Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 57

Θέμα: Σωλήνας στο κεφάλι

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Σωλήνας στο κεφάλι

Ξεκινάω τη διήγηση μιας χθεσινής διόλου ευχάριστης όπως εξελίχθηκε ιστορίας...

Ξυπνάω το πρωί & ετοιμάζομαι για endurada. Βολτάρουμε με τον Ακατανόμαστο μέχρι τις 5 το απόγευμα & όλα καλά & ωραία. Επιστροφή στο σπίτι, πλύσιμο το μηχανάκι.
    Τηλέφωνο στο Sonik.

- Έλα ρε, τι λες θα πάμε γήπεδο? (παίζει ΟΦΗ - Ολυμπιακός). ή πάμε σε κάποια καφετέρια να το δούμε να περάσει η ώρα?
    - Μέσα, πάμε γήπεδο. Έρχομαι από το σπίτι σου.

Ετοιμάζομαι λοιπόν & περιμένω το Νίκο. Έρχεται, του λέω, πάμε καλύτερα με τη μια μηχανή, μη γίνει και καμιά φασαρία......
    Ξεκινάμε, παρκάρουμε σε σημείο όπου έχει πολλά μηχανάκια.
    Ξεκινάει το ματς, όλα καλά. Συνθήματα, συζήτηση & ΣΟΥΠΑ το ματς.
    Τελειώνει το ματς Χ (0 - 0 ).
    Βγαίνει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα φύγουν συνοδεία της αστυνομίας μετά τους φιλάθλους του ΟΦΗ.
    Βγαίνει δεύτερη ανακοίνωση που απλά λέει οι γαύροι να φύγουν από τη παραλιακή & οι ομιλίτες από άλλο δρόμο.
    Βγαίνουμε έξω, & έχουν στηθεί τα ΜΑΤ, μαζί με κλούβες ώστε να μη μπορούμε να πάμε προς τη μηχανή. Όλος ο κόσμος κάνει μια μικρή παράκαμψη & βγαίνει στο δρόμο που θέλει. Τα ΜΑΤ απλά γελάνε & ο κόσμος τους γιουχάρει.
    Περπατάμε προς τη μηχανή & ξαφνικά κάποιος ρίχνει μια σφαλιάρα στο Νίκο. Διαπιστώνουμε ότι είμαστε ανάμεσα σε Γαύρους οι οποίοι κρατάν διάφορα αντικείμενα & γενικά κοπανάνε όποιον δε φοράει διακριτικά του Ολυμπιακού.
    Μέχρι να γυρίσουμε να δούμε ποιος ήταν που έριξε τη σφαλιάρα ΣΚΑΕΙ ΜΙΑ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΟΥ.
    Αν ήμουν καρτούν θα άρχιζαν αυτές οι τρελές μουσικές & τα αστεράκια.
    Πέφτω κάτω & προλαβαίνω να δω ότι ο τύπος (ένας χλιμίτζουρας με καλυμμένο το πρόσωπο) ετοιμάζεται να μου ρίξει και άλλη καθώς έχω πέσει κάτω. Ο σωλήνας είναι μάλλον μασιφ αλουμίνιο, περίπου ένα μέτρο μήκος.
    Αρχίζω να φωνάζω & να λέω καλά πάτε καλά, από την ίδια θύρα βγήκαμε, & άλλα τέτοια (ψέμματα για να τη γλυτώσω). Έρχεται ένας άλλος γαύρος & τον σταματάει.
    Σηκώνομαι & νιώθω το κεφάλι μου να έχει γίνει αερόστατο. Δε μπορώ να καταλάβω αν ζω, αν έγινε αυτό ή τέλος πάντων τι συμβαίνει..
    Βλέπω ότι γενικά πέφτει ξύλο πολύ. Σπάνε μηχανάκια. Αρχίζω να πηγαίνω προς τη μηχανή.
    Ευτυχώς την είχα παρκάρει στο τέλος & όχι εκεί που ήταν όλα μαζί. Βγάζω κράνος από μπαγκαζιέρα & το φοράω. Περιμένω το Νίκο. Ανησυχώ μήπως τον έχουν ξαπλώσει κάτω & τον κοπανάνε. Μετά από λίγο έρχεται. Ευτυχώς πέρα από την αρχική σφαλιάρα δεν έγινε κάτι άλλο.
    Βάζει κράνος φεύγουμε.

Ερχόμαστε σπίτι. Αρχίζω να ζαλίζομαι πολύ, το αυτί μου έχει πρηστεί.. Ανεβαίνω πάνω στο γονιών μου το λέω, σοκ η μάνα.
    Βάζω πάγο σε όλο το κεφάλι, ζαλίζομαι, πονάω, σκέφτομαι ότι έγινε, μπορεί να με βγάζει και στο κλάμα.
    Πάμε νοσοκομείο. Εκεί & άλλοι με σπασμένα κεφάλια, ράμματα, κολάρα, αντιτετανικούς...
    Όλοι από το γήπεδο...
    Νευροχειρούργος, με ρωτάει διάφορα, μου δίνει ένα χαρτί. Αν έχω μέσα στις επόμενες μέρες κάποια από τα συμπτώματα που μου είπε (ζαλάδες, υπνηλία, εμμετούς, σπασμούς..) να πάω πάλι νοσοκομείο.
    Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έγινε.....

Θα μπορούσα απλά να βρίσκομαι ακόμα στην άσφαλτο...πεσμένος κάτω... για τελευταία φορά στη ζωή μου....

o prizontas Το avatar του/της orizontas

Re: Σωλήνας στο κεφάλι

:hypnotize :hypnotize :hypnotize

περαστικα ρε παλικαρι

τι λες τωρα ....

δεν ειμαστε καλα!!!

καλα ρε Μαϊκ,εσυ γιατι πας στο γηπεδο ??
    λες και δεν ξερεις τι μαλακες μαζευονται!!!

τι να πω ρε γμτ...
    περαστικα ρε Μαίκ και μην ξαναπατησεις στην μαλακια
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Re: Σωλήνας στο κεφάλι

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Ξεκινάω τη διήγηση μιας χθεσινής διόλου ευχάριστης όπως εξελίχθηκε ιστορίας...

Ξυπνάω το πρωί & ετοιμάζομαι για endurada. Βολτάρουμε με τον Ακατανόμαστο μέχρι τις 5 το απόγευμα & όλα καλά & ωραία. Επιστροφή στο σπίτι, πλύσιμο το μηχανάκι.
    Τηλέφωνο στο Sonik.

- Έλα ρε, τι λες θα πάμε γήπεδο? (παίζει ΟΦΗ - Ολυμπιακός). ή πάμε σε κάποια καφετέρια να το δούμε να περάσει η ώρα?
    - Μέσα, πάμε γήπεδο. Έρχομαι από το σπίτι σου.

Ετοιμάζομαι λοιπόν & περιμένω το Νίκο. Έρχεται, του λέω, πάμε καλύτερα με τη μια μηχανή, μη γίνει και καμιά φασαρία......
    Ξεκινάμε, παρκάρουμε σε σημείο όπου έχει πολλά μηχανάκια.
    Ξεκινάει το ματς, όλα καλά. Συνθήματα, συζήτηση & ΣΟΥΠΑ το ματς.
    Τελειώνει το ματς Χ (0 - 0 ).
    Βγαίνει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα φύγουν συνοδεία της αστυνομίας μετά τους φιλάθλους του ΟΦΗ.
    Βγαίνει δεύτερη ανακοίνωση που απλά λέει οι γαύροι να φύγουν από τη παραλιακή & οι ομιλίτες από άλλο δρόμο.
    Βγαίνουμε έξω, & έχουν στηθεί τα ΜΑΤ, μαζί με κλούβες ώστε να μη μπορούμε να πάμε προς τη μηχανή. Όλος ο κόσμος κάνει μια μικρή παράκαμψη & βγαίνει στο δρόμο που θέλει. Τα ΜΑΤ απλά γελάνε & ο κόσμος τους γιουχάρει.
    Περπατάμε προς τη μηχανή & ξαφνικά κάποιος ρίχνει μια σφαλιάρα στο Νίκο. Διαπιστώνουμε ότι είμαστε ανάμεσα σε Γαύρους οι οποίοι κρατάν διάφορα αντικείμενα & γενικά κοπανάνε όποιον δε φοράει διακριτικά του Ολυμπιακού.
    Μέχρι να γυρίσουμε να δούμε ποιος ήταν που έριξε τη σφαλιάρα ΣΚΑΕΙ ΜΙΑ ΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΟΥ.
    Αν ήμουν καρτούν θα άρχιζαν αυτές οι τρελές μουσικές & τα αστεράκια.
    Πέφτω κάτω & προλαβαίνω να δω ότι ο τύπος (ένας χλιμίτζουρας με καλυμμένο το πρόσωπο) ετοιμάζεται να μου ρίξει και άλλη καθώς έχω πέσει κάτω. Ο σωλήνας είναι μάλλον μασιφ αλουμίνιο, περίπου ένα μέτρο πάχος.
    Αρχίζω να φωνάζω & να λέω καλά πάτε καλά, από την ίδια θύρα βγήκαμε, & άλλα τέτοια (ψέμματα για να τη γλυτώσω). Έρχεται ένας άλλος γαύρος & τον σταματάει.
    Σηκώνομαι & νιώθω το κεφάλι μου να έχει γίνει αερόστατο. Δε μπορώ να καταλάβω αν ζω, αν έγινε αυτό ή τέλος πάντων τι συμβαίνει..
    Βλέπω ότι γενικά πέφτει ξύλο πολύ. Σπάνε μηχανάκια. Αρχίζω να πηγαίνω προς τη μηχανή.
    Ευτυχώς την είχα παρκάρει στο τέλος & όχι εκεί που ήταν όλα μαζί. Βγάζω κράνος από μπαγκαζιέρα & το φοράω. Περιμένω το Νίκο. Ανησυχώ μήπως τον έχουν ξαπλώσει κάτω & τον κοπανάνε. Μετά από λίγο έρχεται. Ευτυχώς πέρα από την αρχική σφαλιάρα δεν έγινε κάτι άλλο.
    Βάζει κράνος φεύγουμε.

Ερχόμαστε σπίτι. Αρχίζω να ζαλίζομαι πολύ, το αυτί μου έχει πρηστεί.. Ανεβαίνω πάνω στο γονιών μου το λέω, σοκ η μάνα.
    Βάζω πάγο σε όλο το κεφάλι, ζαλίζομαι, πονάω, σκέφτομαι ότι έγινε, μπορεί να με βγάζει και στο κλάμα.
    Πάμε νοσοκομείο. Εκεί & άλλοι με σπασμένα κεφάλια, ράμματα, κολάρα, αντιτετανικούς...
    Όλοι από το γήπεδο...
    Νευροχειρούργος, με ρωτάει διάφορα, μου δίνει ένα χαρτί. Αν έχω μέσα στις επόμενες μέρες κάποια από τα συμπτώματα που μου είπε (ζαλάδες, υπνηλία, εμμετούς, σπασμούς..) να πάω πάλι νοσοκομείο.
    Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έγινε.....

Θα μπορούσα απλά να βρίσκομαι ακόμα στην άσφαλτο...πεσμένος κάτω... για τελευταία φορά στη ζωή μου....
    Τώρα θα γίνω κακός....

Καλά και εσύ ρε καήμενε μαζί με τους γαύρους περπάταγες....

Γήπεδο δηλαδή τι περίμενες?Να μιλήσετε για πλέξιμο?

Περαστικά Mike.....

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    και επειδη τα πηρα .....

δεν σας καταλαβεινω ρε μαγκες

θεωρηται με ολα αυτασ που ακουμε το ποδοσφαιρο και τον καθενα ακριβοπληρωμενο

αθλημα ....και πορονεστε κιολας ...

λυπαμαι πραγματικα που υπαρχουν ακομη ανθρωποι που ασχολουνται

με αυτο το "αθλημα"

και ακομη περισοτερο που πανε και πληρωνουν και μαλλωνουν με τους φιλους

και στενοχοριουνται και και και ...

ηθελα να ξερα ... αστο

περαστικα και παλι .......

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ευχαριστώ πολύ όλους σας.

@Zid. Πάω χρόνια στο γήπεδο του ΟΦΗ, ποτέ δεν ήμουν φανατικός. Περνάει η ώρα μου & συζητάμε με τα φιλαράκια που θα τύχει να πάμε. Τα απλά μου ρούχα φορούσα.

Ποτέ δεν είχε ξαναγίνει κάτι τέτοιο έτσι απλά & αβίαστα. Πάντα μοίριζε το κλίμα πριν τα επεισόδια, υπήρχε οργάνωση. Επίσης στο Παγκρήτιο από όταν μετακόμισε ο ΟΦΗ, οι φιλοξενούμενοι έφευγαν πάντα 1 ώρα μετά που είχε αδειάσει το γήπεδο.

Τέλος πάντων. Θεωρώ ότι ήταν μεγάλο τραγικό λάθος της ελληνικής police που απλά βαριόταν για άλλη μια φορά.

edit : Υπόψιν, δεν είχα διάθεση για φασαρίες, ποτέ δεν έχω συμμετάσχει, απλά περπατούσαμε προς τη μηχανή.
    Δε περίμενα να γινόταν τίποτα, διαφορετικά δε θα είχαμε πάει.

edit2 : Zid δε ξέραμε ότι περπατούσαμε παρέα με τους γαύρους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Ευχαριστώ πολύ όλους σας.

@Zid. Πάω χρόνια στο γήπεδο του ΟΦΗ, ποτέ δεν ήμουν φανατικός. Περνάει η ώρα μου & συζητάμε με τα φιλαράκια που θα τύχει να πάμε. Τα απλά μου ρούχα φορούσα.

Ποτέ δεν είχε ξαναγίνει κάτι τέτοιο έτσι απλά & αβίαστα. Πάντα μοίριζε το κλίμα πριν τα επεισόδια, υπήρχε οργάνωση. Επίσης στο Παγκρήτιο από όταν μετακόμισε ο ΟΦΗ, οι φιλοξενούμενοι έφευγαν πάντα 1 ώρα μετά που είχε αδειάσει το γήπεδο.

Τέλος πάντων. Θεωρώ ότι ήταν μεγάλο τραγικό λάθος της ελληνικής police που απλά βαριόταν για άλλη μια φορά.

edit : Υπόψιν, δεν είχα διάθεση για φασαρίες, ποτέ δεν έχω συμμετάσχει, απλά περπατούσαμε προς τη μηχανή.
    Δε περίμενα να γινόταν τίποτα, διαφορετικά δε θα είχαμε πάει.

edit2 : Zid δε ξέραμε ότι περπατούσαμε παρέα με τους γαύρους.
    Μα ρε Μike το ξέρω... και είμαι σίγουρος οτι εσύ πήγες για το fun της υπόθεσης...

Απλά that's life... !!!

Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 14.... γιατί οπως είδες υπάρχει κόσμος που αβίαστα και χωρίς σκέψη μπορεί να σου κάνει μεγάλη ζημιά...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

+ΑΠΕΙΡΟ στο Γιωργη!!!

Και κατα τα αλλα το λεμε αυτο το ΑΙΣΧΟΣ "αθλημα" ετσι;

Mike περαστικα βρε αδερφε και κανε μια χαρη στον εαυτο σου και μην ξαναπας στη μ@λ@κι@....
    Νίκος
    Open Horizons

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Εγώ τώρα να πω ............ στα 'λεγα ;;; σε συζήτηση περί "οπαδών";;; ........ παλιότερα ;;;
    Αλλά να φάει και ο Νίκος μπούφλα ;;; !!! Όχι τίποτα άλλο είναι και Γαύρος !!!

Τέλος πάντων, περαστικά παιδιά ............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Περαστικα Μαικ και προσοχη.
    Πλεον στα γηπεδα καποιοι τυποι πανε για να σκοτωσουν στεγνα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas
    την θατσερ την ξερει κανεις?

μια τετοια θελουμε...

και κατι αλλο... (ο σωλήνας είναι μάλλον μασιφ αλουμίνιο, περίπου ένα μέτρο πάχος.)

με γερανο τον σηκοσε?
    γλυκια μικρη μου μανιβελα....

Περαστικά ρε Μike...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter

και εγω Ολυμπιακος...

....είμαι αλλά...

Δεν πρόκειται ποτέ να παίξω ξύλο για κανέναν τέτοιο λογο και με κανέναν ανεξαρτήτως ομάδας.
    Δεν πρόκειται ποτέ να υπερασπιστώ κανέναν επειδή υποστηρίζει την ίδια ομάδα με εμένα
    Όλοι αυτοί οι κάφροι, υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν
    Δεν πιστευω ότι έχει να κάνει με καμία ομάδα.
    Υπάρχουν καμιά 2000 άτομα, που τα κάνουν πουτάνα άσχετα με το ποιος πάιζει

Λυπάμαι και για το παλικάρι στο Λαυριο.
    Αλλά το εν λόγω σκηνικό ήταν ραντεβού για αυτό το πράγμα
    Γιατί πήγε??Μηπως και αυτός είχε ρίξει πρίν από καμια εβδομάδα καμια κουτουλιά σε κάνέναν?

Πέρυσι πήγα σε όλα τα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού, και τα περισσότερα επειδή είχα τσάμπα εισητήρια. Σε καμια από τις φορές που πήγα δεν γόρεσα διακριτικά.
    Σε καμία απο τις φορές που πήγα δεν επιδίωξα να κάτσω έστω και κοντά στους οργανωμένους

Επέιδή ασχολούμαι και με την αθλητική δημοσιογραφία, έχει και η φάρα μας και όλοι τις ευθύνες τους

Δεν πρόκειται το φαινόμενο να πάψει ποτέ. Στην Αγγλία κατάφεραν να τους βγάλουν απο τα γήπεδα αλλά έξω απο τις pub σκοτώνονται.

Καλή ανάρωση αδερφέ.

και τα μυαλά στα κάγκελα Το avatar του/της gsx1400
    Περαστικα Μαικ!Κι εμείς στον αγώνα είμασταν αλλά ευτυχώς δεν συνατήσαμε επεισόδια.
    Πάμε χρόνια στο γήπεδο, και την κοπανάμε πάντα γρήγορα... από το γιόφυρο προς αμμουδάρα.
    Εχθές πήγαμε στο ΤΑΛΟΣ και κάνανε μανούρα οι γαύροι και εκεί. Τέλος Πάντων... περαστικά
    και ευχομαι να μην ξανασυμβεί σε κανέναν κάτι τέτοιο...
    http://www.youtube.com/watch?v=_7TcoP0bTSs&eurl=http

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Re: και εγω Ολυμπιακος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    ....είμαι αλλά...

Δεν πρόκειται ποτέ να παίξω ξύλο για κανέναν τέτοιο λογο και με κανέναν ανεξαρτήτως ομάδας.
    Δεν πρόκειται ποτέ να υπερασπιστώ κανέναν επειδή υποστηρίζει την ίδια ομάδα με εμένα
    Όλοι αυτοί οι κάφροι, υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν
    Δεν πιστευω ότι έχει να κάνει με καμία ομάδα.
    Υπάρχουν καμιά 2000 άτομα, που τα κάνουν πουτάνα άσχετα με το ποιος πάιζει

Λυπάμαι και για το παλικάρι στο Λαυριο.
    Αλλά το εν λόγω σκηνικό ήταν ραντεβού για αυτό το πράγμα
    Γιατί πήγε??Μηπως και αυτός είχε ρίξει πρίν από καμια εβδομάδα καμια κουτουλιά σε κάνέναν?

Πέρυσι πήγα σε όλα τα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού, και τα περισσότερα επειδή είχα τσάμπα εισητήρια. Σε καμια από τις φορές που πήγα δεν γόρεσα διακριτικά.
    Σε καμία απο τις φορές που πήγα δεν επιδίωξα να κάτσω έστω και κοντά στους οργανωμένους

Επέιδή ασχολούμαι και με την αθλητική δημοσιογραφία, έχει και η φάρα μας και όλοι τις ευθύνες τους

Δεν πρόκειται το φαινόμενο να πάψει ποτέ. Στην Αγγλία κατάφεραν να τους βγάλουν απο τα γήπεδα αλλά έξω απο τις pub σκοτώνονται.

Καλή ανάρωση αδερφέ.

Φιλε μου εισαι Ολυμπιακος και πολυ σωστος Ολυμπιακος και χαιρομαι να βλεπω τοσο υγιη σκεπτομενους φιλαθλους με βαση τα γραφομενα σου

Για να μιλησουμε συγκεκριμμενα για Ολυμπιακο ..... πως ειναι δυνατον να επιτρεπουν σε
    ανθρωπους σαν το τσουκαλα να κανει εκπομπες προπαγανδας και φανατισμου στην τηλεοραση.
    Οσοι παρακολουθησαν καποια εκπομπη πριν τον επαναληπτικο με την ανορθωση θα καταλαβουν
    το κλιμα που ετοιμαζαν οι 'κυριοι' παρουσιαστες.....

Δεν υπαρχουν τεραστιες ευθυνες της Παε για ολα αυτα? Υπαλληλοι της Παε δεν πηγαν με πεταλουδες να σφαξουν στο Λαυριο? Ο ιδιος ο Κοκκαλης δεν ειχε δυναμιτισει το κλιμα με
    δηλωσεις και χαρακτηρισμους στο παρελθον? Ολα αυτα πρεπει να αλλαξουν. Απο τις ευθυνες βεβαια δεν απαλλασονται και οι αθλητικοι δημοσιαγραφοι και δεν εννοω μονο του ολυμπιακου.

Ποδοσφαιρο δεν ειναι ροπαλα σωληνες πεταλουδες. Τετοιες πραξεις ειναι απαραδεκτες απο οποιοδηποτε φιλαθλο ανεξαρτητα ομαδας που υποστηριζει.

Υ.Γ Περαστικα στο παλικαρι που ανοιξε το θρεντ

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 4 χτυπηματα στο SΗΑrΚ μου ,κανενα στο κεφαλι μου...
    από Aggelos_SV στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 13:51
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2006, 08:50
  3. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ
    από zolotas στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2005, 17:47
  4. Αν του έφερνα το λουκέτο στο κεφάλι θα έφταιγα;
    από bonepeeler στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2005, 14:43
  5. Οι mod ότι τους έρθει στο κεφάλι κάνουν...
    από nimbus στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2005, 10:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF