Σύνδεση

View Full Version : Κλείνει η πίστα των Μεγάρων, προβληματισμοί κι άλλα...

Σελίδες : [1] 2

Cpt. Haddock
01/07/2008, 10:26
:wave2:

byron
01/07/2008, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Mπράβο μας.... :sick:

Μας ;;;

Γιατί μας ρε φιλαράκι;

xampos
01/07/2008, 11:08
ελατε βορειο ελλαδα γ@μω την Αθηνα πως ζητε εκει κατω :yuck: :yuck: ,αν και των σερρων για καλοκαιρι κληνει ! εχουμε ομως και δευτερη :D μη σας πω και τριτη πιστα :a01: :a01:

Giorgos19
01/07/2008, 11:09
Ελπιζω να μην κλεισει οριστικα,παρα μονο για να γινουν τπτ επισκευες..:sad:

Καπετανιε,"εμεις" τι αλλο μπορουμε να κανουμε??
Ισα ισα που υπαρχουν τοσοι και τοσοι οι οποιοι εμπαιναν Μεγαρα παρα την αθλια κατασταση τους.Αυτο πιστευω οτι εδειχνε ποσο πολυ την χρειαζομαστε.
Την κλεινουν τωρα που σε καθε td ηταν ασφιχτηκα γεματη...που να μην ηταν κιολας!

Τι να πω ρπμ...:sad:

byron
01/07/2008, 11:09
"μας" ως σύνολο...

Όλοι έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης στο οτι δεν υπάρχει πιστα της προκοπής και στο οτι κι αυτη η μια - μιλώντας για νοτια Ελλάδα - κλείνει

@@ μερίδιο ευθύνης έχουν οι μοτοσυκλετιστές. Η μοναδική υποχρέωση τους ήταν να σκάνε τα φράγκα για να μπουν στα TD.

Μερίδιο και ολοκληρωτικά την ευθύνη είχαν όσοι κονόμησαν απ΄τη πίστα και δεν φρόντισαν ούτε για τα πιο απλά πράγματα που θα βελτίωναν την ασφάλεια της, αντιμετωπίζοντας τους κ@βλωμένους για πίστα αναβάτες ως αρπαχτή.

AntoD
01/07/2008, 11:10
Εάν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι πραγματικά τραγικό....

Κανείς δεν βλέπει τι γίνεται έξω στους δρόμους, Κανείς δεν νιώθει την δίψα 5εκτ ανθρώπων που ζουν στην Αττική...
Έτσι θα μειωθούν τα ατυχήματα.....
Το μοναδικό μέρος οπού μπορούν μοτοσικλετιστές και αυτοκινητάδες να μάθουν από τα σχολεία, και να λυσσάξουν στη πίστα με ασφάλεια ...κλείνει....

Και το Ελληνικό.....ακόμα να γίνει πάρκο.....

Κατά τα άλλα υπάρχει ενδιαφέρον για την δημόσια ασφάλεια...

Ντρέπομαι που ζω σε αυτή την χώρα.....λυπάμαι πραγματικά....και αυτό είναι κάτι ακόμη που με πικραίνει....

Έχοντας ζήσει για χρόνια εκτός Ελλάδος, υπερασπιζόμουν πάντα την ποιότητα των ανθρώπων της και την πορεία για την εξίσωση της με τις λοιπές ευρωπαϊκές χώρες...
Υστέρα από 6 χρόνια επιστροφής, έχω αρχίσει να χάνω το κουράγιο μου...

Μάλλον Ασιάτες είμαστε παρά ευρωπαίοι....

catmaster
01/07/2008, 11:10
Ξέρουμε αν η πίστα κλείνει για επισκευές και συντήρηση ασφαλτοτάπητα ;;;

....... η τελικά βρηκαν οι "πάνω" νέα κουτάλα με ζουμιά για να φάνε ;;; :sick:

Giorgos19
01/07/2008, 11:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
ελατε βορειο ελλαδα γ@μω την Αθηνα πως ζητε εκει κατω :yuck: :yuck: ,αν και των σερρων για καλοκαιρι κληνει ! εχουμε ομως και δευτερη :D μη σας πω και τριτη πιστα :a01: :a01:

Μωρε δωσε μου εσυ τα λεφτα και γω παω οπου θες!!
Πολυ γαματες οι Σερρες αλλα ειμαστε πολλοι αυτοι που δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να ανεβαινουμε πανω οχι 2 φορες το χρονο,ουτε μια...

Λεωνίδας
01/07/2008, 11:17
Ασε τους μοτοσυκλεττιστές. Ως πολίτες, ενεργοι και σκεπτόμενοι, δεν έχουμε ευθύνη που το κράτος αδιαφορεί για την κατασκευή/συντήρηση/λειτουργία/παραχώρηση πιστας; όχι :evil:

έχουμε και σοβαρότερα προβλήματα

byron
01/07/2008, 11:18
Ασε τους μοτοσυκλεττιστές. Ως πολίτες, ενεργοι και σκεπτόμενοι, δεν έχουμε ευθύνη που το κράτος αδιαφορεί για την κατασκευή/συντήρηση/λειτουργία/παραχώρηση πιστας;

Στο πλαίσιο της φιλοσοφικής αναζήτησης των ευθυνών του κοινωνικού συνόλου έχουμε ευθύνη, όπως έχουμε για τα τροχαία ατυχήματα, τη λυψειδρία, την λύση του ασφαλιστικού και τον πόλεμο στο Ιράκ.

idi
01/07/2008, 11:18
:( :( :(

josbi
01/07/2008, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Εάν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι πραγματικά τραγικό....

Κανείς δεν βλέπει τι γίνεται έξω στους δρόμους, Κανείς δεν νιώθει την δίψα 5εκτ ανθρώπων που ζουν στην Αττική...
Έτσι θα μειωθούν τα ατυχήματα.....
Το μοναδικό μέρος οπού μπορούν μοτοσικλετιστές και αυτοκινητάδες να μάθουν από τα σχολεία, και να λυσσάξουν στη πίστα με ασφάλεια ...κλείνει....

Και το Ελληνικό.....ακόμα να γίνει πάρκο.....

Κατά τα άλλα υπάρχει ενδιαφέρον για την δημόσια ασφάλεια...

Ντρέπομαι που ζω σε αυτή την χώρα.....λυπάμαι πραγματικά....και αυτό είναι κάτι ακόμη που με πικραίνει....

Έχοντας ζήσει για χρόνια εκτός Ελλάδος, υπερασπιζόμουν πάντα την ποιότητα των ανθρώπων της και την πορεία για την εξίσωση της με τις λοιπές ευρωπαϊκές χώρες...
Υστέρα από 6 χρόνια επιστροφής, έχω αρχίσει να χάνω το κουράγιο μου...

Μάλλον Ασιάτες είμαστε παρά ευρωπαίοι....

ΛΥΠΑΜΑΙ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ! ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!! ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΝΕΡΑ!!!

catmaster
01/07/2008, 11:29
Νομίζω πως απλά είναι μια ακόμη ένδειξη προς τις μοτοσυκλετιστικές ομάδες πόσο σοβαρά μας υπολογίζουν και πόσο νοιάζονται για το μηχανοκίνητο αθλητισμό εν γένει όλοι οι μπυροκοιλιάδες που είναι πάνω ....

(δε θα μου κάτσει μια καλή ρπμ ;;; NewCastle σου ξανάρχομαι .... :wacko: )

Λεωνίδας
01/07/2008, 11:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
οι μπυροκοιλιάδες που είναι πάνω .... αυτοί οι πάνω ρε παιδιά πώς γίνεται να πηγαίνουν μόνοι τους πάνω δεν το καταλαβαίνω :rolleyes:
μόνο κριτική ξέρουμε να κάνουμε και όταν μπούμε στο παραβάν... στιγμιαία αμνησία

ΥΓ τι πρόβλημα υπάρχει με τους μπυροκοιλιάδες :confused: :mad: :lol:

sniper
01/07/2008, 11:33
Απ' όσα γνωρίζω πρόκειται για ιδιωτικό χώρο με ιδιωτική πίστα κι άρα το κράτος αυτό καθ΄ αυτό δεν εμπλέκεται. Το κράτος (Υπ. πολιτισμού - Γ.Γ. Αθλητισμού) ευθύνεται για το γεγονός ότι το 2008 δεν υπάρχει στην Ελλάδα μία πίστα προδιαγραφών F1/MotoGP στην Ελλάδα (άσχετο το που).

Επίσης γνωρίζω ότι είναι τόσο φορτωμένη σε πρόγραμμα που αφήνει προφανώς (δεν γνωρίζω τόσα πολλά) κέρδος στον ιδιοκτήτη της.

Προσπαθώ να βρω έναν λόγο για να κλείσει οριστικά (εφόσον αληθεύει αυτό) μία πίστα δίπλα στην Αθήνα. :rolleyes:

Cpt. Haddock
01/07/2008, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Το κράτος (Υπ. πολιτισμού - Γ.Γ. Αθλητισμού) ευθύνεται για το γεγονός ότι το 2008 δεν υπάρχει στην Ελλάδα μία πίστα προδιαγραφών F1/MotoGP στην Ελλάδα (άσχετο το που).

Η έστω 3-4 μικρότερων προδιαγραφων :sick:

Τεσπα, ότι και να γράφουμε...

Εάν η 4TSafetrack θέλει να την κλείσει, λίγα μπορούμε να κάνουμε. Κάποια real estate εμπλοκή οσμίζομαι στο κλείσιμο...

sniper
01/07/2008, 11:38
Η έστω 3-4 μικρότερων προδιαγραφων :sick:

Τεσπα, ότι και να γράφουμε...

Εάν η 4TSafetrack θέλει να την κλείσει, λίγα μπορούμε να κάνουμε. Κάποια real estate εμπλοκή οσμίζομαι στο κλείσιμο...

Δίπλα σε στρατιωτικό αεροδρόμιο; :confused:

Χλωμό......

zephyr1
01/07/2008, 11:41
Εχουν ακουστει πολλα, το βασικο που ακουγεται ειναι οτι αλλαξε ιδιοκτητη και δεν θα δωθει για τρακνταιυ κτλ η πιστα.Ενα αλλο σεναριο ειναι οτι με την αλλαγη ιδιοκτητη θα γινει μια επεκταση απο την κ3 θα συνεχισει ευθεια και θα μεγαλωσει το μηκος της πιστας με μια γενικοτερη αναβαθμιση της.

Τωρα αν φταιμε εμεις ειναι αλλο θεμα αλλα οπως απαντηθηκε παραπανω για ολα φταιμε.

Αραγε θα παμε απατοι ή τουλαχιστον καποια στιγμη θα πιασουμε πατο? :confused: :look:

Παντως ανοιξαν 3 καινουργιες πιστες μετα το κλεισιμο των μεγαρων:rolleyes: , Αγιος,μπραλος και στορκ.:beer: Καλοριζικα.:a31:

catmaster
01/07/2008, 11:43
....στρατιωτικό αεροδρόμιο; ....

That's the answer .... :rolleyes:

(και είναι η μόνη πρόφαση με αρκετό βεληνεκές που μπορεί να κλείσει την πίστα ... )

και ήδη ετοιμάζουν τις ομιλίες όπου θα μας τάξουν άλλη ...

:sick:

Cpt. Haddock
01/07/2008, 11:43
Δίπλα σε στρατιωτικό αεροδρόμιο; :confused:

Χλωμό......

Μην το λές... Εκκλησίες κλπ.... :winka:

Οπως και να 'χει, ο λογος του (πιθανου) κλεισίματος παραμένει αδιευκρίνιστος

zephyr1
01/07/2008, 11:51
Μαλ@κες ειμαστε που τοσα χρονια εχουμε φαει την παπαρα του βολεματος και δεν συσπειρωνομαστε ποτε για να κανουμε κατι για το γενικο συνολο.

Να χεσω και της λεσχες και τα φορουμ και τα πρεπει και τα μη και της ξερολοσυζητησεις που υπαρχουν απλα για να λεμε την αποψη μας απ' την καρεκλιτσα μας. :yuck:

Εγω παντως θα γουσταρα πολυ να κλεισουν και της Σερρες.:evil:

catmaster
01/07/2008, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μαλ@κες ειμαστε που τοσα χρονια εχουμε φαει την παπαρα του βολεματος και δεν συσπειρωνομαστε ποτε για να κανουμε κατι για το γενικο συνολο.

Να χεσω και της λεσχες και τα φορουμ και τα πρεπει και τα μη και της ξερολοσυζητησεις που υπαρχουν απλα για να λεμε την αποψη μας απ' την καρεκλιτσα μας. :yuck:

+ όλα ....

βολεύει κάποιους το να μην είναι ενωμένες οι λέσχες και τα φόρουμ .... ποιό πολύ όμως ο κακός μας εαυτός φταίει που δεν μπορόύν να κάτσουν όλοι κάτω από μια κοινή σκέπη προκειμένου να έχουν επιχειρήματα λογικά και αιτήματα πραγματοποιήσιμα ...

εδώ στην τελευταία πορεία μοτοσυκλετιστών ξεκινήσαμε για το υπουργείο συγκοινωνιών Σάββατο (άκουσον - άκουσον ) και περιμέναμε να βρούμε εκεί ποιόν;;; και μετά στο mall για το πάρκινγκ ..
:bawl: :bawl: :bawl:

micele
01/07/2008, 12:18

Παντως ανοιξαν 3 καινουργιες πιστες μετα το κλεισιμο των μεγαρων:rolleyes: , Αγιος,μπραλος και στορκ.

νομίζω ότι ξεχασες την επίδαυρο...:look: :winka:

Cpt. Haddock
01/07/2008, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από micele
νομίζω ότι ξεχασες την επίδαυρο...:look: :winka:

stork :winka:

sniper
01/07/2008, 12:21
Εφόσον ισχύουν αυτά που μαθαίνω (και που δεν πρόκειται να τα γράψω εδώ αν δεν επιβεβαιωθούν επισήμως) καλώς κλείνει.

Το πρόβλημα της ανυπαρξίας πίστας παραμένει βέβαια.

micele
01/07/2008, 12:30
stork :winka:

ωπ!:blush: sorry δεν ήξερα!

micele
01/07/2008, 12:31
με την αλλην πιστα ρε παιδια τι γίνεται:confused: :confused:
τα έργα που λέγανε οτι ξεκινήσανε:confused::confused:

sniper
01/07/2008, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από micele
με την αλλην πιστα ρε παιδια τι γίνεται:confused: :confused:
τα έργα που λέγανε οτι ξεκινήσανε:confused::confused:

σε ποια χώρα ζεις ρε φιλαράκι εσύ; :confused:

stefanos
01/07/2008, 13:06
Θα πρέπει να παραδεχτούμε οτι είμαστε φτωχομπινέδες και δεν πρόκειται να δούμε ποτέ πίστα της προκοπής.
Για να δούμε πίστα της προκοπής πρέπει να είναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ.

AntoD
01/07/2008, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από josbi
ΛΥΠΑΜΑΙ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ! ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!! ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΝΕΡΑ!!!

.."οπου και αν βρισκομαι η Ελλαδα με πληγωνει..." εγραφε ο ποιητης...

Ειναι αδικο..μπορουμε τοσο καλυτερα...

Ταξιδευτής
01/07/2008, 13:17
ΧΑΙΡΟΜΑΙ! :mad:
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΑ που κλεινει η "πιστα"! :mad:

Και χαιρομαι οχι απο κακια (και εγω πηγαινα οσο τακτικα μπορουσα), αλλα ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ Μ Α Λ Α Κ Ε Σ ειμαστε ολοι μας!!!! :mad:

Ο Πανος εγραψε πιο πριν πολυ σωστα... Να γ@μησω και τις λεσχες και τα φορουμ μας και ολα!!!!
Καθομαστε και γκρινιαζουμε (και πολυ σωστα) για το μπουρδελο και μετα καθομαστε στο κωλοδαχτυλο μας!!!!!! :mad:

Ολο μελι μελι και απο τηγανιτα τιποτα! :mad:

Οποτε κλειστε το το τρμπρδελο μπας κ καταλαβουμε ποσο Μ@Λ@ΚΕΣ ειμαστε και ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ!!!

ΓΙΑΤΙ να μην εχουμε μια πιστα προδιαγραφων οπως ΟΛΕΣ οι αλλες χωρες;
Εδω η Κινα και η Τουρκια εχουν πιστες @@τες που εμεις ουτε σε ονειρα δεν βλεπουμε!

ΓΙΑΤΙ το κρατος εμποδιζει τοσα χρονια τους ιδιωτες απο το να φτιαξουν μια πιστα;;;;

ΓΙΑΤΙ εμεις ΟΛΟΙ ΜΑΣ δεν κανουμε τιποτα σε ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ επιπεδο; Που ειναι η ΜΟΤΟΕ; Η ΕΛΠΑ; Η ΛΕΜΟΤ; Μηπως ολες αυτες κονομανε και κανουν την παπια;; :mad:

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
@@ μερίδιο ευθύνης έχουν οι μοτοσυκλετιστές. Η μοναδική υποχρέωση τους ήταν να σκάνε τα φράγκα για να μπουν στα TD.

Μερίδιο και ολοκληρωτικά την ευθύνη είχαν όσοι κονόμησαν απ΄τη πίστα και δεν φρόντισαν ούτε για τα πιο απλά πράγματα που θα βελτίωναν την ασφάλεια της, αντιμετωπίζοντας τους κ@βλωμένους για πίστα αναβάτες ως αρπαχτή.

+απειρο!!!

Πες τα ρε Βυρωνα! :mad: :mad:
Αλλα δεν φταινε αυτοι που ειναι αρπαγες και λαμογια! ΕΜΕΙΣ φταιμε που τοσα χρονια ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ Τ Ι Π Ο Τ Α να τους στειλουμε στο ΔΙ@ΟΛΟ! ! ! ! ! :mad: :mad:
Και στην τελικη ΕΜΑΣ καιει το θεμα σωστο οδοστρωμα/σωστη πιστα. Γιατι ο καθε μ@λ@κ@ς με το μπουρδελοκουτο του που παει και κανει παντιλικια στην πιστα και τα ....γυρω χωραφια ξεσκιζοντας οτι εχει απομεινει απο το οδοστρωμα των Μεγαρων, στα @@ του αν γλυστραει η αν εχει λακουβες η οτιδηποτε αλλο! :mad:

Και κατι αλλο: ρε συ Καπ, ΤΙ να κανουμε εμεις δηλαδη; Αν τελικα κλεινει η πιστα, ΕΜΕΙΣ φταιμε;
Που καθε βδομαδα παστωνομαστε σαν σαρδελες να ακουμπησουμε 50αρικα για μερικα 20λεπτα, ενω την ιδια στιγμη η πιστα δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ εξοδο;

Ξερεις ΠΟΣΑ κονομανε αυτοι που την διευθυνουν απο ΕΜΑΣ τους μοτοσυκλετιστες και ΜΟΝΟ;;; :mad:
Οποτε απο που ως που φταιμε κιολας που κλεινει;;;; :mad:

AntoD
01/07/2008, 13:19

Εαν ειχες παει σε Πανελληνια και σε δια-λεσχικες συζητησεις θα εβλεπες οτι οι "εκπροσωποι" των μοτοσυκλετιστων δεν διαφερον διολου απο του "μπυροκοιλιαδες" και τα "λαμογια" μου ειναι γνωστα και απο αλλους χώρους....

stefanos
01/07/2008, 13:26
Ποιό κράτος απαγόρευσε στους ιδιώτες την δημιουργία πίστας?:confused:

gcrook
01/07/2008, 13:36
Ακουγοταν καποτε οτι 3 η 4 γνωστοι επιχειρηματιες του χωρου ειχαν ηδη ξεκινησει σχεδια για την κατασκευη ασφαλτινης πιστας στην Αττικη....
Μαλλον ραδιο αρβυλα του "χωρου" ηταν.

Χωρις τα Μεγαρα θα υπαρξει σοβαροτατο θεμα και μαλιστα αμεσα.
Αραγε θα προγραμματιστει καποια πορεια η θα καταληξουμε παλι σε καλα Μολ;

Κατα τα αλλα....:sad:

Ταξιδευτής
01/07/2008, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Ποιό κράτος απαγόρευσε στους ιδιώτες την δημιουργία πίστας?:confused:

Στεφανε, ειχα πριν καιρο παρεβρεθει σε μια τετοια συζητηση, οπου οι γνωστες ειχαν αναφερει συγκεκριμενα πραγματα και προυποθεσεις που πρεπει να "πληρουνται" για να γινει μια πιστα -και ΝΟΜΙΖΩ μια απο τις προυποθεσεις εθετε ως ορο την συμμετοχη του κρατικου μηχανισμου.

Και οι 2 πιστες στην Ελλαδα ανηκουν στους αντιστοιχους δημους (και κατ επεκταση στο κρατος) και απο οσο γνωριζω εχουν φτιαχτει με δημοτικα κονδυλια.
(αν καποιος ξερει κατι αλλο ας με διορθωσει...)

Κατα τα αλλα οπως ειπε κ ο αδερφος Γιωργος.... :sad:
Φοβαμαι αν ισχυσει αυτο θα εχουμε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ προβλημα και πολυ συντομα.... :sad:

the Italian
01/07/2008, 13:47
Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι εχουμε βημα στα φορουμ και ξεσπαμε και σταματαμε εκει.Ας βγουμε στους δρομους να φωναξουμε για τα προβληματα μας και για την πιστα.Γιατι οχι?Και για να πετυχουμε κατι πρεπει να γινει μαζικα και οχι μονο μια φορα.Οποτε αυτο που εχουμε να σκεφτουμε ειναι πως να το οργανωσουμε ολο αυτο.Τι λετε να ανοιξουμε ενα topic για να πουμε 5 σοβαρες ιδεες που θα γινουν ομως πραξη.Ας κανουμε την αρχη να διεκδικησουμε.Μην μουρμουραμε μες τα φορουμ μονο.

byron
01/07/2008, 14:01
ποιο ειναι αυτό; :confused:

Κάνε μια βόλτα Κυριακή προς στορκ Ηλία, και θα καταλάβεις....

josbi
01/07/2008, 14:06
Κάνε μια βόλτα Κυριακή προς στορκ Ηλία, και θα καταλάβεις....

ΣΤΟΡΚ???

sniper
01/07/2008, 14:07

Τώρα κάνεις πλάκα έτσι;

sniper
01/07/2008, 14:15
Ναι, δεκτό. Αλλα επειδή έχω βρεθεί Κυριακή και στο Στορκ και στον Αγιο (και δεν το ξανακάνω) με την πιστα ακόμα σε λειτουργία, δε νομιζω οτι θα βρω μεγάλη διαφορά....

Αυτοι που πήγαιναν στορκ και άγιο να ξύσουν δε νομιζω οτι ειναι οι φανατικοι οπαδοι των TD

Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια

Προσπαθώ να καταλάβω τον συλλογισμό σου και ειλικρινά δεν μπορώ.... dead end

Ταξιδευτής
01/07/2008, 14:15

Ρε Ηλια!!! :mad:
Σε εχει βαρεσει ο ηλιος (η κατι αλλο) στο κεφαλι ρε;;; :sick:
Τι μπραβο μας και ποιο ειναι αυτο κλπ;
Θες και τα γραφεις αυτα; :rolleyes:

golis
01/07/2008, 14:21
Μην πάτε stork γιατί πήγα έγω την περασμένη Κυριακή μόνος μου,
με όπλα,κράνη,εξαρτήσεις και γύρισα 5 κιλά ελαφρύτερος :wacko:
Ούτε μία μηχανή παρκαρισμένη στο Stork ,100άδες τα κουτάκια στο πήγαινε-έλα.
Όσο για την θερμοκρασία περιβάλοντος-πίστας τι να κλάσει το Κατάρ :sun:
Η πρόσφυση δε , :sick:
Ραντεβού το Σεπτέμβη πάλι.

bartlal
01/07/2008, 14:29
...
τα έγραψα καλά τώρα; :lol:

προσπαθησε το λιγο ακομα. μπορεις! :smokin:

sniper
01/07/2008, 14:31
Ναι, ειναι γενικό πρόβλημα αυτό μ' εμένα τελευταία :lol:

Η αρχική ερώτηση (προς το Νικο) αποσκοπούσε στο να πει ποιο θα ειναι το μεγάλο πρόβλημα που θα έχουμε συνεπεία του κλεισίματος.

Εάν αυτο αφορά τη μείωση της - όποιας - παρεχόμενης οδηγικής παιδείας κι εκπαίδευσης, εάν αφορά την έλλειψη χώρου αγωνιστικής ή σχεδόν αγωνιστικής προπόνησης ή αν αφορά την απειλούμενη συμφόρηση των τριών "πιστών"

Το τελευταίο εγώ δεν το θεωρώ το μεγαλύτερο πρόβλημα, κρινοντας πάντα απο τα όσα γράφετε εδώ όσοι πατάτε σε TD... Εάν οι πιο πολλοί είστε συνειδητοποιημένοι αναβάτες στη λογική της ασφαλούς οδήγησης σε ελεγχόμενο περιβάλλον δε νομίζω οτι ελλείψη πιστας θα πατε να ξεκαυλώσετε στον Αγιο Ιωάννη Στορκ του Μπράλλου. Ξαναλέω, νομίζω οτι όσοι πήγαιναν γ@μιώντας σε αυτά τα μέρη, δεν ήταν κι οι φανατικοι των Μεγάρων.

Αλλα, ξαναλέω, μπορεί και να κάνω τελείως λάθος και σίγουρα κάποιοι θα στραφούν προς το δρομο ελλείψη άλλης εναλλακτικής.

τα έγραψα καλά τώρα; :lol:

Αντιλαμβάνομαι ότι, εσένα, μη μπαίνοντας στην πίστα δεν σε ενδιαφέρει κι ιδιαίτερα το πρόβλημα. Γιατί θες να κάνεις κιμά τα νεύρα αυτών που τους καίει το θέμα;

Αυτό δεν καταλαβαίνω....

catmaster
01/07/2008, 14:32
Παίζει δεν παίζει το σενάριο "ξεκαβλ@νω στα Μέγαρα" , το κλείσιμο της πίστας που ουσιαστικά είναι η μόνη κοντά στην Αθήνα θα αποτελέσει πρόβλημα για όλους ...

Χώρια που υπάρχει κόσμος που φορτώνει ένα "race track" μηχανάκι σε trailer και κατεβαίνει για λίγες ώρες κάτω .... πολλά παιδιά ξέρω που έχουν ένα τετρακοσάρι τετράχρονο η δυομισάρι δίχρονο και κατεβαίναν Μέγαρα ...

Θα μου πείς ... τέτοιο χάλι που ήταν η πίστα ... μόνο πίστα δεν μπορούσες να την κάνεις ... αλλά πλέον όλοι αυτοί θα βγούν στους δρόμους ... με τις γνωστές συνέπειες .... :sad:

trigger
01/07/2008, 14:35
αλλά πλέον όλοι αυτοί θα βγούν στους δρόμους ... με τις γνωστές συνέπειες .... :sad: Nα προσθέσουμε οτι πέρα των track days που αναφέρατε όλοι, χάνονται και τα σχολεία που γίνονταν στα Μέγαρα με ό,τι συνεπάγεται αυτό... :sad:

sniper
01/07/2008, 14:36
Με ενδιαφέρει στο βαθμό που ως χρήστης μηχανής και δρόμου θέλω να υπάρχουν γύρω μου οδηγοί με εκπαίδευση και παιδεία κι ενδεχομένως για ενα ρημαδι CSS που θα το έκανα φέτος.

Τώρα εάν με το να λέω την όποια γνώμη μου σας κάνω τα νεύρα κιμά, με συγχωρείτε.

Αποσύρω ό,τι έγραψα (σβήσε κι εσύ τα quotes) κι όλα ωραία και καλά

Ωχου ρε Ηλία....

sniper
01/07/2008, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Nα προσθέσουμε οτι πέρα των track days που αναφέρατε όλοι, χάνονται και τα σχολεία που γίνονταν στα Μέγαρα με ό,τι συνεπάγεται αυτό... :sad:

Στα οποία Track days ουσιαστικά μπορούσες να δουλέψεις, χωρίς τον φόβο της διερχόμενης νταλίκας, αυτά που έμαθες στα διάφορα σχολεία....

road spirit
01/07/2008, 14:40
απο που να ξεκινήσω, και που να καταλήξω ρε πούστη μου :rolleyes: :rolleyes:

για πάμε :

catmaster:
Νομίζω πως απλά είναι μια ακόμη ένδειξη προς τις μοτοσυκλετιστικές ομάδες πόσο σοβαρά μας υπολογίζουν και πόσο νοιάζονται για το μηχανοκίνητο αθλητισμό εν γένει όλοι οι μπυροκοιλιάδες που είναι πάνω γιατί? ανακοίνωσαν οτι το κλείσιμο είναι μόνο για μοτό?

sniper:
Απ' όσα γνωρίζω πρόκειται για ιδιωτικό χώρο με ιδιωτική πίστα κι άρα το κράτος αυτό καθ΄ αυτό δεν εμπλέκεται. σωστό και λάθος
Η πίστα είναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ. Ούτε δήμος μεγάρων (που γράφτηκε αλλού) ουτε 4τsafetrack.... ΙΔΙΩΤΙΚΗ, και το όνομα αυτου : *********
Λάθος όσον αφορα την εμπλοκή κράτους. Για να τελεσθεί αγώνας πχ, πρέπει να υπάρχει άδεια απο ΕΛΠΑ αλλά και απο υφυπουργειο αθλητισμού. Για να υπάρξει άδεια απο υφυπουργείο, πρέπει ως αυτοκινητοδρόμιο να έχει διάφορες εγκρίσεις (άδεια λειτουργίας, έγκριση περιβαλλοντικών όρων) κλπ κλπ... είναι λίγο πιο περίπλοκα, τα γράφω εν συντομία ....

captain:
άν η 4TSafetrack θέλει να την κλείσει, λίγα μπορούμε να κάνουμε.
δεν την κλείνει η 4Τsafetrack... ο ιδιώτης είπε ΤΕΛΟΣ... η 4Τsafetrack είχε την αποκλειστική διαχείριση βάσει συμβολαίου... το συμβόλαιο είτε τελειώσε είτε προσβλήθηκε απο μια συμβαλόμενη πλευρα...

sniper:
Δίπλα σε στρατιωτικό αεροδρόμιο; χεχε.... το οικόπεδο, όπως και πολλές εκτάσεις εκεί, είναι (ήταν) της εκκλησίας. Η εκκλησία έκανε κουμάντο, το παραχώρησε στον ιδιώτη βάσει... (σσσσσ συμφωνίας σσσσσ)

zephyr:
Εχουν ακουστει πολλα, το βασικο που ακουγεται ειναι οτι αλλαξε ιδιοκτητη και δεν άλλαξε ιδιοκτήτη. Είπαμε, τελείωσε η διαχείριση απο 4τsafetrack

zephyr:
Εγω παντως θα γουσταρα πολυ να κλεισουν και της Σερρες. :confused: αυτό δεν το καταλαβαίνω. Τι σχέση έχει με το όλο θέμα?

ταξιδευτής :
ΓΙΑΤΙ να μην εχουμε μια πιστα προδιαγραφων οπως ΟΛΕΣ οι αλλες χωρες; Εδω η Κινα και η Τουρκια εχουν πιστες @@τες που εμεις ουτε σε ονειρα δεν βλεπουμε! ΓΙΑΤΙ σώνει και καλά να έχουμε?? ούτε αυτό το καταλαβαίνω... (αν μιλάμε για προδιαγραφες Φ1/μοτοτζιπι). Το παράδειγμα της τουρκίας και της κίνας είναι χαρακτηριστικό, αλλά για τον εντελώς αντίθετο λόγο!
και οι δυο πήραν και παίρνουν τον ΜΠΟΥΛΟ! Η τουρκία τέλος ήδη (με πολλά πολλά χρέη, ουσιαστικά την σώνει ο εκλστον που την ανελαβε) και η κίνα επίσης τέλος, βγαίνει απο το καλεντάρι. Να δω με τι πόρους θα την συντηρήσουν.... Μη πετάτε στα σύνεφα γαμωτ

ταξιδευτής:
ΓΙΑΤΙ το κρατος εμποδιζει τοσα χρονια τους ιδιωτες απο το να φτιαξουν μια πιστα;;;;
γιατί δεν εμποδίζει το κράτος 100% αλλά ο κάθε ένας εγω και εσυ, μιας και για να παρει έγκριση μια πίστα απαιτείται έγκριση περιβαλλοντικών όρων και έκγριση τοπικών αρχών,.... οι οποίες ακούνε τους δημότες τους που.... γκρινιάζουν για επιπτώσεις.... και επίσης ο κάθε ένας εγω και εσυ, που προτιμάμε να χτύσουμε για να διαιωνίσουμε την "Οικονομία του μπετόν"....

ταξιδευτής:
...ειχαν αναφερει συγκεκριμενα πραγματα και προυποθεσεις που πρεπει να "πληρουνται" για να γινει μια πιστα -και ΝΟΜΙΖΩ μια απο τις προυποθεσεις εθετε ως ορο την συμμετοχη του κρατικου μηχανισμου.
Και οι 2 πιστες στην Ελλαδα ανηκουν στους αντιστοιχους δημους (και κατ επεκταση στο κρατος) και απο οσο γνωριζω εχουν φτιαχτει με δημοτικα κονδυλια. για το 1ο, βλ. παραπάνω (περί αδειών κλπ κλπ)...
για το 2ο είναι λάθος, είπαμε, τα μέγαρα ανήκουν σε ιδιώτη

trigger
01/07/2008, 14:42
Στα οποία Track days ουσιαστικά μπορούσες να δουλέψεις, χωρίς τον φόβο της διερχόμενης νταλίκας, αυτά που έμαθες στα διάφορα σχολεία.... Συμφωνώ! Ας ελπίσουμε λοιπόν οτι έκλεισε με σκοπό να επιδιορθωθεί ωστέ να γίνει πιο ασφαλής προς τον αναβάτη

sniper
01/07/2008, 14:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
....
ΓΙΑΤΙ σώνει και καλά να έχουμε?? ούτε αυτό το καταλαβαίνω... (αν μιλάμε για προδιαγραφες Φ1/μοτοτζιπι). Το παράδειγμα της τουρκίας και της κίνας είναι χαρακτηριστικό, αλλά για τον εντελώς αντίθετο λόγο!
και οι δυο πήραν και παίρνουν τον ΜΠΟΥΛΟ! Η τουρκία τέλος ήδη (με πολλά πολλά χρέη, ουσιαστικά την σώνει ο εκλστον που την ανελαβε) και η κίνα επίσης τέλος, βγαίνει απο το καλεντάρι. Να δω με τι πόρους θα την συντηρήσουν.... Μη πετάτε στα σύνεφα γαμωτ
....

Ρε συ Γιαννάκη δεν μπορείς να μας εξισώσεις με τους Κινέζους που το πιο δυνατό τους δίκυκλο είναι το ποδήλατο που καβαλάνε ή τους Τουρκαλέους απλά δεν καβαλάνε όσο εμείς.

Εχεις δλδ την εντύπωση ότι αν φτιάχναμε μαι πίστα τέτοιων προδιαγραφών κι αντί για 60Ε την ημέρα δίναμε 120Ε δεν θα μπορούσε να συντηρηθεί; Χαλαρά και θα μπορουσαμε...

Όπως μπορουν οι Ισπανοί, οι Ιταλοί, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι κλπ να έχουν καμιά 50ρια διαφόρων επιπέδων πίστες (και λίγες λέω) η κάθε χώρα....

catmaster
01/07/2008, 15:05
Ρε συ Γιαννάκη δεν μπορείς να μας εξισώσεις με τους Κινέζους που το πιο δυνατό τους δίκυκλο είναι το ποδήλατο που καβαλάνε ή τους Τουρκαλέους απλά δεν καβαλάνε όσο εμείς.

Εχεις δλδ την εντύπωση ότι αν φτιάχναμε μαι πίστα τέτοιων προδιαγραφών κι αντί για 60Ε την ημέρα δίναμε 120Ε δεν θα μπορούσε να συντηρηθεί; Χαλαρά και θα μπορουσαμε...

Όπως μπορουν οι Ισπανοί, οι Ιταλοί, οι Γερμανοί, οι Άγγλοι κλπ να έχουν καμιά 50ρια διαφόρων επιπέδων πίστες (και λίγες λέω) η κάθε χώρα....

Τελείως ασύγκριτα μεγέθη όμως ....

πίστες προδιαγραφών F1 θα ήταν οικονομική καταστροφή και θα οδηγούσε αυτόματα σε μαρασμό της όποιας κίνησης ξεκινούσε ....

Κοινώς είναι πάρα πολλά τα λεφτά Άρη ... θα προτιμούσα 2-3 πίστες σε Αττική - Βοιωτία -Αχαία σαν τις Σέρρες που να μπορώ να μπώ συχνότερα ...

όσο για τις χώρες που ανέφερες ρε Νίκο ... όλες παράγουν μηχανοκίνητα χρόνια τώρα ... και συντηρούν από μόνες τους την αντίληψη του μηχανοκίνητου αθλητισμού χωρίς σπρώξιμο ...

εμείς καλά καλά ποδήλατο δεν φτιάχνουμε ....

McGyver
01/07/2008, 15:08
εμείς καλά καλά ποδήλατο δεν φτιάχνουμε ...

:nono:

http://www.idealbikes.net/aboutus.php

stefanos
01/07/2008, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Στεφανε, ειχα πριν καιρο παρεβρεθει σε μια τετοια συζητηση, οπου οι γνωστες ειχαν αναφερει συγκεκριμενα πραγματα και προυποθεσεις που πρεπει να "πληρουνται" για να γινει μια πιστα -και ΝΟΜΙΖΩ μια απο τις προυποθεσεις εθετε ως ορο την συμμετοχη του κρατικου μηχανισμου.

Και οι 2 πιστες στην Ελλαδα ανηκουν στους αντιστοιχους δημους (και κατ επεκταση στο κρατος) και απο οσο γνωριζω εχουν φτιαχτει με δημοτικα κονδυλια.
(αν καποιος ξερει κατι αλλο ας με διορθωσει...)

Κατα τα αλλα οπως ειπε κ ο αδερφος Γιωργος.... :sad:
Φοβαμαι αν ισχυσει αυτο θα εχουμε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ προβλημα και πολυ συντομα.... :sad:

Το μόνο που βρήκα ψάχνοντας πρόχειρα είναι το ΠΔ-14/07 για προδιαγραφές αυτοκινητοδρομίων οι οποιές κατά την γνώμη μου είναι μια πολύ καλή βάση για κάποια πίστα στην χώρα μας.Απο εκεί και πέρα δεν βλέπω καμία αναφορά για συμετοχή δημόσιου φορέα.
Βέβαια μια επένδυση αυτού του μεγέθους απαιτεί ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ κυρίως για να βρεθεί το κατάλληλο οικόπεδο, που αν παραχωρηθεί απο κάποιο δήμο βέβαια είναι καλύτερα αλλά οχι υποχρεωτικό.
Νομικό πλαίσιο λοιπόν για ιδιωτική πρωτοβουλία υπάρχει, τα οικονομικά μεγέθη είναι αυτά που μάλλον αποθαρύνουν τους επενδυτές να φτιάξουν μια πίστα, δηλαδή μάλλον λοίπουν οι πελάτες.

catmaster
01/07/2008, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
:nono:

http://www.idealbikes.net/aboutus.php

το ξέρω ρε χαμένε ... :a11: (τέτοιο έχω )

απλά παράδειγμα έφερα .... (και φαντάσου ότι και αυτή την εταιρία τη σνομπάρουμε ... )

sniper
01/07/2008, 15:21
Τελείως ασύγκριτα μεγέθη όμως ....

πίστες προδιαγραφών F1 θα ήταν οικονομική καταστροφή και θα οδηγούσε αυτόματα σε μαρασμό της όποιας κίνησης ξεκινούσε ....

Κοινώς είναι πάρα πολλά τα λεφτά Άρη ... θα προτιμούσα 2-3 πίστες σε Αττική - Βοιωτία -Αχαία σαν τις Σέρρες που να μπορώ να μπώ συχνότερα ...

όσο για τις χώρες που ανέφερες ρε Νίκο ... όλες παράγουν μηχανοκίνητα χρόνια τώρα ... και συντηρούν από μόνες τους την αντίληψη του μηχανοκίνητου αθλητισμού χωρίς σπρώξιμο ...

εμείς καλά καλά ποδήλατο δεν φτιάχνουμε ....

Δεν μίλησα απαραίτητα για τέτοιων προδιαγραφών πίστα.

Σαφώς και 2-3 πίστες όπως αυτή των Σερρών διάσπαρτες στην κεντρική και Νότια Ελλάδα (και στην Κρήτη) θα ήταν πολύ καλύτερα από μία F1/GP....

power hornet
01/07/2008, 15:22
ρε παιδες τι πιστα και μ@λ@κιες λετε, εδω εχει αλα προβλημα η χωρα και εσεις σκεφτεστε την καυλα σας?
χιχι για να μην παρεξηγηθω, το ειπα επιτηδες γιατι σε μια αλη συζητηση εδω που ειχα αναφερει για πιστα φορμουλα 1, που ειχαν ρωτησει τον αρη σταθακη σαν υπουργο και ειπε οχι δεν υπαρχει νοημα πλεον να φταιχτει πιστα και εγω τον εκραζα και ελεγα γιατι να μην εχουμε και εμεις μια πιστα φορμουλα η ακομα να ερθει και το μοτο gp εδω,αλλοι απο εδω με κραζανε και οτι σκεφτομαι την καυλα μου.απανταω ναι ρε εγω γουσταρω πιστα γιατι θελω να μαθω να οδηγω καλυτερα και δοκιμασω ορισμενα πραματα στην οδηγηση μου με ασφαλεια ωστε αμα φαω σαβουρα να μην φοβαμε να με πετσοκοψει αμαξι αμα ημουν στο δρομο.αυτα.:wave2:

DimChios
01/07/2008, 15:22
Δρομους δεν εχουμε...

βουνα (κοντα) για εντουραδες δεν εχουμε...

πίστα για μαθηματα, TD, αγωνες, δεν εχουμε...

@@ΔΙΑ!!!!

:sad:

catmaster
01/07/2008, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

@@ΔΙΑ!!!!

[spam on]

και σύμφωνα με τη χτεσινοβραδυνή συζήτηση ....

σύντομα ούτε @@ θα έχουμε ... :evil:

[spam off]

DimChios
01/07/2008, 15:43
[spam on]

και σύμφωνα με τη χτεσινοβραδυνή συζήτηση ....

σύντομα ούτε @@ θα έχουμε ... :evil:

[spam off]

Γιατι λες συντομα? Ειδες ΗΔΗ να ΜΗΝ συμβαινει αυτο? :sad:

Ας το αφησουμε για αλλη φορα αυτο το θεμα...εδω λεμε αλλα!

road spirit
01/07/2008, 15:49
Το μόνο που βρήκα ψάχνοντας πρόχειρα είναι το ΠΔ-14/07 για προδιαγραφές αυτοκινητοδρομίων οι οποιές κατά την γνώμη μου είναι μια πολύ καλή βάση για κάποια πίστα στην χώρα μας.Απο εκεί και πέρα δεν βλέπω καμία αναφορά για συμετοχή δημόσιου φορέα.
Βέβαια μια επένδυση αυτού του μεγέθους απαιτεί ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ κυρίως για να βρεθεί το κατάλληλο οικόπεδο, που αν παραχωρηθεί απο κάποιο δήμο βέβαια είναι καλύτερα αλλά οχι υποχρεωτικό.
Νομικό πλαίσιο λοιπόν για ιδιωτική πρωτοβουλία υπάρχει, τα οικονομικά μεγέθη είναι αυτά που μάλλον αποθαρύνουν τους επενδυτές να φτιάξουν μια πίστα, δηλαδή μάλλον λοίπουν οι πελάτες.

Στέφανε, αν διαβάσεις προσεκτικά το ΠΔ (δε στο συνιστώ για λόγους ... ψυχικής υγείας :lol: ) θα δεις οτι δεν ειναι καλή βάση...

είναι ενα φιάσκο, μια πατάτα ολκης.... το συγκεκριμένο ΠΔ φωτογραφίζει πίστα παγκοσμίου και αυτομάτως αποκλείει κάθε άλλη προσπάθεια (όπως πχ πίστα τοπική, όπως της πίστας Σερρών)... χωρίς όμως το ΠΔ να ανεφέρεται αποκλειστικά σε .. παγκόσμιο.... :lol:

συγκεκριμένες "προδιαγραφές" βγάζουν μάτι.... δεν θα κάτσω να το αναλύσω, δεν έχω το χρόνο ουτε τη διάθεση

Όσον αφορα τη συμμετοχή δημόσιου φορέα, σωστα παρατηρείς, δεν υπάρχει καμία απαίτηση να συμμετέχει υποχρεωτικά δημόσιος φορέας σε δημιουργία/εκμετάλευση πίστας...

το πανυγήρι γίνεται στις αδειοδοτικές διαδικασίες που περνάνε απο δημόσιες υπηρεσίες. Όσοι ασχολούνται με ΜΠΕ και ΕΠΟ ... θα καταλάβουν...

devil's animal
01/07/2008, 16:22
:sad: :sad: :sad: :sad:

the Italian
01/07/2008, 17:11
στη σελιδα 3 εγραψα οτι ολο λογια ειμαστε εδω μεσα και πραξη καμια.Κανεις δεν εδωσε σημασια και συνεχισαν τα λογια.ειμαστε αξιοι της μοιρασ μας.Νομιζετε οτι μιλωντας μεσα στο φορουμ θα λυθει το προβλημα?δεν βλεπω να το αξιοποιουμε το φορουμ.Μονο μπλα μπλα μπλα μπλα μπλιαχ!!

KaTaNaS
01/07/2008, 18:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από the Italian
στη σελιδα 3 εγραψα οτι ολο λογια ειμαστε εδω μεσα και πραξη καμια.Κανεις δεν εδωσε σημασια και συνεχισαν τα λογια.ειμαστε αξιοι της μοιρασ μας.Νομιζετε οτι μιλωντας μεσα στο φορουμ θα λυθει το προβλημα?δεν βλεπω να το αξιοποιουμε το φορουμ.Μονο μπλα μπλα μπλα μπλα μπλιαχ!!

τι προτεινεις το λοιπόν; να πιασουμε να πεισουμε τον τζιγγερ να στησει μια πιστα;

KaTaNaS
01/07/2008, 18:07
πολλούς συνέτησε η κοντινη αυτη πίστα ... πολλούς μάζεψε απο τις αυτοσχέδιες "πίστες"...

η διακοπή χρησης της μονο ασχημα μπορεί να φέρει.

alx_gr
01/07/2008, 19:21
Τι πραγματα ειναι αυτα ρε παιδια...
Κριμα. Τελικα στην Ελλαδα δεν θα εχουμε ποτε moto gp, θα εχουμε Μoto R.I.P

gdevelek
01/07/2008, 19:37
από τη μια όσοι παραπονιούνται πως η πίστα είναι πίστα μόνο με εισαγωγικά και πάσχει στο κρίσιμο ζήτημα της ασφάλειας

από την άλλη ο κατάνας και πολλοί άλλοι που λένε "ναι αλλά είναι πολύ καλύτερη από το δημόσιο δρόμο" (το ίδιο ακριβώς μου είπε εκπαιδευτής του CSS και αγωνιζόμενος)

κάτι σαν το μισοάδειο και μισογεμάτο ποτήρι

αυτές οι δύο ομάδες πρέπει να βρούν ένα κοινό παρανομαστή και κοινή δράση, διαφορετικά πάπαλα

Ταξιδευτής
01/07/2008, 19:55
τα οικονομικά μεγέθη είναι αυτά που μάλλον αποθαρύνουν τους επενδυτές να φτιάξουν μια πίστα, δηλαδή μάλλον λοίπουν οι πελάτες.

E, ειλικρινα, αυτο δεν μπορω να το καταλαβω ρε γμτ!
Βλεποντας το αδιαχωρητο που γινεται ΚΑΘΕ φορα που υπαρχει ενα ρημαδι TD, χωρια απο τις εκδηλωσεις των κουτακηδων κλπ κλπ, δεν μπορω να καταλαβω πως λειπουν οι πελατες και πως ΔΕΝ θα μπορουσε να γινει αποσβεση μιας πιστας.... :sick:

Ειλικρινα θα κατσω να το ψαξω το θεμα....

zephyr1
01/07/2008, 20:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής

Ειλικρινα θα κατσω να το ψαξω το θεμα....

Μην το ψαξεις Νικολα, ενα βραδυ στο Zoo ημουν με το Χριστοδουλου και τον εφαγα να μου πει τι και πως, θα σου πω μονο οτι και οι Σερρες μεσα μπαινουν.:sick:

KaTaNaS
01/07/2008, 20:10
Μην το ψαξεις Νικολα, ενα βραδυ στο Zoo ημουν με το Χριστοδουλου

sto epomeno tetoio βραδυ σκασε sms :wave2:

zephyr1
01/07/2008, 20:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
sto epomeno tetoio βραδυ σκασε sms :wave2:

Ηρθες σημερα???:look:

gcrook
01/07/2008, 20:18
Ειναι πολυ πιθανο μεσα στο θολο αυτο τοπιο,να φοβουνται οι ιδιωτες να επενδυσουν φοβουμενοι αθεμιτο ανταγωνισμο απο το ιδιο το κρατος...

Στην τελικη ο ιδιωτης δεν παιζει με την κρατικη λογικη "επιδοτησεις να πεφτουν και ας μπαινουμε μεσα μια ζωη" .

KaTaNaS
01/07/2008, 20:22
Ηρθες σημερα???:look:

:nono: στον επόμενο Βοριά τωρα!

zephyr1
01/07/2008, 21:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
:nono: στον επόμενο Βοριά τωρα!

Ωραια να προλαβουμε να παρουμε καινουργιες ματσες.:p

:rotflmao:

Σορυ για το σπαμ.:blush:

soichiro_cbf
02/07/2008, 00:49
κλεινει η πιστα των μεγαρων?????

στ'αρχιδια μου..

zephyr1
02/07/2008, 01:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από soichiro_cbf
κλεινει η πιστα των μεγαρων?????

στ'αρχιδια μου..

:lol: :rotflmao: :bigcry:

stefanos
02/07/2008, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Στέφανε, αν διαβάσεις προσεκτικά το ΠΔ (δε στο συνιστώ για λόγους ... ψυχικής υγείας :lol: ) θα δεις οτι δεν ειναι καλή βάση...

είναι ενα φιάσκο, μια πατάτα ολκης.... το συγκεκριμένο ΠΔ φωτογραφίζει πίστα παγκοσμίου και αυτομάτως αποκλείει κάθε άλλη προσπάθεια (όπως πχ πίστα τοπική, όπως της πίστας Σερρών)... χωρίς όμως το ΠΔ να ανεφέρεται αποκλειστικά σε .. παγκόσμιο.... :lol:

συγκεκριμένες "προδιαγραφές" βγάζουν μάτι.... δεν θα κάτσω να το αναλύσω, δεν έχω το χρόνο ουτε τη διάθεση

Όσον αφορα τη συμμετοχή δημόσιου φορέα, σωστα παρατηρείς, δεν υπάρχει καμία απαίτηση να συμμετέχει υποχρεωτικά δημόσιος φορέας σε δημιουργία/εκμετάλευση πίστας...

το πανυγήρι γίνεται στις αδειοδοτικές διαδικασίες που περνάνε απο δημόσιες υπηρεσίες. Όσοι ασχολούνται με ΜΠΕ και ΕΠΟ ... θα καταλάβουν...

Θα συμφωνήσω οτι η αδειοδότηση απο 2 υπουργεία πεχωδε και τουρισμού που πήρε το μάτι μου είναι ίσως χρονοβόρα και περίπλοκη.
Να συμφωνήσω οτι και το αεροδρόμιο σε ακτίνα 120 χιλιομέτρων είναι υπερβολή αλλά κατά τα υπόλοιπα μάλλον μια μικρή επαρχιακή πιστούλα φωτογραφίζει.
Απαιτεί βέβαια σε ορισμένα θέματα προδιαγραφές FIA και FIM αλλά σε στεγασμένους χώρους και υποδομές είναι ελάχιστες οι απαιτήσεις για αγώνα παγκοσμίου, ακόμα και για διεθνή.
Οι κερκίδες 2500 θέσεων και τα 5000 μ2 θέσεων στάθμευσης είναι αστείο, όπως και τα 200 μ2 για τις ανάγκες του τύπου, και τα περίπου 800μ2 για χώρους διοίκησης οργάνωσης και φιλοξενίας.
Νομίζω μάλιστα ότι οι απαιτήσεις είναι τόσο μικρές που ακυρώνουν την πρόθεση να λειτουργήσει η πίστα σαν μοχλός ανάπτυξης της περιοχής που θα κατασκευαστεί.

byron
02/07/2008, 10:07
Θα συμφωνήσω οτι η αδειοδότηση απο 2 υπουργεία πεχωδε και τουρισμού που πήρε το μάτι μου είναι ίσως χρονοβόρα και περίπλοκη.
Να συμφωνήσω οτι και το αεροδρόμιο σε ακτίνα 120 χιλιομέτρων είναι υπερβολή αλλά κατά τα υπόλοιπα μάλλον μια μικρή επαρχιακή πιστούλα φωτογραφίζει.

Χωρίς να έχω διαβάσει στο ΠΔ που αναφέρεστε, θυμάμαι ένα editorial του Χούντρα για το επίμαχο νομοσχέδιο. Οι προυποθέσεις πλάτους και μήκους που πρέπει να έχει η υπό κατασκευή πίστα, έβγαζαν εκτός προδιαγραφών 4-5 πίστες του παγκοσμίου :lol:

Σίγουρα ήταν το Estoril και νομίζω και το Brno όπως και 2-3 άλλες. (Για τις Σέρρες δεν το συζητάμε. Ούτε για ΠΠ κάρτ δεν κάνει σύμφωνα με το νόμο) :wave2:

apav
02/07/2008, 10:10
Χωρίς να έχω διαβάσει στο ΠΔ που αναφέρεστε, θυμάμαι ένα editorial του Χούντρα για το επίμαχο νομοσχέδιο. Οι προυποθέσεις πλάτους και μήκους που πρέπει να έχει η υπό κατασκευή πίστα, έβγαζαν εκτός προδιαγραφών 4-5 πίστες του παγκοσμίου :lol:

Σίγουρα ήταν το Estoril και νομίζω και το Brno όπως και 2-3 άλλες. (Για τις Σέρρες δεν το συζητάμε. Ούτε για ΠΠ κάρτ δεν κάνει σύμφωνα με το νόμο) :wave2:

+1 αλλά στην συνέχεια έκαναν αλλαγές για να μην κλείσουν οι Σέρρες ως πρώτο βήμα. :bigcry:

stefanos
02/07/2008, 10:22

Απαιτεί μήκος 2500-8000μ πλάτος 12 με 15 στην εκκίνηση και ευθεία 250μ κατ ελάχιστον.
Τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται είναι αρκετά μικρότερα απο της πίστας Σερρών.

byron
02/07/2008, 10:24
Απαιτεί μήκος 2500-8000μ πλάτος 12 με 15 στην εκκίνηση και ευθεία 250μ κατ ελάχιστον.
Τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται είναι αρκετά μικρότερα απο της πίστας Σερρών.

Οκ πατέρα. Ισως να τροποποιήθηκε από τότε που έγραψε το άρθρο. :wave2:

stefanos
02/07/2008, 10:37
Δεν υπερασπίζομαι το ΠΔ αντίθετα ,πιστεύω οτι για να βγεί πίστα στην Ελλάδα και να ζήσει πρέπει να είναι τεράστια και να είναι περισσότερο ποολυχώρος παρά πίστα, να υπάρχουν δηλαδή εγκαταστάσεις για μαγαζιά συνεργεία σχολές οδήγησης πίστες καρτ μοντελοδρόμια ξενοδοχεία ακόμα και παιδότοποι που λέει ο λόγος, και να είναι και στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

gdevelek
02/07/2008, 10:57
και να είναι και στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

το ελληνικό πρέπει να γίνει πάρκο, αυτή είναι η προτεραιότητα

sniper
02/07/2008, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek

Σωστά.... Πάρκο, με μια πίστα στην μέση....

gdevelek
02/07/2008, 11:03
όχι, καλύτερα πάρκο, με ένα πάρκο στη μέση

zephyr1
02/07/2008, 11:04
Οκ πατέρα. Ισως να τροποποιήθηκε από τότε που έγραψε το άρθρο. :wave2:

Βυρων το πηρες το πμ??:cry:

sniper
02/07/2008, 11:06
όχι, καλύτερα πάρκο, με ένα πάρκο στη μέση

Πόσα χρόνια είναι απλά μια τεράστια ανεκμετάλλευτη αλάνα;

Ετσι θα παραμείνει...

stefanos
02/07/2008, 11:07

Το πάρκο είναι ένα πράγμα που το πληρώνεις συνέχεια χωρίς να σου προσφέρει τίποτα.
Η πίστα είναι μια χρήσιμη εγκατάσταση που μπορεί να θεωρηθεί και πάρκο :p

Λεωνίδας
02/07/2008, 11:10
Πόσα χρόνια είναι απλά μια τεράστια ανεκμετάλλευτη αλάνα;

Ετσι θα παραμείνει... γιατί είσαι απαισιόδοξος ρε;
δώσε λίγο χρόνο, θα χτίσουν και εκεί :rolleyes:

McGyver
02/07/2008, 11:11
Σωστά.... Πάρκο, με μια πίστα στην μέση....

H ανάποδα, ένα πάρκο με μια πίστα γύρω γύρω :winka: ...

http://www.austadiums.com/stadiums/stadiums.php?id=176

gdevelek
02/07/2008, 11:13
Το πάρκο είναι ένα πράγμα που το πληρώνεις συνέχεια χωρίς να σου προσφέρει τίποτα.
Η πίστα είναι μια χρήσιμη εγκατάσταση που μπορεί να θεωρηθεί και πάρκο :p

δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά... δεν προσφέρει τίποτε το πάρκο; από ποιον πλανήτη έπεσες;;;;

η πίστα είναι "χρήσιμη" σε τι ποσοστό των ελλήνων; πρόσεξε, όχι σε τι ποσοστό ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ δυνητικά να είανι χρήσιμη αν ξαφνικά οι ελληνάρες αποφάσιζαν να μπλα μπλα μπλα, αλλά τι ποσοστό θα έμπαινε ρεαλιστικά πίστα

ελλάδα δεν είναι μόνο τα μοτο-φόρουμ, ξέρεις...

πίστα πρέπει να γίνει ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ, αχαϊα, βοιωτία, βόρεια/ανατολική/δυτική αττική, αν γινόταν, θα ήταν ΟΛΟΙ ευτυχισμένοι, δεδομένου ότι τώρα υπάρχει μια θλιβερή πιστούλα στα μέγαρα και μια καλή στα 700χλμ

στη σκατοπόλη μας προτεραιότητα είναι το πράσινο που της λείπει ΠΟΛΥ περισσότερο από ό,τι της λείπει μια πίστα

sniper
02/07/2008, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
γιατί είσαι απαισιόδοξος ρε;
δώσε λίγο χρόνο, θα χτίσουν και εκεί :rolleyes:

γι αυτό και λέω ότι πρέπει να γίνει και μια πίστα εκεί μέσα.....

γιατί στο δήθεν πάρκο..... ουτε να πάμε θα μπορούμε.... γιατί αν νομίζουμε ότι οι όμοροι δήμοι χωρίς την βοήθεια του ΥΠΕΧΩΔΕ θα μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα τέτοιας έκτασης ΠΑΡΚΟ και φυσικά να το συντηρήσουν τότε ζούμε στον φανταστικό μας κόσμο.... οπότε θα καταντήσει μια έρημη αλάνα που τα παιδιά μας κι εμεις αντι να μαθαίνουμε να οδηγουμε, θα τα ψάχνουμε εκει μέσα για διάφορες άλλες δραστηριότητες....

Εδώ το Πεδίο του Άρεως είναι σε μαύρο χάλι και μόλις σκοτεινιάσει δεν περνάς από μέσα....

Πίστα κι όπως είπε ο Στέφανος με πολυχώρους κλπ κλπ

sniper
02/07/2008, 11:16
H ανάποδα, ένα πάρκο με μια πίστα γύρω γύρω :winka: ...

http://www.austadiums.com/stadiums/stadiums.php?id=176

+954 :D

gdevelek
02/07/2008, 11:22

γιατί αν νομίζουμε ότι οι όμοροι δήμοι χωρίς την βοήθεια του ΥΠΕΧΩΔΕ θα μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα τέτοιας έκτασης ΠΑΡΚΟ και φυσικά να το συντηρήσουν τότε ζούμε στον φανταστικό μας κόσμο....

ναι ενώ στη δημιουργία πιστών οι δήμοι και το υπουργείο (και ο οποιοσδήποτε άλλος) έχουν επιδείξει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο παρελθόν...

sniper
02/07/2008, 11:27
ναι ενώ στη δημιουργία πιστών οι δήμοι και το υπουργείο (και ο οποιοσδήποτε άλλος) έχουν επιδείξει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο παρελθόν...

ξεχνάς τον παράγοντα κέρδος, προμήθειες, κουτάλα....

McGyver
02/07/2008, 11:29
η πίστα είναι "χρήσιμη" σε τι ποσοστό των ελλήνων;

Στο ποσοστό των Ελλήνων που οδηγά οποιοδήποτε μέσο...

sniper
02/07/2008, 11:30

+954 (2η φορά που συμφωνούμε σήμερα)

gdevelek
02/07/2008, 11:30
δεν ξεχνάω τίποτε, αυτά παίζουν παντού και πάντα

είναι ΚΑΙ δικό σου συμφέρον να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα πάρκα στην τσιμεντούπολη

αν γίνει κάποτε πίστα σε ακτίνα 100χλμ από αθήνα (και θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει και αρκετά κοντύτερα) οι μηχανόβιοι θα είναι ΤΡΙΣευτυχισμένοι

δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πάμε από τα 700χλμ στα 7χλμ απόσταση

sniper
02/07/2008, 11:31
... οι μηχανόβιοι ....

πολύ το περιορίζεις.... όπως λέμε κι από πάνω...

gdevelek
02/07/2008, 11:31

γι' αυτό ακριβώς και έγραψα πριν "όχι ποιος ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να μπει, αλλά ποιός ΘΑ μπει" ;)