Σύνδεση

View Full Version : δε μπορώ να χαρώ τη μηχανή μου...

618RR
30/06/2008, 20:14
:confused:

Έχω πολλές φορές αποφασίσει να γράψω για το παρακάτω θέμα, αλλά πάντα το άφηνα στη μέση...

Πριν αρχίσετε τα
- το κείμενο είναι μεγάλο, ξαναρίχτα πιο απλά...
- δε μας παρατάς ρε φίλε με τα προβλήματά σου...
- με τη μηχανή που αγόρασες τι περίμενες;
- ... :rolleyes:

Η πραγματικότητα (μου) έχει ως εξής...

Εργάζομαι πολλές ώρες τη μέρα (10-14) και συχνότατα τα Σαββατοκύριακα (ή όταν δεν εργάζομαι προσπαθώ να συνέλθω)...

Οπότε έχω ένα μόνιμο αίσθημα ότι δε χαίρομαι την οδήγηση ( :nono: και δεν έχει να κάνει με το GSR - ας μείνουμε στο θέμα :look: )

Στις λίγες περιπτώσεις που μπορώ πραγματικά να χαρώ τη μοτοσυκλέτα (κάποιο "ελεύθερο" ΣΚ, κάποιο ταξίδι) η φίλη μου δε χαίρεται το ίδιο...

Βλέπετε για να ακολουθήσει οπουδήποτε προηγείται (ή έπεται...) ένας τεράστιος τσακωμός με την οικογένειά της που ανατριχιάζει και μόνο στην ιδέα του "δαίμονα - μοτοσυκλέτα"...

Προτεραιότητά μου σίγουρα είναι να είμαι μαζί με τη φίλη μου (χωρίς συζήτηση - είναι από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου), οπότε συνήθως υποχωρώ...

... και μπαίνω κατσούφης στο "κουτί"...

Όταν πάμε κάπου με τη μηχανή αισθάνομαι ότι μου κάνει τη χάρη...

Μέχρι τώρα δε (έχει κι άλλο, που πάτε; :ZZZ: ) μια και η τσέπη μου δεν είναι βαθιά και έχοντας δόση για τη μηχανή, ανάγκες εξοπλισμού και τα σχετικά της έξοδα :evil: trackdays, σχολεία ασφαλούς οδήγησης και άλλες ευχάριστες συναθροίσεις μου ήταν απαγορευτικές...

Επιπλέον, κανένας φίλος/η δεν ανήκει στη συμπαθή συνομοταξία των σιδερόκωλων...

Έτσι λοιπόν δεν ξέρω τι να κάνω:

- Έχω δοκιμάσει να αποδεχθώ την κατάσταση και δε μπορώ...
- Έχω σκεφτεί να πουλήσω τη μηχανή αλλά δε νομίζω να ηρεμήσω έτσι...
- Προβληματίζομαι μήπως μια ειδική μοτοσυκλέτα, με περιορισμένο είδος χρήσης (πίστα ή χώμα) θα ήταν η λύση, ώστε να ξεκ@υλώνω, αφού δε μπορώ να βγάλω το διάολο από μέσα μου :rotflmao: (από τα 11 που πρωτοκαβάλησα το παπάκι μου, δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς δύο ρόδες) :smokin:

Η πίστα μάλλον αποκλείεται λόγω υψηλότατου κόστους, οπότε μένει το χώμα...

ΑΛΛΑ:
- που, πώς, πότε
- μήπως παραμυθιάζομαι και θα μπω άδικα σε έξοδα;

Όσοι έχουν ανάλογες "πικρές" :cool: εμπειρίες (ή καμιά καλή ιδέα) και δεν αγανάκτησαν με το μακροσκελές κείμενο παρακαλούνται να συμβάλλουν...
:smokin:

apav
30/06/2008, 20:31
Συζήτησε το και δες εάν θα σας καλύπτει κάποιο τουριστικό δικάβαλλο, (του στυλ στρώμα) το οποίο θα το χαρείτε και οι δύο. Με αυτά που γράφεις, θεωρώ ότι δεν τείνεις σε μεγάλες συγκινήσεις (γκαζ΄!) αλλά θες να το κυκλοφορείς. :wave2:

daddy78
30/06/2008, 20:32
Εύλογοι οι προβληματισμοί σου, όμως...

την απάντηση την έδωσες μόνος σου. Πάρε εντουράκι να βρείς την υγειά σου... όποτε θέλεις και μπορείς θα παίρνεις το μοτόρι σου και βουρ για το βουνό (με παρέα πάντα ...)

για ρίξε ένα βλέφαρο εδώ (http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=54)

:wave2:

McGyver
30/06/2008, 20:34
Άλλαξε οπτική γωνία...

Μη λες "δεν μπορώ να χαρώ τη μηχανή μου", αλλά "μπορώ να χαρώ τη μηχανή μου σπάνια"...

Είναι το πρώτο βήμα, σιγά σιγά θα κάνετε και τα επόμενα...

:winka:

618RR
30/06/2008, 20:46
Συζήτησε το και δες εάν θα σας καλύπτει κάποιο τουριστικό δικάβαλλο

... δεν είναι θέμα τύπου μοτοσυκλέτας, είναι της μοτοσυκλέτας γενικά ...

Άλλαξε οπτική γωνία...

... δεν έχεις άδικο, αλλά ψάχνω την άκρη του νήματος δυο χρόνια τώρα...

- αρχικά επένδυσα στο χρόνο
- μετά το αποδέχθηκα (επιφανειακά...)
- και τώρα σκέφτομαι ότι τζάμπα προσπαθώ, οπότε ψάχνω μια ατομική λύση...

Και όπως καταλάβατε, όλα αυτά ξαναήρθαν στο φως με τη συζήτηση περί διακοπών...

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

charlie says
30/06/2008, 20:55
αν δεν εχεις μοτοπαρεα δοκιμασε να πας εκδρομη με μια λεσχη φιλων μοτοσυκλετας και ισως ολα να ερθουν πιο ευκολα καιγια την φιλη σου αλλα και για σενα:)

Giorgos19
30/06/2008, 20:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από 618RR
Συζήτησε το και δες εάν θα σας καλύπτει κάποιο τουριστικό δικάβαλλο

... δεν είναι θέμα τύπου μοτοσυκλέτας, είναι της μοτοσυκλέτας γενικά ...

Άλλαξε οπτική γωνία...

... δεν έχεις άδικο, αλλά ψάχνω την άκρη του νήματος δυο χρόνια τώρα...

- αρχικά επένδυσα στο χρόνο
- μετά το αποδέχθηκα (επιφανειακά...)
- και τώρα σκέφτομαι ότι τζάμπα προσπαθώ, οπότε ψάχνω μια ατομική λύση...

Και όπως καταλάβατε, όλα αυτά ξαναήρθαν στο φως με τη συζήτηση περί διακοπών...

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Ειναι δεδομενο οτι οταν ειμαστε σε μια σχεση "δινουν" και οι δυο.Για να μπορεσουμε ομως να "δωσουμε" θα πρεπει να εχουμε καποια πραγματα μονο για τον εαυτο μας ωστε να φορτιζουμε τις μπαταριες μας..Αυτο που προτεινω (αλλα το πιο σιγουρο ειναι οτι θα το εχεις σκεφτει) ειναι να κρατησεις την μηχανη για την παρτη σου..Απλα για να περνας λιγο χρονο μονος σου και να ερχεσαι στα ισια σου.Για να την ευχαριστηθεις δεν ειναι αναγκαιο να γραψεις τα χιλιομετρα.Απλα μια βολτα μεχρι τα Λιμανακια πχ το βραδυ φτανει (προσωπικη αποψη!).Οσο για την παρεα,και γω ημουν στην ιδια φαση...Αν πας σε μια συναντηση του φορουμ σιγουρα θα βρεις παιδια που θα κανεντε καλη παρεα!!Γμτ κριμα που δεν υπαρχει πλεον το gsr να σε ελεγα να την καναμε για βολτουλα!!:sad:

panagiotispapa
30/06/2008, 21:34

Προτεραιότητά μου σίγουρα είναι να είμαι μαζί με τη φίλη μου (χωρίς συζήτηση - είναι από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου), οπότε συνήθως υποχωρώ...

... και μπαίνω κατσούφης στο "κουτί"...

Εδώ είναι ΟΛΟ το ζουμί της υπόθεσης.

Κατά την προσωπική μου άποψη, σε κάποια πράγματα δεν υπάρχουν ημίμετρα και δεν γίνονται συμβιβασμοί. Με απλά λόγια, ή θα παρατήσεις την μηχανή ή θα παρατήσεις την γυναίκα (και κάθε γυναίκα που δεν θα έχει το ίδιο πάθος με εσένα - γιατί η μηχανή δεν είναι ένα μεταφορικό μέσο, είναι πάθος). Αλλιώς, θα είσαι μια ζωή μέσα στην γκρίνια (από την σύντροφό σου) και στο παράπονο ότι δεν έζησες έτσι όπως ήθελες. Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό απ'όλα είναι να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις και έτσι όπως το θέλεις. Οπότε, θα πρέπει να επιλέξεις τί τελικά θέλεις, και τί είναι πιο σημαντικό για σένα.

el_hymador
30/06/2008, 21:55
ε καλα, αστηνε και λιγο μονη της κανα ΣΚ...δεν θα παθει τιποτα....(την γυναικα εννοω)

Bavarian
30/06/2008, 23:27
Φιλαράκι σου απάντησαν λίγο πολύ οι αποπάνω...πάρε τη μηχανή σου όποτε μπορείς και κάνε λογκάδα ταξίδια μόνος σου για πάρτη σου.Μόνο έτσι θα την ευχαριστηθής...ένα τανκ μπαγκ με δυό σώβρακα και κάνα τ-σέρτ και δρόμο.Γυναίκες και λοιπά συναφή είναι περιτό βάρος και περιτό έξοδο σύν ότι βαριούνται γρήγορα και γκρινιάζουν...

devil's animal
01/07/2008, 00:13
θα σου απαντησω οσο πιο απλα μπορω αλλα δυστυχως αυτα που θα πω θα ειναι σκληρα.

πρεπει (δυστυχως) να διαλεξεις. μηχανη ή γυναικα.:rolleyes:

οσο και να προσπαθεις να το βγαλεις απο το κεφαλι της (και των δικων της) ΔΕΝ θα μπορεσεις, ποσο μαλλον αν ακολουθησει καμια πτωση..(φτου,φτου μακρυα απα μας).
ο χαρακτηρας του ανθρωπου σε τετοια ηλικια δεν αλλαζει.
παντα θα γινονται συμβιβασμοι ειτε απο την μερια σου (μπαινω στο κουτι και "σκαω" βλεποντας μοτοσυκλετιστες στον δρομο) ειτε απο την μερια της (ανεβαινω με φοβο και σφιγγω τα δοντια σε καθε στροφη και καθε ανοιγμα του γκαζιου)

ειστε και οι 2 δυστυχισμενοι ετσι και δεν το ξερετε.
τα κανετε ολα για τον αλλον και την αγαπη που (προφανως) εχετε αλλα το πραγμα ειναι βαθυτερο.

το να φευγεις μονος σου ειναι ημιτελες (το ξερω και το εχ νοιωσει) θες να εχεις τον ανθρωπο σου μαζι, να μοιραστειτε την διαδρομη, τον προορισμο, τις αναποδιες..... την ΖΩΗ με την μηχανη.

το να μπαινεις σε κουτι για μια ζωη (μαλλον- αυτο εσυ θα το πεις) σε καταδικαζει να κανεις κατι το οποιο δεν θες και ο συμβιβασμος για μεγαλο χρονικο διαστημα καταληγει σε απωθημενα.

το να ανεβαινεις το βουνο και να ξεκ@υλωνεις ειναι μια λυση αλλα εξαρταται απο εσενα ποσο θα αντεξεις να κινεισαι μεσα στην κινηση,καλοκαιρι με το κουτι βλεποντας τους "αλλους" να ξεγλυστρανε....

για μενα:
1) αλλαξε την γυναικα με καποια που γουσταρει τις μηχανες
2) βλεπε 1.:lol: :lol: :lol:

υ.γ: εγω γενικα δεν ειμαι υποχωρητικος. αν εσυ εισαι και μπορεις να ζεις ετσι,αγορασε το καθαρο και λυσσα στο βουνο.
:beer: :beer:

ελπιζω να βοηθησα.

dodos 900
01/07/2008, 03:02
Η μηχανή είναι ελευθερία.

zubitos
01/07/2008, 06:37
:

οπότε μένει το χώμα...

Αστο αρχηγέ δεν θα στο πρότεινα.:D

Εκεί είναι που θα χωρίσεις σίγουρα.:lol:

Καλύτερα χώρισε απο τώρα και πάρε ότι γουστάρεις παρά να μπείς στο χώμα για να γλιτώσεις την μουρμούρα.

Το χώμα είναι ναρκωτικούλι με περίεργες παρενέργειες.:smokin:

XJR_Billy
01/07/2008, 07:32
Φίλε μου, μπορεί να κατάλαβα λάθος, αλλά γράφεις ότι "πέφτει τσακωμός με την οικογένειά της". Αν η οικογένεια της κοπέλλας σου έχει πρόβλημα, αυτό αντιμετωπίζεται...

Είτε με κάποιο ψέμα, είτε περνάς και την παίρνεις με το κουτί και μετά καβαλάτε την μηχανή...

Το αληθινό πρόβλημα είναι η ίδια η κοπέλλα σου...

Αν αυτή γουστάρει και δεν έχει πρόβλημα να πάει βόλτες μαζί σου, σίγουρα θα βρείτε κάποιο τρόπο να ξεγελάσετε τους δικούς της...

Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τη γυναίκα μου. Πριν δύο χρόνια με ένα παπί μας χτύπησε μία ΚΥΡΙΑ και συρθήκαμε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να γδαρθούμε ζωντανοί!!!

Από τότε, είχε πρόβλημα.

Αλλά από όταν πήρα καινούργια μηχανή, ξεπέρασε (κάπως) τον φόβο της και κάνουμε βόλτες και ταξίδια και όλα πάνε καλά (με λογικές ταχύτητες).

Εγώ θα σου πρότεινα να συζητήσεις ΕΣΥ με την κοπέλλα σου, να της εξηγήσεις το πάθος σου για αυτή (για τη μηχανή:lol: :lol: ), και να βρείτε μία λύση οι δυό σας..

Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός... :beer: :beer: :wave2:

catmaster
01/07/2008, 08:43
Χώρισε τη μηχανή , η τη γυναίκα ....

Κάντο πριν προλάβεις να παντρευτείς (την μηχανή η τη γυναίκα )

No offence αλλά καμιά φορά δε συμβιβάζονται τα πάντα , άρα αφού δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει ο ένας στον άλλον λίγο ελεύθερο προσωπικό χρόνο η να μοιραστεί κοινά χόμπι ....

gdevelek
01/07/2008, 08:52

Βλέπετε για να ακολουθήσει οπουδήποτε προηγείται (ή έπεται...) ένας τεράστιος τσακωμός με την οικογένειά της που ανατριχιάζει και μόνο στην ιδέα του "δαίμονα - μοτοσυκλέτα"...

με τόσα που γίνονται κάθε μέρα, δεν το βρίσκω καθόλου παράλογο

Εργάζομαι πολλές ώρες τη μέρα (10-14) και συχνότατα τα Σαββατοκύριακα (ή όταν δεν εργάζομαι προσπαθώ να συνέλθω)...

ΕΔΩ είναι το πρόβλημά σου

αν δούλευες 45 ώρες την εβδομάδα, θα έβρισκες το χρόνο να απολαύσεις και το μηχανάκι σου, ΜΟΝΟΣ σου, ανεξάρτητος και ελεύθερος

και βέβαια το ότι δουλεύεις τέτοια ωράρια έχει κι άλλα αρνητικά που σίγουρα γνωρίζεις

σου εύχομαι να βρεις μια καλύτερη δουλειά με ανθρώπινο ωράριο :beer:

Tpap
01/07/2008, 08:57
θα σου πρότεινα αντί να προσπαθείς -ματαίως, μιας και έρχεσαι σε ρήξη- να μοιραστείς την μηχανή σου με την γυναίκα σου, να κρατήσεις την μηχανή για πάρτη σου και να μοιραστείς την γυναίκα σου.

:wave2: :D

Cpt. Haddock
01/07/2008, 09:03

Ανήλικη είναι; :look:

Γιατί αν όχι (που υποθέτω πώς όχι), η οικογένεια δεν έχει και πολλά να πει, αυτή (πρέπει να) ορίζει τη ζωή της.
(ναι, ξέρω οτι στη Ελλάδα είμαστε αλλα αυτή η πουτάνα η χειραφέτηση στα 18 έτη πρέπει καποια στιγμή εκτός απο νομική να έχει και ουσιαστική ισχύ)

Κοινώς, πιστεύω οτι το πραγματικό προβλημα δεν ειναι η οικογένεια, αλλα η ίδια. Η ίδια δε θέλει, δεν αισθάνεται άνετα οποτε καλυπτεται πισω απο τους (λογικους και αναμενόμενους) ενδοιασμους των γονιών της. Διότι εαν γουσταρε τρελά μηχανή και βόλτες/ταξίδια θα σου έλεγα εγώ που και πως θα έγραφε την οικογένεια...

Οπότε:

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Χώρισε τη μηχανή , η τη γυναίκα ....
Κάντο πριν προλάβεις να παντρευτείς (την μηχανή η τη γυναίκα )
No offence αλλά καμιά φορά δε συμβιβάζονται τα πάντα , άρα αφού δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει ο ένας στον άλλον λίγο ελεύθερο προσωπικό χρόνο η να μοιραστεί κοινά χόμπι ....

Αυτά :wave2: :beer: :wave2:

Μια κοινωνική προσφορά του Moto.gr στο θεσμό της οικογένειας και στη μάχη ενάντια στην υπογεννητικότητα :bigcry: :lol:

nickald
01/07/2008, 09:07
Αν περασεις μια βολτα απο το gsr forum θα δεις οτι πολλα απο τα παιδια κανουν βολτιτσες με τις κοπελιες τους

Αυτοι ισως μπορουν να σου πουν το "κολπο"

Επισης βγαινουν/βγαινουμε συχνα βολτιτσες οποτε ισως να ειναι αυτο που χρειαζεσαι

Cpt. Haddock
01/07/2008, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
Αν περασεις μια βολτα απο το gsr forum θα δεις οτι πολλα απο τα παιδια κανουν βολτιτσες με τις κοπελιες τους
Αυτοι ισως μπορουν να σου πουν το "κολπο"
Επισης βγαινουν/βγαινουμε συχνα βολτιτσες οποτε ισως να ειναι αυτο που χρειαζεσαι

Και όχι μονο...

Κι εδώ μαζί μας να έρχεσαι σε βόλτες θα βρεις αυτο που δεν έχεις

Επιπλέον, κανένας φίλος/η δεν ανήκει στη συμπαθή συνομοταξία των σιδερόκωλων...

:beer:

618RR
01/07/2008, 09:10
:look:

Τι να πρωτογράψω τώρα...

Σίγουρα οι πολλές ώρες δουλειάς, σε μια δουλειά όμως που έχω επιλέξει συνειδητότατα, είναι πρόβλημα... μια και πολλές φορές μου στερούν την ευκαιρία να κάνω πράγματα ή να βλέπω περισσότερο τους φίλους μου...

Τα ταξιδάκια μόνος τα έχω σκεφτεί πολλές φορές, τα έχω προγραμματίσει, αλλά ποτέ δεν έφευγα γιατί ήθελα αυτή τη χαρά και αυτή την εμπειρία να τη μοιραστώ μαζί της... Όσες φορές έχει συμβεί ήταν πραγματικά πολύ όμορφα και για τους δυο...

Να παρατήσω την (...όποια...) μηχανή... είναι μια "έκπτωση" που δε θα κάνω εύκολα...

Η μηχανή είναι ελευθερία όπως είπε κάποιος παραπάνω... (κι ας είμαι κουλός :rolleyes: )

Το χώμα είναι ναρκωτικούλι με περίεργες παρενέργειες.

Αυτό με το χώμα δεν το πιασα πολύ καλά, για λέγε...
Δε λένε ότι οι χωματεροί είναι τα καλύτερα παιδιά; :sun:

Tpap
01/07/2008, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κι εδώ μαζί μας να έρχεσαι σε βόλτες θα βρεις αυτο που δεν έχεις

εννοείς, γυναίκα με κατανόηση..?

έχουμε τέτοιο εμείς εδώ?:confused:

Cpt. Haddock
01/07/2008, 09:15
Αυτό με το χώμα δεν το πιασα πολύ καλά, για λέγε...
Δε λένε ότι οι χωματεροί είναι τα καλύτερα παιδιά; :sun:

Ναι (αν και οι απόψεις διίστανται :lol: ), αλλα.

Με μια στριτάδικη μηχανή, η προετοιμασία για βόλτα ξεκινάει 20 λεπτά πριν και η βόλτα τελειώνει με το που γυρίσεις το διακόπτη στο off.

Στο χώμα ειναι αλλιώς, έχει δουλειά ΚΑΙ πριν ΚΑΙ μετά, οπότε και πιο πολύ χρονο θα σου τρώει και θα ακους κι επιπλέον γκρινια ( παλι με τις λασπες γύρισες :a1: )

Cpt. Haddock
01/07/2008, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
εννοείς, γυναίκα με κατανόηση..?

έχουμε τέτοιο εμείς εδώ?:confused:

όχι ρε :lol: , φίλους εννοώ :lol:

618RR
01/07/2008, 09:19
Ανήλικη είναι; :look:

Διότι εαν γουσταρε τρελά μηχανή και βόλτες/ταξίδια θα σου έλεγα εγώ που και πως θα έγραφε την οικογένεια...

Μια κοινωνική προσφορά του Moto.gr στο θεσμό της οικογένειας και στη μάχη ενάντια στην υπογεννητικότητα :bigcry: :lol:

Μπα, πάντα είχα πέραση στις μεγαλύτερες :rotflmao:

Δεν έχεις καθόλου άδικο εδώ...

Καλά ρε παιδιά, οι σοφοί γέροντες του Forum τι λένε για όλα αυτά;
:)

makis206
01/07/2008, 09:21

Καλύτερα να μην πέσεις σ'αυτούς που έχουν κόρες :look:

:D

:lol:

doctor x
01/07/2008, 09:22

σου απαντησαν ηδη.......

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

McGyver
01/07/2008, 09:23

Αντώώώώώώνηηηηηηηηηηη!!!

McGyver
01/07/2008, 09:25
Χρήήήήστοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοι!!!

Tpap
όχι ρε :lol: , φίλους εννοώ :lol:

ρε καπ10, γιατί νομίζω ότι ΔΕΝ του λείπουν οι φίλοι με κατανόηση..?

Cpt. Haddock
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
σου απαντησαν ηδη.......

ηλίθιε :mad:

:bigcry:

makis206
01/07/2008, 09:29
Πλάκα πλάκα είναι πολύ δύσκολο όταν δεν μπορείς να συνδιάσεις μηχανή και γυναίκα, το ίδιο περνάω κι εγώ αλλά έχω τουλάχιστον την κατανόηση, "θέλει βόλτα ο λεβέντης μου σήμερα; ας πάει":lol:

Θα ήθελα να μπορούσα να την πάρω μαζί μου απλά δεν γίνεται, μπορώ να σεβαστώ τον φόβο της, μπορεί να σεβαστεί το πάθος μου, και τελειώνει εκεί.

Εσύ έχεις και το πρόβλημα του περιορισμένου χρόνου όμως, προσπάθησε όσο μπορείς να τα ζυγιάσεις τα πράγματα και πιστεύω ότι θα βγεις απ'το αδιέξοδο, προσπάθησε να γεύεσαι λίγο απ'όλα, λίγο αλλά τόσο ώστε να προλαβαίνει να σε γεμίζει.:winka:

catmaster
01/07/2008, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
σου απαντησαν ηδη.......

:lol: :lol:

yparxoun kai merikoi akoma alla einai "klasmenoi" apo kairo ....

ηλίθιε :mad:

:bigcry:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

135281

makis206
01/07/2008, 09:39
Πάει χάλασε το φόρουμ, εγώ απαντάω σοβαρά κι οι σοβαροί χασκογελάνε..:D

Road67
01/07/2008, 09:50
Kι εγω δουλευω κοντα στις 13 ωρες καθημερινα συν 1-2 Κυριακες το μηνα. Η μονη μου διεξοδος -ξεσκασμα ειναι η διαδρομη απο και προς τη δουλεια και καμια βραδινη βολτα. Ισως να ειμαι τυχερος, αλλα ο πατερας της κοπελας μου που ειναι φανατικος ειναι η αιτια που ξανακαβαλησα μηχανη. Οποτε απο 'κει οχι μονο προβλημα δεν υπαρχει, αλλα και αρκετες συμβουλες και ως ενος σημειου κοινο εδαφος για συζητησεις πολυ πιο ανετες απο τις συνηθεις γεματες αμηχανια σιωπες.

Πολλες φορες βεβαια αναρωτιεμαι για τη χρησιμοτητα του να εχω δυο. Ομως δε μπορω ν' αποχωριστω καμια τους κι ας κανω συνηθως διαδρομες που θα μπορουσα να κανω και μ' ενα πενηνταρι [λεμε τωρα ποιητικη αδεια :cry: :rotflmao: :eyepop: :D ]. Οποτε καβαλαω γινομαι μια αλλη προεκταση του εαυτου μου, ειτε καβαλαω το xmax, ειτε το fazer. Εχω κανει ταξιδια και με τις δυο και τις αγαπω ιδιαιτερα. Η μηχανη ειναι παθος, ειναι ελευθερια, ειναι το μπρος, αλλα και το μεθυστικο πισωγυρισμα.

Παρολ' αυτα, η κοπελα μου ειναι φανατικη με τα πολυ γρηγορα αυτοκινητα. Οταν εκανα το βημα και ξαναπηρα μηχανη χασαμε ενα κοινο πεδιο συζητησης, αφου για καποια χρονια προσπαθησα να νιωσω το ιδιο και με τα αυτοκινητα, αλλα μπα... :ZZZ:

Σαφως ενας ανθρωπος που δεν οδηγει [ασχετα αν ξερει να οδηγει μηχανες απο μικρη ηλικια] βλεπει μονο ενα στενο καθισμα, χωρις κλιματισμο [δεν εχω και καμια κτηνωδη BMW :D ], χωρις ανεσεις, δυνατοτητα ν' ακουσεις μουσικη, να καπνισεις ενα τσιγαρο, να συζητησεις. Εντουτοις οταν επιταχυνω, της αρεσει.

Φιλε μου, δεξου το γενικα οτι ειναι δυσκολο εως αδυνατο ενας ανθρωπος [καλη ωρα οπως η κοπελια ου] να κανει υπαναχωρησεις για κατι που δεν το καταλαβαινει. Προσπαθησες ποτε να της εξηγησεις τι θα πει μηχανη για 'σενα; Προσπαθησες ποτε να την καθησεις μπροστα να της δειξεις μερικα πραγματα. Δε σου λεω να το κανεις με τη GSR, αλλα θα μπορουσατε να νοικιασετε κατι [οχι πενηνταρι βεβαια, κατι που να οριζεται ως μηχανη]. Να της πεις και να της δειξεις κιολας. Ως ο φιλος της με τρυφεροτητα κι αγαπη και το χαδι σου μπορεις ισως να της μεταδωσεις αυτο που νιωθεις οταν καβαλας, οταν γκαζωνεις, οταν αφηνεσαι.

Τελικα ομως υστερα απο ολα, η που θα εχεις κερδισει τη φιλεναδα σου, η που θα πρεπει ν' αποφασισεις αναμεσα στην κοπελα σου η τη μηχανη. Κανονικα θα σου ελεγα οτι δεν υπαρχει συγκριση οταν υπαρχει ανθρωπος στη μεση, αλλα αν οταν τη γνωρισες οδηγουσες μηχανη, εισαι ενταξει, αρα η αποφαση ειναι δικη της αρκει εσυ να εισαι ξεκαθαρος πρωτα σε 'σενα κι υστερα σε 'κεινη για το τι ειναι η μηχανη για 'σενα.

BATISTUTA
01/07/2008, 09:57
Αστο..........οτι και να κανεις......στο τελος , η πεθερα θα νικησει!!!:eyepop:

618RR
01/07/2008, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από BATISTUTA
Αστο..........οτι και να κανεις......στο τελος , η πεθερα θα νικησει!!!:eyepop:

Πέστο ψέματα...
:mad: :mad: :mad:

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

miketzif
01/07/2008, 12:56
Φίλε το προβλημά σου έιναι κατανοητό απ' όλους όπως βλέπεις. Επειδή είναι και άκρως προσωπικό δεν θα σου πώ χώρισε τη μηχανή ή την κοπέλα σου.

θα σου πώ όμως το εξής:

Η μηχάνη είναι σαν την μπάλα, δεν βλέπεις ΠΟΤΕ ποδόσφαιρό με την γυνάικα σου και ιδιεταιρα όταν δεν μπορεί και κυρίως δεν θέλει να το καταλάβει τι είναι το ποδόσφαιρο για έμας.
Αντίστοιχα οι περισσότεροι άντρες βγαζουμε καντίλες όταν αυτές πάνε για ψώνια και χαζέβουν βιτρίνες πράγμα το οποίο και εμέις δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να το καταλάβουμε.

Συμπέρασμα και οι δύο έχουν δίκιο. Ενδεχόμενη λύση είναι οι αμοιβέες υποχωρήσεις οι οποίες πάντα μα πάντα θα πρεπει να πηγαζουν από τον σεβασμό που νιώθει οκαθένας στις αναγκες του αλλου[I][U]:wave2:

mats8282
01/07/2008, 14:11
Καλο κουραγιο :look:

soichiro_cbf
01/07/2008, 15:12
χαλαρωσε λιγο με την δουλεια..η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη..χωρισε την γυναικα,βρες μια αλλη που να γουσταρει μηχανες,κρατα την μηχαναρα σου και να την βολταρεις οσο ποιο συχνα μπορεις..ειτε δικαβαλος ειτε μονος..και αν τους αρεσει,αν οχι λυπαμαι δεν θα μπορεσουμε..προς θεου ομως,οτι και να παρεις αν την πουλησεις μην παρεις BMW!!!αν παρεις BMW,πουλα τη αμεσως και κρατα ολα τα προηγουμενα..πεθερα..γυναικα..και την πολλη δουλεια..:smokin:

vangelis 64
01/07/2008, 17:11
-Μού αρέσει η μηχανή

-Εμένα όχι,συνεπώς θα πάρουμε αυτοκίνητο διότι σε αγαπάω πολύ,εγώ και η οικογένειά μου,και δεν θέλουμε να πάθεις κάτι κακό.:uplate:

Ένας παραλογισμός που είναι καθεστώς.Δεν μπορεί κανένα έτερον ήμισυ(ανεξαρτήτως φύλου)να έχει άποψη σε πράγματα τόσο προσωπικά,όπως η μοτοσυκλέτα.
Βεβαίως και να πηγαίνουμε βόλτες μαζί,βεβαίως και να παίρνω το αυτοκίνητο όταν δεν αντέχεις τίς καιρικές συνθήκες,αλλά μού αρέσει η μηχανή....

stavrogin
01/07/2008, 17:12

μπλα μπλα μπλα............ δε χαίρομαι την οδήγηση

μπλα μπλα μπλα............ η φίλη μου δε χαίρεται το ίδιο...

μπλα μπλα μπλα............ ένας τεράστιος τσακωμός

μπλα μπλα μπλα............συνήθως υποχωρώ...

μπλα μπλα μπλα............ κατσούφης

μπλα μπλα μπλα............δε μπορώ...

μπλα μπλα μπλα............δε νομίζω να ηρεμήσω έτσι...

μπλα μπλα μπλα............ δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς δύο ρόδες) :smokin:

Γενικα δε μπορεις ,δε χαιρεσαι ,τσακωνεσαι ,δε βρησκεις διεξοδο κλπ

"Οταν ο δρόμος στον οποίο ρίχνεσαι , θλίβει τους ανθρώπους που σου είναι πολύτιμοι, μπορείς την ίδια στιγμή να είσαι βέβαιος ότι αυτός είναι ο δρόμος πού πρέπει ν' ακολουθήσεις... Εκείνο πού μας λείπει δεν είναι ή σταθερότητα, αλλά ή σκληρότητα." Andre Zidd

Θελει να πει ο ποιητης οτι δεν εχεις μαθει να διεκδικεις αυτα που θες ή χειροτερα δεν εισαι αρκετα σκληρος για να το κανεις. Δηλαδη δεν ξερεις να χαιρεσαι και μαλιστα χωρις την κοπελια σου κι ολο της το σοι

Απαξ και σ'αρεσει η μηχανη το εργο ελαβε τελος. Ακολουθεις την ταση σου κι οποιου του αρεσει.
Σε αλλη στιγμη να χαιρεσαι και την κοπελια σου.

Αλλα ειναι βλακωδες να ζητας απο αυτη να μοιραστει την χαρα σου για τις μηχανες. Δε μοιραζομαστε τα παντα.Οπως δε προκειτε να μπεις σε διαδικασια να μαθεις πλεξιμο μη τη βαζεις σε διαδικασια να αποδεχτει την μηχανη. Αν δε μπορει να το σεβαστει δεν αξιζει και πολλα. θα κακοπερασεις. Αν δε σεβεσαι τις επιλογες της δεν αξιζεις ,επισης.

Οποτε μενει το θεμα της δουλειας και των οικονομικων. Εκει πυρ κατα βουληση. Απλα ειναι αναγκαιο να υπερασπιζομαστε τα θελω μας. Τι σκατα αγωνιστες ειμαστε; Ειναι ο ΜΟΝΟΣ τροπος να γινουμε καλητεροι και δυνατοτεροι ανθρωποι.

Κοινωνικοποιησου εδω μεσα ειναι καλη ακρη.Και θα βρεις και πεντε παιδια με το δικο σου χουι . Παρα τα οποια κουλα , εδω μεσα μαθαινει κανεις πολλα πραγματα για το μοτοσυκλετισμο

Cpt. Haddock
01/07/2008, 17:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Γενικα δε μπορεις ,δε χαιρεσαι ,τσακωνεσαι ,δε βρησκεις διεξοδο κλπ

"Οταν ο δρόμος στον οποίο ρίχνεσαι , θλίβει τους ανθρώπους που σου είναι πολύτιμοι, μπορείς την ίδια στιγμή να είσαι βέβαιος ότι αυτός είναι ο δρόμος πού πρέπει ν' ακολουθήσεις... Εκείνο πού μας λείπει δεν είναι ή σταθερότητα, αλλά ή σκληρότητα." Andre Zidd

Θελει να πει ο ποιητης οτι δεν εχεις μαθει να διεκδικεις αυτα που θες ή χειροτερα δεν εισαι αρκετα σκληρος για να το κανεις. Δηλαδη δεν ξερεις να χαιρεσαι και μαλιστα χωρις την κοπελια σου κι ολο της το σοι

Απαξ και σ'αρεσει η μηχανη το εργο ελαβε τελος. Ακολουθεις την ταση σου κι οποιου του αρεσει.
Σε αλλη στιγμη να χαιρεσαι και την κοπελια σου.

Αλλα ειναι βλακωδες να ζητας απο αυτη να μοιραστει την χαρα σου για τις μηχανες. Δε μοιραζομαστε τα παντα.Οπως δε προκειτε να μπεις σε διαδικασια να μαθεις πλεξιμο μη τη βαζεις σε διαδικασια να αποδεχτει την μηχανη. Αν δε μπορει να το σεβαστει δεν αξιζει και πολλα. θα κακοπερασεις. Αν δε σεβεσαι τις επιλογες της δεν αξιζεις ,επισης.

Οποτε μενει το θεμα της δουλειας και των οικονομικων. Εκει πυρ κατα βουληση. Απλα ειναι αναγκαιο να υπερασπιζομαστε τα θελω μας. Τι σκατα αγωνιστες ειμαστε; Ειναι ο ΜΟΝΟΣ τροπος να γινουμε καλητεροι και δυνατοτεροι ανθρωποι.

Κοινωνικοποιησου εδω μεσα ειναι καλη ακρη.Και θα βρεις και πεντε παιδια με το δικο σου χουι . Παρα τα οποια κουλα , εδω μεσα μαθαινει κανεις πολλα πραγματα για το μοτοσυκλετισμο

:a10:

Ορθώς γεγραφες Κωνσταντίν Γεώργεβιτς

:vodka: :vodka: :vodka: :vodka:

effieee
02/07/2008, 14:51
Για μένα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συζητήσεις μαζί της.
Κάτι που δεν ξέρουμε σίγουρα το φοβόμαστε. και αν ζει σε ένα τέτοιο κλίμα, το οποίο ενισχύει
τον φόβο της για τις μηχανές τότε τα πράγματα είναι πιο δύσκολα!
Υπομονή!

Συζήτησε μαζί της και από τη στιγμή που λες ότι είναι ο ανθρωπός σου,
τότε θα σε καταλάβει. Και θα καταλάβει την ανάγκη σου για μια βόλτα μαζί της
για το συναίσθημα που θες να μοιραστείς μαζί της!

Μίλησε της για της μηχανές, εξήγησε της ότι όντως υπάρχουν κίνδυνοι
αλλά παντου παραμονεύουν κίνδυνοι, όχι μόνο στην μηχανή!
κι αν δεις ότι καταλαβαίνει ή οτι θέλει να καταλάβει
οργανώστε μια βόλτα.

Κάντε μια νέα αρχή!

Για να ξεκινήσει να μην φοβάται.
Δεν είναι ανάγκη η πρώτη σας βόλτα να είναι στη Σαγκάη
Πάτε για ένα καφέ στην αρχή κάπου κοντά, μετά μια πιο μεγάλη βόλτα...
Αγοράστε κράνος μπουφάν, προστατευτικό εξοπλισμό για να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Συζητήστε το... το καλύτερο που έχεις να κάνεις.

Πες της να σου πει συγκεκριμένα τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει τη μηχανή,
ένα απλό φοβάμαι δεν είναι λόγος, να σου εξηγήσει γιατί ακριβώς φοβάται...
Δεν έχει εμπιστοσύνη στην οδήγηση σου, δεν εμπιστεύεται τους άλλους οδηγούς;
Όταν την κάνεις βόλτα μην τρέχεις! Κι αν δεν πίασουν αυτά... ρίξτη στο φιλότιμο...
Τι να πω δεν ξέρω... Βοήθησε τη να ξεπεράσει τον φοβο...

Αυτά! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να κρατήσεις
και τις δυο γυναίκες που έχεις τώρα στη ζωής σου...
και αυτή με τις ρόδες και αυτή με τα τακούνια!!!

:P

Tpap
02/07/2008, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από effieee
.....το καλύτερο που έχεις να κάνεις .....

.......να συζητήσεις μαζί της......
.....ενισχύει τον φόβο της ....
.....τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.....
......Υπομονή....

......Συζήτησε μαζί της.....
......για μια βόλτα μαζί της...
....να μοιραστείς μαζί της.....

....Μίλησε της.....
..... εξήγησε της......
.....κι αν θέλει να καταλάβει........
.....οργανώστε μια βόλτα......

......Κάντε μια νέα αρχή.....

....να μην φοβάται....
....Δεν είναι ανάγκη......
...Πάτε για ένα καφέ.......
....Αγοράστε.....
......να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια.....

......Συζητήστε το...

......Πες της.........
.... δεν θέλει......
...
να σου εξηγήσει.......
.....μην τρέχεις......
... ρίξτη στο φιλότιμο....
.. ...Βοήθησε τη .....

:P

ΓΙΑΤΙ να τα κάνει όλα αυτά...?:confused: :confused:

για να ανέβει στην μηχανή μαζί του?
ας σοβαρευτούμε λίγο...

(@618: γιατί έχω την αίσθηση ότι η κοπελιά ξέρει πολύ καλά τι θέλει, ενώ εσύ πάλι όχι..?)

sniper
02/07/2008, 15:10
....

(@618: γιατί έχω την αίσθηση ότι η κοπελιά ξέρει πολύ καλά τι θέλει, ενώ εσύ πάλι όχι..?)

Παγκόσμια σταθερά....

stavrogin
02/07/2008, 15:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Παγκόσμια σταθερά....

............:lol: :rotflmao:

618RR
02/07/2008, 15:35
Καλά ρε παιδιά μη βαράτε...

:rotflmao:

Νόμιζα ότι είναι ένα ζήτημα που κι άλλοι έχουν αντιμετωπίσει...

Καταλαβαίνω πολύ καλά ότι το πρόβλημα είναι δικό μου...

Και ότι δε λύνεται προσπαθώντας να συμβιβάσω τα ασυμβίβαστα...

Έγραψα εδώ γιατί κανένας άλλος (μόνο εσείς φανταστική μοτοπαρέα!!!) δε θα με έπαιρνε στα σοβαρά...

Όχι περιμένοντας τη μαγική λύση...

Στο κεφάλι μας είναι όλα και το δικό μου μάλλον είναι λιγάκι μπλεγμένο... τα τελευταία 28 χρόνια
:blush:

sniper
02/07/2008, 15:36
....

Καταλαβαίνω πολύ καλά ότι το πρόβλημα είναι δικό μου...

.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alximistis
02/07/2008, 15:37
Εγώ να κάνω μία ερώτηση η οποία δεν ακούστηε τουλάχιστον εγώ δεν την διάβασα, από κανέναν;;;
ΠΡΙΝ πάρεις την μηχανή ΠΡΙΝ την αγοράσεις ήσουν με την κοπέλα αυτή; Αν ναι της το είχες πει; Ότι θα την αγοράσεις;;;

618RR
02/07/2008, 15:38
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δηλαδή;

sniper
02/07/2008, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Εγώ να κάνω μία ερώτηση η οποία δεν ακούστηε τουλάχιστον εγώ δεν την διάβασα, από κανέναν;;;
ΠΡΙΝ πάρεις την μηχανή ΠΡΙΝ την αγοράσεις ήσουν με την κοπέλα αυτή; Αν ναι της το είχες πει; Ότι θα την αγοράσεις;;;

Κάποιος έφαγε τσόκαρο...... :lol: :lol:

alximistis
02/07/2008, 15:41
Κάποιος έφαγε τσόκαρο...... :lol: :lol:

παλαιόθεν... αλλά έμεινε στο μυαλό!!!

catmaster
02/07/2008, 15:43

Sorry αλλά .... τι σημασία έχει αυτό ρε Στέλιο ;;; :confused:

sniper
02/07/2008, 15:45

Έλα ντε......

catmaster
02/07/2008, 15:46
Έλα ντε......

εμείς πολύ συμφωνούμε τελευταία και αρχίζω και φοβάμαι .... :blush:

sniper
02/07/2008, 15:48
εμείς πολύ συμφωνούμε τελευταία και αρχίζω και φοβάμαι .... :blush:

Σε διαβεβαιώ ότι δεν πονάει....

Σε αντίθεση με τα παραπάνω.... :lol: :lol: :lol:

Gandalf dr685sm
02/07/2008, 15:49
ότι είπε ο Stavrogin παραπάνω...

τώρα είναι η μηχανή... αύριο μπορεί να είναι η δουλειά σου... παραμεθαύριο , οι κολητοί σου. Κάθε τι δηλαδή που δυσαρεστεί τους άλλους, θα πρέπει να το αλλάζεις ή να υποχωρείς;

Σαφώς και θα πάς με την κοπέλα σου ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ μια εκδρομή με το αυτοκίνητο.
Σαφώς και θα της κάνεις ΚΑΠΟΙΑ χατήρια.

Α-Λ-Λ-Α....

Είσαι αυτός που είσαι και δεν αλλάζεις που να χτυπιούνται εκτός και αν το θέλεις ο ίδιος. Αυτό συνεπάγεται οτι κουβαλας τα πάθη και τους πόθους που είχες όταν γνώρισες την κοπέλα σου.

Οι γονείς θα τρέμουν πάντα... ακόμα και όταν θα βγεί απο το σπίτι της για να πάει στο περίπτερο. Εκείνους δεσμεύτηκες ή εκείνη; Είναι δικό της θέμα να λύσει και οχι δικό σου... ειδικα΄απο την στιγμή που δεν "φοράς κουλούρα!"..:yuck: :uplate:

Αν θέλει να έρθει... θα το κάνει! Αλλιώς θα σου πει χίλιες δύο δικαιολογίες, γιατί στην τελική δεν γουστάρει τις μηχανές και είναι και δικαίωμα της. Όπως και δικό σου να σε τρελαίνουν!

Κανένας άνθρωπος δεν ταιριάζει 100% με το ταίρι του. Οπότε εκεί παίζει και μεγάλη σημασία να δείς κατά πόσο αποδέχεται κάποια πράγματα πάνω σου , ξεκινώντας ίσως και απο το θέμα "μηχανή"!

Gandalf

alximistis
02/07/2008, 15:49

θα μου επιτρέψεις να νομίζω ότι έχει και θα με αφήσεις να το πω στον ίδιο εάν φυσικά θέλει να πει. :)
Εάν απαντήσει το παλλικάρι θα ποστάρω και θα κρίνεις εάν έχει σχέση ή όχι. :)

ΥΓ από προσωπική πείρα πάντως... έχει... ;)

catmaster
02/07/2008, 15:50
Σε διαβεβαιώ ότι δεν πονάει....

Σε αντίθεση με τα παραπάνω.... :lol: :lol: :lol:

κάτσε να πάρω το νέγρο-κρούκι να μΕ πεί .... :lol: :lol:

(στο μεσοδιάστημα ο αχλημιστής κάνει το κουνέλι .... και σκέφτεται ... "ρε λες να έχουν δίκιο αυτοι;; " )

byron
02/07/2008, 15:50
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sniper
02/07/2008, 15:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ούτε εσύ την χαίρεσαι ε; :rolleyes:

:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol:

byron
02/07/2008, 16:00
Ούτε εσύ την χαίρεσαι ε; :rolleyes:

:lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol:

Δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί μετά πρέπει να σε σκοτώσω :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

effieee
02/07/2008, 16:01
ΓΙΑΤΙ να τα κάνει όλα αυτά...?:confused: :confused:

για να ανέβει στην μηχανή μαζί του?
ας σοβαρευτούμε λίγο...

γιατί να τα κάνει όλα αυτά? Αφού θέλει και τα δύο
Θα κάνει μια προσπάθεια για να
κρατήσει και την κοπέλα και τη μηχανή του
και γιατί όχι να κάνει παρέα και με τις δύο ταυτόχρονα.

αν δει ότι απλά φοβάται γιατί έτσι απλά έχει μάθει να φοβάται τις μηχανές
μπορεί να προσπαθήσει να μάθει στην κοπέλα του να μην φοβάται

αν πάλι η κοπέλα απλά δεν θέλει, χωρίς γιατί...
τότε να μην μπει στον κόπο...
Κι αφού αγαπάς τόσο τη μηχανή κράτα την και
ας κάνει κι εκείνη υποχωρήσεις όταν θες να κάνεις τη βόλτα σου!

απλά πιστεύω ότι δεν χάνει τίποτα να το συζητήσει, επι της ουσίας όμως!

---
Μπορείτε να κάνετε και το άλλο...
να πηγαίνετε ταξιδάκι εσυ μπροστά με τη μηχανή
κι αυτή να ακολουθεί με το αμάξι...

stavrogin
02/07/2008, 16:11

Να σου πω......

....βεβαια δικιο εχεις κι εσυ

....αλλα ,απο την αλλη ομως η παγκοσμια ιστορια μας διδαξε οτι...

.....αστο, δεν εχω λογια, απλα δε παιζει

catmaster
02/07/2008, 16:12
Διάλογος μεταξύ εμού και της γυναίκας μου πρίν κάνα μήνα ....

Catmaster : Πάμε καμιά εκδρομή με σκηνή Πελοπόννησο τον Ιούλιο ;;;

Εύα (χωρίς το μήλο) : Με τι θα πάμε ;;;

Catmaster : εεεε... Africa η το Blackbird ...

Εύα : μπλα,μπλα,μπλα....... θέλω να γίνω μάνα και δεν μπορώ τις μηχανές ....

Catmaster : :wacko: :D :D οκ ... δεν θα πάμε με τη μηχανή ....

Εύα : :rolleyes: :confused: :confused: .... πολύ εύκολα συμφώνησες ....

Catmaster : εεεε ... να μην πάρω λοιπόν επιτέλους ένα 950 sm η το Tuono που έχω βάλει στο μάτι που είναι ιδανικά για μονοκάβαλο ;;;

sniper
02/07/2008, 16:14
....

Μπορεί να την στείλει ταξιδάκι προς αναζήτηση του έρωτα.... κάπως αλλιώς το λένε αλλά μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή.....

catmaster
02/07/2008, 16:15
Μπορεί να την στείλει ταξιδάκι προς αναζήτηση του έρωτα.... κάπως αλλιώς το λένε αλλά μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή.....

"γράσσο στα παπούτσια και δοκιμή στην κατηφόρα ... "

sniper
02/07/2008, 16:16
"γράσσο στα παπούτσια και δοκιμή στην κατηφόρα ... "

Όχι, όχι.... αλλιώς....

alx_gr
02/07/2008, 16:17
Φιλε μου νομιζω οτι πρεπει να δεις λιγο και τα πραγματα απο μια διαφορετικη μερια.

Δηλαδη, εσυ απο οτι λες κανεις καποιες υποχωρησεις για την κοπελα σου και στην ουσια ενα παθος σου το φιμωνεις για αυτην. Ειμαι σιγουρος οτι κανεις και πολλα αλλα πραγματα για εκεινην μιας και οπως ειπες δεν μπορεις να φανταστεις την ζωη σου χωρις εκεινη.

Εδω ειναι το ερωτημα μου. Η κοπελα σου ποσες υποχωρησεις κανει για εσενα? Ποσα πραγματα που θα ηθελε να κανει στην προσωπικη της ζωη δεν τα κανει διοτι εσυ δεν το επιθυμεις?

Νομιζω οτι αυτη η κουβεντα δεν εχει να κανει με την μηχανη και κατα ποσο την χαιρεσαι. Εχει να κανει με το αν χαιρεσαι την ιδια σου την ζωη.

Ειχα αναλογη εμπειρια οχι ακριβως στο θεμα μηχανης αλλα σε συμπεριφορα με γυναικα και στο τελος που εκανα ταμειο το μονο που καταλαβα ειναι το εξης:

Αν δεν κανεις πραγματα τα οποια αγγιζουν την ψυχη σου και μονο την ψυχη σου εισαι απλα ενα φαντασμα. Ζεις την ζωη καποιου αλλου και οχι την ζωη που θες.

Σταματα να συμβιβαζεσαι και ζησε οπως θες. Τα χρονια περνουν και δεν γυριζουν.
Και κατι τελευταιο. Ακομα και αν εχουμε οικογενεια, φιλους, κοπελα ειμαστε μονοι μας σε αυτο το κοσμο και πρεπει πανω απο ολα να προσεχουμε τον εαυτο μας γιατι μονο ετσι θα μπορεσουμε να ειμαστε ο εαυτος μας.

alximistis
02/07/2008, 16:17

Catmaster : εεεε ... να μην πάρω λοιπόν επιτέλους ένα 950 sm η το Tuono που έχω βάλει στο μάτι που είναι ιδανικά για μονοκάβαλο ;;;

:lol: :lol: :lol:

πουθενά δεν τις βρίσκεις... :)

Tpap
02/07/2008, 16:18
smokin:

--...μάζεψε βαλίτσες, φεύγουμε..!
--που πάμε..??
--..εσύ στην μάνα σου, εγώ όπου γουστάρω...:wave2:

@catmaster: είναι μόλις 28 ετών το παιδί, ρε...που να τα ξέρει αυτά.
@sniper: το αυτό.

sniper
02/07/2008, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από alx_gr
Φιλε μου νομιζω οτι πρεπει να δεις λιγο και τα πραγματα απο μια διαφορετικη μερια. Δηλαδη, εσυ απο οτι λες κανεις καποιες υποχωρησεις για την κοπελα σου και στην ουσια ενας παθος σου το φιμωνεις για αυτην. Ειμαι σιγουρος οτι κανεις και πολλα αλλα πραγματα για εκεινην μιας και οπως ειπες δεν μπορεις να φανταστεις την ζωη σου χωρις εκεινη. Εδω ειναι το ερωτημα μου. Η κοπελα σου ποσες υποχωρησεις κανει για εσενα? Ποσα πραγματα που θα ηθελε να κανει στην προσωπικη της ζωη δεν τα κανει διοτι εσυ δεν το επιθυμεις?
Νομιζω οτι αυτη η κουβεντα δεν εχει να κανει με την μηχανη και κατα ποσο την χαιρεσαι. Εχει να κανει με το αν χαιρεσαι την ιδια σου την ζωη.
Ειχα αναλογη εμπειρια οχι ακριβως στο θεμα μηχανης αλλα σε συμπεριφορα με γυναικα και στο τελος που εκανα ταμειο το μονο που καταλαβα ειναι το εξης:
Αν δεν κανεις πραγματα τα οποια αγγιζουν την ψυχη σου και μονο την ψυχη σου εισαι απλα ενα φαντασμα. Ζεις την ζωη καποιου αλλου και οχι την ζωη που θες.
Σταματα να συμβιβαζεσαι και ζησε οπως θες. Τα χρονια περνουν και δεν γυριζουν.
Και κατι τελευταιο. Ακομα και αν εχουμε οικογενεια, φιλους, κοπελα ειμαστε μονοι μας σε αυτο το κοσμο και πρεπει πανω απο ολα να προσεχουμε τον εαυτο μας γιατι μονο ετσι θα μπορεσουμε να ειμαστε ο εαυτος μας.

Κι εσύ μπακούρι ε; :bigcry: :lol:

zephyr1
02/07/2008, 16:33
Γυναικα: Παμε Αγια Αννα?

Ζεφυρ: και βεβαια

Γυναικα : οκ , θα τα πουμε εκει. :D :bigcry:

Η λυση του προβληματος σου ειναι απλη:

Α)Αν δεν εισαι παντρεμενος- χωρησε την.:a01:

Β)Αν εισαι παντρεμενος- χωρησε την.:a01:

:beer: :wave2:

npat
02/07/2008, 16:35

Κι αφού αγαπάς τόσο τη μηχανή κράτα την και
ας κάνει κι εκείνη υποχωρήσεις όταν θες να κάνεις τη βόλτα σου!

Νομίζω ότι έχεις υπερτιμήσει εξωφρενικά την δύναμη της συζήτησης...

Είσαι αυτός που είσαι. Κάνεις αυτό που κάνεις. Η ζωή έχει βέβαια συμβιβασμούς αλλά εσύ είσαι αυτός που τελικά αποφασίζει σε ποιους πρέπει να υποκύψεις και σε ποιους όχι.

Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις συνειδητά να πλάσεις αυτόν που έχεις δίπλα σου καθ' εικόνα και ομοίωση των επιθυμιών σου (όχι για άλλον λόγο, απλά γιατί είναι αναποτελεσματικό---το μόνο που καταφέρνεις είναι να πλάσεις μέσα σου μια ψεύτικη εικόνα γι' αυτόν).

Όσο λοιπόν κινείστε προς την ίδια περίπου κατεύθυνση, με την ίδια περίπου ταχύτητα, καλώς είστε μαζί. Προσπαθήστε να γεμίσετε κάποια μικρά κενά με μικροσυμβιβασμούς (ανθρώπινο είναι) αλλά, προς Θεού, τίποτε παραπάνω. Αν αυτό που μένει, ως τομή των ανεξάρτητων ζωών και προσωπικοτήτων σας, είναι αξιόλογο---ανεξάρτητα από την χαζορομαντική εικόνα που έχετε στο μυαλό σας, εσείς και ο κύκλο σας, για το πως πρέπει να είναι μια σχέση---τότε κρατήστε το.

Αν όχι... έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν κρατάει για πάντα.

