Σύνδεση

View Full Version : Πρωτοβουλία Μοτοσυκλετιστών

Σελίδες : [1] 2

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
20/01/2005, 16:23
Σάββατο 12 Φεβρουαρίου ..... ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ & ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ [Πρωτοβουλία Μοτοσυκλετιστών ] 2005-01-20 12:36:08.0, 213.16.132.226

ΦΙΛΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ / ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΡΙΑ

Ας οδηγήσουμε νόμιμα στο κέντρο της Αθήνας (ο ένας πίσω από τον άλλον, καταλαμβάνοντας χώρο περίπου ενός αυτοκινήτου, στη μέση της λωρίδας) για να δούνε κατά πόσο βοηθάει στο μποτιλιάρισμα να κινούνται οι μοτοσυκλέτες σαν αυτοκίνητα.

Ας τους δώσουμε να καταλάβουν ότι οι κάμερες παρακολούθησης (αυτές που μπήκαν με πρόσχημα τους Ολυμπιακούς αγώνες) που αυξάνονται και μας χαφιεδίζουν, προσβάλλουν την αξιοπρέπεια και την ανθρώπινη υπόστασή μας

Ας φωνάξουμε για τα “εμπνευσμένα” κάγκελα στα πεζοδρόμια που αποτελούν πιθανή καρμανιόλα για τον καθένα από εμάς.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ , 10 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ

ΥΓ. Την πρόσκληση αυτή παρακαλείστε να τυπώσετε και να μοιράσετε σε όποιον φίλο σας μοτοσυκλετιστή μπορείτε , αλλά και να κολλήσετε σε καταστήματα, συνεργεία κ.λ στέκια της μοτοσυκλέτας που πηγαίνετε….

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
20/01/2005, 16:24
Περί "Πρωτοβουλίας Μοτοσυκλετιστών".... [X-HarrisX ] 2005-01-20 12:53:02.0, 213.16.132.226

Στην "Πρωτοβουλία Μοτοσυκλετιστών" συμμετέχουν αρκετές από τις λέσχες μοτοσυκλετιστών της Αττικής όπως η ΛΕΦΚΑ, Ε-75, ΑΜΕΜΟΣ Πολιτισμός & Μοτοσυκλέτα, ΛΕΜΟΤ, TDM Ελλάς, Moto Guzzi club Hellas, Ducati Club, Vespa club, Varadero club, Σύλλογος Κλασσικής μοτ/τας κ.α καθώς και ανένταχτοι μοτοσυκλετιστές...

Στην συσπείρωση των παραπάνων οδήγησε η απουσία κινήσεων της ΜΟΤΟΕ στα καθημερινά προβλήματα των μοτοσυκλετιστών.

Αυτή είναι η 2η εκδήλωση της 'Πρωτοβουλίας" και θα ακολουθήσουν και άλλες. Η πρώτη έγινε αρχές Δεκμβρίου με εκδήλωση - διαμαρτυρία σχετικά με το πρόβλημα πάρκινγκ των μοτο, θέμα το οποίο θα έχει και συνέχεια φυσικά και ήδη προγραμματίζονται οι επόμενες κινήσεις.

Το βασικώτερο όμως είναι ότι επιτέλους οι λέσχες βρήκαν ένα κοινό κανάλι επικοινωνίας και δράσης χωρίς μεταξύ τους καπελώματα και ανταγωνισμούς....

Kαι κατά την ταπεινή μου άποψη ίσως είναι η τελευταία ελπίδα του Έλληνα μοτοσυκλετιστή για ένα φως στο βάθος του τούνελ. Το αν το φως αυτό μεγαλώσει εξαρτάται βέβαια από την μαζική συμμετοχή του στις εκδηλώσεις - διαμαρτυρίες... Με άλλα λόγια ... it' s up to us αν θα τα καταφέρουμε ή θα πιάσουμε πάλι το γνωστό Ελληνικό τροπάρι του " αν και γιατί, και ναι μεν αλλά, του έλα μωρέ και δεν βαριέσαι και ποιός είσαι εσύ "....

Stay alive, keep riding

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
20/01/2005, 16:26
το ειδα σε διπλανο φορουμ και το μετεφερα. ενιμεροσα και τα παιδια οτι θα το μεταφερω εδω. θα ειμαι εκει οσοι θελετε για το καλο μας ας βρεθουμε εκει.
γιωργος

crs-k
20/01/2005, 16:29
Εκτος συμαντικου απροοπτου, θα ειμαι εκει ! :wave2:

idi
20/01/2005, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
Ας φωνάξουμε για τα “εμπνευσμένα” κάγκελα στα πεζοδρόμια που αποτελούν πιθανή καρμανιόλα για τον καθένα από εμάς.

ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ (ΠΟΥ ΔΕ ΤΙΣ ΠΑΩ ΜΙΑ...)

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

hornet
20/01/2005, 16:38
ωραιος γεωργιε!
Θα το κολλησω για να φαινεται

tai
20/01/2005, 17:56
Κρατήστε θέση.

free rider
20/01/2005, 18:24
Καθώς πιστεύω πάντα στην νόμιμη αλλά ριζοσπαστική αντιμετώπιση των πραγμάτων και όχι σε ήπιες μορφές παθητικής διαμαρτυρίας ή κινητοποίησης των μαζών ....

Αν δεν μου τύχει κάτι σοβαρό θα κατέβω όχι γιατί άλλαξε ο τρόπος αντιμετώπισης ως προς τον τρόπο διαμαρτυρίας, αλλά καθαρά σαν υποστήριξη όσων ρομαντικών το επέλεξαν .

:smokin:

GST
20/01/2005, 21:23
στο παρελθον ειχε γινει κατι αντιστοιχο απο τους συντακτες του περιοδικου μοτο για οσους παλιους θυμουνται...με πολυ μεγαλη επιτυχια....ειμαι σιγουρος οτι και τωρα η επιτυχια θα ειναι μεγαλυτερη μιας που και περισσοτερα αυτοκινητα κυκλοφορουν αλλα και περισσοτεροι μοτοσυκλετιστες υπαρχουν.....ευχομε και ελπιζω η 12η φεβρουαριου να ειναι μια παρελαση μοτοσυκλετας ...για το καλο ολων μας:beer:

fazer1000
21/01/2005, 17:33
:ZZZ: H ΜΟΤΟΕ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΗΓΜΕΝΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΗ ΣΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ....ΕΠΙΣΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ.ΤΗΣ ΜΟΤΟΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ Κ Ε Ρ Δ Ο Σ......ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΗ....ΠΑΡΕΑ!
ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΠΕΛΟΤΟΙ!.-

periklisk
21/01/2005, 20:02
Εγώ θα έρθω χωρίς καπέλο....

Όποιος θέλει μπορεί να φορέσει το καπελάκι της λέσχης που ανήκει, εμένα δεν με πειράζει καθόλου...

Αν προσπαθήσει βέβαια κανένας να με καπελώσει θα πέσει γέλιο λέμε....

x-rider
21/01/2005, 21:20
ΕΡΩΤΗΣΗ

Το αρχαιολογικο μουσειο που ειναι?

free rider
22/01/2005, 05:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από fazer1000
:ZZZ: H ΜΟΤΟΕ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΗΓΜΕΝΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΗ ΣΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ....ΕΠΙΣΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ.ΤΗΣ ΜΟΤΟΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ Κ Ε Ρ Δ Ο Σ......ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΗ....ΠΑΡΕΑ!
ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΠΕΛΟΤΟΙ!.-

αει γειά σου .....

αντε να βγαίνουν και στη φόρα λίγο λίγο...

:beer: :beer:

crs-k
22/01/2005, 06:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
ΕΡΩΤΗΣΗ

Το αρχαιολογικο μουσειο που ειναι?

Στην Πατησιων, διπλα απο το Πολυτεχνειο.

Καλα που ζεις εσυ ?

:lol: :rotflmao: :lol:

dimitris74
22/01/2005, 22:16
Σάββατο 12 Φεβρουαρίου ..... ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ & ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ [Πρωτοβουλία Μοτοσυκλετιστών ] 2005-01-20 12:36:08.0, 213.16.132.226

Ας τους δώσουμε να καταλάβουν ότι οι κάμερες παρακολούθησης (αυτές που μπήκαν με πρόσχημα τους Ολυμπιακούς αγώνες) που αυξάνονται και μας χαφιεδίζουν, προσβάλλουν την αξιοπρέπεια και την ανθρώπινη υπόστασή μας

αυτο τι σχεση εχει με τους μοτοσυκλετιστες?

BAD BOY
23/01/2005, 22:09
ΕΧΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑ ΣΕ Γ@....ΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ.ΚΑΠΟΥ.ΜΕ ΦΩΤΟ.ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ.ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ.ΜΕ ΟΥΦΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ.ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΠΡΟΣΟΧΗ.ΕΓΩ ΣΤΙΣ 12/2ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. :sun:

periklisk
23/01/2005, 23:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74

οι μοτοσυκλετιστές δεν έχουν ανθρώπινη υπόσταση?

τα υπόλοιπα δε σου κάνουν?

bartman
24/01/2005, 08:06

Σωστά....

...παιδιά σε όλα αυτά τα χρόνια που είμαι μοτοσικλετιστής έχω χάσει ελάχιστες εκδηλώσεις και όλες λόγω πολύ ανώτερα βίας...αυτήν την φορά όμως δεν θα πάω εσκεμμένα...η παράγραφος με τις κάμερες αφενός κρύβει έντονη πολιτική χροιά που κατά την γνώμη μου πρέπει να απουσιάζει από μια πρωτοβουλία μοτοσικλετιστών και αφετέρου δίνει την εντύπωση στον άσχετο που θα διαβάσει το έντυπο ότι οι μοτοσικλετιστές έχουν κάτι να κρύψουν ταυτίζοντας τους αμέσως με τους παράνομους....

....στην οδήγηση μου δεν έχω τίποτα να κρύψω από τις κάμερες και είμαι απόλυτα νόμιμος και τυπικός....δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ταυτίζομαι με διάφορους τύπους που γράφουν τους νόμους στα παλιά τους τα παπούτσια μετατρέποντας τους δρόμους σε ζούγκλα....

sotpag
24/01/2005, 08:34

γιατι τους μοτοσυκλετιστες δεν τους απασχολει το ζητημα......... δεν ειναι πολιτες με δικαιοματα, νομιζω πως ειναι καιρος να ξυπνισουμε λιγο.

idi
24/01/2005, 09:19
εγω λεω να ερθει οποιος θελει να ερθει

και οποιος δε θελει να βγαλει το σκασμο και να κατσει στο καναπε του...

fair?

periklisk
24/01/2005, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartman
Σωστά....

...παιδιά σε όλα αυτά τα χρόνια που είμαι μοτοσικλετιστής έχω χάσει ελάχιστες εκδηλώσεις και όλες λόγω πολύ ανώτερα βίας...αυτήν την φορά όμως δεν θα πάω εσκεμμένα...η παράγραφος με τις κάμερες αφενός κρύβει έντονη πολιτική χροιά που κατά την γνώμη μου πρέπει να απουσιάζει από μια πρωτοβουλία μοτοσικλετιστών και αφετέρου δίνει την εντύπωση στον άσχετο που θα διαβάσει το έντυπο ότι οι μοτοσικλετιστές έχουν κάτι να κρύψουν ταυτίζοντας τους αμέσως με τους παράνομους....

....στην οδήγηση μου δεν έχω τίποτα να κρύψω από τις κάμερες και είμαι απόλυτα νόμιμος και τυπικός....δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ταυτίζομαι με διάφορους τύπους που γράφουν τους νόμους στα παλιά τους τα παπούτσια μετατρέποντας τους δρόμους σε ζούγκλα....

Εγώ πάλι έχω πρόβλημα με τις κάμερες που σε λίγο θα μπουν σε κάθε γειτονιά και αμέσως μετά και μέσα στα σπίτια μας....

Ή μήπως και αυτό δε σε πειράζει........

Μανος
24/01/2005, 10:32
Για μία ακόμη φορά κάθομαι με απλανές βλέμμα μπροστά στον υπολογιστή μου και σκέπτομαι που έχω κάνει λάθος !
Αφορμή μου έδωσαν οι αντιδράσεις ορισμένων (και όχι μόνο εδώ μέσα) σχετικά με τα θέματα διαμαρτυρίας της «Πρωτοβουλίας» και ειδικώτερα στο θέμα «κάμερες παρακολούθησης».
Και για μία ακόμη φορά μένω έκπληκτος (δεν θα έπρεπε , αλλά … μένω) διαπιστώνοντας πόσο η κοινωνία μας έχει μεταβληθεί σε έναν συντηρητικό , (παρακμιακό κατά την ταπεινή μου άποψη) σύνολο υποτελών .

Υπήρξαν αντιδράσεις λοιπόν σχετικά με το μέρος της διαμαρτυρίας σχετικά με τις κάμερες (έστω κι αν αυτό το μέρος είναι απλά συμπληρωματικό της συνολικής διαμαρτυρίας).

Παρατηρήσεις (δικές μου):
Εδώ (και σε άλλα φόρουμ) συμμετέχουν στην συντριπτική πλειοψηφία ΝΕΟΙ άνθρωποι.
Οι κοινωνίες κατά κανόνα βασίζονται στις φρέσκιες (συχνά επαναστατικές) απόψεις αυτών των νέων ανθρώπων , για να ανανεώνονται και να εξελίσσονται.

Συμπεράσματα (δικά μου):
Όταν οι νέοι άνθρωποι έχουν σταματήσει να «ενοχλούνται» από την εξουσία , τα πράγματα δεν πάνε καθόλου , ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ καλά !!!

Και τι ποιο τρανταχτό παράδειγμα «επιβολής εξουσίας» από την αυθαίρετη παρακολούθηση της καθημερινής , κάθε είδους δραστηριότητας, των πολιτών ;

Σχόλια (ξανά δικά μου):
Ηλικιακά δεν είμαι νέος. Ίσως λοιπόν να βρίσκομαι εμπρός σε ένα ακόμη «χάσμα γενεών». Μόνο που με έκπληξη (ναι , ακόμη μία φορά διαπιστώνω ότι «δεν έχω μάθει , ακόμη») διαπιστώνω ότι εγώ ο «μεγάλος» υπερασπίζομαι θέσεις που θα έπρεπε να υπερασπίζονται οι «νέοι».
Διαπιστώνω ότι το ζητούμενο είναι «να περνάμε καλά» , «να πηγαίνουμε εκδρομές», «να χτυπάμε καινούργιο μηχανάκι κάθε χρόνο», «να αναλωνόμαστε σε κους κους και σαχλαμαρίτσες».
Και όταν έρθει η στιγμή να «δώσουμε το στίγμα μας» στην κοινωνία που ονειρευόμαστε , απλά γυρνάμε την πλάτη η και επιχειρηματολογούμε για τις λεπτομέρειες , χάνοντας την ουσία.

Αλλά και στις λεπτομέρειες να σταθούμε , (στις κάμερες για να είμαστε και πιο σαφείς) , μου κάνει εντύπωση η έκταση της διάβρωσης που έχουμε υποστεί με πρόσχημα την ασφάλειά μας («Για το καλό μας»).
Μου κάνει εντύπωση το πόσο πρόθυμοι είμαστε να παραχωρήσουμε δικαιώματα σε οποιονδήποτε , απλά και μόνο για «να είμαστε ασφαλείς» .
Ανάγουμε την «ασφάλεια» σε μέγιστο, υπέρτατο αγαθό , βλέποντας το μέλλον εντελώς κοντόφθαλμα (γνώμη μου και ας με συγχωρήσουν οι διαφωνούντες).

Δίνουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ , αρκεί να είμαστε εμείς ήσυχοι!
Και αυτό είναι που με κάνει να έχω εφιάλτες για το μέλλον ………….

periklisk
24/01/2005, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μανος

Όταν οι νέοι άνθρωποι έχουν σταματήσει να «ενοχλούνται» από την εξουσία , τα πράγματα δεν πάνε καθόλου , ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ καλά !!!

Συμφωνώ με αυτό

Και τι ποιο τρανταχτό παράδειγμα «επιβολής εξουσίας» από την αυθαίρετη παρακολούθηση της καθημερινής , κάθε είδους δραστηριότητας, των πολιτών ;

Αυτό πες το ξανά. Να προσθέσω πως είμαι ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει απολύτως την έννοια και την χρησιμότητα της τάξης και των νόμων. Οι κάμερες όμως δεν έχουν μπει για αυτό το σκοπό..... δυστυχώς......

Διαπιστώνω ότι το ζητούμενο είναι «να περνάμε καλά» , «να πηγαίνουμε εκδρομές», «να χτυπάμε καινούργιο μηχανάκι κάθε χρόνο», «να αναλωνόμαστε σε κους κους και σαχλαμαρίτσες».
Και όταν έρθει η στιγμή να «δώσουμε το στίγμα μας» στην κοινωνία που ονειρευόμαστε , απλά γυρνάμε την πλάτη η και επιχειρηματολογούμε για τις λεπτομέρειες , χάνοντας την ουσία.

Καλά είναι και αυτά αρκεί να μην κάνουμε μόνο αυτά.

Αλλά και στις λεπτομέρειες να σταθούμε , (στις κάμερες για να είμαστε και πιο σαφείς) , μου κάνει εντύπωση η έκταση της διάβρωσης που έχουμε υποστεί με πρόσχημα την ασφάλειά μας («Για το καλό μας»).
Μου κάνει εντύπωση το πόσο πρόθυμοι είμαστε να παραχωρήσουμε δικαιώματα σε οποιονδήποτε , απλά και μόνο για «να είμαστε ασφαλείς» .
Ανάγουμε την «ασφάλεια» σε μέγιστο, υπέρτατο αγαθό , βλέποντας το μέλλον εντελώς κοντόφθαλμα (γνώμη μου και ας με συγχωρήσουν οι διαφωνούντες).

Εγώ έχω ήδη....

dimitris74
24/01/2005, 11:06
μπορει να ειμαι και παραπληροφορημενος...
στην αγγλια δεν υπαρχουν τετοιου ειδους καμερες?
σε αλλες ευρωπαικες χωρες?
καμερες που κοιτανε την κυκλοφορια ετσι ωστε κανενας αλητης να μην χτυπησει καποιον και τον παρατησει σαν το σκυλι στο δρομο να ψοφησει?
μηπως αν δουλευαν η μπορει να δουλευουν και να τον ψαχνουν εκεινος ο τυπας που χτυπησε ενα παλικαρι που διαβαζα με ενα TDM δεν την κοπαναγε?
μηπως ολοι εμεις θα σκεφτομασταν λιγο περισσοτερο το να την κανουμε με κοκκινο?
μηπως οπως ειπε και ενα παλικαρι μας βολευουν να τις καταρησουν για να μην μας σκοτιζει κανεις τα @@ και να κανουμε οτι γουστάρουμε?
μηπως απλα καποιο γουσταρουν να περασουν και τα πολιτικα μηνυματα τους και να δειξουν οτι εχουν κοσμο βασιζομενοι στις πλατες καποιου αλλου?
anyway. ο idi ειπε το σοφοτερο

stako
24/01/2005, 13:24
Χμμ, κάτι μου λέει ότι θα κάνω εντελώς χαζή ερώτηση αλλά.........πρόκειται για "πορεία" με τις μοτοσυκλέτες μας, σωστά? Για να ξέρω πως θα έρθω! :) Και μάλλον θα "βράσουμε" οπότε καλύτερα με το scooter παρά με το GSXR ε?

idi
24/01/2005, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Χμμ, κάτι μου λέει ότι θα κάνω εντελώς χαζή ερώτηση αλλά.........πρόκειται για "πορεία" με τις μοτοσυκλέτες μας, σωστά? Για να ξέρω πως θα έρθω! :) Και μάλλον θα "βράσουμε" οπότε καλύτερα με το scooter παρά με το GSXR ε?

καλη ερωτηση.... για πειτε ρε παιδια και εγω τα ιδια σκεφτηκα :wave2:

periklisk
24/01/2005, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καλη ερωτηση.... για πειτε ρε παιδια και εγω τα ιδια σκεφτηκα :wave2:

παπί εννοείται..... όποιος θέλει να το κάνει βραστό το μοτέρ του ας έρθει με ss

hornet
24/01/2005, 13:52
ελα μην σας πιανει η τσιπια!
Σε μια διαδηλωση μοτοσυκλεττων πας με τη μηχανη δεν πας με το παπι!
Πηγαινετε με το λεωφορειο καλυτερα!

tidime
24/01/2005, 13:58
μπορει να ειμαι και παραπληροφορημενος...
στην αγγλια δεν υπαρχουν τετοιου ειδους καμερες?
σε αλλες ευρωπαικες χωρες?

Ναι υπάρχουν ....και για αυτό στην Αγγλία τις βάφουν , τίς σπάνε , τους βάζουν σακούλες . Ναι ...τα Εγγλεζάκια (που κοροϊδεύουμαι) και οι μοτοσυκλετιστικές οργανώσεις τους , που έχουν όλα τα καλούδια (άφθονες πίστες,φθηνά αξεσουάρ,καλές αντιπροσωπίες,διαφορετική αντιμετώπιση σαν πολίτες.........) , που έχουν μία χώρα που 10 μήνες τον χρόνο βρέχει και όμως μας βάζουν τα γυαλιά σε εμάς τους "επαναστάτες μηχανόβιους" Ελληνες όταν πρόκειται για τα δικαιωματά τους.
Αλήθεια ακόμα πιστεύετε ότι οι κάμερες μπήκαν για την κυκλοφορία και την παράνομη οδήγηση ??????
Από τότε που μπήκαν έχει κανείς τον αριθμό των ατυχημάτων που εξιχνιάστηκαν από τις κάμερες ???? η μήπως η καταγραφή φωνής συμβάλει στην αποτροπή ατυχήματος ????
Και κάτι άλλο ....αν στα 5 αιτήματα που μπήκαν ένα δεν σας αντιπροσωπεύει αυτό καταργεί αυτόματα την απάιτηση στα υπόλοιπα 4 ????
Την άλλη φορά κάντε ο καθένας έναν κατάλογο τι θέλει και θα κάνουμε από μία πορεία για τον καθένα , αποκλειστικά και μόνο για τα αιτηματά του........και με συνθήματα αυστηρά μοτοσικλετιστικά "Πιό φθηνές ζάντες ..... πιό ανθεκτικά δέρματα"...."Σαρακάκη ...Σαρακάκη....πούλατο το μαγαζάκι"

idi
24/01/2005, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet

σωστο και αυτο!

stako
24/01/2005, 14:18
σωστο και αυτο!

Σωστό πράγματι, άσε που μετά μπορούμε να πάμε και βόλτα ε? Τι λέτε? Στις 10 είναι η εκδήλωση, ε μέχρι τις 12-1 θα έχει τελειώσει...............

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
25/01/2005, 08:14
οπως σας εχω πη ειμαι μοτοσηκλετηστης χρωνια.
δεν εχω φεει κληση απο το 1978 που εβγαλα διπλομα. ειμαι οσο το δηνατον νομιμος.
αλλα....
δεν μου αρεση ρε αδερφε να μου εχουν τα ματια τους καρφωμενα στην πλατη. ειναι σαν να μου λενε ..
ρε αλητη μηχανοβοιε αν τολμας κανε κατι σε βλεπω...
και αυτο μου την καρφωνη. δεν ειμαι αλητης και δεν δεχωμε να εχω το βλεμα τους επανω μου. και μαλιστα την στιγμη μου ειμαι κυριος γιατι να μου εχουν την καμερα να με παρακολουθη λες και μου κανουν ανακρηση?
αλοστε αν θελω να κανω μαλακια θα την κανω εκει που ειναι οι καμερες? οι οσοι θελουν να κανουν μαλακια πανε μπροστα στης καμερες.
εκτως αν θελουν να μας κανουν να πηστεψουμε ειναι οτι θελουν να γραψουν τους καγκουρες βλεπωντας τις πινακηδες τους ( πιες πινακιδες???) και να του πιανουν.:rotflmao:
αν εισαι καγκορας θα πας μπροστα στην καμερα και θα κανεις πλακα και στα πα#### α σου αν σε δουνε αυτο αλοστε επιδιωκης.
αρα??? γιατι χρηαζονται οι καμερες?
και μην μου πειτε οτι ριθμηζουν την κηκλοφορια γιατι θα βαλω τα γελια.
το ποταμι εχει απο την κηφισια και μεχρη τον πειραια δεκαδες καμερες αλλα καθε μερα ειναι ακηνητο απο την κυκλοφορια και στα δυο ρευματα. η κηφισηας το ιδιο η μεσογειων? πειτε μου εναν δρομο που οι καμερες βωηθησαν να μην ειναι μποτιλιαρισμενος.

στην ιταλια οταν φτανεις σε καποιο χωριο που εχει οριο ταχητητας 50. εχει μια καμερα που σε μετραει την ταχητητα σου. αν ειναι πανω απο 50 στην εισοδο του χωριου στο πρωτο σπιτι απο εξω ειναι ενα φαναρι που αναβη κοκκινο, ο σκοπος του ειναι να σε κανει να σταματησης και να αναγκαστης να κοψης ταχητητα. αν περασεις με κοκκινο το φαναρι υπαρχει αυτοματη μηχανη που σε φωτογραφιζη.
αυτες οι καμερες μαλιστα.
να βαλουνε εκατομιρια αν μπορουνε.
γωργος

Valentino_Ptossi
25/01/2005, 09:30
giati tetia kntra re paidia?

ego tha ertho mono kai kai mono gia na dei o kosmos oti yparxoume!

tha eimai ekei!

DoctorS
25/01/2005, 16:33
από την αρχή αυτής της συζήτησης τα περισσότερα μην έχουν εστιαστεί στις κάμερες.........παλήκαροι πιστέυω πως γνώμη των περισσοτέρων μαζί και μένα είναι πως μακάρι να ήταν αυτό το μόνο πρόβλημα μας!!!!τότε και η ζωή όλων και η ζωή των μοτοσυκλετιστών θα ήταν πολύ καλύτερη δεν νομίζετε...??
αλλά δυστυχώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά πολύ πιο σοβαρά προβλήματα....νομίζω??

ακόμα στα μάτια πολλών είμαστε αλήτες και περιθώριο, άσχετα αν ο χαρακτήρας, η προσωπικότητα και η μόρφωση των περισοοτέρων πλέον μπορεί να βάλει τα γυαλιά σε πάρα πολλούς ψευτοκυριλάτους που κάθονται πίσω από την ασφάλεια του τιμονιού τους!!!

πόσοι από εμάς δεν έχουν γνωστούς, φίλους, συγγενείς που χάθηκαν από αυτό που ήταν τρόπος ζωής γι'αυτούς ή πολύ περισσότερο η ίδια τους η ζωή, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αποποιούμαστε τις ευθήνες για βλακείες και λάθη που έχει κάνει ο καθένας από εμάς!!

αυτή η συνάντηση ας είναι ένα μην ότι οι δύο τροχοί μπορούν να διδάξουν πολλά για την οδηγική συμπεριφορά των τεσσάρων!ότι η μηχανή είναι ένας τρόπος ζωής με πολά περισσότερα καλά απ'οτι κακά!

είμαι λάθος????

θα προσπαθήσω να είμαι εκεί!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

tai
25/01/2005, 19:19
Για μία ακόμη φορά κάθομαι με απλανές βλέμμα μπροστά στον υπολογιστή μου και σκέπτομαι που έχω κάνει λάθος !
Αφορμή μου έδωσαν οι αντιδράσεις ορισμένων (και όχι μόνο εδώ μέσα) σχετικά με τα θέματα διαμαρτυρίας της «Πρωτοβουλίας» και ειδικώτερα στο θέμα «κάμερες παρακολούθησης».
Και για μία ακόμη φορά μένω έκπληκτος (δεν θα έπρεπε , αλλά … μένω) διαπιστώνοντας πόσο η κοινωνία μας έχει μεταβληθεί σε έναν συντηρητικό , (παρακμιακό κατά την ταπεινή μου άποψη) σύνολο υποτελών .

Υπήρξαν αντιδράσεις λοιπόν σχετικά με το μέρος της διαμαρτυρίας σχετικά με τις κάμερες (έστω κι αν αυτό το μέρος είναι απλά συμπληρωματικό της συνολικής διαμαρτυρίας).

Οι κοινωνίες κατά κανόνα βασίζονται στις φρέσκιες (συχνά επαναστατικές) απόψεις αυτών των νέων ανθρώπων , για να ανανεώνονται και να εξελίσσονται.

Συμπεράσματα (δικά μου):

Σχόλια (ξανά δικά μου):
Ηλικιακά δεν είμαι νέος. Ίσως λοιπόν να βρίσκομαι εμπρός σε ένα ακόμη «χάσμα γενεών». Μόνο που με έκπληξη (ναι , ακόμη μία φορά διαπιστώνω ότι «δεν έχω μάθει , ακόμη») διαπιστώνω ότι εγώ ο «μεγάλος» υπερασπίζομαι θέσεις που θα έπρεπε να υπερασπίζονται οι «νέοι».

Είναι βαρύ φορτίο το να είσαι πολίτης. Ενώ σαν υπήκοος δεν φταις εσύ ποτέ.:yuck: :mad: :yuck: :mad: :yuck: :mad:

Traveller
25/01/2005, 19:58
eimai Gallia gia diakopes kai eipa na dw ti ginetai... Loipon, oloi ekei stis 12Feb. Peite to se gnwstous kai agnwstous kai anthrwpous pou sinantate. Prepei na dwsoume dinamikon paron -oxi opws tote me tis theseis- as akoustoume auti ti fora...

Ta leme sintoma :)))

Avapxia
26/01/2005, 13:18
Mano exeis 1000 dikia... ki egw etsi skeptomai, to problhma twn newn na mhn exoun kanena apoloitws problhma me thn aneggefalh e3ousia pou kuberna ton topo mesa apo thn Merceds pou tous plhrwsame emeis, einai shmantikotero tou problhmatos na kukloforei h motosukleta san TRAM, kai na thn koitane af'uyhlou kapoioi yuxopa0eis mikrofasistes.

Egw ezhsa polla xronia se mia xwra me kameres kai alla susthma katastolhs. H motosukleta eku perioristhke san eidos polueleias kai hobby. Einai adunatwn na ka0esai sto ywfokruo kai na phgaineis 65 pisw apo mia giagia me mia terastia Lincoln na sou petaei lasponera kai th deuterh me th Cadillac na prospa0ei na xw0ei eku pou eisai esu kai na mhn sou epitrepetai me mia GSXR1333 na tis afhseis pisw sth laspouria tous.

Einai uperanw ka0e blakeias na uparxoun kratikoi leitourgoi pou se mia polh pou exei pragmati frakarei apo hli0ious odhgous autokinhtwn (1/3 anasfalistoi 0a s'afhsoun na aimorageis sto dromo) na 0etoun me sobarothta protash na kukloforoun ta dukukla san 8 kukla.

Otan se mia xwra, h opoia kataggelei th Tourkia gia parabaseis an0rwpinwn dikaiwmatwn, exei thn tash na exei to kontrol ka0e sumperiforas kai energeias twn politwn ths mesw kameras (kai anuparktwn kata t'alla organwn epibolhs tou KOK) ta pragmata den pane kala.

Ki egw de nomizw oti kanw kammia parabash tou KOK otan kukloforw sto dromo, oute sto pezodromeio, oute klebw oute apeilw thn akeraiothta kanenos. Alla 0elw na phgainw opou 0elw kai opote 0elw kai oi kinhseis mou den exoun kanena logo na katagrafontai.
0elw na xwreuew sto Suntagma, na phdaw panw katw sto mouseio, na kanw hlio0erapeia sthn Omonoia, kai na flertarw me tis pornes e3w ap'to Dhmarxeio. H zwh mou den einai reality show kanenos, toulaxistwn oxi dwrean!

H megalh alh0eia einai oti oi kameres autes einai axrhstes xwris kapoia KYPatzidikh upodomh. Einai mono oi mizes pou tsepwsan kapoioi na egkrinoun thn agora twn kamerwn gia kapoio tragelafiko poso.
Kai 0a bgoun oi kameres an 3upnhsoun polla apo ta ko0onia pou koimountai kai bgoun se diadhlwseis alla ton skopo ths mizas tous ton e3uphrethsan.

kostasfazer
26/01/2005, 14:30
Άκουσε ποτέ κανένας να δοθεί λύση σε τροχαίο μέσω της κάμερας να ξεμποτιλιαρίστει κανένας δρόμος, να πιάσουν κανένα ληστή, κανένα βιαστή εγώ πάντως όχι. Απλούστατα γιατί το θέμα με τις κάμερες κατά την γνώμη μου έχει πολύ διαφορετικό ρόλο από αυτόν που νομίζουμε μιας και διαθέτουν ζουμ αρκετό ώστε να εστιάσει σε ένα συγκεκριμένο άτομο ανάμεσα σε χιλιάδες. Αυτό για μένα σημαίνει ότι σε κάθε κινητοποίηση που αποφασίζω να λάβω μέρος είτε αυτή είναι για θέματα μοτοσικλέτας πχ το παρκάρισμα, οι κατασχέσεις κτλ, είτε σαν φοιτητής / μαθητής για τα αντίστοιχα αιτήματα μου στον χώρο της παιδείας, να δίνει το δικαίωμα σε αυτούς που χειρίζονται τις κάμερες να φωτογραφίζουν-φακελώνουν όλους όσους συμμετέχουν.

Ένας άνθρωπος σκεπτόμενος και αρνητικός στην ιδέα ότι μια κάμερα τον παρακολουθεί δεν είναι απαραίτητα πολιτικά προσκείμενος κάπου, ας μην βάζουμε ταμπέλες.
Τέλος, πιστεύω το θέμα με τις κάμερες πρέπει να προβληματίζει όχι μόνο τους μοτοσικλετιστές αλά και κάθε άτομο που σέβεται τον εαυτό του και το δικαίωμα να ζει ελεύθερος.

Avapxia
27/01/2005, 16:11
1 H Aisxrh sumperifora twv odhgwn 4troxwn
2 H egglhmatikh anoxh ths astunomias pros tous odhgous 4troxwn
3 H egglhmatikh katastash twn dromwn
4 H egglhmatika anorimh stash pollwn 2kuklistwn ws pros thn asfaleia tous.

1 De xreiazetai na poume polla, to ti shmainei lourida, flas, fanari, stop einai pantelws agnwsto gia ta 75% twn odhgwn. Gia to ti shmainei protereothta, se seira kai se diastaurwsh, se aristeres strofes, sto posa koutia xwrane se ligoteres lourides apo ta koutia pou tis katalambanoun.........

2 H astunomia EGGLHMATEI ka0hmerina, oute daktulaki na kounh0ei se parathrhsh gia tous Egglhmaties. Mono gia zwnes kai leoforeiodromous 3eroun na grafoun na mazeuetai paras. Gia asfaleia kaneis de rwtaei 30% anasfalistoi.

3 Sto keli me ton Koufonthna gia fonous ek pro meleths oloi oi YPEXWDE upourgoi twn teleutaiwn 10 xronwn, oi ergolaboi, autoi pou eskayan gia gkazi, metro, Eydap, klp. kai oi trupes eginan faraggia. Oi anisopedes diabaseis me afulakta axrwmatista kraspeda....klp klp klp.

4 To kranos sou malaka den einai dikaiwma, giati se plhrwnw san fhto na ka0esai se ena dwmatio kratiko na se taizoun me to swlhnaki apo th muth. To idio kai ta fwta kai ta flas sou pou den uparxoun kai se pataei to allo to ornio me tous 2 tonous gkazoteneke. H malakia sou den einai maggia otan thn plhrwnoume oloi! Ta luomena sou lastixa den einai SLICK, oute ta anuparkta takakia. Metalika takakia den einai auta pou exoun fagw0ei mexri to metalo ZWON!
Otan esu glustras ginesai komatia, otan glustraei to 4troxo epeidh de se eide sta skoteina xwris fwta pali esu ginesai komatia. HLI0IE

free rider
27/01/2005, 16:47

Συμπεράσματα (δικά μου):

Σχόλια (ξανά δικά μου):

φίλε Μάνο..
συμμερίζομαι απόλυτα τις ανησυχίες σου ...

που θα μεγάλωναν ακόμη περισσότερο αν λόγω επαγγέλματος συναναστρεφόσουν με μικρές ηλικίες...

πραγματικά έχεις πολύ δίκιο ...

όμως δεν φταίνε τα νέα παιδιά ..
ζούμε σε μια απολιτική εποχή οπού ο γιαπισμός είναι το αντικειμενικό επίτευγμα των νέων ανθρώπων..

όμως εγώ πιστεύω σε αυτούς και
είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν το δικό τους Γολγοθά...όπως όλοι μας...

γι αυτό ας είναι καλά και ας ευχόμαστε να έχουν πάντα ευκαιρίες..

Avapxia
27/01/2005, 20:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
φίλε Μάνο..
συμμερίζομαι απόλυτα τις ανησυχίες σου ...

που θα μεγάλωναν ακόμη περισσότερο αν λόγω επαγγέλματος συναναστρεφόσουν με μικρές ηλικίες...

πραγματικά έχεις πολύ δίκιο ...

όμως δεν φταίνε τα νέα παιδιά ..
ζούμε σε μια απολιτική εποχή οπού ο γιαπισμός είναι το αντικειμενικό επίτευγμα των νέων ανθρώπων..

όμως εγώ πιστεύω σε αυτούς και
είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν το δικό τους Γολγοθά...όπως όλοι μας...

γι αυτό ας είναι καλά και ας ευχόμαστε να έχουν πάντα ευκαιρίες..

Eukairies se ti; Oikonomikes; Empeiries pou 0a tous kanoun pio oloklhromenous skeptomenous an0rwpous; Eukairies na ekfrasoun ta problhmata tous; Na suneidhtopoihsoun pws exoun tetoio dikaiwma; Auta koimountai sta xamomila!

Den einai oloi oi neoi etsi, alla ena suntriptika megalo poswsto tous einai apoxaunomenoi. Kai ama den tous 3upnhsoume na niwsoun thn apoxaunwsh tous isws na mhn to katalaboun.
Ton de golgo0a tous ton trabame kai emeis!

Den zoume se apolitikh epoxh, zoume sthn epoxh pou o neos suneidhtopoiei to atomiko tou sumferwn kai protrepei thn politikh hgesia na parei metra enantiwn "twn allwn". Mono pou sto telos 0a katalu3ei se xeiroterh 0esh apo "ton allo" kai tote 0a einai arga.

H istoria pou ma0ainei o neos shmera einai kati entelws e3wpragmatiko. To oti o an0rwpos prepei sunexws na paleuei gia na apokthsei h" na diathrhsei politika aga0a (eleu0eries kai dikaiwmata) einai pantelws akatalabistiko. Ola einai opws einai dia magias kai dia magias 0a mhnoun etsi. Einai sto sumbolaio pou tous upegrayan otan gennh0hkan.

Mparmpoutsala!
0a metatrapoume se mia koinwnia diamarthromenwn proodeutikwn gerwn kai sunthrhtikwn newn fasistomoutrwn.

Geroi me maura kai maskes 0a petane molotwf se neous me Armani kai Gucci!

8014

free rider
27/01/2005, 20:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Avapxia
Eukairies se ti; Oikonomikes; Empeiries pou 0a tous kanoun pio oloklhromenous skeptomenous an0rwpous; Eukairies na ekfrasoun ta problhmata tous; Na suneidhtopoihsoun pws exoun tetoio dikaiwma; Auta koimountai sta xamomila!

Αφού ξέρεις από όσα γράφω ενίοτε ότι υποστηρίζω την ουσιαστική συνομιλία και παρέα,
Ναι δεν μιλάω για οικονομικές αλλά για ευκαιρίες να γίνουν πιο ουσιαστικοί σαν ανθρωποι..
Μπορεί να κοιμούνται αλλά κι εμείς κάτι πρέπει να κάνουμε γι αυτό..

Den einai oloi oi neoi etsi, alla ena suntriptika megalo poswsto tous einai apoxaunomenoi. Kai ama den tous 3upnhsoume na niwsoun thn apoxaunwsh tous isws na mhn to katalaboun.
Ton de golgo0a tous ton trabame kai emeis!

Εγκρίνω και επαυξάνω…
Τον τραβάμε κι εμείς αλλά για σκέψου τι θα τραβήξουν τα ταλαίπωρα όταν έρθουν στην δική μας ηλικία…???

Den zoume se apolitikh epoxh, zoume sthn epoxh pou o neos suneidhtopoiei to atomiko tou sumferwn kai protrepei thn politikh hgesia na parei metra enantiwn "twn allwn". Mono pou sto telos 0a katalu3ei se xeiroterh 0esh apo "ton allo" kai tote 0a einai arga.

Κοίτα στις εποχές του 75 μέχρι 80 υπήρχε έντονη πολιτικοποίηση του κόσμου..
Συλλάλητήρια ..διαμρτυρίες, πολιτικός λόγος, ηταν ζωντανές οι μνήμες της δικτατορίας ο κόσμος είχε βιώσει το σοκ της καταπίεσης και θυμόταν πόσο δύσκολο ήταν..
Στις μέρες μας ποια είναι η καταπίεση …
Η πεγκυ ζήνα…ωχχχ
Θα τα πάρει στην κράνα ο idis…
Είναι τα συγκεκριμένα πολιτικά στοιχεία που καθορίζουν την κοινή γνώμη και ροπή..

H istoria pou ma0ainei o neos shmera einai kati entelws e3wpragmatiko. To oti o an0rwpos prepei sunexws na paleuei gia na apokthsei h" na diathrhsei politika aga0a (eleu0eries kai dikaiwmata) einai pantelws akatalabistiko. Ola einai opws einai dia magias kai dia magias 0a mhnoun etsi. Einai sto sumbolaio pou tous upegrayan otan gennh0hkan.

Πέστα ρε Χρυσόστομε…
Μόνο εγώ θα φωνάζω για τα περιοδικά τις εφημερίδες την τιβι την πλύση εγκεφάλου που κάνουν στα μυαλά μας…

Mparmpoutsala!
0a metatrapoume se mia koinwnia diamarthromenwn proodeutikwn gerwn kai sunthrhtikwn newn fasistomoutrwn.

Ακόμη πιο σωστή παρατ΄’ηρηση αλλά γιατί πιστεύεις ότι η ριζοσπαστικότατα είναι χαρακτηριστικό των νέων ανθρώπων και όχι απλά μια αντίδραση…
Υπό την έννοια αυτή ηα δράση που ως γνωστόν προκαλεί αντίδραση έχει σαν συνέχεις του προοδευτικού τρόπου σκέψης τον συντηρητικό…
Και αλήθεια το παρατηρώ σε πολλά νέα παιδιά …

Geroi me maura kai maskes 0a petane molotwf se neous me Armani kai Gucci!
Και ένα άσπρο άλογο με την τύπισσα να κάνει παρέλαση γυμνή στο κολωνάκι με το φραπέ στο χέρι…

Ερεεε εποχές..

africanos31
28/01/2005, 11:58
kai γω μεσα:D
θελουν να μας κανουν ρομποτακια.........

stukas
30/01/2005, 13:11
παιδια τι κολλημα ειναι αυτο με τις καμερες?Πρωτα απο ολα να κανω σαφες οτι δεν εχω καμια προδιαθεση να ερθω σε αγονη αντιπαραθεση με κανενα απλα για να κανω αντιλογο,ετσι για το γαμωτο,αλλα αυτα που λεω τα πιστευω κ οι αποριες μου ειναι γνησιες κ οχι για να κοντραριστω με εσας.Κ ρωτω:Τι κ αν με βλεπουν οι καμερες οταν διαδηλωνω,οταν κοιμαμαι,τρωω,κυκλοφορω στο δρομο,η κανω οτι κανω τεσπα...Δηλ. τι θα με φακελωσουν?Να`μου!Αφου ηδη ολοι φακελωμενοι ειμαστε.Θα με φακελωσουν επειδη βγηκα σε μια μοτο-διαδηλωση η σε ενα συλλαλητηριο κατα των Αμερικανων,ελεος,θα πρεπει να φακελωσουν ολο τον κοσμο(οχι οτι δεν το εχουν κανει),ολοι ξερουμε για την stazi κ πως οι μαγκες ειχαν φακελωσει ολη την ddr.Νομιζω πως απο τις καμερες εχουν να φοβηθουν οι παρανομοι(οδηγοι,κακοποιοι,εμποροι ναρκωτικων,κτλ)κ οχι ο κοινος πολιτης που βγαινει κ ασκει το αναφαιρετο δικαιωμα του να διαδηλωνει μαζι μα αλλους(χωρις να τα σπαει,ε?)Ισως αγνοω ορισμενες παραμετρους,ευχαριστως θα τις ακουγα αν καποιος εχει ορεξη να μου τις εξηγησει.Κ μην ακουω κατι για οτι μας αφαιρουν την ελευθερια μας κ τετοια...Αμα θελω να γαμησω καταμεσης του δρομου θα το κανω κ με καμερα κ χωρις,ας παρει κ ματι ο κακομοιρης ο μπατσος,αυτος ψυχη,δεν εχει?Παντα φιλικα stukas :wave2:

tai
30/01/2005, 21:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από stukas
.Κ μην ακουω κατι για οτι μας αφαιρουν την ελευθερια μας κ τετοια...Αμα θελω να γαμησω καταμεσης του δρομου θα το κανω κ με καμερα κ χωρις,ας παρει κ ματι ο κακομοιρης ο μπατσος,αυτος ψυχη,δεν εχει?Παντα φιλικα stukas :wave2:
εισαι πολυυυυυυ ανομαλάρα λέμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Avapxia
01/02/2005, 00:22

παιδια τι κολλημα ειναι αυτο με τις καμερες?Πρωτα απο ολα να κανω σαφες οτι δεν εχω καμια προδιαθεση να ερθω σε αγονη αντιπαραθεση με κανενα απλα για να κανω αντιλογο,ετσι για το γαμωτο,αλλα αυτα που λεω τα πιστευω κ οι αποριες μου ειναι γνησιες κ οχι για να κοντραριστω με εσας.

H ousia enos forum krubetai sto oti mporoun na parousiazontai polles diaforetikes apoyeis gurw apo ena sugkekrimeno 0ema.
Kapoios pou den exei diamorfwmenh gnwmh mporei na diabasei ta uper kai ta kata ka0e apoyhs kai na sxhmatish mia nea tutti fruti gnwmh.

Κ ρωτω:Τι κ αν με βλεπουν οι καμερες οταν διαδηλωνω,οταν κοιμαμαι,τρωω,κυκλοφορω στο δρομο,η κανω οτι κανω τεσπα...Δηλ. τι θα με φακελωσουν?Να`μου!Αφου ηδη ολοι φακελωμενοι ειμαστε.

Pes oti uparxei dia0esimh h texnologia pou h mia fwtografia edw sth diadhlwsh enantiwn tou NATO, mia eku uper tou omofulofilou gamou, mia allh pou de forouses kranos, mia etsi pou de forouses zwnh, mia alliws pou odhgouses th mhxanh me aplhrwta ta telh, kai ola mazi auta mia mera parousiazontai ston eisaggelea gia na bgalei asfalistika metra gia na mh phgaineis na deis ta paidia sou kai h prwin gunaika sou se kathgorei oti eisai epikhndunos tupos.
Se rwtw, 0eleis na kru0eis ekeinh th stigmh bash tou poinikou sou mhtrwoiu pou mexri stigmhs einai leuko, h" bash enos fakelou fwtografiwn kai video apo thn koinwnikh sou zwh;

Θα με φακελωσουν επειδη βγηκα σε μια μοτο-διαδηλωση η σε ενα συλλαλητηριο κατα των Αμερικανων,ελεος,θα πρεπει να φακελωσουν ολο τον κοσμο(οχι οτι δεν το εχουν κανει),ολοι ξερουμε για την stazi κ πως οι μαγκες ειχαν φακελωσει ολη την ddr.

Kai h texnologia e3elisetai kai h Stazi eixe sugkekrimenous logous kai skopous. Edw einai genikh perisulogh gia agnwsth melwntikh xrhsh kai efarmogh melwntikwn tromonomwn.

Νομιζω πως απο τις καμερες εχουν να φοβηθουν οι παρανομοι(οδηγοι,κακοποιοι,εμποροι ναρκωτικων,κτλ)κ οχι ο κοινος πολιτης που βγαινει κ ασκει το αναφαιρετο δικαιωμα του να διαδηλωνει μαζι μα αλλους(χωρις να τα σπαει,ε?)Ισως αγνοω ορισμενες παραμετρους,ευχαριστως θα τις ακουγα αν καποιος εχει ορεξη να μου τις εξηγησει.

Pisteueis oti h kamera 0a mporesei na piasei ena biasth, ena tsantakia, ena paiderasth h" kapoio allo biaio egglhmatia; Ki an ton piasei 0a einai arga, emena san polith me endiaferei h asfaleia mou kai oxi h timwria. H timwria xreisimopoieitai gia periorismo tou egglhmatos san gnwsto epakolou0o.
0a piasei stoixeia kapoias tromokratikhs epi0eshs, enoplhs lhsteias se trapezes kai megalous organismous, ta troxofora pou epanelhmena parakolou0oun kapoio shmantiko proswpo,...!
H xrhsh tous kai h a3ia tous apoblepei sthn asfaleia twn ligwn kai dunatwn, enw thn plhrwnoume emeis. An h zwh twn ligwn kai dunatwn ginei pio asfalhs, tote kai h anagkh gia pio sumbatikh asfaleia politwn meiwnetai.
Ama o robocops briskontai pisw apo th plath tou Bardinogiannh kai einai autos asfalhs, kai den uparxei politikh piesh na prostateuoun emena ki esena, emeis 0a mhnoume sto eleos twn swmatikwn mas dunamewn gia prostasia.
Einai asfalaiea allou epipedou, den mou parexei oute emena, oute tou 90% tou Ellhnikou laou asfaleia, parexei omws polla sto 5% twn dunatoterwn kai tou allou 5% pou tous uphretoun pista.

Kai to plhrwnoume emeis, kai einai to prwto bhma ths metabashs se mia koinwnia pou h asfaleia ths kostizei polla kai h koinwnia den a3izei asfaleia...

Einai h upotimhsh mas!

Poious apeilei h 17N, poioi apeiloun to 90% tou laou, kai kata poso oi arxes prosteuoun tous apeiloumenous apo th 17N kai poso prostateuoun emas?

Κ μην ακουω κατι για οτι μας αφαιρουν την ελευθερια μας κ τετοια...Αμα θελω να γαμησω καταμεσης του δρομου θα το κανω κ με καμερα κ χωρις,ας παρει κ ματι ο κακομοιρης ο μπατσος,αυτος ψυχη,δεν εχει?Παντα φιλικα stukas :wave2:

Nai alla to oti gamhses sto Green Park 0a mporei na strafei enantiwn sou san stoixeio enantiwn tou xarakthra sou, se upobibazei san marthra se dikasthrio, klp klp.
O mesos astynomikos den endiaferetai gia to an phdas kai ti phdas sto paggaki tou parkou, h kamera omws de kanei diakriseis, katagrafei amerolupta.

Se kammia maurh kai skizofrenikh fantasiwsh to ka0estws mporei na perasei nomo0esia h0ous tou polith kai oi diafores sumperifores pou shmera einai nomimes kai dikaiwma sou aurio na einai poinika adikhmata. Enas Karatzaferoxrustodoulotaliban na sou bgei THN EKATSES!

Auta ta liga

antares
02/02/2005, 13:40
Εεεεεεε....
Σόρυ ε;...
Απορία!

:confused: :confused:

δηλαδής τι ακριβώς θα κάνουμε;;;
Θα μαζευτούμε στο μουσείο και θα κάνουμε κάποιο γύρο στην πόλη, παριστάνοντας τα κουτιά;
Θα πάμε κάπου συγκεκριμένα; Υπουργείο μεταφορών, ας πούμε;
Θα ενημερώνουμε τον κόσμο; (αν ναι, με ποιόν τρόπο; με προκηρύξεις; πως θα τις μοιράζουμε; )
Θα είμαστε διαμαρτυρία (που σημαίνει: αγνοούμε τα φανάρια και κλείνουν οι δρόμοι) ή απλώς κάποιο...πως να το πω...
happening;
Αυτά, για να καταλάβω το χαρακτήρα της εκδήλωσης....
Όχι ότι με νοιάζει δηλαδή
Θα έρθω έτσι και αλλιώς!

Μανος
02/02/2005, 13:54
Θα παριστάνουμε τα αυτοκίνητα!
Θα είμαστε παντού νόμιμοι. Θα σταματάμε στοιχιμένοι στα φανάρια .
Θα υπάρχουν πεζοπόρα τμήματα να μοιράζουν φυλλάδια σε πεζούς και οδηγούς.

Στο πολεμικό μουσείο θα σταματήσουμε , θα παρκάρουμε ΜΕΣΑ απο τα κάγκελα (στο πεζοδρόμιο) και θα αναρτήσουμε πανω πάνω στα κάγκελα.
Μετά θα συνεχίσουμε και θα διαλυθούμε ησύχως στο πεδίο του Αρεως.
Η διαδρομή :
Αρχ.Μουσείο Πατησίων , Αλεξάνδρας , Πατησίων , Σταδίου , Σύνταγμα, Φιλελλήνων , Αμαλίας , Βασ. Σοφίας (Πολεμικό μουσείο στάση) , Αλεξάνδρας , ΤΕΛΟΣ.

Στην διαδρομή θα βρουμε και 4 κάμερες και στην κολώνα τους θα βάλουμε αφίσα "σάντουιτς".

Κάλυψη απο ΜΜΕ θα έχει.
Οριστικές οδηγίες στους συμμετέχοντες θα δοθούν στην αφετηρία (αρχαιολογικό Μουσείο στην οδό Πατησίων) .

Traveller
02/02/2005, 14:34
Agapitoi filoi,

me xara sas ksanavriskw dinamikoterous kai ananeomenous. Loipon, oson afora stin proigoumeni prwtovoulia na parkaroume parallila me to pezodromio, pliroforithika apo filo oti akouse to eksis: tha dimiourgithoun 6000!!!! theseis gia mixanes sto kentros tis Athinas.... Den kserw an alitheuei, alla ean einai etsi... tote kati petixame!!!

Loipon, oson afora stin kanouria prwtovoulia, tha ithela aplws na mou lithei i aporia gia pia kolonakia milame. Sto parelthon eixe yparksei anafora kai gia tis barieres kata mikos ton Ethn.Odwn pou einai sketes gilotines se periptosi atiximatos klp... twra milame gia ta kolwnakia pou yparxoun px girw apo Olympiako Stadio klp?? gia ta Avramopoulika kagela?? gia ola??? Poia einai i lisi pou proteinoume?? Simfwnw pantws oti einai epikindina kai eimai mesa.

Ftanw loipon sto teleutaio skelos kai sto pio "diskolo" auto me tis kameres giati ypirkse polis ntoros edw mesa. Sigoura einai k proswpiko thema. Pisteuw omws, oti i prwtoboulia den exei kamia sxesei me polites kiniseis i otidipote allo borei na skeftei kaneis. Exei na kanei me tin proswpiki eleutheria, kai tin yper-tromokrati/lagnia i ipoia mas katadiwkei meta tin 9/11. Merika gegonota pou isws ma voithisoun (opws ta anakalw apo mnimis. Ta Na borei na min einai ta akrivei alla borei kaneis na ta entopisei se efimerides k oxi mono). Oi kameres parakolouthiseis, exoun tin dinatotia katagrafis ixou peripiu 2km kai ixou sta 100m!! Stin arxi eixan bei oti tha valoun peripou 200-300 alla telika o arithmos eftase girw stis 1000. Episis eixe ipothei oti meta tous olympiakous agwnes tha aferethoun alla telika apofasistike oti meinoun. Tetoies kameres yparxoun dipla se spitia kai epixeiriseis (auto simainei oti boroun na katagrafoun toso proswpikes stigmes k sizitiseis oso kai epixeirimatikes klp klp). Kaneis den borei na eggiithei oti auta pou tha katagrafoun estw kai logous asfaleias den tha xrisimopiithoun me opoiondipote allo tropo. Tropoi gia tin katagrafi paranomiwn yparxoun (vlepe post tis Giagias Arkoudas). Den pisteuw oti gia tin perivoiti pleon asfaleia mas (den paragnwrizw to gegonos oti yparxoun kindinoi) tha prepei na kataliksoume se ena stil Orgoueliko kratos parakolouthiseis kai mixanopoiiseis. (Skepseis gia elegxo sta aerodromia me dakt.apotypwmata, i me tin iridia, auksia katakorifa tis astinomeueseis-ektos ton themitwn meswn kai epipedwn-, periorismos ton prwsopikvn eleutheriwn. Pro(s)kalw osous exoun ligo xrono na diavasoun ton perivoito tromonomo k oxi mono tis Elladas. Exete mipws proseksei oti px stin Agglia ean eisai ypoptos gia tromokratia to 1o 24wro den dikaiouse dikigoro!!! Exete proseksei mipws edw, oti ean eisai ypoptos gia tromokratia (pou pleon orizetai ws i katastrofi dimosias periousas=dil. ean einai poli anapodos o dikastis kai spaseis KATA LATHOS to p.x xerouli mias toualetas boreis na kaigoritheis gia tromokratia -isws sas fainetai asteio alla i genikeuseis einai autes pou prepei na problimatizoun-) boreis na katigoritheis kai na sirtheis se diki xwris proigoumeno?? Mipws kaneis parakolouthise tin diki gia ton ELA gia na dei ti pragmatika ginetai???

Gia na kleisw agpaitoi filoi, kai epidei sas kourasa arketa, tha ithela na sas rwtisw to ekseis? Ean emeis den endiaferthoume gia emas poios tha endiaferthei???

P.S Den anikw se kapoion politiko xwro oute antipaleuomai kamia apo tis apopseis pou akougontai edw mesa. Apla meta apo tin 9/11 exw arxisei kai provlimatizomai sovara...

Kalo dromo sas euxomai, kai elpizw na sinantithoume,

Filika,
Traveller

Avapxia
02/02/2005, 21:49
Traveler - polu endiaferouses oi plhrofories peri dunatothtwn twn hlektronikwn matiwn kai autiwn tou tromokratous.

Mano - Arkouda ... klp -

Den exw labei meros se parelash/diamrthria motosukletwn sthn Ellada alla sth xwra ths tromo......eee... eleu0erias pou zoUSA (onomata de leme stokous de deixnoume) h prwth mhxanh ka0etai de3ia sth lourida h epomenh aristera kai paei legontas. Oi apostaseis etsi apo thn mhxanh empros enai arketes alla den afhnei 4troxa na xw0oun anamesa. To idio ginetai kai se ta3idia.
An xreiastei na prosperasoume h prwth mhxanh allazei kai paei aristera kai serpantina oles apo pisw, prospernontas ka0etai pali de3ia kai paei legontas

......___ ........ ___ .......... ___ ........ ___ ........ ___ ........ ___
..............___ ........ ___ ........ ___ ........ ___ ........ ___ ........ ___ -->

........................................... ___
......___ ........ ___ .......... ___ ........ ....................___ ........ ___ ........ ___
..............___ ........ ___ ........[DBD] ......... ___ ........ ___ ........ ___ ........ ___ -->

:wave2: :smokin: :alien: :smokin: :uplate: :confused:

Μανος
03/02/2005, 07:58
Κάπως έτσι έχει σχεδιαστεί και η πορεία του άλλου Σαββάτου.
Λεπτομέρειες θα δοθούν επι τόπου πριν αρχίσουμε να ρολλάρουμε.
Και βέβαια εμπρός και πίσω θα υπάρχουν μοτο με αναβάτες που θα διορθώνουν τις ψιλοατέλειες κατα την διάρκεια.

Επίσης θα υπάρχουν κομμάντος (ακούς Γιαγιά Αρκούδα;;; ) που θα πηγαίνουν εμπρός απο την πορεία ώστε να σταματάνε σε συγκεκριμμένα σημεία (π.χ. κάμερες) και μόλις φαίνεται στο βάθος ο συρφετός να έρχεται , να αρχίζουν να μοιράζουν φυλλάδια σε πεζούς και αυτοκίνητα (το ίδιο και όταν περάσει η πορεία).

free rider
03/02/2005, 08:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από tidime
Ναι υπάρχουν ....και για αυτό στην Αγγλία τις βάφουν , τίς σπάνε , τους βάζουν σακούλες . Ναι ...τα Εγγλεζάκια (που κοροϊδεύουμαι) και οι μοτοσυκλετιστικές οργανώσεις τους , που έχουν όλα τα καλούδια (άφθονες πίστες,φθηνά αξεσουάρ,καλές αντιπροσωπίες,διαφορετική αντιμετώπιση σαν πολίτες.........) , που έχουν μία χώρα που 10 μήνες τον χρόνο βρέχει και όμως μας βάζουν τα γυαλιά σε εμάς τους "επαναστάτες μηχανόβιους" Ελληνες όταν πρόκειται για τα δικαιωματά τους.
Αλήθεια ακόμα πιστεύετε ότι οι κάμερες μπήκαν για την κυκλοφορία και την παράνομη οδήγηση ??????
Από τότε που μπήκαν έχει κανείς τον αριθμό των ατυχημάτων που εξιχνιάστηκαν από τις κάμερες ???? η μήπως η καταγραφή φωνής συμβάλει στην αποτροπή ατυχήματος ????
Και κάτι άλλο ....αν στα 5 αιτήματα που μπήκαν ένα δεν σας αντιπροσωπεύει αυτό καταργεί αυτόματα την απάιτηση στα υπόλοιπα 4 ????
Την άλλη φορά κάντε ο καθένας έναν κατάλογο τι θέλει και θα κάνουμε από μία πορεία για τον καθένα , αποκλειστικά και μόνο για τα αιτηματά του........και με συνθήματα αυστηρά μοτοσικλετιστικά "Πιό φθηνές ζάντες ..... πιό ανθεκτικά δέρματα"...."Σαρακάκη ...Σαρακάκη....πούλατο το μαγαζάκι"

Γενικότερα η καταναλωτική συνείδηση στην Ευρώπη βρίσκεται σε υψηλότερα επίπεδα απ ότι στο Ελλάντα δεν είναι φαινόμενο μόνο των μοτοσικλετιστών ..
‘όμως στο Ελλάντα οι μοτοσικλετιστές έχουν επιδείξει σαφώς πιο σοβαρά δείγματα συνειδητοποιημένης και εκφρασμένης διαμαρτυρίας σε σχέση με το σύνολο των Ελλήνων πια καταναλωτών…

free rider
03/02/2005, 08:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet

χαχχαχαχαα

πές τα Στάθη ...

τους έπιασε η μίρλα..

χαχαχχαχ

εγώ πάντως θα κατέβω με το souzoukaki
που έχει και καινούργιους καθρεύτες απο σημερισσσσσ

τώρα να βγάλω το τελικό ή οχι????
και να αρχίσουμε τους κανιοβαλισμούς
ή να έιμαστε σοβαροί και καθώς πρέπει...???

αντε καλά άλλη φορά φασαρίες...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
03/02/2005, 11:22
πρωτα απο ολλα θα πρεπει να πω οτι θα πρεπει να ειμαστε κοσμοιοι. για να σε παρει καποιος σοβαρα θα πρεπει να εισαι σοβαρος. οποτε οι καγκουρες αποκληοντε απο την διαμαρτηρια αυστηρως και δια ρωπαλου. ας κανουν αυτοι καγκουροπορεια καποια αλλη στηγμη.
ο προγραματισμος σηγουρα θα ειναι τετοιος που δεν θα υπαρξη κυνδηνος για κανεναν.
πιστευω οτι οι περισοτεροι απο εμας ειμαστε υπευθηνα ατομα και δεν θα κανουμε κατι που θα αποβη εις βαρος μας στο μελων. μεχρη τωρα οι σημετεχωντες στης διαφορες κηνησεις που καναμε ηταν αψωγοι και αξειοι σηνχαριτιριων.
προσοπικα εγω θα ηθελα να ευχαριστησω οσους εχουν ερθη κατα καιρους.
αλλοστε για εμενα και ορισμενους αλλους της ηλικιας μου τα μοτοσηκλετηστηκα χρωνια που εχουμε μπροστα μας αρχιζουν να μιωνονται επικηνδηνα. εμεις παλεβουμε για να βελτιοσουμε την ποιοτητα ζωης για τα χρωνια που μας εμηναν, αλλα και για να δουν καλυτερες μερες τα παιδια μας και οι νεοτεροι μας.
αυτο σημενοι οτι πρεπει να βωηθησουμε ολλοι. μικροι και μεγαλοι εχουμε εναν κοινο σκοπο και εναν κοινο ερωτα. τους δυο τροχους.
πρεπει να κανουμε τα παντα για να υπερασπισουμε τον τροπο ζωης μας και τον ερωτα μας.
και μην μου πητε οτι δεν ειστε ερωτευμενοι με την μοτο σας...
η μοτο εκτως απο τροπος ζωης ειναι και ερωτας....
πιο πολυ τριβουμε και σκαλιζουμε και περιποιουμαστε την μοτο μας παρα την γυναικα μας....
αλοστε μας το λενε οι γυναικες μας καθε μερα αυτο. ειναι η ΝΟ1 αντηζηλος τους....
σας περιμενουμε ολλους, και πρωτος εγω θα ειμαι εκει βρεξει χιονηση....
γιωργος

GST
03/02/2005, 11:46
και να φορανε ολοι κρανοι ...μην το ξεχναμε αυτο:winka:

free rider
03/02/2005, 12:14
τελικά καλά το έφερα στην κουβέντα...

αστεία αστεία μην γίνουμε και θέαμα εκεί που πάμε να πούμε οτι ξέρουμε τι μας γίνεται...

africanos31
04/02/2005, 19:15
osoi EXOUN ANTIRRHSEIS ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η αντιΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΧΕΙ" ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ" ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ...ΤΑ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. μΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ..ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΧΩΡΩΝ.κΑΘΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,ΔΕΙΤΕ ΦΕΙΜ ΣΤΟΡΥ,ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΝΟΥΝ,ΚΑΙ Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙς ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΑ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

dimitris74
04/02/2005, 20:02
μιας και εγω ανεφερα πρωτα το θεμα με της καμερες...
ωραιες αυτες οι ιδεολογιες και τα αντικαπιταλιστικα και ριζοσπαστικα και αναρχικα δοκιμια που γραφτηκαν... αλλα μιας και δεν μπορουν να πιασουν τον βιαστη τον παρανομο τον εγκληματια που θα σε σκοτωσει αλλα μπορει να δει πισω απο τοιχους παραθυρα, να διατρυπησει το παντελονι σου και να δει οτι το σωβρακο σου ειναι λερωμενο οποτε σε μελλοντικο δικαστηριο που θα σου κανουν να εχουν αποδειξεις οτι δεν σκουπιζεσαι καλα αρα εισαι εγκληματιας,
ομως το ολο θεμα με της καμερες μου μυριζει οτι εκμεταλλευομαστε μια δυναμικη κοινωνικη ομαδα που σιγουρα θα μαζεψει αρκετες παρουσιες για προωθηση δικων μας ιδεολογιων.... αραγε γιατι δεν φωναζουμε να γινει σωστη χρηση τους αλλα καταργηση τους? θα μου πειτε δεν γινεται, αλλα το να καταργηθουν γινεται? οση προσπαθεια χρειαζεται να τις καταργησουν δεν χρειαζεται να αναγκαστουν να κανουν σωστη χρηση? μηπως τελικα ειμαστε οι αλητες τσαντακηδες μηχανοβιοι που κοροιδευομαστε και θελουμε απολυτη ελευθερια? ειλικρινα μου ηρθαν στο μυαλο σκηνες απο το πολυτεχνειο που μαζευομαστε να κανουμε καταληψη και μεσα στα σωστα προβληματα που εξεταζαμε πεταγαμε και ενα ψηφισμα αλληλεγυης στους τουπαμαρος γιατι με το τον κοσμο που εχουμε φερει στην συνελευση θα ψηφιστει και αυτο,

Avapxia
05/02/2005, 01:18
μιας και εγω ανεφερα πρωτα το θεμα με της καμερες...
ωραιες αυτες οι ιδεολογιες και τα αντικαπιταλιστικα και ριζοσπαστικα και αναρχικα δοκιμια που γραφτηκαν... αλλα μιας και δεν μπορουν να πιασουν ...τελικα ειμαστε οι αλητες τσαντακηδες μηχανοβιοι που κοροιδευομαστε και θελουμε απολυτη ελευθερια?

M'auta pou les exw arxisei kai anhsuxw, mhn skistei kammia zartiera tou Pro0upourgou, mh fugei kammia mpanela apo to soutien tou Arxiepiskopou .....

De mas les kalutera TI akribws exoun prosferei ta sourgela auta sthn koinwnia mas kai poso sunta3h pernei o ka0e geros kai h gria tou pou xalane tosa polla gia kameres?
De gamiontai lew egw! 300 eurw sunta3h kai stenema tou proupologismou alla oi 200 kameres eginan 1000 kai to pws akribws xreisimopoiountai den mas exoun pei.
Exete labei re paidia eseis kammia klhsh apo kamera????
Pou; Sthn Attikh odo h" sto Suntagma. Mh mou peite oti de xreiasthke na katapathsete ton KOK kai alles lourides!

NAI EIMASTE OLOI ANARXOKOUMOYNISTOMAR#ISTIKA sourgela kai adikws kritikaroume thn kubernhsh kai tis kaloproeretes taseis na mas parakolou0ei!

De pas na deis ki esu fame story me tis 0eitses kai as thn diamarthria gia tous antika0estwtikous!

2:22am ki egw pa0iazomai me th kafrila pou dernei to ka0e pefwtismeno antidrastiko tsoutsouni

8306

africanos31
05/02/2005, 14:09
Ρε "Αναρχια" δικιο εχεις αλλα δεν ειναι ολοι "λυκοι" πολλοι θα μεινουν για παντα προβατα...Ετσι ειναι οι ανθρςποι...Γι αυτο θα γινονται πολεμοι,οι ΗΠΑ θα ξεζουμιζουν τον πλανητη(ιδιαιτερα τις φτωχες χωρες)
Θα βλεπουν μικροτσικο,χατζηνικολαου και σταη θα βγαινουν 1 Σαββατοβραδο να μεθυσοθν να ξεχαστουν και το καλοκαιρι θα σκεφτονται να πανε 2μερα για μπανιο γιατι τα χρηματα φθανουν μονο για βενζινες
Αλλα επειδη ειναι προβατα δεν προκειται να κανουν ποτε τιποτα,γιατι αθτα τα κανουν οι αναρχοκομμουνισται ληστοσημοριτες....η οπως τους λενε τα τελευταια χρονια "τρομοκρατες"

Avapxia
05/02/2005, 19:13
:confused:

Gia na apodwsei mia tetoia diamrthria 0a eprepe na dhmiourghsei problhma emmesa h" amesa stous ypeu0hnous pou pernoun tis apofaseis pou epireazoun th zwh mas kai thn akaireothta mas.
To Sabatto einai OFF ta lamogia (apo to galliko la mogue) tous monous pou mporei na stenaxwrhsoume kai na mas parathrhsoun einai oi mikrokatasthmatarxes kai to plh0os tou agorastikou koinou .
Gnwmh mou einai oti 0a eprepe na einai se wres aixmhs, prwines wres ka0hmerines ergasimes. Isws auto na prota0ei gia tis pereterw koinhtopoihseis.
Alh0eia, poia organwsh brisketai pisw apo thn diamrthria auth tou Sabattou?
Elpizw oi anagnwstes tou 0ematos autou na kanoun kai thn analogh diafhmish apo stwma se stwma.

8316

Avapxia
05/02/2005, 22:34
Prwta ap'ola opou grayw petagesai sa pordh... :nono: :nono:
Mporeis na mou peis pou eides kanena manifesto idewn?
Mhpws to mono pou se enoxlei einai to nick, giati de 0umamai pote na exeis tekmiriwsei me ti akribws pou egraya diafwneis.
To nick to exw balei gia na yarwnoun kati aneggefaloi :dizzy: san kai sena kai na kremontai apo mia tampela.

Pes mas re Idi, se exw prokalesei ki alles fores, ti egraya pou to 0ewreis manifesto 0esewn, pou diafwneis kai giati. An opws oles tis alles fores den exeis tipota na peis balta dakthla sou kapou allou ektos keyboard kai mh grafeis etsi gia na grafeis. :hypnotize

Kai an den er0eis sth diamarthria 3ereis emena 0a mou 3unisei h dgiaourth, :eek: opws kai pollwn allwn fantazomai! ::eek: :eek: :eek:

Pes mou toulaxistwn me ti 0a er0eis gia na ta poume ki apo konta.

:sick: :wacko:

africanos31
06/02/2005, 13:52
idi ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ..:p :p

KaTaNaS
06/02/2005, 17:30

paei to post, einai kai sticky!!!

apo oti katalaba egw kai apo pollous pou exw akousei, an kanei kaneis

apo lesxh ...

apo de jerw pou ...

kai prospathisei na kapelwsei thn diamartyria tha dialythei h kosmosyrroh en rhph ofthalmou.

Avapxia
07/02/2005, 01:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

paei to post, einai kai sticky!!!

apo oti katalaba egw kai apo pollous pou exw akousei, an kanei kaneis apo lesxh ... apo de jerw pou ...
kai prospathisei na kapelwsei thn diamartyria tha dialythei h kosmosyrroh en rhph ofthalmou.

An kai den 3erw arketa arnhtika gia kammia lesxh na thn katadikasw, oute anoikw se kammia, sumfwnw ws pros to kapelwma. Toulaxistwn an kapoia lesxh h" allou eidous organwsh brisketai pisw apo thn organwsh ths diamarthrias as to dhlwsei/oun e3 arxhs.

Ap'thn allh afou sumfwnw me tous logous pou organwnetai mia tetoia diamarthria ek0esh sullogikhs dunamhsti me noiazei, 0a paw. Alla pes oti bgainei mia Xrush Aygh, kanena LAOS me shmaioules mprosta kai pisw apo thn parelash.... 0a eimai egw sth mesh aggalia me ton Idi?

Exw katebasei taxuthta kai feugw foularistos gia plateia E3arxeiwn, opou kernaw kai frappeccino komwdino..!

H MONH ORGANWSH POY XREIAZOMASTE EINAI H EPIKOINWNIA MAS MESW TOU MOTO.GR, XWRIS KAPELA, XWRIS SHMAIES (ki as petagontai kati antidrastika arxidia na mas xalasoun th piatsa).

:beer:

Avapxia
07/02/2005, 01:41
Twra pou to 3anaskeptomai 0a diafwnhsw me ton eauto mou. Einai dunatwn mesa apo to moto.gr na mazeutei arketos kosmos na kanoume entupwsh? An de to diafhmisoun polles kai diafores lesxes motosukletwn kai to uposthri3oun mia xoufta an0rwpoi 0a maste, les kai organwnoume sunanthsh se taberna.

Pantws 0a protimousa sto mellwn Trith meshmeri:wave2:

Avapxia
07/02/2005, 21:00
να πας εσυ και οι φιλοι σου τα πρεζακια να καψετε καμια σημαια και να κανετε κανα πλιατσικο σε κανα περιπτερο

κινησεις που αφυπνίζουν το λαο

XPYSH AYGH XPYSH AYGH XPYSH AYGH XPYSH AYGH XPYSH AYGH XPYSH AYGH XPYSH AYGH XPYSH AYGH XPYSH AYGH XPYSH AYGH XPYSH AYGH XPYSH AYGH XPYSH AYGH XPYSH AYGH

Ti kollhma pou trabaei auto to paidi de legetai. Orismenes fores pisteuw oti den einai wn alla ena bot pou trexei se kapoio online systhma kai molis brei th le3h XPYSH AYGH kapou mpenei sth suzhths kai brizei auton pou tolmhse na xreisimopoihsei ton oro. Sobara, dokimaste to, ftia3te ena yeutiko kwdiko mpeite se opoidhpote thread kai grayte XPYSH AYGH malakes XPYSH AYGH paliomalakes.

Mesa se klasmata tou deuteroleptou 0a exei bgei o Idi (kammia sxesh me gennhtiko organo pou omoiokataluktei) kai 0a sas skulobrizei.

Na koita3te twra, edw pio katw 0a bgei na me brisei kai meta "st'arxidia tou st'arxidia tou st'arxidia tou".

Akou re pousth mou, bgalane kai ta bot arxidia!
Allazw nickname, 0a ginw Idi2_beta_version_download_NOW!

Spazz
08/02/2005, 10:32
ειμαι κι εγω αντιθετος με τις καμερες.και αν ισχυουν ακομη μερικα πραγματα που διαβασα εδω μεσα οπως πχ η καταγραφη ηχου εντος των 100 μετρων οχι απλα θελουν ξηλωμα!ξηλωμα και στον κωλο του καθε υπευθυνου!

δεν κοιτανε να φτιαξουν καναν δρομο οι μαλακες!

αν κατουρισεις διπλα απο τηλεφωνικο θαλαμο θεωρειται καταστροφη δημοσιας περιουσιας?τετιμποισμος?θα σου ασκηθει ποινικη διωξη?? ξεφτιλα εντελως!

ασε που συγκεκριμενα ενεργα ατομα που μπορει να διαμαρτυρονται απο πορεια σε πορεια θα τα εχουν στο ματι.ετσι, γιατι οταν εισαι το αγκαθακι στο ποδι των μεγαλων πρεπει παση θυσια να σε πεταξουν.....

απαραδεκτες οι καμερες και δεν σηκωνει καμια αμφισβητηση το θεμα!

κι αν το θελετε και ετσι ναι ειμαστε αλητες μηχανοβιοι και κυκλοφορουμε χωρις πινακιδες.οχι θα κατσουμε να μας γραφουν επειδη οποτε τους καυλωνει και θελουν και δωρο χριστουγεννων βγαινουν και θεριζουν(αυτο ειναι απο αλλο επεισοδιο αλλα μου εσκασε τωρα χααχ)

afrotwin
08/02/2005, 11:52
ego diapistosa orismena pragmatakia mpenontas edo sto toso sovaro kata ta ala 8ema.

katarxin den xriazome ego gia na gini shit ena post pia :lol:
:rotflmao: :rotflmao:

ala as soveftoume

i kameres ke olo to sistima parakolou8isis eftase tin morfi pou exi simera logo ton olimpiakon agonon

parakolou8ousan entatika ke kirios gia logous tromokratias
to sistima simplirone to zeppelin

min tin psaxnete ta sistimata parakolou8isis exoun dinatotites pou den fantazeste logo tis digital texnologias

mporoun na doun ta spirakia sas ke na akousoun to gourgourito tis kilias sas ka8os ke na anixnefsoun ti kouvalate

an 8imaste pirame ke sinxaritiria apo ta zoa tous amerikanous gia ta sistimata mas

afta ta sistimata litourgounte apo kapio prosopiko kata ena meros ke apo ena robotiko sistima kata ena alo
diladi aftomatopioisi ke lipa..

to sxolio oti den exoun piasi pote i den exoun episimani kati pou xrizi voi8ias i niaksimatos apo merous tous den kseroume kata poso ali8evi ke to vlepoume mesa apo tin sfera tis ipo8esis
ipo8etoume diladi oti den exoun voi8isi pote me aftes tis kameres kapion

ego 8a elega oti epidi i polites ine ipopsiasmenoi gia ta simia pou iparxoun kameres apofevgoun to oti dipote exi sxesi me paratolma i paranomia
idika i paranomi 8a itan ili8ioi na pane mprosta stis kameres na kanoun kati
opote ke den 8a dite pote tipota se afta ta simia pou na exi sxesi me afta pou proanafera

akoma ke i odigoi aftokiniton ine paradigmatika nomotagis
iparxi diladi mia prospioisi ton politon mprosta stis kameres
ke afto tis ka8ista axristes pia giati den dixnoun tin akrivi simperifora tis katastasis

iparxi ke to alo meros pou ine i ipaliloi tou kentrou parakolou8isis pou epidi exi teliosi i periodos tis entonis anisixias den ka8onte pano apo tis kameres oli mera ke oute ine tosoi osoi itan stin arxi

se periptosis pou kati simvi ke xriasti erevna 8a anatreksoun argotera stis engrafes pou katagrafonte apo aftes tis kameres
ke siga min to kanoun gia mixanakia xoris pinakides ke ala ka8imerina mikro paraptomata
min imaste ipervoliki os pros afto

stin elada zoume ola ipolitourgoun

prin apo afto to diktio parakolou8isis ipirxe alo pio palio ke me ligoteri emvelia ke skopo ixe ton elenxo giro apo tin voulia gia tixon energies ke ixe 8ix8i ke paliotera to 8ema apo dimosiografous oti katapatonte ta an8ropina dikeomata
ala epidi i dimosiografi to kanoun afto kata koron kanis den tous edose simasia.

simera,i malon edo ke pola xronia iparxoun ala sistimata parakolou8isis poli pio energa ke pio amesa apo aftes tis kameres gia tis opies gkriniazoume pou mprosta tous aftes i kameres fenonte amelitea posotis

to sistima eshelon (an to grafo sosta) pou parakolou8i ka8e sinomilia mas pou periexi leksis klidia opos tromokratia fonos egklima ke oti alo exi sxesi me kapia energia ektos tis kinonikotitas
akoma ke afto pou diavazete tora 8a tsekaristi apo afto to sistima parakolou8isis

oti lete sto kinito sas parakolou8ite
ola ta mail pou stelnete parakolou8ounte
ta sta8era tilefona parakolou8ounte
edo ke kero mporoun na sas akousoun apo to kinito sas akoma ke an ine klisto an to epileksoun
ola ta mesa diktiakou tipou parakolou8ounte asistola
i pistotikes kartes ke mia apli pliromi logariasmou tis dei parakolou8ite
diladi imaste iposteno klio parakolou8isis ka8e mera ke ora pou aftes i kameres ine apla diskedastikes

opioi nomizoun oti afta pou leo edo ine epistimoniki fantasia den exoun para na kanoun mia mikri erevna sto internet ke se periodika pou asxolounte me to zitima
ke as analogistoun pos vre8ikan tromokratikes organosis ke empori narkotikon ksafnika ta teleftea xronia pou paliotera den ixe kanis idea gia tin iparksi tous

to 8ema diladi tis parakolou8isis exi pari diastasis ektos elenxou
prosfata pigan tous ipef8inous tou eshelon sta dikastiria giati ine antisintagmatiko afto pou simveni ke exi ftasi se simia na sinergazete me doriforous ikonas me poli megali efkrinia ke na se vlepoun mesa sto spiti sou apo doriforo
isos meriki 8a exete di ikona apo doriforo enos zevgariou papoutsia dipla se pagkaki

meta ine ke to alo oti den mporoun meriki na zisoune xoris kameres 8es giati exoun sini8isi katastasis tipou fame story ke den tous fenete eksofreniko pia i gia opio dipote alo logo

dite ke tous motosikletistikous silogous den 8eloun na dosoun mia parastasi apla se aftous tous distixous pou variounte mprosta sta monitor outo soste na perasi stous ipef8inous tis kivernisis to 8ema

ala 8eloun ke kanalia na gini ke i anapantexi provoli
imaste i tade ke kanoume afto..

ke pioi 8a ine i apodektes aftis tis provolis?
katines tipou tatianas ke nikokires pou metaksi vefas ke zodion 8a doun ke afta ta enoxlitika peri mixanovion
ke 8a poun giati den tous mazevoun pou mas kovoun tin ekpompi me tis vlakies tous ke 8a mou kai to keik
ke genika o aplos politis pou den koptete gia to 8ema oute apofasizi gia kati oute pistevi oti 8a alaksi kati apla ke mono enoxlite

sinexia pio kato

afrotwin
08/02/2005, 12:17
sinexia apo pio pano

afti pou ine na paroun to minima 8a to paroun
i kameres 8a xriastoun gia logous entiposeon ine eksipni taktiki
gia kapio ftiasko omos, an iparxi antapokrisi apo merias politias 8a ine gia logous entiposeon
giati opos afti 8a to kanoun gia aftous tous logous apo tin ali 8a kseroun oti siga min odigane etsi i mixanovioi ka8e mera..

astous na peksoun to pexnidi tous ke emis to diko mas
ipoti8ete oti exoun simantikotera pragmata na asxoli8oun
ine ke afto ali8ia

se ka8e periptosi afto olo to kimeno ine isopedotiko?
ke giati to leo olo afto?
ke ti protino telos panton?
na minoume ametoxi?

oxi ala na kanoume ala pio dimiourgika pragmata gia na kerdisoume tin evnia tis politias ke tin simpa8ia ton politon
ke na exoume ta pronomia pou mas aksizoun

ke pia ine afta na organonoun i lesxes ke ta club voi8ies me 8ema tin poli mas ke tous polites
na simetexoun sta dimotika simvoulia
na voi8ame na anava8misti i poli me ides me praktikes
me sxedia me prosopiki doulia me e8elontiki doulia
na mazeftoun i lesxes tade na ftiaksoun afto to provlima sto odostroma na isiosoun ekines tis straves ke epikindines mpares
na voi8isoun sinan8ropous na epiviosoun
na ginoun me kapio tropo energoi polites aftis tis xoras

oxi na perimenoume apo ton ka8e ena na endiafer8i gia olous emas otan emis i idioi den endiaferomaste gia tous eaftous mas
ke protimo na silif8o giati eftiaxna mia mpara para gia parempodisi kikloforias

giati an kati pa8o stravo gia tin nomo8esia 8a ine ena paradigma na doso politiko kostos sto ekastote koma
tote na xrisimopioiso ke ta kanalia ke tin dimosiotita gia na 8ikso ena stravo gegonos
oti diladi emena to club tade ton politi tade me 8eorisan paranomo giati 8elisa na epemvo se kati pou itan epikindino gia tous sinan8ropous mou
afto an gini 8a exi terastio politiko kostos is varos tis kivernisis giati kamia kinoniki omada den 8a to di arnitika oson afora ton politi ton forea

afto ine ine mikro ke asimanto paradigma
pola mporoun na ginoun mesa apo sinidisi ke organosi mexri ke pistes mporoume na ftiaksoume

ala anti olon afton ka8omaste se mia akri ke 8eoroume tin kinonia ipef8ini pou imaste emis

to tade koma ipef8ino pou to psifisame emis

ton ka8e dimosio ipalilo pou ton plironoume emis

8a anakalipsoume telika oti gia ola imaste ipef8ini emis
oloi mas o ka8e enas apo emas

as pame lipon oli to savato na diadilosoume enantia ston eafto mas
ke meta as pame gia kafe mpiritsa ke oti re aderfe
emis to xreos mas to kaname

voi8isame ke tin kefali tis organosis na provli8i mesa apo kameres pou antipa8oume
i epilektika antipa8oume sory:lol:

ke ti egine ase 8a fisiksi kanas dourios anemos na mas pai ke pio pera.....:lol: :lol:

ke olo afto den ine 8ema kapias politikis ke komatikis aksias deksias i aristeras i aristerodeksias me peristrofikes ke akrees tasis
ala 8ema tou politi ke oxi tou xristou politi
ala tou politi an8ropou pou zis stis polis
ke epomizete ola ta vari pou dimiourgi i adrania tou

O BIG BROTHER WATCHING YOU
etsi ke alios,
kanton na vare8i ke na aftoktonisi apo varemara
ke meta ksanarxizoume

Spike
09/02/2005, 11:36
BLA BLA BLA BLA .....

O KATHENAS LEEI TO KONTO TOU KAI TO MAKRY TOU .....
AN EINAI NA PATE ETSI TO SABBATO STHN DIAMARTYRIA ... KALYTERA NA MHN PATE KATHOLOU....
TI APEGINE H ENNOIA THS ENOTHTAS??

OPOS EIPE KAI KAPOIOS NORITEA....
AN TO PISTEUEIS KANE TO , AN OXI ...
KATSE SPITI SOU.....

(METAXY MAS OXI POS THA EXEI APOTELESMA GIATI EXOUN XODEUTEI PARA POLLA LEFTA GIA NA TOPOTHETITHOUN OI KAMERES ALLA TOULAXISTON H IDEA EINAI NA DOUN KAPOIOI OTI DEN MASAME KOUTOXORTO...)

afrotwin
09/02/2005, 11:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spike
BLA BLA BLA BLA .....

DEN MASAME KOUTOXORTO...)

emis oxi ala i agelades ke ola ta zoa pou trome me afto trefonte
kat epektasi........

ke apo oti fenete den se apasxoloun i gnomes ton alon arki na exoun tin diki sou...

orea lipon pote apofasises oti imaste elef8eri na diadilosoume?
:lol: :bawl: :lol:

Spike
09/02/2005, 12:09
SYNITHOS DEN ENOXLOUMAI ME TETOIOY EIDOUS SXOLIA ALLA STHN DIKH SOU PERIPTOSH THA KANO MIA EXAIRESH

1. DEN EIPA OTI DEN ME APASXOLOUN OI GNOMES TON ALLON , APLA TO THEMA PARATRABHXE ME APOGEIO TIS P@P@RIES POU EIPES ESY ,
NAI SIGOURA O KATHENAS EXEI THN GNOMH POU DIKAIOUTAI ALLA ME TO NA TSAKONONTAI MESA SE ENA FORUM GIA KATI POU ALLOS TO PISTEUEI KAI ALLOS OXI TO BRISKO ANOUSIO...
AS PANE OLOI TO SABBATO EKEI NA DOSOUN TO PARON KAI META BLEPOUME...

lightnt
09/02/2005, 12:58

Ας οδηγήσουμε νόμιμα στο κέντρο της Αθήνας (ο ένας πίσω από τον άλλον, καταλαμβάνοντας χώρο περίπου ενός αυτοκινήτου, στη μέση της λωρίδας) για να δούνε κατά πόσο βοηθάει στο μποτιλιάρισμα να κινούνται οι μοτοσυκλέτες σαν αυτοκίνητα.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ

ΥΓ. Την πρόσκληση αυτή παρακαλείστε να τυπώσετε και να μοιράσετε σε όποιον φίλο σας μοτοσυκλετιστή μπορείτε , αλλά και να κολλήσετε σε καταστήματα, συνεργεία κ.λ στέκια της μοτοσυκλέτας που πηγαίνετε….

Αναρτηθηκε στο Εθνικο Θεατρο που δουλευω . Ολοι οι συναδελφοι και εγω θα ειμαστε εκει. :) :) :)

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
09/02/2005, 14:02
lightnt

Αναρτηθηκε στο Εθνικο Θεατρο που δουλευω . Ολοι οι συναδελφοι και εγω θα ειμαστε εκει.
------------------------------------------------------------------------------------
εγω προσοπηκα σε ευχαριστω για αυτο που εκανες. και να εισαι σηγουρος οτι σε ευχαριστουνε και πολυ αλλοι.
αλωστε ειναι για το δικο μας καλο:beer:

crs-k
09/02/2005, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από lightnt
Αναρτηθηκε στο Εθνικο Θεατρο που δουλευω . Ολοι οι συναδελφοι και εγω θα ειμαστε εκει. :) :) :)

Καλως ηρθες φιλαρακο (στους ενεργους χρηστες τουλαχιστον)! :wave2:

Καλη δουλεια!

Μπραβο! :winka: :smokin:

Spike
09/02/2005, 14:13
NA KANO MIA XAZH EROTHSH :
TO ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ POU AKRIBOS EINAI ?????

crs-k
09/02/2005, 14:21
NA KANO MIA XAZH EROTHSH :
TO ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ POU AKRIBOS EINAI ?????

Θελετε μαλωμα εσεις οι νεοι ... :sick:
Δεν διαβαζεται τα ποστ (ου μην και τα μαθηματα σας) ... :wacko:

Στην 1η σελιδα το ξαναρωτησε κι ο x-rider! :D

Στην Πατησιων, διπλα στο Πολυτεχνειο. :smokin:

Spike
09/02/2005, 14:32
:D :D :D
sorry :blush: :blush: gia tin xazi erotisi...
se euxaristo gia ta kala sou logia .... alla exo na diabaso biblio san foititis ....xmmmm.. gyro sta 10 xronia.... syn tou oti den eimai kai akribos apo edo gyro.... oute kan apo europi....

na sai kala pantos kai se euxaristo poly:wave2: :wave2: :wave2::uplate: :uplate:

crs-k
09/02/2005, 14:35
...............
na sai kala pantos kai se euxaristo poly:wave2: :wave2: :wave2::uplate: :uplate:

Δεν κανει τιποτα!

Αλλα καλου κακου, ελα με τον κηδεμονα σου ...

Spike
09/02/2005, 14:37
Tha to dokimaso alla i mitera mou dyskoleuetai poly na anebai stin mixani epidi einai psili kai griniazei..... :winka:

crs-k
09/02/2005, 14:39
Tha to dokimaso alla i mitera mou dyskoleuetai poly na anebai stin mixani epidi einai psili kai griniazei..... :winka:

:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:

Θα τα πουμε εκει! :wave2:

Avapxia
09/02/2005, 15:27

Geia sas megaloi,
eimai 14 xronwn kai 7 mhnwn, sxedwn 15 dhladh, alla den exw diplwma. Exw mia CR500 (me kit 585) supermottard. Den exw pinakida giati den exw kai diplwma.
Teleutaia eixa bgalei ton terastio sigasthra gia na ton ftia3w (eixe fthsei kai ton ualobambaka kai to swlhna kai 3 set reeds ) kai den ton briskw, alla nomizw phgainontas arga sthn diamarthria den 0a kanei kai toso 0orubo. Ti lete;

Menw sta katw Pathsia, pws 0a er0w se auto to mouseio pou lete;

Sas afhnw twra giati h mama fwnazei mesa pws oi fakes einai etoimes na paw na faw... ftou gamwto kai molis efere o taxudromos ena neo kit pistoni Wiseco ProX me mono elathrio ki elega na to alla3w mexri tis 6 pou exw frontisthrio na paw me to CRaki..... 0a paw me to papi.... Z125 (kit 180cc anoixth e3atmish kai sirmatenio filtro mhn katapiei kammia mpota mesa).

It's a free country ......... oh yeah!!!!!!!

YG 1 Den 0elw kameres oute egw, gia eunohtous logous bebaia oxi gia tis filosofikes paparies pou lete eseis oi megaloi!

YG 2 Mhpws exei kaneis na mou danisei kanena kranos etsi gia th diadhlwsh kai mono !!

YG 3 Ekeinos o papous 40+ me to RG500 pou 0elei na kanoume kontres 0a ton apomakrunetai apo emena mhn lene oti egw ekana olo ton 0orubo sth parelash

YG 4 H mama mou leei h" erxomai twra gia fakes h" 0a mou thn kanei bides kai 0ruyala Acerbis th mhxanh

YG 5 0a ferw mpoukalia gia molotwf, toubla poios 0a ferei, den exw kouti pisw apo to CR585R oute ftero den exw alla asxeto

YG 6 Th malakismenh trexei twra me th bariopoula katw ap'th polukatoikia .........MAaaaaamaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
:bigcry:

Spike
09/02/2005, 15:31
EXEIS SKEFTEI POTE NA ZHTHSEIS "EPAGGELMATIKH" BOITHEIA STO PROBLHMA SOU ??

Avapxia
09/02/2005, 16:35
EXEIS SKEFTEI POTE NA ZHTHSEIS "EPAGGELMATIKH" BOITHEIA STO PROBLHMA SOU ??

Eimai sto 0alamo 7 gia to kalo mou, alla to Sabatto exw kanonhsei e3hthrio 4 wrwn gia th diadhlwsh.

Eimaste polloi apo to Dromokai'kio me mhxanes 0a er0oume oloi, kai sou lene gia kapelwma diamarthrias, edw na deis!
Dromokaikio Motorcycle Club (One flew over the cookoo's nest)

Sta 15 skotwsa th mana mou giati mou peira3e th mhxanh, egw ftaiw; De m'aresoun oi fakes! Meta phra fora kai tina3a kai to lukeio!
Niw0w oti me parakolou0oun!
Oi fwnes mesa mou lene oti kapoios einai katw apo to keyboard kai diabazei ta plhktrologhmata mou, anapoda omws. Ta pernaei apo thn mustikh uphresia apokwdikopoihsewn gia na ta baloun mpros pisw! Ohhh... yeahhh....
Ama grayeis edw Bin Laden Bin Laden Bin Laden se parakolou0oun sigoura, ki ektos Dromokaikiou! Alla emeis exoume dikaiologia kai XARTI! Pistopoihtiko, pws to lene!

0a anarwtieste ti exw parei;
Tipota, me ton OTE th FOrthnet, thn HOL, milaw ap'to prwi yaxnw na dw poios douleuei poion gia na baleis ena gamhmeno ADSL

.....tou tou...tou.tou.... briskeste se anamonh... aaa... na sas sundesw me to tmhma uposthri3hs.... de 0elw, esas 0elw, exete glukeia fwnh....... AAAAAAAOOOOOOYYYYYYYYY!!!!

Ohhh... yeahhh..... GLOBILIZATION
Kalwdiosame th mizeria mas.... h" mas thn kalwdiwsan;

0a balw to magio mou kai 0a bgw me thn RG na paw gia mpaneio sth Loutsa na koularw!

Camera, Lights, ACTION!!!!!!!!!!

Apo to keli sto Dromokaikio anarwtiemai an eimai egw mesa h" eseis e3w;
ESEIS GNWRIZETE?????????

:bawl: :bawl:

DODOK me akous; Erxomai me to magio gia enduro sth Naousa, ka0arise tis pistes! To KLX petaei! Kanei souza me miso gkazi!
:eyepop:

Avapxia
09/02/2005, 16:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από lightnt

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Na kanw ki egw mia xazh erwthsh parathrhsh, me sobarotero tono.

Mhpws 0a eprepe na leei APA0EIA kai oxi EMPA0EIA??????

crs-k
09/02/2005, 18:58
.................
Mhpws 0a eprepe na leei APA0EIA kai oxi EMPA0EIA??????

Μαλλον ετσι πρεπει να λεει, αλλα ας μην το κανουμε θεμα ...

africanos31
10/02/2005, 08:49
"Anarxia" kane oti θες αλλα ετσι και ερΘεις χωρις εξατμιση θα σε βαραω σ ολη την πορεια.Και Εγω εχω μεγαλο πουλι αλλα δεν κυκλοφορω γυμνος...........

afrotwin
10/02/2005, 09:08
Geia sas megaloi,
eimai 14 xronwn kai 7 mhnwn, sxedwn 15 dhladh, :

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

fagaki :look:

afrotwin
10/02/2005, 09:11
SYNITHOS DEN ENOXLOUMAI ME TETOIOY EIDOUS SXOLIA ALLA STHN DIKH SOU PERIPTOSH THA KANO MIA EXAIRESH

1. DEN EIPA OTI DEN ME APASXOLOUN OI GNOMES TON ALLON , APLA TO THEMA PARATRABHXE ME APOGEIO TIS P@P@RIES POU EIPES ESY ,

paparies?:lol: :lol:

kimisou agkeloudi mouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

isagogi apo paradosiako nanourisma...:rotflmao: :rotflmao:

makari na itan paparies

a! ke pou ise efxaristo pou ekanes ekseresi gia mena
ke kalo ine na milas orea se emena giati 8a er8o stin ekdilosi
den ine anagki na se paro agkalia ke na se gemiso filia....

Spike
10/02/2005, 09:17
AMA MOU TRAGOUDISEIS KAI TO YPOLOIPO TRAGOUDAKI POU XEKINHSES ...!!

nikoskkk
10/02/2005, 10:33
Να πάρω και τη γυναίκα μου με το scoter??? Αν κάνει ζέστη μου είπε ότι θα έρθει.:sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :sun:

Avapxia
10/02/2005, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
"Anarxia" kane oti θες αλλα ετσι και ερΘεις χωρις εξατμιση θα σε βαραω σ ολη την πορεια.Και Εγω εχω μεγαλο πουλι αλλα δεν κυκλοφορω γυμνος...........

M'authn/es pou exw 0a er0w, den pernei alles, oti exei. Ama einai katw apo 3500r/m einai upoferto!
Na ferw kai ena set mpouzi gia kalo kai gia kako!
H fwtografiitsa den sou leei kati;

Sobara an einai rally apo Africa kai Transalp me manisies e3atmiseis den erxomai, ektos ki an exei kaneis kanena papi na mou danisei.

ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
10/02/2005, 15:24
σε αλλο φορουμ ερωτηθηκε γιατι ειναι τοσοι πολλοι και διαφορετηκοι λογοι που γινετε η διαμαρτηρια.
πχ της δυο προιγουμενες φορες ηταν για το παρκην. τωρα γιατι θα πρεπει να ειναι για 2-3-4 πραγματα και μαλιστα αναφερθηκε οτι το κημενο ειναι λιγο τουρλουμπουκη.
εγω σημφωνω με τον μανο και σας δινω την απαντηση που εδωσε.

..... [Μάνος ] 2005-02-10
Η εκδήλωση γίνεται απο την "Πρωτοβουλία Μοτοσυκλετιστών". Σε αυτήν την πρωτοβουλία συμμετέχουν αρκετές λέσχες και βεβαίως μεμονωμένοι μοτοσυκλετιστές. Η φιλοδοξία της πρωτοβουλίας είναι να ενώσει τους μοτοσυκλετιστές σε κοινή δράση. Σαν άτυπη ένωση πολλών λεσχών και μοτοσυκλετιστών , όπως καταλαβαίνεις είναι λίγο δύσκολο να συμφωνήσουν όλοι σε μία κοινή άποψη. Αρα η πρωτοβουλία προχωρά σατ πρώτα της (νηπιακά θα έλεγα) βήματα με συνισταμένη απόψεων. Ο στόχος είναι κατ' αρχάς να συνηθίσουμε στην ιδέα του να κάνουμε πράγματα όλοι μαζί. Οπωσδήποτε θα γίνουν και λάθη , αλλά το σημαντικό είναι ο σκοπός. Και ο σκοπός είναι να η κοινή δράση (ακόμη και για μία βόλτα). Μόνο έτσι θα επιτευχθεί η μαζικότητα (αυτήν που τόσες φορές έχουμε ακούσει να λέγεται πως λείπει απο τον χώρο της μοτοσυκλέτας). Τώρα για τους στόχους: Η πρώτη εκδήλωση ήταν για το παρκινγκ. Επίτηδες η δεύτερη είχε άλλους στόχους. Οχι γιατι η πρωτοβουλία το παράτησε το θέμα , αλλά γιατί κρίθηκε πως μεταξύ 2 εκδηλώσεων για το παρκάρισμα έπρεπε να μεσολαβήσει και μία άλλη. Και για το παρκάρισμα , και για την διήθηση και για τα κάγκελα , ο σκοπός είναι να γίνουν και τα επόμενα βήματα. Μόνο που για να γίνουν τα επόμενα βήματα και για να σε ακούσει κάποιος "αρμόδιος" χωρίς να σε γράψει , πρέπει να του έχεις δείξει πριν πως ενδιαφέρεσαι σοβαρά και πως ενδιαφέρονται ΠΟΛΛΟΙ και όχι κάποιοι "γραφικοί". Δεν ξέρω αν σε κάλυψα. Απλά να προσθέσω ότι μερικοί πιστεύουν πως κάποιος πρέπει να "κουνηθεί". Όσοι νομίζουν το ίδιο , απλά ξέρουν τι να κάνουν , αρχίζοντας απο το Σάββατο.

μανο μου απο εμενα :beer: :beer:

Dodok edessa
10/02/2005, 19:57
[to lene!

DODOK me akous; Erxomai me to magio gia enduro sth Naousa, ka0arise tis pistes! To KLX petaei! Kanei souza me miso gkazi!
:eyepop: [/B]

ΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ????

:uplate: :hypnotize

ΣΟΥΠΕΡΜΑΝΤΟΛΙΝΙ ?????ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΖΕΤ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΟΥΣΑ …..ΕΙΠΑΜΕ ΕΔΕΣΣΑ

:eyepop: :lol: :evil:

8549

crs-k
12/02/2005, 07:13
Ελααα ....

ΜΗΝ ξεχνιωμαστε !!!

Τελειωνετε με τον καφε και παμε !!! :smokin:

crs-k
12/02/2005, 07:36
Υπαρχει ανακοινωση (http://www.mototriti.gr/_NEA/preview_news.asp?CATEGORY_id=41&NEWS_DATA_ID=30805) και στο ΜοτοΤριτη για την πορεια ... :wacko:

Avapxia
12/02/2005, 14:15
Phga na katsw kai me stelnei h kura gia zaxarh kai makaronia

Avapxia
12/02/2005, 15:25
De pernaei o fasismos!

Bia sth bia..... ti lew, la0os forum ;)

Swstes fwtografies omws!

8645

Avapxia
12/02/2005, 15:33
Ean briskeste mesa s'autes tis fwtografies kai 0elete na sas sthlw to original (2048x1600.. teras) h" focus apo sugkekrimeno komati sthlte email sto avapxia@yahoo.com

Ean pare3h0hkate pou bre0hkate mesa sth fwtografia ..... ...
...sta oo mou!

8646