View Full Version : Προς Βόρειους (2)
Dodok edessa
28/02/2005, 07:54
ο ταμι εν ωρα εργασίας :lol: :wave2: :D
9430
Dodok edessa
28/02/2005, 07:55
αμαν συγνωμη .!!!!:lol: :bawl: :bawl: :bawl:
9432
Dodok edessa
28/02/2005, 07:57
και αφου μάθαμε ο ένας τα σφραγίσματα του αλλου προχωρίσαμε :lol: :wave2:
9433
Dodok edessa
28/02/2005, 07:59
τα φιλαράκια τα καλά!!!!:winka:
9434
Dodok edessa
28/02/2005, 08:01
και ο ενας ,ο μοναδικός ΧΩΜΑΤΕΡΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!! εγώ !!:blush:
δίπλα μου ο αδερφός angels.gr.Αρε πατριδα!!!!
9435
Dodok edessa
28/02/2005, 08:08
λοιπόν.
οι φωτο ειναι απο τηλεφωνο!!! ο μοναδικός χωματερός ημουνα μιας και η κοτούλα old΄παλι μας την εκανε και θα μας λεει οτι μπλεχτηκε σε μονοπατια κτλ.:mad:
Ο ΑΡΗΣ έχασε από την δικέφαλη κότα ! :mad: :evil:
Και μια κακιά ξανθιά με έθαβε από πάνω έως κάτω.!!!!:mad: :D Αυτά ήταν τα άσχημα .
Τα καλά νέα είναι ότι ανυπομονώ να ξαναβρεθώ μαζί σας !!!!!
:wave2: :wave2: :beer:
axxx xaxxaxaxxaxa stamatiste re paidia den mporw allo!!! ! mpouahahahahahah :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: re paidia ponaw upoferw to stomaxi mou oxi alles fwto oxi alla gelia!!! re rompa exw ginei stin douleia!!! STAMATHSTEEEE PLEASEEEE!!!!! :rotflmao: EGW STHN DOULEIA MPOUAHHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!! PWPWPWPW RE PAIDIA TI GELIO!!!! RE ME KOITANE OI SYNADELFOI KAI APOROUNE TI EPATHA!!!!
HTAN OLA TELEIA EISASTAN OLOI FOVEROI!!!!
APO TIS KALYTERES MERES THS ZWHS MOU!!!
YG2 ASE POU PEIRA BOLTA KAI TO TERAS FAZER 1000 TOUMPANO
HTAN GKABLAAAAAA
Dodok edessa
28/02/2005, 08:14
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
[B]Μπράβο ρε μάγκες ειστε μια χαρά...
λοιπόν τώρα...
ρε dook εσυ παιδίμ καβαλάς
απο τα σωστά μηχανάκια γιατί
με βάζεις να σε παρεξηγήσω λέμε???
αντε πάντα τέτοια ...
και την επόμενη φορά να παίζει και κανένα μπριζολίκι....
ρε ακούτε ρεεεεε
καλά περνάνε οι πάνω ρε μα@@κες
ακούτε χαμένοι εδώ...
αντε καλοί είμαστε όλοι...
αλλά ρε μιλουπάκο πως θα σε κάνει γαμπρό ο crs πρέπει να
καλά η μπουκάλα τι έχει??
τσίπουρο??
:lol::bawl: :bawl: Τι να κάνω ρε free.!!!
Με το ΚΧ δεν έλεγε να πάω 200 χλμ. Ρε το άτιμο να δεις πως έτρεχε !!!!!
Και εγώ όταν είδα την μπουκάλα νόμιζα ότι ήταν πυροσβεστήρας …αλλά ο μ@@@@ας ο ξάδερφος που το έχει μου είπε ότι είναι ΝΙΤΡΟ.
Να δουμε τωρα σε καμία μάζωξη στο βουνό θα πάρουν εντουρακια να έρθουν οι συμφουρίτες μας ..λέμε τώρα !!
:bawl: :bawl: :lol: :wave2:
Dodok edessa
28/02/2005, 08:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Χάρηκα για την "φατσική" γνωριμία ρε μάγκες, είσαστε ωραίοι εκει πάνω ρεεεεεεεεεεεε!!!
γειά σου dodok, η μπουκαλίτσα γιατί αποσυνδεμένη;
καλά να περνάτε. να δώ πότε θα συναντηθούμε όλοι μαζί σε τίποτα λάρισα ή γιάννενα !!! εσείς απο γρεβενά εμείς απο αγρινιο αρτα !
Όπου θέλεις βρισκόμαστε !
Άλλωστε γι αυτό δεν καβαλάμε μηχανες. ? για να πεταγόμαστε όπου θέλουμε χωρίς πρόγραμμα !!!!!
Η μπουκάλα είναι αποσυνδεμένη ,γιατί περιμένει από Αγγλία κάτι (τώρα μπεκάκια με είπε ?κάτι τέτοιο. Ρε εγώ χωματερος δεν ξέρω από αυτά)
:lol: :wave2:
Dodok edessa
28/02/2005, 08:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Καλα να περνατε παντα παιδακια! :wave2:
Αληθεια ...
Ο Γερος-man πως και δεν ηρθε ?
Σε κανα Χορτιατη ετρεχε παλι ?
:lol: :rotflmao: :lol:
μπα χρηστο μαλλον στο πάπλωμα απο κάτω ήταν ! !!!!! :lol:
αντε την αλλη φορά ολοι μαζί !:lol: :wave2:
Dodok edessa
28/02/2005, 08:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από tamis
axxx xaxxaxaxxaxa stamatiste re paidia den mporw allo!!! ! mpouahahahahahah :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: re paidia ponaw upoferw to stomaxi mou oxi alles fwto oxi alla gelia!!! re rompa exw ginei stin douleia!!! STAMATHSTEEEE PLEASEEEE!!!!! :rotflmao: EGW STHN DOULEIA MPOUAHHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!! PWPWPWPW RE PAIDIA TI GELIO!!!! RE ME KOITANE OI SYNADELFOI KAI APOROUNE TI EPATHA!!!!
HTAN OLA TELEIA EISASTAN OLOI FOVEROI!!!!
APO TIS KALYTERES MERES THS ZWHS MOU!!!
YG2 ASE POU PEIRA BOLTA KAI TO TERAS FAZER 1000 TOUMPANO
HTAN GKABLAAAAAA
αφου σου ειπα !!!θα σου κάνω ζημία στο μυαλό.Αιντε ανεβα για κανα καφε και παρτο για οσο θέλεις !
παντως εδω που τα λέμε δεν εφαγες πολυ χθες
:bawl: :bawl: :lol:
Θα ζητήσω - ξανά - συγγνώμη για την ελάχιστη χρονικά παρουσία μου, αλλά με δύο άρρωστα πιτσιρίκια και τρέξιμο μετά για ανοικτό φαρμακείο, ξέρω ότι έχω την κατανόησή σας.
Από κει και μετά :
Πρώτη μου γνωριμία με τα παιδιά του moto.gr, άριστες εντυπώσεις, (με μερικούς βγήκαμε και γείτονες) και υπόσχομαι την επόμενη φορά να τα πούμε περισσότερο.
Παραλειπόμενα : πολλά fazer και ο tamis βρήκε την ευκαιρία να τα πει (και τα κλειδιά του αφού μας λαχτάρησε) και έλλειψη χωματερών (εγώ δεν έχω μπει στο κλαμπ και ο dodok ήταν μόνος του).
Για τον oldman ; Α/Α και να βγει αναφερόμενος από μένα στην πρωινή αναφορά .........
Dodok edessa
28/02/2005, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Asotos
Θα ζητήσω - ξανά - συγγνώμη για την ελάχιστη χρονικά παρουσία μου, αλλά με δύο άρρωστα πιτσιρίκια και τρέξιμο μετά για ανοικτό φαρμακείο, ξέρω ότι έχω την κατανόησή σας.
Από κει και μετά :
Πρώτη μου γνωριμία με τα παιδιά του moto.gr, άριστες εντυπώσεις, (με μερικούς βγήκαμε και γείτονες) και υπόσχομαι την επόμενη φορά να τα πούμε περισσότερο.
Παραλειπόμενα : πολλά fazer και ο tamis βρήκε την ευκαιρία να τα πει (και τα κλειδιά του αφού μας λαχτάρησε) και έλλειψη χωματερών (εγώ δεν έχω μπει στο κλαμπ και ο dodok ήταν μόνος του).
Για τον oldman ; Α/Α και να βγει αναφερόμενος από μένα στην πρωινή αναφορά .........
ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΓΩ ΣΕ ΕΚΟΨΑ ΟΤΙ ΕΝΤΟΥΡΟ ΦΕΡΝΕΙΣ !!!!
ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ .!!!!!
:lol: :wave2:
angels_gr
28/02/2005, 10:07
Γεια σας παίδες του βορρά. Η συνάντηση μας έληξε με μεγάλη επιτυχία. Το μόνο κακό ότι ήρθα για μια ακόμη φορά με αυτοκίνητο. Ζηλεύω και θέλω μηχανή. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ανάγκασα και κάποιους να νιώσουν τα κιλά μου πάνω στις μηχανές τους. Τελικά το fazer σηκώνεται εύκολα στον ένα τρόχο με μένα για συνοδηγό. Λοιπόν, κανονίστε η επόμενη συνάντηση να γίνει γρήγορα.
:wave2: :wave2: :wave2:
Είστε όλοι άσχημοι ρεεεεεεεεε :wave2: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Asotos
:blush: :blush: :blush:
Ευπειθώς αναφέρω ότι όντως ήμουνα στον Χορτιάτη με πρόγραμμα να κατέβω γύρω στις 14.00 και να τηλεφωνήσω για το που βρίσκεστε ...
(Του λόγου το αληθές αποδεικνύει το ότι δεν τραβήχτηκα Χολομώντα κ.λ.π.):nono:
ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ Νο1: ΛΑΣΠΗ !!!! (Όταν λέμε λάσπη, εννοούμε ΠΟΟΟΟΛΥΥΥΥΥ ΛΑΣΠΗ !!!)
Αποτέλεσμα: Κουρεμένο πίσω γρανάζι από ξεκαβαλλήματα της αλυσίδας...
ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ Νο2: Ο μ@λ@κ@ς (εγώ) σημείωσα λάθος το τηλέφωνο του Tammi...:sad: :sad:
Αποτέλεσμα: Μια (συμπαθεστάτη κατά τα άλλα) κυρία να με σκυλοβρίσει σκαιότατα στο τέλος (μάλλον την ξυπνούσα ή διέκοπτα κάτι άλλο)...
Υ.Γ.
Και έτσι γίναν τα πράγματα Κύριε Πρόεδρε και όχι όπως τα λέει ο πατέρας της ανήλικης ....
:wave2: :beer: :wave2:
Dodok edessa
28/02/2005, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ME EXEIΣ ΔΕΙ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ?????????:winka: :lol: :lol: :lol: :wave2: :bawl: :lol:
Dodok edessa
28/02/2005, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:blush: :blush: :blush:
Ευπειθώς αναφέρω ότι όντως ήμουνα στον Χορτιάτη με πρόγραμμα να κατέβω γύρω στις 14.00 και να τηλεφωνήσω για το που βρίσκεστε ...
(Του λόγου το αληθές αποδεικνύει το ότι δεν τραβήχτηκα Χολομώντα κ.λ.π.):nono:
ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ Νο1: ΛΑΣΠΗ !!!! (Όταν λέμε λάσπη, εννοούμε ΠΟΟΟΟΛΥΥΥΥΥ ΛΑΣΠΗ !!!)
Αποτέλεσμα: Κουρεμένο πίσω γρανάζι από ξεκαβαλλήματα της αλυσίδας...
ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ Νο2: Ο μ@λ@κ@ς (εγώ) σημείωσα λάθος το τηλέφωνο του Tammi...:sad: :sad:
Αποτέλεσμα: Μια (συμπαθεστάτη κατά τα άλλα) κυρία να με σκυλοβρίσει σκαιότατα στο τέλος (μάλλον την ξυπνούσα ή διέκοπτα κάτι άλλο)...
Υ.Γ.
Και έτσι γίναν τα πράγματα Κύριε Πρόεδρε και όχι όπως τα λέει ο πατέρας της ανήλικης ....
ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ...ΛΟΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!:lol: :lol: :sun:
.................................
Υ.Γ.
ΜΗΝ τους πιστευετε αυτους τους Γερους, με τις καραμελλες στην τσεπουλα! :nono:
Ξερω 'γω τι σας λεω ... :winka:
:beer: :beer:
angels_gr
28/02/2005, 10:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Ναι, αλλά με μαλλιά!!! :wave2:
:rotflmao:
angels_gr
28/02/2005, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
..............
Και μια κακιά ξανθιά με έθαβε από πάνω έως κάτω.!!!!:mad: :D
:wave2: :wave2: :beer:
Άμα διαβάσει αυτά που γράφεις τότε σίγουρα θα σε θάψει!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
ΜΗΝ τους πιστευετε αυτους τους Γερους, με τις καραμελλες στην τσεπουλα! :nono:
Ξερω 'γω τι σας λεω ... :winka:
:beer: :beer:
:lol: :lol: :lol:
Το κακό είναι ότι και να θέλεις να έχεις καραμέλλες (τσιγαρόβηχας κ.λ.π.) ΔΕΝ μπορείς, γιατί λόγω ηλικίας είναι ΑΚΡΩΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΜΟ !!!!
:beer: :beer: :beer:
Dodok edessa
28/02/2005, 10:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Άμα διαβάσει αυτά που γράφεις τότε σίγουρα θα σε θάψει!!!
και τοσο καλό παιδι αυτος ο επιστημονας.!!!:(
και τόσο νέος !!!!:(
ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ
:D :D
Zan_Prizol
28/02/2005, 11:05
Kαλημερα ρε παιδια... :ΖΖΖ:
Καμια μπριτζολα εχει?
Το κακό είναι ότι και να θέλεις να έχεις καραμέλλες (τσιγαρόβηχας κ.λ.π.) ΔΕΝ μπορείς, γιατί λόγω ηλικίας είναι ΑΚΡΩΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΜΟ !!!!
:rolleyes:
Λες γι' αυτο να με εβρισε η περιπτερου, "πορνογερο" οταν μαζι με τα τσιγαρα και την εφημεριδα της ζητησα και μια σοκολατα υγειας?
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
angels_gr
28/02/2005, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zan_Prizol
Kαλημερα ρε παιδια... :ΖΖΖ:
Καμια μπριτζολα εχει?
Ωχ, ωχ. Αρνάκια μου καλά, τρέξτε να σωθείτε.
Άντε να κανονίσουμε καινούρια συνάντηση και να γευτούμε κανά μεζέ!!! :wave2:
Dodok edessa
28/02/2005, 11:25
ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ !!!!
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕ Κυριακή ΓΙΑ ΤΟΝ TRANSALP BOY.ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ TRANSALP …..
TΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ
:mad:
angels_gr
28/02/2005, 11:36
ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ !!!!
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕ Κυριακή ΓΙΑ ΤΟΝ TRANSALP BOY.ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ TRANSALP …..
Απάντησε ότι γύρισε το πρωί στο σπίτι, μετά από τον αρραβώνα του αδερφού του, και μάλιστα ήταν πιόμα. Ας του χαρίσουμε την πρώτη απουσία με αναστολή. Αν επαναληφθεί όμως, η τιμωρία θα είναι σκληρή. :nono:
SvsGreek
28/02/2005, 15:48
Κυριοι βλεπω οτι ειστε πολυ "απαλοι" στις ρουφιανιες σας!!
Γι'αυτο βρισκομαι εδω να βαλω τα πραματα στη θεση τους...
1) Δεν βλεπω φωτο απο τα μηχανακια μας. Κ αυτο συμβαινει γιατι ως γνωστον ΕΧΩ το πιο ομορφο εργαλειο.
:rotflmao: :rotflmao:
2) Κανενας χωματερος δεν υπηρχε...ΤΟΟΟΟΣΟ λαο εχετε....μεχρι κ ο dodok ηρθε με φαζερ 1000!!! Το παει καλα παντοσ στην ειδικη διαδρομη Αρετσου-Κεντρο.
:uplate: :uplate:
3) ο tamis για αλλη μια φορα εψαχνε κοριτσακια....(κοριτσια εχω κ fazer φωναζε...) κ μολις ειδε γυναικες στην παρεα του γυαλισαν κ τα αυτια!!! Αλλα καθοτι εγω πιο μεγαλος σαλιαρης αλλαξαμε θεσεις...
:lol: :sun: :alien: :look:
4) Μεγαλη εντυπωση μου εκανε το πιο ωραιο μηχανακι του meeting..το R1 αλλα κ το repsol replica CBR 1000RR ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ.
Βεβαια ξεχωριζε κ ενα κουκλι ZX636R eee!!!
:beer: :cool: :cool:
Αναμενω κ αλλο ρουφιανεμα...
angels_gr
28/02/2005, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
Κυριοι βλεπω οτι ειστε πολυ "απαλοι" στις ρουφιανιες σας!!
Γι'αυτο βρισκομαι εδω να βαλω τα πραματα στη θεση τους...
................
3) ο tamis για αλλη μια φορα εψαχνε κοριτσακια....(κοριτσια εχω κ fazer φωναζε...) κ μολις ειδε γυναικες στην παρεα του γυαλισαν κ τα αυτια!!! Αλλα καθοτι εγω πιο μεγαλος σαλιαρης αλλαξαμε θεσεις...
:lol: :sun: :alien: :look:
....................
Αναμενω κ αλλο ρουφιανεμα...
Εμένα, όσο μπορούσε να ακούσει το αυτάκι μου, άλλος μου φαίνεται πως σαλιάριζε!!! Κάποιος που ρωτούσε για πληροφορίες για τις φίλες της Φωτεινής!!! Ποιος ήταν, ποιος ήταν??? :confused:
angels_gr
28/02/2005, 16:00
Δεν θα ρουφιανέψω πως ο dodok άνοιγε τον δρόμο και τον ψάχναμε τον αλήτη!!! Αν πηγαίνει έτσι στην άσφαλτο, δεν θέλω να δω πως πηγαίνει στο χώμα!!! :ninja:
transalpboy
28/02/2005, 16:05
ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ !!!!
ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ(ΟΤΑΝ ΔΕ ΦΥΣΑΕΙ ΦΥΣΙΚΑ!!!!!!):lol: :lol: ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ!!!!!!!
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΙΘΑΝΑ.ΖΗΛΕΥΩ ΡΕΕΕΕΕ...ΣΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩ ΜΑΜΑΑΑ
ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΜΠΛΕΞΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΒΡΟΜΩΚΟΠΟΥΣΑ ΚΑΚΟΧΩΝΕΜΕΝΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ(ΟΧΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΑ!!!!!)ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΘΥΜΙΣΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΩΙΝΟΥ!!!!!:ninja: :ninja:
ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΘΕΙΚΗ ΚΟΡΜΑΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΣΑΣ,ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΑΝΕΤΕ!!!!!ΧΙ ΧΙ ΧΙ
ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ "I FUCK ON THE FIRST DATE"(ΤΑ ΚΡΕΑΤΙΚΑ ΕΝΟΩ)
ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΑ ΒΟΜΒΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΥΖΟΥ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ,Ε?ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ
ΑΝΤΕ ΜΗ ΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ NITRO ΣTO TRANSALP ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ!!!(DODOK ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΤΕΛ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΓΚΑΙΡΑ...?ΜΠΕΚΑΚΙΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΖΑΝΕ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΙ!!!!)ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η TRANSALPARA XE XE :eyepop: :eyepop:
ΡΕ,ΛΕΤΕ ΤΟ ΝΙΤΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΝΣΑΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ Η ΕΜΠΡΟΣ ΠΟΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ????
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
:wave2: :wave2:
transalpboy
28/02/2005, 16:09
ΠΟΔΑ ?? :eek: :eek: :confused: :confused:
ΤΗΝ ΑΓΡΑΨΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ,ΜΗ ΧΑΣΩ:D :D
ΡΟΔΑ ΕΝΟΟΥΣΑ
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ(ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ,Ε?)ΜΗ ΤΟ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
transalpboy
28/02/2005, 16:12
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΑΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ,ΜΟΥ ΘΙΞΑΤΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ V-STROM 1000,,VARADERO KAI APRILIA CAPONORD(KATA ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ TO RALLY RAID )
ANTE MHΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Dodok edessa
28/02/2005, 20:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Δεν θα ρουφιανέψω πως ο dodok άνοιγε τον δρόμο και τον ψάχναμε τον αλήτη!!! Αν πηγαίνει έτσι στην άσφαλτο, δεν θέλω να δω πως πηγαίνει στο χώμα!!! :ninja:
:blush: κακές γλώσσες :nono: :blush:
Καλά ρε δύο μέρες έλειψα και γεμίσατε τόσες σελίδες ρουφιανέματα;
Τι είναι τούτοι ρε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
BRWMEROI ROUFIANOI!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tamis
BRWMEROI ROUFIANOI!!!
Έτσι έτσι...
Ρε δεν ξαναέρχομαι μαζί σας ρε!
Μόνο με τον Dodok θα βγάινω που μου φοράει και κασκολάκι για να μην κρυώνω και θα με κάνει και χωματερό και θα σας γεμίσουμε όλους λάσπη!
Dodok edessa
03/03/2005, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Έτσι έτσι...
Ρε δεν ξαναέρχομαι μαζί σας ρε!
Μόνο με τον Dodok θα βγάινω που μου φοράει και κασκολάκι για να μην κρυώνω και θα με κάνει και χωματερό και θα σας γεμίσουμε όλους λάσπη!
βρε οταν σου λεω οτι εισαι κρυφο ΑΡΕΙΑΝΟΣ δεν το παραδεχεσαι.....:lol: :lol: :wave2:
βρε οταν σου λεω οτι εισαι κρυφο ΑΡΕΙΑΝΟΣ δεν το παραδεχεσαι...
Όχι κρυφοαρειανός (σαν κρυφοαδερφή ακούγεται αυτό!), κρυφοχωματερός είμαι!
Σου είπα;
Την Κυριακή σκοπεύω να πάω το παπί για εντούρο!
Θα του πιώ το αίμα!
:evil: :evil: :evil:
Dodok edessa
04/03/2005, 17:56
Σου είπα;
Την Κυριακή σκοπεύω να πάω το παπί για εντούρο!
Θα του πιώ το αίμα!
:evil: :evil: :evil:
\
:lol: :lol: ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ !!!:lol: :lol:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ,,,,,,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΒΛΑ ΕΧΕΙΣ !!!:evil: :evil:
ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ !!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΒΑΛΑΣ ,,,,,,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΒΛΑ ΕΧΕΙΣ !!!
Nαι ρε!
Βρήκα ένα κομμάτι δίπλα στο σπίτι μου (το στρατόπεδο Κόδρα, άδειο πια) που είναι φουλ στα μονοπάτια και λακουβίτσες και ανηφορίστες και λοιπά, πέτρες δεν έχει (μόνο χαλικάκι) και λίγη λασπίτσα.
Μποτάκι, τζινάκι και βουρ!
Όποιος γουστάρει να σπάσει πλάκα έρχεται!
:evil: :D :evil: :D :evil:
Dodok edessa
04/03/2005, 18:15
Nαι ρε!
Βρήκα ένα κομμάτι δίπλα στο σπίτι μου (το στρατόπεδο Κόδρα, άδειο πια) που είναι φουλ στα μονοπάτια και λακουβίτσες και ανηφορίστες και λοιπά, πέτρες δεν έχει (μόνο χαλικάκι) και λίγη λασπίτσα.
Μποτάκι, τζινάκι και βουρ!
Όποιος γουστάρει να σπάσει πλάκα έρχεται!
:evil: :D :evil: :D :evil:
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΝΤΟΥΡΑΣ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕΙ !!!!:beer: :beer: :beer:
ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο FREE ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΟΔΡΟΜΙΑΡΗΣ :smokin: :evil:
:lol: :lol:
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ .
:wave2:
9720
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΝΤΟΥΡΑΣ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕΙ !!!!
ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο FREE ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΟΔΡΟΜΙΑΡΗΣ.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ .
Έλα όμως που θέλω να πηγαίνω και καμιά βόλτα σε άσφαλτο και αν θέλω να πάω σε χώμα δεν έχω παρέα...
Αλλιώς θα το είχα ήδη τσιμπήσει το XRάκι!
Θα πάρω κανά streetάδικο μου φαίνεται και θα κρατήσω το παπί μόνο για σκληρό εντούρο!
Ας έρθει να τον λασπώσω τον προπαγάνδα!
Το ότι θα περάσω καλά είναι δεδομένο, μακάρι να βρέξει κιόλας να έχουμε πανηγύρια!
Ούτως ή άλλως το πληντύριο είναι δίπλα στο σπίτι και το παπί πάει και για service...
:smokin: :D :smokin: :D :smokin: