View Full Version : Κλείνει η πίστα των Μεγάρων, προβληματισμοί κι άλλα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
γι' αυτό ακριβώς και έγραψα πριν "όχι ποιος ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να μπει, αλλά ποιός ΘΑ μπει" ;)
και μάλλον δεν γνωρίζεις ποιοι μπαίνουν ΚΥΡΙΩΣ στα Μέγαρα..... οι μηχανές ελάχιστα...
road spirit
02/07/2008, 11:35
δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά... δεν προσφέρει τίποτε το πάρκο; από ποιον πλανήτη έπεσες;;;;
η πίστα είναι "χρήσιμη" σε τι ποσοστό των ελλήνων; πρόσεξε, όχι σε τι ποσοστό ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ δυνητικά να είανι χρήσιμη αν ξαφνικά οι ελληνάρες αποφάσιζαν να μπλα μπλα μπλα, αλλά τι ποσοστό θα έμπαινε ρεαλιστικά πίστα
ελλάδα δεν είναι μόνο τα μοτο-φόρουμ, ξέρεις...
πίστα πρέπει να γίνει ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ, αχαϊα, βοιωτία, βόρεια/ανατολική/δυτική αττική, αν γινόταν, θα ήταν ΟΛΟΙ ευτυχισμένοι, δεδομένου ότι τώρα υπάρχει μια θλιβερή πιστούλα στα μέγαρα και μια καλή στα 700χλμ
στη σκατοπόλη μας προτεραιότητα είναι το πράσινο που της λείπει ΠΟΛΥ περισσότερο από ό,τι της λείπει μια πίστα
κάνε το κόπο και ψάξε για τα παραδείγματα πιστών-πάρκων όπως του καναδά (gil vilneuve circuit , αν το γράφω σωστά), της αυστραλίας, αλλά και άλλων....
πάρκα προς μίμηση, γεμάτα πράσινο, που χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων για πολλές δραστηριότητες... και απλά οι δρόμοι που υπάρχουν εντός τους (γιατί πρέπει, για να μετακινείται κόσμος) μετατρέπονται για 4-5 μέρες το χρόνο σε πίστες φ1 και μάλιστα απο τις καλύτερες (σύμφωνα με τις προτιμήσεις των οδηγών). Ενα απο αυτά τα πάρκα, δεν θυμάμαι ποιο, είναι μάλιστα οικολογικό ή φιλοξενεί κέντρο περιβαλλοντικών ερευνών (ή κάτι τέτοιο τεσπα...)....
βιώσιμη οικολογική ανάπτυξη συνδυάζεται με τα πάντα, αρκεί να γίνεται σωστα, μελετημένα, και με ανοιχτά μυαλά.... το ακριβώς αντίθετο δλδ απο ότι ελλάντα
bye bye
:wave2:
gdevelek
02/07/2008, 11:35
το ξέρω αλλά εδώ είναι μοτο φόρουμ και γράφουμε με γνώμονα το δικό μας συμφέρον
επαναλαμβάνω και κλείνω: στα 50χλμ θα ήταν υπέροχα μια καλή πίστα, στην αθήνα έχουμε ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
gdevelek
02/07/2008, 11:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
κάνε το κόπο και ψάξε για τα παραδείγματα πιστών-πάρκων όπως του καναδά (gil vilneuve circuit , αν το γράφω σωστά), της αυστραλίας, αλλά και άλλων....
κάνε τον κόπο και ψάξε αναλογία πρασίνου ανά κάτοικο σ' αυτές ακριβώς τις πόλεις και μετά σύγκρινε με αθήνα
nickmonstro
02/07/2008, 11:41
Παιδια πιστες οπως το Albert Park της Αυστραλιας ή του Μοντρεαλ στον Καναδα που ειναι κατασκευασμενες μεσα σε παρκο ή γυρω απο αυτο νομιζω οτι δεν ειναι διαθεσιμες για το κοινο.
Ανοιγουν,καθαριζονται απο σκονη σκουπιδια κ.α και χρησιμοποιουνται μονο τις 3-4 μερες του αγωνα.
Εαν καποια στιγμη εφτιαχναν πιστα στο Ελληνικο νομιζω κατι τετοιο θα ηταν.
edit:Ειναι οπως τα λεει ο φιλος road spirit.Τωρα το ειδα.:smilea:
stefanos
02/07/2008, 11:45
δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά... δεν προσφέρει τίποτε το πάρκο; από ποιον πλανήτη έπεσες;;;;
η πίστα είναι "χρήσιμη" σε τι ποσοστό των ελλήνων; πρόσεξε, όχι σε τι ποσοστό ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ δυνητικά να είανι χρήσιμη αν ξαφνικά οι ελληνάρες αποφάσιζαν να μπλα μπλα μπλα, αλλά τι ποσοστό θα έμπαινε ρεαλιστικά πίστα
ελλάδα δεν είναι μόνο τα μοτο-φόρουμ, ξέρεις...
πίστα πρέπει να γίνει ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ, αχαϊα, βοιωτία, βόρεια/ανατολική/δυτική αττική, αν γινόταν, θα ήταν ΟΛΟΙ ευτυχισμένοι, δεδομένου ότι τώρα υπάρχει μια θλιβερή πιστούλα στα μέγαρα και μια καλή στα 700χλμ
στη σκατοπόλη μας προτεραιότητα είναι το πράσινο που της λείπει ΠΟΛΥ περισσότερο από ό,τι της λείπει μια πίστα
Απο τον πλανήτη όπου καίνε στην Πάρνηθα και στον Υμητό δεκάδες χιλιάδες στρέμματα και ο κόσμος ζητάει μητροπολιτικό πάρκο.Ενα πάρκο τεχνητό σε ένα σημείο της Αθήνας που δεν έχει καμιά ανάγκη πρασίνου, που η πυκνότητα των κατοίκων είναι πολύ μικρή.
