View Full Version : Αν χρειαστεί μάλλον φρενάρουμε στη στροφή? To be or not κουμπί; Φερμούαρ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
EDIT:Για τη συγκεκριμένη φουρκέτα 10-15 ήταν οσο έκοβε η 1η του εζβι
Δεν φτανει που εχεις λυσσαξει με την ιδια μαλακια περι φρενου εδω και μερες μου δινεις και αφορμες να σου πω που να βαλεις το μπουρδελο το μηχανακι σου (και εχουμε το ιδιο που να μην το ειχαμε) .
filipp0s
26/09/2008, 23:20
10 χλμ είναι σχετικά γρήγορο τρέξιμο.
15 χλμ είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΡΕΞΙΜΟ
(Δοκίμασέ τα σε διάδρομο γυμναστηρίου)
ΔΕΝ κατεβάζεις σταντ με 10-15 χλμ
καλα σόρρυ κιολας...μιλας σοβαρα????
15 χλμ είναι γρήγορα? όχι συγγνώμη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ?
(Και τι σχεση έχει ο διαδρομος γυμναστηρίου? Εχει φρένα> μηπως στρίβει κιολας? Ειναi V2? Mην είναι 4 σειρα?)
Και στο διπλό το βαζεις!
edit: Τι σκατα φουρκετα ήταν αυτή? αδιέξοδο?
σβούρα το σβουράκι :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol:
TOLISTOLAROS
26/09/2008, 23:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
καλα σόρρυ κιολας...μιλας σοβαρα????
15 χλμ είναι γρήγορα? όχι συγγνώμη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ?
(Και τι σχεση έχει ο διαδρομος γυμναστηρίου? Εχει φρένα> μηπως στρίβει κιολας? Ειναi V2? Mην είναι 4 σειρα?)
Και στο διπλό το βαζεις!
edit: Τι σκατα φουρκετα ήταν αυτή? αδιέξοδο?
Πραγματικά γρήγορα για να κατεβάσεις σταντ και αρκετά γρήγορα για τη συγκεκριμένη γαμοστροφή
Η φουρκέτα ήταν γάμησέ τα:κλειστή δεξιά,κατηφορική 180 μοίρες(αναστροφή δηλαδή).Το χειρότερο ήταν ότι τα γαμόχορτα έφτανα μέχρι το apex κι έκρυβαν εντελώς την ορατότητα προς τα κάτω
Είσαι ένα κλικ πριν κατεβάσεις το σταντ...
:lol: :lol:
ή ενα κλικ πριν σε παρει ο υπνος.:ZZZ: :lol:
filipp0s
26/09/2008, 23:33
Πραγματικά γρήγορα για να κατεβάσεις σταντ και αρκετά γρήγορα για τη συγκεκριμένη γαμοστροφή
Η φουρκέτα ήταν γάμησέ τα:κλειστή δεξιά,κατηφορική 180 μοίρες(αναστροφή δηλαδή).Το χειρότερο ήταν ότι τα γαμόχορτα έφτανα μέχρι το apex κι έκρυβαν εντελώς την ορατότητα προς τα κάτω
τελοσπαντων δεν βγαινει νόημα... 15 χλμ δεν ειναι καν ταχύτητα μην τρελαθούμε... όπως επίσης τι πλαγιασμα μπορείς να έχεις με 15 χλμ για να μην μπορεις να πατήσεις με άνεση φρενα :confused:
Παλικαρι μου συγνωμη αν σε προσεβαλλα αλλα αν ειναι να χαλιεσαι τοσο πολυ ορκιζομαι οτι θα παρακαλεσω τον τρουπερ να σου ζητησει συγνωμη με πμ.Οτιδηποτε κι αν χρειαστει αρκει να σταματησεις να συνεχισεις να γραφεις το αυτονοητο.Οτι μπορεις ανα πασα στιγμη και ωρα, με οσα χιλιομετρα, και με οτι μηχανακι και σε οτι δρομο θελεις, να πατησεις μπροστινο φρενο οσο θελεις και οπως θελεις.
Ζητω ελεος μονο.....
TOLISTOLAROS
26/09/2008, 23:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Παλικαρι μου συγνωμη αν σε προσεβαλλα αλλα αν ειναι να χαλιεσαι τοσο πολυ ορκιζομαι οτι θα παρακαλεσω τον τρουπερ να σου ζητησει συγνωμη με πμ.Οτιδηποτε κι αν χρειαστει αρκει να σταματησεις να συνεχισεις να γραφεις το αυτονοητο.Οτι μπορεις ανα πασα στιγμη και ωρα, με οσα χιλιομετρα, και με οτι μηχανακι και σε οτι δρομο θελεις, να πατησεις μπροστινο φρενο οσο θελεις και οπως θελεις.
Ζητω ελεος μονο.....
:confused: :confused: :confused: :confused:
Προσέβαλες;Εμένα;Αδύνατο,δε γνωριζόμαστε καν!Ούτε μ'έβρισες ούτε τπτ!
Ούτε συγγνώμη να ζητήσει κανείς(αφού δε μου έκανε κάτι).
Ρε forum είναι τί κολλάτε;
Ο τίτλος του thread το λέει ξεκάθαρα:ΑΝ χρειαστεί...
Απλά στο άλλο "εξαφανιζόλ" thread μου έκανε μεγάλη εντύπωση το ΠΟΤΕ και το απόλυτο κάποιου μέλους,επειδή αναφερόμενος σε άλλο μέλος είχα γράψει:
Ψάξτο λίγο το θέμα φρένο στη στροφή
μου είπε να μη τα γράφω μπας και πάρω κανέναν άλλο αναβάτη στο λαιμό μου!
Και δώστου βάρτου δε φρενάρουμε ποτέ κλπ.κλπ...
Ε απλά σας έδειξα παραθέτοντας αποσπάσματα ότι γίνεται υπό ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ και με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ.
Τίποτα περισσότερο,τίποτα λιγότερο.
TOLISTOLAROS
26/09/2008, 23:47
τελοσπαντων δεν βγαινει νόημα... 15 χλμ δεν ειναι καν ταχύτητα μην τρελαθούμε... όπως επίσης τι πλαγιασμα μπορείς να έχεις με 15 χλμ για να μην μπορεις να πατήσεις με άνεση φρενα :confused:
Εννοείται ότι δεν είναι σοβαρή ταχύτητα τέτοια που ν'απαγορεύει ν'ακουμπήσεις τα φρένα,συμφωνούμε σ'αυτό!
8 σελ υπέροχες,
γεμάτες ενδιαφέροντες και επικοδομητικές τοποθετήσεις....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
8 σελ υπέροχες,
γεμάτες ενδιαφέροντες και επικοδομητικές τοποθετήσεις....
Αμα ξερει ο ανθρωπος να δινει το καλο παραδειγμα...:hypnotize
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :bawl:
TOLISTOLAROS
27/09/2008, 10:38
Δεν φτανει που εχεις λυσσαξει με την ιδια μαλακια περι φρενου εδω και μερες μου δινεις και αφορμες να σου πω που να βαλεις το μπουρδελο το μηχανακι σου (και εχουμε το ιδιο που να μην το ειχαμε) .
Τώρα το'δα αυτό το ποστ σου...ούτε θα το σχολιάσω ούτε θ'άνταποδώσω(άλλος στη θέση μου θα σου κατέβαζε γαμόσταυρα),αλλά αφού σε επόμενο ποστ ζήτησες συγγνώμη ΟΚ.
*Το μηχανάκι μου δε, το'χω δει ακόμα,δεν ξέρω αν κατάντησε μπουρδέλο 3 μήνες μετά τη στούκα(πριν πάντως δεν ήταν)
*Προσωπικά όταν κάτι παθαίνει ζημιά το βάζω σε συνεργείο(γι'άλλους δεν ξέρω)
edit:Απ'τη στιγμή που δε τα γράφω εγώ αλλά MSF και Keith Code δεν είναι μαλακία.Στην τελική αν θεωρείς μαλακία ένα thread μη γράφεις σ'αυτό.
κάτι σαν και το παρακάτω θα εννοείς ασφαλώς:
ή αλλιώς:
Παραδέξου το κρόκη, ότι μπαίνεις στο θρεντ του τόλη για να μας πείς πού να βάζουμε τα μηχανάκια μας.
ή αλλιώς:
μην αυτοκολακεύεσαι, καλό μου εσβόπουλο...
πάρε και μερικά να μην μου κλωτσήσεις....:lol: :beer: :wave2:
ΡΕ !!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ ΛΕΜΕ !!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
πάρε και μερικά να μην μου κλωτσήσεις....:lol: :beer: :wave2:
Oυφ ευτυχως που εβαλες.
Παραλιγο ΠΑΛΙ να σε παρεξηγησω για κανα τυπο κακοπροαιρετο.
( προσεξες που δεν εβαλα γελακια επειδη μιλουσα σοβαρα; )