View Full Version : πάρτε τα μέτρα σας για την τσέπη σας!
LARISEOS
16/03/2009, 04:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Δεν είναι δα και τόσο τραγικά τα πράγματα ώστε να ξαναγυρίσουμε στις σπηλιές...
Λίγη οικονομία αν κάνει ο καθένας μας , δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
ετσι μπραβο ... απλως το άσχημο ειναι πως μπαίνουμε σε μια μακροχρόνια κάθοδο με τα δανεια και της κρατικοποιήσεις που κανουν .....έπρεπε καποιες κωλοεταιριες να της κλεισουν και ασ χασουν την δουλεια τους κάποιοι......τα λεφτα που δίνουν για να της κρατάνε πανε χαμενα .......εντελώς!!!
αμα κλείσει μια εταιρία δεν σημαίνει καταστροφή ολο και καπιος αλλος θα την αγοράσει!
notakos600
16/03/2009, 04:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
ετσι μπραβο ... απλως το άσχημο ειναι πως μπαίνουμε σε μια μακροχρόνια κάθοδο με τα δανεια και της κρατικοποιήσεις που κανουν .....έπρεπε καποιες κωλοεταιριες να της κλεισουν και ασ χασουν την δουλεια τους κάποιοι......τα λεφτα που δίνουν για να της κρατάνε πανε χαμενα .......εντελώς!!!
αμα κλείσει μια εταιρία δεν σημαίνει καταστροφή ολο και καπιος αλλος θα την αγοράσει!
Πληροφοριακά να σου πω ότι η Ολυμπιακή στα 37 χρόνια λειτουργίας της, τα 32 ήταν προβληματική...
Τι να πεις, πολιτικές σκοπιμότητες.
LARISEOS
16/03/2009, 04:38
ασ μην πιασουμε αυτο.....αυτοι θελουν κρεμασμα ολοι!
και να δεις πως θα τους κρεμασουν στο τελος!
stefanos
16/03/2009, 04:40
Πληροφοριακά να σου πω ότι η Ολυμπιακή στα 37 χρόνια λειτουργίας της, τα 32 ήταν προβληματική...
Μπερδεύεις τις προβληματικές με τις δεκο.
Οποιαδήποτε δεκο είναι απαραίτητο να είναι προβληματική αλλιώς δεν θα εκτελούσε το σκοπό της που είναι η κοινή οφέλεια.
Εφόσον θες αεροπλανο σε αγονη γραμμή ώστε να βοηθήσεις τους κατοίκους κάποιος πρέπει να το πληρώσει.
Αυτό μπορείς να το κάνεις με κρατική προβληματική σε τιμές κόστους, μπορείς να το κάνεις και με επιδοτούμενη ιδιωτική και να σου στοιχίσει ο κούκος αιδόνι καλή ώρα όπως στην ναυτηλία.
Επιλέξαμε το δεύτερο για να βοηθήσουμε τα οικονομικά των κομμάτων :p
stefanos
16/03/2009, 05:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
δεν μηλαω προσωπικά μιλαω γενικός.....
οταν το 90 % απανταει σαν να μην τους ενδιαφέρει τπτ στον κοσμο περα απο την μπαλα και την μηχανη ρε σει......τι να πεις?
εε ασε να το φανε καλα τοτε αξιοι της μοιρας....το εχεις ακουσει? αυτο ακριβώς λεμε μια ζωή στην ελλαδα!
sorry αν γηνομαι κακος αλλα δεν μπορω να ακουω παλι μας τα φαγανε παλι η μεγαλοι!!!!!
τα μεγάλα μυαλά εννοεί γιατι το μικρο του δεν τα αντιλαμβάνεται απλα! δεν θελει!
Ενδιαφερόμαστε αλλά είναι πώς μεταφράζει ο καθένας μια κατάσταση.
Εσύ λές πουλάτε να σωθούμε.
Εγώ λέω τους τα πήραμε φτηνά και θα τους τα πουλήσουμε ακριβά.
Αλλος λέει εγώ έχασα 80% των χρημάτων μου και άλλος λέει οτι εγώ χίλιες μετοχές είχα και τόσες έχω ακόμα.
Είναι πώς βλέπεις το ποτήρι.
LARISEOS
16/03/2009, 05:20
πριν ενα χρόνο που μιλούσα εγω πούλησα στης 4500 μοναδες..... μακαρι να με ακουγανε και αλλοι.....
ο κολιτος μου βλεπεις δεν με ακουσε....και τωρα ???
λοιπον επειδη το χρηματιστήριο δεν ειναι τζόγος (για μενα) και ειναι σαν επένδυση οτι καλύτερο υπάρχει καλα ειναι να ασχολείσαι σοβαρά μαζι του .
και να μην ακούς μονο τους βλάκες γιατι για μενα βλακες χρηματιστές που εχουν φαει τα λεφτά του κόσμου για να περνουν της προμηθειες τους. κτλ
απλα αν φιλε τωρα ειχες πουλήσει πραγματα που δεν ειναι 100% απαραίτητα τωρα θα το εβλεπες πολυ διαφορετικά!!!!
LARISEOS
16/03/2009, 05:21
επισης συμφωνω και γιαυτα που λες για την ολυμπιακη.....
βασικα υπαρχει λυση....την εχω αλλα ειναι πολυ ακραια και δυσκολα να γηνει κατι τετοιο!
οχι για την ολυμπιακη αλλα γενικως!
stefanos
16/03/2009, 06:08
Η ολυμπιακή τελείωσε.
Την φορτώσαμε στα κορόιδα της marfin και γλυτώσαμε.
:rolleyes:
LARISEOS
16/03/2009, 06:49
εμενα μου φενεται αυτος θα αγορασει την ελλαδα ολοι!
χεχεχεχεχεχ
Cpt. Haddock
16/03/2009, 10:47
Η Ολυμπιακή ιδρύθηκε το 1957, άρα είναι 52 ετών και όχι 37 :wave2: