View Full Version : Μια προσπάθεια αντίδρασης για την αύξηση των διοδίων
SpineshankD
08/11/2008, 17:00
:confused:
Οκ.
Αρκετος καιρος περασε και για να μην ξεχαστει το θεμα ,το προσεχη ΣΚ 15-16 νοεμβριου θα γινει η μαζωξη που λεμε.
Εφοσον κειμενο δεν υπαρχει και για να μην υπαρξουν παραξενιες για το εγω μπορω Σαββατο ,εγω Κυριακη ,θα γινουν 2 εξορμησεις προς Πατρα, μια σαββατο και μια Κυριακη.
Σαββατο πρωι 09.00 στα διοδια Ελευσινας θα σας περιμενει ο Tai (και εγω αν μπορω) και Κυριακη παλι την ιδια ωρα στο ιδιο μερος θα σας περιμενω εγω.
Βρεξει χιονισει θα ειμαστε εκει, πιστευω να ερθουν οσοι εχουν δηλωσει ενδιαφερον.
Θ'ανοιχτει θεμα στης συναντησεις-βολτες αυριο ή την δευτερα πρωι, για να δηλωσετε συμμετοχη και να χωριστουμε σε γκρουπ.
Μιας και ακομη δεν εχει ανοιχτει ποστ με συμμετοχες εγω δηλωνω τη δικη μου εδω!
Σαββατο 15/11 9.00 το πρωι διοδια Ελευσινας.
Ελπιζω να μην ειμαστε 3-4 μηχανακια μονο... θα ειναι κριμα......κι οπως λεμε αλλιως
"λαδια πολλα και τηγανητες τιποτα..."
Αϊντε να μαζευομαστε κυριοι...
Λιγο εξω απ το Δερβενι, βγαινοντας προς τη "Νεα Εθνικη" προς Πατρα... :winka:
edit: ΔΕ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ!!!
147749
supergeorge
10/11/2008, 18:42
Παιδιά θα κοιτάξω να έρθω την Κυριακή μαζί με την παρέα μου 4 μηχανάκια ακόμα.
Δώστε μου μια εικόνα μόνο ποιος θα είναι ο τρόπος διαμαρτυρίας??? Πληρώνουμε με 100κο??? Δεν πληρώνουμε καθόλου???
Θα το μεταφέρω και στο bikenet:wave2:
Παρ'ολη την καλη διαθεση που φαινεται οτι υπαρχει δεν εχει ανοιχτει καποιο θρεντ για συμμετοχη αυτο το Σαββατο ή Κυριακη οπως ανεφερε ενας φιλος παραπανω.
Εγω δηλωσα συμμετοχη εδω αλλα τωρα δεν ξερω εαν δεν βλεπω και κανεναν εκτος απο τα 2-3 ατομα παραπανω.
Δε νομιζω πως θα εχει νοημα να παμε 3-4 μηχανες.
Ετσι κι αλλιως δε θα πληρωσω που θα παω ταξιδι μονος. Το θεμα ομως ειναι να γινει ντορος και μπουγιο για να ταρακουνηθουν λιγο.
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
Παρ'ολη την καλη διαθεση που φαινεται οτι υπαρχει δεν εχει ανοιχτει καποιο θρεντ για συμμετοχη αυτο το Σαββατο ή Κυριακη οπως ανεφερε ενας φιλος παραπανω.
Εγω δηλωσα συμμετοχη εδω αλλα τωρα δεν ξερω εαν δεν βλεπω και κανεναν εκτος απο τα 2-3 ατομα παραπανω.
Δε νομιζω πως θα εχει νοημα να παμε 3-4 μηχανες.
Ετσι κι αλλιως δε θα πληρωσω που θα παω ταξιδι μονος. Το θεμα ομως ειναι να γινει ντορος και μπουγιο για να ταρακουνηθουν λιγο.
Εδω! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=69910) :wave2:
Η κωλομπια οδος στελνει ραβασακια εισπραξης
Για 2,80 ευρώ:
........
"Επισημαίνουμε ότι η άρνηση της καταβολής διοδίων συνιστά πράξη παράνομη και επιφέρει τις κατά νόμο προβλεπόμενες αστικές και ποινικές ευθύνες".
http://studioa-blog.blogspot.com/2008/11/blog-post_20.html
:alien:
Ένα σχετικό άρθρο από εδώ. (http://www.skai.gr/master_story.php?id=102532)
Ισορροπίες τηρεί η Κομισιόν
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δε θέλησε να πάρει, ουσιαστικά, θέση στο εάν είναι νόμιμη ή όχι, η είσπραξη διοδίων στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών.
Απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΝ Δημήτρη Παπαδημούλη, αφενός αναφέρει ότι ο άξονας ανήκει στο διευρωπαϊκό δίκτυο και επομένως επιβάλλονται διόδια, αφετέρου παραπέμπει σε κοινοτικές οδηγίες που ορίζουν τις προϋποθέσεις για την είσπραξη διοδίων.
Με νέα ερώτηση του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΝ ζητά την άμεση παύση είσπραξης των διοδίων από την εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, καθώς πρόκειται για δρόμο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφάλειας - αλλά και από άλλους δρόμους με αντίστοιχα προβλήματα.
Στο το pesoxi.gr μολις διαβασα το παρακατω...
---------------------------------
ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
Μετά το ενδιαφέρον που δείξατε στην προσπάθειά μας όλο αυτό το διάστημα και την εκδήλωση της επιθυμίας σας να συμμετάσχετε ενεργά, σας ενημερώνουμε πως στις 26.11.2008 εκδικάζεται από το Μονομελές Πρωτοδικείο της Πάτρας η από 25.10.2008 αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων που κατέθεσε η ομάδα του ΠΕΣ ΟΧΙ.
Ακολουθεί το ακριβές κείμενο της αίτησης που κατετέθη:
----------------------------------
Συνεχεια στο http://www.pesoxi.gr/index.php?p=64
alex-vstrom
03/12/2008, 07:18
Μια δεύτερη προσπάθεια για συγκέντρωση την Κυριακή καιρού επιτρέποντος υπάρχει περίπτωση να κανονιστεί
"Δεν πληρώνουν το αντίτιμο των διοδίων
Αυξάνονται οι οδηγοί που αρνούνται να πληρώσουν διόδια στους σταθμούς που υπάρχουν κατά μήκος του οδικού άξονα Κορίνθου – Πατρών.
Στα διόδια Ζευγολατιού και Ρίου έχουν κατατεθεί τουλάχιστον 800 αιτήσεις άρνησης πληρωμής, σύμφωνα με στοιχεία της ομάδας νομικής υποστήριξης του δικηγορικού συλλόγου Αχαΐας.
Στις 28 Ιανουαρίου εκδικάζεται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν κάτοικοι της Πάτρας κατά της κοινοπραξίας που διαχειρίζεται τα διόδια από το περασμένο καλοκαίρι.
Δικηγόροι της Πάτρας και κάτοικοι διαμαρτύρονται διότι θεωρούν ότι είναι παράνομη η είσπραξη διοδίων, σε δρόμους που έχουν μόνο μια λωρίδα κυκλοφορίας. "
http://www.skai.gr/master_story.php?id=108098
chris 1150
04/02/2009, 03:18
Ολυμπία Οδός: Ανακοίνωση για τα διόδια
Ανακοίνωση για την νομιμότητα ή όχι της επιβολής διοδίων τελών στην ε.ο. Κορίνθου-Πατρών, με την επίκληση προβλέψεων της οδηγίας 1999/62/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έξέδωσε η Ολυμπία Οδός Α.Ε., εταιρεία παραχώρησης και διαχείρισης του αυτοκινητόδρομου.