Που για την δημιουργία του θα ξοδευτούν 100άδες μύρια και που το πότισμά του θα απαιτήσει κυβικά χιλιόμετρα νερού σε ένα τόπο που σε λίγο θα διψάει.
Οσο για την συντήρησή του βλέπω και τα ολυμπιακά έργα της παραλιακής που πάω βόλτα τον μικρό για ποδήλατο :cry:
Απο την άλλη η πίστα δεν αποκλείει το πράσινο, μάλλον το απαιτεί για ηχοπέτασμα.
Επειδή ακριβώς δεν υπάρχουν χρήστες πίστας στην Ελλάδα λέω πολυχώρο με πολλές δραστηριότητες γύρω απο το αντικείμενο και ίσως μαγαζιά καφέ κλπ μπας και βγεί το κόστος εγκατάστασης και ένα κέρδος για τους ιδιοκτήτες.
road spirit
02/07/2008, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Παιδια πιστες οπως το Albert Park της Αυστραλιας ή του Μοντρεαλ στον Καναδα που ειναι κατασκευασμενες μεσα σε παρκο ή γυρω απο αυτο νομιζω οτι δεν ειναι διαθεσιμες για το κοινο.
Ανοιγουν,καθαριζονται απο σκονη σκουπιδια κ.α και χρησιμοποιουνται μονο τις 3-4 μερες του αγωνα.
Εαν καποια στιγμη εφτιαχναν πιστα στο Ελληνικο νομιζω κατι τετοιο θα ηταν.
edit:Ειναι οπως τα λεει ο φιλος road spirit.Τωρα το ειδα.:smilea:
ανοιχτά για το κοινό και μάλιστα είναι εντυπωσιακό το τι κάνουν
α ρε ελλαδισταν....
το παρκο Jean-Drapeau όπου φιλοξενείται η Φ1 του καναδα...
http://www.parcjeandrapeau.com/
nickmonstro
02/07/2008, 11:49
ανοιχτά για το κοινό και μάλιστα είναι εντυπωσιακό το τι κάνουν
α ρε ελλαδισταν....
το παρκο Jean-Drapeau όπου φιλοξενείται η Φ1 του καναδα...
http://www.parcjeandrapeau.com/
Μαλλον δεν το εγραψα σωστα φιλε μου.Συγνωμη...
Οταν λεω δεν ειναι διαθεσιμες για το κοινο εννοω για track days!Oχι για οποιαδηποτε αλλη δραστηριοτητα.
road spirit
02/07/2008, 11:49
κάνε τον κόπο και ψάξε αναλογία πρασίνου ανά κάτοικο σ' αυτές ακριβώς τις πόλεις και μετά σύγκρινε με αθήνα σύμφωνοι....
αλλά γιατι συνδέεις σώνει και καλά το πάρκο-πίστα με έλλειψη πρασίνου ??
Αυστραλία, μια μικρή άποψη του πάρκου-πίστας :
135386
gdevelek
02/07/2008, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Ενα πάρκο τεχνητό
ενώ η πίστα θα φυτρώσει αυτοβούλως
Ενα πάρκο τεχνητό σε ένα σημείο της Αθήνας που δεν έχει καμιά ανάγκη πρασίνου
καλά δεν πειράζει... άστο...
stefanos
02/07/2008, 11:57
ενώ η πίστα θα φυτρώσει αυτοβούλως
καλά δεν πειράζει... άστο...
Την πίστα όμως λέμε να την φτιάξει και να την πληρώσει ιδιώτης, όχι εγώ και εσύ.
Και το έχω ήδη αφήσει μιας και για να το έχει αποφασίσει πάρκο το υπεχωδε θα το έχει συζητήσει και με τους εργολάβους οπότε ότι να κάνω και εγώ και εσύ :wave2:
Απλά δεν θα δούμε πίστα κοντά στην Αθήνα και είναι κρίμα.
Διαφωνώ με την κατασκευή πίστας στο ελληνικό.
Πάρκο με εκατομμύρια δέντρα και κλειστό στο κοινό μετά κάποια ώρα...
:sun: :wave2:
(όπως και διαφωνούσα με την κατ/υή του αρΕοδρομίου στα μεσόγεια...) :mad:
stefanos
02/07/2008, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Διαφωνώ με την κατασκευή πίστας στο ελληνικό.
Πάρκο με εκατομμύρια δέντρα και κλειστό στο κοινό μετά κάποια ώρα...
:sun: :wave2:
(όπως και διαφωνούσα με την κατ/υή του αρΕοδρομίου στα μεσόγεια...) :mad:
Για ποιό κοινό μιλάμε στην περίπτωση πάρκου?
latris mixanis
02/07/2008, 12:09
Προφανώς εννοεί όλους εμάς...
Τους γονείς που θα πάνε με τα παιδιά τους, τις γιαγιάδες, τα ζευγαράκια, τους έφηβους κλπ
δεν κατάλαβα τι δεν κατάλαβες.
μιλάω για την προσέλευση στον χώρο του πάρκου από τον απλό κόσμο.
θα μπορούσε λοιπόν να κλείνει μετά τις 1700 -πχ- και να ασφαλίζει ο χώρος...ότι θα πρεπε να γίνει κάποια στιγμή και στο πεδίον του Αρεως..
Αυτό που θα πληρώνει κανα 10ρικάκι το άτομο είσοδο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Θα έχει και πλαζ δηλαδή αυτός ο πάρκος;;;
:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Θα έχει και πλαζ δηλαδή αυτός ο πάρκος;;;
:confused:
Από την άλλη μεριά της ποσειδώνος.... 20Ε είσοδος εκεί.....
latris mixanis
02/07/2008, 12:17
Νίκο γιατί να πληρώνεις ?? :confused:
Θα μπορούσε το κράτος να φτιάξει ένα πάρκο-άλσος πείτε το όπως θέλετε που να είναι χώρος αναψυχής για όλες τις ηλικίες. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ήδη εγκαταστάσεις από τα ολυμπιακά ... πχ την εγκατάσταση για τους αγώνες καγιάκ(όπως τα λένε).
Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να συνδύαζε πίστα πάρκο ή κάτι τέτοιο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Γιατί θα έχει και πλαζ λέέέέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
....
Δεν ξέρω.... την ίδια ερώτηση κάνουμε και για το Κτηματολόγιο και μας λένε "αυτοχρηματοδοτούμενο έργο".....
Έχετε καμιά ιδέα το πόσο κοστίζει να φτιάξεις από το μηδέν ένα πάρκο πρασίνου σε έναν χώρο τίγκα στο τσιμέντο; Και πόσο θες για να τον συντηρήσεις;
Εχετε ιδέα ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ θα χρειάζεται για να τον ποτίζεις; Και στο λεκανοπέδιο, δεν εχουμε τόσο νερό....
latris mixanis
02/07/2008, 12:25
Δεν ξέρω.... την ίδια ερώτηση κάνουμε και για το Κτηματολόγιο και μας λένε "αυτοχρηματοδοτούμενο έργο".....
Έχετε καμιά ιδέα το πόσο κοστίζει να φτιάξεις από το μηδέν ένα πάρκο πρασίνου σε έναν χώρο τίγκα στο τσιμέντο; Και πόσο θες για να τον συντηρήσεις;
Εχετε ιδέα ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ θα χρειάζεται για να τον ποτίζεις; Και στο λεκανοπέδιο, δεν έχουμε τόσο νερό....
Δεν είπαμε ότι είναι εύκολο, αλλά με ένα κονδύλι από την ΕΟΚ δε θα μπορούσε να δοθεί λύση?
Τώρα για το νερό, με κάποια τρόπο δε θα μπορούσαν να παίρνουν από τη θάλασσα και να κάνουν αφαλάτωση ? :confused:
Επίσης αν πούμε ότι συνδυάζει και πίστα τα ιδιωτικά κεφάλαια δε θα μπορούσαν να βοηθήσουν?? :rolleyes:
catmaster
02/07/2008, 12:25
Εχετε ιδέα ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ θα χρειάζεται για να τον ποτίζεις; Και στο λεκανοπέδιο, δεν εχουμε τόσο νερό....
+ 1137 ρε Νίκο ....
.....αλλά στα @@ μου .... να κόψουν το λαιμό τους και να τα φτιάξουν από αυτά που έχουν φάει η να πουλήσουν το μισό για να μπαίνει ο κόσμος τσάμπα ...
για να το θέσω αλλιώς , θα είναι το πρώτο μεγάλο μητροπολιτικό πάρκο στην Ευρώπη που θα έχει είσοδο ... :sick: :sick: :sick:
(βάλτε τους Αγγλάρες να πληρώσουν την είσοδο στο Hyde Park να δούμε απάντηση που θα δώσουν... )
Δεν είπαμε ότι είναι εύκολο, αλλά με ένα κονδύλι από την ΕΟΚ δε θα μπορούσε να δοθεί λύση?
Και τι είναι η ΕΕ; κουμπαράς μας;
Τώρα για το νερό, με κάποια τρόπο δε θα μπορούσαν να παίρνουν από τη θάλασσα και να κάνουν αφαλάτωση ? :confused:
Μια εγκατάσταση αφαλάτωσης..... κι άλλο καυσαέριο δίπλα στον πνεύμονα....
Επίσης αν πούμε ότι συνδυάζει και πίστα τα ιδιωτικά κεφάλαια δε θα μπορούσαν να βοηθήσουν?? :rolleyes:
Θα μπορουσαν αλλά δεν θα γινει ποτέ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
....
.....αλλά στα @@ μου .... να κόψουν το λαιμό τους και να τα φτιάξουν από αυτά που έχουν φάει η να πουλήσουν το μισό για να μπαίνει ο κόσμος τσάμπα ...
....
(βάλτε τους Αγγλάρες να πληρώσουν την είσοδο στο Hyde Park να δούμε απάντηση που θα δώσουν... )
Και στα δικά μας αλλά ξέρεις πως πάει το σενάριο....
Οι άγγλοι; Σαν να το βλέπω μπροστά μου.... θα πουν: Πόσο έχει; και θα πληρώσουν....
latris mixanis
02/07/2008, 12:35
Και τι είναι η ΕΕ; κουμπαράς μας;
Όχι, αλλά τόσα και τόσα παίρνουμε για άλλα...
Μια εγκατάσταση αφαλάτωσης..... κι άλλο καυσαέριο δίπλα στον πνεύμονα....
Μια σκέψη ήταν
Θα μπορουσαν αλλά δεν θα γινει ποτέ....
:(
stefanos
02/07/2008, 12:38
Θα ήθελα να ξέρω πόσες φορές έχετε πάει σε αυτό το πάρκο στο Ζάπειο, και θέλετε και μητροπολιτικό πάρκο.:p
catmaster
02/07/2008, 12:42
Και στα δικά μας αλλά ξέρεις πως πάει το σενάριο....
Οι άγγλοι; Σαν να το βλέπω μπροστά μου.... θα πουν: Πόσο έχει; και θα πληρώσουν....
και όμως δεν θα πληρώσουν .... γιατί ξέρουν ότι όταν υπάρχει φορολογικός μηχανισμός που δουλεύει πάνω στο κεφάλι μου χρόνια και με αρμέγει ΑΠΑΙΤΟΥΝ ένα μεγάλο έργο μια στα είκοσι χρόνια που θα δωθεί στον κόσμο ....
όχι σαν την Α.Ο. και το Ελ.Βενιζέλος που πληρώνουμε από το 1960 και θα πληρώνουμε άλλα τόσα χρόνια ...
τες πα όλοι δίκιο έχουμε αλλά θα ξεφύγουμε από το θέμα ....
Γνώμη μου είναι πίστα στο Ελληνικό δεν θα ευδοκιμήσει γιατί δεν έχουμε ακόμη αποκτήσει αυτό το είδος παιδείας που χρειάζεται ώστε να απαιτήσω κάτι τέτοιο....
μακάρι να γινόταν αλλά δεν το βλέπω εφικτό (και όχι για οικονομικούς λόγους ... )
ας γίνει μια πίστα με κάποιες βασικές προδιαγραφές ασφαλείας κάπου έξω από την Αθήνα που δεν τραβάει τα βλέμματα για να μπορώ να πάω να παίξω στο track day μου χωρίς να μου την πέσει η τάδε περιβαλλοντική οργάνωση , ο τάδε οργανισμος , λέσχη , η ΓΣΕΕ , ΑΔΕΔΥ η Λουκά (ακους Ζέφυρε;; ) και δεν ξέρω εγώ ποιός άλλος ...
και έχουμε χρόοοοοοονια για μελέτες στο Ελληνικό , ορχομενό , κλπ κλπ κλπ ..... (γέρασα να περιμένω )
...
ας γίνει μια πίστα με κάποιες βασικές προδιαγραφές ασφαλείας κάπου έξω από την Αθήνα που δεν τραβάει τα βλέμματα για να μπορώ να πάω να παίξω στο track day μου χωρίς να μου την πέσει η τάδε περιβαλλοντική οργάνωση , ο τάδε οργανισμος , λέσχη , η ΓΣΕΕ , ΑΔΕΔΥ η Λουκά (ακους Ζέφυρε;; ) και δεν ξέρω εγώ ποιός άλλος ...
και έχουμε χρόοοοοοονια για μελέτες στο Ελληνικό , ορχομενό , κλπ κλπ κλπ ..... (γέρασα να περιμένω )
Συμφωνώ....
dodos 900
02/07/2008, 12:47
Θα ήθελα να ξέρω πόσες φορές έχετε πάει σε αυτό το πάρκο στο Ζάπειο, και θέλετε και μητροπολιτικό πάρκο.:p
Σωστό!Άντε να έχω πάει 3 φορές στην ζωή μου,ενώ στην πίστα πολλές περισσότερες.Άσε τα πάρκα για όταν γεράσουμε να ταϊζουμε τις πάπιες:lol: ,τώρα να ρίξουμε καμιά στροφή να ούμε!:smokin:
devil's animal
02/07/2008, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
Σωστό!Άντε να έχω πάει 3 φορές στην ζωή μου,ενώ στην πίστα πολλές περισσότερες.Άσε τα πάρκα για όταν γεράσουμε να ταϊζουμε τις πάπιες:lol: ,τώρα να ρίξουμε καμιά στροφή να ούμε!:smokin:
ωπα!!!:look:
πλακωσανε οι γρηγοροι!!
:beer: :beer: :beer:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χωρίς να μου την πέσει η τάδε περιβαλλοντική οργάνωση , ο τάδε οργανισμος , λέσχη , η ΓΣΕΕ , ΑΔΕΔΥ η Λουκά (ακους Ζέφυρε;; ) και δεν ξέρω εγώ ποιός άλλος ...
Μ'αυτη την γυναικα τελικα εγινα διασημος.:a44: :a08:
:a31:
:smokin: :hypnotize
road spirit
02/07/2008, 16:23
... αλλά πλέον όλοι αυτοί θα βγούν στους δρόμους ... με τις γνωστές συνέπειες .... :sad:
χμμ...
νομίζω....
ότι υπάρχει μια κάποια λύση.... μιλάω για όσους θέλουν να παραμείνουν σε ελεγχόμενο περιβάλλον και να μη παίζουν κορώνα γράμματα το κεφάλι τους...
motard και βουρ για πίστες καρτ
το κέφι είναι ίδιο (μπορεί και καλύτερο)
η αδρεναλίνη ανεβαίνει
αλλάζει λίγο ο τρόπος οδήγησης, αλλά η χαρά και οδηγική απόλαυση, η προσπάθεια βελτίωσης τεχνικής κλπ κλπ... και η πρίζα της πίστας, παραμένουν...
ασε που τα μοταρντ είναι πιο φτηνά.... τα λάστιχα αντέχουν περισσότερο... κλπ κλπ
θα μου πεις τώρα "δλδ να μπει κανείς και σε άλλα έξοδα για αγορα μοταρντ?"
δεν ξέρω, μια σκέψη κάνω...
catmaster
02/07/2008, 16:27
χμμ...
νομίζω....
ότι υπάρχει μια κάποια λύση.... μιλάω για όσους θέλουν να παραμείνουν σε ελεγχόμενο περιβάλλον και να μη παίζουν κορώνα γράμματα το κεφάλι τους...
η αδρεναλίνη ανεβαίνει
αλλάζει λίγο ο τρόπος οδήγησης, αλλά η χαρά και οδηγική απόλαυση, η προσπάθεια βελτίωσης τεχνικής κλπ κλπ... και η πρίζα της πίστας, παραμένουν...
ασε που τα μοταρντ είναι πιο φτηνά.... τα λάστιχα αντέχουν περισσότερο... κλπ κλπ
Σωστά ρε Γιάννη αλλά με τέτοια διαόλια μπαίνεις σε τελείως διαφορετικό στυλ οδήγησης ....
(άσε που θα μετρήσουμε τις τούμπες της αρκούδας .... και τα κόκκαλα δεν κολλάνε πια όπως παλιότερα ).....
Το πολύ -πολύ να βρώ κανα παπί με 3-4 κατοστάρικο να το φτιάξω και να μπαίνω με κρούκι ,τροπέα και μερικούς άλλους τελειωμένους σε τίποτα έρημες πίστες .... :lol: :lol:
(το είχαν κάνει παλιά στο Bikenet τα παιδιά .... γαμώ τα γέλια ... )
χμμ...
νομίζω....
η αδρεναλίνη ανεβαίνει
ki edw δεν μπορω να αφησω την ευκαιρια να πεσει στην ασφαλτο αλλα να κανω τριπλα και να τη στειλω στο χωμα :lol:
μπορει να ειναι παρεμφερες το σμσ, αλλα ειναι διαφορετικο... τα εξοδα δε ειναι τοσο λιγα οσο νομιζετε... οι γομες εχουν ιδιες τιμες με των ΣΣ. οι πιστες ειναι ελαχιστες... δεν ειναι καλων προδιαγραφων (εκτος απο επαρχια -πατρα και καλαματα και κρητη) οι τραυματισμου ειναι πιο ευκολοι απο οτι στα ΣΣ μιας και δεν υπαρχουν αμμοπαγοδες και στην ουσια ειναι πιο συχνα τα high-sides
ηθελα να το πω νωριτερα, αλλα μου πετας το γαντι γιανναρε... χωμα κυριες και κυριοι... να γιατι χωμα! :lol:
ειναι δωρεαν... τα μηχανακια ειναι low baudget κτησης και συντηρησης. δεν κινδυνευεται, με λιγοτερα απο τα μισα χιλομετρα εκρυγνετε την ιδια ποσοτητα αδρεναλινης.
απομακρυνεσται ελαχιστα απο τα μερη διαμονης σας και νομιζετε οτι εχετε φυγει εκτος.
αθλειστε πολυ πιο εντονα...
και πολλα ακομα τα οποια μπορω να κατσω να σας αναλυσω αν θελετε
Ετσι οπως το παμε
θα παρουμε και κανεναν ηλεκτρικο αυτοκινητοδρομο να τρεχουμε εκει...
ουτε κρυα ουτε ζεστες ουτε εξοδα ουτε τουμπες!!!!
Ασε που θα βαψουμε και τα μοτο με τα χρωματα του Rosii, Doohan κλπ και θα γουτσταρουμε....
dirtbird
03/07/2008, 17:33
Πως φαίνονται οι διαμείναντες άνω του ποταμού.... :D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
αυτη την λογικη παντως μονο στην ελλαδα την ακους
ειμαστε τιγκα στην εξοχη αλλα τις κυριακες αντι για κανενα πικ-νικ στη φυση προτιμαμε τις πανακριβες "εξοχικες" ταβερνες
αντι να πηγαινουμε στα- ανυπαρκτα ειναι η αληθεια- παρκα προτιμουμε τα πλαστικα που αφθονουν στα διαφορα mall(τι κακο εχει το ταισμα της παπιας?)
δωστε μας λοιπον και αλλο τσιμεντο και αλλα mall και αλλη ψευτοδιασκεδαση
και θα φροντισουμε να μην μεινουν αδεια ποτε
(και μετα θα κλαιγομαστε για τα ευρω που χαλασαμε)
Δεν πρόκειται να γίνει κανενός είδους πίστα στο ελληνικό, ούτε μητροπολιτικό πάρκο, ούτε τίποτα. Δεν πρόκειται να γίνει πίστα ΠΟΤΕ στην Ελλάδα. Το ελληνικό θα σαπίζει σαν μια μεγάλη αλάνα όπως έγραψε κάποιος φίλος πιο πάνω, αν δεν γίνει χωματερή. Εδώ φύγανε τόσα δισεκατομμύρια για ολυμπιακά έργα που έμειναν ανεκμετάλλευτα. Στη παραλιακή σαπίζουν οι εγκαταστάσεις (όλα τα είχαμε, το γήπεδο baseball μας έλειπε), το γήπεδο άρσης βαρών χρησιμοποιείται για τα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ, κτλ.
Γιατί?
Γιατί είμαστε ΤΟ μπουρδέλο χώρα.
Διανοητικά καθυστερημένοι πολιτικοί, άχρηστοι δημόσιοι λειτουργοί, βλάκες υπεύθυνοι... Ο κάθε Ζαχόπουλος εχει πιάσει μια καρέκλα και το μόνο που τον νοιάζει είναι να γεμίσει τη τσέπη του μαρούλι και το κώλο της γραμματέας του κρέας. Και φυσικά φταίμε όλοι εμείς που όχι μόνο τους ψηφίζουμε, αλλά είμαστε και περήφανοι όταν λέμε έχω το τάδε κονέ. αλλά για σκεφτείτε και το άλλο, πόσοι από εμάς έχουμε ένα ξαδερφάκι –φίλο -μπάρμπα στο δημόσιο και τα ξύνει εις βάρος μας? Με το ίδιο τρόπο μια κυρα-Κούλα διόρισε το άχρηστο γιο της σε μια θέση που παίρνει αποφάσεις για τέτοια θέματα και ιδού τα αποτελέσματα.
Μη σώσει και γίνει ποτέ τίποτα σε αυτή τη κωλοχώρα.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Λυπάμαι που το λέω, αλλά κάθε φορά ντρέπομαι που είμαι Έλληνας.
DimChios
04/07/2008, 06:09
Προβληματισμος και σχετικος με το θεμα ειναι και ο παρακατω...
Μπαινω στο τελευταιο TD στα μέγαρα παρότι δεν εχω κανει CSS ή καθομαι στ αυγα μου?
:rolleyes: :sad:
devil's animal
04/07/2008, 08:05
χμμ...
νομίζω....
η αδρεναλίνη ανεβαίνει
:a54: :a46: :a013: :a30: :a25: :a23: :a2:
devil's animal
04/07/2008, 08:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μπαινω στο τελευταιο TD στα μέγαρα παρότι δεν εχω κανει CSS ή καθομαι στ αυγα μου?
μπες με ...συνεση.
:winka:
Για εμενα μην μπεις ή μπες μόνο αν εχεις καποιον να σου δείξει και να σου πει τα βασικα.
Το θεμα δεν ειναι να μπεις...το θεμα ειναι να εχεις ενα σωστο δρομο πανω στο οποιο θα αρχισεις να μαθαινεις,
Ταξιδευτής
04/07/2008, 08:36
Μητσακο μου, στο στρατο λεγαμε οτι "μια ισον καμια".
Ειλικρινα δεν ξερω αν θα ειχε νοημα να μπεις μονο κ μονο για να μπεις.
Εγω προσωπικα μετα το 3ο TD αρχισα να καταλαβαινω τα πατηματα της μηχανης στις στροφες, τις σωστες γραμμες, τα σημαδια για τα φρενα, τι ροη/ρυθμο επρεπε να κραταω και γενικα για να αρχισω να το απολαμβανω.
(Στο 1ο TD ημουν σαν αγγουρι και σφιγμενος σαν χταποδι απο τον φοβο της πρωτης φορας...)
Τωρα, και με 40+ βαθμους υπο σκιαν, τι θα καταλαβεις;
ΤΡΙΤΗ 08-07-2008
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΟΔΟ.
Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ 40 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ 41 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
Συν το αλλο που ειπε ο φιλος παραπανω: "Το θεμα δεν ειναι να μπεις...το θεμα ειναι να εχεις ενα σωστο δρομο πανω στο οποιο θα αρχισεις να μαθαινεις"
Αστο το μπ@ρδελο τα Μεγαρα. Μαθε τη μηχανη σου, κανε εν καιρο και κανενα μαθημα αν θες και παμε παρεα Σερρες να λυσσαξουμε! Γιατι να πρεπει να σου κανονιζει καποιος εξωτερικος παραγοντας το προγραμμα σου; :wave2:
Αδελφε οπως σου ειπαν και αλλη μην μπεις. Ασχετα με τα μαθηματα. Ακομα και καποιον να εχεις να σου δειξει
απλα θα δοκιμασεις πραγματα δεν θα τα εχεις μαθει τοσο στην πραξει απλα θα πεις οτι προσπαθησες να τα δοκιμασεις.
Και εγω προσφατα μπηκα στα μεγαρα και εκανα 3 τρακ νται. Πραγματικα μεγαλη διαφορα ειδα στο τελευταιο.
Στο πρωτο απλα ημουν ψαρι... χαμενο στα νερα.
Αν θες την αποψη μου και τρωγεσε να μπεις. Να πας Τεταρτη απογευματακι που εχει πεσει ο ηλιος λιγο κατα τις 6.
Εχει λιγοτερο κοσμο και κανε ενα 20λεπτο να σου φυγει απλα η καψα.
Οντως 1 φορα στην πιστα λιγα μπορει να αποφερει, καθως θα ακουσεις αρκετα πραγματα απο παιδια εκει, αλλα δεν
θα προλαβεις να τα εφαρμοσεις
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ! ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΜΠΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΤΟ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ!! :p ;) :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από josbi
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ! ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΜΠΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΤΟ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ!! :p ;) :rotflmao:
Καλα ασε το τι απαγορευεται και το τι γινεται. Πολλες φορες με εχουν προσπερασει πανω σε στροφη (Ειδικα στην Κ9) αν και ειμαι στο γκρουπ αρχαριων
Ταξιδευτής
04/07/2008, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από josbi
Ναι βρε συ Josbi, συμφωνω απολυτα, αλλα εδω λεμε οτι η πιστα κλεινει. Τι θα καταλαβει αν παει μια φορα για 2-3 session με 40+ βαθμους; :rolleyes:
LsKostas
05/07/2008, 23:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorpap
Δεν πρόκειται να γίνει κανενός είδους πίστα στο ελληνικό, ούτε μητροπολιτικό πάρκο, ούτε τίποτα. Δεν πρόκειται να γίνει πίστα ΠΟΤΕ στην Ελλάδα. Το ελληνικό θα σαπίζει σαν μια μεγάλη αλάνα όπως έγραψε κάποιος φίλος πιο πάνω, αν δεν γίνει χωματερή. Εδώ φύγανε τόσα δισεκατομμύρια για ολυμπιακά έργα που έμειναν ανεκμετάλλευτα. Στη παραλιακή σαπίζουν οι εγκαταστάσεις (όλα τα είχαμε, το γήπεδο baseball μας έλειπε), το γήπεδο άρσης βαρών χρησιμοποιείται για τα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ, κτλ.
Γιατί?
Γιατί είμαστε ΤΟ μπουρδέλο χώρα.
Διανοητικά καθυστερημένοι πολιτικοί, άχρηστοι δημόσιοι λειτουργοί, βλάκες υπεύθυνοι... Ο κάθε Ζαχόπουλος εχει πιάσει μια καρέκλα και το μόνο που τον νοιάζει είναι να γεμίσει τη τσέπη του μαρούλι και το κώλο της γραμματέας του κρέας. Και φυσικά φταίμε όλοι εμείς που όχι μόνο τους ψηφίζουμε, αλλά είμαστε και περήφανοι όταν λέμε έχω το τάδε κονέ. αλλά για σκεφτείτε και το άλλο, πόσοι από εμάς έχουμε ένα ξαδερφάκι –φίλο -μπάρμπα στο δημόσιο και τα ξύνει εις βάρος μας? Με το ίδιο τρόπο μια κυρα-Κούλα διόρισε το άχρηστο γιο της σε μια θέση που παίρνει αποφάσεις για τέτοια θέματα και ιδού τα αποτελέσματα.
giorpap..ακριβως :beer:
Αν εξαιρεσεις μια μεριδα δασκαλων καθηγητων που τους βγαινει το λαδι
να προσπαθουν να μαθουν ΓΡΑΜΜΑΤΑ τους νεους η αντιληψη σου για το δημοσιο
ειναι σωστοτατη. ;)
Διαφωνω στο οτι δεν θα γινει ομως ποτε πιστα.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Οταν η μιζα θα υπερνικησει το πολιτικο κοστος :mad:
Και φυσικα θα ερθει στο Ελληνα φορολογουμενο ο Κουκος αηδονι:rolleyes:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=266&page_id=6530
Σχετικό-άσχετο, ξεκινούν από τα Γιάννενα. :wave2:
Aggelos_SV
06/07/2008, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Ε,από 2019 και μετά ίσως ν'αρχίσουν τα χωματουργικά...:lol: :bawl:
DrIoannis
06/07/2008, 14:14
Τι είδους πίστες περιμένεις εσύ δηλ.Οι "πίστες" αυτές θα είναι όπως τα πάρκα για ποδήλατα με σήματα διασταυρώσεις κλπ για εκπαίδευση.Μην περιμένεις πίστες για αγώνες:nono:
Σαν πολλούς αγωνιζόμενους δεν βρήκαμε ξαφνικά; :rolleyes:
Εάν φτιάξουν τέτοιες πίστες, θα μπορείς να πας εκεί να δοκιμάσεις 5 πράγματα για την δική σου ασφάλεια. Οι "αγωνίζομενοι" κοτσάρουν 2 γόμες και 1 ξετάπωτη ακράπα και πουλάνε μούρη στα fora. :wave2:
Εάν φτιάξουν τέτοιες πίστες, θα μπορείς να πας εκεί να δοκιμάσεις 5 πράγματα για την δική σου ασφάλεια. Οι "αγωνίζομενοι" κοτσάρουν 2 γόμες και 1 ξετάπωτη ακράπα και πουλάνε μούρη στα fora. :wave2: Δε νομίζω οτι θα είναι τέτοιων διαστάσεων ή οτι θα πληρούν τις κατάλληλες προδιαγραφές ωστε να μπορείς να δοκιμάζεις... θα είναι, όπως είπε ο DrIoannis, ένα πάρκο προσομοίωσης δρόμου
Εάν φτιάξουν τέτοιες πίστες, θα μπορείς να πας εκεί να δοκιμάσεις 5 πράγματα για την δική σου ασφάλεια. Οι "αγωνίζομενοι" κοτσάρουν 2 γόμες και 1 ξετάπωτη ακράπα και πουλάνε μούρη στα fora. :wave2:
Ωραία αντιμετώπιση και νοοτροπία....
Προτιμάτε να πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος το "λάδι" 341 "ειδικών μιζαδόρων" για να φτιάξει κάποτε το κράτος πίστα για να μην έχουμε τα πιο πάνω παράπονα περί έλλειψης πίστας; Θα αλλάξει κάτι και δεν θα διαβάζουμε τρομερά threadάκια;
-μπαίνω στην πίστα και δεν ξέρω/μαθαίνω το παραμικρό
-το css και το riding school δεν είναι για μένα
-έστριψα ρώσο, αυστραλό, επίδαυρο
-κόντρες με uno, haya, f16
-πώς να ξυλώσετε τους καθρέφτες/εξάτμιση/φλας
Αυτά που δοκιμάζεις στην πίστα, μπορείς να τα δοκιμάσεις και σε μια τεράστια οργανωμένη αλάνα; Γιατί riding schools διοργανώνονται ακόμη και σε parking; Βοηθούν τον άπειρο τέτοιοι χώροι; Μπορώ να βρω μια τέτοια προσομοίωση και να φάω τα μούτρα μου με ασφάλεια; Σε ποια χώρα υπάρχουν κρατικές πίστες, του στυλ Μέγαρα, για το κοινωνικό καλό;
Προτιμάτε να πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος το "λάδι" 341 "ειδικών μιζαδόρων" για να φτιάξει κάποτε το κράτος πίστα για να μην έχουμε τα πιο πάνω παράπονα περί έλλειψης πίστας; Θα αλλάξει κάτι και δεν θα διαβάζουμε τρομερά threadάκια;
-μπαίνω στην πίστα και δεν ξέρω/μαθαίνω το παραμικρό
-το css και το riding school δεν είναι για μένα
-έστριψα ρώσο, αυστραλό, επίδαυρο
-κόντρες με uno, haya, f16
-πώς να ξυλώσετε τους καθρέφτες/εξάτμιση/φλας
Αυτά που δοκιμάζεις στην πίστα, μπορείς να τα δοκιμάσεις και σε μια τεράστια οργανωμένη αλάνα; Γιατί riding schools διοργανώνονται ακόμη και σε parking; Βοηθούν τον άπειρο τέτοιοι χώροι; Μπορώ να βρω μια τέτοια προσομοίωση και να φάω τα μούτρα μου με ασφάλεια; Σε ποια χώρα υπάρχουν κρατικές πίστες, του στυλ Μέγαρα, για το κοινωνικό καλό;
Γράφεις ό,τι να ναι.... καμία σχέση με την πραγματικότητα....
Γράφεις ό,τι να ναι.... καμία σχέση με την πραγματικότητα....
+990
Ειλικρινά συγνώμη παιδιά, αλλά διαβάζοντας όλο το θέμα από την αρχή, έχετε παρατηρήσει ότι συζητούμε για μία ιδιωτική επιχείρηση;
Με ποια αιτιολογία έγιναν τα παράπονα περί κράτους;
Με ποιο τρόπο συνδέσετε την κερδοσκοπία που μας περιγράφετε, με την οδική ασφάλεια;
Αφού η οδική ασφάλεια είναι το κύριο side effect του κλεισίματος, γιατί τόση αρνητικότητα στην πρόταση του κράτους περί αξιολόγησης ικανότητας οδήγησης σε ελεγχόμενο χώρο που θα μπορείς να δοκιμάσεις με ασφάλεια τα όρια σου;
Αφού ενοχλεί τους αγωνιζόμενους το κλείσιμο της πίστας, γιατί δεν σβήνετε/μεταφέρετε το κομμάτι με τα διπλώματα, την οδική ασφάλεια, και τον παραλογισμό του κράτους;
Ειλικρινά συγνώμη παιδιά, αλλά διαβάζοντας όλο το θέμα από την αρχή, έχετε παρατηρήσει ότι συζητούμε για μία ιδιωτική επιχείρηση;
Με ποια αιτιολογία έγιναν τα παράπονα περί κράτους;
Με ποιο τρόπο συνδέσετε την κερδοσκοπία που μας περιγράφετε, με την οδική ασφάλεια;
Αφού η οδική ασφάλεια είναι το κύριο side effect του κλεισίματος, γιατί τόση αρνητικότητα στην πρόταση του κράτους περί αξιολόγησης ικανότητας οδήγησης σε ελεγχόμενο χώρο που θα μπορείς να δοκιμάσεις με ασφάλεια τα όρια σου;
Αφού ενοχλεί τους αγωνιζόμενους το κλείσιμο της πίστας, γιατί δεν σβήνετε/μεταφέρετε το κομμάτι με τα διπλώματα, την οδική ασφάλεια, και τον παραλογισμό του κράτους;
Γιατί εδώ δεν δίνουμε λύσεις.... απλά αναρωτιόμαστε διάφορα....
Οπότε ποια είναι η πραγματικότητα από την οποία ξεφύγαμε;
Δεν ξέρω που μένεις και τι εμπειρίες έχεις αλλά η κίνηση του να κλείσει μια πιστα μονο αρνητικά αποτελέσματα έχει.
Όλα τα άλλα είναι εκτός πραγματικότητας.....
Η δε δική σου επιχειρηματολογία είναι ακατάσχετη.
Δεν ανέφερα ότι έχει θετικά.
Αντιπρόταση έκανα με ένα σχέδιο του κράτους και το σύνδεσα με τα σχόλια περί οδικής ασφάλειας.
Εάν είναι εκτός πραγματικότητας ένα τέτοιο σχέδιο, τότε με δυσκολία θα δεχόμουν τα θετικά της πίστας στον τομέα της οδικής ασφάλειας.
Εάν άνοιγα νέο θέμα, θα έχανα τον χαρακτηρισμό "ορμητικός" και δεν θα υπήρχε σύνδεση με τα Μέγαρα;
stefanos
17/07/2008, 16:16
Εγώ τουλάχιστον ανέφερα μόνο ιδιωτική πίστα και μάλιστα στο Ελληνικό όπου υπάρχει και η ανάλογη υποδομή στην περιοχή για να γίνει κάτι κερδοφόρο για ιδιώτες.
Το κράτος ας αρκεστεί σε σχολεία κτεο νοσοκομία και αστυνόμευση που είναι σημαντικότερα.
Μιας και επανηλθε, κυκλοφορουν κατι βρωμες οτι η πιστα κλεινει για ασφαλτοστρωση, συντηρηση, κτλ, αλλα παπαριες μου ακουγονται εμενα αυτα.
Ταξιδευτής
17/07/2008, 16:42
θα μαθουμε συντομα Γιωργη.... :rolleyes: Αναμεινατε....
Δεν ξερω αν ειπώθηκε, αλλα ξηλώσανε και τις ταμπέλες για την πίστα...
Ποολύύύύ ωραία!
θα ξανανοιξει δε λεω τιποτα αλλο.
devil's animal
05/09/2008, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
θα ξανανοιξει δε λεω τιποτα αλλο.
:look: :look: :look: :look:
Aggelos_SV
05/09/2008, 13:05
Απ'το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί!!
Ως τότε θα περιμένουμε ενημέρωση:wave2:
συντομα θα εχετε νεα αλλα δεν θα ειναι και τα καλυτεροτερα (τι ειχαμε?τα ιδια θα)
Το TD τις 17/9 ισχυει;
:sick: αφου γινοντε εργασιες :sick: δε ξερω τιποτα για τρακ ντει. θα ρωτησω
Aggelos_SV
05/09/2008, 13:11
...ανοιχτή μόνο για αγωνιστικές δραστηριότητες δηλαδή???
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:sick: αφου γινοντε εργασιες :sick: δε ξερω τιποτα για τρακ ντει. θα ρωτησω
Προχθές πάντως, οι μόνοι που έκαναν εργασίες εκεί μέσα ήταν τα μυρμήγκια που κουβαλάγανε προμήθειες για τον χειμώνα :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
...ανοιχτή μόνο για αγωνιστικές δραστηριότητες δηλαδή???
Ελα σοβαρέψου.....
Aggelos_SV
05/09/2008, 13:18
Ελα σοβαρέψου.....
:look:
Μωρέ ας ξανανοίξει ,κι άμα λάχει σοβαρεύομαι :D
nikos force
05/09/2008, 13:19
http://rapidshare.com/files/141999873/bbbb.wmv
pistoula se ''tritokosmiki xwra'':rolleyes: :mad:
Το TD τις 17/9 ισχυει;
Θα γινει (οχι στα Μεγαρα) , δεν λεω τιποτα αλλο.:rotflmao:
Evi!:wave2:
sapila racing
05/09/2008, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Θα γινει (οχι στα Μεγαρα) , δεν λεω τιποτα αλλο.:rotflmao:
Evi!:wave2:
Λέγε βρε!!! :mad:
Αντε γιατί την εχω ψωνήσει και θα παω να παρω τρειλερ μου φαίνεται.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Λέγε βρε!!! :mad:
Αντε γιατί την εχω ψωνήσει και θα παω να παρω τρειλερ μου φαίνεται.
ΑΦΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ τι ρωτας?:rotflmao: ΤΕΛΟΣ:rotflmao: :lol:
εγω δε ξερω τπτ για τρακ ντει και ουτε ρωτησα βαριεμε :lol:
ξερω αλλα ομως αλλα
δε λεω τιποτα.:ninja:
Giorgos19
05/09/2008, 21:28
:a023: :a023: :a023: :a023:
Πειτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τσου :ninja:
μονο απο κοντα δινω πληροφοριες:cool:
Οι φήμες πάντως λένε για Γενάρη. :p
Το TD τις 17/9 ισχυει;
Για να εχουν διαφημηση λογικα θα ισχυει, τα σχολεια παντως θα γινουν κανονικα (ειδικα το 0-300 RS)