενα τα τελευταια χρονια με χουν ξενερωσει πολυ..
με αποκορυφωμα που περασαν την αργεντινη στο μουντιαλ(ενα αθλιο γενικα μουντιαλ για μενα)
Για ποιό μουντιάλ λες;
giobazolias
17/06/2008, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Για ποιό μουντιάλ λες;
το 2006 που τους περασαν στα πεναλτυ και χασαν μετα απ τους Ιταλους.
φετος παντως αν και δεν εχουν δειξει λιγοτερα πραγματα απ τους Πορτογαλους, βλεπω τους Γερμανους να περνανε!
κριμα που καναν την γκαφα και βγηκαν δευτεροι οι Γερμανοι...........
θα ηθελα Γερμανους και Πορτογαλλους ποιο ψηλα!
kalgeorge
17/06/2008, 14:04
ρε ισπανια λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :p :D :D
alximistis
17/06/2008, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
τοτε παρακαλα να περασει η Ιταλια σημερα για να τους κανουμε παλι ενα ωραιο ''γλεντακι''.....σε καθε διοργανωση εχουμε συναντηθει,βλεπουνε την maglia azzura και χεζονται επανω τους....:lol: :lol: :lol: πιπα κωλο εμπλοκη λεμε τους εχουμε.....:sad: :sad: :sad:
:rotflmao:
αλλα με τον Donadoni στον παγκο....:sad: :sad: :sad:
Ναι... ο Donadoni σας φταίει... ρε φίλε ειλικρινά. Χωρίς πλάκα. Πες μου μία φορά ΜΙΑ που σε ικανοποίησε η Ιταλία παίζοντας ποδόσφαιρο!!! Που να είδες θέαμα από την Ιταλία. Κι αν με βρίσκεις υπερβολικό οκ να στο πω αλλιώς. Σε σχέση με τους παικταράδες που όντως έχει και τους άριστους τεχνίτες που επίσης έχει έχεις ποτέ δει ανάλογο θέαμα;;; Ειλικρινά πες μου. Γιατί εγώ ποιότητα παιχνιδιού ανάλογη των Ινζάγκι Τότι Ρόσι παλιότερα δεν έχω δει. Αν κάνω λάθος διόρθωσε με. Και γι αυτό σήμερα προτιμώ τη Γαλλία αν και αυτή είναι απογοητευτική σε αυτό το ευρωπαϊκό.
:-D
http://www.youtube.com/watch?v=8R0LzxqbYtE
vangelis 64
17/06/2008, 15:29
Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί το 99% τών Ελλήνων απεχθάνονται τούς Γερμανούς στο ποδόσφαιρο.Έβλεπα το ματς με την Κροατία και θυμάμαι πώς αντιδρούσε ο σπήκερ κάθε φορά που βγαίναν στην επίθεση οι Κροάτες.Λες και βάζανε γκολ ένα πράμα,σήκωνε τον τόνο τής φωνής και απογοητευόταν όταν χάνανε τη μπάλα.Για τα γκολ δεν το συζητάω,ο άνθρωπος έκανε πάρτυ.
Λοιπόν φιλαράκια,εγώ που τη γουστάρω τη Γερμανία από πολύ μικρός και που δεν θεωρώ ότι κάποιος ξέρει μπάλα αν κάνει τακουνάκια και θεαματικές ντρίπλες,έχω να σάς πω ότι δεν ξέρω άλλη ομάδα με τέτοια "φανέλλα".
Μια ζωή στα μουντιάλ όλοι ψάχναμε τον αντίπαλο στον τελικό.Μα καλή,μα ψόφια...πάντα σχεδόν έκανε καλές πορείες(είναι η ομάδα με τίς περισσότερες συμμετοχές σε τελικούς)
Στο μουντιάλ τού 90,τότε που είχε εκείνη την απίστευτη ομάδα,όλοι οι γνώστες και οι γκουρού βγήκαν και λέγαν πως το πήρε η adidas και το πόσο άδικα κέρδισε την υπερομάδα Αργεντινή με πέναλτυ(μούφα φυσικά,χαχαχα) .Το 86 βέβαια το πήρε ο Μαραντόνα μόνος του...!
Σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση η εύκολη τεσσάρα στην πολύ καλή Γιουγκοσλαβία τού Στόϊκοβιτς,κανέναν τέλος πάντων δεν άκουσα(από τον τύπο)να μιλάει για το πόσο απίστευτα καλή ήταν αυτή η ομάδα.
Άκουγα για πάντσερ,για πειθαρχία,για το κρύο αίμα τών Γερμανών...:lol: :lol: :lol: αλλά για μπάλα,γιοκ!
Ε ναι μωρέ πού να μάθουνε μπάλα οι Γότθοι τώρα,μόνο οι Βραζιλιάνοι,οι Αργεντίνοι και γενικά οι λατινικής προέλευσης λαοί "ξέρουνε μπάλα".Οι Γερμανοί είναι για να φτιάχνουνε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και αυτές όχι με μεγάλη επιτυχία.:rotflmao:
Κάποιος είπε πριν ότι γούσταρε τη φάτσα τού Μπεκενμπάουερ,όταν χάσανε από τούς Κροάτες.Μπεκενμπάουερ ε;Πάντσερ κι αυτός;Πάντσερ!
Μόνο έτσι εξηγείται το ότι στα 19 του,σε αγώνα τής Εθνικής,τότε που δεν πετάγανε τη μπάλα έξω για fair play(μη χέσω)έβγαλε τον ώμο του σε μια τούμπα.Τού τον δέσανε και μπήκε μέσα και τελείωσε το παιχνίδι πονώντας φρικτά.Πάντσερ...
Αν αυτό το έκανε κανας Μαραντόνας,θα μιλάγαμε για ψυχάρα,για θέληση,και ό,τι γουστάρεις τέλος πάντων.
Άντε να σάς πω και μερικά πάντσερ που μ' έκαναν να αγαπήσω το ποδόσφαιρο...
Βόλφγκανγκ Όφερατ
Γκύντερ Νέτζερ
Πάουλ Μπράϊτνερ
Γκερτ Μύλλερ(ο μοναδικός παίχτης στον κόσμο με περισότερα γκολ από συμμετοχές με την Εθνική)
Ούλι Χένες
Ράϊνερ Μπόνοφ
Γιούργκεν Γκραμπόφσκι
Και άλλοι πολλοί που πιθανόν να μη σάς λένε τίποτα.Λ¨ενε όμως σε μένα και,ως γνωστόν,οι αγάπες δεν ξεχνιώνται.:beer: :beer:
Gandalf dr685sm
17/06/2008, 15:34
πεστα ρε vangelis64...
Η Γερμανία που γνωρίζουμε ακόμα και σήμερα παίζει μέχρι και το 90+ και όσο πάει και πέρα απο αυτό. Σε κάθε λεπτό μπορεί και στο γυρνάει... σε κάθε λεπτό μπορεί να σε σκοτώσει.
Εδώ θυμάμαι τον αλησμόνητο τελικό με Αργεντινή και τα goal να μπαίνουν ένθεν και ένθεν , χωρίς να ξέρεις πότε τελειώνει το παιχνίδι και πότε οχι. Μια ομάδα , με την σημασία της λέξεως.
Ο ορισμός του οργανωμένου παιχνιδιού απο εκεί βγήκε , και οχι απο τις φαντεζί και ατομικές ενέργειες των Λατίνων παικτών. Οπότε δεν ξέρω τι λέτε εσείς... αλλά ακόμα και μια πεθαμένη Γερμανία , μπορεί να "δαγκώσει" τόσο επώδυνα , που να ξαπλώσει πολλούς ισχυρότερους αντιπάλους κάτω.
Gandalf
alximistis
17/06/2008, 15:42
Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί το 99% τών Ελλήνων απεχθάνονται τούς Γερμανούς στο ποδόσφαιρο.Έβλεπα το ματς με την Κροατία και θυμάμαι πώς αντιδρούσε ο σπήκερ κάθε φορά που βγαίναν στην επίθεση οι Κροάτες.Λες και βάζανε γκολ ένα πράμα,σήκωνε τον τόνο τής φωνής και απογοητευόταν όταν χάνανε τη μπάλα.Για τα γκολ δεν το συζητάω,ο άνθρωπος έκανε πάρτυ.
Λοιπόν φιλαράκια,εγώ που τη γουστάρω τη Γερμανία από πολύ μικρός και που δεν θεωρώ ότι κάποιος ξέρει μπάλα αν κάνει τακουνάκια και θεαματικές ντρίπλες,έχω να σάς πω ότι δεν ξέρω άλλη ομάδα με τέτοια "φανέλλα".
Μια ζωή στα μουντιάλ όλοι ψάχναμε τον αντίπαλο στον τελικό.Μα καλή,μα ψόφια...πάντα σχεδόν έκανε καλές πορείες(είναι η ομάδα με τίς περισσότερες συμμετοχές σε τελικούς)
Στο μουντιάλ τού 90,τότε που είχε εκείνη την απίστευτη ομάδα,όλοι οι γνώστες και οι γκουρού βγήκαν και λέγαν πως το πήρε η adidas και το πόσο άδικα κέρδισε την υπερομάδα Αργεντινή με πέναλτυ(μούφα φυσικά,χαχαχα) .Το 86 βέβαια το πήρε ο Μαραντόνα μόνος του...!
Σε κανέναν δεν έκανε εντύπωση η εύκολη τεσσάρα στην πολύ καλή Γιουγκοσλαβία τού Στόϊκοβιτς,κανέναν τέλος πάντων δεν άκουσα(από τον τύπο)να μιλάει για το πόσο απίστευτα καλή ήταν αυτή η ομάδα.
Άκουγα για πάντσερ,για πειθαρχία,για το κρύο αίμα τών Γερμανών...:lol: :lol: :lol: αλλά για μπάλα,γιοκ!
Ε ναι μωρέ πού να μάθουνε μπάλα οι Γότθοι τώρα,μόνο οι Βραζιλιάνοι,οι Αργεντίνοι και γενικά οι λατινικής προέλευσης λαοί "ξέρουνε μπάλα".Οι Γερμανοί είναι για να φτιάχνουνε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και αυτές όχι με μεγάλη επιτυχία.:rotflmao:
Κάποιος είπε πριν ότι γούσταρε τη φάτσα τού Μπεκενμπάουερ,όταν χάσανε από τούς Κροάτες.Μπεκενμπάουερ ε;Πάντσερ κι αυτός;Πάντσερ!
Μόνο έτσι εξηγείται το ότι στα 19 του,σε αγώνα τής Εθνικής,τότε που δεν πετάγανε τη μπάλα έξω για fair play(μη χέσω)έβγαλε τον ώμο του σε μια τούμπα.Τού τον δέσανε και μπήκε μέσα και τελείωσε το παιχνίδι πονώντας φρικτά.Πάντσερ...
Αν αυτό το έκανε κανας Μαραντόνας,θα μιλάγαμε για ψυχάρα,για θέληση,και ό,τι γουστάρεις τέλος πάντων.
Βόλφγκανγκ Όφερατ
Γκύντερ Νέτζερ
Πάουλ Μπράϊτνερ
Γκερτ Μύλλερ(ο μοναδικός παίχτης στον κόσμο με περισότερα γκολ από συμμετοχές με την Εθνική)
Ούλι Χένες
Ράϊνερ Μπόνοφ
Γιούργκεν Γκραμπόφσκι
Και άλλοι πολλοί που πιθανόν να μη σάς λένε τίποτα.Λ¨ενε όμως σε μένα και,ως γνωστόν,οι αγάπες δεν ξεχνιώνται.:beer: :beer:
Έχεις μία τάση και στο έχω ξαναπεί γιατί... χαίρομαι να συζητάω μαζί σου. :D
Να παίρνεις κάποια δεδομένα και να θεωρείς πως έτσι είναι τα πράγματα. Θα πω το ίδιο που είπα και στον άλλο τον τρελό τον Ιταλιάνο πιο πάνω. Έκανε και ρίμα! :lol:
Η Γερμανία δεν έπαιξε σχεδόν ποτέ όσο τη θυμάμαι ποδόσφαιρο ανάλογα θεαματικό με τους παίκτες που είχε.
Σαφώς και έβγαλε παικταράδες. Ο Μύλλερ που είπες ο Μπράιτνερ ο Μπεκενμπάουερ εννοείται να θυμηθώ τον για μένα καταπληκτικό παίκτη ονόματι Καρλ Χάινς Ρουμενίνγκε τον Αντρέας Μπρέμε τον Φέλερ τον Λιτμπάρσκι και τελευταία τον Ματέους και τον Κλισμαν. Σαφώς έχει βγάλει υπερπαίκτες και έχει δώσει πολλά στο ποδόσφαιρο.
Αυτό όμως ρε Βαγγέλη δεν σημαίνει πως πρέπει να μας αρέσει και η μπάλα που παίζουν. έλεος δηλαδή! Τότε το 90 ναι τότε έπαιξαν μπαλάρα. Τότε ήμουν φόλα μαζί τους. Στη διαδικασία των πέναλτι μούφα και τέτοια εγώ δεν μπαίνω. Δεν ασχολούμαι με αυτά. Το 90 έπαιξαν γαμώ τις μπάλες και μπράβο τους και τέρμα.
Όμως ποτέ ή σχεδόν ποτέ δεν παρουσίασαν θέαμα. Γι αυτό δεν τους πάω. Γιατί παίζουν ένα συγκεκριμένο στιλ ποδοσφαίρου το ίδιο συνέχεια τα ίδια πράγματα κάνουν και εμένα αυτό δεν μου αρέσει. Ακόμα ρε συ και στην Μπουντεσλίγκα η λογική τους είναι η ίδια. Έχουμε μία υπερομάδα για να πηγαίνει καλά στην ευρώπη και είναι λες καιόλοι δουλεύουν για την Μπάγιερν.
Θα μου πεις είναι αποτελεσματική. Δεκτόν!!! Απόλυτα! Αλλά τότε γιατί θες Χαγιαμπούσα και δεν πας για BMW; Γιατί άρεσε τόσο μα τόσο πολύ η 1.200ρα της; Μήπβς γιατί έγινε η υπέρβαση; Μήπως γιατί έφυγε απο τα τετριμμένα; Όσο αποτελεσματική και να είναι ρε Βαγγέλη κάποια στιγμή βαριέσαι. Καλή η δύναμη καλή η ταχύτητα αλλά κάπου θες και άλλα πράγματα.
Κι όσο για τον Μπεκενμπάουερ και τη φάτσα του εγώ το είπα γιατί είναι σκατάνθρωπος. Πολύ σκατάνθρωπος. Αυτά.
vangelis 64
17/06/2008, 15:54
Δεν ξέρω αν ήτανε παλιάνθρωπος ο Μπεκενμπάουερ,ξέρω όμως ότι ήταν παιχταράς,εκπληκτικής τεχνικής και διορατικότητας.
Όπως τρομερή τεχνική είχαν όλοι αυτοί που είπαμε πριν.Διότι δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο από το να παίζεις με δύο,κοντρόλ-πάσα δηλαδή.
Το να περάσεις μια ομάδα μόνος σου(Μαραντόνα-Ρονάλντο,και πολλοί άλλοι)δεν είναι ποδόσφαιρο.
Και για πες μου σε παρακαλώ,τι ακριβώς εννοείς θέαμα και πότε θυμάσαι να παίζεται μπάλα με θέαμα σε τελικούς μουντιάλ και γιούρο;
Μπορώ να κάτσω να σού αραδιάζω βιντεάκια από τούς πειθαρχημένους και σκληρούς και κρυόκωλους Γερμανούς,αλλά δεν έχει νόημα.Αυτό που λες ότι όλοι δουλεύουνε για τη Μπάγερν,δεν το κατάλαβα πάντως.Παρασκηνιακά εννοείς;
blackbusa
17/06/2008, 15:59
Ναι... ο Donadoni σας φταίει... ρε φίλε ειλικρινά. Χωρίς πλάκα. Πες μου μία φορά ΜΙΑ που σε ικανοποίησε η Ιταλία παίζοντας ποδόσφαιρο!!! Που να είδες θέαμα από την Ιταλία. Κι αν με βρίσκεις υπερβολικό οκ να στο πω αλλιώς. Σε σχέση με τους παικταράδες που όντως έχει και τους άριστους τεχνίτες που επίσης έχει έχεις ποτέ δει ανάλογο θέαμα;;; Ειλικρινά πες μου. Γιατί εγώ ποιότητα παιχνιδιού ανάλογη των Ινζάγκι Τότι Ρόσι παλιότερα δεν έχω δει. Αν κάνω λάθος διόρθωσε με. Και γι αυτό σήμερα προτιμώ τη Γαλλία αν και αυτή είναι απογοητευτική σε αυτό το ευρωπαϊκό.
ΝΑΙ....ο Donadoni φταει....αφου με τις μαλακιες που επαιζε παραλιγο να μεινουμε εκτος EURO....δεν μπορεις να μου εχεις εκτος τον ALE αφου η ομαδα δεν εχεις καποιον να την τραβηξει...χωρις Totti,Nesta,Cannavaro, δεν υπαρχει ο ηγετης....και εχεις την τριαδα στο κεντρο της Roma που φετος γαμαγε και μου βαζει Gattuso και Camoranesi,αντι για Perrotta και DeRossi....ασε που με το που μπηκε ο Cassano η ομαδα πεταγε.....
Ο Inzaghi και ο Paolino δεν ειχαν ΤΗΝ τεχνικη....αλλα το γκολ...απο το πουθενα...και χωρις φαση...
Ο Totti ειναι αλλη ιστορια....
δεν με νοιαζει να μην περασω στον επομενο γυρο....ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΓΑΛΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ....
blackbusa
17/06/2008, 16:01
Άκουγα για πάντσερ,για πειθαρχία,για το κρύο αίμα τών Γερμανών... αλλά για μπάλα,γιοκ!
Βόλφγκανγκ Όφερατ
Γκύντερ Νέτζερ
Πάουλ Μπράϊτνερ
Ούλι Χένες
Ράϊνερ Μπόνοφ
Γιούργκεν Γκραμπόφσκι
Και άλλοι πολλοί που πιθανόν να μη σάς λένε τίποτα.Λ¨ενε όμως σε μένα και,ως γνωστόν,οι αγάπες δεν ξεχνιώνται.
δεν ειμαι Ελληνας.....:D
αλλα οι Γερμανοι ειναι οι
ΠΕΛΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
doctor x
17/06/2008, 16:02
ΝΑΙ....ο Donadoni φταει....αφου με τις μαλακιες που επαιζε παραλιγο να μεινουμε εκτος EURO....δεν μπορεις να μου εχεις εκτος τον ALE αφου η ομαδα δεν εχεις καποιον να την τραβηξει...χωρις Totti,Nesta,Cannavaro, δεν υπαρχει ο ηγετης....και εχεις την τριαδα στο κεντρο της Roma που φετος γαμαγε και μου βαζει Gattuso και Camoranesi,αντι για Perrotta και DeRossi....ασε που με το που μπηκε ο Cassano η ομαδα πεταγε.....
Ο Inzaghi και ο Paolino δεν ειχαν ΤΗΝ τεχνικη....αλλα το γκολ...απο το πουθενα...και χωρις φαση...
δεν με νοιαζει να μην περασω στον επομενο γυρο....ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΓΑΛΛΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ....
afto pou ehoun i itali(pera oti xeroun bala)ine mia emfiti ikanotita na dia vazoun to pehnidi ke ...analoga na pezoun!ala m aftous tous kedrikous amidikous ke tin eipsi dimiourgias sto kedro...liga pragmata!gia na doume pados!:wave2:
alximistis
17/06/2008, 16:03
Δεν ξέρω αν ήτανε παλιάνθρωπος ο Μπεκενμπάουερ,ξέρω όμως ότι ήταν παιχταράς,εκπληκτικής τεχνικής και διορατικότητας.
Όπως τρομερή τεχνική είχαν όλοι αυτοί που είπαμε πριν.Διότι δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο από το να παίζεις με δύο,κοντρόλ-πάσα δηλαδή.
Το να περάσεις μια ομάδα μόνος σου(Μαραντόνα-Ρονάλντο,και πολλοί άλλοι)δεν είναι ποδόσφαιρο.
Και για πες μου σε παρακαλώ,τι ακριβώς εννοείς θέαμα και πότε θυμάσαι να παίζεται μπάλα με θέαμα σε τελικούς μουντιάλ και γιούρο;
Μπορώ να κάτσω να σού αραδιάζω βιντεάκια από τούς πειθαρχημένους και σκληρούς και κρυόκωλους Γερμανούς,αλλά δεν έχει νόημα.Αυτό που λες ότι όλοι δουλεύουνε για τη Μπάγερν,δεν το κατάλαβα πάντως.Παρασκηνιακά εννοείς;
όχι όχι παρασκηνιακά. Δεν νομίζω τουλάχιστον. Η νοοτροπία και η λογική τους είναι έτσι φτιαγμένη. Ότι ο Μπεκενμπάουερ ήταν απίστευτος παίκτης δεν το συζητάω καν. Δεν το κουβεντιάζω εννοείται.
Όσο για το πότε παίχτηκε μπάλα σε τελικούς μουντιάλ και γιούρο; Θα αστειεύεσαι έτσι;
Ιταλία-Γερμανία 3-1 το 82. Στην Ισπανία. Γαλλία-Βραζίλία το 98 στη Γαλλία. Ιταλία-Γαλλία στο τελευταίο μουντιάλ. Αργεντινή-Γερμανία 3-2 στο Μεξικό. Βραζιλία-Ιταλία 4-1 τη δεκαετία του 70 με Πελέ Ζαρζίνιο και Μπονισένια το 78 δεν ήταν;
θες κι άλλα;
Και πρόσεξε κάτι. Στους τελικούς που έπαιξε η Γερμανία και έχασε είχε... θεάμα. Ασχέτως αποτελέσματος. και για να δεις πως δεν είμαι άδικος θα σου πω και έναν τελικό γιούρο που είχε θέαμα ήταν καταπληκτικό ματς και τον πήρε η Γερμανία στα πέναλτι. Αγγλία-Γερμανία το 96.
Α και ξέχασα με συγχωρείς. Απίστευτος τελικός γιούρο. Γαλλία-Ιταλία 3-2 ή 2-1 με το γκολ του Τρεζεγκέ στην παράταση. ξαφνικός θάνατος μεγάλη μαλακία αυτό αλλά έτσι ήταν τότε.
alximistis
17/06/2008, 16:04
Ε ρε κόμπλεξ!!!! Εμ βέβαια αφού και στον τελικό ρόμπα σας έκαναν κι ας τον πήρατε!!! Σούργελαααααααααααααααααααααααααααα :D
giobazolias
17/06/2008, 16:09
ελα ρε!!!
αφου εσεις με τους Γαλλους εχετε πολυ καλες σχεσεις σε επιπεδο............. ποδοσφαιρου, κρασιων και μοδας!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
http://www.youtube.com/watch?v=8R0LzxqbYtE
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
17/06/2008, 16:13
Ε ρε κόμπλεξ!!!! Εμ βέβαια αφού και στον τελικό ρόμπα σας έκαναν κι ας τον πήρατε!!! Σούργελαααααααααααααααααααααααααααα :D
τι μας εκαναν????
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
με πετσινο πεναλντυ που προηγηθηκανε????
η με το που αρχισαν να παιζουν μπαλλαρα με το που εσκασε ο φυσικοθεραπευτης της Lyonne....????
για να μην πουμε οτι ακομα περιμενουμε να μας πουνε τι επαθε ο Ronaldo στον τελικο του 98 και κερδισαν περιπατο την Βραζιλια....με παικτες να σερνονται......αλλα τα δανεικα επιστραφηκαν το 2002...
ασε ρε Στελλακι......υποστηρηξε την Γαλλια σου εσυ σημερα.....και κανε μας την χαρη.....
vangelis 64
17/06/2008, 16:17
όχι όχι παρασκηνιακά. Δεν νομίζω τουλάχιστον. Η νοοτροπία και η λογική τους είναι έτσι φτιαγμένη. Ότι ο Μπεκενμπάουερ ήταν απίστευτος παίκτης δεν το συζητάω καν. Δεν το κουβεντιάζω εννοείται.
Όσο για το πότε παίχτηκε μπάλα σε τελικούς μουντιάλ και γιούρο; Θα αστειεύεσαι έτσι;
Ιταλία-Γερμανία 3-1 το 82. Στην Ισπανία. Γαλλία-Βραζίλία το 98 στη Γαλλία. Ιταλία-Γαλλία στο τελευταίο μουντιάλ. Αργεντινή-Γερμανία 3-2 στο Μεξικό. Βραζιλία-Ιταλία 4-1 τη δεκαετία του 70 με Πελέ Ζαρζίνιο και Μπονισένια το 78 δεν ήταν;
θες κι άλλα;
Και πρόσεξε κάτι. Στους τελικούς που έπαιξε η Γερμανία και έχασε είχε... θεάμα. Ασχέτως αποτελέσματος. και για να δεις πως δεν είμαι άδικος θα σου πω και έναν τελικό γιούρο που είχε θέαμα ήταν καταπληκτικό ματς και τον πήρε η Γερμανία στα πέναλτι. Αγγλία-Γερμανία το 96.
Α και ξέχασα με συγχωρείς. Απίστευτος τελικός γιούρο. Γαλλία-Ιταλία 3-2 ή 2-1 με το γκολ του Τρεζεγκέ στην παράταση. ξαφνικός θάνατος μεγάλη μαλακία αυτό αλλά έτσι ήταν τότε.
Θαυμάσια!Πρόσεξε λοιπόν σε τι χρονολογίες αναφέρεσαι.Τότε ακόμα υπήρχε έδαφος για μπάλα,δεν είχε ωθηθεί το πράγμα με τόση λύσσα στο "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".
Όσο για το Ιταλία-Γαλλία,βεβαίως παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο,πολύ καλό θα έλεγα και μάλλον θα δυσκολευτούμε να ξαναδούμε τέτοιο πράγμα,εκτός κι αν τα τσακάλια τής FIFA φτιάξουνε πάλι τούς κανονισμούς χάριν τού θεάματος.
Φαντάσου μόνο ότι το 82 π.χ. μπορούσε ο τερματοφύλακας να πιάσει τη μπάλα με τα χέρια,σε γύρισμα αμυντικού.Οι παίχτες δεν το κάνανε γιατί είχαν αξιοπρέπεια και δεν τούς άρεσε το γιουχάϊσμα.
Όταν όμως οι μάγκες έιδαν τα εκατομμύρια...πφφφ ποιός τη γαμεί την αξιοπρέπεια!Αρχίσαν τότε οι κανονισμοί και οι κόντρα κανονισμοί.:beer: :beer:
blackbusa
17/06/2008, 16:18
ελα ρε!!!
αφου εσεις με τους Γαλλους εχετε πολυ καλες σχεσεις σε επιπεδο............. ποδοσφαιρου, κρασιων και μοδας!!!!
ναι...ναι....γιαυτο εκατσαν και εχασαν απο τους Σκωτσεζους οι μαλακες για να αποκληστουμε...και στο τελος πηγαν να την πατησουν οι ιδιοι.....
@Στελλακι....2-1....με γκολ ισοφαρισης στο 86.....και της νικης στο 109'....:wave2:
vangelis 64
17/06/2008, 16:20
δεν ειμαι Ελληνας.....:D
αλλα οι Γερμανοι ειναι οι
ΠΕΛΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ.....
:wave2: Ψιτ μαύρε...μέσα στο σπίτι σας όμως το σηκώσαμε!:a36: :a36: :a36:
Και πού'σαι...κανόνισε να φάτε καμμιά ψωλιά από τούς πουρκουάδες σήμερα να γελλάσουμε.:lol: :lol: :lol: :wave2:
alximistis
17/06/2008, 16:20
τι μας εκαναν????
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
με πετσινο πεναλντυ που προηγηθηκανε????
η με το που αρχισαν να παιζουν μπαλλαρα με το που εσκασε ο φυσικοθεραπευτης της Lyonne....????
για να μην πουμε οτι ακομα περιμενουμε να μας πουνε τι επαθε ο Ronaldo στον τελικο του 98 και κερδισαν περιπατο την Βραζιλια....με παικτες να σερνονται......αλλα τα δανεικα επιστραφηκαν το 2002...
ασε ρε Στελλακι......υποστηρηξε την Γαλλια σου εσυ σημερα.....και κανε μας την χαρη.....
Τολμάτε και μιλάτε ρε; Που το 82 ολόκληρη η ομάδα σας ήταν ντοπέ και που το παραδέχτηκε ο Ρόσι κάτι χρόνια μετά και τρέχατε να το κρύψετε;;;;;;
και τολμάτε να μιλάτε εσείς γι απέτσι να πέναλτι;;;; καταστροφείς του ποδοσφαίρου;;;; Που κρατάγατε τους Ισπανούς με αγκώνες και ματώνατε τους παίκτες τους (ημιτελικός γιούρο ήταν το πότε δεν το θυμάμαι) και ο διαιτητής δεν έβλεπε τίποτα; Που το μόνο σύστημα που μπορέσατε να φτιάξτε ποτέ σας άχρηστοι ήταν το κατενάτσιο;;;;; Άχρηστοι!!!!!
Που έχουν σκάσει στο πρωτάθλημα σας περισσότερες από δύο φορές σκάνδαλα-μεγατόνοι ντόπας και στημένων πρωταθλημάτων κι εξακολουθείτε να μιλάτε;;;;;;;;
Άει ρε πάγαινε από δω. :D
kalgeorge
17/06/2008, 16:21
re seis min tsakwneste...apla....
gam@@@@ i italia, i tourkia kai i germania
asta diala me tis kolomades pia.. :wave2:
blackbusa
17/06/2008, 16:23
Φαντάσου μόνο ότι το 82 π.χ. μπορούσε ο τερματοφύλακας να πιάσει τη μπάλα με τα χέρια,σε γύρισμα αμυντικού.Οι παίχτες δεν το κάνανε γιατί είχαν αξιοπρέπεια και δεν τούς άρεσε το γιουχάϊσμα.
μπορουσε???αν εννοεις για να την μαζεψει απο τα δυχτια εγω μαζι σου...:lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=MNlSYLmElZI&feature=related
ο πανυγηρισμος του Tardelli στο 1.19' ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....και οποιος ακουσει και περιγραφη Διακογιαννη....ακομα καλυτερα.....
οποτε το βλεπω δακρυζω ρε πστ....:bawl: :bawl: :bawl:
:beer:
blackbusa ....
Με αεκτζη ψαχνεις να βρεις και εσυ ακρη.....:sick:
Ρε Βαγγελη...... Αεκτζης ειναι......
Τι ψαχνεις να βρεις.....:yuck:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
17/06/2008, 16:28
Ψιτ μαύρε...μέσα στο σπίτι σας όμως το σηκώσαμε!:a36: :a36: :a36:
Και πού'σαι...κανόνισε να φάτε καμμιά ψωλιά από τούς πουρκουάδες σήμερα να γελλάσουμε.:lol: :lol: :lol: :wave2:
ναι...αλλα εμενα το 90 δεν με συναντησες πουθενα να σου εξηγησω το ονειρο....ενω και εγω το σηκωσα μεσα στο σπιτακι σου....αφου πρωτα ομως σε σοδομισα χωρις σαλιο και ελεος....:blush: :blush: τα γνωστα δηλαδη....:blush: :blush: :blush:
alximistis
17/06/2008, 16:29
μπορουσε???αν εννοεις για να την μαζεψει απο τα δυχτια εγω μαζι σου...:lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=MNlSYLmElZI&feature=related
ο πανυγηρισμος του Tardelli στο 1.19' ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....και οποιος ακουσει και περιγραφη Διακογιαννη....ακομα καλυτερα.....
οποτε το βλεπω δακρυζω ρε πστ....:bawl: :bawl: :bawl:
:beer:
Απ εδώ θα συμφωνήσω!!!!!! Με τα 1.000!!!! Ομαδάρα τότε πέραν του ντοπέ. Ρόσι Καμπρίνι Κολοβάτι Τζοφ στο τέρμα και με τη Γερμανία η οποία είχε περάσει τη Γαλλία στα πέναλτι. Και για να γίνω κακός έχοντας αρνηθεί πέναλτι υπέρ της Γαλλίας και αποβολή του Σουμάχερ.
alximistis
17/06/2008, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
blackbusa ....
Με αεκτζη ψαχνεις να βρεις και εσυ ακρη.....:sick:
Ρε Βαγγελη...... Αεκτζης ειναι......
Τι ψαχνεις να βρεις.....:yuck:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Γι αυτό ρε είναι πολιτισμένη και σοβαρή η κουβέντα. Ενώ αν ήταν γαύρος στην συζήτηση... :D
blackbusa
17/06/2008, 16:34
Τολμάτε και μιλάτε ρε; Που το 82 ολόκληρη η ομάδα σας ήταν ντοπέ και που το παραδέχτηκε ο Ρόσι κάτι χρόνια μετά και τρέχατε να το κρύψετε;;;;;;
και τολμάτε να μιλάτε εσείς γι απέτσι να πέναλτι;;;; καταστροφείς του ποδοσφαίρου;;;; Που κρατάγατε τους Ισπανούς με αγκώνες και ματώνατε τους παίκτες τους (ημιτελικός γιούρο ήταν το πότε δεν το θυμάμαι) και ο διαιτητής δεν έβλεπε τίποτα; Που το μόνο σύστημα που μπορέσατε να φτιάξτε ποτέ σας άχρηστοι ήταν το κατενάτσιο;;;;; Άχρηστοι!!!!!
Που έχουν σκάσει στο πρωτάθλημα σας περισσότερες από δύο φορές σκάνδαλα-μεγατόνοι ντόπας και στημένων πρωταθλημάτων κι εξακολουθείτε να μιλάτε;;;;;;;;
Άει ρε πάγαινε από δω. :D
Οπως εχω ξαναπει.....ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΤΟΠΑΡΟΝΤΑΙ......αρα εισαι ακυρος....
Catenaccio παιζουν ολες οι ομαδες τα τελευταια 20 χρονια....μπαμια.....ειναι ας πουμε ο προπομπος της αληλοκαλυψεις στην αμυνα....
Σκανδαλο ντοπας δεν ειχαμε ΠΟΤΕ.....στημενα ΝΑΙ.....αλλα εχουμε εισαγελλεις με ΑΡΧΙΔΙΑ που δεν κολονουνε με ομαδες και ονοματα....οχι οπως στις αλλες χωρες που ΔΗΘΕΝ ειναι ολα πεντακαθαρα....
vangelis 64
17/06/2008, 16:35
ναι...αλλα εμενα το 90 δεν με συναντησες πουθενα να σου εξηγησω το ονειρο....ενω και εγω το σηκωσα μεσα στο σπιτακι σου....αφου πρωτα ομως σε σοδομισα χωρις σαλιο και ελεος....:blush: :blush: τα γνωστα δηλαδη....:blush: :blush: :blush:
:wave2: Το κακό αυτό είναι,ότι δε σε βρήκα τότε αφού έμεινες πίσω.Γιατί έτσι σ' έβρισκα,θά'ψαχνες το απευθυσμένο σου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
17/06/2008, 16:36
Σκανδαλο ντοπας δεν ειχαμε ΠΟΤΕ.....
:wave2: Σταμάτα,θα πέσω κάτω!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alximistis
17/06/2008, 16:38
Οπως εχω ξαναπει.....ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΤΟΠΑΡΟΝΤΑΙ......αρα εισαι ακυρος....
Catenaccio παιζουν ολες οι ομαδες τα τελευταια 20 χρονια....μπαμια.....ειναι ας πουμε ο προπομπος της αληλοκαλυψεις στην αμυνα....
Σκανδαλο ντοπας δεν ειχαμε ΠΟΤΕ.....στημενα ΝΑΙ.....αλλα εχουμε εισαγελλεις με ΑΡΧΙΔΙΑ που δεν κολονουνε με ομαδες και ονοματα....οχι οπως στις αλλες χωρες που ΔΗΘΕΝ ειναι ολα πεντακαθαρα....
Τι τι τι τι τι;;;;;
Αυτό το ΟΛΟΙ ντομπάρονται και αυτές τις εξηγήσεις του κώλου βρωμοιταλέ :D όχι σε μένα!!!
Όσο για το κατενάτσιο που παίζουν όλες οι ομάδες... τέτοι αμπάλα ξέρεις τέτοια λες. Άσχετε!!! :evil:
Κατά τα άλλα... ουστ!!! Cornutto!!!!!! :lol: :lol:
blackbusa
17/06/2008, 16:40
Απ εδώ θα συμφωνήσω!!!!!! Με τα 1.000!!!! Ομαδάρα τότε πέραν του ντοπέ. Ρόσι Καμπρίνι Κολοβάτι Τζοφ στο τέρμα και με τη Γερμανία η οποία είχε περάσει τη Γαλλία στα πέναλτι. Και για να γίνω κακός έχοντας αρνηθεί πέναλτι υπέρ της Γαλλίας και αποβολή του Σουμάχερ.
ψιτ...παλικαρι επειδη με κουραζεις.....ο Rossi δεν ηταν ο ντοπε.....μαθε καλυτερα την ιστορια του και ξαναελα να μας τα πεις.....και διαβασε και κανα βιβλιο που εγραψε ο Σουμαχερ να δεις και πιοι αλλοι επερναν φαρμακα....
εστω απο αυτη την ομαδα δεν πεθαναν ολοι :eyepop: σε μια 10ετια.....γιατι καποιοι αλλοι ενω ειχαν φαει 8:lol: :lol: :lol: στον προκριματικο.....και στο ημιχρονο εχαναν 2-0....τελικα κερδισαν με 3-2...:lol: :lol: :lol:
υ.γ. και ξαναλεω...ΟΛΟΙ ΝΤΟΠΑΡΟΝΤΑΙ....
vangelis 64
17/06/2008, 16:41
[B]τέτοι αμπάλα ξέρεις /B] Αυτό πρέπει να σού βγήκε αυθόρμητα.:lol: :lol: :lol:
blackbusa
17/06/2008, 16:42
Το κακό αυτό είναι,ότι δε σε βρήκα τότε αφού έμεινες πίσω.Γιατί έτσι σ' έβρισκα,θά'ψαχνες το απευθυσμένο σου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
στον τελικο????θα με εκανες τι???
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
αρε μαλακα Zenga....γαμω τις εξοδους σου.....:sad:
alximistis
17/06/2008, 16:42
ψιτ...παλικαρι επειδη με κουραζεις.....ο Rossi δεν ηταν ο ντοπε.....μαθε καλυτερα την ιστορια του και ξαναελα να μας τα πεις.....και διαβασε και κανα βιβλιο που εγραψε ο Σουμαχερ να δεις και πιοι αλλοι επερναν φαρμακα....
εστω απο αυτη την ομαδα δεν πεθαναν ολοι :eyepop: σε μια 10ετια.....γιατι καποιοι αλλοι ενω ειχαν φαει 8:lol: :lol: :lol: στον προκριματικο.....και στο ημιχρονο εχαναν 2-0....τελικα κερδισαν με 3-2...:lol: :lol: :lol:
υ.γ. και ξαναλεω...ΟΛΟΙ ΝΤΟΠΑΡΟΝΤΑΙ....
Επιτέλους είπες και κάτι σωστό. Για τον Σουμάχερ και τους Γερμανούς. Ισχύει!
κατά τα άλλα το είπαμε είσαι άμπαλος!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
alximistis
17/06/2008, 16:43
Αυτό πρέπει να σού βγήκε αυθόρμητα.:lol: :lol: :lol:
Είναι καινούργια λέξη! :D
blackbusa
17/06/2008, 16:44
με κουρασατε.....μετρηστε τα αστερακια και παπαλα.....
υ.γ. ελα Στελιο,γινε τωρα Βραζιλιανος για να μου την πεις....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
133719
vangelis 64
17/06/2008, 16:47
Μάααααστα μάαστα...για να βγαίνουν οι αθώες περιστερές έξω λέμε!Πού'σαι Πανούλη,για το 54 τα είπαμε χθες στο θρεντ τής ντόπας.
Αλλά να σού πω ....το όνομα Guarignello σού λέει κάτι;:D :D
alximistis
17/06/2008, 16:51
με κουρασατε.....μετρηστε τα αστερακια και παπαλα.....
υ.γ. ελα Στελιο,γινε τωρα Βραζιλιανος για να μου την πεις....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όχι φίλε μου!!! Εμένα μ αρέσει άλλου είδους ποδόσφαιρο. Στο είπα και πριν. Για μένα και χωρίς πλάκα τώρα θέαμα η Ιταλία δεν έχει δείξει σχεδόν ποτέ. Για τους τεχνίτες που έχει έπρεπε να παίζει άλλη μπάλα. Τέλος. Εγώ δήλωσα Ολλανδόφιλος ξεκάθαρα. Χωρίς να παίζει πάλι καμιά καταπληκτική μπάλα. Αλλά μου αρκούν τα ονόματα Κρόιφ Νέσκενς Φαν Μπάστεν Χούλιτ και βέβαια το μαγικό "total football". :)
doctor x
17/06/2008, 17:12
:lol: :lol: :lol: :lol:
Γι αυτό ρε είναι πολιτισμένη και σοβαρή η κουβέντα. Ενώ αν ήταν γαύρος στην συζήτηση... :D
σας ...βλεπωωωωωωωωω!:rotflmao: :wave2:
vangelis 64
17/06/2008, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
σας ...βλεπωωωωωωωωω!:rotflmao: :wave2: Ωχωχ....:a011: :a011:
Akatanomastos
17/06/2008, 18:47
:D
133727
:D
Τι σκουλαρίκι στη γλώσσα είναι αυτό.....?:eyepop: :eyepop: :lol:
mats8282
17/06/2008, 19:32
Εγω επιμενω Σουηδικα
:smokin: :smokin: :smokin:
133728
ΠΟΥΣΤΕ...........ΡΕ ΞΥΠΝΙΟΙ......??
Ποντάρατε..........Ρουμανία....???
blackbusa
17/06/2008, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΠΟΥΣΤΕ...........ΡΕ ΞΥΠΝΙΟΙ......??
Ποντάρατε..........Ρουμανία....???
Ελπιζω η Ολλανδια,που υποστηρηζει ο φιλος Αλχιμηστης,να κανει το καθηκον της σημερα....αλλιως θα πεσει το κραξιμο του αιωνα....
αρκει βεβαια να το κανουμε και εμεις.....
Τι καλα να μεινουν οι πρωταθλητες κοσμου και οι φιναλιστ Γαλλοι εκτος... :D
Και ακομα καλυτερα
Να'ρθουν και τα 2 Χ, να τσουΞει λιγουλακι
kalgeorge
17/06/2008, 22:37
auta einai....diplo italia, asso ollandia sundiasmeno ....:a08: :a08: :a08: :a08: den perigrafw allo :lol: :wave2:
vangelis 64
17/06/2008, 22:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
auta einai....diplo italia, asso ollandia sundiasmeno ....:a08: :a08: :a08: :a08: den perigrafw allo :lol: :wave2: Πάμε καρφί για το R1,έτσι;:D
kalgeorge
17/06/2008, 22:46
Πάμε καρφί για το R1,έτσι;:D
an den me gamage i tsexia....:sad: :sad: :sad: :sad:
blackbusa
17/06/2008, 22:49
Antonio Cassano......αφου μαλλον ισως επιτελους φαινεται να εβαλε μυαλο.......ΤΕΛΟΣ
υ.γ. Βαγγελακη δεν πιστευω να περασουμε τους Ισπανους,αλλα με το μαλακια προγραμμα που εχουν κανει τα λεμε τελικο.....αν.....
vangelis 64
17/06/2008, 22:54
Λαχείο την κάνανε οι πουρκουάδες.Χάσανε τον Ριμπερύ,το πιο επικίνδυνο παίχτη τους,χάσανε και το μαυρούκο που ο μαλάκας ο Ντομενεκ τον έβαλε στον Τόνι και την αρπάξανε στα όμοπρφα.
Τώρα θα πέσει γέλιο με την Πορτογαλία,που τη θεωρούν και μεγάλο φαβορί.
Μπράβο στούς Ολλανδούς που δεν έκατσαν να χάσουν,ρισκάροντας να βρούνε μπροατά τους καλύτερη ομάδα από τη Ρουμανία.:beer:
kalgeorge
17/06/2008, 22:54
xanalew.....espagna....:D :D
vangelis 64
17/06/2008, 22:55
Antonio Cassano......αφου μαλλον ισως επιτελους φαινεται να εβαλε μυαλο.......ΤΕΛΟΣ
υ.γ. Βαγγελακη δεν πιστευω να περασουμε τους Ισπανους,αλλα με το μαλακια προγραμμα που εχουν κανει τα λεμε τελικο.....αν..... Εγώ πιστεύω εύκολα Πάνο μου.Τούς κόβω για λίγο χεζμεντέν:lol: :lol: :wave2:
vangelis 64
17/06/2008, 22:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
xanalew.....espagna....:D :D Μην παραπλανείς τον κόσμο ρε συ.:lol: :lol:
blackbusa
17/06/2008, 23:03
Εγώ πιστεύω εύκολα Πάνο μου.Τούς κόβω για λίγο χεζμεντέν:lol: :lol: :wave2:
ειναι μαλακας ρε ο Donadoni....μονο υπο πιεση παιζει επιθετικα....ειδες τι εκανε σημερα ο Cassano???:eyepop: πραγματικα επαθα την πλακα μου....αν παιξουμε με Ισπανια με DeRossi Perotta και Cassano λιγο πιο μπροστα τους να κανει παιχνιδι θα εχουμε γλεντια πιστευω....Del Piero αριστερα
Toni περιοχη και δεξια Aquilani η Di Natale.....πισω κανουμε τον σταυρο μας βεβαια....παιζεται καπως....
vangelis 64
17/06/2008, 23:10
ειναι μαλακας ρε ο Donadoni....μονο υπο πιεση παιζει επιθετικα....ειδες τι εκανε σημερα ο Cassano???:eyepop: πραγματικα επαθα την πλακα μου....αν παιξουμε με Ισπανια με DeRossi Perotta και Cassano λιγο πιο μπροστα τους να κανει παιχνιδι θα εχουμε γλεντια πιστευω....Del Piero αριστερα
Toni περιοχη και δεξια Aquilani η Di Natale.....πισω κανουμε τον σταυρο μας βεβαια....παιζεται καπως....
:wave2: Πράγματι ο Cassano έχει αρχίσει και δείχνει στοιχεία ωριμότητας,αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Τώρα,πίσω....μμμ...οι Ιταλοί ξέρουν και αλληλοκαλύπτονται στα μαρκαρίσματα,αλλά ...άλλο Νesta κι άλλο Hesta.:lol: :lol:
blackbusa
17/06/2008, 23:14
Πράγματι ο Cassano έχει αρχίσει και δείχνει στοιχεία ωριμότητας,αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Τώρα,πίσω....μμμ...οι Ιταλοί ξέρουν και αλληλοκαλύπτονται στα μαρκαρίσματα,αλλά ...άλλο Νesta κι άλλο Hesta.:lol: :lol:
και αλλο Cannavaro και αλλο Tha ton Parw.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
17/06/2008, 23:21
και αλλο Cannavaro και αλλο Tha ton Parw.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Α γεια σου.Τώρα που τον ανέφερες...
Το στοπ τού Τόνι στη φάση τού πέναλτυ ήταν καταπληκτικό και πολύ δύσκολο.Ένα παρόμοιο είχε κάνει και ο Καναβάρο με τον Ολυμπιακό στη Μαδρίτη και μού'χε φύγει ο τάκος!
Γίνεται απόκρουση από κόρνερ,η μπάλα σηκώνεται φηλά και όλοι τρέχουν προς το κέντρο
Ο Καναβάρο τη βλέπει να κατεβαίνει,έχει δίπλα του δυο επιθετικούς και,αντί να σηκωθεί να τής δώσει μία να πάει στο διάλο,την κατεβάζει με το μυτάκι και βγάζει κόντρα.Απίστευτη ενέργεια!!!:a23: :a23: :a23:
blackbusa
17/06/2008, 23:24
Α γεια σου.Τώρα που τον ανέφερες...
Το στοπ τού Τόνι στη φάση τού πέναλτυ ήταν καταπληκτικό και πολύ δύσκολο.Ένα παρόμοιο είχε κάνει και ο Καναβάρο με τον Ολυμπιακό στη Μαδρίτη και μού'χε φύγει ο τάκος!
Γίνεται απόκρουση από κόρνερ,η μπάλα σηκώνεται φηλά και όλοι τρέχουν προς το κέντρο
Ο Καναβάρο τη βλέπει να κατεβαίνει,έχει δίπλα του δυο επιθετικούς και,αντί να σηκωθεί να τής δώσει μία να πάει στο διάλο,την κατεβάζει με το μυτάκι και βγάζει κόντρα.Απίστευτη ενέργεια!!!:a23: :a23: :a23:
πολυ ανχος ο Luca να σκοραρει και χανει ευκολες φασεις....ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΡΕ Luca....:mad: αλλα πηγε να βαλει το γκολ του/των:confused: euro με το τακουνακι....:hypnotize
vangelis 64
17/06/2008, 23:33
πολυ ανχος ο Luca να σκοραρει και χανει ευκολες φασεις....ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΡΕ Luca....:mad: αλλα πηγε να βαλει το γκολ του/των:confused: euro με το τακουνακι....:hypnotize
:wave2: Κάτσε να δεις άγχος που θα έχει όταν έρθει η στιγμή να παίξει απέναντι στη.....
:D :D
133737
vangelis 64
17/06/2008, 23:38
:a23: :a23: :a23: :a23:
133739
:a23: :a23: :a23: :a23:
Άσε λοιπόν τους άχρηστους Γερμανούς με το τελειωμένο ποδόσφαιρο...:winka: :wave2:
blackbusa
17/06/2008, 23:42
Κάτσε να δεις άγχος που θα έχει όταν έρθει η στιγμή να παίξει απέναντι στη.....
:D :D
σε ποια????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ??? ρε διαβασε λιγο ιστορια...οπου σε εχω πετυχει σε διοργανωση τα τελευται α 40 χρονια.....σε εχω πιπα κολο.....πιπα κολο......πιπα πιπα....κολο πιπα....κολο κολο (οχι η ομαδα εεεεεεεε:lol: ) κλπ κλπ.....και ειπαμε....μετρα τα δικα σου αστερακια.....και μετρα τα δικα μου....
133740
blackbusa
17/06/2008, 23:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Άσε λοιπόν τους άχρηστους Γερμανούς με το τελειωμένο ποδόσφαιρο...:winka: :wave2:
τι???:look: παιζει ακομα αυτος????:uplate:
ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ.....ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ......
vangelis 64
17/06/2008, 23:46
To 90 τη γλύτωσες.Κοίτα τώρα να μαθαίνεις...
133741
vangelis 64
17/06/2008, 23:46
:beer: :beer:
133742
vangelis 64
17/06/2008, 23:48
Άσε λοιπόν τους άχρηστους Γερμανούς με το τελειωμένο ποδόσφαιρο...:winka: :wave2: Αν βγει κανένας άλλος Kaiser,εκτός από μπύρα:lol: :lol: :lol: βλέπουμε!:wave2:
blackbusa
17/06/2008, 23:49
To 90 τη γλύτωσες.Κοίτα τώρα να μαθαίνεις...
Τα διπλεκομενα μου δειχνεις.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
επαιζε ακομα μεχρι το 90 αυτος????:look: :hypnotize :uplate:
Αν βγει κανένας άλλος Kaiser,εκτός από μπύρα:lol: :lol: :lol: βλέπουμε!:wave2:
Ποτέ δε μου άρεσε το ποδόσφαιρο τους, ούτε της Ιταλίας (πέραν του 82). Δεν αναφέρομαι σε αποτελεσματικότητα. Αναφέρομαι σε θέαμα.
Τουλίπες....:smokin:
alximistis
17/06/2008, 23:50
Ήθελα να 'ξερα... τι φταίω ο άνθρωπος και βλέπω τέτοια θεάματα. Η μία ομάδα είναι η κάτοχος του παγκόσμιου κυπέλλου και η άλλη η φιναλίστ. Και ζήτημα αν και οι δυο μαζί έπαιξαν θεαμταικά μπάλα κανά πεντάλεπτο. Ζήτημα. Καλά ειδικά οι Γάλλοι δεν βλέπονταν!!! Ευτυχώς που βγήκαν έξω και ησυχάσαμε οι υπόλοιποι. Όχι πως οι Ιταλοί έπαιξαν καμιά σπουδαία μπάλα τρίχες. Σίγουρα όμως ήξεραν πολύ περισσότερο τι ήθελαν ήταν πιο αποτελεσματικοί και γι αυτό το πήραν.
Εν ολίγοις ως τώρα δεν έχω δει καμιά "αδικία". Αυτοί που αξίζουν αυτοί περνάνε. Και ειδικά το σημερινό ήταν ένα καλό μάθημα για κάποιους που έλεγαν για τη Γαλλία κι αν είχαν βάλει το τάδε γκολ κι αν είχαν σκοράρει σ εκείνη την ευκαιρία καιάλλα τέτοια άγρια του βουνού... τ ακούς Βαγγέλη;;;; :D
Τι αποδείχτηκε σήμερα; Περίτρανα κιόλας; Πως η Γαλλία ήταν απλώς φρουφρου κι αρώματα. Δεν είχαν αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι τους. Μία τρύπα στο νερό. Αφού και σήμερα είχαν περισσότερες πάσες και δη επιτυχημένες από τους Ιταλούς και παρόλα αυτά σκορπούσαν την όποια ευκαιρία ηλιθιωδώς εύκολα. Τώρα λοιπόν ας δούμε στο σύνολο την Γαλλία για να δούμε τι πήρε σε τρεις αγώνες. Τι είπατε; Έναν βαθμό!!! Αυτό μάζεψε.
Η Ιταλία τα γνωστά χάλια αλλά το ξαναγράφω και να το έχουμε στο μυαλό μας οι Ιταλοί το έχουν ξανακάνει πάρα πολλές φορές. Περνάνε εξαιρετικά δύσκολα και μετά μεταμορφώνονται οπότε ας το έχουμε στο μυαλό μας πως μπορούμε να τους δούμε και στο τελικό. Μπλιαχ!!!
Κατά τα άλλα εξακολουθώ να υποστηρίζω με τρέλα την Ολλανδία η οποία σέβεται το ποδόσφαιρο. Με εξασφαλισμένη την πρόκρισή της δεν κόλωσε έκανε ένα κάρο αλλαγές κι όμως κέρδισε την Ρουμανία και σε κάποια φάση το ρολόι έδειχνε 89ο λεπτό κέρδιζε 2-0 και σουτάραν και για τρίτο γκολ. Εγώ αυτό το ονομάζω απλώς... ποδόσφαιρο!!! Go Oranie!!!!! :)
ΥΓ. Να τονίσω απλώς πως πριν το ματς έβγαιναν οι Ιταλιάνοι και έκαναν υποδείξεις στον Φαν Μπάστεν. Να μην κατεβάσει δεύτερη ομάδα και τέτοια. Ας τους πει κάποιος πως τα δικά τους τα καλά δεν τα κάνουν οι υπόλοιποι!!! Ξοφτίλες!!! :D
Κι ας υπάρχει περίπτωση να ξανασυναντηθούν οι ομάδες σε ματς ζωής και θανάτου.
vangelis 64
17/06/2008, 23:57
Το πας φιρί φιρί να σε βρίσω.:lol: :lol: :lol: Δενείπα ότι τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση στο ποδόσφαιρο που βλέπω από τούς Γάλλους,μόνο πως η Ολλανδία,εκτός από καλύτερη,είχε τύχη αφού μόνο από τύχη(και ανικανότητα τής στιγμής βεβαίως)δεν έφαγε γκολ σ' αυτά τα 2 καλά 15λεπτα τών Γάλλων.
Ε σήμερα με τον μακράν καλύτερο τους παίχτη εκτός,ξεβρακωθήκανε τελείως.:beer: :beer:
vangelis 64
17/06/2008, 23:58
Ποτέ δε μου άρεσε το ποδόσφαιρο τους, ούτε της Ιταλίας (πέραν του 82). Δεν αναφέρομαι σε αποτελεσματικότητα. Αναφέρομαι σε θέαμα.
Τουλίπες....:smokin: Να υποθέσω ότι συμπεριλαμβάνεις τη Γερμανία τού 74 και τού 90;
alximistis
18/06/2008, 00:07
Το πας φιρί φιρί να σε βρίσω.:lol: :lol: :lol: Δενείπα ότι τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση στο ποδόσφαιρο που βλέπω από τούς Γάλλους,μόνο πως η Ολλανδία,εκτός από καλύτερη,είχε τύχη αφού μόνο από τύχη(και ανικανότητα τής στιγμής βεβαίως)δεν έφαγε γκολ σ' αυτά τα 2 καλά 15λεπτα τών Γάλλων.
Ε σήμερα με τον μακράν καλύτερο τους παίχτη εκτός,ξεβρακωθήκανε τελείως.:beer: :beer:
Το ξερα πως θα τσίμπαγες! :D
ΔΕΝ ήταν τύχη!!! ΑΥτό προσπαθώ να πω τόσο καιρο ο άνθρωπας. Ήταν ανικανότητα και α-να-πο-τε-λε-σμα-τι-κο-τη-τα!!!!!!!! Τύχη θα ήταν αν συνέβαινε μία φορά. Μόνο! Εδώ συνέβη τρεις. 0-0 με την Ρουμανία. 4-1 με την Ολλανδιάρα μας. 2-0 από τους Ιταλούς! Οι άνθρωποι δεν το είχαν. Το ξαναλέω να βλέπουμε συνολικότερα την εικόνα όχι μόνο ένα ματς.
ΤΩΡΑ που ξεκινούν οι νοκ άουτ αγώνες εδώ θα παίξουν ρόλο οι αποδόσεις ξεχωριστά. Και πάλι όμως οι αδυναμίες οι συνολικότερες θα φανούν.
Σωστά το λες στο τέλος πως σήμερα ξεβρακώθηκαν τελείως. Και να σου θυμίζω κάτι; Τοέχουν ξανακάνει. Το θυμάσαι; Τρεις αγώνες σκατά αποτέλεσμα και έξω από την πρώτη κιόλας φάση. Για θυμίσου... θείε Βάγγο! :lol: :lol:
vangelis 64
18/06/2008, 00:11
Το ξερα πως θα τσίμπαγες! :D
ΔΕΝ ήταν τύχη!!! ΑΥτό προσπαθώ να πω τόσο καιρο ο άνθρωπας. Ήταν ανικανότητα και α-να-πο-τε-λε-σμα-τι-κο-τη-τα!!!!!!!! Τύχη θα ήταν αν συνέβαινε μία φορά. Μόνο! Εδώ συνέβη τρεις. 0-0 με την Ρουμανία. 4-1 με την Ολλανδιάρα μας. 2-0 από τους Ιταλούς! Οι άνθρωποι δεν το είχαν. Το ξαναλέω να βλέπουμε συνολικότερα την εικόνα όχι μόνο ένα ματς.
ΤΩΡΑ που ξεκινούν οι νοκ άουτ αγώνες εδώ θα παίξουν ρόλο οι αποδόσεις ξεχωριστά. Και πάλι όμως οι αδυναμίες οι συνολικότερες θα φανούν.
Σωστά το λες στο τέλος πως σήμερα ξεβρακώθηκαν τελείως. Και να σου θυμίζω κάτι; Τοέχουν ξανακάνει. Το θυμάσαι; Τρεις αγώνες σκατά αποτέλεσμα και έξω από την πρώτη κιόλας φάση. Για θυμίσου... θείε Βάγγο! :lol: :lol: Να σού πω κάτι εμπιστευτικά;Εντελώς μεταξύ μας....
Δεν πιστεύω στην τύχη ούτε για μια φορά
και επίσης....
Θειάφι! :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
18/06/2008, 00:12
Αν βγει κανένας άλλος Kaiser,εκτός από μπύρα:lol: :lol: :lol: βλέπουμε!:wave2:
παρτο στα κινεζικα... (http://www.youtube.com/watch?v=_U3Myb3o8NY&feature=related) :lol:
εχουμε και στα αγγλικα.... (http://www.youtube.com/watch?v=MNlSYLmElZI) :D
εχουμε και σε ντοπια γλωσσα.... (http://www.youtube.com/watch?v=g7_2qI-VQYM&feature=related) :a021: