Σύνδεση

View Full Version : Λονδίνο - Σκανδιναβία - Βαλτική - Λονδίνο: Καλοκαίρι 2008

Σελίδες : 1 2 [3]

z.k.a.p.
16/02/2010, 13:38
ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΕΙΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.
1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
2. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
3. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ "ΤΙ ΕΓΙΝΕ?"

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΖΙ. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΧΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ.

ΨΑΞΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΟΥ.

Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

apapadop
16/02/2010, 15:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από G/S
<snip>
Αν είσαι ο ίδιος Αλέξανδρος που πήγε με ενα V-STROM 650 απο Λονδίνο-Ινδία (HORIZONSUNLIMITED) ποσταρισέτο και αυτό
<snip>

Ο ίδιος, με το ίδιο μηχανάκι. Με τον τάρανδο του Nordkapp ακόμα πάνω στη πολλάκις διαλυμένη & ξανα-κολλημένη Zega. Είδες πού οδηγούν οι κακές συνήθειες (ταξίδια με το μηχανάκι) αν δε τις κόψεις νωρίς; :-)

http://horizonsunlimited.com/tstories/alex

Ευχαριστώ άπαντες για τα σχόλια, χαρά μου να ξέρω πως απολαμβάνετε το διάβασμα.

Χαιρετισμούς από Βομβάη, Ινδία. Ελπίζω να καταφέρω να δραπετεύσω (επιτέλους!) προς Αθήνα σε λιγότερες από 72 ώρες. Ακόμα ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του.

guzzistas
16/02/2010, 18:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από apapadop
Ο ίδιος, με το ίδιο μηχανάκι. Με τον τάρανδο του Nordkapp ακόμα πάνω στη πολλάκις διαλυμένη & ξανα-κολλημένη Zega. Είδες πού οδηγούν οι κακές συνήθειες (ταξίδια με το μηχανάκι) αν δε τις κόψεις νωρίς; :-)

http://horizonsunlimited.com/tstories/alex

Ευχαριστώ άπαντες για τα σχόλια, χαρά μου να ξέρω πως απολαμβάνετε το διάβασμα.

Χαιρετισμούς από Βομβάη, Ινδία. Ελπίζω να καταφέρω να δραπετεύσω (επιτέλους!) προς Αθήνα σε λιγότερες από 72 ώρες. Ακόμα ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του.

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Μας έχεις στείλει λέμε!!!!!
:wave2:

thagro
16/02/2010, 21:59
Εχω μεινει τοτος παλικαρι μου.
Ειναι ενα απο τα πραγματα που μου εχουν καρφωθει στο μυαλό από τότε που πήρα τη συνονόματη αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω κάποια στιγμή.

Σε ευχαριστώ για τις εμπειρίες που μοιράστηκες μαζί μας,ελπίζω να μην σου στερήσαμε καμμία απο αυτές,εστω και για λίγο!

Με το καλο θα τα πούμε και στο επόμενο ταξιδιωτικό (σου)...

georgekostas
26/02/2010, 18:11
Μπραβο φιλε....αξιος!!!

Hillbilly
25/03/2010, 20:41
Ξερεις ειναι καποια πραγματα που απο μικρος τα σκεφτεσαι και λες θα το κανω....
ε εγω το διαβασα κ ολας....αααααααααααχ nordkapp...καπια στιγμη θα εχω και γω τοπικ με το δικο μου ταξιδιοτικο στο nordkapp...μεχρι τοτε...εχω το τοπικ αυτο να με καλυβει.....

ευγε...

FJ
04/04/2010, 21:58
Πραγματικα πολυ ωραιες φωτογραφιες. Μπραβο. Το επομενο τωρα...

Υ.Γ. Μα καλα, ολοι με βεστρομ εισαστε...????

koulis19
10/04/2010, 11:46
:beer: :beer: :beer: :beer: :a20: