Σύνδεση

View Full Version : Ζ75008 η hornet 08 ?

Σελίδες : 1 [2]

gdevelek
05/08/2008, 15:33
το ντυμένο Ζ είναι όντως παρωχημένο σχετικά με το φζ, το ντυμένο φζ φαίνεται πολύ "φρέσκο" κυρίως λόγω πλαισίου αλλά και φέρινγκ, το ντυμένο Ζ αντιστοιχεί στο FZS600 που "φωνάζει" πόσο παλιό είναι

και το γυμνό φζ μου αρέσει πολύ περισσότερο από το Ζ, είναι θέμα ΓΟΥΣΤΟΥ και όχι ελέους :nono:

sniper
05/08/2008, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
.... .... το Ζs που εχει μια κ@Λ@ρ@ χωρις προηγουμενο :ninja:

Είχα την εντύπωση ότι ο IDIς έχει το 1000.... :rolleyes:

EVI
05/08/2008, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είχα την εντύπωση ότι ο IDIς έχει το 1000.... :rolleyes:

o idi εχει το 1000 αλλα που κολλαει αυτο?αλλη ουρα το γυμνο με το ντυμενο στα Ζ :winka:

sniper
05/08/2008, 15:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
o idi εχει το 1000 αλλα που κολλαει αυτο?αλλη ουρα το γυμνο με το ντυμενο στα Ζ :winka:

:lol:

EVI
05/08/2008, 21:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
:lol:

:sick:

Road67
07/08/2008, 13:43
Εν κατακλειδει περα απ' τις οποιες μεταξυ τους διαφορες και τα δυο μπορουν να βολταρουν μεσα στην πολη και τα δυο να κινηθουν ανετα και σπιρτοζικα σε επαρχιακο δικτυο και τα δυο μια μερα χωρις αερα ανετα θα κανουνε ταξιδι στις ΕΟ και μολις φυσηξει λιγο αερακι θα φατε το ξυλο της χρονιας σας :lol: :lol:

σουλης
10/08/2008, 17:30
καταρχήν σύντεκνε καλη αγορά
τώρα οσο αφορά τις μηχανές και καθότι εχω αποψη και απο τα 2 τα πράγματα είναι απλά
το Ζ στρίβει πολυ καλα ασχετο με το αν το πλαισιο ειναι ατσαλι εχει αφθονη ροπη απο χαμηλά και πιστευω οτι ειναι υπεραρκετό, θα σε ζορίσει μόνο μέσα στην πόλη καθότι πιο αργοκίνητο απο το χορνετ και με μικρότερο μαμίσιο τιμόνι το οποίο ευκολα αλλαζει δεν θα έχεις δα και πρόβλημα αλλα ελισσεται δυσκολότερα ανάμεσα στα αυτοκίνητα ΄καθότι και αισθητά βαρύτερο ,κατα τα άλλα είναι μηχανάρα με Μ κεφαλαίο (πανέμορφο κατ'εμε) και πραγματικό street fighter
το χόρνετ ειναι ενα κλασικο χοντα ευκολο ανετο (άσχημο-απομίμηση του Ζ) αναναιωμένο επιτέλους αισθητά ελαφρύτερο με πολυ καλα φρένα ευκολα μετατρέπεται σε παπί μεσα στο Ηράκλειο -και τα 2 ταξιδεύουν μεχρι 140 απο εκει και πάνω θα αρχισεις να εχεις προβλημα με τον αέρα 100% εγω επειδη ειμαι λιγο φαρδύς απο τα 120 υπόφερα και φαντάζομαι οτι εαν αγοράσεις με τετοια κριτηρια γυμνο τοτε θα υποφέρεις και καλύτερα να δεις το Ζ750 s η ακόμη καλύτερα S2 ABS
Οσο αφορά Μπαλί κ.λ.π εγω τουλάχιστον σε συμβουλευω να προσέχεις εχει φαει τα μουτρα του πολυ κόσμος εκει

Count Me Out
01/08/2010, 13:15
Τα ακραδαντα επιχειρηματα των kawa riders σε αυτο το φορουμ ενω ημουν ερωτευμενος με το zed
με εκαναν να αγορασω τη σφιγγα μου.:D

syme
22/10/2010, 14:38
file mou . exw honda hornet 2008. telikh exei 242 xwris kontra anemo . mexri ekei phga egw egnatia. twra an exei akoma 5-6 km parapanw se kamia kathfora ti na sou pw. pantws mexri ta 180 pas sxetika aneta an eisai psarakomenos. eimai 1.88 se upsos kai zorizomai ligo alla kala einai . meta ta 210 8es polu kalo kranos alliws to kefali 8a to psaxneis .

RakiRacer
26/10/2010, 08:20
Φιλε και τα δυο μηχανακια ειναι στην κορυφη της κατηγοριας και πολυ αξιοπιστα.Οι επιδοσεις τους ειναι ειναι παραπανω απο αυτο που αντεχει ο σβερκος σου και οι δρομοι μας στην Κρητη...
Αυτα που λενετα περιοδικα και οι αριθμοι ειναι αψυχα πραγματα και χρησημευουν μονο να τσακονωμαστε και χαβαλευς να γινεται...
ΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΑΛΟΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑ ΚΙΛΑ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ?
Βρες και οδηφησε και τα δυο δες το στησημο τους,και πως βγαζουν τη δυναμη στο δρομο...
και κυριως ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΟΙΟ ΔΙΑΛΕΞΕ.....ΠΟΙΟ ΘΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΕ ΤΟΠΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ....