Σύνδεση

View Full Version : Yamaha, τα λεφτά μου να ΄χα ???

Σελίδες : 1 [2] 3

byron
26/09/2008, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Και αρκετά ακριβό για ότι προσφέρει. :wave2:

χαχαχαχαχαχαχααααααα ...... πνίγηκα ρπμ μου

Ρε κρυφομπεμβεδάκια, μιλάς για value for money ???:confused: :smokin:

Πάρτε Tuona ρε καστανάδεςςςςςς, βάλτε και δυο τρακτερωτά λάστιχα πάνω και μετά μιλάμε για τα μπρίκια σας...:smokin:

MikeG
26/09/2008, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
χαχαχαχαχαχαχααααααα ...... πνίγηκα ρπμ μου

Ρε κρυφομπεμβεδάκια, μιλάς για value for money ???:confused: :smokin:

Πάρτε Tuona ρε καστανάδεςςςςςς, βάλτε και δυο τρακτερωτά λάστιχα πάνω και μετά μιλάμε για τα μπρίκια σας...:smokin:

Ρε Βύρωνα, αυτά που προσφέρει το Yamaha τα παίρνεις μεταχειρισμένα με 4000 euros!
Εγώ ένα 800άρι από τη Husqvarna θέλω.... :smokin: :wave2:

ggs
26/09/2008, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΑΧ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ???ΜΠΑΣ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ..:smokin:

Δεν καταλαβαίνω… τι λες ….????

προσωπικά , δεν με ενδιαφέρει αν είσαι άντρας ή γυναίκα ,μεγάλος ή μικρός , γρήγορος ή αργός ….ο στοιχειώδης σεβασμός στους συμφορουμίτες είναι υποχρεωτικός για όλους …τωρα , αν το «μπαναρισμα» το θεωρείς τιμή και την κόσμια παρατήρηση «κλάψα»…μέσα από ένα δημόσιο φόρουμ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο …σορρυ για την κλάψα

notakos600
26/09/2008, 13:16
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... (Καλογήρου σπήκινγκ).
Όλα καλά και όλα ωραία, κατέμια, γιαμαλούμπες και μπουγάτσες...
Τελικά τι παίρνει κάποιος δίνοντας 8 και 9 χιλιάρικα (υπέρογκα ποσά κατά τη γνώμη μου) σε ότι αφορά κάτι καινούργιο και όχι απλές αποσβέσεις προηγούμενων και επιτυχημένων(??) μοντέλων?

dukeandthecity
26/09/2008, 13:16
ΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ADMIN ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΑΝ...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.
αλλα πραγματικα κανε κατι γιατι μονο τη κλαψα δε μπορω.

μωρή γαλιάντρα ξετακουνοτη γιατι πειράζεις τα παιδάκια ρε?

ελα καλέ στα αντρικά - βαυαρικά εργαλεία να σου δείξουμε τι εστί δαμασκυνο. :hypnotize

αντε κανε και καμμια δουλεια γιατι οτι δεν εγραψες 3 μήνες τα έγραψες τώρα.

:lol: :lol: :ninja:

XTMPAM
26/09/2008, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Κοίτα παλικαράκι ,

Μπορούμε να κάνουμε διαμάχη με χαβαλέ και πειράγματα για χιλιάδες σελίδες και όλα ΟΚ….

Το να ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ανθρώπους που δεν τους ξέρουμε είναι άλλο πράγμα…

Μπορεί να έχεις χιλιάδες μηνύματα , να είσαι κολλητός με τους admins , να νομίζεις ότι το forum είναι δικό σου ,αλλά αυτό ΔΕΝ σου δίνει το δικαίωμα να υπερβαίνεις τους κανόνες του …

Παληκαρι παλι καλα που δε σε ξερει προσωπικα το παληκαρακι!Ρωτα και μας τι τραβαμε καθε μερα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
26/09/2008, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Δεν καταλαβαίνω… τι λες ….????

προσωπικά , δεν με ενδιαφέρει αν είσαι άντρας ή γυναίκα ,μεγάλος ή μικρός , γρήγορος ή αργός ….ο στοιχειώδης σεβασμός στους συμφορουμίτες είναι υποχρεωτικός για όλους …τωρα , αν το «μπαναρισμα» το θεωρείς τιμή και την κόσμια παρατήρηση «κλάψα»…μέσα από ένα δημόσιο φόρουμ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο …σορρυ για την κλάψα Προσωπικα και μενα στα αρχ!@! μου φιλε τη πλακα μου κανω.
αν εσυ παλι απλα κανεις το δικηγορο του αλλου ..κανε και τον δικο μου μια τσαμπα και υπερασπισου με σε παρακαλω πολυ που με εθιξε λεγοντας με ¨αυτη¨ενω ειναι ειμαι αυτος.εχω προσβληθει προσωπικα σου λεω.

σε παρακαλω να κανεις ενα ποστ και για μενα ε?γιατι το χω παρει κατακαρδα

υ.γ: ελα περπατα τωρα που βγηκες να κανεις τον ρομπεν του φορουμ και να μου πεις για δικαιωματα και υποχρεωσεις.

notakos600
26/09/2008, 13:22
υ.γ: ελα περπατα τωρα που βγηκες να κανεις τον ρομπεν του φορουμ και να μου πεις για δικαιωματα και υποχρεωσεις. [/B][/QUOTE]

:lol: :lol: :lol:

Μα την παναγία δεν παίζεσαι ρε φούστη μου, άκου ρομπέν του φόρουμ. :beer: :beer:

dukeandthecity
26/09/2008, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
Παληκαρι παλι καλα που σε ξερει προσωπικα το παληκαρακι!Ρωτα και μας τι τραβαμε καθε μερα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βρε καλως τον σωτήρη μίνι του φόρουμ !!!!:D

DUKASII
26/09/2008, 13:25
ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΡΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ .ΑΧ ΑΧ
ΑΧ
ΑΧ
ΑΧΑΧΑΧ
:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :beer:

Anty12
26/09/2008, 13:26
Μανούλααααα :uplate:

Μη τα πετάς έτσι ρε Αnty... σαν τον woody woodpecker είναι το πράμα :look:

Εδώ είστε ρε .....και νόμισα έπεσε λεπίδι.....:lol:

Βύρωνα , απάνω δεξιά εκείνο το GS-Killer πως σου φάνηκε....:rolleyes:

Anty12
26/09/2008, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
μωρή γαλιάντρα ξετακουνοτη γιατι πειράζεις τα παιδάκια ρε?

ελα καλέ στα αντρικά - βαυαρικά εργαλεία να σου δείξουμε τι εστί δαμασκυνο. :hypnotize

:lol: :lol: :ninja:

Δε μΕ λες ρε φλώρε........
έμαθες να μην σαβουριάζεσαι χωρίς ABS ,ή θα πάω με άλλον στα πηγάδια :confused:

dukeandthecity
26/09/2008, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Δε μΕ λες ρε φλώρε........
έμαθες να μην σαβουριάζεσαι χωρίς ABS ,ή θα πάω με άλλον στα πηγάδια :confused:

γ@μησε το μωρε, θα περιμένω το bmw killer να βγεί απο το εξώφυλλο :lol: :lol:

XTMPAM
26/09/2008, 13:31
βρε καλως τον σωτήρη μίνι του φόρουμ !!!!:D

οεοεοεοεοεοεοε!!!τι λεει ρε?τα μαθες?το πουλησα το κτμ!!αντε με τα μπουρδελα!περιμενα μπας παθει τιποτα αλλα εκει αυτο!!

Λεω να παρω ενα σουπα τενερε!ωπ λαθος!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Anty12
26/09/2008, 13:34
γ@μησε το μωρε, θα περιμένω το bmw killer να βγεί απο το εξώφυλλο :lol: :lol:
Α γιασα.....:beer:

Όχ' τιποτ' άλλο....
αλλά μη γ@μιώμαστε όλη μέρα στα ημπεϊα για να στην ξανασουλουπώσουμε μετά την χαμηλοκόλα σου....

byron
26/09/2008, 13:36
Βύρωνα , απάνω δεξιά εκείνο το GS-Killer πως σου φάνηκε....:rolleyes:

Τι να σου πω ρε Αντυ;
Απ΄την μια γελοίο και απ΄την άλλη τραγικό..

Στα SS ή στα καθαρόαιμα enduro, οι σχεδιαστές έχουν κάποιους συγκεκριμένους στόχους.
Συνήθως είναι πρόκληση να νικήσεις τον πρώτο της κατηγορίας αλλά εδώ, που είναι η δυσκολία ακριβώς;;;

Το GS ζυγίζει 300 κιλά άδειο
---//-- βγάζει 90 ίππους
---//--- κοστίζει όσο ένα μικρό διαμέρισμα
---//--- έχει προβλήματα ποιότητας οπως παραδέχτηκαν οι ίδιοι.

Τί στον φούτσο είναι δύσκολο να κερδίσει κάποιος;; :confused: Το πουλ μουρ στα φανάρια;

MikeG
26/09/2008, 13:37
Τι να σου πω ρε Αντυ;

Στα SS ή στα καθαρόαιμα enduro, οι σχεδιαστές έχουν κάποιους συγκεκριμένους στόχους.
Συνήθως είναι πρόκληση να νικήσεις τον πρώτο της κατηγορίας αλλά εδώ, που είναι η δυσκολία ακριβώς;;;

---//-- βγάζει 90 ίππους

Τί στον φούτσο είναι δύσκολο να κερδίσει κάποιος;; :confused: Το πουλ μουρ στα φανάρια;

Υπάρχει και το 800:D & στα φανάρια μόνο το 990 το τρώει (δε ξέρω για το tiger). :wave2: :lol: :lol:

byron
26/09/2008, 13:41
Υπάρχει και το 800:D

Και πόσο έχει αυτό ρε φιλαράκι; 7-8000 χιλιάρικα;

notakos600
26/09/2008, 13:43
Όσον αφορά το τενέρε το καινούργιο που το ζαχάρωνα και εγώ το παραδέχομαι τι το καινούργιο προσφέρει για τα φράγκα του?
Πέταξαν ένα πεντάμετρο σωληνωτό στο ένα ρομποτάκι και το έκανε πλαίσιο, το άλλο ρομποτάκι τράβηξε από το ράφι τον γραφικό πια μιναρέλι, λες και σταμάτησε η κατασκευή κινητήρων μετά από αυτόν και το τρίτο ρομποτάκι που το έπαιζε κι έξυπνο ανέλαβε τα φανταστικής σύλληψης πλαστικά.
Ε λοιπόν όχι, δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι μαρκετίστικα μια εταιρεία σαν τη γιαμάχα.
Προσωπική άποψη εκφράζω και δεν με ενδιαφέρουν οι αντιπαραθέσεις και τα κουραφέξαλα.
ΧΤ 600 έχω αλλά αυτά που δεν μου αρέσουν τα λέω και θα τα λέω.

MikeG
26/09/2008, 13:44
Και πόσο έχει αυτό ρε φιλαράκι; 7-8000 χιλιάρικα;

Συμφωνώ ότι είναι υπερεκτιμημένο όσον αφορά τη τιμή.
10800 με ABS.
Τέλος πάντων. Εγώ περίμενα το Tenere πολύ καλύτερο...
Τώρα ας περιμένουμε καμιά άλλη εταιρία για 800 κυβικά on-off. :wave2:

Anty12
26/09/2008, 13:59
Τι να σου πω ρε Αντυ;

---//-- βγάζει 90 ίππους

Αυτά σκέφτομαι και ' γω .......

Οι μ@λάκες δεν πάνε να δημιουργήσουν εξελίξεις, ακολουθούν αυτές των Βαυβαρών......
Έτσι και φτιάξαν ένα αντι-GS , και το χρεώσουν πάνω από 12 χαρτιά , θα πάει αλά Transalp και ακόμα παρακάτω.

Απ΄ την άλλη μεριά, πολλά καντάρια όνομα ΡΠΣΜ .....
ότι και να λέμε δεν μπορεί , κάποιον μηχανικό γύρω στα 50 θα έχουν στα σχεδιαστήρια τους....

Anty12
26/09/2008, 14:05
Συμφωνώ ότι είναι υπερεκτιμημένο όσον αφορά τη τιμή.
10800 με ABS.
Τέλος πάντων. Εγώ περίμενα το Tenere πολύ καλύτερο...
Τώρα ας περιμένουμε καμιά άλλη εταιρία για 800 κυβικά on-off. :wave2:

Ρε Μικέ .....
ξέρεις την μέντα μου για το 800.....
Με κάτω από 12 χιλιάρικα ΔΕΝ έβγαινε από την τζαμαρία , με τίποτα
Τα 10800 είναι σκουλικάκι στ' αγκίστρι .......

MikeG
26/09/2008, 14:06
Ρε Μικέ .....
ξέρεις την μέντα μου για το 800.....
Με κάτω από 12 χιλιάρικα ΔΕΝ έβγαινε από την τζαμαρία , με τίποτα
Τα 10800 είναι σκουλικάκι στ' αγκίστρι .......

Ανάλογα τον εξουσιοδοτημένο. & δε μπορούσες να το παραγγείλεις όπως εσύ ήθελες?
Εδώ το παίρνεις & γυμνό (χωρίς το ABS). 10000 ντούκου :wave2:

dukeandthecity
26/09/2008, 14:10
Τι να σου πω ρε Αντυ;

---//-- βγάζει 90 ίππους

300 κιλά άδειο ουτε στον dukasII μην το πεις (ελπίζω να μην μιλάς για το adv) :lol:
τους 90 ίππους δεν τους σχολιάζω γιατί όντως είναι ψόφιο για 1200 cc
τα προβλήματα ποιότητας που παραδέχτηκαν οι ίδιοι (σε σχέση με άλλους που κάνουν το παγώνι) είναι αποτέλεσμα του να προλάβουν να ικανοποιήσουν την αυξημένη ζήτηση. Βέβαια όταν η ποιότητα πέφτει για να προλάβεις τις παραγγελίες τόσο κοστίζει (σε χρήματα) παραπάνω (με ανακλήσεις κλπ) αλλά και σε φήμη περισσότερο.

Αλλά και η ποιότητα που πέφτει, πέφτει απο ένα υψηλό (γερμανικό) στάνταρ. Οτι κάνει ένα σκασμό λεφτά δεν αντιλέγει κανένας. Αλλα αν συνυπολογίσεις τι προσφέρει σε έξτρα δεν είναι πολύ ακριβότερο απο τον ανταγωνισμό.

Οσό για το πουλ μουρ, είτε μας αρέσει είτε όχι κοστολογείται. και ενσωματώνεται στην τιμή.

Anty12
26/09/2008, 14:11
Ανάλογα τον εξουσιοδοτημένο. & δε μπορούσες να το παραγγείλεις όπως εσύ ήθελες?
Εδώ το παίρνεις & γυμνό (χωρίς το ABS). 10000 ντούκου :wave2:

Αυτό λέω......
γυμνό ???...... και να μου φύγει απ' τα χέρια , και να ψάχνω χιλιάρικα μετά.
Άσε που στα τέτοια τους το ντούκου....
Δίπλα ο άλλος πωλητής , πούλαγε τζιπ 60 χιλιάρικα.....με μένα θα ασχοληθεί..:confused:

MikeG
26/09/2008, 14:14
Αυτό λέω......
γυμνό ???...... και να μου φύγει απ' τα χέρια , και να ψάχνω χιλιάρικα μετά.
Άσε που στα τέτοια τους το ντούκου....
Δίπλα ο άλλος πωλητής , πούλαγε τζιπ 60 χιλιάρικα.....με μένα θα ασχοληθεί..:confused:

Το ντουκου δε το εννοούσα cash, εννοούσα ότι πουλιέται κανονικά με 10000.
Σε πληροφορώ ότι τις 2 μέρες που το οδήγησα χωρίς το ABS δεν είχα κανένα πρόβλημα, το αντίθετο μάλιστα:blush: :blush:
Επίσης το μηχανάκι είναι πολύ πιο ελαφρύ σε αίσθηση από το tenere που πήρα για μια βόλτα τη προηγούμενη βδομάδα & απλά απογοητέυτηκα..... Ψόφιο...

:wave2:

Anty12
26/09/2008, 14:15
300 κιλά άδειο ουτε στον dukasII μην το πεις (ελπίζω να μην μιλάς για το adv) :lol:
τους 90 ίππους δεν τους σχολιάζω γιατί όντως είναι ψόφιο για 1200 cc
τα προβλήματα ποιότητας που παραδέχτηκαν οι ίδιοι (σε σχέση με άλλους που κάνουν το παγώνι) είναι αποτέλεσμα του να προλάβουν να ικανοποιήσουν την αυξημένη ζήτηση. Βέβαια όταν η ποιότητα πέφτει για να προλάβεις τις παραγγελίες τόσο κοστίζει (σε χρήματα) παραπάνω (με ανακλήσεις κλπ) αλλά και σε φήμη περισσότερο.

Αλλά και η ποιότητα που πέφτει, πέφτει απο ένα υψηλό (γερμανικό) στάνταρ. Οτι κάνει ένα σκασμό λεφτά δεν αντιλέγει κανένας. Αλλα αν συνυπολογίσεις τι προσφέρει σε έξτρα δεν είναι πολύ ακριβότερο απο τον ανταγωνισμό.

Οσό για το πουλ μουρ, είτε μας αρέσει είτε όχι κοστολογείται. και ενσωματώνεται στην τιμή.

Για πες ρε στο forum , πόσες μέρες σου είπανε ραντεβού για service στα 5000χλμ...για πες..:mad:

Για πες σε πόσες μέρες σου φτιάξαν την ανάκληση...χωρίς να σε πάρουν τηλέφωνο κιόλας...για πες....:rolleyes:

Για πες πόσες ανακλήσεις έχει μονάχα η 2007....για πες....:lol:

dukeandthecity
26/09/2008, 14:18
Για πες ρε στο forum , πόσες μέρες σου είπανε ραντεβού για service στα 5000χλμ...για πες..:mad:

Για πες σε πόσες μέρες σου φτιάξαν την ανάκληση...χωρίς να σε πάρουν τηλέφωνο κιόλας...για πες....:rolleyes:

Για πες πόσες ανακλήσεις έχει μονάχα η 2007....για πες....:lol:

για πες τι μάρκα είναι το κράνος σου ? :lol: :wave2:

DUKASII
26/09/2008, 14:20
για πες τι μάρκα είναι το κράνος σου ? :lol: :wave2: KALA RE MALAKA ESENA SE EIXA GIA ANTRAKI...
TI PHGES KAI PHRES BMW???? :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:

Tpap
26/09/2008, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ε λοιπόν όχι, δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι μαρκετίστικα μια εταιρεία σαν τη γιαμάχα.

γιατί τι είναι η γιαμάχα, για να μπορεί να ξεφύγει από τους χαρτογιακάδες/χοντρόκωλους μαρκετίστες...?

πάρτε το χαμπάρι...ΑΥΤΟΙ είναι πλέον εκείνοι που κανονίζουν τι μηχανάκια θα αγοράσετε, τι θα σας αρέσει και τι όχι...

ΑΥΤΟΙ κανονίζουν να εκταμιεύετε ποσά που θα αγοράζατε σπίτια για μηχανάκια αμφιβόλου χρηστικότητος/αξιοπιστίας/εμφάνισης...(βάλτε ότι άλλο θέτε)

οι απλοί μηχανικοί-σχεδιάστές-αναβάτες-γνώστες-μερακλήδες απολύθηκαν, συνταξιοδοτήθηκαν, παραγκωνίστηκαν...γιατί ήταν αντιαποδοτικοί, ενοχλούσαν και υπέσκαπταν τον λαμπρόν στάδιον δόξης της εταιρείας...

άρε σοιχιρο βρεγμένη σανιδα που θένε όλοι...σίγουρα θα στριφογυρίζει στον τάφο του...

@μικε: ήμαρτον ρε φίλε με τα μπεεμβε...εσύ είσαι χειρότερος και από τον ροαδ με το χμαχ.
ακου 12χιλ για ένα 800.

@νοτάκος: κοίτα εδώ ρε, τι πλύση του έχουν κάνει...οι φίλοι σου οι μαρκετίστες:

και γουστάρουν κιόλα.

sniper
26/09/2008, 14:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
....

άρε σοιχιρο βρεγμένη σανιδα που θένε όλοι...σίγουρα θα στριφογυρίζει στον τάφο του...
.....

Για την Γαμάχα μιλάμε εδώ....

Να ανακαλέσεις! :D

MikeG
26/09/2008, 14:23

@μικε: ήμαρτον ρε φίλε με τα μπεεμβε...εσύ είσαι χειρότερος και από τον ροαδ με το χμαχ.

Είναι γνωστό η αντιπάθεια που βγάζεις στου Βαυαρούς γι'αυτό δε σε λαμβάνω υπόψιν. Επίσης γενικά να ξέρεις ότι συμπαθώ αρκετά ευρωπαϊκά μηχανάκια.. Θα το δεις σε διάφορα thread. & στη τελική στη προκειμένη περίπτωση το μόνο on-off κάτω από 900 κυβικά είναι το BMW.
Ο καθένας κολλάει όπου θέλει....... :wave2:

Tpap
26/09/2008, 14:27
Είναι γνωστό η αντιπάθεια που βγάζεις στου Βαυαρούς γι'αυτό δε σε λαμβάνω υπόψιν.

Λάθος, γιατί ΕΧΩ μπεεμβε.
Ας είναι του '56.

MikeG
26/09/2008, 14:28
Λάθος, γιατί ΕΧΩ μπεεμβε.
Ας είναι του '56.

Για άλλους λόγους το έχεις. Αν ήταν του 96 ή του 06 δεν νομίζω να το είχες :wave2:

Anty12
26/09/2008, 14:30
για πες τι μάρκα είναι το κράνος σου ? :lol: :wave2:

Το οποίο το πουλάω και 350 Ε κιόλας .......και έχω και μπουφάν ΚΤΜ άμα λάχει να ουμ....:smokin:

εσένα τώρα το imobiliser δουλεύει , ή θα καπνίσουμε πάλι κάνα πακέτο τσιγάρα περιμένοντας το BMW service... :confused:

Που να ήσουν και μαζί στον αυχένα.......θα μας ξέσκιζαν οι Ελληνικοί ποιμενικοί μέχρι να πάρει μπρος το χρέπι σου...
Αϊντε ρε για αντβέτσουρ στην Αριστοτέλους ....θα γίνεται και πατεράδες αύριο-μεθαύριο

Tpap
26/09/2008, 14:32
Αν ήταν του 96 ή του 06 δεν νομίζω να το είχες :wave2:

είναι προφανές.

Για άλλους λόγους το έχεις.wave2:

Γιαπές σε παρακαλώ τους λόγους που το έχω.

Γιατί τα βράδυα στριφογυρίζω, όταν δεν με παίρνει ύπνος και αναρωτιέμαι γιατί να το έχω άραγε....

peskandritsos
26/09/2008, 14:33
Ρε δουκας εχει καταντησει λιγο βαρετος.
Μηπως εισαι απο τους τυπους που ψαχνουν ολη μερα να βρουν κατι για αντιπαραθεση και με αυτο τον τροπο βγαζουν τον κομπλεξισμο τους???
Δηλαδη μπηκες σε ενα φορουμ που δεν σου αρεσει το θεμα για το οποιο συζηταγαμε και εχεις αναλωσει ολο σου το πρωινο για να ειρωνευεσαι??
Αληθεια κερδιζεις τιποτα απο αυτο???
Εχεις μηπως και κανενα αφεντικο και σε πληρωνει κανονικο μεροκαματο νομιζοντας οτι δουλευεις κιολας??Καλος μλκς θα ειναι και αυτος.
Το οτι δεν συμφωνεις με την επιλογη της μηχανης που μου αρεσει εμενα δεν σημαινει οτι αυτο σου δινει και το δικαιωμα να αφηνεις υπονοουμενα για το πως σκεφτομαι εγω και ορισμενοι αλλοι.
Αλλα ουτε και να μιλας προσβλητικα.
Και για το αυτη εχεις εν μερει ενα δικιο αλλα γυρνα λιγο πιο πισω και αν εχεις λιγο μυαλο θα καταλαβεις ποιος αρχισε να ανεβαζει τους τονους.(Α! δικηγορο δεν χρειαζομαι απλως ειχα φυγει για λιγο)

MikeG
26/09/2008, 14:33

Γιαπές σε παρακαλώ τους λόγους που το έχω.

Γιατί τα βράδυα στριφογυρίζω, όταν δεν με παίρνει ύπνος και αναρωτιέμαι γιατί να το έχω άραγε....

Δε νομίζω να χρειάζεται να σου απαντήσω.........
Είναι προφανές.... The end :wave2:

dukeandthecity
26/09/2008, 14:34
KALA RE MALAKA ESENA SE EIXA GIA ANTRAKI...
TI PHGES KAI PHRES BMW???? :lol: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:

ήταν μια στιγμή αδυναμίας :blush: :blush:

αλλα ρε μαστορα bmw πηραμε όχι suzuki (φτου κακά) :a22:

dukeandthecity
26/09/2008, 14:38
Αϊντε ρε για αντβέτσουρ στην Αριστοτέλους ....θα γίνεται και πατεράδες αύριο-μεθαύριο

λάκη... πόσα χλμ έχει η τσαγιέρα σου ? :D

Anty12
26/09/2008, 14:43
λάκη... πόσα χλμ έχει η τσαγιέρα σου ? :D

Σε ποιο υψόμετρο αγοράκι...?????

DUKASII
26/09/2008, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ρε δουκας εχει καταντησει λιγο βαρετος.
Μηπως εισαι απο τους τυπους που ψαχνουν ολη μερα να βρουν κατι για αντιπαραθεση και με αυτο τον τροπο βγαζουν τον κομπλεξισμο τους???
Δηλαδη μπηκες σε ενα φορουμ που δεν σου αρεσει το θεμα για το οποιο συζηταγαμε και εχεις αναλωσει ολο σου το πρωινο για να ειρωνευεσαι??
Αληθεια κερδιζεις τιποτα απο αυτο???
Εχεις μηπως και κανενα αφεντικο και σε πληρωνει κανονικο μεροκαματο νομιζοντας οτι δουλευεις κιολας??Καλος μλκς θα ειναι και αυτος.
Το οτι δεν συμφωνεις με την επιλογη της μηχανης που μου αρεσει εμενα δεν σημαινει οτι αυτο σου δινει και το δικαιωμα να αφηνεις υπονοουμενα για το πως σκεφτομαι εγω και ορισμενοι αλλοι.
Αλλα ουτε και να μιλας προσβλητικα.
Και για το αυτη εχεις εν μερει ενα δικιο αλλα γυρνα λιγο πιο πισω και αν εχεις λιγο μυαλο θα καταλαβεις ποιος αρχισε να ανεβαζει τους τονους.(Α! δικηγορο δεν χρειαζομαι απλως ειχα φυγει για λιγο) ρε το δικηγορο σου τον συμβουλευτηκες πριν μιλησεις?:rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

ειμαι απο τους τυπους που λες ναι.
μπηκα σε ενα φορουμ και διαβαζω οτι γουσταρω απανταω οτι γουσταρω..μου απανταει οποιος θελει και τουμπαλιν.δε δουλευω τρωω τα λεφτα του μπαμπα ακομα.
το οτι δε συμφωνω ειναι δικαιωμα μου και το να αφηνω επισης υπονοουμενα.
το να προσβαλω που δε το εκανα....το δικαιωμα μου το δωσες εσυ ρε μαστορα αποκαλωντας με αυτην.

τους τονους δε τους ανεβασα ποτε απαντησα ειρωνικα στις ειρωνικες απαντησεις που εδωσες με στιλ στο παλικαρι που τολμησε να γραψει την αποψη του..και ωω τι λαθος ειχε κτμ.

κανε μου λοιπον τη χαρη και αν βαρεθηκες μη ξαναασχοληθεις μαζι μου οπως λαθος εγραψες οτι δε θα κανεις στο δευτερο σου ποστ αφου πρωτα με ειπες γυφτοαναιδη!!(σικ) και αναξιο εκτιμησης (μαλακια) απο μερους σου.
τωρα μαλλον με εκτιμησες και μου ξαναμιλας αφου πρωτα προσπαθησες να μα κανεις αυτη??(εχει πεσει πεινα και τα βλεπεις ολα ροζ?)
:lol: :rotflmao: :lol:

τεσπα καλη καρδια ρε και μη μασας.

sniper
26/09/2008, 14:49
ρε .... μασας.

Πότε έμαθες να γράφεις ρε; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

peskandritsos
26/09/2008, 14:50
Για πες μας ρε γνωστη κανα αξιοπιστο γιαμαπα να μαθουμε και εμεις που τα εχουμε για το πουτσο τελειως τα συγκεκριμενα μηχανακια.
και ποιο λες ομορφο το τενερε το 660??με τα μπαρσπιε του ΧΤ 125 ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΝ-ΟΦΦ ΜΗΧΑΝΑΚΙ??? Α ΡΕ ΓΝΩΣΤΗ... και αυτο ειναι το γουστο ολων εδω μεσα?
και συμπερανες εσυ οτι μπορεις να τη "λες" σε οποιον εχει αλλη αποψη ε?

εσυ παλι μπορει να θυσιαζες και τη κόρη σου στη γιαμαχα για να μη παρεις αλλη μαρκα μοτοσκυκλετα.
εμας τι μας ενδιαφερει αυτο?
θυσιασε εσυ οτι θες αλλα μηχανη να συγκριθει με τα αντιστοιχα που αναφερεις δε θα χεις ?θα χεις?
παρε ενα παπακι λοιπον θυσίασε εκει οτι προσφερει η μοτοσυκλετα και μη μας τα ζαλίζεις.

γιναν και τα γιαμαχα αξιοπιστα τωρα ξαφνικα.κανα tps οπως του 660 να μην εχει το 1200 μονο και τρεχετε και δε φτανετε.

εβγαλε τωρα η γιαμαπα το 660 με..μολις 216 κιλα λεει..ον-οφφ εργαλειο.του βαλε και ενα τενερε πανω και χεστηκε η φατμε στο γεντι κουλε.
απο προοδο το μηχανακι 0 φυσικα..αλλα οσο υπαρχουνε θυματα που θυσιαζουνε οσα μπορουν να εχουνε απο εξελιξη σε μια μοτοσυκλετα -για ενα αυτοκολλητο τενερε...θα πουλαει.
οποτε ποιος ο λογος.
γιαμαχα ..τα λεφτά μου να χα.
:bawl: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: Σου θυμιζω το πρωτο σου ποσταρισμα...
Ο νοων νοειτο...

Anty12
26/09/2008, 14:53
ΤΕΛΙΚΑ....

θα μΕ πει κανείς γιατί έκανα μ@λακία που πήρα ΥΑΜΑΠΑ και μάλιστα Τeneκe......:confused:

Αμα είναι να το πουλήσω , και να συμαζευτώ πια , και να πάρω κάνα απ' αυτά που γράφει στο manual "500 ml λαδάκι ανά 1000 χλμ είναι λογικό ...μη φοβάσαι" :D

Tpap
26/09/2008, 14:54
The end :wave2:

Το τέλος μαικ είναι ότι ενώ έχω μπεεμβε, ταυτόχρονα μπορώ να είμαι αντικειμενικός, αυστηρός όσο αυστηρά είναι τα € σήμερα, και άμα λάχει την απορρίπτω κιόλας αβίαστα.

Αντίθετα, ενώ κι εσύ έχεις μπεεμβε, δηλώνεις το παρακάτω συνεχίζοντας να εξυμνείς την έλικα.

Ο καθένας κολλάει όπου θέλει....... :wave2:

Αυτή είναι η διαφορά μας.
Ελπίζω να μην σε στεναχώρησα με το ύφος μου.

Όβερ και έξω.

ΤΕΛΙΚΑ....θα μΕ πει κανείς γιατί έκανα μ@λακία που πήρα ΥΑΜΑΠΑ και μάλιστα Τeneκe......:confused: :D
Δεν έκανες μ@λ@κία.

Αφού έτσι κι αλλίώς θα την δώκεις ανταλλαγή μόλις έλθει το 1200.:wave2:

peskandritsos
26/09/2008, 14:55
ΤΕΛΙΚΑ....

θα μΕ πει κανείς γιατί έκανα μ@λακία που πήρα ΥΑΜΑΠΑ και μάλιστα Τeneκe......:confused:

Αμα είναι να το πουλήσω , και να συμαζευτώ πια , και να πάρω κάνα απ' αυτά που γράφει στο manual "500 ml λαδάκι ανά 1000 χλμ είναι λογικό ...μη φοβάσαι" :D Μηπως εχεις τσακωθει με το συνεργειο σου?? :D

DUKASII
26/09/2008, 14:57
Σου θυμιζω το πρωτο σου ποσταρισμα...
Ο νοων νοειτο... ε που σε προσβαλα ρε αγορινα μου εσυ ευαισθητη που θες και μηχανη ον οφ??πες μου που να πεσω να ζηταω συγνωμες και τα ρεστα μου.

:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl:

χαιντι εσυ αφου ξερεις τον πολιτοδουκα...και μονο αυτο αρκει για να πουλησεις το μηχανακι και να κανεις αλλαγη φυλου μπας και σε γλυκοτοιταξει το ατακτο αγορι..στα βουνα ποου πατε.
τωρα το τενερε καλο ειναι και η γιαμαπα γαμει και δερνει σαν εταιρια ειδικα στην ελλαδα ..εγω απλα μπηκα να περασω ευχαριστα και να δω αν υπαρχουνε ακομα παθιασμενα αγορια στο μοτο.

οκ σχολασα ρε τα λεμε.
:lol: :rotflmao: :wave2: :beer:

DUKASII
26/09/2008, 14:59
αχ μη με κολαζετε τωρα με λαδια και ποσο καινε..γιατι ο κολλητος μου με το ΤΔΜ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΠΑΡΑ ΒΑΖΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕ ΚΑΙΩ ΣΤΑΛΑ ΓΙΑΜΑΠΑ ΤΟΥ...

ΜΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΑΣΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΡΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.:evil:

dukeandthecity
26/09/2008, 15:00
να πάρω κάνα απ' αυτά που γράφει στο manual "500 ml λαδάκι ανά 1000 χλμ είναι λογικό ...μη φοβάσαι" :D

έλα καραμέλες, ροξ πασατέμπος για την πείνα παιδία :lol: :lol:

143225

Anty12
26/09/2008, 15:01
Μηπως εχεις τσακωθει με το συνεργειο σου?? :D

Όχι ρε ...ο Μένιος είναι χρυσό παιδί.......:D
Άσε που με το κ@λοTeneκe.....έχω να πατήσω...από πότε ήταν να δεις??...ααα ναι μωρέ...απ' το πρώτο service.......

Τ' ακούς Δούκα..:confused:

όχι ο ΙΙ ...ο άλλος απ' την πόλη....

DUKASII
26/09/2008, 15:03
Όχι ρε ...ο Μένιος είναι χρυσό παιδί.......:D
Άσε που με το κ@λοTeneκe.....έχω να πατήσω...από πότε ήταν να δεις??...ααα ναι μωρέ...απ' το πρώτο service.......

Τ' ακούς Δούκα..:confused:

όχι ο ΙΙ ...ο άλλος απ' την πόλη.... ε και εγω να πω εδω πως συνεργειο με τη σουζουκαρα δε παω ποτε.
μια φορα που πηγα ομως..ετσουξε...:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl:

απο τοτε...ουτε απεξω δε περναω.

peskandritsos
26/09/2008, 15:05
ε που σε προσβαλα ρε αγορινα μου εσυ ευαισθητη που θες και μηχανη ον οφ??πες μου που να πεσω να ζηταω συγνωμες και τα ρεστα μου.

:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl:

χαιντι εσυ αφου ξερεις τον πολιτοδουκα...και μονο αυτο αρκει για να πουλησεις το μηχανακι και να κανεις αλλαγη φυλου μπας και σε γλυκοτοιταξει το ατακτο αγορι..στα βουνα ποου πατε.
τωρα το τενερε καλο ειναι και η γιαμαπα γαμει και δερνει σαν εταιρια ειδικα στην ελλαδα ..εγω απλα μπηκα να περασω ευχαριστα και να δω αν υπαρχουνε ακομα παθιασμενα αγορια στο μοτο.

οκ σχολασα ρε τα λεμε.
:lol: :rotflmao: :wave2: :beer: Το πρωτο που γραφεις ειναι λιγο.....εμ πως να το πω???Ατοπο??Δηλαδη γιναμε και φιλοι??Θα παμε και βολτιτσα μαζι? :beer: Αν δεν χαλασει το ΚΤΜ!!!:evil:

sniper
ε και εγω να πω εδω πως συνεργειο με τη σουζουκαρα δε παω ποτε.
μια φορα που πηγα ομως..ετσουξε...:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :bawl:

απο τοτε...ουτε απεξω δε περναω.

με το ΚΤΜ όμως;

Κύριος... κάθε 5Κ εκεί, με σακάκι και χαρτοφύλακα... με το μπαγιόκο.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anty12
και να κανεις αλλαγη φυλου μπας και σε γλυκοτοιταξει το ατακτο αγορι..στα βουνα ποου πατε.

Άστα να παν στο δι@ολο....
Είναι και η κυρά του στο μήνα της .........πενηντάρικα πετάει κάτω και δεν σκύβω μιλάμε...:lol:

sniper
Το πρωτο που γραφεις ειναι λιγο.....εμ πως να το πω???Ατοπο??Δηλαδη γιναμε και φιλοι??Θα παμε και βολτιτσα μαζι? :beer: Αν δεν χαλασει το ΚΤΜ!!!:evil:

Πήρες ΚΤΜ; :confused:

DUKASII
26/09/2008, 15:06
Το πρωτο που γραφεις ειναι λιγο.....εμ πως να το πω???Ατοπο??Δηλαδη γιναμε και φιλοι??Θα παμε και βολτιτσα μαζι? :beer: Αν δεν χαλασει το ΚΤΜ!!!:evil: κοιτα σουζουκι εχω αλλα αμα τη βρισκεις με κτμ να παρω κτμ.

DUKASII
26/09/2008, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
με το ΚΤΜ όμως;

Κύριος... κάθε 5Κ εκεί, με σακάκι και χαρτοφύλακα... με το μπαγιόκο.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ναι με το κμτ ειχα παει μια φορα να αλλαξω το συμπλεκτη..
ε..
απο τοτε..
δε ξαναπατησα συμπλεκτη..

εσυ τι εγινε ρε ??το κανες 3κυλινδρο τελικα το χοντα η ακομα προσπαθεις??:winka:

dukeandthecity
26/09/2008, 15:11
Άσε που με το κ@λοTeneκe.....έχω να πατήσω...από πότε ήταν να δεις??...ααα ναι μωρέ...απ' το πρώτο service.......[/SIZE]

απο το πρώτο σερβις ???? αφου έχεις 2,5Κ χλμ ολα και όλα ρε κ@λο:a024:

sniper
ναι με το κμτ ειχα παει μια φορα να αλλαξω το συμπλεκτη..
ε..
απο τοτε..
δε ξαναπατησα συμπλεκτη..

εσυ τι εγινε ρε ??το κανες 3κυλινδρο τελικα το χοντα η ακομα προσπαθεις??:winka:

Διάταξη προσπαθώ ν' αλλάξω τώρα.... :lol:

peskandritsos
κοιτα σουζουκι εχω αλλα αμα τη βρισκεις με κτμ να παρω κτμ. Καλα τωρα μ εστειλες...:dizzy:
Και τι γραφεις τοσες ωρες για τα ΚΤΜ??:dizzy: :dizzy:

MikeG
Το τέλος μαικ είναι ότι ενώ έχω μπεεμβε, ταυτόχρονα μπορώ να είμαι αντικειμενικός, αυστηρός όσο αυστηρά είναι τα € σήμερα, και άμα λάχει την απορρίπτω κιόλας αβίαστα.

Αντίθετα, ενώ κι εσύ έχεις μπεεμβε, δηλώνεις το παρακάτω συνεχίζοντας να εξυμνείς την έλικα.

Αυτή είναι η διαφορά μας.
Ελπίζω να μην σε στεναχώρησα με το ύφος μου.

Όβερ και έξω.

Θεωρώ ότι και εγώ είμαι (με τα δικά μου δεδομένα) αντικειμενικός. Για τα ευρώ συμφωνώ & επαυξάνω. Όμως δε μπορούμε να πατάμε μόνο πάνω σε αυτά & έτσι λοιπόν άχρηστα τα μηχανάκια. Άχρηστα είναι σχεδόν όλα με αυτή τη λογική.
Δεν εξυμνώ τον έλικα. Δε με ξέρεις γενικά καλά & σα να έχεις δει μόνο κάποια δικά μου post.

Στο θέμα μας τώρα, θέλω να αλλάξω το "μεγάλο" μου μηχανάκι με κάτι μεγαλύτερο & με τα τώρα δεδομένα μόνο το BMW F800GS & το KTM 990 adv με καλύπτουν-μου αρέσουν.
& αν σκεφτώ τα ευρώ το BMW είναι σαφώς πιο οικονομικό σε θέμα βενζίνας αλλά & άλλων όπως ασφάλεια, τέλη. Έτσι λοιπόν τελικά θεωρώ πολύ πιο συμφέρον το BMW.
Απόψεις & γούστα.....

sniper
26/09/2008, 15:12
Καλα τωρα μ εστειλες...:dizzy:
Και τι γραφεις τοσες ωρες για τα ΚΤΜ??:dizzy: :dizzy:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Anty12
έλα καραμέλες, ροξ πασατέμπος για την πείνα παιδία :lol: :lol:

Και στόπα ρε μην έρχεσαι από κει που πάω εγώ...δε στόπα.....τώρα πως θα γυρίσουμε μΕ λές....:mad:

143228

dukeandthecity
και εσυ ρε μλκ ΒΒΚ αντε τράβα σπίτι σου παρασκευή μεσημεριάτικο.

αλλα τα θέλει ο κ@λ@ρικος σου κρυφο γιαπονοζόφιλε :p :p

MikeG
26/09/2008, 15:13
Και στόπα ρε μην έρχεσαι από κει που πάω εγώ...δε στόπα.....τώρα πως θα γυρίσουμε μΕ λές....:mad:

Να γιατί λέω όχι σε άξονα στη Yamaha.....

XTMPAM
26/09/2008, 15:15
τωρα που πουλησα το ΚΤΜ τι να παρω?σε ον οφ θελω κατι!
παρε λεει κανα διακοπτη!:rotflmao:

dirtbird
26/09/2008, 15:15

δικάβαλο δεν πάει μία, ε?

Άσε, τα ξέρω....:( :bigcry: :lol: :lol:

ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας....:beer: :beer:

DUKASII
26/09/2008, 15:16
Καλα τωρα μ εστειλες...:dizzy:
Και τι γραφεις τοσες ωρες για τα ΚΤΜ??:dizzy: :dizzy: κοιτα ειχα 3 κτμ..
και εχω την δικη μου αποψη για τι χαλαει κανει δειχνει κτλ.
τωρα εχω σουζουκι..και θα σου πω και για αυτο τι με χαλαει αν με ρωτησεις.
αν παρω γιαμαχα θα σου πω παλι

αν παρω χοντα....η οτι αλλο θα πω οτι ζησω με το καθε μπουρδελο τελοσπαντων.

τωρα παω να παρω το πουλο.:beer: :wave2: :rotflmao: :lol:

ελα ψαρωσατε και τσιτωσατε αμεσως ολοι.

χαβαλε ρε κανουμε φορουμ ειναι αφου το ξερετε οτι οσο και να το παινεψετε εδω μεσα το τενερε ....

μια μαλακια και μιση ειναι:lol: :bawl: :rotflmao: :lol:

Anty12
26/09/2008, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
δικάβαλο δεν πάει μία, ε?

Άσε, τα ξέρω....:( :bigcry: :lol: :lol:

Εσύ τώρα με ποιους είσαι.......:evil: :D

dukeandthecity
26/09/2008, 15:19
ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας....:beer: :beer:

with no doubt

143229

XTMPAM
26/09/2008, 15:20
και η κλασσικη ατακα....(οι παλιοι θα την ξερουν)

-Τι ναι ρε?
-Τενερε!
-750?
-οχι 660 πλεον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dirtbird
26/09/2008, 15:21
Εσύ τώρα με ποιους είσαι.......:evil: :D

μα φυσικά......

ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.... :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Anty12
26/09/2008, 15:23
Ρε σεις ...θ' αναλάβει κανείς τους ΚΤΜάκηδες, να μπορέσω να ασχοληθώ με τα ποταμόπλοια...:confused:
Δεν τους προλαβαίνω και τους δυο, και ας έχω και ΥAMAHA.....:mad:

peskandritsos
26/09/2008, 15:26
κοιτα ειχα 3 κτμ..
και εχω την δικη μου αποψη για τι χαλαει κανει δειχνει κτλ.
τωρα εχω σουζουκι..και θα σου πω και για αυτο τι με χαλαει αν με ρωτησεις.
αν παρω γιαμαχα θα σου πω παλι

αν παρω χοντα....η οτι αλλο θα πω οτι ζησω με το καθε μπουρδελο τελοσπαντων.

τωρα παω να παρω το πουλο.:beer: :wave2: :rotflmao: :lol:

ελα ψαρωσατε και τσιτωσατε αμεσως ολοι.

χαβαλε ρε κανουμε φορουμ ειναι αφου το ξερετε οτι οσο και να το παινεψετε εδω μεσα το τενερε ....

μια μαλακια και μιση ειναι:lol: :bawl: :rotflmao: :lol: Τωρα εσυ μου θυμισες το στρατό που ειχα εναν επιλοχια και εκανε μια μαλακια μια μερα και πεσανε κατι κλωτσομπουνιδια, μεχρι και στρατοδικειο περασα και μετα απο λιγο καιρο γιναμε κολλητοι.:D :D :D

dirtbird
26/09/2008, 15:27
Ρε σεις ...θ' αναλάβει κανείς τους ΚΤΜάκηδες, να μπορέσω να ασχοληθώ με τα ποταμόπλοια...:confused:
Δεν τους προλαβαίνω και τους δυο, και ας έχω και ΥAMAHA.....:mad:

Άμα θες βοήθεια, εδώ είμαι.....;)

peskandritsos
26/09/2008, 15:28
Τωρα εσυ μου θυμισες το στρατό που ειχα εναν επιλοχια και εκανε μια μαλακια μια μερα και πεσανε κατι κλωτσομπουνιδια, μεχρι και στρατοδικειο περασα και μετα απο λιγο καιρο γιναμε κολλητοι.:D :D :D Κατσε ρε μη φευγεις ...Σε λιγο θα αρχισουμε να βριζομαστε κιολας..

Anty12
26/09/2008, 15:28
Να γιατί λέω όχι σε άξονα στη Yamaha.....

Να τανε μόνο ο άξονας ρε Μικέ....να τανε μόνο ο άξονας....:D

143230

dirtbird
26/09/2008, 15:31
Να τανε μόνο ο άξονας ρε Μικέ....να τανε μόνο ο άξονας....:D

Anty please STOP.....

I can't stand it .........
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και έχω να παραλάβω το καινούργιο αμορτισέρ μου για το ΚΤΜ.... ξέρεις από που... :winka: :winka:

Anty12
26/09/2008, 15:45

-Τι ναι ρε?
-Τενερε!
-750?

Αντε και μια για τα LC4.......:smilea:

143232

Anty12
26/09/2008, 15:46

-Τι ναι ρε?
-Τενερε!
-750?

Και μια δεύτερη γιατί ομιλείτε την Γερμανικήν

143233

Anty12
26/09/2008, 15:50

και έχω να παραλάβω το καινούργιο αμορτισέρ μου για το ΚΤΜ.... ξέρεις από που... :winka: :winka:

Τιμή?

mpou
26/09/2008, 15:53
Τιμή?

Τιμη : χ ευρω
Οδηγικη Αξια : Ανεκτιμητη:lol:

OzZzZzY
27/09/2008, 12:12
επειδη ειδα οτι τιθεται αξιοπιστια για τα ΚΤΜ κλπ..
Πριν αγορασω το duke ψαχτηκα αρκετα.. Σε συζητησεις με αντιπροσωπους και γνωστες ΚΤΜ μου ειπαν πως ο Ελληνας μετα την κυριαρχια των ΧΤ (πριν μια δεκαετια) δεν ηταν σε θεση να "αποδεχτει" και να ακολουθησει την σωστη συντηρηση των ΚΤΜ, .. Δηλαδη στο ΧΤ και να αργουσες να αλλαξεις λαδια και να πεφτε η σταθμη των λαδιων και να φηνες αρυθμιστες τις βαλβιδες δεν θα παθαιναν τιποτα (σοβαρο τουλαχιστον). Η ΚΤΜ αντιμετωπισε προβληματα, αλλα πιστευω πως οποιος ηταν σχολαστικος με την συντηρηση δεν θα αντιμετωπισε μεγαλα προβληματα (υπαρχουν και εξαιρεσεις).
Δεν θα πω οτι η οδηγικη απολαυση που προσφερουν αντισταθμιζει τα προβληματα που εβγαζαν, αλλα νομιζω οτι στις κατηγοριες τουw ειναι πολυ καλυτερα απο καποια γιαπωνεζικα.
Το xt ειχε 7000 και γω το δουκα τον αγορασα 8000 (και 400 ειχαν οι ακραπες αμα τις αγορασεις με το ΚΤΜ). Συμφωνω οτι η τιμη επεσε επειδη θα βγαινε το duke 3, αλλα οσο να ναι 5 πραγματα παραπανω απο το xtx προσφερει.

Οσο για το tenere πιστευω πως μπορει να κανει οτι ενα xtx-xtr, απλα ειναι πιο ανετο και με προστασια απο αερα. Δηλαδη πιο ταξιδιαρικο και δεν εχει φτιαχτει τοσο για off. Για χωματοδιαδρομες δεν με εμπνεει.

peskandritsos
27/09/2008, 13:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
επειδη ειδα οτι τιθεται αξιοπιστια για τα ΚΤΜ κλπ..
Πριν αγορασω το duke ψαχτηκα αρκετα.. Σε συζητησεις με αντιπροσωπους και γνωστες ΚΤΜ μου ειπαν πως ο Ελληνας μετα την κυριαρχια των ΧΤ (πριν μια δεκαετια) δεν ηταν σε θεση να "αποδεχτει" και να ακολουθησει την σωστη συντηρηση των ΚΤΜ, .. Δηλαδη στο ΧΤ και να αργουσες να αλλαξεις λαδια και να πεφτε η σταθμη των λαδιων και να φηνες αρυθμιστες τις βαλβιδες δεν θα παθαιναν τιποτα (σοβαρο τουλαχιστον). Η ΚΤΜ αντιμετωπισε προβληματα, αλλα πιστευω πως οποιος ηταν σχολαστικος με την συντηρηση δεν θα αντιμετωπισε μεγαλα προβληματα (υπαρχουν και εξαιρεσεις).
Δεν θα πω οτι η οδηγικη απολαυση που προσφερουν αντισταθμιζει τα προβληματα που εβγαζαν, αλλα νομιζω οτι στις κατηγοριες τουw ειναι πολυ καλυτερα απο καποια γιαπωνεζικα.
Το xt ειχε 7000 και γω το δουκα τον αγορασα 8000 (και 400 ειχαν οι ακραπες αμα τις αγορασεις με το ΚΤΜ). Συμφωνω οτι η τιμη επεσε επειδη θα βγαινε το duke 3, αλλα οσο να ναι 5 πραγματα παραπανω απο το xtx προσφερει.

Οσο για το tenere πιστευω πως μπορει να κανει οτι ενα xtx-xtr, απλα ειναι πιο ανετο και με προστασια απο αερα. Δηλαδη πιο ταξιδιαρικο και δεν εχει φτιαχτει τοσο για off. Για χωματοδιαδρομες δεν με εμπνεει. Ισως η πρωτη λογικη απαντηση που πηρα εδω μεσα, αν και δεν συμφωνω με ολα.
Ο καθενας βαζει τις προτεραιοτητες του οπως πολυ σωστα αφησες να εννοηθει.
Οποιος ειναι καμενος οπως εγω απο συνεργεια και τρεξιματα (και δεν ειναι πολυ κ@υλωμενος με τα γκαζια)δεν θα κοιταξει ποτε μια μηχανη που εχει την φημη των ΚΤΜ.
Και μαλιστα προσφατα φιλος με LC αντιμετωπιζει ηλεκτρικο προβλημα εδω και 2 μηνες και ακομα ψαχνεται..
Και μην κοιτας μονο το κοστος αγορας αλλα και συντηρηση.
Συμφωνω οτι σαν οδηγικη απολαυση τα ΚΤΜ δεν συγκρινοντε αλλα εγω εχω αλλες προτεραιοτητες.Ειμαι και καποιας ηλικιας..:D
Και οταν λες off φανταζομαι δεν εννοεις αγωνες οφ, η μηχανη αυτη απ οτι καταλαβαινω εγω φτιαχτηκε για να περναει απο παντου,να εχει αυτονομια και να μην χαλαει ευκολα.
Ε, σε αυτα νομιζω τα καταφερνει μια χαρα..:smilea: :smilea:
Τωρα αν σε καποιους δεν αρεσει εμφανησιακα ας μην το παρουν, δεν τους υποχρεωνει κανεις...:wave2: :wave2: :wave2:

Μικρή Λουλού
28/09/2008, 07:57
ωραια...
γινανε ολοι φιλοι και γαμηθηκε το θρεντ..:(

peskandritsos
28/09/2008, 08:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
ωραια...
γινανε ολοι φιλοι και γαμηθηκε το θρεντ..:( Κατσε μη βιαζεσαι, απο Δευτερα θα αρχισουμε παλι...
Ειναι Σ/Κ και καποιοι δεν βλεπουν η λειπουν. :D :D

SUZUKAKIAΣ
28/09/2008, 17:48
!

143419

OzZzZzY
28/09/2008, 18:55

Και οταν λες off φανταζομαι δεν εννοεις αγωνες οφ, η μηχανη αυτη απ οτι καταλαβαινω εγω φτιαχτηκε για να περναει απο παντου,να εχει αυτονομια και να μην χαλαει ευκολα.

σαφως και δεν εννοω αγωνες οφ αλλα και το tdm περναει απο παντου.
Εσυ σε εναν που ηθελε on-off θα του προτεινες vtsrom-varadero ή το adventure της ΚΤΜ ας πουμε που εχει καλυτερη συμπεριφορα σε αυτη την κατηγορια?

peskandritsos
28/09/2008, 19:08
σαφως και δεν εννοω αγωνες οφ αλλα και το tdm περναει απο παντου.
Εσυ σε εναν που ηθελε on-off θα του προτεινες vtsrom-varadero ή το adventure της ΚΤΜ ας πουμε που εχει καλυτερη συμπεριφορα σε αυτη την κατηγορια? Ε, καλα τωρα τι ρωτας κι εσυ??
Αν εξαιρεσεις το στρωμα που ειναι μια κατηγορια κατω (το 650) το ΚΤΜ σε αυτα ειναι μονοδρομος.
Γιαυτο περιμενουμε με αγωνια να δουμε πως θα ειναι το σουπερ τενερε.
Α, μην ξεχαναμε και το απριλια το καπονορντ, φοβερο αλλα εχει βγαλει και αυτο προβληματα πολλα.

OzZzZzY
28/09/2008, 23:43
Ε, καλα τωρα τι ρωτας κι εσυ??
Αν εξαιρεσεις το στρωμα που ειναι μια κατηγορια κατω (το 650) το ΚΤΜ σε αυτα ειναι μονοδρομος.
Γιαυτο περιμενουμε με αγωνια να δουμε πως θα ειναι το σουπερ τενερε.
Α, μην ξεχαναμε και το απριλια το καπονορντ, φοβερο αλλα εχει βγαλει και αυτο προβληματα πολλα.

την μεγαλη κατηγορια την εφερα σαν παραδειγμα..πιστευω πως στην κατηγορια των 600+ κυβικων στα on-off το tenere ειναι κατι αντιστοιχο με το varadero στην κατηγορια των 1000 on-off..

peskandritsos
29/09/2008, 07:16
την μεγαλη κατηγορια την εφερα σαν παραδειγμα..πιστευω πως στην κατηγορια των 600+ κυβικων στα on-off το tenere ειναι κατι αντιστοιχο με το varadero στην κατηγορια των 1000 on-off.. Καλα ο καθενας μπορει να πιστευει οτι θελει.Υπαρχει και κοσμος που πιστευει οτι οι χαρλευ ειναι οι καλυτερες μηχανες, δεν τους ακολουθω ομως.
Και τελος παντων πολυ εχει ηρεμησει η συζητηση, που εισαι ρε Δουκα να αρχισουμε τα καντηλια πρωινιατικα γ@μω την δευτερα μου μεσα??:D :mad: :mad: :D

ΚΑΠΛΑΝΙ
29/09/2008, 09:02
την μεγαλη κατηγορια την εφερα σαν παραδειγμα..πιστευω πως στην κατηγορια των 600+ κυβικων στα on-off το tenere ειναι κατι αντιστοιχο με το varadero στην κατηγορια των 1000 on-off..

Καμια σχεση

Τι να κανουν οι κατιμαδες μπροστα στο τενερε λεμε..
Σας παιζει σε ολα τα επιπεδα και σε οτι δρομους θελετε.
Ακου αξιοπιστα τα κτμ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
29/09/2008, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Καμια σχεση

Τι να κανουν οι κατιμαδες μπροστα στο τενερε λεμε..
Σας παιζει σε ολα τα επιπεδα και σε οτι δρομους θελετε.
Ακου αξιοπιστα τα κτμ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΝΑΙ ΜΗ ΦΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΛΑΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΥΣ.
..

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΩΡΕ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟ ΤΕΝΕΡΑΚΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΚΤΜ..ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ.:evil:

Anty12
29/09/2008, 13:24
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΩΡΕ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟ ΤΕΝΕΡΑΚΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΚΤΜ..ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ.:evil:

Ακριβώς...σβήνεις , ξεκαβαλάς και βοηθάς τον ατυχή συνάδελφο με την ατυχή επιλογή , να διωρθώσει την βλάβη.
Ή τον μεταφέρεις στο πλησιέστερο συνεργείο....της Suzuki.... που είναι πάντα ανοιχτά και με κόσμο...σα τα φαρμακεία ένα πράμα :wave2:

DUKASII
29/09/2008, 13:29
Ακριβώς...σβήνεις , ξεκαβαλάς και βοηθάς τον ατυχή συνάδελφο με την ατυχή επιλογή , να διωρθώσει την βλάβη.
Ή τον μεταφέρεις στο πλησιέστερο συνεργείο....της Suzuki.... που είναι πάντα ανοιχτά και με κόσμο...σα τα φαρμακεία ένα πράμα :wave2: ναι σβηνεις ξεκαβαλας και κανεις πως λασκαρε η αλυσιδα και ξεφουσκωσε το λαστιχο..γιατι αλλιως εχει πικρα.

Road67
29/09/2008, 13:30
την μεγαλη κατηγορια την εφερα σαν παραδειγμα..πιστευω πως στην κατηγορια των 600+ κυβικων στα on-off το tenere ειναι κατι αντιστοιχο με το varadero στην κατηγορια των 1000 on-off.. Μη λέμε ό,τι θέλουμε :eyepop:

Tpap
29/09/2008, 13:32
1. επειδη ειδα οτι τιθεται αξιοπιστια για τα ΚΤΜ κλπ..

2. Η ΚΤΜ αντιμετωπισε προβληματα, αλλα πιστευω πως οποιος ηταν σχολαστικος με την συντηρηση δεν θα αντιμετωπισε ΜΕΓΑΛΑ προβληματα (υπαρχουν και εξαιρεσεις).

3. Δεν θα πω οτι η οδηγικη απολαυση που προσφερουν αντισταθμιζει τα προβληματα που εβγαζαν, .

1. :lol: :rotflmao: :rotflmao:

2. Αν είσαι σχολαστικός με την συντήρηση δεν θα έπρεπε να σου βγάζει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.:wave2: (τη περίπτωση να ΜΗΝ είσαι σχολαστικός και να ΜΗΝ σου βγάζει και πρόβλημα δεν την σκέπτεσαι...έτσι?)

3. :lol: :rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
29/09/2008, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Μη λέμε ό,τι θέλουμε :eyepop: καλα να λεμε οτι θελεις εσυ.. αχ αχ αχ
αχ
αχ αχ
:lol: :rotflmao: :bawl: :lol:

DUKASII
29/09/2008, 13:34
για πειτε ρε μαστορες ΕΝΑ μηχανακι που δε βγαζει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.
να παω να το παρω μια να τελειωνουμε.
:lol: :bawl: :rotflmao: