Σελίδα 1 από 13 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 191

Θέμα: Κράνη, μπλόκα και αγγελίες

Νέο μέλος

Κράνη, μπλόκα και αγγελίες

Επειδή δεν θέλω να ανοίξω 2 συζητήσεις παρακαλώ την γνώμη σας για τα παρακάτω:

1. Μιας και βλέπω ότι όλοι είμαστε κάθετοι με την χρήση του κράνους, σε οδηγό που δεν φοράει κράνος και πιο κάτω υπάρχει μπλόκο το οποίο τό έχετε δει τον ειδοποιήτε να αλλάξει διαδρομή ή η σκέψη είναι ότι "αφου δεν φοράει ο λακαμας καλά να το φάει το πρόστιμο".
    Προσωπικά τους ειδοποιώ όπως ακριβώς ειδοποιώ και τους επερχόμενους "γρήγορους" στην εθνική, για μπλόκα ταχύτητας. Και μην μου πει κανείς ότι το να ειδοποιείς τους μεν και όχι τους δε έχει διαφορά, γιατί είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

2. Αφού είμαστε όλοι τόσο κ@βλωμένοι με τα μηχανάκια μας και τους αγοράζουμε ένα σκασμό καλούδια με ένα κέρατο λεφτά, γιατί στο διάολο μετά τα πουλάμε? Οι αγγελίες πώλησεις ανανεώνονται συνεχώς και βλέπω μηχανές καινούργιες με ένα σωρό έξτρα, να ζητούν αγοραστή.....

1. Δεν ειδοποιώ ποτέ!

2. Υπάρχουν πολλά ζητήματα (οικονομικά, φανταριλίκι, παιδιά, λόγοι υγείας)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ένα θα σάς πω:

Μην κάνετε τη βλακεία και παίζετε τα φώτα στούς επερχόμενους.Αν σάς δούν τροχαίοι,απλά την κάτσατε!!Το πρόστιμο είναι τεράστιο.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    1. Δεν ειδοποιώ ποτέ!

2. Υπάρχουν πολλά ζητήματα (οικονομικά, φανταριλίκι, παιδιά, λόγοι υγείας)

Τους απέναντι στην εθνική τους ειδοποιείς?

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimgoul
    Τους απέναντι στην εθνική τους ειδοποιείς?
    Όχι, και τους επερχόμενους μηχανόβιους τους χαιρετάω με το σωστό τρόπο, δλδ με το χέρι και όχι με το "ταριφαίικο" παίξιμο των φώτων

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Όχι
    Όχι και πάλι όχι!Δεν φταίει ο κακός ο μπάτσος που μάς γράφει.Νομίζω;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    1.Σε καμμία περίπτωση δεν ειδοποιώ για κράνος,μακάρι να τους πάρουν απ'το μηχανάκι μέχρι σώβρακο.

Τους απέναντι τους χεραιτάω με κόρνα και ανύψωση χεριού(χωρίς να προεξέχουν δάχτυλα έτσι;;; )

2.Προφανώς κάποιοι ακόμα "ψάχνονται" γιατο ποιά μηχανή τους εκφράζει ή απλά το βλέπουν σαν κάτι το καταναλωτικό(πχ παπούτσια).
    Προσωπικά δεν παίζει να βαρεθώ οποιοδήποτε μηχανοκίνητο αν δε το ξεζουμίσω(όχι σπάσω,έχει διαφορά) αν όχι σαν αποτέλεσμα τουλάχιστον σαν αίσθηση.

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ένα θα σάς πω:

Μην κάνετε τη βλακεία και παίζετε τα φώτα στούς επερχόμενους.Αν σάς δούν τροχαίοι,απλά την κάτσατε!!Το πρόστιμο είναι τεράστιο.
    Μια φορά μου συνέβη με το αυτοκίνητο στο Μαλιακό και με σταματήσανε... όταν τους είπα οτι απλά χαιρέτησα ένα γνωστό μου η απάντηση ήταν "Ναι ξέρω, όλοι εδώ στο Μαλιακό κολλητοί είστε"

Δε με έγραψε πάντως.
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Μια φορά μου συνέβη με το αυτοκίνητο στο Μαλιακό και με σταματήσανε... όταν τους είπα οτι απλά χαιρέτησα ένα γνωστό μου η απάντηση ήταν "Ναι ξέρω, όλοι εδώ στο Μαλιακό κολλητοί είστε"

Δε με έγραψε πάντως.
    έπρεπε να πεις "ξάδερφο"
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δε με έγραψε πάντως.
    Ο δικός σου είχε χιούμορ,ευτυχώς.Ο δικός μου όμως δεν είχε και,έτσι και δεν τού κλαιγόμουνα,θα πάθαινα εγκεφαλικό με τα δύο χιλιάρικα που μού είπε πως θα πλήρωνα!!
    moto perpetuo

hasta luego.