[[ είπε ο σκληρός μηχανόβιος, έξυσε τ' αρχίδια του, και άνοιξε το cosmopolitan ]]

Road67
02/07/2008, 16:38
Εξαφανισε για λιγο καιρο τη μηχανη και μια μερα τηλεφωνα της να πατε για καφε κι εμφανισου με μια γουρουνα που θα 'χεις νοικιασει :a08: :a25:

618RR
02/07/2008, 16:47

:a10:

miketzif
02/07/2008, 16:48
κατί τετοιες στιγμές νιώθω απίστευτα τυχερός. Η γυνάικα μου έιχε δική της μηχανή πριν την γνωρίσω ον/οφ.

βεβαιά εμείς τσακωνόμαστε για το ποιος θα οδηγήσει:lol: :lol: :lol:

effieee
02/07/2008, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Νομίζω ότι έχεις υπερτιμήσει εξωφρενικά την δύναμη της συζήτησης...

Είσαι αυτός που είσαι. Κάνεις αυτό που κάνεις. Η ζωή έχει βέβαια συμβιβασμούς αλλά εσύ είσαι αυτός που τελικά αποφασίζει σε ποιους πρέπει να υποκύψεις και σε ποιους όχι.

Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις συνειδητά να πλάσεις αυτόν που έχεις δίπλα σου καθ' εικόνα και ομοίωση των επιθυμιών σου (όχι για άλλον λόγο, απλά γιατί είναι αναποτελεσματικό---το μόνο που καταφέρνεις είναι να πλάσεις μέσα σου μια ψεύτικη εικόνα γι' αυτόν).

Όσο λοιπόν κινείστε προς την ίδια περίπου κατεύθυνση, με την ίδια περίπου ταχύτητα, καλώς είστε μαζί. Προσπαθήστε να γεμίσετε κάποια μικρά κενά με μικροσυμβιβασμούς (ανθρώπινο είναι) αλλά, προς Θεού, τίποτε παραπάνω. Αν αυτό που μένει, ως τομή των ανεξάρτητων ζωών και προσωπικοτήτων σας, είναι αξιόλογο---ανεξάρτητα από την χαζορομαντική εικόνα που έχετε στο μυαλό σας, εσείς και ο κύκλο σας, για το πως πρέπει να είναι μια σχέση---τότε κρατήστε το.

Αν όχι... έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν κρατάει για πάντα.

[[ είπε ο σκληρός μηχανόβιος, έξυσε τ' αρχίδια του, και άνοιξε το cosmopolitan ]]

Μάλλον δεν κατάλαβες καλά...
Δεν εννοώ να συζητάνε τα επόμενα 50 χρόνια,
αλλά αφού προέκυψε αυτό το πρόβλημα
καλά θα κάνει να το συζητήσει μαζί της,
αν όμως δεν βγάζει άκρη καλό είναι να ζυγίσει τα πράγματα
και έπειτα να αποφασίσει, αλλά να προσπαθήσει
μόνο και μόνο επειδή λέει ότι αυτή είναι ο ανθρωπός του.
Αλλιώς δεν υπάρχει και λόγος...

618RR
02/07/2008, 16:50

Η απάντηση είναι ΝΑΙ και ΝΑΙ, αλλά κι εγώ δεν καταλαβαίνω που το πας...

charlie says
02/07/2008, 16:55
και αφου με κοπους και συμβιβασμους (με την ιδια η και διαφορετικη κοπελα)λυσεις εν μεροι το προβλημα σου περνας στο δευτερο κεφαλαιο του βιβλιου των προβληματισμων που εχει τιτλο μητροτητα- πατροτητα και μοτοσυκλετα.Εκει να δεις γλεντια:D

Road67
02/07/2008, 17:03
Το παει ακριβως σ' αυτο που σου εγραψα στο πρωτο μου ποστ μερικες σελιδες πισω. Οταν σε γνωρισε ειχες ηδη τη μηχανη. Δεν οδηγουσες αυτοκινητο και φοραγες γραβατα ωστε να εχεις παραλλαχθει, αρα αν εκεινη εχει τις ενστασεις εσυ ησουν ενταξει απο την πλευρα σου. Ειναι σα να κανεις δεσμο με καποια και να σου πει χοντρυνες, ενω εισαι στα ιδια κιλα με οταν σε γνωρισε. Τα δικια ως προς αυτο ειναι με το μερος σου.

alximistis
02/07/2008, 17:06

Καταρχάς ευχαριστώ που απάντησες και ελπίζω πως δεν έγινα αδιάκριτος. :)
Η ερώτηση μου είχε 2 σκοπούς.
1). Να καταλάβω εάν της είχες μιλήσει ή εάν έκανες κάτι... του κεφαλιού σου. Ότι δεν πήγες μια μέρα ας πούμε και της είπες "μωρό μου κοίτα τι πήρα σου αρέσει";;;
Σημείωση. Εάν έκανες κάτι τέτοιο και δεν έπαιρνες μηχανή ή κάτι για εκείνη φόρεμα ας πούμε ή κανά χρυσαφικό... θα σε εκτιμούσε για όλη της τη ζωγή. :D
2). Για να επιβεβαιωθεί αυτό που ειπώθηκε από συμφορουμίτες πιο πάνω. Ενήλικη είναι ξέρει τι της γίνεται και πολύ-πολύ παραπάνω δεν πιάστηκε εξ απήνης που λέμε. Της το είχες πει. Επομένως... άγνοια κλπ. δεν παίζουν ούτε βέβαια μπορεί να σε κατηγορήσει για στασαρχιδισμό εκτός αν σου είχε πει δεν θέλω κι εσύ συνέχισες.

Κατά τα άλλα τώρα... δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να κάνει ότι κάνεις εσύ ειδικά εφόσον φοβάται. Ο φόβος είναι τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή του ανθρώπου και δεν ξεπερνιέται από τη μία μέρα στην άλλη. Νομίζω πως πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι για κάποιο διάστημα πιθανώς... μεγάλο θα χαίρεσαι μόνος σου την μοτοσικλέτα σου.
Και κάτι τελευταίο χωρίς να θέλω να δώσω συμβουλές ή να ακουστώ ως δάσκαλος. Αλλά εφόσον τελικά αποφασίσεις να τη χαρείς μόνος... πρόσεχε μήπως περάσεις στο άλλο άκρο... μήπως ο χρόνος που αφιερώνεις στο μοτόρι σου καλύπτει πολλά άλλα. ;) :) Φιλικά και μόνο... :)

Tpap
02/07/2008, 17:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat

κι όμως τόσο ''συγκινητικές ιστορίες βγαλμένες από την ζωή'' είμαι σίγουρος ότι δεν μπορεις να τις βρείς ούτε εκεί... (και δεν εννοώ σταρχίδια σου).

Tpap
02/07/2008, 17:13
Και κάτι τελευταίο χωρίς να θέλω να δώσω συμβουλές ή να ακουστώ ως δάσκαλος.

Καλά σε αυτό ακριβώς το σημείο νόμισα ότι θα ζητούσες το τηλ της κοπελιάς του παιδιού... (για εκπαιδευτικούς λόγους...σιφου αλχιμ)

effieee
02/07/2008, 17:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
και αφου με κοπους και συμβιβασμους (με την ιδια η και διαφορετικη κοπελα)λυσεις εν μεροι το προβλημα σου περνας στο δευτερο κεφαλαιο του βιβλιου των προβληματισμων που εχει τιτλο μητροτητα- πατροτητα και μοτοσυκλετα.Εκει να δεις γλεντια:D

Μα τι βλακείες είναι όλες αυτές...
Υποτίθεται διαλέγεις με ποιον άνθρωπο θες να είσαι!
Αν από την αρχή δεις ότι μια κοπέλα ασχολείται μόνο με τα νύχια και τα μαλλιά της,
αν φοβάται και την πιο μικρή αράχνη που βρίσκεται σε απόσταση
δύο χλμ μακριά της... και τσιρίζει και ουρλίαζει
και σου τη σπάει το όλο σκηνικό
τότε ξέρεις τι κάνεις και με ποιον "μπλέκεις"

Το ίδιο ισχύει και με τις κοπέλες, αν τα μπλέξουν
με έναν τύπο που όλη μέρα βλέπει μπάλα τρώει πίτσες
πίνει μπύρες, και χαζεύει τη μηχανή του
και δεν έχει άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή του
και της τη σπάει το όλο σκηνικό
τότε αυτή ξέρει που μπλέκει!

Αν αρέσει κάτι σε κάποιον αυτό δεν αλλάζει είτε γίνει παππούς είτε γιαγιά!

Τι δεύτερο και τρίτο κεφάλαιο λες...

Αν βέβαια 50ρίζεις και έχεις και 3 παιδιά και συνεχίζεις και κάνεις σούζες και κόντρες στην παραλιακή
και δεν προσέχεις καλά θα κάνει να στην πει η γυναίκα σου αφού γέρασες και μυαλό δεν έβαλες
αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!

miketzif
02/07/2008, 17:15
Καταρχάς ευχαριστώ που απάντησες και ελπίζω πως δεν έγινα αδιάκριτος. :)
Η ερώτηση μου είχε 2 σκοπούς.
1). Να καταλάβω εάν της είχες μιλήσει ή εάν έκανες κάτι... του κεφαλιού σου. Ότι δεν πήγες μια μέρα ας πούμε και της είπες "μωρό μου κοίτα τι πήρα σου αρέσει";;;
Σημείωση. Εάν έκανες κάτι τέτοιο και δεν έπαιρνες μηχανή ή κάτι για εκείνη φόρεμα ας πούμε ή κανά χρυσαφικό... θα σε εκτιμούσε για όλη της τη ζωγή. :D
2). Για να επιβεβαιωθεί αυτό που ειπώθηκε από συμφορουμίτες πιο πάνω. Ενήλικη είναι ξέρει τι της γίνεται και πολύ-πολύ παραπάνω δεν πιάστηκε εξ απήνης που λέμε. Της το είχες πει. Επομένως... άγνοια κλπ. δεν παίζουν ούτε βέβαια μπορεί να σε κατηγορήσει για στασαρχιδισμό εκτός αν σου είχε πει δεν θέλω κι εσύ συνέχισες.

Κατά τα άλλα τώρα... δεν μπορείς να υποχρεώσεις κάποιον να κάνει ότι κάνεις εσύ ειδικά εφόσον φοβάται. Ο φόβος είναι τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή του ανθρώπου και δεν ξεπερνιέται από τη μία μέρα στην άλλη. Νομίζω πως πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι για κάποιο διάστημα πιθανώς... μεγάλο θα χαίρεσαι μόνος σου την μοτοσικλέτα σου.
Και κάτι τελευταίο χωρίς να θέλω να δώσω συμβουλές ή να ακουστώ ως δάσκαλος. Αλλά εφόσον τελικά αποφασίσεις να τη χαρείς μόνος... πρόσεχε μήπως περάσεις στο άλλο άκρο... μήπως ο χρόνος που αφιερώνεις στο μοτόρι σου καλύπτει πολλά άλλα. ;) :) Φιλικά και μόνο... :)

Πολύ σωστος.
Και να ρωτήσω και κάτι τον 618RR. Γιατί σου είναι πρόβλημα να χαρείς την μηχανή μόνος σου?
Εφόσον θα αφιερώνεις τον χρόνο που χρειάζεται η κοπέλα σου να περνάει μαζί σου και εσύ μαζί της, αφιέρωσε τον χρόνο που χρειάζεσαι έσύ με την μηχανή σου. Γιατί σώνει και ντέ πρέπει ένα ζευγάρι να τα κάνει όλα μαζί.

Tpap
02/07/2008, 17:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από miketzif
Γιατί σώνει και ντέ πρέπει ένα ζευγάρι να τα κάνει όλα μαζί..?

σωστός.

Ακόμη και το σεξ είναι καλλίτερο όταν το κάνεις χώρια.

stavrogin
02/07/2008, 17:21

...Δεν εννοώ να συζητάνε τα επόμενα 50 χρόνια,
...

Eδω μιλανε για καυγαδες και εντασεις. Απο που ξεκινανε ολα αυτα;
Απο απλη συζητηση με σταδιακη αυξηση του βολιουμ. Δηλαδη δε ξερουν να συζητανε.
μα αλλα φταινε.

Τι μπορει να συμβαινει απο κατω. Μια προταση.

Επειδη ο ιδιος δεν εχει πειστει οτι μπορει να ειναι μηχανοβιος ,ζηταει την εγκριση και τη συνοδεια της κοπελιας του οπως αλλωτε θα ζηταγε την εγκριση και τη συνοδεια της μανας του, κοινως δεν εχει απογαλακτιστει.
Η κοπελια προσπαθει να τον ελενξει ,αφου μπορει αλλα αμα τον φερει στα μετρα της θα τον φτυσει σα κουκουτσι γιατι θελει να βλεπει ισχυρο αρσενικο διπλα της κι αμα τον νικα κι η ιδια αστα βραστα θα πει.

Η μηχανη ειναι μια μικρη αλλαγη γι αυτον αλλα το ξερει και δεν το ξερει.
(Ελπιζω να μην ημουν πολυ σκληρος που ημουν δηλαδη αλλα τεσπα)

charlie says
02/07/2008, 17:22
μου αρεσε ιδιαιτερα το <βλακειες >αλλα για να το εξηγησω γιατι μαλλον δεν καταλαβες οταν κανεις ενα μωρακι η οταν ακομα η γυναικα σου ειναι εγγυος τοτε πρεπει να καταλαβεις οτι τα γουστα του καθενος εχουν αντικτυπο στους ανθρωπους που νοιαζεσαι ,ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων.αλλα γιατι ολα πρεπει να καταληγουν σε διαμαχη?:confused:

alximistis
02/07/2008, 17:23
σωστός.

Ναι ρε αλλά με το γαμ... γνωρίζεις κόσμο. :D

el_hymador
02/07/2008, 17:26
Οκ επειδη το γαμπιπ το θεμα ουτως η αλλως ακου τι θα κανεις

θα βρεις μια κοπελια (φιλη σου, ξεμπαρκη οτι να ναι...) που δηλωνει οτι γουστραει τις μηχανες...

Κανονισε να πας μια ενδιαφερουσα βολτα που να συνδυαζει εθνικη και στροφιλικι (π.χ. Αγιος η Επιδαυρος)

Μην το πλακωσεις, χαλαρα να πηγαινεις...

ειναι 110% σιγουρο οτι θα σου ζαλισει τα @@δια και εσυ δεν θα ευχαριστηθεις βολτα με την καμια...εγγυημενο σου λεω!

μετα θα συνειδητοποιησεις πως ειναι χιλιες φορες προτιμοτερο να ΜΗΝ γουσταρει της μηχανες η φιλη σου, παρα να δηλωνει "και καλα" οτι τις γουσταρει οποτε ολα ωραια και καλα.

ως γνωστον, οσες γυναικες πραγματικα αγαπουν τις μηχανες, αγοραζουν μια για την παρτη τους, δεν περιμενουν τον καθε ενα απο εμας να τις παει βολτα...ελεος!

effieee
02/07/2008, 17:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
μου αρεσε ιδιαιτερα το <βλακειες >αλλα για να το εξηγησω γιατι μαλλον δεν καταλαβες οταν κανεις ενα μωρακι η οταν ακομα η γυναικα σου ειναι εγγυος τοτε πρεπει να καταλαβεις οτι τα γουστα του καθενος εχουν αντικτυπο στους ανθρωπους που νοιαζεσαι ,ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων.αλλα γιατι ολα πρεπει να καταληγουν σε διαμαχη?:confused:

Κοίτα όταν κάνεις μωράκι
είναι εις γνώσιν σου!
Και για την γυναίκα... περιορισμοί σε αρκετα,
αλλά και για τον άντρα!
Θα γίνει πατέρας δεν μπορεί να τριγυρνά και να κάνει καγκουριές
οοοολη μέρα!
Αυτά όλα βέβαια μόνο όταν υπάρχει η αίσθηση της ευθύνης
και τι σημαίνει όλο αυτό!

Κανουν υπομονή και δείχνουν κατανόηση και οι δύο
εφόσον το θέλουν συνηδειτά και οι δύο!
απλά είναι τα πράγματα!

Άρα όταν κάτι γίνεται συνηδειτά δεν τίθεται θέμα να υπάρχουν τσακωμοί - διαμάχες!

Εκτός αν το πρόβλημα είναι άλλο και δεν έχουμε τη δύναμη να το αντιμετωπίσουμε
και τα ρ'ιχνουμε όλα αλλού!

catmaster
02/07/2008, 18:04
:rolleyes: :rolleyes:

Με άλλα λόγια @@ 950SM η Tuono θα πάρουμε .... :a35:

zephyr1
02/07/2008, 18:10
σωστός.

:a23: :bigcry: :beer:

devil's animal
03/07/2008, 07:56

κοιτα να φτιαξεις εσυ το rvf,να παμε κανενα Αγιο και ασε τα καγκουροεργαλεια στην ηλικια σου...:bigcry:

στο θεμα μας τωρα: συμφωνω με τον stavrogin. o 618RR απλα δεν εχει το θαρρος της γνωμης του και των θελω του.
οταν το αποκτησει, θα δει την ζωη με αλλο ματι...

Tpap
03/07/2008, 12:26

άσε ρε Άκη τα μπρίκια κατά μέρος...:beer: :beer:

(και βρες κανά Ζ1 να γουστέρνεις..είμαι σίγουρος ότι ακόμη και στην γυναίκα θα αρέσει..) :wacko:

@618ΡΡ: για ρίξε μια καλλίτερη ματιά στα δύο παρακάτω και βάλτα καλά στο μυαλό σου....(ιδίως το πρώτο).

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
1. ειναι χιλιες φορες προτιμοτερο να ΜΗΝ γουσταρει της μηχανες η φιλη σου....

2. ως γνωστον, οσες γυναικες πραγματικα αγαπουν τις μηχανες, αγοραζουν μια για την παρτη τους, δεν περιμενουν τον καθε ενα απο εμας να τις παει βολτα....

byron
03/07/2008, 12:39
άσε ρε Άκη τα μπρίκια κατά μέρος...:beer: :beer:

Μπρίκια ; :look:

Να ΄σαι καλά ρε Tpap. Μου φτιαχνει τη διάθεση ένας κάτοχος Triumphhhhh να αποκαλεί το Tuono μπρίκι. :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

Tpap
03/07/2008, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μπρίκια ; :look:
Να ΄σαι καλά ρε Tpap. Μου φτιαχνει τη διάθεση ένας κάτοχος Triumphhhhh να αποκαλεί το Tuono μπρίκι. :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

καλά δεν θα τσίμπαγε ο Βύρωνας...? και άργησες, να πω την αλήθεια...:lol: :lol: :lol:

@618ΡΡ: μήπως θα θέλες η κοπέλα σου να αγαπά τόσο τις μηχανές...???

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=59439&perpage=15&pagenumber=8

tifoefs
16/07/2008, 00:57

Δε μπορω πια !! Αυτη τη φορα θα χειροκροτησω !

:a46: :a46: :a46: