View Full Version : Ζ75008 η hornet 08 ?
X VaGGoS LiV
30/07/2008, 09:42
Γεια σας! που μπορει να πάει καποιος στην Κρητη μετά απο ενα Δουκα.. μαλλον στο duke 3 αλλα πολλά τα λευτά.. θα προτιμησω να παω σε ενα ιαπωνικό streetaki.. Z750 η Hornet? Ξέρω ότι το Hornet είναι στα τέρματα.. χωρις να το κοιτάξω.. ειναι Honda!! Ομως εχω μπερδευτει λιγάκι.. ειχα διαβάσει ενα τέυχος στο στο moto πριν ενα 9μηνο περιπου που μου ελεγε το hornetaki sta 167 κιλα.. οπότε και ειχα κλισει προς τα εκει..102 αλογα σε 167 κιλα.. καλα παμε..
Πάω ομως τις προαλλες στη honda na ρωτήσω και μαθαίνω ότι ειναι στα 200 .. ιδιο με το Ζ δλδ.. :confused: Μπαίνω σήμερα στο mototriti.gr και μου έχει το Ζ 104 αλογα.. Μπερδεύτηκα ότι θέλει γράφει ο καθένας... Τεσπα.. αν το hornet ηταν όντως 167 δεν θα το συζητουσα.. αλλα το καινούριο Ζακι δεν ξέρω αρχίζει να μαρέσει.. τα μονα κριτηρια που απόμένουν.. Ειναι πλάγιασμα.. φρενα.. ροπή και τελικές.. Στα φρένα δεν νομίζω να υστερεί κανένα.. οσον αφορα τα αλλα 3.. τι λετε εσείς ρε guys.. ! :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από X VaGGoS LiV
Γεια σας! που μπορει να πάει καποιος στην Κρητη μετά απο ενα Δουκα.. μαλλον στο duke 3 αλλα πολλά τα λευτά.. θα προτιμησω να παω σε ενα ιαπωνικό streetaki.. Z750 η Hornet? Ξέρω ότι το Hornet είναι στα τέρματα.. χωρις να το κοιτάξω.. ειναι Honda!! Ομως εχω μπερδευτει λιγάκι.. ειχα διαβάσει ενα τέυχος στο στο moto πριν ενα 9μηνο περιπου που μου ελεγε το hornetaki sta 167 κιλα.. οπότε και ειχα κλισει προς τα εκει..102 αλογα σε 167 κιλα.. καλα παμε..
Πάω ομως τις προαλλες στη honda na ρωτήσω και μαθαίνω ότι ειναι στα 200 .. ιδιο με το Ζ δλδ.. :confused: Μπαίνω σήμερα στο mototriti.gr και μου έχει το Ζ 104 αλογα.. Μπερδεύτηκα ότι θέλει γράφει ο καθένας... Τεσπα.. αν το hornet ηταν όντως 167 δεν θα το συζητουσα.. αλλα το καινούριο Ζακι δεν ξέρω αρχίζει να μαρέσει.. τα μονα κριτηρια που απόμένουν.. Ειναι πλάγιασμα.. φρενα.. ροπή και τελικές.. Στα φρένα δεν νομίζω να υστερεί κανένα.. οσον αφορα τα αλλα 3.. τι λετε εσείς ρε guys.. ! :rolleyes:
Η βασικη διαφορα τους ειναι το πλαισιο οπου στο Ζ ειναι ατσαλινο γιαυτο κ τα παραπανω κιλα.
Σιγουρα λοιπον εχει ενα πλεονεκτημα στη συμπεριφορα το Ηορνετ.
Ροπη νομιζω το Ζ δεν υστερει. Σε ενδιαφερουν οι τελικες σε γυμνο μηχανακι? Μαλλον εχεις πολυ γερο σβερκο :lol:
Κανε και ενα τεστ ραιντ να δεις ποιο σου αρεσει περισσοτερο :wave2:
Πρόσεχε στους δρόμους της Κρήτης γιατί σε κόβω για ινδιάνο.
sapila racing
30/07/2008, 10:01
Η Honda από το 2008 αναφέρει τα βάρη φουλ υγρών.
Το Hornet ειναι περίπου 25 κιλά ελάφρύτερο.
καντα βόλτα πριν αποφασίσεις.
X VaGGoS LiV
30/07/2008, 10:08
:lol: dynato sverko ! :P Apla rwtaw.. dld ontws einai elafrytero apo to Z.. giati ta lene kai ta 2 200! Me afora ena sta8ero mhxanaki.. Na plagiazei kala kai na einai paixnidiariko taytoxrona!! :p twra apla den exw idea stis telikes tou hornet.. giayto rwtaw.. Efosos den me peirazoun toso oi telikes.. sigoura 8a 8elw ropes kai dynami.. gia na anebainei i adrenalini me kapoio tropo! :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Η Honda από το 2008 αναφέρει τα βάρη φουλ υγρών.
Το Hornet ειναι περίπου 25 κιλά ελάφρύτερο.
καντα βόλτα πριν αποφασίσεις.
Για εμενα ειναι πολυ σημαντικη η διαφορα των 25 κιλων υπερ του χορνετ αλλα ειναι κακασχημο και χοντα :wave2:
Το επομενο Ζ θα πρεπει να εχει επιτελους αλουμινενιο πλαισιο και ψαλιδαρα πισω
Σε ενδιαφέρει να το σκίζεις στο Μπλαλί ε...?
gdevelek
30/07/2008, 10:12
to Z υπερτερεί σε ροπή όχι μονο γιατί είναι 150 κυβικά παραπάνω αλλά και γιατί είναι ρυθμισμένο να λειτουργεί χαμηλά (και δεν έχει πολλά περιθώρια ψηλά, ως αντιστάθμισμα)
ωστόσο η ροπή του χόρνετ δεν είναι καθόλου ανεπαρκής
X VaGGoS LiV
30/07/2008, 10:16
nai re gamwto einai ligo asximo.. Se xalaei to Honda?!:p 8elw na kanw to xavale kai stin poly .. oso gia to mpali.. to kalo einai pws oloi oi dromoi bazoun kainoyria asfalto siga siga.. :) i nea e8niki 8a pigainei apo Moires - Shteia ! 170 xiliometra ey8eia! 8a to xrhsimopoiw omws ka8imerina stin poli! test ride den dinoun edw ! :(
8elw na kanw to xavale kai stin poly .. oso gia to mpali.. to kalo einai pws oloi oi dromoi bazoun kainoyria asfalto siga siga.. :) i nea e8niki 8a pigainei apo Moires - Shteia ! 170 xiliometra ey8eia! 8a to xrhsimopoiw omws ka8imerina stin poli! test ride den dinoun edw ! :(
Φιλαράκι πρόσεχε θα ξαναπώ.... Δυστυχώς βλέπω άλλη μια κλασική Ηρακλειώτικη νοοτροπία....
Σκέψου μόνο πόσους έχει φάει το Μπαλί. Πήγαινε σε πίστες να το σκίζεις, όχι σε δημόσιους δρόμους. Και με αυτές τις λογικές & η νέα εθνική που λες 170 χλμ ευθεία θα φάει πολύ κόσμο & δε θα φταίει ο δρόμος.
:wave2:
X VaGGoS LiV
30/07/2008, 10:26
mikeG esy apo pou ?! Dont worry den 8elw na to skizw.. :P Arxika gia na kanw ti douleia mou kai na pigainw kai tis boltes mou aneta.. giati me to motard den stekei.. Apla 8elw na exw th dynami otan xreiazetai.. Se eyxaristw pou me prosgeiwneis! LOL! oso gia tin irakleiwtiki nootrpia asta na pane.. :( Eytyxws h nees genies einai pio kyrile! xaxa! ::wave2: egw telika ti na kanw twra.. 5 mhnes dn mporw na apofasisw.. !
mikeG esy apo pou ?! Dont worry den 8elw na to skizw.. :P Arxika gia na kanw ti douleia mou kai na pigainw kai tis boltes mou aneta.. giati me to motard den stekei.. Apla 8elw na exw th dynami otan xreiazetai.. Se eyxaristw pou me prosgeiwneis! LOL! oso gia tin irakleiwtiki nootrpia asta na pane.. :( Eytyxws h nees genies einai pio kyrile! xaxa! ::wave2: egw telika ti na kanw twra.. 5 mhnes dn mporw na apofasisw.. !
Από Ηράκλειο είμαι. Δες στις συναντήσεις - βόλτες. Μαζευόμαστε στο Τίτα Μπρίκι συνήθως Τετάρτες (σήμερα όχι).
X VaGGoS LiV
30/07/2008, 13:02
guys ksereis kanenas Epitaxynsh 0-200 horner kai z750 (08) ???
Να σου πω παλικάρι.....
Λάθος μηχανάκια κοιτάς.....
Συνεχίζεις όμως να δίνεις βάση σε άχρηστα πράγματα, εκτός ξαναλέω αν μπεις πίστα, που και πάλι δε θες τα 200, άσε που δε πάνε τόσο.
Θα ξαναπώ πρόσεχε τους δρόμους της Κρήτης. Άμα θες να κ@νλ@νεις τσίμπα ένα enduro & λύσσα στα βουνά.
road spirit
30/07/2008, 13:09
επιτάχυνση χορνετ 0-200 : αααχ πονάει ο σβέρκος μου, θα μου φύγει το κεφάλι
επιτάχυνση Ζ 0-200 : θα μου φύγει το κεφάλι, πονάει ο σβέρκος μου, αχ
καταλαβαίνεις τη διαφορά, έτσι?
τελικες ;
0-200 ;
πρεπει να σ' αρεσει πολυ το ξυλο :lol: :lol:
Εμενα το ενα μου φαινεται ασκημο και το αλλο πιο ασκημο. Γιατι δε ριχνεις μια ματια και στο τερατακι;
Δεν πας καλυτερα για gsxr 600 k8 ; [ εγω να προτεινω σουτζουκι κατι δεν παει καλα:uplate: elle ληγμενα με κερασες :rotflmao: ]
Vourkoufales
30/07/2008, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Συνεχίζεις όμως να δίνεις βάση σε άχρηστα πράγματα, εκτός ξαναλέω αν μπεις πίστα, που και πάλι δε θες τα 200, άσε που δε πάνε τόσο.
:eyepop: και γιατι να μην πάει 200 ??????????????????
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Διάβασε τα σχόλια των πιο πάνω:winka:
Με αυτόματο πιλότο ίσως τα φτάσει
XJR_Billy
30/07/2008, 13:53
Ναι, γιατί να μην πάει?
Εδώ πάει το στρώμα πάνω από 200!!!:a01: :a01: :a01:
Με αυτόματο πιλότο ίσως τα φτάσει η με την πανοπλια του Ριχαρδου :D :lol:
Πάνε.... αλλά μονα τους... :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πάνε.... αλλά μονα τους... :lol: :lol:
Βαμμένα μπλε?:lol: :lol:
road spirit
30/07/2008, 14:07
είστε εμπαθείς ! :smokin: :smokin:
το cb 400 που είχα προ δεκαετίας πήγαινε 180... (εκεί χτυπούσε κόφτες, τους κοντερίσιους που είχαν τότε)... δεν θα πηγαίνει 200 ενα μηχανάκι με τα 2πλάσια άλογα ??
:smokin: :smokin:
φίλε Βάγγο, το θέμα είναι ότι χωρίς φαίρινγκ, τί να τα κάνεις τα 200 παιδάκι μου ??
και για να απαντήσω στο αρχικό δίλημα, και τα 2 καλά μηχανάκια είναι. Τα περί εμφάνισης είναι υποκειμενικά και τα προσπερνάω (αλλά το χόρνετ είναι πιο όμορφο)....
το χόρνετ θα διάλεγα γιατί είναι καλύτερα στημένο μηχανάκι
:smokin:
Βαμμένα μπλε?:lol: :lol:
Πάνε.... 200+ αλλά δεν αντέχεις πολύ πάνω τους ΜικεΓ...... :nono:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πάνε.... 200+ αλλά δεν αντέχεις πολύ πάνω τους ΜικεΓ...... :nono:
I know my friend...:wave2:
Vourkoufales
30/07/2008, 21:35
ότι να ναι!
Ζ75008 η hornet 08 ?
τίποτα από τα δύο
speed triple:wave2: :wave2:
Κάτι ξέρει ο Μιχάλης και μιλάει.. αν έρθετε κάτω όσοι δεν έχετε έρθει θα καταλάβετε που ετοιμάζεται να τρέξει ο φίλος μας. Φίλε Βαγγέλη, δεν θέλω να το πάρεις προσωπικά, και στο λέω καλοπροαίρετα, αλλά με αυτήν την προοπτική, με μαθηματική ακρίβεια δηλαδή.. δεν χωράει καμία αμφιβολία σε βλέπω να γράφεις σε λίγο καιρό στο στραβά και ανάποδα.. εδώ οι δρόμοι δεν είναι για καγκουριλίκια ούτε για τέτοιες ταχύτητες που διαβάζω (όχι πως είναι και αλλού δλδ..) .. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις πόσοι streetάδες έχουν φύγει στον δρόμο για Μπαλί..
ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ..
Τώρα για το ποιο από τα δύο, και τα δυο καλά μηχανάκια είναι, δεν νομίζω ότι θα μπορέσεις να τα δουλέψεις στο όριο για να φτάσει να μην σε καλύψει το ένα από τα δύο.. ελπίζω δλδ.. Από εκεί και πέρα και εγώ το cb θα διάλεγα λόγω βάρους και λόγω του ότι γενικά αυτό το street fighter μου κάθεται κάπως.. Προφανώς και δεν χρειάζεται και εγώ να αναφέρω ότι σε γυμνό μηχανάκι στις ταχύτητες που διαβάζω θα τρως το ξύλο της αρκούδας από τον αέρα..
ΥΓ επίσης υποθέτω ότι γνωρίζεις ήδη ότι χρειάζεσαι ένα άριστο κρανάκι αλλιώς θα σε τρελλάνει ο αέρας και ο θόρυβος..
X VaGGoS LiV
31/07/2008, 08:59
Δεν χρειάζεται ρε παιδια να τα τρεχεις με 200 για να να πρεπει να διαλεξεις το πιο γρηγορο... μην κανετε πως δεν καταλάβαινετε.. Ωστοσο με το Δουκα πηγαινα 195 κοντερισια.. τι ξυλο μου λετΕ και με φοβιζετε με τον αερα?Δλδ το streetaki θα χτυπάει περισοτερο αέρα??!!! Αν ειναι έτσι να παρω παπάκι.. Με το Ζακι το 200αρι να γυρισω πισω κατι χρονια.. να πηγαινω με το παπι 160 ελεος! :P
SeNNinhA
31/07/2008, 09:38
Το Z750 είναι στα 203 κιλά (άδειο) ενώ το Hornet είναι στα 173/177(ABS) κιλά (άδειο). Το Ζ750 είναι με διαφορά το βαρύτερο στην κατηγορία. Το Suzuki είναι 183 κιλά και το Yamaha 180 κιλά. Το Ζ νομίζω ότι έχει 2-3 ίππους παραπάνω αλλα τα κιλά του σίγουρα είναι πολλά.
X VaGGoS LiV
31/07/2008, 09:42
What did you say??? Fuck USA! :P :ninja: opote to hornet to synagwnizetai ?! Kai mena mou fainetai pio sta8ero mhxanaki.. oso gia to Z twra me to plaisio exei kapoies mikroallages kai alli anartisi.. Den kserw omws an dior8w8ike oso 8a eprepe... Pou einai to alounio?? oeo!
Vourkoufales
31/07/2008, 10:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Το Z750 είναι στα 203 κιλά (άδειο) ενώ το Hornet είναι στα 173/177(ABS) κιλά (άδειο). Το Ζ750 είναι με διαφορά το βαρύτερο στην κατηγορία. Το Suzuki είναι 183 κιλά και το Yamaha 180 κιλά. Το Ζ νομίζω ότι έχει 2-3 ίππους παραπάνω αλλα τα κιλά του σίγουρα είναι πολλά.
και σίγουρα ποιο ροπάτο απο οποιοδήποτε στην κατηγορία του γιατι τα 150 κυβικά παραπάνω είναι πολλά!
Το μόνο που υστερεί το Ζ είναι η πίσω ανάρτηση(η οποία είναι ίδια νομίζω σε όλα τις κατηγορίας) αλλα μόνο αν το πιέσεις πολύ ! ! !
Φίλε το ξύλο είναι ενα ωραίο παραμύθι που το ακούς πολλές φορές και μετα το βαριέσαι! :winka:
εγώ στην αρχή όταν πήγαινα πορεία πάνω απο 170 άρχιζα αν κουράζομαι και να πιάνετε ο σβέρκος μου τώρα πλέων τα 200 τα κρατάω πολύ περισσότερο αλλα με τη φόρμα και όχι όχι με κάτι φαρδύ που περνάει ο αέρας και σε κουνάει ολόκληρο :sick:
Πόσες φορές όμως θα πας 200 (εκτός αν έχει σκοπό να πας μόνο Ε.Ο)
X VaGGoS LiV
31/07/2008, 11:05
Mesi sta8eri taxythta.. gyrw sta 165.. alla ana 2-3 xiliometra.. koveis gia tin epomeni strofi isws kai sta 70 ! tetoioi dromoi.. mia ey8eia pou variesai.. kai meta mia strofes 70 moirwn! Den exoume tin eu8eia pou 8a kleiseis ta matia kai 8a perimeneis.. isa stin tsita synexeia.. na breis tin grammi klp.. omws gia to Z i anartisi den dior8w8ike??!! Alliws paw Hornet sta kapakia! :P
X VaGGoS LiV
31/07/2008, 11:10
Kai i ali8eia einai pws 8a to xrisimopoiw ka8imerina mesa stin poli... opote paizei rolo kai to timoni na boleyei gia eligmous... poio 8a sas voleye perisotero stin poli?? i 8esi odigisis poianou?
Ωστοσο με το Δουκα πηγαινα 195 κοντερισια..
what? :eyepop:
X VaGGoS LiV
31/07/2008, 11:48
Re Xigo me to CBR to 600ari .. ti ma lene edw re?? Posa me metrises re ?? Me to conter tou CBR 192khm! Ti sas fainetai parakseno.. Emena mou fainetai pou lete oti ta street den pernane ta 200! xaxaxaaxaxaa! lol!
Vourkoufales
31/07/2008, 11:48
Mesi sta8eri taxythta.. gyrw sta 165.. alla ana 2-3 xiliometra.. koveis gia tin epomeni strofi isws kai sta 70 ! tetoioi dromoi.. mia ey8eia pou variesai.. kai meta mia strofes 70 moirwn! Den exoume tin eu8eia pou 8a kleiseis ta matia kai 8a perimeneis.. isa stin tsita synexeia.. na breis tin grammi klp.. omws gia to Z i anartisi den dior8w8ike??!! Alliws paw Hornet sta kapakia! :P
Απο θέμα αναρτήσεων δεν έχει κ τρελή διαφορά με το προηγούμενο η πίσω ανάρτηση τουλάχιστον είναι ίδια! δεν εχει κ διαφορα απ το Ηορνετ !
Η καλύτερη λύση είναι να τα οδηγήσεις!
X VaGGoS LiV
31/07/2008, 11:50
... emena mou fainetai parakseno pou lete...
X VaGGoS LiV
31/07/2008, 12:02
Edw den dinoun test ride.. Fantasteite oti Honda exei ena hornet olo kai olo .. kai den fernei alla an den paragkeileis.. kai edw kai ena xrono prospa8ousa na dw to fazer to gymno apo konta.. kai h yamaha telika den to efere pote sti vitrina tis!!
road spirit
31/07/2008, 12:18
Edw den dinoun test ride.. Fantasteite oti Honda exei ena hornet olo kai olo .. kai den fernei alla an den paragkeileis.. kai edw kai ena xrono prospa8ousa na dw to fazer to gymno apo konta.. kai h yamaha telika den to efere pote sti vitrina tis!! εντάξει, δεν θα περίμενα και κάτι περισσότερο απο μαγαζιά/αντιπροσώπους στη Κρήτη. Είναι μικρή αγορά, δεν είναι εύκολο να στοκάρεις μηχανάκια που θα σου μένουν απούλητα...
όπως σου έγραψα και σε προηγούμενο ποστ, και τα δυο είναι καλά (αναλογικά για τα λεφτά τους)...
αν δεν βρεις κάπου/κάπως να τα οδηγήσεις, πάρε αυτό που θα σου κάνει κλικ, αυτό που σε φτιάχνει περισσότερο αισθητικά ...
επειδή προέρχεσαι απο δούκα (στιβαρό πλαίσιο αναρτήσεις) έχε υπόψη σου ότι το Ζ θα σου φανεί πιο ... μαλθακό ... το χορνετ 08 είναι πιο στιβαρό μηχανάκι ... και επιπλέον η διαφορα στα κιλά θα είναι αισθητότατη, παντού, στη πόλη, στο στροφιλίκι...
X VaGGoS LiV
31/07/2008, 12:32
Dld to hornetaki poio paixnidiariko ?!
road spirit
31/07/2008, 12:34
Dld to hornetaki poio paixnidiariko ?! εννοείται
:smokin:
(όχι σαν τον δούκα, έτσι ?? )
X VaGGoS LiV
31/07/2008, 12:37
E kala enoeitai.. 8a pigaina sto kainourio Douka alla me ta leyta ayta.. 9700 mporeis na pareis kati poly kalytero.. giayto kai apofasisa street.. Den mporw na akouw to moter etoimo na dialysei stin e8niki! :p
Vourkoufales
31/07/2008, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
έχε υπόψη σου ότι το Ζ θα σου φανεί πιο ... μαλθακό ... το χορνετ 08 είναι πιο στιβαρό μηχανάκι ... και επιπλέον η διαφορα στα κιλά θα είναι αισθητότατη, παντού, στη πόλη, στο στροφιλίκι...
εμένα πάντως δε μ εντυπωσίασε το Χορνετ το Ζ έχει μακραν καλύτερο γκάζι και το αισθάνεσαι απο χαμηλά ενώ το Χόρντετ είναι βαρετά γραμμικό! ασε που μέχρι τις 8 - 9 χιλιάδες το Χόρνετ είναι ψόφιο σε σχέση με το Ζ, απο φρένα το Χόρνετ που οδήγησα είχε ABS ενω το Ζ οχι και δε μπορω να κρίνω! το πλαίσιο στο Χορνετ είναι αλουμινένιο ενω στο Ζ ατσάλι δε νομίζω να τίθεται σύγκριση! :sick:
DrIoannis
31/07/2008, 12:47
Κατά την άποψή μου και τα 2 είναι πολύ καλά.Το Ζ είναι πιο ροπάτο λόγο κυβικών και το Ηornet πιο ελαφρύ λόγω κυβικών και πλαισίου.Εγώ θα διάλεγα αυτό που μου αρέσει εμφανισιακά γιατί και τα 2 θα σε υπερκαλύψουν.Θα επαναλάβω κάτι που το έχουν ξαναπεί...Πρόσεχε και φόρα εξοπλισμό γιατί τα χλμ που γράφεις είναι πολλά και θέλουν προσοχή πολύ.Δεν θέλω να φανώ "πουριτανός" αλλά στην πλειοψηφία τους οι δρόμοι στην Κρήτη είναι αίσχος από όλες τις απόψεις.
road spirit
31/07/2008, 12:51
το πλαίσιο στο Χορνετ είναι αλουμινένιο ενω στο Ζ ατσάλι δε νομίζω να τίθεται σύγκριση! :sick: σύγκριση ως προς ποια παράμετρο ?
Χτες γυριζω σπιτι και απεναντι βλεπω ενα Ζ750. Μπηκα σε σκεψεις. Παω και παρκαρω απο τη μια πλευρα το xmax μετα παω απο την αλλη το fazer [ναι το ξερω οτι βαριομουνα :rotflmao: ]. Σορρυ κιολας αλλο τι καθισμα ειναι αυτο;;; Σα να μπαινεις μεσα σε λακουβα, πολυ ασφικτικο. Δε λεω παλι για το xmax γιατι ποιος ακουει τον Elle :D ... Το fazerακι 2 χρονια παλιοτερο κι ομως το Ζ εμοιαζε παρωχημενο σχεδιαστικα.
Τις εβαλα παλι μεσα κι εκατσα καμια ωρα στο μπαλκονι μπας και τον δω να φευγει με το Ζ [υποθετω οτι το ειχε ανηρ ] μπας και το δω και στο δρομο λιγο αλλα τελικα με πηρε ο υπνος :lol:
SeNNinhA
31/07/2008, 13:17
...... το πλαίσιο στο Χορνετ είναι αλουμινένιο ενω στο Ζ ατσάλι δε νομίζω να τίθεται σύγκριση! :sick:
Εκτός από θέμα βάρους δεν λέει τίποτε άλλο το υλικό κατασκευής του πλαισίου σε σχέση με την ακαμψία του και τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του. Και τα Ducati έχουν ατσαλένιο πλαίσιο αλλα δεν νομίζω να τίθεται θέμα σύγκρισής του με το πλαίσιο του hornet.
gdevelek
31/07/2008, 13:19
ασε που μέχρι τις 8 - 9 χιλιάδες το Χόρνετ είναι ψόφιο σε σχέση με το Ζ
το Ζ δεν το έχω οδηγήσει αλλά το χόρνετ στις 8000-9000 σε σχέση με ένα gsxr750srad πάρει ΠΕΡΙΦΗΜΑ
Vourkoufales
31/07/2008, 14:18
το Ζ δε φημίζεται για το στιβαρό του πλαίσιο αυτο θέλω να πω!
Made in Big Babbol :hypnotize :rotflmao:
όσο για το γκάζι του χόρνετ σε σύγκριση με το Ζ μόλις πετύχω κανένα θα σας πώ! :rotflmao:
Εμενα μου αρεσει ομως ενα πραγμα με αυτο το φορουμ....
Πρωτα βγαινει το GSR ολοι να λενε "ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ θα σβήσει τον ανταγωνισμό και ειναι 1000 φορες καλυτερο απο το Ζ750 που δε στρίβει"
Βγαινει το shiver ΦΥΣΙΚΑ ολοι εχουν να πουν ποσο "πανεμορφο ειναι ποσο καλα περιφεριακά εχει" και λογικα "δεν υπαρχει κανενας λογος να παρει κανεις Ζ750 τωρα που βγηκε το γαμαουα μηχανάκι" ε σωστα δε τα λεω?
Μετα βγαινει το Hornet και λετε τα δια ακριβως πραγματα.... βασικο σε καθε σας ποστ κατα τη παρουσιαση ενος μοντελου στη κατηγορια ειναι να ΤΟΝΙΣΕΤΕ οτι "ειναι καλυτερο απο το Ζ750" επι λεξη, αλλιως δεν εχει κανενα νοημα...
Μετα βγαινει το street triple μιλαμε ολοι σας μεγαλο ερωτα.... το πρωτο πραγμα που ηρθε στο μυαλο μου, και στα καπακια ειδα ... να ΤΟΝΙΖΕΤΕ παλι ειναι οτι ειναι φυσικα "3 γαλαξιες καλυτερο απο το Ζ750"..
Ειναι κοινος παρονομαστής οταν βγαινει καποιο μοντελο στη κατηγορια , οχι απλα να λετε τη γνωμη σας ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ Ζ750 πριν οποιαδήποτε αλλη αναφορα σας....
Και που λετε ξυπναω μια μερα και κοιταω εξω στο δρομο ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΟ Ζ750 ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ "ΠΑΛΙΟ, ΒΑΡΥ, ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΤΡΙΒΕΙ"! Ω τι εκπληξη! Ακομα και τωρα το Ζ750 προτιμάτε να αγοράσετε?
... ή μήπως ειναι "οι αλλοι, αυτοι που δε ξερουν οι καφετεριακιδες" που ξεγελαστηκαν και το αγορασαν?
Γνωμη μου ειναι οτι οταν κανεις υποτιμητικά σχόλια για ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μηχανάκι ΙΔΗ ΚΑΤΑΞΙΟΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και απο την αλλη.... ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ για το νεο ανταγωνιστή, να δηλωνεις εξαρχης: "ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ Ζ750 γιαυτο οτι και να βγει θα πω οτι ειναι 1000 φορες καλυτερο ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ. ΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙ και απλως το παιζω εξυπνακιας"....
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ Ζ750 ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΑ ΖΕΣΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (πρωτη μοτοσυκλέτα σε πωλησεις στην ευρωπη με το ξεχναμε...)
Και ο λογος ειναι η καταπληκτική ομοιογένεια του και η ισορροπία του σε ολους τους τομεις, γνωστη δοκιμασμένη λυση..... ΜΟΤΟ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.... Με λιγα λογια..... ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ Ζ750... οι ανταγωνιστες εχουν πολα ψωμια να φανε για να το φτασουν.... και οταν γινει αυτο τα ξαναλεμε.....
GATOYLHS
31/07/2008, 17:56
ΑΓΑΠΗΤΗ ΕVI ΤΟ STREET TRIPLE ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ.ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕ 750(ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΒΙΚΑ?Π.Χ ΕΝΑ 750ΑΡΙ ΦΕΙΖΕΡ(ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΑΙΡΙΝΓΚ) ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕ?
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ Ζ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΡΙΝ 2ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
gdevelek
31/07/2008, 18:06
το παράδοξο είναι πως, παρότι το Ζ750 είναι ΤΟΣΟ τρομερό μηχανάκι, βλέπει κανείς μερικά χόρνετ να κυκλοφορούν εκεί έξω... :confused:
α, και μερικα φέιζερ... :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GATOYLHS
ΑΓΑΠΗΤΗ ΕVI ΤΟ STREET TRIPLE ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ.ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕ 750(ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΥΒΙΚΑ?Π.Χ ΕΝΑ 750ΑΡΙ ΦΕΙΖΕΡ(ΠΟΥ ΕΧΕΙ Κ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΑΙΡΙΝΓΚ) ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕ?
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ Ζ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΡΙΝ 2ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΟΥ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
να σου πω 2 πραγματακια
καταρχην οταν μιλαμε για πρωτο στις πωλησεις μιλαμε για ολη την ευρωπη οχι για ελλαδα ποιος χεστηκε για εδω οταν δινουμε 700 Ζ και στη γαλλια 7000...και δεν υπερβαλλω στα νουμερα ψαξε να δεις (ασε θα το ξαναβρω εγω και θα το ποσταρω)
κατα δευτερον ποιος σου ειπε οτι το Ζ750 δεν βγηκε με φερινγκ για γκουγκλαρε z750s και δες το μπικινακι που οι περισσοτεροι ΓΝΩΣΤΕΣ(μαι ας)ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ
σε πληροφορο λοιπον οτι επειδη εγω αυτο εχω το Ζ με το φερινγκ που προαναφερα δε θα κατσω να ασχοληθω με τα φειζερ (σορρυ) -που ειναι πολυ καλες μοτοσυκλετες-
το θεμα ειναι αλλου ειναι στο ΚΟΛΛΗΜΑ που εχουν οι περισσοτεροι...γιατι δεν ακουω ποτε τριπλ βς σιβερ η χορνετ βς κατι αλλα ΠΑΝΤΑ Ζ βς ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ???
και μεταξυ μας ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΖΙΞΕΡ και ας με βγαλει καποιος ψευτρα θα φερω φωτογραφικο ντοκουμεντο αυριο θα γυρισω 10καφετεριες και θα ποσταρω να δουμε ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ?οτι το τζιξερ ειναι μαπα και το παιρνουν μονο οι ασχετοι?
λοιπον ας μην ακουω σαχλαμαρες....ειδε η χοντα την επυτιχια του Ζ πηρε και λιγο απο ερ-6 και φωτοσουπιασε την εμφανιση του νεου χορνετ(κλασης ανωτερο τουλαχιστον αισθητικα το παλιο)
τες πα....κουβεντα να γινετε
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
το θεμα ειναι αλλου ειναι στο ΚΟΛΛΗΜΑ που εχουν οι περισσοτεροι...γιατι δεν ακουω ποτε τριπλ βς σιβερ η χορνετ βς κατι αλλα ΠΑΝΤΑ Ζ βς ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ???
:rotflmao: :rotflmao: δηλαδη θες να μας πεις πως εσυ δεν εχεις κολημα με τα Ζ :rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=giIljC6YfAo :rotflmao: :rotflmao:
X VaGGoS LiV
01/08/2008, 09:03
To Z70 einai emporiko mhxanaki.. ontws.. oxi pws den einai to hornet.. alla me alli sygkrisi.. To Z750 exei to klasiko styl me ton kofto mytero kwlo.. opws to palio hornet.. Otan pairneis ena Z to afineis opws einai.. Sto Irakleio ontws blepeis oloys tous kafeteriakides opws anefere kapoios na pairnoun Z kai na min ksereis tin einai i mpiela.. Exei fysiki omorfia.. Omws nomizeis pleon pws einai leoforio.. me tosa pou kykloforoun.. Einai mia mixani pou den xreiazetai tpt.. ... einai wraia ontws.. eblepa to new portokali kai itan panemorfo.. alla to hornetaki 8a ginei mpompa an pesei se kala xeria.. arkei na exeis fantasia.. to Z einai Z kai paramenei Z.. to hornet pisteyw einai gia kapoion pou den dinei ti gynaika tou kai ti mixani toy.. Kai oxi gia ton trendy typo giati to fantazomai kakasximo! H honda einai i kalyteri etairia motosykletwn ston kosmo.. aneksairetws! .- kai ti mou les oti einai psofio mexri tis 8-9000 strofes ? Dwstou ligo symplekti na aneboun oi strofes me 10 khm kai ase na deis ti simainei honda kai amesi antapokrisi apo tous diskous pou den 8a masisoun .. alla 8a tsakisoun tin asfalto.. xwris tin paramikri klasmatiki meiwsi se xartografisi.. den neiw8ei to edafos.. opws 8a itan me tin pisw roda ston aera etsi douleyei kai otan pataei katw.. gia paradeigma.. BmW 140 aloga kai Citroen Saxo episis 140... kai milame gia anoigma..
Otan pairneis ena Z to afineis opws einai..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
H honda einai i kalyteri etairia motosykletwn ston kosmo.. aneksairetws! .- /B]
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
[B] Dwstou ligo symplekti na aneboun oi strofes me 10 khm kai ase na deis ti simainei honda kai amesi antapokrisi apo tous diskous pou den 8a masisoun .. alla 8a tsakisoun tin asfalto.. ..
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
X VaGGoS LiV
01/08/2008, 09:14
LoL! Se xalase to teleytaio ?!
X VaGGoS LiV
01/08/2008, 09:16
Distyxws to Z edw kai kati xronia.. oloi to katakrinoun gia tin odiki sumperifora toy..
gdevelek
01/08/2008, 09:17
βάγγο το κείμενό σου μάλλον βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο από όσο σκόπευες... :lol:
εμένα με τσάκισε το "xwris tin paramikri klasmatiki meiwsi se xartografisi.. den neiw8ei to edafos..."
:beer:
X VaGGoS LiV
01/08/2008, 09:37
Eimai douleia... kai bariemai ti na kanw.. ???:lol:
Vourkoufales
01/08/2008, 09:58
Eimai douleia... kai bariemai ti na kanw.. ???:lol:
Παρε ενα Κ6 να τελειώνεις :D
X VaGGoS LiV
01/08/2008, 10:12
k6 ?
road spirit
01/08/2008, 10:42
@evi : το ότι ο τόπος έχει γεμίσει Ζ δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο μηχανάκι.... δεν βλέπω να κυκλοφορούν πολλές φεράρι, δεν είναι καλά αμάξια μάλλον ε? .... :p
οι πωλήσεις του Ζ οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στο παράγοντα κυβικά. Τα έχει πιο πολλά, είναι το μοναδικό γυμνό τζαπάν με 750... και ο κόσμος ψωνίζει big, θέλει μάτσο, θέλει το μεγαλύτερο πως να το κάνουμε...
δεν σου λέω οτι το Ζ δεν είναι καλό μηχανάκι, το έγραψα και σε προηγούμενο μου ποστ... μια χαρά είναι...
... xwris tin paramikri klasmatiki meiwsi se xartografisi.. den neiw8ei to edafos.. .. σύντεκνε, ζωγραφίζεις μου φαίνεται... κάνε καμιά βουτιά ρε συ... :lol: :lol:
X VaGGoS LiV
01/08/2008, 11:01
to oti o kosmos den exei gemisei ferrari opws les.. pisteyw den einai 8ema epilogis alla den se ftanei na douleyeis soli sou ti zwi na to kseplirwseis.. to Z einai f8ino kai 750 giayto exei parapanw pwliseis.. Giati kapoioi den einai kaylwmenoi na to pw kai etsi me tis mhxanes.. alloi ligo kai alloi polloi.. kai psaxnoun kati sygkekrimeno.. oi parapanw pwliseis einai ontws logo tou noumerou 750 .. kai oxi 600 .. O allos krinei mono apo ta kybika oti einai pio grhgoro gia paradeigma.. mi leme malakies.. An to krinoume alliws gia 750 8a eprepe na pigainei parapanw.. se sxesi me ta 600arakia.. moko..
X VaGGoS LiV
01/08/2008, 11:03
As ekane 8700 ws 9300 gia paradeigma kai 8a sou elega egw pwliseis... !
X VaGGoS LiV
01/08/2008, 11:04
I fantasou ena hornet 750.. kai stista dipla twra...
road spirit
01/08/2008, 11:06
I fantasou ena hornet 750.. kai stista dipla twra... :smokin:
gdevelek
01/08/2008, 11:07
αν honda yamaha suzuki έβγαζαν γυμνό 750 το κάβα θα είχε τόσες πωλήσεις όσες τα ΖΧ σε σύγκριση με cbr/r6/gsxr
τώρα όχι μόνο είναι 150 κυβικά πάνω αλλά έχει και τα ίδια τέλη κυκλοφορίας, είναι στη χρυσή τομή
X VaGGoS LiV
01/08/2008, 11:17
akrivws....
σε πληροφορο λοιπον οτι επειδη εγω αυτο εχω το Ζ με το φερινγκ που προαναφερα δε θα κατσω να ασχοληθω με τα φειζερ (σορρυ) -που ειναι πολυ καλες μοτοσυκλετες-
:D :D Πρωτα απ' ολα δεν ειναι σε ολους μας αγνωστο το z750s. Σχεδιαστικα ειναι ακομη πιο παρωχημενο απο το γυμνο παντα σε σχεση με το fazer. Στο δρομο που να χτυπιεσαι δε μου φευγεις. Κι απο φρενα, yamaha ειναι τι να λεμε τωρα.
Αλλα για να μην υπαρχξουν παρερμηνειες, ειναι πολυ καλη μοτοσυκλετα το Ζ.
X VaGGoS LiV
01/08/2008, 11:33
Egw dn 8a pairna ena street me fairing .. 8a pigaina se skyfti.. alla ayta einai gousta.. den exei na kanei :winka: Edw pou ta leme ola kala einai otan katseis panw.. Kai tin kayla sou tin kaneis.. kai ti douleia sou.. Ektos an exeis skyfti.. einai ka8ara gia e8niki kai den voleyei me tpt stin poli..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
. Στο δρομο που να χτυπιεσαι δε μου φευγεις. .
:nono: μιλησε και το φειζερ :rotflmao: :rotflmao: βημα δεν παει ρεεεε :rotflmao:
λοιπον μικρα μου παιδια :smokin: απ αυτα τα γυμνα- street που λετε παραπανω για μενα καλυτερο ειναι το gsr , φειζερ δεν εχει γκαζι , το ζ εχει λιγο γκαζι αλλα πριν ανεβεις στη σελα του περιμενεις αρκετα περισσοτερα (δεν ξερω για το παλιο διοτι δεν το εχω οδηγησει ) (για στριψιμο δεν λεω γιατι αμα εχεις χερια ολα στριβουνε , αναρτησεις και λοιπες μαλακιες ειναι για τους κουλους:smokin: )για το χονερτ μονο που ειναι
χονδα το αφηνω :yuck: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
... αναρτησεις και λοιπες μαλακιες ειναι για τους κουλους:smokin:....
138268
X VaGGoS LiV
01/08/2008, 12:37
HONDARA!!!
απ αυτα τα γυμνα- street που λετε παραπανω για μενα καλυτερο ειναι το gsr
συμφωνω απολυτα και επαυξανω λεγοντας οτι το gsr εχει τρομακτικες επιδοσεις και σαν sm και σα σκυφτο μη σου πω και σε μια κοντρα με το διαστημοπλοιο του χαρισον φορντ στον πολεμο των καστρων περασε μπροστα κατα εφτα αστρικες προβολες :D
συμφωνω απολυτα και επαυξανω λεγοντας οτι το gsr εχει τρομακτικες επιδοσεις και σαν sm και σα σκυφτο μη σου πω και σε μια κοντρα με το διαστημοπλοιο του χαρισον φορντ στον πολεμο των καστρων περασε μπροστα κατα εφτα αστρικες προβολες :D
αν ειρωνευεσε παρε το παρταλι σου και ελα να σε πατησω μια με ενα gsr :rotflmao: :rotflmao:
gdevelek
01/08/2008, 12:53
για το χονερτ μονο που ειναι
χονδα το αφηνω :yuck: :rotflmao: :rotflmao:
H mama honda συνηθίζει να αφήνει τους πολέμιούς της χωρίς κανένα ουσιαστικό επιχείρημα... :smokin:
αν ειρωνευεσε παρε το παρταλι σου και ελα να σε πατησω μια με ενα gsr :rotflmao: :rotflmao: μα πως σου περασε απο το μυαλο οτι ειρωνευομαι, ποτε δεν ειρωνευομαι οταν μιλαω για το gsxr
αχ ξεχαστηκα αναφεροσουν στο gsr :rotflmao:
Στα σοβαρα δεν ειρωνευομαι.... σαν ελεημων δειχνω οικτο :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=7oZfWkSzM28
stavrogin
01/08/2008, 13:49
. Στο δρομο που να χτυπιεσαι δε μου φευγεις.
...
Ουτε στο Χολυγουντ δε παιζει τετοια αχαλινωτη φαντασια. Το Ζ ειναι σαφως γρηγοροτερο.Τα φαζερ τα περναω χαλαρα,τοσο χαλαρα που ειναι ανεφ νοηματος πλεον η κοντριτσα.Κατι που δεν ισχυει για το γυμνο 675 .Ακομα κλαιω για το τσαι που με κερασε.
stavrogin
01/08/2008, 13:56
... (για στριψιμο δεν λεω γιατι αμα εχεις χερια ολα στριβουνε , αναρτησεις και λοιπες μαλακιες ειναι για τους κουλους:smokin:
Καταπληκτικο επιχειρημα. Εμαθα μαλιστα οτι ο Ροσσι θα τρεξει του χρονου με αναρτησεις απο Gsr! γιατι Ααμα εχεις χεριαα...!
TOLISTOLAROS
01/08/2008, 14:32
Egw dn 8a pairna ena street me fairing .. 8a pigaina se skyfti.. alla ayta einai gousta.. den exei na kanei :winka: Edw pou ta leme ola kala einai otan katseis panw.. Kai tin kayla sou tin kaneis.. kai ti douleia sou.. Ektos an exeis skyfti.. einai ka8ara gia e8niki kai den voleyei me tpt stin poli..
:nono: :nono: :nono: Το σκυφτό μια χαρά δουλεύει στην πόλη,σίγουρα καλύτερα από ογκώδες on-off.Εκτός κι αν οδηγάς πολλή ώρα στην πόλη οπότε πας για σκουτερόπαπο.
Φυσικά υπάρχουν σκυφτά και σκυφτά,από SV 650s(το οποίο δεν είναι ακραίο σκυφτό) μέχρι R6,όπως υπάρχουν διάφορα σώματα που δεν χωράνε σε σκυφτά.Δηλαδή αν είσαι 2m και 100κιλά τότε όπως και να το κάνεις σε cbr ή σε agusta δύσκολα θα βολευτείς.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Καταπληκτικο επιχειρημα. Εμαθα μαλιστα οτι ο Ροσσι θα τρεξει του χρονου με αναρτησεις απο Gsr! γιατι Ααμα εχεις χεριαα...!
εννοω πως σε αυτα τα 3 μηχανακια δεν εχουν τοσο σημαντικη διαφορα οι αναρτησεις για να μπορεσει καποιος να στριψει καλυτερα με καποιο απο αυτα :dizzy: :dizzy:
stavrogin
01/08/2008, 16:04
εννοω πως σε αυτα τα 3 μηχανακια δεν εχουν τοσο σημαντικη διαφορα οι αναρτησεις για να μπορεσει καποιος να στριψει καλυτερα με καποιο απο αυτα :dizzy: :dizzy:
Περιπου.
Το Ζ ειναι ψιλοανεπαρκες ,το Gsr δε ξερω ,to hornet λενε πως ειναι καλητερο και το triumph ειναι καλητερο.
Περιπου.
Το Ζ ειναι ψιλοανεπαρκες ,το Gsr δε ξερω ,to hornet λενε πως ειναι καλητερο και το triumph ειναι καλητερο.
το 675 μην το συγκρινεις , ειναι τουλαχιστον υποτιμιτικο :(
stavrogin
01/08/2008, 16:24
το 675 μην το συγκρινεις , ειναι τουλαχιστον υποτιμιτικο :(
Μιλαω για το γυμνο ετσι;
Hornet βρε, Hornet! Τι το συζητάς όσοι έχουν Honda ή είχαν τουλάχιστον το καταλαβαινουν
Μιλαω για το γυμνο ετσι;
και γω για το γυμνο μιλαω :D
Μια χαρά μηχανάκια είναι όλα.
fazer, gsr, hornet, z, triple είναι όλα πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο από άποψη οδηγικής συμπεριφόράς και επιδόσεων.
Το να κερνάει κάποιος τσάι σε άλλον με ένα από αυτά τα μηχανάκια είναι κυρίως θέμα οδηγού.:wave2:
Ουτε στο Χολυγουντ δε παιζει τετοια αχαλινωτη φαντασια. Το Ζ ειναι σαφως γρηγοροτερο.Τα φαζερ τα περναω χαλαρα,τοσο χαλαρα που ειναι ανεφ νοηματος πλεον η κοντριτσα.Κατι που δεν ισχυει για το γυμνο 675 .Ακομα κλαιω για το τσαι που με κερασε. Προφανως δεν προσεξες τι εγραψα σωστα ; :smokin: Δεν ειπα το περναω, ειπα δε μου φευγει που ως εκ των πραγματων σημαινει με περναει αλλα δε φευγει μπροστα :wave2:
Προφανως δεν προσεξες τι εγραψα σωστα ; :smokin: Δεν ειπα το περναω, ειπα δε μου φευγει που ως εκ των πραγματων σημαινει με περναει αλλα δε φευγει μπροστα :wave2:
ρε μλκ πινεις?:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :eek: :eek: :eek:
Distyxws to Z edw kai kati xronia.. oloi to katakrinoun gia tin odiki sumperifora toy..
εχεις δικιο. εγω ποτε δε καταφερα να κανω κατι γιαυτο τα τελευταια χρονια.
(για αυτους που το κατακρινουν οχι για την οδικη συμπεριφορα αυτη ειναι μια χαρα)
:lol: :lol: :lol:
νταξ γνωστη καταληξη σε ποστ του κωλου....
"η honda ειναι η καλυτερη", "παρτε Honda", "το Ζ πουλαει γιατι ειναι 750", "ο περιπτερας στη γειτονιά μου και ο σουβλατζης μου ειπαν οτι δε στρίβει" κτλ κτλ....
νταξ προσπάθησα να ειμαι ευγενικός αλλα δεν παλευεστε και κακως απανταω βασικα αλλα το κανω γιατι εχετε πλακα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε μλκ πινεις?:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :eek: :eek: :eek: καποιος παραπανω ειπε οτι ειναι θεμα οδηγου. Ε τι να κανουμε ειμαι καλυτερος κι απο ροσσι και ολο τυρια συνανταω.
Χαμπο παμε για κανα ρακομελο :rotflmao: :lol: :lol: :beer:
Καλησπερα φιλε,και εγω δουκα ειχα πριν,παρε το street triple γιατι με τα αλλα θα ξενερωσεις τη ζωη
σου δουλευουν στο θεο και ειναι πολυ βαρια,καλες αγορες:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
what? :eyepop: Ρε σβήσε κανα pM.... :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
@evi : το ότι ο τόπος έχει γεμίσει Ζ δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο μηχανάκι.... δεν βλέπω να κυκλοφορούν πολλές φεράρι, δεν είναι καλά αμάξια μάλλον ε? .... :p
οι πωλήσεις του Ζ οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στο παράγοντα κυβικά. Τα έχει πιο πολλά, είναι το μοναδικό γυμνό τζαπάν με 750... και ο κόσμος ψωνίζει big, θέλει μάτσο, θέλει το μεγαλύτερο πως να το κάνουμε...
δεν σου λέω οτι το Ζ δεν είναι καλό μηχανάκι, το έγραψα και σε προηγούμενο μου ποστ... μια χαρά είναι...
φιλε ο κοσμος δεν εχει γεμισει Ζ μιλωντας για ελλαδα
τρανσαλπ βεστρομ τιντιεμ και τζιξερ εχει γεμισει α ναι και μπεβερλυ και τα καλυψαμε ολα(αληθεια ολα αυτα τα ΧΤ τα μπλε που πηγαν?ανακυκλωση?)
@καποιος ειπε παροχημενη την εμφανιση του Ζ διπλα στο φειζερ
:eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ε Λ Ε Ο Σ το γυμνο το φειζερ ειναι η αηδια η ιδια οσο για το ντυμενο ειναι σαφως καλυτερο απο το γυμνο αλλα οχι και παροχημενο το Ζs που εχει μια κ@Λ@ρ@ χωρις προηγουμενο :ninja:
καποιος ειπε παροχημενη την εμφανιση του Ζ διπλα στο φειζερ
Ε Λ Ε Ο Σ το γυμνο το φειζερ ειναι η αηδια η ιδια οσο για το ντυμενο ειναι σαφως καλυτερο απο το γυμνο αλλα οχι και παροχημενο το Ζs που εχει μια κ@Λ@ρ@ χωρις προηγουμενο :ninja:
Εγω το ειπα κακως δεν το διευκρινησα, αναφερομουνα αποκλειστικα και μονο στη μουρη και γραφοντας fazer ειναι προφανες που αναφερομουνα, αν ηταν για το γυμνο θα εγραφα fz6. Εμενα ειναι του 06 [ουτε καν το καινουργιο] κι αν τα βαλεις διπλα διπλα οχι πες μου εσυ ποιο φαινεται παλιοτερο σχεδιαστικα στο μπροστινο τμημα.