Ένα θα σάς πω:

από που τα βγάζεις ήθελα νά ξερα...
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

Ο δικός σου είχε χιούμορ,ευτυχώς.Ο δικός μου όμως δεν είχε και,έτσι και δεν τού κλαιγόμουνα,θα πάθαινα εγκεφαλικό με τα δύο χιλιάρικα που μού είπε πως θα πλήρωνα!!
    Λίγο υπερβολικό μοθ ακούγεται αυτό.... η μόνη παράβαση που μπορεί να ευσταθεί είναι η ασκοπη χρήση των προβολέων κι αυτό δεν μπορεί να έχει πρόστιμο 2 χιλιάρικα....

Το οτι παίζεις τα φώτα για να προειδοποιήσεις επερχόμενο οδηγό δε νομίζω να υπάρχει στον ΚΟΚ....
    - I'm sorry ?

Patrick Bateman
    Bikepics Photo Album

Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
    από που τα βγάζεις ήθελα νά ξερα...
    Μικρός διάβαζα πολύ Ζαγκόρ:wacko:
    Λίγο υπερβολικό μοθ ακούγεται αυτό.... η μόνη παράβαση που μπορεί να ευσταθεί είναι η ασκοπη χρήση των προβολέων κι αυτό δεν μπορεί να έχει πρόστιμο 2 χιλιάρικα....

Το οτι παίζεις τα φώτα για να προειδοποιήσεις επερχόμενο οδηγό δε νομίζω να υπάρχει στον ΚΟΚ....
    Σε γράφουνε για παρεμπόδιση τού έργου τής Τροχαίας.Μού έτυχε και,όσο απίστευτο σάς ακούγεται,έτσι έγινε.
    Εκτός κι αν πράγματι ο τύπος είχε χιούμορ!
    moto perpetuo

hasta luego.

έπρεπε να πεις "ξάδερφο"
    τότε θα μου έδινε και όλες τις δικές του κλήσεις
    - I'm sorry ?

Patrick Bateman
    Bikepics Photo Album

xxmmm,,,,

15 xronia sthn souhdia me mpatsous me kati @ρχιδι@ ΝΑ ! δεν εχω ακουσει ποτε για τετιο προστιμο και απλα νωμηζω πωσ μασ δουλευουν,,,,,,η αλλιωσ ασ με πανε δικαστικοσ και να πρωσπαθησουν να αποδηξουν γιατι τα φωτα τρμοπεχανε!

παντωσ εγω λογου το οτι εχω κανει περισοτερα χρονια οδηγοσ αθτοκηνιτου και επειδη τα μπλοκα ειναι πολυ πονηρα ( πχ στηνονται σε σημεια που εχει πεσει το οριο χωρισ να το πρωσεχεισ)

ετσι εχουμε γηνει και εμεισ πιο πονυρι και ενημερωνουμε με τον τροπο μασ,,,,,,,,

τωρα αν εχει μπλοκο τον αλλον δεν τον ενημερωνω για το κρανοσ αλλα για το οτι υπαρχει μπλοκο.......οπιοσ γουσταρη φωραει οπιοσ δεν γουσταρη δεν φωραει ....ελπιζω απλα να μην πεσει!

πρεπει μονη μασ να καταλαβουμε αν πρεπει να το φωραμε και οχι να μασ κοβουναι κλεισεισ η μπατσοι!!!!

Υ.Γ στην σουηδια αυτο με τα φωτα το κανουν εδω και 29 χρονια που γεννηθικα εκει,,,,,γιατι αλλιωσ τα καιμενα θα ηχανε φαλιρισει απο τα προστιμα!!!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Σελίδα 1 από 13 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κράνη Shark και Lazer ;;;
    από darkCount στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2008, 10:43
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2007, 20:16
  3. Τελικά τα κράνη ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ??? και αν ναι ποια?
    από Tropeas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 08:58
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