PDA

View Full Version : Κράνη, μπλόκα και αγγελίες

Σελίδες : [1] 2

dimgoul
06/08/2008, 11:10
Επειδή δεν θέλω να ανοίξω 2 συζητήσεις παρακαλώ την γνώμη σας για τα παρακάτω:

1. Μιας και βλέπω ότι όλοι είμαστε κάθετοι με την χρήση του κράνους, σε οδηγό που δεν φοράει κράνος και πιο κάτω υπάρχει μπλόκο το οποίο τό έχετε δει τον ειδοποιήτε να αλλάξει διαδρομή ή η σκέψη είναι ότι "αφου δεν φοράει ο λακαμας καλά να το φάει το πρόστιμο".
Προσωπικά τους ειδοποιώ όπως ακριβώς ειδοποιώ και τους επερχόμενους "γρήγορους" στην εθνική, για μπλόκα ταχύτητας. Και μην μου πει κανείς ότι το να ειδοποιείς τους μεν και όχι τους δε έχει διαφορά, γιατί είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

2. Αφού είμαστε όλοι τόσο κ@βλωμένοι με τα μηχανάκια μας και τους αγοράζουμε ένα σκασμό καλούδια με ένα κέρατο λεφτά, γιατί στο διάολο μετά τα πουλάμε? Οι αγγελίες πώλησεις ανανεώνονται συνεχώς και βλέπω μηχανές καινούργιες με ένα σωρό έξτρα, να ζητούν αγοραστή.....

Cpt. Haddock
06/08/2008, 11:15
1. Δεν ειδοποιώ ποτέ! :smokin:

2. Υπάρχουν πολλά ζητήματα (οικονομικά, φανταριλίκι, παιδιά, λόγοι υγείας)

:wave2:

vangelis 64
06/08/2008, 11:18
Ένα θα σάς πω:

Μην κάνετε τη βλακεία και παίζετε τα φώτα στούς επερχόμενους.Αν σάς δούν τροχαίοι,απλά την κάτσατε!!Το πρόστιμο είναι τεράστιο.

dimgoul
06/08/2008, 11:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
1. Δεν ειδοποιώ ποτέ! :smokin:

2. Υπάρχουν πολλά ζητήματα (οικονομικά, φανταριλίκι, παιδιά, λόγοι υγείας)

Τους απέναντι στην εθνική τους ειδοποιείς?

Cpt. Haddock
06/08/2008, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimgoul
Τους απέναντι στην εθνική τους ειδοποιείς?

Όχι, και τους επερχόμενους μηχανόβιους τους χαιρετάω με το σωστό τρόπο, δλδ με το χέρι και όχι με το "ταριφαίικο" παίξιμο των φώτων

vangelis 64
06/08/2008, 11:23
Όχι :wave2: Όχι και πάλι όχι!Δεν φταίει ο κακός ο μπάτσος που μάς γράφει.Νομίζω;

TOLISTOLAROS
06/08/2008, 12:01
1.Σε καμμία περίπτωση δεν ειδοποιώ για κράνος,μακάρι να τους πάρουν απ'το μηχανάκι μέχρι σώβρακο.

Τους απέναντι τους χεραιτάω με κόρνα και ανύψωση χεριού(χωρίς να προεξέχουν δάχτυλα έτσι;;;:p )

2.Προφανώς κάποιοι ακόμα "ψάχνονται" γιατο ποιά μηχανή τους εκφράζει ή απλά το βλέπουν σαν κάτι το καταναλωτικό(πχ παπούτσια).
Προσωπικά δεν παίζει να βαρεθώ οποιοδήποτε μηχανοκίνητο αν δε το ξεζουμίσω(όχι σπάσω,έχει διαφορά) αν όχι σαν αποτέλεσμα τουλάχιστον σαν αίσθηση.

Nik0s
06/08/2008, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ένα θα σάς πω:

Μην κάνετε τη βλακεία και παίζετε τα φώτα στούς επερχόμενους.Αν σάς δούν τροχαίοι,απλά την κάτσατε!!Το πρόστιμο είναι τεράστιο.

Μια φορά μου συνέβη με το αυτοκίνητο στο Μαλιακό και με σταματήσανε... όταν τους είπα οτι απλά χαιρέτησα ένα γνωστό μου η απάντηση ήταν "Ναι ξέρω, όλοι εδώ στο Μαλιακό κολλητοί είστε" :lol: :bigcry:

Δε με έγραψε πάντως.

Cpt. Haddock
06/08/2008, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Μια φορά μου συνέβη με το αυτοκίνητο στο Μαλιακό και με σταματήσανε... όταν τους είπα οτι απλά χαιρέτησα ένα γνωστό μου η απάντηση ήταν "Ναι ξέρω, όλοι εδώ στο Μαλιακό κολλητοί είστε" :lol: :bigcry:

Δε με έγραψε πάντως.

έπρεπε να πεις "ξάδερφο" :smokin:

vangelis 64
06/08/2008, 12:21

Δε με έγραψε πάντως. Ο δικός σου είχε χιούμορ,ευτυχώς.Ο δικός μου όμως δεν είχε και,έτσι και δεν τού κλαιγόμουνα,θα πάθαινα εγκεφαλικό με τα δύο χιλιάρικα που μού είπε πως θα πλήρωνα!!:uplate: :uplate:

tzarot
06/08/2008, 12:24
Ένα θα σάς πω:

από που τα βγάζεις ήθελα νά ξερα...

Nik0s
06/08/2008, 12:24
Ο δικός σου είχε χιούμορ,ευτυχώς.Ο δικός μου όμως δεν είχε και,έτσι και δεν τού κλαιγόμουνα,θα πάθαινα εγκεφαλικό με τα δύο χιλιάρικα που μού είπε πως θα πλήρωνα!!:uplate: :uplate:

Λίγο υπερβολικό μοθ ακούγεται αυτό.... η μόνη παράβαση που μπορεί να ευσταθεί είναι η ασκοπη χρήση των προβολέων κι αυτό δεν μπορεί να έχει πρόστιμο 2 χιλιάρικα.... :rolleyes:

Το οτι παίζεις τα φώτα για να προειδοποιήσεις επερχόμενο οδηγό δε νομίζω να υπάρχει στον ΚΟΚ....

vangelis 64
06/08/2008, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
από που τα βγάζεις ήθελα νά ξερα... Μικρός διάβαζα πολύ Ζαγκόρ:wacko:
Λίγο υπερβολικό μοθ ακούγεται αυτό.... η μόνη παράβαση που μπορεί να ευσταθεί είναι η ασκοπη χρήση των προβολέων κι αυτό δεν μπορεί να έχει πρόστιμο 2 χιλιάρικα.... :rolleyes:

Το οτι παίζεις τα φώτα για να προειδοποιήσεις επερχόμενο οδηγό δε νομίζω να υπάρχει στον ΚΟΚ.... Σε γράφουνε για παρεμπόδιση τού έργου τής Τροχαίας.Μού έτυχε και,όσο απίστευτο σάς ακούγεται,έτσι έγινε.
Εκτός κι αν πράγματι ο τύπος είχε χιούμορ!:lol:

Nik0s
06/08/2008, 12:44
έπρεπε να πεις "ξάδερφο" :smokin:

τότε θα μου έδινε και όλες τις δικές του κλήσεις :look: :lol: :lol:

LARISEOS
06/08/2008, 12:59
15 xronia sthn souhdia me mpatsous me kati @ρχιδι@ ΝΑ ! δεν εχω ακουσει ποτε για τετιο προστιμο και απλα νωμηζω πωσ μασ δουλευουν,,,,,,η αλλιωσ ασ με πανε δικαστικοσ και να πρωσπαθησουν να αποδηξουν γιατι τα φωτα τρμοπεχανε!

παντωσ εγω λογου το οτι εχω κανει περισοτερα χρονια οδηγοσ αθτοκηνιτου και επειδη τα μπλοκα ειναι πολυ πονηρα ( πχ στηνονται σε σημεια που εχει πεσει το οριο χωρισ να το πρωσεχεισ)

ετσι εχουμε γηνει και εμεισ πιο πονυρι και ενημερωνουμε με τον τροπο μασ,,,,,,,,

τωρα αν εχει μπλοκο τον αλλον δεν τον ενημερωνω για το κρανοσ αλλα για το οτι υπαρχει μπλοκο.......οπιοσ γουσταρη φωραει οπιοσ δεν γουσταρη δεν φωραει ....ελπιζω απλα να μην πεσει!

πρεπει μονη μασ να καταλαβουμε αν πρεπει να το φωραμε και οχι να μασ κοβουναι κλεισεισ η μπατσοι!!!!

Υ.Γ στην σουηδια αυτο με τα φωτα το κανουν εδω και 29 χρονια που γεννηθικα εκει,,,,,γιατι αλλιωσ τα καιμενα θα ηχανε φαλιρισει απο τα προστιμα!!!

tzarot
06/08/2008, 13:01
ξέρετε τι λέει το τραγούδι ? Όσο υπάρχει τράπουλα θα υπάρχουν και ρηγάδες ...

Φυσικά και ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να σε γράφει, ερμηνεύοντας το νόμο έτσι ή αλλιώς, όπως αυτός νομίζει. Και φυσικά έχεις και εσύ το δικαίωμα να απευθυνθείς πρώτα στο αρμόδιο Α.Τ και να αμφισβητήσεις την κλήση που πήρες, (60% πως κάτι αντίστοιχο θα διαγραφεί και δεν θα δωθεί συνέχεια), τέλος δε να καταφύγεις στα αρμόδια δικαστήρια και να διεκδικήσεις αφενώς μεν την ακύρωση της σχετικής πράξης αλλά φυσικά και τις σχετικές αποζημιώσεις.

Προσωπικά επειδή έχω καταφύγει δίς, στη παραπάνω λύση φίλοι μου, δικαιώθηκα 110% και το "ανα"ρμόδιο όπως αποδείχτηκε τελικά όργανο σε κάθε περίπτωση πήρε ένα καλό μάθημα για το μέχρι που μπορεί να "απλώνει" τα χεράκια του...

Φυσικά υπάρχει και η λύση να συνεχίζεις να διαβάζεις Ζαγκόρ όπως κάποιος απο εσάς είπε...

mats8282
06/08/2008, 13:12
Όχι, και τους επερχόμενους μηχανόβιους τους χαιρετάω με το σωστό τρόπο, δλδ με το χέρι και όχι με το "ταριφαίικο" παίξιμο των φώτων

Και σε βλεπει ο αστυνομικος και σου κοβει μια κληση για επικινδυνη οδηγηση με το ενα χερι....

:lol:

vangelis 64
06/08/2008, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
ξέρετε τι λέει το τραγούδι ? Όσο υπάρχει τράπουλα θα υπάρχουν και ρηγάδες ...

Φυσικά και ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να σε γράφει, ερμηνεύοντας το νόμο έτσι ή αλλιώς, όπως αυτός νομίζει. Και φυσικά έχεις και εσύ το δικαίωμα να απευθυνθείς πρώτα στο αρμόδιο Α.Τ και να αμφισβητήσεις την κλήση που πήρες, (60% πως κάτι αντίστοιχο θα διαγραφεί και δεν θα δωθεί συνέχεια), τέλος δε να καταφύγεις στα αρμόδια δικαστήρια και να διεκδικήσεις αφενώς μεν την ακύρωση της σχετικής πράξης αλλά φυσικά και τις σχετικές αποζημιώσεις.

Προσωπικά επειδή έχω καταφύγει δίς, στη παραπάνω λύση φίλοι μου, δικαιώθηκα 110% και το "ανα"ρμόδιο όπως αποδείχτηκε τελικά όργανο σε κάθε περίπτωση πήρε ένα καλό μάθημα για το μέχρι που μπορεί να "απλώνει" τα χεράκια του...

Φυσικά υπάρχει και η λύση να συνεχίζεις να διαβάζεις Ζαγκόρ όπως κάποιος απο εσάς είπε... Κατ' αρχήν για Ζαγκόρ εγώ έγραψα,μια που πιστεύεις ότι αυτά που είπα τα βγάζω απ' την κεφάλα μου.
Αυτό όμως το 60% δικαίωσης,αν πάς στο δικαστήριο να αμφισβητήσεις την κλήση που έφαγες,πού το είδες αδερφέ;Ή μπα και κατάλαβα λάθος;

tzarot
06/08/2008, 13:53
Κατ' αρχήν για Ζαγκόρ εγώ έγραψα,μια που πιστεύεις ότι αυτά που είπα τα βγάζω απ' την κεφάλα μου.
Αυτό όμως το 60% δικαίωσης,αν πάς στο δικαστήριο να αμφισβητήσεις την κλήση που έφαγες,πού το είδες αδερφέ;Ή μπα και κατάλαβα λάθος;

Είπα 60% δικαίωση αν πας στο τμήμα. Φυσικά πάντα σοβαρός και πάντα με τον δικηγόρο σου...

Στο το δικαστήριο, φίλε μου, επειδή όπως σου γράφω το έχω κάνει 2 φορές μέχρι τώρα, οι πιθανότητες δικαίωσης σε τέτοια "γκρίζα" θέματα του κώδικα (δεν αναφέρομαι σε υπερβάσεις ταχύτητας, κόκκινα και άλλα γλαφυρά που δεν υπάρχει κανένα νόημα) οι πιθανότητες είναι 100% πως θα αθωωθείς.

Αν το δοκιμάσεις κάποτε θα καταλάβεις ...

madox
06/08/2008, 14:12
Κατ' αρχήν για Ζαγκόρ εγώ έγραψα,μια που πιστεύεις ότι αυτά που είπα τα βγάζω απ' την κεφάλα μου.

νομιζω πως εχει δικιο γιατι καποιος μπορει να ισχυριστει οτι επαιξε τα φωτα κατα λαθος η ειχε την μεγαλη σκαλα και εβαλε την μικρη κοκ...

vangelis 64
06/08/2008, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
νομιζω πως εχει δικιο γιατι καποιος μπορει να ισχυριστει οτι επαιξε τα φωτα κατα λαθος η ειχε την μεγαλη σκαλα και εβαλε την μικρη κοκ... Φτάνει να μην είναι μέρα.:lol: :lol: :lol:

TOLISTOLAROS
06/08/2008, 14:31
Φτάνει να μην είναι μέρα.:lol: :lol: :lol:
Και αν το παίξει ?-πέος οδηγός που ανάβει φώτα τη μέρα;;; :)

vangelis 64
06/08/2008, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Και αν το παίξει ?-πέος οδηγός που ανάβει φώτα τη μέρα;;; :) Τόνε τσιμπάνε για άσκοπη χρήση φώτων.:lol:

TROOPER
06/08/2008, 19:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
15 xronia sthn souhdia ...............

Υ.Γ στην σουηδια αυτο με τα φωτα το κανουν εδω και 29 χρονια που γεννηθικα εκει,,,,,γιατι αλλιωσ τα καιμενα θα ηχανε φαλιρισει απο τα προστιμα!!!

αυτος εδω παιζει με τα νευρα μου η μου φενεται???

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

LARISEOS
06/08/2008, 19:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αυτος εδω παιζει με τα νευρα μου η μου φενεται???

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

why???? ti sou exw kanei?
((( xxmm,,,, gia ta xronia? les? re sei exw zhsei kai alla 14 ellada... 14+15 = 29? phgainoerxomai suxna))

logou douleias!

platongr
06/08/2008, 20:44
Μικρός διάβαζα πολύ Ζαγκόρ:wacko: Σε γράφουνε για παρεμπόδιση τού έργου τής Τροχαίας.Μού έτυχε και,όσο απίστευτο σάς ακούγεται,έτσι έγινε.
Εκτός κι αν πράγματι ο τύπος είχε χιούμορ!:lol:

To έργο της τροχαίας είναι υποτίθετε να προστατεύει και να προειδοποιεί.
Άρα όταν κάνεις σινιάλο στους απέναντι, ίσα ίσα που τους βοηθάς στη δουλειά τους γιατί όλα τα οχήματα κόβουν οπότε περνάνε από το επικίνδυνο σημείο με χαμηλή ταχύτητα. Άρα το έργο τους γίνετε.

Τώρα αν αυτό το επικίνδυνο σημείο είναι μια ευθεία και αυτοί είναι κρυμένοι πίσω από θάμνους, είναι άλλη κουβέντα.

dimgoul
06/08/2008, 21:13
Πολύ large σας βρίσκω πάντως....Προσωπικά μου έχουν κάνει σήμα για μπλόκα απειρες φορές. Προφανώς όλοι όσοι δεν κάνουν νόημα ακολουθούν τα ηλίθια όρια ταχύτητας στους εθνικούς δρόμους. Όσο για το κράνος, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πείτε σε κάποιον που δεν φοράει ότι παρακάτω έχει μπλόκο. Δηλ αν έχει πέσει και έχει χτυπήσει θα του πείτε "καλά να πάθεις ρε παπάρα"?

TOLISTOLAROS
06/08/2008, 21:21
Όσο για το κράνος, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πείτε σε κάποιον που δεν φοράει ότι παρακάτω έχει μπλόκο. Δηλ αν έχει πέσει και έχει χτυπήσει θα του πείτε "καλά να πάθεις ρε παπάρα"?
Όποιος καβαλάει έστω και για 1 μέτρο χωρίς κράνος είναι βλάκας.Σε βλάκες ό,τι και να πεις μυαλό δε βάζουν.
Σε κανέναν δεν ευχόμαστε να πέσει,προς θεού.Αλλά στην τελική οι ξεκράνωτοι που "φεύγουν" ή σακατεύονται είναι αυτοί που εξαιτίας τους χαρακτηρίζουν τις μηχανές "σκοτώστρες","μηχανές του κιμά" κλπ και τους μοτοσυκλετιστές "υποψήφια θύματα".
Ο ξεκράνωτος έχεις ακούσει 1133463475643265 φορές ότι το κράνος είναι η ζωή του αναβάτη.Αν παρόλ'αυτά δε φοράει καλή του τύχη,με βλάκες δεν αξίζει ν'ασχολείσαι.

Fireball400
07/08/2008, 00:03
1.Πάντα ειδοποιώ γιατί μου τη σπάνε τα εισπρακτικά μέτρα του κράτους(αν θέλουν ας δώσουν βάρος στην παιδεία μας)

2.Πολλές μηχανές πουλιούνται μαζί με κάποια extra,πάνω στην απεγνωσμένη προσπάθεια <αναθέρμανσης> της σχέσης του ιδιοκτήτη με την μηχανή του,η οποία απέτυχε:lol:

xampos
07/08/2008, 00:27
παλιοτερα ημουνα αδιαφορος και δεν ειδοποιουσα , τωρα ειδοπειω με συνιαλο τους απεναντι οταν δω μπλοκω διοτι και γω την εχω γλυτωσει προσφατα, κατεβαινοντας ενα δρομο ''πλακωμενος '' με το αυτοκινητο κυνηγοντας μια μπεμβε (το πο*στη δεν τον εφτανα με τπτ :lol: :lol: ) και απο απεναντι μου κανανε συνιαλο 3 αυτοκινητα συνεχομενα (πλακα ειχε λες και ημουν κανας υπουργος :lol: :lol: )και την ψιλιαστηκα και εκοψα
παρακατω βλεπω τη μπεμβε σταματημενη να τη γ@μουν οι μπατσοι (καλα να παθεις που ετρεχες λακαμα :lol: :lol: ) :a25:

επισης και με τη μηχανη την εχω γλυτωσει ετσι παλι πλακωμενος και ευτηχως τα συνιαλα των απεναντι βγαλανε το ψωμη τους και παλι :beer: :beer:

Fireball400
07/08/2008, 00:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
παλιοτερα ημουνα αδιαφορος και δεν ειδοποιουσα , τωρα ειδοπειω με συνιαλο τους απεναντι οταν δω μπλοκω διοτι και γω την εχω γλυτωσει προσφατα, κατεβαινοντας ενα δρομο ''πλακωμενος '' με το αυτοκινητο κυνηγοντας μια μπεμβε (το πο*στη δεν τον εφτανα με τπτ :lol: :lol: ) και απο απεναντι μου κανανε συνιαλο 3 αυτοκινητα συνεχομενα (πλακα ειχε λες και ημουν κανας υπουργος :lol: :lol: )και την ψιλιαστηκα και εκοψα
παρακατω βλεπω τη μπεμβε σταματημενη να τη γ@μουν οι μπατσοι (καλα να παθεις που ετρεχες λακαμα :lol: :lol: ) :a25:

Το μακρύ χέρι του νόμου:rotflmao:

LARISEOS
07/08/2008, 08:12
skopos pou se kanei o allos sunialo einai gia na apofugeis ton mpatso alla shmainei kiolas pws thn glitwses mia , duo , e 8a se piasoun kai 8a plhrwseis! mhn trexetai se perioxes pou einai epikundhnes giati tote axizei na sas grapsoun!!!! egw kanw sunialo alla pros 8eou na skeftomaste kai ti kanoume monh mas! !

:beer:

gdevelek
07/08/2008, 09:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από platongr
To έργο της τροχαίας είναι υποτίθετε να προστατεύει και να προειδοποιεί.
Άρα όταν κάνεις σινιάλο στους απέναντι, ίσα ίσα που τους βοηθάς στη δουλειά τους γιατί όλα τα οχήματα κόβουν οπότε περνάνε από το επικίνδυνο σημείο με χαμηλή ταχύτητα. Άρα το έργο τους γίνετε.

πες μου πως κάνεις πλάκα;

LARISEOS
07/08/2008, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
πες μου πως κάνεις πλάκα;

basika prragmata nwmhzw pws den ta katalabainoume kai akribws opws ghnontai!

as poume sthn perioxh mas sta temph sthn larisa h astunomia gia mena pou exw katalabei pws 8elei na xeirhsth thn khnisei kanei polu kalh douleia ,,,giati mexri ekei exei thn dunatotita na kanei pragmata , den thn boh8aei oute o stenos kakos dromos oute h polu megali khnisei oute ta diodia pou kanoun mpotiliarisma.......

loipon me auta pou kanei prwspa8ei na balei tous larisaious alla kai tous salonikious se mia poria 50 xlm gia na mhn ghnetai mpotiliarisma.... giati otan to 1o autokinhto frenari .... to 15o autokinhto stamataei teleios,,,,,, me to pou stamataei dimiourghte ena mpotiliarisma,,,,, 2 xlm,,,,giati 8elei kai 10 deutera gia na xanaxekhnisei!

AYTO to aplo pragma den mporei na to sulabh o nous tou aplou odhgou! exw tsakw8ei apeires fwres... giati oloi nwmhzoun oti gazonontas 8a ftasoun pio grhgora!
kala den to suzhtame gia gunaika na katalabei!!!! me tpt!
(auto nwmhzw leei o gdevelek)

ara h astunomia ontws polles fwres einai ekei gia na mas alote kobei thn khnisei (prostasia) h gia na dimiourgei mia khnisei pou 8a apeleu8eronetai pio grhgora o dromos!

twra oso gia ta alla kante sunialo mages giati xanomaste den pezoun fraga perita gia 20 xlm parapano...... eipame opios trexei mesa se polu se stena kai einai xekranotos ,,,auton na ton grapsei!

gdevelek
07/08/2008, 12:15

AYTO to aplo pragma den mporei na to sulabh o nous tou aplou odhgou! exw tsakw8ei apeires fwres... giati oloi nwmhzoun oti gazonontas 8a ftasoun pio grhgora!
kala den to suzhtame gia gunaika na katalabei!!!! me tpt!
(auto nwmhzw leei o gdevelek)

όχι δε λέω αυτό, και άλλο σε ρώτησα και σε άλλο απάντησες με τα αλαμπουρνέζικα, δεν πειράζει

αν κάποιος πάει με +20 μακάρι να ΜΗΝ τον πιάσει η τροχαία

αν πάει με +40 να τον πιάσει

αν πάει ξεκράνωτος ή χωρίς ζώνη να τον πιάσει

αν πάει με κινητο στο αυτί να τον πιάσει

αν πάει χωρίς πινακίδα να τον πιάσει

------------

αν μπορείς αυτά να τα ελέγξεις καθώς αναβοσβήνεις τα φώτα, καλώς (αλλά αμφιβάλλω)

εγώ δεν θα μπορούσα

LARISEOS
07/08/2008, 12:20
βασικα εγω σθμφωνω σε αυτα που λεσ..... απλωσ απαντησα σe αυτο που ειπε ο platogr

οτι πολλεσ φωρεσ η αστυνομια προσπαθει να προστατεπσει........(και δεν εννοω μπλοκα ποθ στηνονται για να κοψουν κεφαλια)

gdevelek
07/08/2008, 12:24
η αστυνομία βασικά προσπαθεί να κάνει ό,τι λιγώτερο μπορεί, ακολουθώντας τη λογική του δημοσίου, δώστους γραφείο να αράξουν και πάρτους την ψυχή

κατά συνέπεια η αστυνόμευση είναι απειροελάχιστη σε σχέση με δυτική ευρώπη ή αμερική

ωστόσο υπάρχουν και πάλι πολλοί ανεγκέφαλοι που διαρρηγνύουν τα νταϊνέζε τους για τους κακούς μπάτσους που κόβουν κλήσεις, τις σπάνιες φορές που αυτό συμβαίνει

LARISEOS
07/08/2008, 12:33
νωμηζω οτι πια η αστυνομια δεν ητανε οπωσ 5 χρωνια..... εχει παρη λιγο τα επανω τησ κ να μην λεμε βλακιεσ ,,,,,, εμενα με σταματησανε 20 φωρεσ κ επρεπε να πληρωνω ακομα προστιμα αλλα ητανε οκ.......

οπωσ ειπα κ πριν η αστυνομια ασ πουμε στα τεμπη δεν μπορει να κανει κατι παραπανο.......
για τουσ >

βλακεσ που περνανε ολοι την σειρα
βλακεσ που περνανε διπλα απο τουσ κονουσ που εχει βαλη η αστυνομια
για τα διοδια που πρεπει να πληροθουναι.... κτλ αλλα εμεισ κηταμε τι κανει η αστυνομια εμεισ δεν φταιμε καπου???? το μυαλο μασ ειναι καλα? οταν ειναι 500 αυτοκηνιτα στην σειρα με 50 χλμ και βγαινει το rally να τουσ προσπερασει ολουσ κ με το που παει να μπει στην ουρα φρεναρουν ολοι με αποτελεσμα το rally να περασε 20 αλλα να διμιοθργησε το μποτιλιαρισμα για αλλουσ 500!

αρα ενταξει καρναβαλια ειναι αλλα και σωστο να κανουν δεν το βλεπουμε!

gdevelek
07/08/2008, 12:52
νωμηζω οτι πια η αστυνομια δεν ητανε οπωσ 5 χρωνια..... εχει παρη λιγο τα επανω τησ κ να μην λεμε βλακιεσ ,,,,,,

πράγματι έχει χειροτερέψει, μη λεμε βλακίες

απόδειξη ότι η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ παράβαση, το γκαζωμένο πέρασμα με ΒΑΘΥ κόκκινο , έχει γίνει κανόνας

zubitos
08/08/2008, 07:21
Εγώ πάλι ειδοπειώ τους πάντες δεν κάνω διακρίσεις εαν φοράνε κράνος η όχι,
στο κάτω κάτω δικό τους είναι το κεφάλι ας το κάνουν ότι θέλουν.

Απλά λυπάμαι τα λεφτά του κοσμάκη που πέρνει 700? και θα σφήξει το κολαράκι εαν πληρώσουν
και ενα βαρβάτο πρόστιμο.

Ισως εαν ήξερα οτι οι κλήσεις εδω στην Ελλάδα δεν έχουν καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα
για να γεμίζουν τα ταμεία να μην ειδοποιούσα.

Αλλα ρε π@υστη ύμαρτον,να υπάρχουν παντού αρπακτικά που αδειάζουν τα ταμεία στην τσέπη τους και εμείς να βοηθάμε να γεμίζουν?

Προτιμώ να ειδοποιώ και ας είμαι γραφικός.

Στο κάτω κάτω σκέφτωμαι όλλες τις κλήσεις που έχω φάει και καμία απο αυτές
δεν ήταν για την ασφάλεια του συνόλου,ολλες ήταν οι κλασικές πήγαινες με 70
και έχει όριο 50 γιατί πιο πίσω εχει μια ταβερνα κλειστή και θεωρείτε κατοικημένη περιοχή.

Και μία τέτοια κλήση να γλιτώσω απο κάποιον ανθρωπάκο με το σινιάλο μου ευχαριστιμένος θα είμαι.

Θα μου πεί κάποιος οτι σε αυτούς που κάνω σινιάλο μπορεί να είναι και κάποιος που οδηγάει επικινδυνα και μπορεί να προκαλέσει ατύχημα.
Εαν δεν του έκανα σινιάλο και τον έγραφαν οι μπάτσοι μετά
πιστεύει κανένας οτι αυτός θα έβαζε μυαλό και θα οδηγούσε συνετά?

Ρε παιδιά αυτά είναι θέμα παιδίας και όχι προστίμου.

Οπότε και εγώ την βλέπω Ρομπέν των δασών και ειδοποιώ τους πάντες.

gdevelek
08/08/2008, 07:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos

Θα μου πεί κάποιος οτι σε αυτούς που κάνω σινιάλο μπορεί να είναι και κάποιος που οδηγάει επικινδυνα και μπορεί να προκαλέσει ατύχημα.
Εαν δεν του έκανα σινιάλο και τον έγραφαν οι μπάτσοι μετά
πιστεύει κανένας οτι αυτός θα έβαζε μυαλό και θα οδηγούσε συνετά?

NAI

ένα κλικ πάνω έχει πάει η αστυνόμευση του κράνους και περίπου οι μισοί φοράνε πλέον

πόσοι φορούσαν πριν 5 χρόνια;;;; πριν 10 χρόνια;;;;

λες να το κάνουν λόγω παιδείας;;;; άλλαξε η μοτο-παιδεία στη χώρα;;;; όχι

zubitos
08/08/2008, 09:04

πόσοι φορούσαν πριν 5 χρόνια;;;; πριν 10 χρόνια;;;;

λες να το κάνουν λόγω παιδείας;;;; άλλαξε η μοτο-παιδεία στη χώρα;;;; όχι

Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις γιατί δεν είναι κάτι μετρήσιμο.

Και εγώ πριν απο 10 χρόνια δεν φόραγα κράνος και κάποια στιγμή
που το σκέφτηκα καλύτερα άρχισα να φοράω.

Δεν είχα φάει ποτέ κλήση για κράνος ούτε αποφάσισα να φοράω για να μην τρώω κλήσεις.

gdevelek
08/08/2008, 09:10
Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις γιατί δεν είναι κάτι μετρήσιμο.

το ξέρω γιατί είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ

κι αν η αστυνόμευση δεν ήταν ΓΤΠΚ θα φορούσε κράνος το 90%

Και εγώ πριν απο 10 χρόνια δεν φόραγα κράνος και κάποια στιγμή
που το σκέφτηκα καλύτερα άρχισα να φοράω.

Δεν είχα φάει ποτέ κλήση για κράνος ούτε αποφάσισα να φοράω για να μην τρώω κλήσεις.

αυτό δε λέει τίποτε, εγώ δεν έχω κάνει δύο τετράγωνα χωρίς κράνος, και λοιπόν;

πάρα πολλοί θέλουν κλήση (ή μάλλον κλήσεις) για να το πάρουν χαμπάρι

zubitos
08/08/2008, 09:28

Τέλος πάντων τουλάχιστον συμφωνούμε οτι το offside καταστρέφει το ποδόσφαιρο. :beer:

dimgoul
08/08/2008, 10:24
Δηλαδή υπάρχει σώφρων οδηγός που θεωρεί ότι η τροχαία κάνει σωστή/σοβαρή δουλειά?

Πλάκα κάνουμε τώρα. Που κρύβονται πίσω από τους θάμνους για να σε γράψουν για παραβίαση πάνω από 20 χλμ/ω των γελίων ορίων ταχύτητας των ελληνικών δρόμων?
Που κοιτάνε να γράψουν μόνο και μόνο για εισπρακτικούς λόγους όταν τα έσοδα δεν πάνε καλά?

Ρε σηνιάλο και άγιος ο θεός....

Cpt. Haddock
08/08/2008, 10:28
Δηλαδή υπάρχει σώφρων οδηγός που θεωρεί ότι η τροχαία κάνει σωστή/σοβαρή δουλειά?

Πλάκα κάνουμε τώρα. Που κρύβονται πίσω από τους θάμνους για να σε γράψουν για παραβίαση πάνω από 20 χλμ/ω των γελίων ορίων ταχύτητας των ελληνικών δρόμων?
Που κοιτάνε να γράψουν μόνο και μόνο για εισπρακτικούς λόγους όταν τα έσοδα δεν πάνε καλά?

Ρε σηνιάλο και άγιος ο θεός....

Γιατί είναι γελοία τα όρια ταχύτητας στους ελληνικους δρόμους; :confused:

gdevelek
08/08/2008, 10:30
το να κρύβονται για να σε πιάσουν που πας με 100 αντί για 80 σε περιοχή που με καθε ασφάλεια πας με 100 και 120 είναι φάουλ

ωστόσο στο φόρουμ υπάρχουν ΠΑΡΑ πολλοί που είναι αντίθετοι σε ΚΑΘΕ κλήση (π.χ. για κράνος ή για ξηλωμένη/κρυμμένη πινακίδα)

και συχνά το "γίνονται για εισπρακτικούς λόγους" είναι πρόφαση γιατί δεν θέλουν ανοικτά να πούν "δεν θα ήθελα ΚΑΜΙΑ αστυνόμευση για μένα, θα ήθελα να αστυνομεύονται μόνο οι άλλοι"

LARISEOS
08/08/2008, 11:09
αυτοι κρυβονται και εμεισ κανουμε συνιαλο!
Aλλα τα ορια ταχυτητασ δεν ειναι γελοια ειναι το ιδιο με την υπολιποι ευρωπη και συμβαδιζουμε με αυτα που θετουν στην EU.

αλλα πχ,, σε μια πλατια που το οριο ειναι 30! και εμεισ περναμε με 100 και σκοτωνομαστε? πιοσ φταει? μονο η τροχαια φταιει? αλλα μαθαμε το βαροσ να το περνουμε απο πανο μασ και να το χωνουμε οπου αλλου μπορουμε ,,,,και οι τροχαια φταιει και εμεισ φταιμε ειναι απλο. αν σεβομασταν εμεισ κατι θα σεβοτανε και οι τροχαια! αλλα τα ιδια ημαστε shit !

:beer:

gtevelvek μια γραφεισ η τροχαια ειναι οτι να ναι μια λεσ πωσ στα τελευταια 5 χρονια η μιση και παραπανω φορανε κρανοσ. γιατι αμφησβητισεσ οταν εγραπσα πωσ η τροχαια πρωσπαθει? οπωσ εγραψα και μαλλων δεν το καταλαβεσ οτι πρωσπαθει με το υλικο που εχει για να κανει κατι!

βεβαια προσ θεου δεν υποστηριζω την τροχαια που οπωσ λετε μασ την στηνει στην εθνικη πισω απο ενα θαμνο και μασ γραφει! εγω τουσ βρηζω πρωτοσ .! διπλομα εδω και ποσα χρονια δεν εχω οδηγαω ετσι .....η τροχαια μου φταει? και το απιστευτο ειναι πωσ τελικα νωμηζα πωσ μονο εγω ειμαι χωρισ διπλομα και τελικα εχω καταλαβει πωσ 3 στουσ 10 ημαστε χωρισ διπλομα!

ελλαδααααααααααααααααααααααααααααα

gdevelek
08/08/2008, 11:14
δεν υπάρχει καμία αντίφαση σε όσα γράφω, η τροχαία ΔΕΝ προσπαθεί, κάνει πάρα πολύ λίγα, ακολουθεί τη λογική της "ελάχιστης δυνατής προσπάθειας" που κατατρέχει όλο το δημόσιο, αλλά κι αυτά τα λίγα έχουν φέρει αποτέλεσμα στο θέμα του κράνους

αυτό που περιμένω να μάθω είναι πόσους νεκρούς θα θρηνήσουμε μέχρι να ξεκουνηθεί στο θέμα της παραβίασης του κόκκινου

Cpt. Haddock
08/08/2008, 11:14
... διπλομα εδω και ποσα χρονια δεν εχω οδηγαω ετσι .....η τροχαια μου φταει? και το απιστευτο ειναι πωσ τελικα νωμηζα πωσ μονο εγω ειμαι χωρισ διπλομα και τελικα εχω καταλαβει πωσ 3 στουσ 10 ημαστε χωρισ διπλομα!
ελλαδααααααααααααααααααααααααααααα

Μπράβο.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Όσο για το 3 στους 10 είναι μάλλον δικό σου συμπέρασμα :sick:

Το να πας να βγάλεις το θεωρείς περιττή διαδικάσία φαντάζομαι :wave2:

XJR_Billy
08/08/2008, 11:18
Τότε να μην διαμαρτυρηθείς αν σε σκίσουνε όταν (που κάποια στιγμή) σε πιάσουνε χωρίς δίπλωμα και σου πάρουν τα σώβρακα!:winka:

LARISEOS
08/08/2008, 12:10
και φυσικα 8α με σκισουν αλλα οπωσ λεει και ο φιλοσ ο gdevelek ....... δεν υπαρχει συστημα ακομα,,,,

με σταματησανε πανω απο 15 φωρεσ για ελενχο μεχρι στιγμησ!

οσο για διπλομα αμεσωσ μετα τησ 18 αυγουστο παω να βγαλω αλλα ο λογοσ που δεν εχω ειναι γιατι το κολο συστημα θα με παρει 2 φωρεσ λεφτα για διπλομα! οταν εδωσα για μηχανη στα 19 μου νωμηζω,,,,ετυχε να ειμαι απο τουσ ατοιχουσ που αλαξε η νομοθεσια και επρεπε να εισαι 21 για μεγαλου κυβησμου.....βεβαια αμα το εβγαζα ενα χρονο μετα μετατρεπεται αυτοματα αλλα οχι την περιοδο εκεινη που εδωσα εγω........ ξερεισ τι ειναι να πασ στο μηχαν/κο και να σου πουναι οριστε το διπλομα σου 125 χωρισ να ξερω κατι? και τωρα θελουν αλλα 250 eu για να το αλαξω και να δωσο!

:beer: καλυτερα με μπυρεσ,,,,περνω την μηχανη και την κανω για πλαταμονα για κανα καφε και μπυριτσα!

ares_tz
08/08/2008, 12:12
Μια φορά στο δρόμο προς Καπανδρίτι ένας φορτηγατζής μού έκανε σήμα με τα χέρια
για να βάλω κράνος και τον αγνόησα! Μετά από λίγο σαν να το ήξερε, έγινε
μπλόκο και με έγραψαν χωρίς δικαιολογία...

Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει συνεννόηση και παρότρυνση για κράνος...
Νομίζεις ότι αυτοί που ΔΕΝ φορούν κάνουν για εντύπωση???

ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ για ποικίλους λόγους...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΙ
ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ..

:nono:

LARISEOS
08/08/2008, 12:14
Μπράβο.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Όσο για το 3 στους 10 είναι μάλλον δικό σου συμπέρασμα :sick:

Το να πας να βγάλεις το θεωρείς περιττή διαδικάσία φαντάζομαι :wave2:

και ομωσ δεν το πιστευα ουτε εγω και φυσικα δεν ελεγα σε καπιον πωσ δεν εχω ακομα διπλομα αλλα ετυχε μια μερα να μηλαμε για διπλομα και ξαφνιαστηκα που υπαρχουν και αλλοι , γιατι μετα μπηκα στο τρυπακι να ρωτο,,,,,γιαυτο σου λεω πωσ εδω για λαρισα σου μιλαω βρηκα αρκετουσ χωρισ διπλομα! δεν εχω λογο να λεω ψεματα και ουτε καλιβομαι ετσι ,,,,ειναι λαθοσ και με το που 8α εθκαιρεσω 8α παω! promice ! αρχεσ σεπτεμβριου 8α εχω!!!! εκτοσ και τα φαω ολα στησ διακοπεσ!!!!!!!!!!!

LARISEOS
08/08/2008, 12:17
επισησ θελω να πω κατι ,επειδη δεν ειχα διπλομα παντα κυκλοφορουσα με κρανοσ ,,,,μου εγηνε σηνηθεια τωρα πλεων,,, καλο μου εκανε,,,! το να βλεπω τυπουσ με διπλομα , παπακια να φωρανε ενα κρανακι ποδιλατου και να μην ειναι κουμπουμενο....αλλα μονο για τα ματια του μπατσιου??? αυτο ειναι χαζομαρα!@!!!!

Cpt. Haddock
08/08/2008, 12:23
ς

TROOPER
08/08/2008, 12:27
ς

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hidefnick
08/08/2008, 13:25
ς

Αυτό σε χάλασε?:lol: :lol: :lol:

Μικρή Λουλού
11/08/2008, 11:26
παντα κανω σινιαλο για μπλοκα.

ειτε το θελω,ειτε οχι ανηκω σε μια ομαδα που μπορει να εχει "μαυρα προβατα",αλλα τουλαχιστον τα ξερω και μερικες φορες ειναι πολυ δυσκολη η διαχωριστικη γραμμη μεταξυ εμου και αυτων....

αντι για κρανος θα παει ν'αγορασει μια μαλακια με 30 ευρω κι αυτο θα τον σκοτωσει σιγουρα.
και στην τελικη,αν ειναι να φαει το κεφαλι του,ας μην παει και αφραγκος ο μαλακας...

gdevelek
11/08/2008, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...

αντι για κρανος θα παει ν'αγορασει μια μαλακια με 30 ευρω κι αυτο θα τον σκοτωσει σιγουρα.
και στην τελικη,αν ειναι να φαει το κεφαλι του,ας μην παει και αφραγκος ο μαλακας...

καταπληκτικό

απλα καταπληκτικό

Maira
11/08/2008, 12:55
Αυτό που ξέρω είναι πως η τροχαία δεν σταματάει συνήθως για υπερβολική ταχύτητα όταν αυτή κυμένεται από 0-20 χ.α.ω. Από κει και πάνω είναι που την ενδιαφέρει. Κι αυτό γιατί δεν θα κάτσει να σταματάει το 90% των οχημάτων για κάτι ευρώ.

Το θέμα είναι πως τα όρια που υπάρχουν στους δρόμους δεν είναι τυχαία! Σιγά σιγά ανακαλύπτει κανείς γιατί έχει μπει το όριο τόσο! Ας πούμε στην εθνική Πάτρα-Πύργο, που έχει σαραντακάτι διασταυρώσεις στο πουθενά, αν πας κομμάτια και σου βγει τρακτέρ που δεν έχει την δυνατότητα να πατήσει γκάζι και να φύγει, το έφαγες το κεφάλι σου! Δεν φταίει το τρακτέρ! Πού να προλάβει να σε δει αν πηγαίνεις με 180 σε αυτόν τον κ@λόδρομο!!!!

Ίσως τελικά τα πρόστιμα να βγήκαν για να μας προστατέψουν! Αφού δεν έχουν άλλο τρόπο να μας βάλουν μυαλό μέσα στο ακατοίκιτο κεφάλι μας!!!!!

Όχι δεν θα κάνω νόημα! Γιατί αν έχεις τα κότσια να πηγαίνεις όπως πηγαίνεις, να έχεις και την τσέπη να πληρώσεις! Και στην τελική επιλογή του κάθε ένα το πώς θα πηγαίνει! Όλα έχουν τις συνέπειές τους!!!!

Μικρή Λουλού
11/08/2008, 13:09
οταν εισαι ξαπλωμενος κατω και βλεπεις με ανακουφιση κατι παιδια με κρανη να στεκονται απο πανω σου ενω τα αλλα σηκωνουν το μηχανακι σου..
οταν βλεπεις ενα μηχανακι να σου αναβοσβηνει τα φωτα την ωρα που εσυ καθεσαι στην ακρη του δρομου καπνιζοντας,θελοντας ετσι να σε ρωτησει μηπως χρειαζεσαι,ή επαθες κατι...
οταν σου λεει να τον ακολουθησεις για να σου δειξει απο που πανε...
οταν σε μεταφερει στο πλησιεστερο βενζιναδικο ή συνεργειο...
οταν σε φιλοξενει στον χωρο του γιατι ετσι γουσταρησε ρε αδερφε...
οταν σου αναβοσβηνει τα φωτα χαιρετωντας σε για "καλο δρομο"....
οταν ερχεται να καταθεσει μαρτυρας χανοντας μεροκαματα και μερες...
οταν...
οταν...
οταν λοιπον σου εχουν συμβει ολ' αυτα,
ειναι πολυ δυσκολο στα δευτερολεπτα που μενουν για να διασταυρωθειτε,να κανεις την κριτικη σου για τον τροπο που οδηγα,ντυνεται,συμπεριφερεται....
απλα ευχεσαι να ειναι,ή να γινει καποιος απο αυτους που προανεφερα....

ο αναμαρτητος,πρωτος τον λιθο....

gdevelek
11/08/2008, 13:13
επειδή λοιπόν μπορεί κάλλιστα να είναι ένα γαμώ-τα-άτομα, που απλα δεν έχει ακόμη καταλάβει ότι πρέπει να φοράει κράνος, τον αφήνεις να φάει την κλήση, γιατί ΑΝ τη φάει, ΙΣΩΣ βάλει κάποτε κράνος, ενώ αν δεν τη φάει, με τη βοήθειά σου, πιθανότατα δεν θα το βάλει ποτέ

το ίδιο και με οδήγηση με την ταυτότητα στο στόμα

Maira
11/08/2008, 13:17
επειδή λοιπόν μπορεί κάλλιστα να είναι ένα γαμώ-τα-άτομα, που απλα δεν έχει ακόμη καταλάβει ότι πρέπει να φοράει κράνος, τον αφήνεις να φάει την κλήση, γιατί ΑΝ τη φάει, ΙΣΩΣ βάλει κάποτε κράνος, ενώ αν δεν τη φάει, με τη βοήθειά σου, πιθανότατα δεν θα το βάλει ποτέ

+ 1000

Το να τον χαιρετήσεις με μια κόρνα? Το κάνεις!!!! Αλλά αν θες να τον προστατέψεις, ή να προστατέψεις κάποιον άλλο από τον τρόπο οδήγησης αυτού, τότε θα τον αφήσεις να την φάει μπας και βάλει μυαλό!!!! Δύσκολο μεν αλλά τουλάχιστον έτσι υπάρχει μια ελπίδα από την καμία όταν την γλιτώνει πάντα!!!!

Μικρή Λουλού
11/08/2008, 13:20
τι να πω...
κατι θα ξερετε παραπανω.

ασε που τον μυθο του Σισσυφου τον βαριεμαι αφορητα..

MikeG
11/08/2008, 13:21
Κανένας δε βάζει μυαλό με εισπρακτικά μέτρα.
Όταν σας έβγαζαν έξω από τη τάξη & σας έβαζαν απουσία μετά βάζατε μυαλό...?
ΠΑΙΔΕΙΑ χρειάζεται. Μέχρι τότε ας νομίζει η εκάστοτε πολιτεία, κυβέρνηση, μπάτσοι ότι είναι στο σωστό δρόμο.....:a31: :nono:

gdevelek
11/08/2008, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
τι να πω...
κατι θα ξερετε παραπανω.

ασε που τον μυθο του Σισσυφου τον βαριεμαι αφορητα..

το βέβαιο είναι πως αν αυτός ο άγνωστος πέσει και τσακίσει το κεφάλι του μετά από λίγες μέρες δεν θα το μάθεις ποτέ

και φυσικά θα μείνεις με την ικανοποίηση πως γλίτωσες κάποιον από μια κλήση που θα του έδινε ένας κακός μπάτσος, για ΚΑΘΑΡΑ εισπρακτικούς λόγους πάντα

gdevelek
11/08/2008, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
ΠΑΙΔΕΙΑ χρειάζεται. Μέχρι τότε ας νομίζει η εκάστοτε πολιτεία, κυβέρνηση, μπάτσοι ότι είναι στο σωστό δρόμο.....:a31: :nono:

η παιδεία στον 20χρονο ό,τι είχε να κάνει το έκανε, είναι πια αργά γι' αυτόν

ωστόσο αν φάει κλήσεις και πονέσει στο πορτοφόλι, εκεί όπου ΟΛΟΙ πονάνε, είτε έχουν παιδεία είτε δεν έχουν, θα συμμορφωθεί (ως προς το κράνος αλλά και άλλες παραβάσεις) θέλει δε θέλει

όσο τρώει μια κλήση το χρονο δεν θα το κάνει, απλά θα βρίσει το μπάτσο

αν έτρωγε μία το μήνα, κατά τη γνώμη σου, τον 4ο μήνα θα έπαιρνε κράνος ναι ή όχι;

τον 5ο;

τον 6ο;

MikeG
11/08/2008, 13:31

ωστόσο αν φάει κλήσεις και πονέσει στο πορτοφόλι, εκεί όπου ΟΛΟΙ πονάνε, είτε έχουν παιδεία είτε δεν έχουν, θα συμμορφωθεί (ως προς το κράνος αλλά και άλλες παραβάσεις) θέλει δε θέλει

αν έτρωγε μία το μήνα, κατά τη γνώμη σου, τον 4ο μήνα θα έπαιρνε κράνος ναι ή όχι;

τον 5ο;

τον 6ο;

Λες ε?? Εγώ γιατί παρατηρώ ακριβώς το αντίθετο.
Αν επίσης θεωρείς ότι όσοι είναι πάνω από 20 χρονών είναι καμένα χαρτιά αφού δε μπορούν να "βελτιώσουν" τη παιδεία τους τότε ας τους πετάξουμε στο Καιάδα.
& τέλος, πόσο συχνά μπορεί να γράψουν το ίδιο πρόσωπο για κράνος? Στατιστικά ούτε μια φορά το χρόνο.
Θα πρέπει επιτέλους να ξεκολλήσει το μυαλό μας ότι όλα έχουν να κάνουν με τη τσέπη μας & να βρεθούν τρόποι αγωγής των πολιτών. Είτε κυκλοφοριακής, είτε καθημερινότητας....παντού.
9 στους 10 επιχειρηματίες τρώνε συνέχεια πρόστιμα για τον ίδιο λόγο αλλά δε συμμορφώνονται.
Επίσης δε ζούμε πια στο 15ο αιώνα όπου πρέπει να επιβάλλεται ο νόμος με το φόβο (πρόστιμα πλέον).

gdevelek
11/08/2008, 13:36
αυτό που εγώ παρατηρώ είναι πως, παρότι οι κλήσεις πέφτουν με πολύ αργό ρυθμό σε όσους παρανομούν (ελάχιστες φορές βγαίνουν παγανιά και στήνουν μπλόκα, τις άλλες μέρες αράζουν), έχει αυξηθεί σημαντικα το ποσοστό όσων φορούν κράνος

με άλλα λόγια στατιστικό δείγμα ατόμων που τρώνε μια κλήση το μήνα για κράνος δεν υπάρχει

δεν έχουν παιδεία αλλά εγώ λέω να μην τους πετάξουμε στον καιάδα αλλά να τους συμμορφώσουμε μέσω της αστυνόμευσης

ναι στην παιδεία αλλά σε ηλικίες 5-λύκειο, μετά είναι αργά

αν διαφωνείς με το "είναι αργά" ακούω την πρότασή σου

στις ΗΠΑ υπάρχουν σχολεία αμυντικής οδήγησης για τους παραβάτες, μόνο που εκεί πάνε αφού έχουν πληρώσει την κλήση κι έχουν φάει και βαθμούς στο ποιντ συστεμ, και εφόσον δεν έχουν πολλές παραβάσεις τα τελευταία χρόνια

εδώ η αστυνόμευση είναι ΤΟΣΟ ανύπαρκτη, που βλεπεις 50άρηδες ξεκράνωτους, την έχουν βγάλει ΟΛΗ τους τη ζωή έτσι και έχουν σταθεί τυχεροί να μη χτυπήσουν το κλούβιο τους το κεφάλι

Μικρή Λουλού
11/08/2008, 13:38

τον 5ο;

τον 6ο;

οσο για τους 20ρηδες που χασανε το τραινο,προτεινω να τους βρουμε απο σχετικες λιστες και να τους εξοντωσουμε πριν παρουν κι αλλους στον λαιμο τους σαν παραδειγματα..

δεν με τρομαζουν τα προστιμα και οι παιδειες,οσο ο ρατσισμος που εχει αναπτυχθει σε καλους-κακους,γρηγορους-αργους,συμμορφωμενους-αντιδραστικους,εντουραδες-στρηταδες,τρεντυ-παρωχημενους και παει λεγοντας.

MikeG
11/08/2008, 13:43
Θες πρόταση...
Μπορώ να σου αναλύσω πολλά, όμως εν τάχει.
Ριζική αλλαγή του τρόπου απόκτησης διπλώματος. Επίσης ένας 18αρης να μη μπορεί να καβαλάει αυτοκίνητο 150 άλογα.
Συνεχείς οργανώσεις από τοπικούς φορείς ημερίδων, με στόχο την οδηγική ασφάλεια & όχι με το τρόπο που γίνονται τώρα. Με πιο "interactive" τρόπο. Τι κάνεις πχ σε ένα CSS, τι κάνει ο Χελιώτης, ο Σπανός.
Μείωση του φόρου σε όλα τα βασικά ήδη εξοπλισμού. Ευρηματικές διαφημίσεις στη τηλεόραση από μεγάλα ονόματα του χώρου. Δημιουργία μικρών πιστών σε Πελοπόννησο, Αττική, Κρήτη, Θεσσαλονίκη. & πάρα πάρα πάρα πολλά άλλα....
Σκέψου μόνο πόσοι από αυτούς που έχουν κάνει ένα CSSS έχουν αρχίσει να βλέπουν διαφορετικά το θέμα "προστασία", οδήγησης.
Σε όλα αυτά μπορεί να συμβάλλει η τροχαία τα μέγιστα & τότε θα αλλάξει & η αντίληψη του κόσμου γι'αυτούς.

Maira
11/08/2008, 13:43

Όταν μιας φίλης της πήραν το δίπλωμα γιατί μιλούσε στο κινητό, ξέρεις τι μου είπε? "ε και τι έγινε? Αφού δεν πρόκειται να με σταματήσει κανείς για να ελέγξει αν το έχω!" και συνέχισε να οδηγεί σαν να μην τρέχει τίποτα! Και είμαι σίγουρη πως θα συνεχίσει να οδηγάει μιλώντας στο κινητό! Αν υπέρχε σωστός έλεγχος, πολλοί θα έβαζαν μυαλό!!!!

Δυστυχώς το κράτος δεν έχει άλλο τρόπο να σε υποχρεώσει να προσέχεις αν εσύ γουστάρεις να παίζεις την δική σου ζωή και των άλλων, κορώνα - γράμματα, παρά μόνο με εισπρακτικά μέτρα!

Δυστυχώς η δύναμη της αστυνομίας- τροχαίας έχει μοιραστεί σε υπουργούς και δημόσια προσωπα, δεν είναι αρκετοί για σωστούς ελέγχους κλπ, κλπ, κλπ!!!!

Αν ο άνθρωπος δεν μπορεί να σεβαστεί τον άλλο τουλάχιστον ας έχει κάτι να φοβάται!!!!

:look:

MikeG
11/08/2008, 13:45
Ο φόβος είναι "απάνθρωπο" μέσο. Μέσο των χουντών, του Μεσαίωνα, των σκλάβων........

TOLISTOLAROS
11/08/2008, 13:46
Όχι ρε παιδιά μή το λέτε αυτό.
Ένας έξυπνος άνθρωπος μέχρι να πεθάνει μαθαίνει.Αν κάποιος στα 20 πει "τα πράγματα είναι όπως τα βλέπω εγώ και τέλος" δεν είναι επειδή δεν πήρε σωστή παιδεία,αλλά επειδή είναι ΒΛΑΚΑΣ.
Αλίμονο αν στα 20 ό,τι είναι να μάθουμε το'χουμε ήδη μάθει...Άστε που τότε...

η ζωή μας θα'ταν πολύ βαρετή!!:) :) :)

Maira
11/08/2008, 13:46
Θες πρόταση...
Μπορώ να σου αναλύσω πολλά, όμως εν τάχει.
Ριζική αλλαγή του τρόπου απόκτησης διπλώματος. Επίσης ένας 18αρης να μη μπορεί να καβαλάει αυτοκίνητο 150 άλογα.
Συνεχείς οργανώσεις από τοπικούς φορείς ημερίδων, με στόχο την οδηγική ασφάλεια & όχι με το τρόπο που γίνονται τώρα. Με πιο "interactive" τρόπο. Τι κάνεις πχ σε ένα CSS, τι κάνει ο Χελιώτης, ο Σπανός.
Μείωση του φόρου σε όλα τα βασικά ήδη εξοπλισμού. Ευρηματικές διαφημίσεις στη τηλεόραση από μεγάλα ονόματα του χώρου. Δημιουργία μικρών πιστών σε Πελοπόννησο, Αττική, Κρήτη, Θεσσαλονίκη. & πάρα πάρα πάρα πολλά άλλα....
Σκέψου μόνο πόσοι από αυτούς που έχουν κάνει ένα CSSS έχουν αρχίσει να βλέπουν διαφορετικά το θέμα "προστασία", οδήγησης.
Σε όλα αυτά μπορεί να συμβάλλει η τροχαία τα μέγιστα & τότε θα αλλάξει & η αντίληψη του κόσμου γι'αυτούς.

Αν ο άλλος δεν γουστάρει να βάλει κράνος ή να πάει νόμιμα, δε πα να μάθει και το ευαγγέλιο απ' έξω?????

Πάλι τα ίδια θα κάνει!!!! Δεν είναι θέμα παιδείας το αν γουστάρει να βάλει κάποιος κράνος! Νομίζεις πως δεν ξέρουν ότι θα σπασουν το κεφάλι τους σε περίπτωση στραβής? Νομίζεις πως δεν ξέρουν πως αν δεν φοράνε ζώνη και συμβεί κάτι, άντε γεια????

Τα ξέρουν! Αλλά απλά........

Αποκλείεται να συμβεί σε αυτούς!!!!

:sick:

MikeG
11/08/2008, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Νομίζεις πως δεν ξέρουν ότι θα σπασουν το κεφάλι τους σε περίπτωση στραβής? Νομίζεις πως δεν ξέρουν πως αν δεν φοράνε ζώνη και συμβεί κάτι, άντε γεια????

Τα ξέρουν! Αλλά απλά........

Αποκλείεται να συμβεί σε αυτούς!!!!

:sick:

Το "ξέρω" είναι σχετικό. Στη προκειμένη περίπτωση δεν έχει να κάνει με το "ξέρω ότι 1+1 κάνει 2 στο δεκαδικό σύστημα". Έχει να κάνει με το πόσο το συναισθάνομαι, το βιώνω, το αντιλαμβάνομαι.
& μη κολλάτε μόνο στο κράνος. Γιατί στη τελική αυτό είναι για παθητική ασφάλεια, αν ο άλλος θέλει να πάει ας πάει... Περισσότερο θα πρέπει να μας ενδιαφέρει η οδηγική συμπεριφορά η οποία προκαλεί τροχαία όπου εμπλέκονται άλλοι που δε φταιν & τη πατάνε.
Δες Λάμπρος χθες.

gdevelek
11/08/2008, 13:50
Όταν μιας φίλης της πήραν το δίπλωμα γιατί μιλούσε στο κινητό, ξέρεις τι μου είπε? "ε και τι έγινε? Αφού δεν πρόκειται να με σταματήσει κανείς για να ελέγξει αν το έχω!" και συνέχισε να οδηγεί σαν να μην τρέχει τίποτα! Και είμαι σίγουρη πως θα συνεχίσει να οδηγάει μιλώντας στο κινητό! Αν υπέρχε σωστός έλεγχος, πολλοί θα έβαζαν μυαλό!!!!

Δυστυχώς το κράτος δεν έχει άλλο τρόπο να σε υποχρεώσει να προσέχεις αν εσύ γουστάρεις να παίζεις την δική σου ζωή και των άλλων, κορώνα - γράμματα, παρά μόνο με εισπρακτικά μέτρα!

Δυστυχώς η δύναμη της αστυνομίας- τροχαίας έχει μοιραστεί σε υπουργούς και δημόσια προσωπα, δεν είναι αρκετοί για σωστούς ελέγχους κλπ, κλπ, κλπ!!!!

Αν ο άνθρωπος δεν μπορεί να σεβαστεί τον άλλο τουλάχιστον ας έχει κάτι να φοβάται!!!!

:look:

+ πολλά

στην ελλάδα επικρατεί το απόλυτο χάος, η απολυτη ασυδοσία, αλλα μερικοί το χαβά τους για τους κακούς μπάτσους, βέβαια όταν τύχει να πάνε και να οδηγήσουν έξω, γίνονται προβατάκια

@μικεΓ συμφωνώ αλλά όλα αυτά ΜΑΖΙ με αστυνόμευση

@λουλού είμαι βέβαιος πως δεν σε φοβίζουν τα πρόστιμα, αυτό ακριβώς λέω, πέφτουν πολύ σπάνια και έτσι οι παραβάτες δεν χαμπαριάζουν

TOLISTOLAROS
11/08/2008, 13:50
Ο φόβος είναι "απάνθρωπο" μέσο. Μέσο των χουντών, του Μεσαίωνα, των σκλάβων........
Ναι αλλά φυλάει τα έρμα=το κεφάλι των κουφιοκέφαλων.
Σε θέματα ασφάλειας φίλε Mike κοιτάς το αποτέλεσμα,δηλ.θες να σωθεί ο πιτσιρικάς και ο κάθε ξεροκέφαλος έστω και μέσω του φόβου.Καλύτερα φοβισμένος ζωντανός παρά "μαγκάκος" σε κάσα ή αναπηρικό 2τροχο...

Maira
11/08/2008, 13:52

Εδώ είναι που κάνεις λάθος! Ο φόβος υπήρχε και θα υπάρχει πάντα!!!!

Φόβος είναι αυτό που κάνει χιλιάδες ανθρώπους να χτυπάνε εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Φόβος είναι αυτό που κάνει πολύ κόσμο να μην μπουκάρει σε καταστήματα για να κλέψει!!!! Φόβος είναι αυτό που κάνει τους υπαλλήλους να πηγαίνουν στην ώρα τους στην δουλειά!!!!! Φόβος είναι αυτό που σε κάνει να βάζεις συναγερμό στη μηχανή σου!!!!

Φόβος είναι αυτό που σε προστατεύει από το να μην κάνεις ένα κάρο μ@λ@κίες!!!! Φοβόμαστε πολλά πράγματα!!!! Το να φοβάσαι μη σε γράψουν είναι το λιγότερο!!!!! Και ίσως να έπρεπε να είναι από τα πιο σημαντικά!!!!

Φόβος μήπως πληγώσεις τον διπλανό σου είναι αυτό που σε κάνει να προσέχεις τι λες όταν δεν τον ξέρεις και δεν σε ξέρει!!!! Ο φόβος δεν είναι κάτι κακό!!! Η τρομοκρατία είναι!!!!

gdevelek
11/08/2008, 13:52
Γιατί στη τελική αυτό είναι για παθητική ασφάλεια, αν ο άλλος θέλει να πάει ας πάει...

βρίσκεις;;;; :confused:

αν έχει μια μάνα, πατέρα, αδέλφια, σύζυγο, παιδί ή παιδιά, ας πάει ε; :nono:

MikeG
11/08/2008, 13:54
Η αστυνόμευση θα πρέπει να υπάρχει κυρίως για την οδηγική μας συμπεριφορά & ότι έγραψα πιο πριν. Δεν είμαι εναντίον της αστυνόμευσης αλλά εναντίον του τρόπου που γίνεται.
Βγαίνουν μόνο για να εισπράξουν. Στη τελική ούτε οι ίδιοι δε πιστεύουν στο σκοπό τους (το σώσιμο των κουφιοκεφαλάκηδων οδηγών). Νομίζουν ότι είναι η εξουσία & έχετε δει συμπεριφορές τους, αυτοί οι οποίοι υπάρχουν για την ασφάλεια μας! Τέλος πάντων, άλλη συζήτηση είναι αυτή.

Maira
11/08/2008, 13:55
Το "ξέρω" είναι σχετικό. Στη προκειμένη περίπτωση δεν έχει να κάνει με το "ξέρω ότι 1+1 κάνει 2 στο δεκαδικό σύστημα". Έχει να κάνει με το πόσο το συναισθάνομαι, το βιώνω, το αντιλαμβάνομαι.
& μη κολλάτε μόνο στο κράνος. Γιατί στη τελική αυτό είναι για παθητική ασφάλεια, αν ο άλλος θέλει να πάει ας πάει... Περισσότερο θα πρέπει να μας ενδιαφέρει η οδηγική συμπεριφορά η οποία προκαλεί τροχαία όπου εμπλέκονται άλλοι που δε φταιν & τη πατάνε.
Δες Λάμπρος χθες.

Μα στο συγκεκριμένο thread μιλάμε για το κράνος, το νόημα στον απέναντι και τα μπλόκα!!!! Αυτά δεν έχουν να κάνουν με την οδηγική συμπεριφορά αλλά με την δική μας συμπεριφορά απέναντι σε όλους αυτούς που δεν έχουν οδηγική συμπεριφορά!!!!

MikeG
11/08/2008, 13:55
Εδώ είναι που κάνεις λάθος! Ο φόβος υπήρχε και θα υπάρχει πάντα!!!!

Φόβος είναι αυτό που κάνει χιλιάδες ανθρώπους να χτυπάνε εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Φόβος είναι αυτό που κάνει πολύ κόσμο να μην μπουκάρει σε καταστήματα για να κλέψει!!!! Φόβος είναι αυτό που κάνει τους υπαλλήλους να πηγαίνουν στην ώρα τους στην δουλειά!!!!! Φόβος είναι αυτό που σε κάνει να βάζεις συναγερμό στη μηχανή σου!!!!

Φόβος είναι αυτό που σε προστατεύει από το να μην κάνεις ένα κάρο μ@λ@κίες!!!! Φοβόμαστε πολλά πράγματα!!!! Το να φοβάσαι μη σε γράψουν είναι το λιγότερο!!!!! Και ίσως να έπρεπε να είναι από τα πιο σημαντικά!!!!

Φόβος μήπως πληγώσεις τον διπλανό σου είναι αυτό που σε κάνει να προσέχεις τι λες όταν δεν τον ξέρεις και δεν σε ξέρει!!!! Ο φόβος δεν είναι κάτι κακό!!! Η τρομοκρατία είναι!!!!

Έχουμε διαφορετική αντίληψη για τη ζωή μάλλον....
Δεν έχω μάθει να φοβάμαι. Ότι κάνω το κάνω γιατί το έχω κατανοήσει & δέχομαι τη "χρησιμότητα του" στο κοινωνικό σύνολο.
Εκτός από το συναγερμό που δεν έχω. :lol: :wave2:

MikeG
11/08/2008, 13:58
Μα στο συγκεκριμένο thread μιλάμε για το κράνος, το νόημα στον απέναντι και τα μπλόκα!!!! Αυτά δεν έχουν να κάνουν με την οδηγική συμπεριφορά αλλά με την δική μας συμπεριφορά απέναντι σε όλους αυτούς που δεν έχουν οδηγική συμπεριφορά!!!!

Οκ. Λάθος μου αν το γενίκευσα. :smilea:

gdevelek
11/08/2008, 13:58
η αστυνόμευση δεν γίνεται σωστά και η συμπεριφορά των μπάτσως συχνα δεν έιναι κι αυτή σωστή

αλλά γιατί περιμένεις να είναι;

η συμπεριφορά των οδηγών είναι σωστή;

έχουμε τους μπάτσους που μας αξίζουν

μέρος από μάς είναι εξάλλου, δεν είναι εισαγώμενοι

Μικρή Λουλού
11/08/2008, 13:59
και τωρα που γραψαμε ολες αυτες τις μπουρδες,ας παμε μαζι να συνεχισουμε την ποιητικη αναλυση του "τι ειναι η μηχανη για μενα","εγω κι αυτη" "η μοτ/τα και η καθημερινοτητα","πως αποφασισα να αγορασω μοτ/τα" και διαφορα αλλα ευτραπελα αρκει να ειναι στην ενοτητα "αναζητησεις-σκεψεις-προβληματισμοι",ή εστω στο "ιστοριες του δρομου"...

ετσι κι αλλοιως,αλλοι ειμαστε οταν γραφουμε εκει και αλλοι οταν γραφουμε εδω..

Maira
11/08/2008, 13:59
Η αστυνόμευση θα πρέπει να υπάρχει κυρίως για την οδηγική μας συμπεριφορά & ότι έγραψα πιο πριν. Δεν είμαι εναντίον της αστυνόμευσης αλλά εναντίον του τρόπου που γίνεται.
Βγαίνουν μόνο για να εισπράξουν. Στη τελική ούτε οι ίδιοι δε πιστεύουν στο σκοπό τους (το σώσιμο των κουφιοκεφαλάκηδων οδηγών). Νομίζουν ότι είναι η εξουσία & έχετε δει συμπεριφορές τους, αυτοί οι οποίοι υπάρχουν για την ασφάλεια μας! Τέλος πάντων, άλλη συζήτηση είναι αυτή.

Ας μην γενικεύουμε!!! Ας μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι! Υπάρχουν αυτοί και υπάρχουν και αυτοί που πραγματικά τους ενδιαφέρει!!! Παντού υπάρχουν και οι δύο πλευρές του νομίσματος!!! Μα παραμένει το ίδιο νόμισμα! Αυτή είναι η δουλειά τους και αυτό κάνουν! Το γιατί το κάνουν είναι άλλο θέμα και μεγάλη συζήτηση!!!!!

Όσο για την οδηγηκή συπεριφορά? Δεν πρέπει να υπάρχει αστυνόμευση! Παιδεία πρέπει ναυπάρχει! Αλλά όταν ο πατέρας περνάει 5-5 τα κόκκινα με το παιδάκι του μέσα???? Και γ@μώ τις παιδείες!!!! Ας φάει καμιά δεκαριά κλήσεις όμως να δεις για πότε ο πιτσιρικάς παίρνει άριστη παιδεία!!!!

Maira
11/08/2008, 14:01
Οκ. Λάθος μου αν το γενίκευσα. :smilea:

:beer: :wave2:

Elle
13/08/2008, 21:08
Κωλ0μπάτσοι! Μόνο για τα γκαφρά οι περισσότεροι κόβουν κλήσεις αφού άνα μικρό
ποσό του προστίμου πάει στο όργανο που έδωσε την κλήση. Και τα εξτραδάκια για
τα μπατσάκια είναι μεγάλη υπόθεση.
Δείτε εδώ (http://uk.youtube.com/watch?v=_qsA8WAOxHA) αντιπατσοτικό βίντεο.

Elle
13/08/2008, 21:10
:lol: :lol: :lol:
http://uk.youtube.com/watch?v=WMuzVwlCwYM

byron
13/08/2008, 21:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle

Συγκλονιστικό...:rolleyes:

Fireball400
13/08/2008, 23:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle

όχι ΡΕ είπαμε:lol:

Fireball400
13/08/2008, 23:47

Και ποιός σου είπε οτι θα σταματήσει για να φάει την κλήση;

chria
15/08/2008, 09:45
Αν έβλεπα τα μπλόκα για κράνος-αλκοτέστ να βρίσκονται και εκτός πόλης ίσως να μην ειδοποιούσα. Αλλά να βλέπω τους μπάτσους να βαριούνται να κουνηθούν λίγα χιλιόμετρα και να την στήνουν στο κάθε στενό της Αλεξανδρούπολης κρυμένοι και να πετάγονται την τελευταία στιγμή για να σε σταματήσουν με το τσιγαράκι στο στόμα και ακάλυπτοι (χωρίς πηλίκιο) δεν το δέχομαι. Είναι καθαρά εισπρακτικός ο λόγος αυτών των κλήσεων. Ρε παιδιά 5 χρόνια φοιτητής πηγαινοερχόμουνα Αλεξανδρούπολη-Ξάνθη με 160+ στο Yaris. Αν θέλετε το πιστεύετε, δεν άρπαξα ούτε μία κληση για ταχύτητα. Και με έχουν γράψει μέσα στην Αλεξανδρούπολη 3 φορές για κράνος.

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

P.s. Και 1 καταδίωξη σοβαρή δεν μπορούν να κάνουν, εξαιτίας τους πριν απο 3 μήνες σκοτώθηκε ένα παιδί λόγω του ότι κυνηγούσαν ένα κακοποιό για 30χιλ ΄στην εθνική, και τον΄άφησαν να μπεί με 1000 μέσα στην πόλη και να πέσει πάνω σε ένα παιδί που σταμάτησε για τσιγάρα. Αυτοί θα με γράψουν για κράνος-ζώνη??????????

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!

gdevelek
15/08/2008, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από chria
Και με έχουν γράψει μέσα στην Αλεξανδρούπολη 3 φορές για κράνος.

το 'χεις πάρει απόφαση να φοράς πάντα κράνος ή θα χρειαστούν άλλες 3 κλήσεις;

TOLISTOLAROS
15/08/2008, 12:16
Αν έβλεπα τα μπλόκα για κράνος-αλκοτέστ να βρίσκονται και εκτός πόλης ίσως να μην ειδοποιούσα. Αλλά να βλέπω τους μπάτσους να βαριούνται να κουνηθούν λίγα χιλιόμετρα και να την στήνουν στο κάθε στενό της Αλεξανδρούπολης κρυμένοι και να πετάγονται την τελευταία στιγμή για να σε σταματήσουν με το τσιγαράκι στο στόμα και ακάλυπτοι (χωρίς πηλίκιο) δεν το δέχομαι. Είναι καθαρά εισπρακτικός ο λόγος αυτών των κλήσεων
Μάλλον δεν έχεις ακόμα καταλάβει ότι τα περισσότερα θανατηφόρα με δίκυκλα γίνονται μεσ'την πόλη.Εκεί είναι που κινδυνεύεις απ'τον καθένα/καθεμία που θα παραβιάσει STOP και θα σε ρίξει(όπως συνέβη και σε μένα).Πολύ περισσότερο κινδυνεύεις με 30χλμ ξεκράνωτος στην πόλη που πετάγονται από παντού παρά με το Yaris σε μέρος που έχεις ορατότητα και χώρο να φυλαχτείς.Τώρα το ότι έχουν τσιγάρο οι μπάτσοι ειλικρινά απορώ γιατί θα πρέπει να σ'ενδιαφέρει...

Και 1 καταδίωξη σοβαρή δεν μπορούν να κάνουν, εξαιτίας τους πριν απο 3 μήνες σκοτώθηκε ένα παιδί λόγω του ότι κυνηγούσαν ένα κακοποιό για 30χιλ ΄στην εθνική, και τον΄άφησαν να μπεί με 1000 μέσα στην πόλη και να πέσει πάνω σε ένα παιδί που σταμάτησε για τσιγάρα. Αυτοί θα με γράψουν για κράνος-ζώνη??????????
Σιγά ρε Raikkonen,σιγά! :lol: :lol: Αν ο κακοποιός πηγαίνει γ@μιώντας ο μπάτσος ΔΕΝ πρέπει να ρισκάρει(όσο γίνεται)τη ζωή συμπολιτών προκειμένου να τον πιάσει.Τον ακολουθεί μέχρι να τον αναγκάσει σε λάθος,να σταματήσει ή αν το επιτρέπουν οι συνθήκες να τον μπλοκάρει.
Δεν είμαι αστυνομικός αλλά έχω πολλούς φίλους που είναι,πολλοί απ'αυτούς(όχι όλοι εννοείται) είναι τρελλά τιμόνια,παρακολουθούν σεμινάρια και το γουστάρουν πραγματικά αυτό που κάνουν.Ο μόνος τρόπος να τους ξεφύγει κανείς είναι να ρισκάρει όπως ο κακοποιός που λες.

Κοινώς:μην ασχολείσαι με τους μπάτσους και φόρα κράνος,για σένα το φοράς όχι για το πρόστιμο.

irinia
15/08/2008, 13:05
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ...........ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ..........

Πού σάς έπιασε όλους ή πρεμούρα........
Άναρωτηθήκατε ποιός έπρεπε νά είναι ό ρόλος τής πολιτείας.....???
Ό όποίος καί έκφράζεται φυσικά μέ τήν άστυνόμευση.....????

ΠΟΥ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ........??????

ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑΜΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ 50κμ....???

Η ΝΑΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΡΟ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ...???

ΠΡΟΛΗΨΗ.............Ή............ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ........?????

Άν περάσω έγώ μέ 1000 καί μέ γράψει ό μπάτσος ή ,ή κάμερα ό έπόμενος θά συμμορφωθεί...??

Όσο συμμορφώθηκε ή Άγγλία πού γέμισε κάμερες καί τώρα άφού άντιλήφθηκαν ότι

ό έλεγχος στά όρια τής τρομοκρατίας....ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ...........άκόμα καί σέ αύτήν τήν
χώρα πόσο μάλλον σέ μιά Έλλάδα μέ τό ταμπεραμέντο τών πολιτών της,.........
ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.........ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ.........ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ......!!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.......????

Όταν οί μπάτσοι θά λειτουργήσουν όντως γιά τό καλό μου,..........μέ ένημερωτικά
σεμινάρια στά σχολεία,..........μέ έκπαίδευση τών πολιτών, χρησιμοποιώντας μόνο τήν πειθώ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟ.........
ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ........

ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ.......
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ.......
ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ..........ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ 50-60 κμ.
ΑΠΟ ΤΟ 1960..........ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΚΙΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ 65κμ.

ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ...........ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΩ...........!!!!!!!

Μέχρι τότε όμως θά είδοποιώ όλους καί όλες.........όσο μπορώ.........!!!!!!!!!!
Ούτε τιμωρός θά γίνω αύτού πού δέ θέλει νά φορέσει κράνος.......!!!!!!!!!
Ούτε χαιρεκακία θά νοιώσω έπειδή έγώ άναγκάζομαι νά τό φοράω καί σκάω καί ίδρώνω....!!!
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ........
Άν αύτός δέν καταλάβει τό γιατί καί τό πώς...........δέν είναι είναι ίκανός κανένας μπάτσος
στή γή μέ όποιοδήποτε κατασταλτικό 350άρι νά τού τό δώσει νά τό καταλάβει......
Άντίθετα ή κόντρα γεννάει βία.........
Θά ήταν πολύ καλύτερο νά τού διηγηθούμε μιά ίστορία πού μάς έσωσε τό κράνος....
Πιό πολλές έλπίδες ύπάρχουν νά τόν κάνουμε νά τό φορέσει........
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ............
Άν είναι νά νοιώσουμε ώραία έπειδή τόν κάρφωσε ό μπάτσος στήν έπόμενη γωνία....???

ΤΟΤΕ....??
ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ......!!!!!!!!!!

gdevelek
15/08/2008, 13:30
δεν το 'χεις πιάσει το νόημα, και μ' αρέσει που σε πνίγει κι η αγανάκτηση

ΝΑΙ κρυμμένοι πρέπει να είναι, επιλέγοντας σωστά πού θα κρυφτούν βέβαια, γιατί σε ορισμένες περιοχές τα 50χ/ω είναι όντως αστείο όριο

ΟΧΙ δεν πρέπει να είναι εμφανείς, γιατί για να λειτουργήσει αυτο το σενάριο πρέπει να υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ μπάτσοι, σε κάθε στροφή, σε κάθε διασταύρωση, σε κάθε ευθεία όπου γίνονται επικίνδυνες παραβάσεις

θα έπρεπε δηλαδή να έχουμε κάνα εκατομύριο μπάτσους ξαμολυμένους στους δρόμους της χώρας, 24 ώρες το 24ωρο

αν είναι δυνατόν, δεν το καταλαβαίνεις αυτό;;;; :confused: :confused: :confused:

ΦΥΣΙΚΑ πρέπει να είναι κρυμμένοι ώστε να οδηγείς με ασφάλεια και ΧΩΡΙΣ να τους δεις, δηλαδή ΠΑΝΤΟΥ, αυτό είναι το σκεπτικό, να πιάσεις αυτούς που όταν δεν βλέπουν μπάτσο, οδηγούν ΑΣΥΔΟΤΑ

και βέβαια σε δρόμους με όριο τα 60 δεν πας με 65, έτσι; μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου... ;)

chria
15/08/2008, 17:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Μάλλον δεν έχεις ακόμα καταλάβει ότι τα περισσότερα θανατηφόρα με δίκυκλα γίνονται μεσ'την πόλη.Εκεί είναι που κινδυνεύεις απ'τον καθένα/καθεμία που θα παραβιάσει STOP και θα σε ρίξει(όπως συνέβη και σε μένα).Πολύ περισσότερο κινδυνεύεις με 30χλμ ξεκράνωτος στην πόλη που πετάγονται από παντού παρά με το Yaris σε μέρος που έχεις ορατότητα και χώρο να φυλαχτείς.Τώρα το ότι έχουν τσιγάρο οι μπάτσοι ειλικρινά απορώ γιατί θα πρέπει να σ'ενδιαφέρει...

Σιγά ρε Raikkonen,σιγά! :lol: :lol: Αν ο κακοποιός πηγαίνει γ@μιώντας ο μπάτσος ΔΕΝ πρέπει να ρισκάρει(όσο γίνεται)τη ζωή συμπολιτών προκειμένου να τον πιάσει.Τον ακολουθεί μέχρι να τον αναγκάσει σε λάθος,να σταματήσει ή αν το επιτρέπουν οι συνθήκες να τον μπλοκάρει.
Δεν είμαι αστυνομικός αλλά έχω πολλούς φίλους που είναι,πολλοί απ'αυτούς(όχι όλοι εννοείται) είναι τρελλά τιμόνια,παρακολουθούν σεμινάρια και το γουστάρουν πραγματικά αυτό που κάνουν.Ο μόνος τρόπος να τους ξεφύγει κανείς είναι να ρισκάρει όπως ο κακοποιός που λες.

Κοινώς:μην ασχολείσαι με τους μπάτσους και φόρα κράνος,για σένα το φοράς όχι για το πρόστιμο.

Φιλαράκι για σκέψου λίγο καλύτερα. Μήπως θα μπορούσαν να σταματήσουν την καταδίωξη με ένα μπλόκο στην είσοδο για Αλεξανδρούπολη? Μήπως?

Τώρα το αν θα φορέσω κράνος είναι δική μου επιλογή. Το πρόστιμο είναι καθαρα εισπρακτικό. Μη φορώντας κράνος δεν γίνομαι επικίνδυνος για την ασφάλεια άλλων...

Αυτα...