Το θέμα έχει ανακύψει το τελευταίο διάστημα προπάντων, μετά την αύξηση της τιμής των διοδίων. Αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι διόδια τέλη στην ε.ο. Κορίνθου-Πατρών είχαν θεσπιστεί από το 1972 και τα εισέπραττε η ΤΕΟ Α.Ε., με υποχρέωση τη συντήρηση του δρόμου και μόνο, δηλαδή χωρίς καμία προοπτική ριζικής ανακατασκευής και μετατροπής του σε αυτοκινητόδρομο και συνεχίζει: «Διερωτάται λοιπόν κανείς, γιατί δεν υπήρξαν αντιδράσεις επί 35 χρόνια και δημιουργούνται τώρα, όταν είναι σε όλους γνωστό, ότι η μικρή αύξηση των διοδίων που επιβλήθηκε στο τμήμα Κόρινθος-Πάτρα (από 2,5 σε 2,8 ευρώ) εξυπηρετεί άμεσα τόσο την ορατή σε όλους βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας και συντήρησης, όσο και την επικείμενη έναρξη των εργασιών μετατροπής του άξονα αυτού σε σύγχρονο αυτοκινητόδρομο».
Αναφέρει μάλιστα ότι: 1ον. Το κείμενο της συγκεκριμένης Οδηγίας, όσο ήταν σε ισχύ, επέτρεπε στα κράτη-μέλη να επιβάλλουν διόδια ακόμα και σε οδούς, τα χαρακτηριστικά των οποίων δεν ενέπιπταν στον ορισμό του αυτοκινητοδρόμου και συγκεκριμένα σε τμήματα του πρωτεύοντος οδικού δικτύου, όπως εν προκειμένω είναι η ε.ο. Κορίνθου-Πατρών και 2ον. Η ως άνω Οδηγία τροποποιήθηκε με τη νεότερη 2006/38/ΕΚ, με βάση την οποία δίνεται το δικαίωμα στα κράτη-μέλη να επιβάλλουν διόδια στο Διευρωπαϊκό Οδικό Δίκτυο, όπως αυτό προσδιορίστηκε με σχετική απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και στο οποίο έχει ενταχθεί και ο άξονας Ελευσίνα – Κόρινθος - Πάτρα (Απόφαση 1692/96/ΕΚ). Συνεπώς, η Ελλάδα δικαιούται να επιβάλλει διόδια επ’ αυτού.
απο
http://www.mototriti.gr/news/preview_news.asp?category_id=82&NEWS_DATA_ID=74136
alex-vstrom
17/02/2009, 06:40
Εχθές το μεσημέρι προσπαθώντας να βγω στην εθνική οδός προς Κόρινθο στα goody’s στα Μέγαρα διαπίστωσα ότι έχουν τοποθέτηση μια αυτόματη μπάρα που ανοίγει προφανώς με τηλεκοντρόλ η με κάποιον Άλο τρόπο που δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί ήμουν το τέταρτο αυτοκίνητο στη σειρά. Από την άλλη πλευρά της μπάρας έβγαινε κάποιο αυτοκίνητο όπου σε αυτό άνοιξε κανονικά.
Τέλος πάντων έκανα ανάστροφη σε σε 500 μετρά προς Κόρινθο είναι ο κόμβος Μεγάρων όπου μπήκα από εκεί αλλά μέχρι ποτέ προφανώς θα τοποθετήσουν και εκεί διόδια όπως και στον κόμβο της Νέας Περαμου.
Αυτά τα νέα λοιπόν
Την Παρασκευη το βραδυ στα διοδια του Ζευγολατιου ηταν καμια 15αρια ατομα και δεν αφηναν κανενα να πληρωσει στα διοδια.
Περασαμε ελευθερα και η αστυνομια απλως παρακολουθουσε....
πηγα στη Λευκάδα.
Στα διόδια της Κορινθου για Πατρα ειπα πολυ ευγενικα στην υπαλληλο οτι αρνουμαι να πληρωσω διοδια. Προφανως δεν ειμαι ο πρωτος που το εκανε και φυσικα δεν παραξνευτηκε.
Εκανε την κινηση ρουτινας να μου δωσει να υπογραψω τη δηλωση αρνησης πληρωμης.
Συνεχισα ευγενικα και της ειπα οτι δεν προκειται να υπογραψω τιποτα και αν θελει να κρατησει τον αριθμο της μηχανης για να μου ανοιξει να φυγω. Σημειωσε τον αριθμο, μου ανοιξε, ειπα καλημερα και εφυγα.
Τη Δευτερα στην επιστροφη, ειπα τα ιδια. Αυτη τη φορα η υπαλληλος το πηγε λιγο αλλιως:
-"θα καταγραφει η παραβαση" μου λεει.
-"Δεν ειναι παραβαση του ΚΟΚ της λεω κα σας ευχαριστω και καλημερα σας αλλα σηκωστε τη μπαρα να φυγω και παλι ευχαριστω."
-"Ανοιχτη ειναι η μπαρα, περαστε" μου λεει.
Εδω εμεινα με την απορια γιατι κοιταζα την υπαλληλο και οχι τη μπαρα, οπότε δεν ξερω αν ηταν συνεχως ανοιχτη ή αν την ανοιξε εκεινη τη στιγμη. Επισης, δε σημειωσε τον αριθμο της μηχανης. Μπορει να το αφησε στις καμερες, δεν ξερω.
Δεν πληρωνουμε- ΔΕΝ υπογραφουμε.
Και δεν ψαρωνουμε. Η αρνηση πληρωμης δεν Ειναι παραβιαση του κωδικα και οι μπατσοι βεβαιως κοιτανε χωρις να κανουν τιποτα.
:wave2:
ανεβοκατεβαινω συνεχεια πατρα - αθηνα (σχεδον καθε σκ) με μηχανη κ μεχρι τωρα τα πληρωνω τα διοδια . Εχω ξενερωσει πολυ ασχημα , πολλα τα λεφτα κ ο δρομος σκ@τ@ .
Ποσοι δεν πληρωνουν εδω μεσα κ τι κηρωσεις ειχαν ? Ποιες οι πιθανες συνεπειες ?
BELZEBOYLIS
04/03/2009, 08:34
Δεν εχω πληρώσει, εδώ και 2 χρόνια περίπου, στην Κορίνθου - Πατρών ! Μια φορά σταμάτησα και τους ανακοίνωσα οτι δεν σας πληρώνω ! Μου είπαν οτι θα κρατήσουν τα στοιχεία της μηχανής και οτι θα έχω πρόστιμο ...Τους απάντησα στα @@μου και οτι δεν δίνω δεκάρα τσακιστή ....
Δεν σταμάτησα ποτέ ξανά ,πρόστιμο δεν εχω δει ....
(Τα στοιχεία μου δεν τους τα δίνω που να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω ...αστυνομία δεν περιμένω , δεν έχουν το δικαίωμα να μου το ζητήσουν καν !!! )
Δε σταματας ποτε ή σταματας αλλα δεν πληρωνεις?
Το δευτερο το ξερω πώς γινεται, το κανω κι εγω!
Αλλα πώς περνας χωρις να σταματας? Η μπάρα? :confused:
kai sta 2 diodia pros patra den stamatas , i mono sta deutera pou einai o kwlodromos ?
thn mpara pws thn parakampths ? ta stoixeia s ta vriskoun ap thn pinakida ama 8eloun etc kialliws
Gia pes ... mprizose me kiallo na mhn stamataw oute k gw , poso mallon na plerwnw!!
BELZEBOYLIS
04/03/2009, 10:11
Η κλασσική μου διαδρομή ήταν Αθήνα -Αιτωλικό ! Τα πρώτα διόδια της Αθηνών-Κορίνθου τα πλήρωνα κανονικά ! Μετά πλήρωνα στην γέφυρα ξανά...Τα διόδια της Κορίνθου -Πατρών , όταν λειτουργούσαν οι μπάρες ,πέρναγα απο την τελευταία δεξιά που δεν λειτουργεί ή αν λειτουργεί χωράω άνετα ή μαζί με κάποιο αυτοκίνητο , ο κλασσικός τρόπος.... Το ίδιο και απο Αιτωλικό ,προς Αθήνα...
Βασικά ,βαριέμαι να εξηγώ στον/ην κάθε βλάκα ταμεία τα αυτονόητα ,για αυτό δεν σταματάω ...Αν δω οτι δεν με παίρνει να περάσω χωρίς να κινδυνεύσω εγώ ή κάποιος τρίτος ,θα σταματήσω και πιθανότατα θα βριστώ με τον ΄΄ άτυχο ΄΄ ταμεία....(αν δεν βγάλω άκρη με την απαράμιλλη ευγένεια που με διακρίνει ...λολ)
(τα στοιχεία μου δεν θα τα βρουν απο την πινακίδα , γιατί απλά δεν θα ψάξουν ):wave2:
castoras
04/03/2009, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeadEye
kai sta 2 diodia pros patra den stamatas , i mono sta deutera pou einai o kwlodromos ?
thn mpara pws thn parakampths ? ta stoixeia s ta vriskoun ap thn pinakida ama 8eloun etc kialliws
Gia pes ... mprizose me kiallo na mhn stamataw oute k gw , poso mallon na plerwnw!!
Στο δεξί διάδρομο των διοδίον (στα πρώτα διόδια,για τα δεύτερα δεν ξέρω) δεν έχει καν μπάρα!!Κόβεις ταχύτητα και περνάς σαν Γκύριος!!!!
αυτό (http://new.enet.gr/?i=news.el.home&id=24470) το είδατε;;;;
:a23: αφεριμ πασά μου
:a23: ινσαλλαχ πασα μου
δεν μου ρίχνεις καμιά βουρδουλιά γιατί βλέπω να πέφτει η απόδοσή μου? "asterix"
και για να μην κλαίμε
και στην Ιαπωνία ετσι ειναι
κάθε περιοχή και διόδια
Πουτάνα Ιαπωνία σε φτάσαμε:a22:
:sick: :sad: :(
SnakeMJK
11/03/2009, 02:54
διόδια στο κέντρο της αθήνας θέλει... μπας και πάρει κανείς μετρό!
Για περαστε! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1405706&highlight=%E4%E9%EF%E4%E9%E1#post1405706) :winka:
lc8ergr1
08/10/2009, 10:50
Οι κάτοικοι των δήμων της ΒΑ Αττικής, που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση τον εθνικό δρόμο για να πάνε στη δουλειά τους, συγκεντρώθηκαν το περασμένο Σάββατο στις Αφίδνες
και αποφάσισαν να οργανώσουν κινητοποίηση την
Κυριακή 11 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ. [/glow]
στο πάρκο, με βασικό αίτημα να ληφθούν μέτρα για να αντιμετωπιστεί το πρωτοφανές χαράτσωμα.
Οι τεράστιες αυξήσεις στα χαράτσια των διοδίων, ακόμη και πάνω από 200%, που έγιναν μέσα στον τελευταίο ενάμιση χρόνο, προβλέπονται από τις αποικιοκρατικές συμβάσεις παραχώρησης τύπου ΣΔΙΤ, που μαζί ψήφισαν στη Βουλή και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, παραχωρώντας και το εθνικό οδικό δίκτυο στο μεγάλο κεφάλαιο.
Το γεγονός αυτό, που από την πρώτη στιγμή επισήμανε ο «Ρ», ξεκαθαρίζει με χτεσινή του ανακοίνωση και το Γραφείο Τύπου του ΥΠΕΧΩΔΕ, αποδεικνύοντας έτσι πόσο μεγάλη κοροϊδία ήταν οι προεκλογικές υποσχέσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ, όταν έλεγαν ότι θα επαναδιαπραγματευτούν δήθεν με τους μεγαλοεργολάβους για να πληρώνει ο λαός φτηνότερα διόδια...
Συμβάσεις λαϊκής αφαίμαξης
Θυμίζουμε ότι οι πέντε «συμβάσεις παραχώρησης» για τους οδικούς άξονες (Ιόνια Οδός, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, Αυτοκινητόδρομος Ανατολικής Πελοποννήσου, Αυτοκινητόδρομος Βόρειας Πελοποννήσου και Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας) δημοπρατήθηκαν το 2002 επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και υπογράφηκαν από την κυβέρνηση της ΝΔ. Ολες οι συμβάσεις ψηφίστηκαν στη Βουλή και από τα δύο κόμματα, ενώ την τελευταία (Αυτοκινητόδρομος Βόρειας Πελοποννήσου) «πρόλαβε» να την ψηφίσει και ο ΛΑ.Ο.Σ.
Πρόκειται για συμβάσεις λαϊκής αφαίμαξης. Το ελληνικό Δημόσιο, δηλαδή ο λαός, πληρώνει με «ζεστό» χρήμα το 30% του κατασκευαστικού κόστους (ή και παραπάνω), ενώ παράλληλα: Παρέδωσε προκαταβολικά (πριν αρχίσουν καν τα έργα) τις εισπράξεις από τα διόδια τμημάτων που κατασκευάστηκαν αποκλειστικά με χρήματα του ελληνικού λαού. Παραδίδει στους ομίλους οδικά τμήματα κόστους άνω του 1 δισ. ευρώ (όπως το πέταλο του Μαλιακού), που κι αυτά κατασκευάζονται αποκλειστικά με χρήματα του ελληνικού λαού, στα οποία, μάλιστα, όταν ολοκληρωθούν, θα επιβληθούν διόδια υπέρ των ομίλων! Σε δύο συμβάσεις (Κεντρικής Ελλάδας και Ανατολικής Πελοποννήσου) το Δημόσιο εγγυάται και τα κέρδη, αν δεν υπάρξει η αναμενόμενη κίνηση και άρα τα προσδοκώμενα έσοδα!
Σημειώνουμε ότι οι συμβάσεις προβλέπουν την αύξηση των διοδίων σε τρία στάδια: Οι πρώτες αυξήσεις που κυμάνθηκαν από 35% έως και 180% (!) έγινε πέρσι. Φέτος ακολούθησαν νέες αυξήσεις από 52% έως 73%, με πρόσχημα την χιλιομετροχρέωση, ενώ νέες αυξήσεις θα αρχίσουν να επιβάλλονται σταδιακά σε δύο χρόνια, ανάλογα με την ολοκλήρωση των έργων. Το χαράτσι θα φτάσει στα 8 λεπτά το χιλιόμετρο, από 3,5 με 4 λεπτά που είναι σήμερα και 1,7 λεπτό που ήταν πέρσι. Μάλιστα, οι όμιλοι έχουν το δικαίωμα να αυξάνουν την τιμή των διοδίων κάθε χρόνο με βάση τον πληθωρισμό...
Αξίζει να σημειώσουμε ότι σήμερα, μετά τις αλλεπάλληλες αυξήσεις που έγιναν, ένας οδηγός ΙΧ που θα χρειαστεί να διανύσει την απόσταση Αθήνα - Θεσσαλονίκη με επιστροφή θα πληρώνει πλέον για διόδια 34,40 ευρώ (δηλαδή όσο περίπου και τη βενζίνη), έναντι 20 ευρώ που πλήρωνε μέχρι το καλοκαίρι και έναντι 11,40 ευρώ που πλήρωνε μέχρι πέρσι την άνοιξη.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=88768&highlight=%E4%E9%EF%E4%E9%E1
:ZZZ: :ZZZ:
Γαμιεσαι,γαμιεμαι,γαμιομαστε.
:ZZZ: :a31: :bawl:
Με γεια μας.:beer:
frappe rider
18/10/2009, 18:36
Για δευτερη συνεχομενη Κυριακη οι κατοικοι κατελαβαν τα διοδια στις Αφιδνες και διαμαρτυρηθηκαν.Μπραβο τους έτσι ισως βγει κατι και για εμας τους υπολοιπους.
Akatanomastos
18/10/2009, 19:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider
Για δευτερη συνεχομενη Κυριακη οι κατοικοι κατελαβαν τα διοδια στις Αφιδνες και διαμαρτυρηθηκαν.Μπραβο τους έτσι ισως βγει κατι και για εμας τους υπολοιπους.
:beer: :beer:
Opisthogonia
19/10/2009, 02:31
pos ginete na paro meros k ego? pm me k SEX
ΚΑΛΕΣΜΑ
ΠΡΟΣ τους εργαζόμενους και τους κατοίκους της περιοχής μας, στη μεγάλη συγκέντρωση
την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στα διόδια των Αφιδνών
http://diodiastop.blogspot.com/