PDA

View Full Version : Σωλήνας στο κεφάλι

MikeG
28/09/2008, 09:43
Ξεκινάω τη διήγηση μιας χθεσινής διόλου ευχάριστης όπως εξελίχθηκε ιστορίας...

Ξυπνάω το πρωί & ετοιμάζομαι για endurada. Βολτάρουμε με τον Ακατανόμαστο μέχρι τις 5 το απόγευμα & όλα καλά & ωραία. Επιστροφή στο σπίτι, πλύσιμο το μηχανάκι.
Τηλέφωνο στο Sonik.

- Έλα ρε, τι λες θα πάμε γήπεδο? (παίζει ΟΦΗ - Ολυμπιακός). ή πάμε σε κάποια καφετέρια να το δούμε να περάσει η ώρα?
- Μέσα, πάμε γήπεδο. Έρχομαι από το σπίτι σου.

Ετοιμάζομαι λοιπόν & περιμένω το Νίκο. Έρχεται, του λέω, πάμε καλύτερα με τη μια μηχανή, μη γίνει και καμιά φασαρία......
Ξεκινάμε, παρκάρουμε σε σημείο όπου έχει πολλά μηχανάκια.
Ξεκινάει το ματς, όλα καλά. Συνθήματα, συζήτηση & ΣΟΥΠΑ το ματς.
Τελειώνει το ματς Χ (0 - 0 ).
Βγαίνει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα φύγουν συνοδεία της αστυνομίας μετά τους φιλάθλους του ΟΦΗ.
Βγαίνει δεύτερη ανακοίνωση που απλά λέει οι γαύροι να φύγουν από τη παραλιακή & οι ομιλίτες από άλλο δρόμο.
Βγαίνουμε έξω, & έχουν στηθεί τα ΜΑΤ, μαζί με κλούβες ώστε να μη μπορούμε να πάμε προς τη μηχανή. Όλος ο κόσμος κάνει μια μικρή παράκαμψη & βγαίνει στο δρόμο που θέλει. Τα ΜΑΤ απλά γελάνε & ο κόσμος τους γιουχάρει.
Περπατάμε προς τη μηχανή & ξαφνικά κάποιος ρίχνει μια σφαλιάρα στο Νίκο. Διαπιστώνουμε ότι είμαστε ανάμεσα σε Γαύρους οι οποίοι κρατάν διάφορα αντικείμενα & γενικά κοπανάνε όποιον δε φοράει διακριτικά του Ολυμπιακού.
Μέχρι να γυρίσουμε να δούμε ποιος ήταν που έριξε τη σφαλιάρα ΣΚΑΕΙ ΜΙΑ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΟΥ.
Αν ήμουν καρτούν θα άρχιζαν αυτές οι τρελές μουσικές & τα αστεράκια.
Πέφτω κάτω & προλαβαίνω να δω ότι ο τύπος (ένας χλιμίτζουρας με καλυμμένο το πρόσωπο) ετοιμάζεται να μου ρίξει και άλλη καθώς έχω πέσει κάτω. Ο σωλήνας είναι μάλλον μασιφ αλουμίνιο, περίπου ένα μέτρο μήκος.
Αρχίζω να φωνάζω & να λέω καλά πάτε καλά, από την ίδια θύρα βγήκαμε, & άλλα τέτοια (ψέμματα για να τη γλυτώσω). Έρχεται ένας άλλος γαύρος & τον σταματάει.
Σηκώνομαι & νιώθω το κεφάλι μου να έχει γίνει αερόστατο. Δε μπορώ να καταλάβω αν ζω, αν έγινε αυτό ή τέλος πάντων τι συμβαίνει..
Βλέπω ότι γενικά πέφτει ξύλο πολύ. Σπάνε μηχανάκια. Αρχίζω να πηγαίνω προς τη μηχανή.
Ευτυχώς την είχα παρκάρει στο τέλος & όχι εκεί που ήταν όλα μαζί. Βγάζω κράνος από μπαγκαζιέρα & το φοράω. Περιμένω το Νίκο. Ανησυχώ μήπως τον έχουν ξαπλώσει κάτω & τον κοπανάνε. Μετά από λίγο έρχεται. Ευτυχώς πέρα από την αρχική σφαλιάρα δεν έγινε κάτι άλλο.
Βάζει κράνος φεύγουμε.

Ερχόμαστε σπίτι. Αρχίζω να ζαλίζομαι πολύ, το αυτί μου έχει πρηστεί.. Ανεβαίνω πάνω στο γονιών μου το λέω, σοκ η μάνα.
Βάζω πάγο σε όλο το κεφάλι, ζαλίζομαι, πονάω, σκέφτομαι ότι έγινε, μπορεί να με βγάζει και στο κλάμα.
Πάμε νοσοκομείο. Εκεί & άλλοι με σπασμένα κεφάλια, ράμματα, κολάρα, αντιτετανικούς...
Όλοι από το γήπεδο...
Νευροχειρούργος, με ρωτάει διάφορα, μου δίνει ένα χαρτί. Αν έχω μέσα στις επόμενες μέρες κάποια από τα συμπτώματα που μου είπε (ζαλάδες, υπνηλία, εμμετούς, σπασμούς..) να πάω πάλι νοσοκομείο.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έγινε.....

Θα μπορούσα απλά να βρίσκομαι ακόμα στην άσφαλτο...πεσμένος κάτω... για τελευταία φορά στη ζωή μου....

orizontas
28/09/2008, 09:51
:hypnotize :hypnotize :hypnotize

περαστικα ρε παλικαρι

τι λες τωρα ....

:sad: :sad:

Μικρή Λουλού
28/09/2008, 09:51
δεν ειμαστε καλα!!!:uplate:

καλα ρε Μαϊκ,εσυ γιατι πας στο γηπεδο ??
λες και δεν ξερεις τι μαλακες μαζευονται!!!

τι να πω ρε γμτ...
περαστικα ρε Μαίκ και μην ξαναπατησεις στην μαλακια:(

Zid
28/09/2008, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ξεκινάω τη διήγηση μιας χθεσινής διόλου ευχάριστης όπως εξελίχθηκε ιστορίας...

Ξυπνάω το πρωί & ετοιμάζομαι για endurada. Βολτάρουμε με τον Ακατανόμαστο μέχρι τις 5 το απόγευμα & όλα καλά & ωραία. Επιστροφή στο σπίτι, πλύσιμο το μηχανάκι.
Τηλέφωνο στο Sonik.

- Έλα ρε, τι λες θα πάμε γήπεδο? (παίζει ΟΦΗ - Ολυμπιακός). ή πάμε σε κάποια καφετέρια να το δούμε να περάσει η ώρα?
- Μέσα, πάμε γήπεδο. Έρχομαι από το σπίτι σου.

Ετοιμάζομαι λοιπόν & περιμένω το Νίκο. Έρχεται, του λέω, πάμε καλύτερα με τη μια μηχανή, μη γίνει και καμιά φασαρία......
Ξεκινάμε, παρκάρουμε σε σημείο όπου έχει πολλά μηχανάκια.
Ξεκινάει το ματς, όλα καλά. Συνθήματα, συζήτηση & ΣΟΥΠΑ το ματς.
Τελειώνει το ματς Χ (0 - 0 ).
Βγαίνει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα φύγουν συνοδεία της αστυνομίας μετά τους φιλάθλους του ΟΦΗ.
Βγαίνει δεύτερη ανακοίνωση που απλά λέει οι γαύροι να φύγουν από τη παραλιακή & οι ομιλίτες από άλλο δρόμο.
Βγαίνουμε έξω, & έχουν στηθεί τα ΜΑΤ, μαζί με κλούβες ώστε να μη μπορούμε να πάμε προς τη μηχανή. Όλος ο κόσμος κάνει μια μικρή παράκαμψη & βγαίνει στο δρόμο που θέλει. Τα ΜΑΤ απλά γελάνε & ο κόσμος τους γιουχάρει.
Περπατάμε προς τη μηχανή & ξαφνικά κάποιος ρίχνει μια σφαλιάρα στο Νίκο. Διαπιστώνουμε ότι είμαστε ανάμεσα σε Γαύρους οι οποίοι κρατάν διάφορα αντικείμενα & γενικά κοπανάνε όποιον δε φοράει διακριτικά του Ολυμπιακού.
Μέχρι να γυρίσουμε να δούμε ποιος ήταν που έριξε τη σφαλιάρα ΣΚΑΕΙ ΜΙΑ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΟΥ.
Αν ήμουν καρτούν θα άρχιζαν αυτές οι τρελές μουσικές & τα αστεράκια.
Πέφτω κάτω & προλαβαίνω να δω ότι ο τύπος (ένας χλιμίτζουρας με καλυμμένο το πρόσωπο) ετοιμάζεται να μου ρίξει και άλλη καθώς έχω πέσει κάτω. Ο σωλήνας είναι μάλλον μασιφ αλουμίνιο, περίπου ένα μέτρο πάχος.
Αρχίζω να φωνάζω & να λέω καλά πάτε καλά, από την ίδια θύρα βγήκαμε, & άλλα τέτοια (ψέμματα για να τη γλυτώσω). Έρχεται ένας άλλος γαύρος & τον σταματάει.
Σηκώνομαι & νιώθω το κεφάλι μου να έχει γίνει αερόστατο. Δε μπορώ να καταλάβω αν ζω, αν έγινε αυτό ή τέλος πάντων τι συμβαίνει..
Βλέπω ότι γενικά πέφτει ξύλο πολύ. Σπάνε μηχανάκια. Αρχίζω να πηγαίνω προς τη μηχανή.
Ευτυχώς την είχα παρκάρει στο τέλος & όχι εκεί που ήταν όλα μαζί. Βγάζω κράνος από μπαγκαζιέρα & το φοράω. Περιμένω το Νίκο. Ανησυχώ μήπως τον έχουν ξαπλώσει κάτω & τον κοπανάνε. Μετά από λίγο έρχεται. Ευτυχώς πέρα από την αρχική σφαλιάρα δεν έγινε κάτι άλλο.
Βάζει κράνος φεύγουμε.

Ερχόμαστε σπίτι. Αρχίζω να ζαλίζομαι πολύ, το αυτί μου έχει πρηστεί.. Ανεβαίνω πάνω στο γονιών μου το λέω, σοκ η μάνα.
Βάζω πάγο σε όλο το κεφάλι, ζαλίζομαι, πονάω, σκέφτομαι ότι έγινε, μπορεί να με βγάζει και στο κλάμα.
Πάμε νοσοκομείο. Εκεί & άλλοι με σπασμένα κεφάλια, ράμματα, κολάρα, αντιτετανικούς...
Όλοι από το γήπεδο...
Νευροχειρούργος, με ρωτάει διάφορα, μου δίνει ένα χαρτί. Αν έχω μέσα στις επόμενες μέρες κάποια από τα συμπτώματα που μου είπε (ζαλάδες, υπνηλία, εμμετούς, σπασμούς..) να πάω πάλι νοσοκομείο.
Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έγινε.....

Θα μπορούσα απλά να βρίσκομαι ακόμα στην άσφαλτο...πεσμένος κάτω... για τελευταία φορά στη ζωή μου.... Τώρα θα γίνω κακός....

Καλά και εσύ ρε καήμενε μαζί με τους γαύρους περπάταγες....

Γήπεδο δηλαδή τι περίμενες?Να μιλήσετε για πλέξιμο?

Περαστικά Mike..... :wave2:

orizontas
28/09/2008, 09:55
και επειδη τα πηρα .....

δεν σας καταλαβεινω ρε μαγκες

θεωρηται με ολα αυτασ που ακουμε το ποδοσφαιρο και τον καθενα ακριβοπληρωμενο

αθλημα ....και πορονεστε κιολας ...

λυπαμαι πραγματικα που υπαρχουν ακομη ανθρωποι που ασχολουνται

με αυτο το "αθλημα"

και ακομη περισοτερο που πανε και πληρωνουν και μαλλωνουν με τους φιλους

και στενοχοριουνται και και και ...

ηθελα να ξερα ... αστο

:wave2: :wave2:

περαστικα και παλι .......:wave2:

MikeG
28/09/2008, 09:56
Ευχαριστώ πολύ όλους σας.

@Zid. Πάω χρόνια στο γήπεδο του ΟΦΗ, ποτέ δεν ήμουν φανατικός. Περνάει η ώρα μου & συζητάμε με τα φιλαράκια που θα τύχει να πάμε. Τα απλά μου ρούχα φορούσα.

Ποτέ δεν είχε ξαναγίνει κάτι τέτοιο έτσι απλά & αβίαστα. Πάντα μοίριζε το κλίμα πριν τα επεισόδια, υπήρχε οργάνωση. Επίσης στο Παγκρήτιο από όταν μετακόμισε ο ΟΦΗ, οι φιλοξενούμενοι έφευγαν πάντα 1 ώρα μετά που είχε αδειάσει το γήπεδο.

Τέλος πάντων. Θεωρώ ότι ήταν μεγάλο τραγικό λάθος της ελληνικής police που απλά βαριόταν για άλλη μια φορά.

edit : Υπόψιν, δεν είχα διάθεση για φασαρίες, ποτέ δεν έχω συμμετάσχει, απλά περπατούσαμε προς τη μηχανή.
Δε περίμενα να γινόταν τίποτα, διαφορετικά δε θα είχαμε πάει.

edit2 : Zid δε ξέραμε ότι περπατούσαμε παρέα με τους γαύρους.

Zid
28/09/2008, 10:06
Ευχαριστώ πολύ όλους σας.

@Zid. Πάω χρόνια στο γήπεδο του ΟΦΗ, ποτέ δεν ήμουν φανατικός. Περνάει η ώρα μου & συζητάμε με τα φιλαράκια που θα τύχει να πάμε. Τα απλά μου ρούχα φορούσα.

Ποτέ δεν είχε ξαναγίνει κάτι τέτοιο έτσι απλά & αβίαστα. Πάντα μοίριζε το κλίμα πριν τα επεισόδια, υπήρχε οργάνωση. Επίσης στο Παγκρήτιο από όταν μετακόμισε ο ΟΦΗ, οι φιλοξενούμενοι έφευγαν πάντα 1 ώρα μετά που είχε αδειάσει το γήπεδο.

Τέλος πάντων. Θεωρώ ότι ήταν μεγάλο τραγικό λάθος της ελληνικής police που απλά βαριόταν για άλλη μια φορά.

edit : Υπόψιν, δεν είχα διάθεση για φασαρίες, ποτέ δεν έχω συμμετάσχει, απλά περπατούσαμε προς τη μηχανή.
Δε περίμενα να γινόταν τίποτα, διαφορετικά δε θα είχαμε πάει.

edit2 : Zid δε ξέραμε ότι περπατούσαμε παρέα με τους γαύρους. Μα ρε Μike το ξέρω... και είμαι σίγουρος οτι εσύ πήγες για το fun της υπόθεσης...

Απλά that's life... !!!

Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 14.... γιατί οπως είδες υπάρχει κόσμος που αβίαστα και χωρίς σκέψη μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά...

:wave2:

Ταξιδευτής
28/09/2008, 10:07
+ΑΠΕΙΡΟ στο Γιωργη!!! :mad:

Και κατα τα αλλα το λεμε αυτο το ΑΙΣΧΟΣ "αθλημα" ετσι; :mad: :sad:

Mike περαστικα βρε αδερφε και κανε μια χαρη στον εαυτο σου και μην ξαναπας στη μ@λ@κι@.... :sad:

arxaios
28/09/2008, 10:38
Εγώ τώρα να πω ............ στα 'λεγα ;;;:confused: :smokin: :mad: σε συζήτηση περί "οπαδών";;; ........ παλιότερα ;;;
Αλλά να φάει και ο Νίκος μπούφλα ;;; !!! Όχι τίποτα άλλο είναι και Γαύρος !!!

Τέλος πάντων, περαστικά παιδιά ............
:wave2: :wave2: :wave2:

gcrook
28/09/2008, 11:40
Περαστικα Μαικ και προσοχη.
Πλεον στα γηπεδα καποιοι τυποι πανε για να σκοτωσουν στεγνα.

soteas
28/09/2008, 11:48
την θατσερ την ξερει κανεις?

μια τετοια θελουμε...

και κατι αλλο... (ο σωλήνας είναι μάλλον μασιφ αλουμίνιο, περίπου ένα μέτρο πάχος.)

με γερανο τον σηκοσε?

filipp0s
28/09/2008, 12:03
Περαστικά ρε Μike...

manhunter
28/09/2008, 12:03
....είμαι αλλά...

Δεν πρόκειται ποτέ να παίξω ξύλο για κανέναν τέτοιο λογο και με κανέναν ανεξαρτήτως ομάδας.
Δεν πρόκειται ποτέ να υπερασπιστώ κανέναν επειδή υποστηρίζει την ίδια ομάδα με εμένα
Όλοι αυτοί οι κάφροι, υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν
Δεν πιστευω ότι έχει να κάνει με καμία ομάδα.
Υπάρχουν καμιά 2000 άτομα, που τα κάνουν πουτάνα άσχετα με το ποιος πάιζει

Λυπάμαι και για το παλικάρι στο Λαυριο.
Αλλά το εν λόγω σκηνικό ήταν ραντεβού για αυτό το πράγμα
Γιατί πήγε??Μηπως και αυτός είχε ρίξει πρίν από καμια εβδομάδα καμια κουτουλιά σε κάνέναν?

Πέρυσι πήγα σε όλα τα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού, και τα περισσότερα επειδή είχα τσάμπα εισητήρια. Σε καμια από τις φορές που πήγα δεν γόρεσα διακριτικά.
Σε καμία απο τις φορές που πήγα δεν επιδίωξα να κάτσω έστω και κοντά στους οργανωμένους

Επέιδή ασχολούμαι και με την αθλητική δημοσιογραφία, έχει και η φάρα μας και όλοι τις ευθύνες τους

Δεν πρόκειται το φαινόμενο να πάψει ποτέ. Στην Αγγλία κατάφεραν να τους βγάλουν απο τα γήπεδα αλλά έξω απο τις pub σκοτώνονται.

Καλή ανάρωση αδερφέ.

gsx1400
28/09/2008, 12:24
Περαστικα Μαικ!Κι εμείς στον αγώνα είμασταν αλλά ευτυχώς δεν συνατήσαμε επεισόδια.
Πάμε χρόνια στο γήπεδο, και την κοπανάμε πάντα γρήγορα... από το γιόφυρο προς αμμουδάρα.
Εχθές πήγαμε στο ΤΑΛΟΣ και κάνανε μανούρα οι γαύροι και εκεί. Τέλος Πάντων... περαστικά
και ευχομαι να μην ξανασυμβεί σε κανέναν κάτι τέτοιο...

Lazio
28/09/2008, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
....είμαι αλλά...

Δεν πρόκειται ποτέ να παίξω ξύλο για κανέναν τέτοιο λογο και με κανέναν ανεξαρτήτως ομάδας.
Δεν πρόκειται ποτέ να υπερασπιστώ κανέναν επειδή υποστηρίζει την ίδια ομάδα με εμένα
Όλοι αυτοί οι κάφροι, υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν
Δεν πιστευω ότι έχει να κάνει με καμία ομάδα.
Υπάρχουν καμιά 2000 άτομα, που τα κάνουν πουτάνα άσχετα με το ποιος πάιζει

Λυπάμαι και για το παλικάρι στο Λαυριο.
Αλλά το εν λόγω σκηνικό ήταν ραντεβού για αυτό το πράγμα
Γιατί πήγε??Μηπως και αυτός είχε ρίξει πρίν από καμια εβδομάδα καμια κουτουλιά σε κάνέναν?

Πέρυσι πήγα σε όλα τα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού, και τα περισσότερα επειδή είχα τσάμπα εισητήρια. Σε καμια από τις φορές που πήγα δεν γόρεσα διακριτικά.
Σε καμία απο τις φορές που πήγα δεν επιδίωξα να κάτσω έστω και κοντά στους οργανωμένους

Επέιδή ασχολούμαι και με την αθλητική δημοσιογραφία, έχει και η φάρα μας και όλοι τις ευθύνες τους

Δεν πρόκειται το φαινόμενο να πάψει ποτέ. Στην Αγγλία κατάφεραν να τους βγάλουν απο τα γήπεδα αλλά έξω απο τις pub σκοτώνονται.

Καλή ανάρωση αδερφέ.

Φιλε μου εισαι Ολυμπιακος και πολυ σωστος Ολυμπιακος και χαιρομαι να βλεπω τοσο υγιη σκεπτομενους φιλαθλους με βαση τα γραφομενα σου

Για να μιλησουμε συγκεκριμμενα για Ολυμπιακο ..... πως ειναι δυνατον να επιτρεπουν σε
ανθρωπους σαν το τσουκαλα να κανει εκπομπες προπαγανδας και φανατισμου στην τηλεοραση.
Οσοι παρακολουθησαν καποια εκπομπη πριν τον επαναληπτικο με την ανορθωση θα καταλαβουν
το κλιμα που ετοιμαζαν οι 'κυριοι' παρουσιαστες.....

Δεν υπαρχουν τεραστιες ευθυνες της Παε για ολα αυτα? Υπαλληλοι της Παε δεν πηγαν με πεταλουδες να σφαξουν στο Λαυριο? Ο ιδιος ο Κοκκαλης δεν ειχε δυναμιτισει το κλιμα με
δηλωσεις και χαρακτηρισμους στο παρελθον? Ολα αυτα πρεπει να αλλαξουν. Απο τις ευθυνες βεβαια δεν απαλλασονται και οι αθλητικοι δημοσιαγραφοι και δεν εννοω μονο του ολυμπιακου.

Ποδοσφαιρο δεν ειναι ροπαλα σωληνες πεταλουδες. Τετοιες πραξεις ειναι απαραδεκτες απο οποιοδηποτε φιλαθλο ανεξαρτητα ομαδας που υποστηριζει.

Υ.Γ Περαστικα στο παλικαρι που ανοιξε το θρεντ

MitsosNaked
28/09/2008, 12:53
Θεωρώ ότι ήταν μεγάλο τραγικό λάθος της ελληνικής police που απλά βαριόταν για άλλη μια φορά.

Κατ'αρχάς φίλε περαστικά.

Δέ μπορούν φίλε 30-50 άνδρες να παρακολουθούν και να κυνηγάνε 3000. Απλά δέ γίνεται. Εκτός άν συναινέσουμε όλοι στο να μπούνε παντου στους δρόμους κάμερες παρακολούθησης.
Κατ'εμέ είναι ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ να πληρώνουμε σά φορολογούμενοι την ελληνική αστυνομία να φυλάει αγώνες από το να κάνει άλλα πράγματα πιό χρήσιμα στην κοινωνία. Κάτσε να φύγει η αστυνομία από τα γήπεδα να δείτε τί πτώσεις στις πωλήσεις εισιτηρίων θα έχουμε(δέ θα πατάει κανείς με σώας τας φρένας). Ειλικρινά έχω βαρεθεί αυτή την 'καραμέλα΄.

Επειδή φίλος μου και αυτός από κρήτη κόντεψε να χάσει το αριστερό του μάτι από παρόμοια συμπλοκή(και έχει γίνει μόνιμα scarface), πραγματικά δέν καταλαβαίνω πόσο μ*λάκας μπορεί να είναι κάποιος ώστε να πηγαίνει γήπεδο υπο τέτοιες συνθήκες.

Anty12
28/09/2008, 12:58
Περαστικά Μικέ....:beer:

VanDiemen
28/09/2008, 13:00
........... Ο σωλήνας είναι μάλλον μασιφ αλουμίνιο, περίπου ένα μέτρο πάχος.

Χεεε, χοοο! Μήκος!

Περαστικά! ;)

LsKostas
28/09/2008, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Τώρα θα γίνω κακός....

Καλά και εσύ ρε καήμενε μαζί με τους γαύρους περπάταγες....

Γήπεδο δηλαδή τι περίμενες?Να μιλήσετε για πλέξιμο?

Περαστικά Mike..... :wave2:

το πλεξιμο τελικα φαινεται μεγαλυτερη μαγκια απο καποιους που περπατανε

και χτυπανε τους διπλανους τους με λοστο ... ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ !!!

Ας πηγαιναν στους οφιτζιδες ... καπου εκει κοντα θα βρισκονταν.
:rolleyes:

ΜikeG περαστικα

soteas
28/09/2008, 13:16
πραγματικά δέν καταλαβαίνω πόσο μ*λάκας μπορεί να είναι κάποιος ώστε να πηγαίνει γήπεδο υπο τέτοιες συνθήκες. [/B][/QUOTE]

sorry....

δεν καταλαβαινω ποσο μ*λακες ειναι αυτοι που πηγαινουν στο γηπεδο και δημιουργουν αυτες τις καταστασεις......... :wave2:

Zid
28/09/2008, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από soteas
πραγματικά δέν καταλαβαίνω πόσο μ*λάκας μπορεί να είναι κάποιος ώστε να πηγαίνει γήπεδο υπο τέτοιες συνθήκες.

sorry....

δεν καταλαβαινω ποσο μ*λακες ειναι αυτοι που πηγαινουν στο γηπεδο και δημιουργουν αυτες τις καταστασεις......... :wave2:

Γιατί αυτοι το έχουν καταλάβει... :bigcry:

VanDiemen
28/09/2008, 13:22

..................

Πολύ! Δε χρειάζεται να είσαι ο rainman για να το καταλάβεις.. :rolleyes:

o_gavros
28/09/2008, 14:06
Περαστικά φίλε.

οι ηλίθιοι δυστυχώς υπάρχουν παντού και δεν έχουν χρώμα...

manhunter
28/09/2008, 14:09
Να τελειώσει ποτέ αυτό το γύρω-γύρω όλοι...

Όλοι έχουν εκπομπή στην τηλεόραση, και ο Παναθηναικός και η ΑΕΚ.
Τώρα, αν κάποιος δυναμιτίζεται από τα λεγόμενα του intrakomιτη Τάκη, απλά τον βλέπει ως σύμμαχο για αυτά που ούτως η άλλως θα έκανε.

Κανείς δεν μπορεί να σκανδαλίζεται απο μια εκπομπή και να πάει να ανοίγει κεφάλια.

Εγώ είμαι φίλαθλος, και το εννοώ.
Θα δω τον Τάκη μόνο από συμπάθεια και κατανόηση ότι για να βγάλεις 2000? τον μηνα, πρέπει να λες μαλακίες

Δεν πιστυεω ότι κανείς απο τους χουλιγκαν βλέπει τσουκαλά και πάει και τα σπάει. Απλά ο τσουκαλάς είναι μια κρυφή συνείδηση που λειτουργεί στον καθένα μας. Ενα νευμα στην πλάτη ότι αν σπάσω του κεφάλι του Παναθηναικάκα γειτονόπουλου, θα είμαι respect στην κόκκινη κοινωνία.

Δεν πρόκειται ποτέ να εμπλακώ σε κανένα τέτοιο καυγά.
Μεγάλωσα στο Μαρούσι και είμαι απο παιδάκι γαυρος
Ανεβαινα στον σταθμό με μπλούχα του ολυμπιακού
Δεν ανηκα σε κανένα σύνδεσμο ποτέ και δεν πρόκειται να ανήκω
Δεν έχω πειράξει ποτέ κανένα, και ας βρίζουν όλη την ημέρα τον Ολυμπιακό μπροστά μου που λέει ο λόγος
Δεν θα βρίσω ούτε θα τσατιστώ που αποκλειστήκαμε απο το champions league.
Θα στεναχωριόμουν μόνο αν έπαιρνα λεφτά απο αυτό και τα έχανα.

Τέλος για μάλλον κουράζω, θα τσακωθώ με κάποιον που είναι ολυμπιακός και προκαλέι, από το να τσακωθώ με κάποιον που απλά είναι Παναθηναικός

Αδερφιά, δεν σας πω να κάνετε υπομονη, γιατι υπομονη κάνεις για κάτι που πρόκειται να τελιώσει κάποια στιγμή.
Η βία θα υπάρχει πάντα, και δεν φταίνε το ποδόσφαιρο και ο φανατσιμός
Φταίει το γαμημένο το είδος μας, που απλα όταν γίνεται όχλος, δέρνεται μεταξύ τους από το να πάει να διαμαρτυθεί για τους ληστρικούς νόμους του κράτους

Δερνόμαστε για τα προβλήματα μας και όχι για τις ομάδες
Απλά βγάζουμε εκεί τα προβλήματα μας και την την πίεση της καθημερινότητας

Θα πηγαινω στο γηπεδο και θα συνεχίσω να στρίβω το κεφάλι μου στους φανατικούς, ανεξάρτητα αν λέγονται ''ερυθρόλευκη στρατιά'' ή ''Mad Boys'' ή ''Original''

Gares'
28/09/2008, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

Τι είναι ο Νίκος???

Όσο για αυτά περί αθλήματως ή μη το νιώθετε το θέμα σωστά βλέπω μπράβο...

MikeG
28/09/2008, 14:45
Παιδιά σας ευχαριστώ & πάλι όλους.
Ξαναλέω ότι κατά την άποψη μου έχει ευθύνη ο σχεδιασμός της Ελληνικής Αστυνομίας.
Πρώτη φορά αφήνουν όλους τους φιλάθλους να φύγουν μαζί... Μέχρι σήμερα οι φιλοξενούμενοι ξαναλέω έφευγαν μετά από 1 ώρα αφότου είχε αδειάσει το γήπεδο.
Τώρα για εσάς που κολλήσατε στο μασίφ απλά ..................................................................

Το πιο πιθανό είναι να μη ξαναπάω στο γήπεδο & να μην ξαναασχοληθώ με ποδόσφαιρο που μέχρι σήμερα απλά το έβλεπα ως διασκέδαση. Από εκεί & πέρα ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ όλα τα πορομένα μαστούρια που δημιουργούν τέτοια πράγματα, όλων των ομάδων.

Περιττό να σας πω πόσο πολύ πονάω & πως νιώθω το κεφάλι μου. Ακόμα απορώ πως ζω.

el_hymador
28/09/2008, 15:02
Παιδιά σας ευχαριστώ & πάλι όλους.
Ξαναλέω ότι κατά την άποψη μου έχει ευθύνη ο σχεδιασμός της Ελληνικής Αστυνομίας.
Πρώτη φορά αφήνουν όλους τους φιλάθλους να φύγουν μαζί... Μέχρι σήμερα οι φιλοξενούμενοι ξαναλέω έφευγαν μετά από 1 ώρα αφότου είχε αδειάσει το γήπεδο.
Τώρα για εσάς που κολλήσατε στο μασίφ απλά ..................................................................

Το πιο πιθανό είναι να μη ξαναπάω στο γήπεδο & να μην ξαναασχοληθώ με ποδόσφαιρο που μέχρι σήμερα απλά το έβλεπα ως διασκέδαση. Από εκεί & πέρα ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ όλα τα πορομένα μαστούρια που δημιουργούν τέτοια πράγματα, όλων των ομάδων.

Περιττό να σας πω πόσο πολύ πονάω & πως νιώθω το κεφάλι μου. Ακόμα απορώ πως ζω.

Πρωτα απ ολα περαστικα σου...

Ειναι γνωστο το οτι στα γηπεδα της επαρχιας ειναι πολυ πιο ευκολο να μπλεξεις σε ιστοριες, επειδη η αστυνομια τον παιζει και ο σχεδιασμος εισοδου και εξοδου των "φιλαθλων" γινεται μπουλοκοειδως και χωρις κανενα μετρο φυλαξης - περιορισμου...

Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους βεβαια, πολυ λιγα ειναι και τα γηπεδα που προσφερουν την καταλληλη υποδομη για αυτο...αλλο το ΟΑΚΑ με την πληθωρα εισοδων - εξοδων και αλλο το Παγκρητιο κτλ...

Αυτο που θελω να πω ειναι πως και στην Αθηνα μπορεις να μπλεξεις, αλλα μονο αν πηγαινεις γυρευοντας....

Παντως δεδομενου οτι ξαναρχισε μετα απο καιρο η μετακινηση "φιλαθλων", ειναι ενας λογος για να απεχει κανεις απο το γηπεδο....η μαλακια τους μετα απο τοσο διαστημα "στερησης" εχει χτυπησει κοκκινο και τα πραγματα ειναι πολυ επικινδυνα...

Για το ποιον αυτων των ηλιθιων (τους οποιους συναντας σε καθε ομαδα -συλλογο βεβαια) οτι και να γραψεις ειναι λιγο....

blackbusa
28/09/2008, 15:53
περαστικα ρε φιλε....και ποτε ξανα σε τετοιας επικινδυνοτητας αγωνες.....

DimChios
28/09/2008, 16:04
ρε Μιχαλιό, τι να πω ρε!

Περαστικα και ...ηταν να μη σου τυχει ρε φιλε!

Ηταν για να γινει μαλλον!

Ξεκουρασου και παρακολουθα την κατασταση σου!

Εγω δενε χω πατησει ποτε σε γηπεδο, εκτος απο πριν πολλα χρονια στη Χιο σε τοπικους αγωνες! Και εκει γινονταν καποιες φορες διαφορα αλλα οχι σε τετοιο βαθμο σαν σημερα στο επισημο πρωταθλημα!

:sad:

Tpap
28/09/2008, 16:33
περαστικά μαικ. :beer: :beer:

αν και μπορούσες πολύ εύκολα να το αποφύγεις....:sick:

cityfly
28/09/2008, 17:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter

Δεν πιστυεω ότι κανείς απο τους χουλιγκαν βλέπει τσουκαλά και πάει και τα σπάει. Απλά ο τσουκαλάς είναι μια κρυφή συνείδηση που λειτουργεί στον καθένα μας. Ενα νευμα στην πλάτη ότι αν σπάσω του κεφάλι του Παναθηναικάκα γειτονόπουλου, θα είμαι respect στην κόκκινη κοινωνία.

η πρώτη σου πρόταση λέει ακριβώς τα ανάποδα από τις υπόλοιπες
τι από τα δύο ισχύει κατά τη γνώμη σου;

TROOPER
28/09/2008, 18:59

με γερανο τον σηκοσε?

τον ειχε κατω απο τη σελα οπως παλια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
28/09/2008, 19:02
τωρα σοβαρα...

1.το αθλημα μια χαρα ειναι.τα καλοπαιδα ειναι το προβλημα.

και

2.μαικ περαστικα ρε φιλαρακι.τι να πω για τα ατομα αυτα πλεον δε ξερω...:a29:

thou-vou
28/09/2008, 19:05
Περαστικά ρε μιχάλιο...
για τα υπόλοιπα γάματα... Τι να λέμε τώρα...

devil's animal
28/09/2008, 19:08
Μιχαλη περαστικα σου....
:beer: :beer: :beer:

επειδη φαινεσαι και "ακουγεσαι" μυαλωμενο παιδι ...εγω θα σε παραπεμψω σε αυτο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=52241&perpage=15&highlight=ομαδα&pagenumber=1)

και θα σου ελεγα να κοιταξεις το post του kaps και το δικο μου...:winka:

Uriah Heep
28/09/2008, 21:55
Μάικ περαστικά!

Την επόμενη φορά με κράνος και εξοπλισμο enduro στο γήπεδο!

:beer: :beer: :beer:

STOYBI
28/09/2008, 22:10
Μαικ Περαστικα........ :beer: :beer:

Δεν υπαρχει λογος ( εδω και αρκετα χρονια ) να πηγαινουμε στο γηπεδο ( εξαιρουνται αγωνες της Εθνικης......)

( Μπεσα σου μιλαω...) :rolleyes:

arxaios
28/09/2008, 23:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μαικ Περαστικα........ :beer: :beer:

Δεν υπαρχει λογος ( εδω και αρκετα χρονια ) να πηγαινουμε στο γηπεδο ( εξαιρουνται αγωνες της Εθνικης......)

( Μπεσα σου μιλαω...) :rolleyes:
+1

Η άποψή μου ακριβώς !!!

Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να εκτίθεσαι στην ηλιθιότητα και τον φανατισμό !!!

makis206
29/09/2008, 07:09
Μιχαλιό περαστικά σου φίλε, και μείνε μακρυά απ'τις κακοτοπιές..

arisk
29/09/2008, 07:29
Νοοτροπία γηπέδου.10-20 τσογλάνια χτυπάνε 2 και πισώπλατα.Η πούστρα που σε χτύπησε με το σίδερο αν έχει ψυχή ας σε αντιμετωπίσει στα ίσα.Έτσι κάνουν οι άντρες.Αλλά αυτή δεν το ξέρει.Γιατί είναι πούστρα. :mad: Και το γράφω έτσι μήπως τύχει και το διαβάσει...και ντραπεί.
Ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους για το ύφος μου αλλά έχει παραγίνει το κακό.Και όλα αυτά για να παρακολουθήσετε ένα ...υπερθέαμα ποδοσφαιρικής μαγείας.Τέλος πάντων, περαστικά σου.

sonik
29/09/2008, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Εγώ τώρα να πω ............ στα 'λεγα ;;;:confused: :smokin: :mad: σε συζήτηση περί "οπαδών";;; ........ παλιότερα ;;;

Τέλος πάντων, περαστικά παιδιά ............

καταρχην δεν ειμαι γάυρος. Ειμαι γεννημα θρέμα πειραιώτης αλλα βάζελος.
Οταν εγινε το συμβάν δεν ειμασταν μονο αναμεσα σε γαυρους αλλα και σε πολλους ομιλητες που ειχαν πιασει κουβεντα με γαυρους κρητικους
Αυτοι που εκαναν τις φασαριες ηταν καμμια 20αρια γαυροι απου αυτους που ειχαν κατεβει απο αθηνα και σκοπο είχαν να κανουν φασαριες.

sas
29/09/2008, 10:57
Η μπάλα είναι πλέον για να μαζεύεσαι με φιλαράκια σε κάποιο σπίτι (συνίσταται οι φίλοι να είναι διαφορετικών προτιμήσεων ομάδας) και να χαβαλεδιάζεις πίνοντας και τρώγοντας.

Gandalf dr685sm
29/09/2008, 11:15
1... επειδή το παιχνίδι το έβλεπα απο το σπίτι, είχε ακουστεί καθαρά απο τα μεγάφωνα οι οπαδοί του ΟΦΗ να φύγουν πρώτοι και μετά εκείνοι του ΟΣΦΠ. Τώρα πως έγινε αυτό και ήσασταν όλοι μαζί έξω... μήπως κάποιοι περίμεναν τους υπόλοιπους ή απλά δεν περίμεναν να φύγουν όλοι και άφησαν και τους "επιστήμονες" να βγούν στο καπάκι.

2... Η βία δεν έχει χρώμα. Το τσογλάνι που θα κάνει οτι κάνει με κασκόλ της ομάδος , μπορεί να το κάνει με κράνος ή κουκούλα σε πορείες ή κάπου αλλού. Συγνώμη για την παρεκτροπή μου εδώ, αλλά τα τσογλανάκια αυτά θέλουν χούντα και φάλαγγα για να διαπιστώσουν πόσο μάγκες είναι.

3.. Στο γήπεδο θα πάω μόνο στην ομάδα μου και εφόσον δεν έχει άλλους οπαδούς φιλοξενούμενους. Επίσης κατά την έξοδο πάντα προσέχω γύρω μου , οχι τόσο για καυγάδες αλλά για κλοπές (π.χ. πορτοφόλι κτλ.)

Μιχάλη περαστικά φίλε... την επόμενη κάτσε σπίτι, βάλε συνδρομητικό ή ελεύθερο κανάλι, πάρε πίτσα και μπυρίτσες και δεστο απο εκεί. Αρκεί αυτά που τραβάμε με τις μηχανές και το οτι δεν μας βλέπουν... αν μας θέλουν γήπεδο ας ξεκαθαρίσουν την βρώμα.

Όσο για το Λαύριο....

ΧΕΣΤΗΚΑ!!!!!!

Μπορουν να τους ρίξουν σε μια αρένα όλους τους, να σκοτωθούν ώς μονομάχοι και να τρώμε εμείς Pop-corn απο πάνω;... μπας και γλυτώσουμε απο την φύρα γύρω μας;

Gandalf

TROOPER
29/09/2008, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
1... επειδή το παιχνίδι το έβλεπα απο το σπίτι, είχε ακουστεί καθαρά απο τα μεγάφωνα οι οπαδοί του ΟΦΗ να φύγουν πρώτοι και μετά εκείνοι του ΟΣΦΠ. Τώρα πως έγινε αυτό και ήσασταν όλοι μαζί έξω... μήπως κάποιοι περίμεναν τους υπόλοιπους ή απλά δεν περίμεναν να φύγουν όλοι και άφησαν και τους "επιστήμονες" να βγούν στο καπάκι.

2... Η βία δεν έχει χρώμα. Το τσογλάνι που θα κάνει οτι κάνει με κασκόλ της ομάδος , μπορεί να το κάνει με κράνος ή κουκούλα σε πορείες ή κάπου αλλού. Συγνώμη για την παρεκτροπή μου εδώ, αλλά τα τσογλανάκια αυτά θέλουν χούντα και φάλαγγα για να διαπιστώσουν πόσο μάγκες είναι.

3.. Στο γήπεδο θα πάω μόνο στην ομάδα μου και εφόσον δεν έχει άλλους οπαδούς φιλοξενούμενους. Επίσης κατά την έξοδο πάντα προσέχω γύρω μου , οχι τόσο για καυγάδες αλλά για κλοπές (π.χ. πορτοφόλι κτλ.)

Μιχάλη περαστικά φίλε... την επόμενη κάτσε σπίτι, βάλε συνδρομητικό ή ελεύθερο κανάλι, πάρε πίτσα και μπυρίτσες και δεστο απο εκεί. Αρκεί αυτά που τραβάμε με τις μηχανές και το οτι δεν μας βλέπουν... αν μας θέλουν γήπεδο ας ξεκαθαρίσουν την βρώμα.

Όσο για το Λαύριο....

ΧΕΣΤΗΚΑ!!!!!!

Μπορουν να τους ρίξουν σε μια αρένα όλους τους, να σκοτωθούν ώς μονομάχοι και να τρώμε εμείς Pop-corn απο πάνω;... μπας και γλυτώσουμε απο την φύρα γύρω μας;

Gandalf

αν και σε γενικες γραμμες συμφωνω με τον μαγο, εδω συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον μαγο !!!

sober
29/09/2008, 13:31
:eyepop: ....

Περαστικα βρε Μιχαλη...οτι και να ειπω8ει για τα ''ατομα'' ειναι λιγο ...:rolleyes:

arxaios
29/09/2008, 13:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
καταρχην δεν ειμαι γάυρος. Ειμαι γεννημα θρέμα πειραιώτης αλλα βάζελος.

:blush: :blush: :blush: ΟΥΠΣΣΣΣΣΣΣ ............. Τι είπες τώρα ............... one of a kind !!!
Λες να σε μυρήστηκαν ;;;:confused: :confused: :confused:

:lol: :lol: :lol:

OldMan
29/09/2008, 13:46
Καλά ρε Μιχάλη ...

Κράνος δεν φορούσες ..??? :confused:

MikeG
29/09/2008, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Καλά ρε Μιχάλη ...

Κράνος δεν φορούσες ..??? :confused:

Ρε Αντουάν το κράνος το φοράω όταν οδηγάω τη μηχανή, όχι όταν περπατάω στο δρόμο. Συν ότι τα είχαμε αφήσει στη μπαγκαζιέρα, διαφορετικά με το χαμό που γινόταν εννοείτε θα το έβαζα να περπατάω με το κράνος .......

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχει φύγει ο πόνος & έχω αγχοθεί για τυχόν μελλοντικές επιπτώσεις του χτυπήματος.

Μικρή Λουλού
29/09/2008, 19:57
Μαϊκ μην τρελαινεσαι.
εχεις αρπαξει μια διασειση και γι αυτο εχεις αυτα τα συμπτωματα..
αυτο που ενδιαφερει τα νοσοκομεια ειναι τα αιματωματα και καλα κανουνε.
απλα ειναι η πρωτη σου φορα και ολα αυτα μεγενθυνονται.στην σκεψη σου.:)

να δεις που καποια στιγμη θα τα σκεφτομαστε ολα αυτα και θα γελαμε!!:)

ειδικα οταν θα κραταμε στα χερια μας το κεφαλι κανενος χρυσαυγιτη...:smokin:

Dodok edessa
30/09/2008, 07:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
Μαϊκ μην τρελαινεσαι.

να δεις που καποια στιγμη θα τα σκεφτομαστε ολα αυτα και θα γελαμε!!:)

:

:rotflmao: :lol: ναι ρε λουλου:lol: :rotflmao:
θα γελαμε αφου εγινε σε αλλουνου κεφαλι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Μιχαλακη περαστικα ρε ....επιτελους εγινες μαχιμος οπαδος :lol:

:lol:

Road67
30/09/2008, 08:25
Καλή ανάρρωση και κυρίως μέσα σου :sad:

OldMan
30/09/2008, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
ειδικα οταν θα κραταμε στα χερια μας το κεφαλι κανενος χρυσαυγιτη...:smokin:
Σεμνάααααααααα........... :smokin:

TOLISTOLAROS
30/09/2008, 14:45
Περαστικά και μακριά απ'τους κάφρους.
Συμφωνώ με όσους λένε μόνο για Εθνική στο γήπεδο.
Παλιά πήγαινα στο Θρύλο στα C.L. παιχνίδια(μια φορά είχα ανέβει αυθημερόν με το σύνδεσμο της πάτρας για πιο φτηνά εισιτήρια :) :) ).Εκεί ΟΚ,είναι ασφαλές.Τώρα για ματς πρωταθλήματος δεν ξέρω,δεν έχω πάει ποτέ-όχι για λόγους ασφάλειας απλά δε μ'έφτιαχνε η ιδέα.

MikeG
01/10/2008, 08:30
Το κεφάλι ακόμα πονάει......
Θανάση έχεις δίκιο, ειδικά στο τελευταίο....:D
Απλά έχω μια ανησυχία. Θα το δείξει το μέλλον.

DrIoannis
01/10/2008, 08:47
Μετά από όλα αυτά άντε να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ για να πας γήπεδο.Συγνώμη αλλά ούτε ΤΣΑΜΠΑ δεν πάω.Αυτά είναι αιτία και το ποδόσφαιρο έχει μείνει πίσω.Θυμάστε τι γινόταν Αγγλία πριν μια 15ετία?Για δείτε τώρα ότι όλοι είναι κόσμιοι και βλέπουν ποδόσφαιρο και όχι μπουνιές.Απλά όπως και σε άλλα ΤΟΟΟΟΣΣΣΑΑΑΑΑ πράγματα σε αυτή τη χώρα, δεν υπάρχει βούληση από τους επάνω.Βολεύει τους μεν,βολεύει και τους δε.Για απαγόρευσε (αλλά πράγματι απαγόρευσε) να πλησιάζουν στο γήπεδο για μια 10ετία σε μερικούς τσάμπα μάγκες.Βάζε και στις ΠΑΕ 1-2 εκατομμυριάκια πρόστιμο για τέτοια επεισόδια,απόκλεισέ τους από αγώνες και δες το αποτέλεσμα.Δεν λέω ότι θα εξαφανιστεί εν μία νυκτί,αλλά θα μειωθεί σημαντικά.Σήμερα δεν μπορείς να πας γήπεδο χωρίς να τρέμει έστω και λίγο το φυλλοκάρδι σου.

el_hymador
01/10/2008, 10:09
Παντως στην αρχη της σεζον πηγα σε ορισμενα παιχνιδια του Πανθαηναϊκου, προκριματικα για το ch-l και φιλικα....

εφαγα τετοιο ξενερωμα που δεν προκειται να ξαναπατησω το ποδι μου!!!

Οι λογοι;

Ειναι γνωστο πως υπαρχουν θυρες που μαζευουν τα ζωα-οπαδους και τις αποφυγαμε...πηγα σε ολα τα παιχνιδια με ενα φιλο μου και τον γιο του 7 χρονων...

υποτιθεται λοιπον οτι κατσαμε σε μια κερκιδα οπου ειναι προορισμενη για παιδια, οικογενειεες κτλ...

γαμω!

Μια σειρα πιο κατω απο εμας, το βοδι να στριβει και να καπνιζει απροκαλυπτα μπαφους...και δεν ηταν ο μονος! μιλαμε την ειχαμε ακουσει και εμεις απο τα ντουμανια...και ηταν φιλικο παιχνδι σε "οικογενειακη θυρα"!!! :rolleyes:

Χωρια που ειναι προκλητικοι ακομα και οπαδοι της ιδιας ομαδας μεταξυ τους....ξυλο στις κερκιδες, ξυλο και απ εξω...θυαμαμαι χαρακτηριστικα που μια παρεα απο "κοκκαλο" οπαδους πεταγε μπυρα στην εισοδο απο τον στθαμο Ειρηνη σε αλλους οπαδους...ε, δεν αργησε να γινει της πουτ@ν@ς!!!

και ολα αυτα σε παχνιδια μικρης σημασιας...

εγω γηπεδο; ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!!!!

MIXALHS 400SF R
01/10/2008, 10:49
MIKE περαστικά ρε... Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό με τόσο πόνο... Αν και λογικό με τη σωληνιά που έφαγες.
Δεν σχολιάζω για γήπεδα και οπαδούς, γιατί απλώς έχω κουραστεί και έχω πάψει να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο από το δημοτικό. Και κάθε φορά που ακούω τα ίδια και τα ίδια κουράζομαι περισσότερο.

Μπαγλάρωσε τα τα τσογλάνια και καν τα τουλούμι στο ξύλο (όχι δεν είμαι μπάτσος αλλά καμιά φορά... κοινωνικός λειτουργός είμαι αλλά κάποιοι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως και μόνο αν πάθουν θα μάθουν) να μην μπορούν να μιλήσουν και να περπατήσουν, ούτε καν τα βλεφαρά τους να μην μπορούν να σηκώσουν... Ε μα πια.... Σόρρυ αλλά απηύδησα. Πορείες το ίδιο, γήπεδα το ίδιο. Πάντα δέκα μαλάκες που θα ξεκινούν την ηλιθιότητα και την Παπα@@@@@ρια τους και την πληρώνουν/ πληρώνουμε οι υπόλοιποι... Τέλοσπαντων...

Περαστικά Μιχαλιό