View Full Version : πάρτε τα μέτρα σας για την τσέπη σας!
LARISEOS
08/10/2008, 08:41
εδω και ενα χρόνω ειχα πει πως το ελληνικό χρηματ... θα φτάσει στης 1000 μονάδες!
τσακώθηκα και με πολουσ φίλους γιαυτο και ηχαμε ωραίες συζητήσεις αγιρες!
παρτε τα μέτρα σας γιατι οι λυκοι τωρα χαίρονται!!!!!:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
εδω και ενα χρόνω ειχα πει πως το ελληνικό χρηματ... θα φτάσει στης 1000 μονάδες!
τσακώθηκα και με πολουσ φίλους γιαυτο και ηχαμε ωραίες συζητήσεις αγιρες!
παρτε τα μέτρα σας γιατι οι λυκοι τωρα χαίρονται!!!!!:lol:
Δεν εχουμε λεφτα ετσι κι αλλιως οποτε δε μας πιανει...:D
Ας κλαινε αυτοι που εχουν...
:wave2:
LARISEOS
08/10/2008, 09:12
οτι οι λυκοι θα χαρουν.........
θελει μεγάλοι προσοχή και αυτοσυγκράτηση και οτι λενε στης ειδησης ειναι ολα μ@λ@κιες για να μην δημιουργήσουν μεγαλύτερο πρόβλημα,,,,,,αλλα αμα εχει ξεκηνησει , δεν σταματάει!!!
μπορεί και καπιος που δεν εχει πολλά λεφτα να βγει κερδισμένος!!! αρκει να φανει έξυπνος!
επίσης για της εγγύησης και της προφορικές δηλώσεις για τησ τράπεζες δεν μου λενε τπτ!
gixxerpap
08/10/2008, 09:13
αυτοί που έχουν το κατεβάζουν εκεί .....
αυτοί που νομίζουν ότι έχουν, και την είδανε επενδυτές απο τη μια μέρα στην άλλη, μπορούν να κλαίνε βεβαίως ...
DrIoannis
08/10/2008, 09:16
Προωθείται νομοθετική ρύθμιση για την εγγύηση των καταθέσεων στα 100000?.Το χρήμα ΔΕΝ χάνεται,απλά πάει σε άλλες τσέπες.Με την υποστήριξη του τραπεζικού συστήματος από το κράτος ανά τον κόσμο φεύγουν λεφτά από το κράτος-λαό και πάνε στις τράπεζες.Δεν ξέρω αν είναι η σωστή λύση για την κρίση ,αλλά είναι σίγουρα η ευκολότερη κατά την άποψή μου.
Operater
08/10/2008, 09:22
ρε παιδιά...εγώ έχω 101 χιλιάρια στη τράπεζα...με πιάνει η ρύθμιση?
ή θα τα κλαίω? :bawl:
LARISEOS
08/10/2008, 09:26
δεν σας σώνει καμια εγγύηση απο το κράτος!!! και πιστεψαι με η εγγύηση θα υπάρχει μονο εαν σταματήσει αυτο το ΚΡΑΧ ομαλά!! κατι που δεν το βλέπω!
υπολογίζω οτι θα έχουμε ενα απο τα μεγαλύτερα ΚΡΑΧ της ιστορίας !
και θα αλλάξουν χερια πολλα λεφτά!!!!! κάποιοι μαγκες θα κερδίσουν καποιοι μαγκες θα χάσουν πολλα!
αυτο που θα σας πω απλά ειναι........οτι μπορεί να βρεθει ευκαιρία μπροστά σας για αγορές και επένδυσής.....μην κολισεται την καταλιλη στιγμή!!!!!
επισης οσοι εχεται δανεια για μοτο κτλ να προσέχεται!
:beer:
LARISEOS
08/10/2008, 09:29
καλα παμε καλά? εεεεε ξυπνάτε!
παντως υπάρχουν ευκαιρίες τωρα!!!!! :smilea:
οχι ακόμα ,,,,,, αλλα θα έρθουν! :sun:
καλα παμε καλά? εεεεε ξυπνάτε!
παντως υπάρχουν ευκαιρίες τωρα!!!!! :smilea:
οχι ακόμα ,,,,,, αλλα θα έρθουν! :sun:
Αγοράζεις - πουλάς ρε μαγκα τίποτα, ή απ΄τη τηλεόραση κάνεις ανάλυση;
Αγοραστε χαλυβδοφυλλα οσο προλαβαινετε.
Τωρα που η μετοχουλα ειναι κελεπουρι.
Οταν θα σας κατασχουν το σπιτι να εχετε και κατι πανω απο το κεφαλι σας.:lol:
LARISEOS
08/10/2008, 09:42
ειναι προσωπικό! και δεν συνιστώ σε κανέναν να αγοράσει τώρα!
αυτα που λενε στην τηλ ειναι για την μαζα και πως θέλουν να την πανε!!
αυτο που συνιστώ ειναι,,,,να προσεξεται τα λεφτα σας και να ανησυχείτε ακομα και για 5000 σε εναν λογαριαμσο!!!
γιατι για καπιον ειναι λιγα αλλα για καπιον πολλα!!
ΑΛΛΑ!!! μπορεί τα 5000 σε ένα κραχ να ειναι πολλα λεφτά!!! μπορεί να αξίζουν ενα σπίτι!! πιος ξερει!
αρα μαζευτείτε και μην τα βλέπετε απλά !
μην λετε αμα χασω 5000 τι θα πάθω εγω, αν καταστραφεί ολος ο κόσμος!!! αλλα σκεφτείτε πωσ με 5000 μπορεί να αγωρασεται πολλα πολλα παραπάνω μετα.
ειναι προσωπικό! και δεν συνιστώ σε κανέναν να αγοράσει τώρα!
αυτα που λενε στην τηλ ειναι για την μαζα και πως θέλουν να την πανε!!
αυτο που συνιστώ ειναι,,,,να προσεξεται τα λεφτα σας και να ανησυχείτε ακομα και για 5000 σε εναν λογαριαμσο!!!
γιατι για καπιον ειναι λιγα αλλα για καπιον πολλα!!
ΑΛΛΑ!!! μπορεί τα 5000 σε ένα κραχ να ειναι πολλα λεφτά!!! μπορεί να αξίζουν ενα σπίτι!! πιος ξερει!
αρα μαζευτείτε και μην τα βλέπετε απλά !
μην λετε αμα χασω 5000 τι θα πάθω εγω, αν καταστραφεί ολος ο κόσμος!!! αλλα σκεφτείτε πωσ με 5000 μπορεί να αγωρασεται πολλα πολλα παραπάνω μετα.
Σε ποιό καφενείο τα άκουσες αυτά; Τι προτάσεις έπεσαν στο τραπέζι; Πάμε και σηκώνουμε τα φράγκα και τα βάζουμε στο στρώμα, αγοράζουμε λίρες Ελισάβετ κοπής 1934, Ελβετικό φράγκο, ομόλογα, τι;;; :look:
Που καταλήξατε; :a018:
dirtbird
08/10/2008, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σε ποιό καφενείο τα άκουσες αυτά; Τι προτάσεις έπεσαν στο τραπέζι; Πάμε και σηκώνουμε τα φράγκα και τα βάζουμε στο στρώμα, αγοράζουμε λίρες Ελισάβετ κοπής 1934, Ελβετικό φράγκο, ομόλογα, τι;;; :look:
Που καταλήξατε; :a018:
Exm... νομίζω του 1928 ήταν καλύτερη χρονιά....
το 1932 στείλανε το θωρηκτό Ποτέμκιν για σκραπ και... καταλαβαίνεις... :( :(
LARISEOS
08/10/2008, 09:52
δεν με ξέρεις καλα για να κρίνεις αμα τα ακούω στα καφενεία η στης ειδήσεις η στα παράθυρα!
δικες μου απόψεις ειναι και αμα θέλεις της ακούς αμα δεν θέλεις δεν ακούς και μου απαντάς με της απόψεις σου!
Εγω μια ενημερωσει κανω,,,,,,
dirtbird
08/10/2008, 09:57
δεν με ξέρεις καλα για να κρίνεις αμα τα ακούω στα καφενεία η στης ειδήσεις η στα παράθυρα!
δικες μου απόψεις ειναι και αμα θέλεις της ακούς αμα δεν θέλεις δεν ακούς και μου απαντάς με της απόψεις σου!
Mην τον παρεξηγάς ρε φίλε.... έχει φάει το κεφάλι του από γνώμες 'ειδικών' για αυτό του βγαίνει ξυνίλα...:confused: :confused: ;)
Δεν κάνεις ενημέρωση. Πετάς ένα σενάριο καταστροφολογίας για θέματα που σου είναι παντελώς άγνωστα.
Στα σοβαρά θέματα δεν πετάς ότι σου κατέβει γιατί δεν ξέρεις πως θα το καταλάβει ο άλλος επίσης άσχετος. Και αφού θέλεις να μοιραστείς την άποψη σου για το κακό που θα μας βρεί, σε ρωτάω τι προτείνεις. Αφού έχεις άποψη λοιπόν κάπου θα έχεις καταλήξει.Τι θα κάνεις εσύ για να μην χάσεις τα λεφτά σου ;
LARISEOS
08/10/2008, 10:02
ειδική απλα πονηρή και άτομα που εχουν καποια μέσα!!! αν άκουγα εγω τον χρηματιστή μου θα τα ειχα χάσει ολα!
και αν έκανα ολα αυτα που ήθελα θα ειχα παρη και πολλα φράγκα τωρα! δεν ειναι εύκολα!!!
φαντάσου πωσ στησ 4500 μονάδες ηθελα να παρω παράγωγα πως το το χρηματ..ριο θα πέσει ....και οσο πέφτει να κερδίζω! αν το ειχα κάνει .......αννννν!
LARISEOS
08/10/2008, 10:09
Δεν κάνεις ενημέρωση. Πετάς ένα σενάριο καταστροφολογίας για θέματα που σου είναι παντελώς άγνωστα.
Στα σοβαρά θέματα δεν πετάς ότι σου κατέβει γιατί δεν ξέρεις πως θα το καταλάβει ο άλλος επίσης άσχετος. Και αφού θέλεις να μοιραστείς την άποψη σου για το κακό που θα μας βρεί, σε ρωτάω τι προτείνεις. Αφού έχεις άποψη λοιπόν κάπου θα έχεις καταλήξει.Τι θα κάνεις εσύ για να μην χάσεις τα λεφτά σου ;
λοιπον το καλύτερο για να καταλάβεις ειναι να βάλεις τα λεφτα σου εκει που θα κοιμάσαι! αλλα κινδυνεύεις να σε κλέψουν!
μπορεις να αγωρασεις χρυσο , λυρες, ( κατι σταθερο τουλαχιστον)
και να της θαψεις!!!! ( και μην γελατε)
δεν ξερω ειναι πολυ δυσκολο παντως....ομολογα και ιστοριες αμοιβαια εγγυητικα δεν υπαρχει τπτ !
εγω αυτο που κάνω τωρα ειναι να εχω τα αυτιά μου ανοιχτά να ακούω τη γίνεται γύρω μου ,,,,,,ευκαιρίες? κάποιοι με μεγάλα δάνεια θα πάθουν μεγαλοι πλάκα!
εκει πρέπει να έχεις cash !
με λιγα λογια θα σου πω οτι θα οπιος προφυλαχτεί θα εχει ενα μεγαλο + μετα!
αν γηνει η καταστροφή!
φαντάσου πωσ στησ 4500 μονάδες ηθελα να παρω παράγωγα πως το το χρηματ..ριο θα πέσει ....και οσο πέφτει να κερδίζω! αν το ειχα κάνει .......αννννν!
Πάντα υπάρχει χρόνος. Αφού το χρημ. θα πάει στις 1.000 μονάδες όπως είπες στο 1ο ποστ σου, τρέχα να πάρεις παράγωγα. :wave2:
LARISEOS
08/10/2008, 10:17
ειναι πολύ δύσκολο.....το χρηματ..... περιμένει οτιδήποτε ευχάριστο για να κάνει ενα 20% επάνω !
δεν μπορώ να το ρισκάρω τοσο εύκολα! μετα χάνεις ανάποδα!.....
τωρα περιμένω απλα να μπω στα χαμηλά....αμα δεν παει δεν χάθηκε και τπτ!
νομίζω οτι ειναι απο της πιο δύσκολες περιπτώσεις αυτην την στιγμη και το καλύτερο ειναι να μην ασχολείσαι! αλλα και να μην ακούς τη λένε!
δεν εχουν υπολογίσει ακομα την μεγαλη πιθανότητα πανικού !!! αν κόσμος απορροφήσει τής καταθεσης τους θα βγουν και αλλα σκάνδαλα! και τοτε να δεις ακομα πόσες τράπεζες θα κλείσουν!
makis206
08/10/2008, 10:26
Κάλλιο φτωχαδάκι και μακρυά από τέτοια άγχη...:D
Τα μαλλιά πέφτουν λόγω κληρονομικότητας :cool: :rotflmao:
λοιπον το καλύτερο για να καταλάβεις ειναι να βάλεις τα λεφτα σου εκει που θα κοιμάσαι! αλλα κινδυνεύεις να σε κλέψουν!
Πάρε ένα μακρύ σεντόνι, και no worries :wave2:
144645
Άντε πάλι ο ..ΑΡΜΑΓΕΔΟΝ….
Οι τράπεζες θα κλείσουν , ο κόσμος θα κάνει ουρές έξω απ αυτές,θα στηθούν συσσίτια κ.λ.π.
Τις τράπεζες το μόνο που μπορεί να τις κλείσει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είναι ο τρομοκρατημένος κόσμος που θα τρέχει να σηκώσει τις καταθέσεις του να τις βάλει κάτω από το στρώμα (!!!!) ,να αγοράσει χρυσό (σε αυτές τις τιμές ) κ.λ.π
Περιγράφουμε πράγματα που θα συνέβαιναν άμα μας είχε κηρύξει τον πόλεμο το ΝΑΤΟ…
Ας βάλουμε λίγο την λογική να δουλέψει …
πόσους ξέρετε να έχουν πάρει δάνειο για σπίτι? (μάλλον πολλούς…)
πόσους ξέρετε να τους έχει κατασχεθεί το σπίτι? (μάλλον ελάχιστους..)
Στην Ελλάδα οι τράπεζες ΔΕΝ δίνανε δάνεια χωρίς κανένα έλεγχο όπως την Αμερική
Μπορεί οι Ελληνικές οικογένειες να έχουν στριμωχτεί αγρία ,αλλά οι περισσότερες είναι πολύ μακριά από την κατάσχεση του σπιτιού τους
Δεν λέω ότι τα πράγματα είναι ρόδινα και άνετα για κανένα…
Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας….
LARISEOS
08/10/2008, 11:11
και πιστεψαι με αν κλησουν στην αμερικη εδω θα γηνει σφαγη ,,,,,,,,πισω απο της τραπεζες υπαρχει ενα domino......το ενα ρηχνει το αλλο και παει λεγοντας!
να σου εξηγησω πως παει στην ελλαδα......παίρνεις ενα δανειο σπιτιού ,αυτοκινήτου,μηχανής και παει λέγοντας,,,,για να μην πούμε για της μικροεταιριες ποσα δάνεια πήρανε τον τελευταίο χρόνο!!
λοιπον....βάζει ο τύπος το σπίτι του υποθήκη ,,,,παίρνει 100 000 δάνειο....τα τρώει τα επενδύει οτιδήποτε! και φτάνει η τράπεζα να του κατάσχεση σπιτι αμαξι οτι πιάσει στα χερια της!
το βγάζει στο σφυρι και πιανει 40 000! συν κάποιες οφειλες αντε να παρη 70 000! δεν ειναι μιον -30 000 απο το δάνειο? που το εχει δανειστή απο αλλη τράπεζα και τρέχουν τα δικά τησ? μιον αλλα 20 000 απο την αλλη τράπεζα! να πως την γαμησανε!!!!!
αν τωρα παει και ο κόσμος και βγαλει τησ καταθεσης που πρεπει να το κάνει εκει θα δεις τι θα γίνει!
Κάπου το ΄χεις , αλλά το τελευταίο ½ωρο έκανες κοπάνα :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Πάντα υπάρχει χρόνος. Αφού το χρημ. θα πάει στις 1.000 μονάδες όπως είπες στο 1ο ποστ σου, τρέχα να πάρεις παράγωγα. :wave2:
Εκεί στον πάγκο της λαϊκής που δουλεύεις τ' ακούς εσύ αυτά;
Άσε με ρε φιλαράκι..... που σε άκουσα την άλλη φορά και πήρα infoquest :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LsKostas
08/10/2008, 11:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
πόσους ξέρετε να έχουν πάρει δάνειο για σπίτι? (μάλλον πολλούς…)
πόσους ξέρετε να τους έχει κατασχεθεί το σπίτι? (μάλλον ελάχιστους..)
Δυστυχως πολλοι και οι δυο...οι κατασχεσεις ακινητων και αυτοκινητων διανυουν
τις πιο λαμπρες περιοδους...σιγουρα τα πραγματα δεν ειναι οπως στην Αμερικη.Αλλα δεν παουν
να ειναι τραγικα ΠΟΛΛΕΣ οι περιπτωσεις για την Ελλαδα.
Δες στους πλειστιριασμους τι γινεται οπου οι τραπεζες τα δινουν σε δικους τους ανθρωπους
Αυτο που αναφερθηκε πιο πανω για σπιτι με 5000e ειναι ακραιο αλλα για 25000 δεν ειναι καθολου...
Απλα δεν τα ακουμε για προφανεις λογους :sick:
και πιστεψαι με αν κλησουν στην αμερικη εδω θα γηνει σφαγη ,,,,,,,,πισω απο της τραπεζες υπαρχει ενα domino......το ενα ρηχνει το αλλο και παει λεγοντας!
να σου εξηγησω πως παει στην ελλαδα......παίρνεις ενα δανειο σπιτιού ,αυτοκινήτου,μηχανής και παει λέγοντας,,,,για να μην πούμε για της μικροεταιριες ποσα δάνεια πήρανε τον τελευταίο χρόνο!!
λοιπον....βάζει ο τύπος το σπίτι του υποθήκη ,,,,παίρνει 100 000 δάνειο....τα τρώει τα επενδύει οτιδήποτε! και φτάνει η τράπεζα να του κατάσχεση σπιτι αμαξι οτι πιάσει στα χερια της!
το βγάζει στο σφυρι και πιανει 40 000! συν κάποιες οφειλες αντε να παρη 70 000! δεν ειναι μιον -30 000 απο το δάνειο? που το εχει δανειστή απο αλλη τράπεζα και τρέχουν τα δικά τησ? μιον αλλα 20 000 απο την αλλη τράπεζα! να πως την γαμησανε!!!!!
αν τωρα παει και ο κόσμος και βγαλει τησ καταθεσης που πρεπει να το κάνει εκει θα δεις τι θα γίνει!
Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο …αυτό ίσχυε πάντα για τα ενυπόθηκα δάνεια ….
Και σε ρωτάω… ΠΟΣΟΥΣ ξέρεις να έχουν πάρει δάνειο και ΠΟΣΟΥΣ να έχουν χάσει το σπίτι τους από δάνειο ???
Άμα πλακώσουν ΟΛΟΙ μαζί να σηκώσουν τις καταθέσεις τους από μια Τράπεζα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ , αυτή είναι σχεδόν σίγουρο ότι ΔΕΝ θα μπορέσει να αντεπεξέλθει...
Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ να το κανείς…
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Άσε με ρε φιλαράκι..... που σε άκουσα την άλλη φορά και πήρα infoquest :mad:
Φιλαράκι με ρώτησες πότε να πάρεις. Πότε να πουλήσεις με ρώτησες; :smokin:
Μην μπλέκετε με διαβόλου πράγματα. Αποτυχημένος κερδοσκόπος = μακροχρόνιος επενδυτής :wave2:
Φιλαράκι με ρώτησες πότε να πάρεις. Πότε να πουλήσεις με ρώτησες; :smokin:
Μην μπλέκετε με διαβόλου πράγματα. Αποτυχημένος κερδοσκόπος = μακροχρόνιος επενδυτής :wave2:
:mad: :sad:
144654
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
τις πιο λαμπρες περιοδους...σιγουρα τα πραγματα δεν ειναι οπως στην Αμερικη.Αλλα δεν παουν
Δες στους πλειστιριασμους τι γινεται οπου οι τραπεζες τα δινουν σε δικους τους ανθρωπους
Αυτο που αναφερθηκε πιο πανω για σπιτι με 5000e ειναι ακραιο αλλα για 25000 δεν ειναι καθολου...
Οι τραγικά πολλές περιπτώσεις των στεγαστικών δανείων που δεν πληρώνουν τη δόση, είναι το τεράστιο :rolleyes: ποσοστό του 3,4-3,6% του συνόλου. Το δε ποσοστό των προβληματικών δανείων (πάσης φύσεως) είναι στο 5,1%....
Τα νούμερα αυτά τα αντέχουν για πλάκα οι τράπεζες :wave2:
Σίγουρα , οι κατασχέσεις έχουν αυξηθεί σε σχέση με παλιότερα …αλλά έχουν αυξηθεί εκθετικά και οι χορηγήσεις δανείων…
Το ποσοστό δανείων που έχουν «σκάσει» είναι σίγουρα πολύ μικρό σε σχέση με το ποσοστό δανείων που έχει δοθεί
Επίσης , μια καλή ένδειξη είναι και οι τιμές των ακίνητων …κανονικά , με αυτά που λέγονται ,θα έπρεπε να έχουν πέσει …50%..αλλα αυτά εκεί , ακλόνητα…
Αντίθετα στην Αμερική (και αλλού) που υπάρχει πραγματικά μεγάλο πρόβλημα ,οι τιμές τους πέφτουν 10-15 % κάθε μήνα…
LsKostas
08/10/2008, 11:46
Οι τραγικά πολλές περιπτώσεις των στεγαστικών δανείων που δεν πληρώνουν τη δόση, είναι το τεράστιο :rolleyes: ποσοστό του 3,4-3,6% του συνόλου. Το δε ποσοστό των προβληματικών δανείων (πάσης φύσεως) είναι στο 5,1%....
Τα νούμερα αυτά τα αντέχουν για πλάκα οι τράπεζες :wave2:
Δυστυχως το μονο θετικο της ολης υποθεσης ειναι ο νομος 3587 που ισχύει από τον Ιούλιο του 2007.Για οφειλες μεχρι 10000 δεν βγαίνει στον πλειστηριασμό το σπιτι εφοσον μιλαμε για την πρωτη κατοικια.
Μεχρι τοτε γινονταν κατασχεσεις και πλειστιριασμοι για 4000e !!!
και κατι ακομα... αυτα που αναφερεις -τα νουμερα - ειναι πολυ αισιοδοξα και
ΔΕΝ συμβαδιζουν με τα συμβολαιογραφικά γραφεία που αναλαμβανουν ΠΛΕΟΝ και πλειστιριασμους.
και κατι ακομα... αυτα που αναφερεις -τα νουμερα - ειναι πολυ αισιοδοξα και
ΔΕΝ συμβαδιζουν με τα συμβολαιογραφικά γραφεία που αναλαμβανουν ΠΛΕΟΝ και πλειστιριασμους.
Τα νούμερα είναι της Τραπέζης Ελλάδος και πίστεψε με είναι πολύ πιο αξιόπιστα απ΄ότι ακούς.
Παιδιά , όσο βλέπετε μηχανές των 15000-20000 να είναι πιο πολλές από τα …παπιά ,μην φοβάστε τίποτα…
:lol: :lol: :lol:
catmaster
08/10/2008, 11:57
Τα νούμερα είναι της Τραπέζης Ελλάδος και πίστεψε με είναι πολύ πιο αξιόπιστα απ΄ότι ακούς.
έχεις κάνα κονέ στο Ταμείο Εγγύησης καταθέσεων ρε φιλαράκι και μας το πετάς τώρα αυτό η έτσι να ψαρώνουμε ;;; :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
έχεις κάνα κονέ στο Ταμείο Εγγύησης καταθέσεων ρε φιλαράκι και μας το πετάς τώρα αυτό η έτσι να ψαρώνουμε ;;; :smokin:
144656
εμοτικον of the month ειναι αυτο? Σαν πολυ να το χρησιμοποιεις τελευταια:lol:
catmaster
08/10/2008, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
εμοτικον of the month ειναι αυτο? Σαν πολυ να το χρησιμοποιεις τελευταια:lol:
μπα ... απλά έχει απηυδήσει με αυτά που βλέπει και ακούει ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LsKostas
08/10/2008, 12:19
Και μαλλον αναφερονται στο πρωτο 6μηνο του 2008 που ισχυει ο συγκεκριμμενος νομος.
Τραπεζα της Ελλαδος ειναι :rolleyes: ... και ποιοι την διοικουν ξερουμε παντως
Παντως εγω θα βγαλω ΟΛΑ τα λεφτα μου απο την τραπεζα, και θα επενδυσω σε HARLEY που δεν χανουν την αξια τους:alien:
nikonian
08/10/2008, 12:23
Συγχωρέστε τον λαϊκισμό μου αλλά... όταν διαβάζω ένα κείμενο χωρίς ΜΙΑ ορθογραφημένη λέξη, θεωρώ ότι δεν έχει γραφεί από οικονομολόγο.
Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να διασπείρουμε ΦΗΜΕΣ για επικείμενη καταστροφή. Μπορεί να δημιουργήσουμε πανικό και να φέρουμε την καταστροφή εκ του μη όντος, αν σπεύσουν άπαντες οι καταθέτες και ζητήσουν τα λεφτά τους εδώ και τώρα.
Ας στηρίξουμε το σύστημα, για να στηρίξουμε και την τσέπη μας.
Και ας αποβάλουμε το σύνδρομο του κατοχικού μαυραγορίτη.:nono: :nono: :nono:
LARISEOS
08/10/2008, 19:30
τι κανεται παιδια? ακομα πιο ασχημα τα κολπακια τους σημερα.....
εγω προτινω τον κοσμακι να συκωσει τα λεφτα του ,,,και 2000 να εχει μεσα δεν υπαρχει λογος ουτε αξια να τα εχεις σε μια τραπεζα!
παρτε χαμπαρι πως το κραχ αυτο ειναι ενα τελικο κραχ απο ενα προβλημα που υπαρχει απο το 95!
μπορει να μην ειμαι οικονομολογος αλλα αμα μηλουσες με εναν οικονομολογο το πρωι σημερα θα σου ελεγε.
-σημερα θα γηνει μειωση επιτοκιου με αποτελεσμα να εχουμε μια ανοδο τρομερι ,ενα "ραλι" γυρω στα 10-15% ..........
αυτα 8α ακουγατε σημερα το πρωι απο τους οικονομολογους σας!
τι εγηνε? τελικα? τπτ πατωσε παλι? γιατι? γιατι ρε παιδια το συστημα ειναι καταδικασμενο!
δεν εχει ρευστο να συκωθει αλλα ουτε και την ψυχολογικη δυναμη!
παρτε τα λεφτακια σας........ τωρα βλεπω ειδησης και λενε ποσα λεφτα θα παρης πισω αν πανε πτωχευση η τραπεζες!!!!!
πριν ενα εξαμηνο το συζητουσα με κατι παλικαρια και μονο που δεν με φαγανε που τους ελεγα πως υπαρχει η πηθανοτητα η τραπεζα να σου χασει τα λεφτα!
πριν 2 εβδομαδες δεν το ηξερε το 98% της ελλαδος!!!! που ζουμε ?
Στην χωρα οπου μερικοι εχουν ψευδαισθησεις οτι αποτελουν το 2% .
LARISEOS
08/10/2008, 19:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Στην χωρα οπου μερικοι εχουν ψευδαισθησεις οτι αποτελουν το 2% .
στα λογια καλη ειστε στησ πραξεις..............
τι κανεται παιδια? ακομα πιο ασχημα τα κολπακια τους σημερα.....
εγω προτινω τον κοσμακι να συκωσει τα λεφτα του ,,,και 2000 να εχει μεσα δεν υπαρχει λογος ουτε αξια να τα εχεις σε μια τραπεζα!
παρτε χαμπαρι πως το κραχ αυτο ειναι ενα τελικο κραχ απο ενα προβλημα που υπαρχει απο το 95!
μπορει να μην ειμαι οικονομολογος αλλα αμα μηλουσες με εναν οικονομολογο το πρωι σημερα θα σου ελεγε.
-σημερα θα γηνει μειωση επιτοκιου με αποτελεσμα να εχουμε μια ανοδο τρομερι ,ενα "ραλι" γυρω στα 10-15% ..........
αυτα 8α ακουγατε σημερα το πρωι απο τους οικονομολογους σας!
τι εγηνε? τελικα? τπτ πατωσε παλι? γιατι? γιατι ρε παιδια το συστημα ειναι καταδικασμενο!
δεν εχει ρευστο να συκωθει αλλα ουτε και την ψυχολογικη δυναμη!
παρτε τα λεφτακια σας........ τωρα βλεπω ειδησης και λενε ποσα λεφτα θα παρης πισω αν πανε πτωχευση η τραπεζες!!!!!
πριν ενα εξαμηνο το συζητουσα με κατι παλικαρια και μονο που δεν με φαγανε που τους ελεγα πως υπαρχει η πηθανοτητα η τραπεζα να σου χασει τα λεφτα!
Έλα φίλε μου σοβαρέψου λίγο... Δεν φταίμε εμείς που από μικρός το είχες καημό να βγάλεις αεράτα φράγκα και δεν σου έχει κάτσει...
Sferopetadhn
09/10/2008, 09:48
Ρε φίλος Lariseos... πιστεύεις δηλαδή πραγματικά ότι αν γίνει η κατάρρευση που υποννοείς θα έχει καμία αξία το χρήμα; Ούτε για κ@λόχαρτο δεν θα κάνει (είναι σκληρό).
Όπως σου λένε όλοι, το να βγάλει ο κόσμος τα λεφτά του απλώς θα επιταχύνει και θα σιγουρέψει την κατάρρευση (ενώ τώρα ακόμη μπορεί να αποφευχθεί έστω και με μεγάλο ζόρι) και η οικονομία θα ξαναγυρίσει στην πολύ παλιά ανταλλακτική μορφή. Ένα λάχανο=δύο πατάτες, μια varadero=2 κιλά γάλα κλπ...
Είναι πάντως πολύ ενδιαφέρουσα εποχή... μετά την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού βλέπουμε και την κατάρρευση της πλήρως απελευθερωμένης οικονομίας. Κρατικός καπιταλισμός λέγεται και θα μείνει μαζί μας για κάποιες δεκαετίες τουλάχιστον...
ΥΓ Μάλλον η Lehman έχει αφήσει μεγάλα ζόρια στον κάμπο...
Αφήστε τις τηλεοράσεις να δημιουργούν κλίμα.....
Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα πρόβλημα....
Όλα γίνονται για να δημιουργηθεί κλίμα & να είμαστε μετά πάλι πρόθυμοι να μας τα πάρουν ακόμα περισσότερο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
ΥΓ Μάλλον η Lehman έχει αφήσει μεγάλα ζόρια στον κάμπο...
:lol: :bawl: :rotflmao:
144709
DrIoannis
09/10/2008, 10:16
:lol: :bawl: :rotflmao:
Δεν το συζητώ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Επειδή κάποιοι λένε πως θα βγάλει ο κόσμος τα λεφτά του και θα μείνουν οι τράπεζες χωρίς λεφτά (:rotflmao: ), για διαβάστε κι αυτό: "Υπολογίζεται ότι από τις αρχές του έτους έχουν «εισαχθεί» περισσότερα από 850 εκατ. ευρώ στα ταμεία μεγάλων ελληνικών τραπεζών από… αλλοδαπές καταθέσεις που προέρχονται από την ευρωζώνη, ενώ μόνο το τελευταίο δίμηνο έχουν μετακινηθεί περί τα 200 εκατ." http://www.e-tipos.com/newsitem?id=55026
Αρχικά δημιουργήθηκε από slacker
Επειδή κάποιοι λένε πως θα βγάλει ο κόσμος τα λεφτά του και θα μείνουν οι τράπεζες χωρίς λεφτά (:rotflmao: ), για διαβάστε κι αυτό: "Υπολογίζεται ότι από τις αρχές του έτους έχουν «εισαχθεί» περισσότερα από 850 εκατ. ευρώ στα ταμεία μεγάλων ελληνικών τραπεζών από… αλλοδαπές καταθέσεις που προέρχονται από την ευρωζώνη, ενώ μόνο το τελευταίο δίμηνο έχουν μετακινηθεί περί τα 200 εκατ." http://www.e-tipos.com/newsitem?id=55026
Τα χρήματα που έχουν εισρεύσει είναι ψίχουλα μπροστά σε ένα πανικό αναλήψεων. Πρόβλημα δεν υπάρχει στις ελληνικές τράπεζες, και ένας απ΄τους λόγους είναι ο συντηρητισμός των τραπεζιτών στα περίπλοκα προϊόντα. Το πρόβλημα και ο πανικός δημιουργείται στον κόσμο από ανοησίες δημοσιογραφίσκων και άσχετων με τα τραπεζικά.
Στην περίπτωση που υπάρξει μαζική ανάληψη όμως, καμμία τράπεζα στον κόσμο δεν μπορεί να την καλύψει χωρίς βοήθεια (οι λόγοι είναι προφανείς).
Η Washington Mutual που κατέρρευσε πριν 2 εβδομάδες έχασε 19 δις $ σε 2 ημέρες....
Εχω 74 ευρω στην τραπεζα , να τα βγαλω? λετε να μου τα φανε?:evil: :look:
Sferopetadhn
09/10/2008, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εχω 74 ευρω στην τραπεζα , να τα βγαλω? λετε να μου τα φανε?:evil: :look:
Αγόρασε 3 γραμμάρια χρυσό και θάψτο στη γλάστρα στο μπαλκόνι :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Αγόρασε 3 γραμμάρια χρυσό και θάψτο στη γλάστρα στο μπαλκόνι :rotflmao:
Μηπως ξερεις και την αντιστοιχια σε χασις , γιατι μου φαινεται πιο συμφερον.:rotflmao:
Τα χρήματα που έχουν εισρεύσει είναι ψίχουλα μπροστά σε ένα πανικό αναλήψεων. Πρόβλημα δεν υπάρχει στις ελληνικές τράπεζες, και ένας απ΄τους λόγους είναι ο συντηρητισμός των τραπεζιτών στα περίπλοκα προϊόντα. Το πρόβλημα και ο πανικός δημιουργείται στον κόσμο από ανοησίες δημοσιογραφίσκων και άσχετων με τα τραπεζικά.
Στην περίπτωση που υπάρξει μαζική ανάληψη όμως, καμμία τράπεζα στον κόσμο δεν μπορεί να την καλύψει χωρίς βοήθεια (οι λόγοι είναι προφανείς).
Η Washington Mutual που κατέρρευσε πριν 2 εβδομάδες έχασε 19 δις $ σε 2 ημέρες....
να προσθεσω οτι δεν ειναι μονο ξαφνικες και μεγαλες αναληψεις που θα την επηρεασουν.
Οι Τραπεζες ανοιχτηκαν πολυ τα τελευταια χρονια.
Ειμαι στο χωρο της ναυτιλιας και βλεπω οτι οι τραπεζες ειχαν ριξει πολλα λεφτα σε αυτον τον τομεα μιας και τα τελευταια 8-9 χρονια ηταν πιο ψηλα απο ποτε. Αλλα μετα το μπαμ της Αμερικης ολοι μπηκαν στο καβουκι τους. Ακυρωσαν νεα πλοια και συμβολαια στα ναυπηγια για πλοια που εχουν ξεκινησει με δανεια!!!
Αρχισαν και ορισμενες πλοιοκτητριες να βγαινουν στο σφυρι γιατι οι ναυλοι επεσαν στο μισο και πιο κατω χωρις να εχει τελειωσει αυτη η κατηφορα.
Απο αυτο τη μεγαλυτερη χασουρα την εχουν οι τραπεζες μιας και βρισκονται πισω απο τις επενδυσεις των πλοιοκτητριων εταιριων.
:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
να προσθεσω οτι δεν ειναι μονο ξαφνικες και μεγαλες αναληψεις που θα την επηρεασουν.
Ειμαι στο χωρο της ναυτιλιας και βλεπω οτι οι τραπεζες ειχαν ριξει πολλα λεφτα σε αυτον τον τομεα μιας και τα τελευταια 8-9 χρονια ηταν πιο ψηλα απο ποτε. Αλλα μετα το μπαμ της Αμερικης ολοι μπηκαν στο καβουκι τους. Ακυρωσαν νεα πλοια και συμβολαια στα ναυπηγια για πλοια που εχουν ξεκινησει με δανεια!!!
Αρχισαν και ορισμενες πλοιοκτητριες να βγαινουν στο σφυρι γιατι οι ναυλοι επεσαν στο μισο και πιο κατω χωρις να εχει τελειωσει αυτη η κατηφορα.
Απο αυτο τη μεγαλυτερη χασουρα την εχουν οι τραπεζες μιας και βρισκονται πισω απο τις επενδυσεις των πλοιοκτητριων εταιριων.
Το κομμάτι του shipping είναι (σχετικά) ανεπτυγμένο σε 1-2 τράπεζες. Οι εφοπλιστές παραδοσιακά προτιμούσαν ξένες τραπεζες. Η Fortis που έσκασε (μια απ΄αυτές που σώθηκαν απο κρατική παρέμβαση) ήταν μια απ΄τις αγαπημένες τους.
EMENA ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΌ 40 ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.........
Βλέπω μιά φορά τό γείτονα μού λέει νά βγαίνει άπό τό σπίτι
μέ ένα καροτσάκι άπό αύτά πού βάζονε τό χαρμάνι όταν κτίζανε....
Καί τί είχε ...???
Ήταν γεμάτο προπολεμικά λεφτά....!!!
Πού πάς ρέ γείτονα τόν ρωτάει...??
Κι αύτός άπάντησε........
ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΑ ΚΙΛΟ ΨΩΜΙ....!!!
Κάπως έτσι θά καταντήσει τό χρήμα άμα τά ........
ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.........φίλε άπό τή Λάρισσα.....!!!
Όσο γιά τά πατριωτάκια σου.....??
Πέσαν σέ άπατεώνες..........αλλά κι αύτοί ρίσκαραν κυνηγώντας
τό κέρδος....!!!!
Τήν ώρα πού κατέρρεε ή τράπεζα του αύτός έπαιζε μπρίτζ
κάπου στή Νοτιοανατολική Άσία....!!!
ΛΕΙΜΑΝ........!!!!!
Άκούστε καί μιά δήλωση του........
ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ........
ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ ΔΑΝΕΙΟ.....!!!!
Σέ αύτόν έπενδύσατε φίλε έκεί στή Λάρισσα......!!!
lariseos ο λιακοπουλος ψαχνει συμπαρουσιαστη!:rolleyes:
μιλαμε την κερδισες τη θεση:rolleyes:
χωρις κοπο:beer:
LARISEOS
09/10/2008, 18:35
τουσ ασχετους και σε ατομα που δεν εχουν καμια σχεση με οικονομια να μην ασχολουνται με κοροιδιες....
συνηθως ομως εδω στην ελλαδα το εχουμε μεσα μας αυτο ,,,,οτι δεν ξερουμε, το κοροιδευουμε και μετα μας χτυπαει στο κεφαλι.
οσο για τους πατριωτες μου δεν με ενδιαφερει κιολας τι κανανε , το τι συμβαινει οικονομικα στης τραπεζες δεν το ξερει ουτε ο λιακοπουλος και οι μαλακιες που απαντατε!
να μαθεται μια φωρα στην ζωη σας να ακουτε και οχι να κοροιδευεται! (να μην πω κανεναν πιο βαρυ χαρακτηρισμο εδω μεσα)
οσο για την lehman brothers που ολοι λετε οτι οι πατριωτες μου παιξανε? που ρε ξερεται τι ειναι lehmans brothers? οι τυποι στην citybank το ηχανε για εγγυητικο προγραμα συνταξιοδοτικο!!!!
LEHMAN BROTHERS AAA ! ξερεται τι σημαινει αυτο? οτι ητανε πιο ασφαλες απο τα ελληνικα κρατικα ομολογα για οσους γνωριζουν! θα μπορουσε ο καθενας να τα χασει!!!!!
αλλα το θεμα ειναι οτι το συστημα για να φτασει ενας ουρακοταγκος να μπει να παρη δανειο απο μια τραπεζα οχι μονο της lehmans αλλα απο ολες της τραπεζες της αμερικης , δεν ητανε θεμα τραπεζασ αλλα συστηματος που εαν οι τραπεζες δεν δηνανε δανεια παντου για να τονοσουναι την κριση της αγωρας (τα μαγαζια, της εταιριες, σπιτια , φαγητα , παιχνιδια , παπαριες........) θα κλεινανε ολοι.......αυτο που εγηνε τωρα! απλα με τα δανεια το πηγανε πισω κατι χρονια! εγηνε και το θεμα με το ιρακ οπου εκει εγηνε η μεγαλη σφαγη τον δανειον με χαμηλα επιτοκια!
ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΔΗΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΥΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΩΡΑ! ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΡΕΥΣΤΟ ,,,,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΗΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΧ!
ΣΥΝΕΧΗΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΕΣΙΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ......ΔΩΣΑΝΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?
ο κοσμος βγαζει τα λεφτα απο την τραπεζα ,,,,, σε μια περιοδο που η τραπεζα χρειαζεται τα λεφτα!!!!! και σας ρωτο......εσας τους μαγκες που κακως απαντατε γιατι πρωτον αμα ειχατε λεφτα στην τραπεζα θα σκεφτοσασταν λιγο παραπανω γιατι ειναι τα λεφτα σας οχι δικα μου........ και λεω ωραια....!
-δεν εχει προβλημα το τραπεζικο μας συστημα εε?
και σκεφτομαι.......πχ οτι εχω 5000 χλρ στην τραπεζα ? (λεμε τωρα) και εαν ρε μια στης 1/10 γηνει το κραχ εγω τι χανω ? τα 5000 ? αν τα βγαλω τωρα για κανα μηνα τη κανω? χανω και 100 ευρο τοκο?
τι συζηταμε πατε καλα? διαφυλαξεται τα φραγκα σας! μην ζειτε σε εναν κοσμο μελι! δεν ειναι!
για μενα οι περιπτωση κραχ ειναι 20-30% αλλα τι καταλαβαινω που μιλαω ?
ελπηζω καποιοι να ειναι εξυπνη και να τολμησουν να σκεφτουναι λιγο παραπανω!
μιλαω πολυ φιλικα αλλα οσα δεν τα φτανεται να τα σκεφτειτε μερικοι που ειναι λογικο αυτο! εδω δεν με πιστευαι ο χρηματιστης μου πριν ενα χρονο,,,,,τωρα μου λεει.....ρε τασοοοο τι κανουμε τι ειναι αυτα! εισαι ο μονος που ησουνα αρνητικος εδω και ενα χρονο, αλλα οχι μονο αρνητικος αλλα του ειχα εξηγησει οτι το συστημα δεν ειναι σωστο ειναι αρωστο!
ολοι οι ελληνικη αγωρα σαν εμπορας που ειμαι κινειται με χαρτια(επιταγες) ....τα λεφτα χαθηκανε! και αυτην την στιγμη αμα εχεται κανενα μαγαζατορα γνωστο πιαστε μια κουβεντα να σας πει πως παει..........
τουσ ασχετους και σε ατομα που δεν εχουν καμια σχεση με οικονομια να μην ασχολουνται με κοροιδιες
Καταρχήν ηρέμησε. Συζήτηση γίνεται, δεν σου πήρε κάποιος τα χρήματα σου.
δηνανε δανεια παντου για να τονοσουναι την κριση της αγωρας (τα μαγαζια, της εταιριες, σπιτια , φαγητα , παιχνιδια , παπαριες........) θα κλεινανε ολοι.......αυτο που εγηνε τωρα! απλα με τα δανεια το πηγανε πισω κατι χρονια! εγηνε και το θεμα με το ιρακ οπου εκει εγηνε η μεγαλη σφαγη τον δανειον με χαμηλα επιτοκια!
ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΔΗΝΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΥΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΩΡΑ! ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΡΕΥΣΤΟ ,,,,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΗΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΧ!
Μπορείς να αναλογιστείς την ευθύνη σου σε όλο αυτό το "παιχνίδι", ή θα συνεχίσεις να μας γράφεις ως κεφάλαιο με καταθέσεις και μετοχές;
ΣΥΝΕΧΗΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΕΣΙΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ......ΔΩΣΑΝΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?
Οι εγγυήσεις δεν ήταν προφορικές. Υπήρχε νομικό πλαίσιο εγγύησης 20.000? τα οποία έγιναν πλέον 100.000? ανά καταθέτη.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=945842&lngDtrID=251
ο κοσμος βγαζει τα λεφτα απο την τραπεζα ,,,,, σε μια περιοδο που η τραπεζα χρειαζεται τα λεφτα!!!!! και σας ρωτο......εσας τους μαγκες που κακως απαντατε γιατι πρωτον αμα ειχατε λεφτα στην τραπεζα θα σκεφτοσασταν λιγο παραπανω γιατι ειναι τα λεφτα σας οχι δικα μου........ και λεω ωραια....!
Στο πιο πάνω link, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν σχεδόν 200 δις ? σε πραγματικά χαρτάκια στις τράπεζες. Ποιος έκανε αναλήψεις;
Μία απορία μόνο, για εσάς που κάνετε τις έξυπνες κινήσεις και διαχειρίζεστε άριστα το κεφάλαιο, θα στείλετε τα παιδιά σας να μάθουν γράμματα, με την βασική έννοια του όρου βλέπε άλφαβητα, ή θα συνεχίσετε να σκέφτεστε μόνο τις αρπαχτές;
τρελο γελιο....
:lol: :lol: :lol:
Υ.Γ. βγαλτε ολοι τα λεφτα απο τις τραπεζες και επενδυστε τα σε τσιπουρο....ΕΓΓΥΗΣΗ....
εκτος απο την απόλαυση μαθαίνετε και οικονομικα στο άψε σβήσε....:lol:
Λεωνίδας
09/10/2008, 19:13
τι διαβάζω βραδιάτικο :bigcry: :bigcry: :bigcry:
ΥΓ αν καταρρέυσει η τράπεζα που έχουμε στεγαστικό μας μένει το σπίτι ... 'τσάμπα' :confused: :smilea:
Operater
09/10/2008, 19:25
Πιστεύω ότι είναι λίγο (εως πολύ) φτιαγμένο για να αγοράσουν οι μεγάλοι επιχειρηματίες φτηνές μετοχές... θα δείτε που θα ξαναπάρει τα πάνω του αλλά μετά, θα τις μοσχοπουλήσουν..
Έτσι πιστεύω...
Μα είναι δυνατόν ολόκληρη Ισλανδία να έχει καταρρεύσει και να ζητάει δάνεια?
Όπως επίσης πιστεύω ότι η καλύτερη επένδυση είναι η εργασία και η γνώση...
nikos force
09/10/2008, 19:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Οι εγγυήσεις δεν ήταν προφορικές. Υπήρχε νομικό πλαίσιο εγγύησης 20.000? τα οποία έγιναν πλέον 100.000? ανά καταθέτη.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=945842&lngDtrID=251
εγω με το φτωχο μου το μυαλο αναρωτιεμαι ... να εμπιστευτω μια βουλη που εχει αποδειξει οτι ειναι ανικανη να βοηθησει τους πολιτες σε οποιδηποτε κριση (βλεπε πυρκαγιες , σεισμους ) και ενω δεν διενυε μια εποχη τετοιας οικονομικης κρισης ????? δλδ ποιος πιστευει οτι σε μια τετοια εξελιξη θα παρει τα 100.000 το πισω ???? φελης πολιτικη που απευθυνεται σε αφελης πολιτες ... η ραδιουργος πολιτικη που απευθυνεται παλι σε αφελης πολιτες ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Πιστεύω ότι είναι λίγο (εως πολύ) φτιαγμένο για να αγοράσουν οι μεγάλοι επιχειρηματίες φτηνές μετοχές... θα δείτε που θα ξαναπάρει τα πάνω του αλλά μετά, θα τις μοσχοπουλήσουν..
Έτσι πιστεύω...
Μέχρι τώρα μόνο κυβερνήσεις αγοράζουν.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=945883&lngDtrID=251
Μα είναι δυνατόν ολόκληρη Ισλανδία να έχει καταρρεύσει και να ζητάει δάνεια?
Ολόκληρη Ισλανδία των 300.000 κατοίκων ζητάει δάνεια. Ελλάδα των 11.000.000, πόσα δάνεια χρωστάει;
Όπως επίσης πιστεύω ότι η καλύτερη επένδυση είναι η εργασία και η γνώση
Εάν συνεχίσουν να υπάρχουν θέσεις εργασίας αλλιώς θα φυτεύουμε καροτάκια στον κήπο. Αυτό δεν το βλέπω αρνητικά, αλλά κουβέντα να γίνεται με τον σύγχρονο καταναλωτικό τρόπο ζωής, βλέπε αγοράζω στο ΛΣτρώμα για να δημιουργήσω θέσεις εργασίας, και ο κύκλος να συνεχίζεται.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
εγω με το φτωχο μου το μυαλο αναρωτιεμαι ... να εμπιστευτω μια βουλη που εχει αποδειξει οτι ειναι ανικανη να βοηθησει τους πολιτες σε οποιδηποτε κριση (βλεπε πυρκαγιες , σεισμους ) και ενω δεν διενυε μια εποχη τετοιας οικονομικης κρισης ????? δλδ ποιος πιστευει οτι σε μια τετοια εξελιξη θα παρει τα 100.000 το πισω ???? φελης πολιτικη που απευθυνεται σε αφελης πολιτες ... η ραδιουργος πολιτικη που απευθυνεται παλι σε αφελης πολιτες ...
Συγνώμη αλλά με αυτήν την λογική δεν θα δούλευε κανένας δημόσιος υπάλληλος. Αφού η Ελλάδα χρωστάει 1, 2, 3, 293485237487562348967 φορές τα μαλλιά της κεφαλής της, πώς θα μας πληρώσει εμάς την 1η του μήνα;
Είναι εγγύηση, την δίνουν με την γενικότερη πίεση-ασφάλεια της Ε.Ε. και πάει λέγοντας.
LARISEOS
09/10/2008, 19:54
αυτο που λες ητανε ενα κολπο πιο παλιο...που το κανανε με πολεμους φοβους κτλ....τιμες πετρελαιου να καθοριζει το χρηματηστηριο.....
τωρα δεν ειναι το ιδιο, τωρα το χρηματηστηριο ειναι πιο ανοιχτο για κερδη και προς τα επανω αλλα και προς τα κατω,,,,
δλδ ολα τα μεγαλα αμοιβαια....μπορει να αγωραζουν μετοχες και επενδυσεις αλλα αγωραζουν και αλλα οπως παραγωγα για να καλυπτουν της θεσης !
αυτοιν την στιγμη απλα δεν υπαρχει ρευστο! φοβαται η μια τραπεζα να δανειση στην αλλη με αποτελεσμα να μην δηνει καμια τραπεζα δανεια στο κοσμο με αποτελεσμα ο κοσμος να μην εχει να πληρωσει παγια εξοδα του,,,,,!
με αποτελεσμα απλα να κρασαρει το συστημα,,,,!
βασικα αυτα πιστευω εγω οπιως δεν συμφωνει δεν χρειαζεται να γελαει η να λεει παπαριες αλλα να απανταει με της αποψεις του! δεν με χαλαει να γελαει βεβαια αμα δεν τον χαλαει και το βρυσημο !?
Τρικυμία εν κρανίω. :alien:
Operater
09/10/2008, 20:03
Οι τράπεζες δεν δανείζονται μεταξύ τους. Δανείζονται από την Τράπεζα Ελλάδος.:winka:
Οι τράπεζες δεν δανείζονται μεταξύ τους. Δανείζονται από την Τράπεζα Ελλάδος.:winka:
:nono:
κυρίως μεταξύ τους δανείζονται. Οι κεντρικές τράπεζες ρυθμίζουν την ρευστότητα, αντλώντας ή διοχετεύοντας ρευστό στην αγορά.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=945972&lngDtrID=251
Operater
09/10/2008, 20:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=945972&lngDtrID=251
Οκ. Λάθος.. Ρυθμίζονται όμως το ύψος του δανεισμού από την Κεντρική Τράπεζα..
τουσ ασχετους και σε ατομα που δεν εχουν καμια σχεση με οικονομια να μην ασχολουνται με κοροιδιες....
συνηθως ομως εδω στην ελλαδα το εχουμε μεσα μας αυτο ,,,,οτι δεν ξερουμε, το κοροιδευουμε και μετα μας χτυπαει στο κεφαλι.
οσο για τους πατριωτες μου δεν με ενδιαφερει κιολας τι κανανε , το τι συμβαινει οικονομικα στης τραπεζες δεν το ξερει ουτε ο λιακοπουλος και οι μαλακιες που απαντατε!
να μαθεται μια φωρα στην ζωη σας να ακουτε και οχι να κοροιδευεται! (να μην πω κανεναν πιο βαρυ χαρακτηρισμο εδω μεσα)
οσο για την lehman brothers που ολοι λετε οτι οι πατριωτες μου παιξανε? που ρε ξερεται τι ειναι lehmans brothers? οι τυποι στην citybank το ηχανε για εγγυητικο προγραμα συνταξιοδοτικο!!!!
LEHMAN BROTHERS AAA ! ξερεται τι σημαινει αυτο? οτι ητανε πιο ασφαλες απο τα ελληνικα κρατικα ομολογα για οσους γνωριζουν! θα μπορουσε ο καθενας να τα χασει!!!!!
αλλα το θεμα ειναι οτι το συστημα για να φτασει ενας ουρακοταγκος να μπει να παρη δανειο απο μια τραπεζα οχι μονο της lehmans αλλα απο ολες της τραπεζες της αμερικης , δεν ητανε θεμα τραπεζασ αλλα συστηματος που εαν οι τραπεζες δεν δηνανε δανεια παντου για να τονοσουναι την κριση της αγωρας (τα μαγαζια, της εταιριες, σπιτια , φαγητα , παιχνιδια , παπαριες........) θα κλεινανε ολοι.......αυτο που εγηνε τωρα! απλα με τα δανεια το πηγανε πισω κατι χρονια! εγηνε και το θεμα με το ιρακ οπου εκει εγηνε η μεγαλη σφαγη τον δανειον με χαμηλα επιτοκια!
και σκεφτομαι.......πχ οτι εχω 5000 χλρ στην τραπεζα ? (λεμε τωρα) και εαν ρε μια στης 1/10 γηνει το κραχ εγω τι χανω ? τα 5000 ? αν τα βγαλω τωρα για κανα μηνα τη κανω? χανω και 100 ευρο τοκο?
τι συζηταμε πατε καλα? διαφυλαξεται τα φραγκα σας! μην ζειτε σε εναν κοσμο μελι! δεν ειναι!
για μενα οι περιπτωση κραχ ειναι 20-30% αλλα τι καταλαβαινω που μιλαω ?
μιλαω πολυ φιλικα αλλα οσα δεν τα φτανεται να τα σκεφτειτε μερικοι που ειναι λογικο αυτο! εδω δεν με πιστευαι ο χρηματιστης μου πριν ενα χρονο,,,,,τωρα μου λεει.....ρε τασοοοο τι κανουμε τι ειναι αυτα! εισαι ο μονος που ησουνα αρνητικος εδω και ενα χρονο, αλλα οχι μονο αρνητικος αλλα του ειχα εξηγησει οτι το συστημα δεν ειναι σωστο ειναι αρωστο!
ολοι οι ελληνικη αγωρα σαν εμπορας που ειμαι κινειται με χαρτια(επιταγες) ....τα λεφτα χαθηκανε! και αυτην την στιγμη αμα εχεται κανενα μαγαζατορα γνωστο πιαστε μια κουβεντα να σας πει πως παει..........
OXI MAΓΚΑ ΜΟΥ.............Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΣΟΥ..
Κι αυτοί καί τά golden boys.............γιά τήν κονόμα πήγαιναν....!!!!
Ξέρεις πόσα συνταξιοδοτικά έχει ή Έθνική..??
Ή Πειραιώς...??
Ή Άσπίς....??
Ή Άλφα...???
Γιατί πήγαν έκεί...???
Δέν ύπάρχει περίπτωση νά καταρρεύσει κανένας.........
Άπλά όποιους τούς πιάσει ό πανικός............θά βγούνε χαμένοι..........
Οί Έβραίοι λένε , όταν όλοι χαίρονται..........ΠΟΥΛΑ............
κι όταν όλοι σφάζονται..............ΑΓΟΡΑΖΕ..........!!!!!!!!
Δέν ήρθε ή ώρα τού τρίτου παγκοσμίου............άπλά γιατί αύτοί πού
μάς έξουσιάζουν ξέρουν ότι άν γίνει...........
Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ.............ΘΑΝΑΙ ΜΕ ΤΟΞΑ..........!!!!!!!!
Κί έπειδή τήν άγαπάνε τή ζωούλα τους πιό πολύ άπό μάς γιατί έχουν νά χάσουν
πολύ περισσότερα..........γιαυτό καί δέν θά κάνουν τίποτα....!!!!
Άσε λοιπόν τά λεφτάκια σου στήν τράπεζα.............καί μήν παρωτρύνεις τόν
κοσμάκη............
ΕΣΥ...................ΣΕ ..........!!!!!!!!!
Τό ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι άν πάμε όλοι μαζί νά πάρουμε όλα τά λεφτά μας
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ...........!!!!!
Άλλά ποτέ δέν ύπήρχε...........άπλά ήταν σχέση έμπιστοσύνης........
Καί έπειδή κάποιοι άπληστοι.........άπώλεσαν τήν έμπιστοσύνη τών μεγάλων
πρός τό πρόσωπο τους...........ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ....!!!!
LARISEOS
09/10/2008, 20:20
ρε παιδια η τραπεζες ειναι σαν ενα μαγαζι αγωραζουν με τα λεφτα μας δανεια απο αλλες τραπεζες η προγραματα επενδυσεων οπως lehman. απο εκει και περα εσυ επενδυεις στο προγραμα της lehmans μεσο της τραπεζας σου χωρις να ξερεις τι γηνεται η τι εκανε η lehman τα λεφτα!
η lehman δεν φταει που εκλεισε,,,,πιστευεται πως ο μεγαλυτερος ομιλος επενδυσεων εκλεισε τωρα απο το 1800 τραπεζα?
η lehman ειναι οπως και η morgan stanley και οι δυο πριν μερικα χρονια καθοριζανε την αξια μετοχων αλλα πιο σοβαρο αξιολογουσανε σε τι επιπεδο ασφαλειας ειναι ολα τα προγραματα στον κοσμο!
τωρα για να προσεχεται......
1ον , ενω τους μικρους τους δουλευουν οι μεγαλοι εχουυν αρχησει και βγαζουν τα λεφτα τους εκτος, πχ τουρκια!
2ον αν κανει κραχ δεν υπαρχει καμια εγγυηση στα λεφτα σου πολυ απλα γιατι αν γηνει το κραχ που σκεφτομαι ,,,,,,,,,χεσε μεσα!!
3ον δεν ειναι θεμα αρπαχτης ειναι θεμα να διασφαλισεται τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ!
ρε παιδια η τραπεζες ειναι σαν ενα μαγαζι αγωραζουν με τα λεφτα μας δανεια απο αλλες τραπεζες η προγραματα επενδυσεων οπως lehman. απο εκει και περα εσυ επενδυεις στο προγραμα της lehmans μεσο της τραπεζας σου χωρις να ξερεις τι γηνεται η τι εκανε η lehman τα λεφτα!
η lehman δεν φταει που εκλεισε,,,,πιστευεται πως ο μεγαλυτερος ομιλος επενδυσεων εκλεισε τωρα απο το 1800 τραπεζα?
η lehman ειναι οπως και η morgan stanley και οι δυο πριν μερικα χρονια καθοριζανε την αξια μετοχων αλλα πιο σοβαρο αξιολογουσανε σε τι επιπεδο ασφαλειας ειναι ολα τα προγραματα στον κοσμο!
Επιεικώς σου λέω ότι είσαι σε παράκρουση, ή έχεις πέσει σε χύτρα με τσίπουρο.
Αααα να μην ξεχάσω. Οι άτυχοι συντοπίτες σου δεν αγόρασαν συνταξιοδοτικό πρόγραμμα. Αγόρασαν καποιο structure που ήταν 100% εξασφαλισμένο απ΄τη Lehman και έδινε στην λήξη μέχρι 200%.
Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ούτε 1 (ολογράφως ένας) απ΄αυτούς που το αγόρασαν δεν έχει ιδέα τι είχε μέσα αυτό το προϊόν.
Ρε μαγκες παιζουν τιποτα δανεικα να τα καταθεσω και να τα αποσυρω καρφι;
Οχι τιποτα αλλο, ζηλεψα.
LARISEOS
09/10/2008, 20:57
Επιεικώς σου λέω ότι είσαι σε παράκρουση, ή έχεις πέσει σε χύτρα με τσίπουρο.
Αααα να μην ξεχάσω. Οι άτυχοι συντοπίτες σου δεν αγόρασαν συνταξιοδοτικό πρόγραμμα. Αγόρασαν καποιο structure που ήταν 100% εξασφαλισμένο απ΄τη Lehman και έδινε στην λήξη μέχρι 200%.
Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι ούτε 1 (ολογράφως ένας) απ΄αυτούς που το αγόρασαν δεν έχει ιδέα τι είχε μέσα αυτό το προϊόν.
πηστευεις πως h citybank θα εβγαζε ενα επηκυνδηνο προγραμα? η οτι υπαρχει γενικως προβλημα.....γιατι μιλαμε τοση ωρα χωρις λογο!
ελπηζω καποιοι απο σας να ακουσανε 5 πραγματα απλα! και να δρασουν πριν ειναι αργα!
stefanos
09/10/2008, 21:11
Στο ΧΑΑ πάντως έχουν καλές εκπτώσεις γι αυτούς που φοβούνται τα λεφτάκια τους στην τράπεζα.
Λεωνίδας
09/10/2008, 23:22
πηστευεις πως h citybank θα εβγαζε ενα επηκυνδηνο προγραμα? η οτι υπαρχει γενικως προβλημα.....γιατι μιλαμε τοση ωρα χωρις λογο!
ελπηζω καποιοι απο σας να ακουσανε 5 πραγματα απλα! και να δρασουν πριν ειναι αργα! o Παπ ακούει και τα κάνει μηχανάκια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
09/10/2008, 23:45
Παρτε τα λεφτα σας απο τις τραπεζες! ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΜΕ!
Ο νεος trendy και super wow πανικος!!!
ελεος :bigcry:
με το ρυθμο που εμπαιναν τα φραγκα στο λογαριασμο των πλοιοκτητριων εταιρειων τα τελευταια 2 χρονια δε μπαινουν ουτε τα χυμα φορτια στα πλοια σε λιμανια της κεντρικης ευρωπης! σιγα μη κλαψουν τωρα που μολις ενα μηνα ειχουμε πτωση στα εσοδα απο τα ναυλα...
ασε μεγαλη πικρα τραβανε οι πλοιοκτητες... ρε μπας και ζητησες αυξηση και αρχισαν καταστροφολογια για να τη σκαπουλαρουν? :lol:
LARISEOS
10/10/2008, 08:16
τη κάνουμε? αλλη μια άσχημη πτώση στην παγκόσμια αγορά σήμερα.......ειδη αρχίζουν και την συγκρίνουν με αλλες εποχές!
-7,3 % down
o nikkei εφτασε και -11 % !
ελπηζω να μην συνεχίσει αλλα απλα ελπίζω ,,,,,,,, το ελληνικο θα σταματήσει στα 1200 αλλα μπορεί και πιο κάτω!
που να ερθουν και τα αποτελέσματα αππο της τράπεζες!!!!!
αυτό που λεω εγω άρρωστο τόσο καιρο ειναι οτι δεν μπορεί η general motors 10 χρόνια να μην κανει κέρδη και να ειναι κάποια εκατομμυριάκια μείον και να εχει αγορασει ολων τον ανταγαγωνισμο της και τωρα έπεσε -30% χτες!!!!!
και θα κλεισει καποιες εταιρίες!!!
και θα απολυση και καμια 20 000 κοσμο!
γιατί να λειτουργεί ετσι το σύστημα?
αυτο λεω οτι ειναι άρρωστο τοσο καιρο .
και γιαυτο ημαστε εδω που ημαστε !!!!!!! μια οικονομια χωρης κερδη αλλα μονο πλανα επεκτάσεις και με αυτα παίρνανε λεφτα αλλα και απο την αλλη γαμουσαν και τον ανταγωνισμό που δεν μπορεί να κανει τα ιδια!
εδω δεν με πιστευαι ο χρηματιστης μου πριν ενα χρονο,,,,,τωρα μου λεει.....ρε τασοοοο τι κανουμε τι ειναι αυτα! εισαι ο μονος που ησουνα αρνητικος εδω και ενα χρονο, αλλα οχι μονο αρνητικος αλλα του ειχα εξηγησει οτι το συστημα δεν ειναι σωστο ειναι αρωστο!
Τι τον θες το χρηματιστη κι εσυ ρε φιλε? αφου τα ξερεις πιο καλα απο αυτον.
Δηλαδη τωρα εσυ 1 χρονο πριν ηξερες οτι θα συμβει αυτο? και γιατι καθοσουν και δε μας το ελεγες?:a13: :a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
με το ρυθμο που εμπαιναν τα φραγκα στο λογαριασμο των πλοιοκτητριων εταιρειων τα τελευταια 2 χρονια δε μπαινουν ουτε τα χυμα φορτια στα πλοια σε λιμανια της κεντρικης ευρωπης! σιγα μη κλαψουν τωρα που μολις ενα μηνα ειχουμε πτωση στα εσοδα απο τα ναυλα...
Σωστα λες εμπαιναν τα φραγκα τα τελευταια χρονια. Επειδη ομως οπως καταλαβαινεις δεν τα φυλανε κατω απο το μαξιλαρι, επενδυσαν σε νεα πλοια. Δες αναμονες για new buildings σε Κινα και Κορεα. Τωρα ομως με το μπαμ και την τρομολαγνια ακυρωνουν το ενα μετα το αλλο με τις εγγυησεις απο τις τραπεζες να ειναι στον αερα...
Καθε μερα γινονται ολο και περισσοτερα "arrests" σε πλοια σε διαφορα λιμανια.
Αυτο δειχνει ελλειψη ρευστου αγαπητε
ασε μεγαλη πικρα τραβανε οι πλοιοκτητες... ρε μπας και ζητησες αυξηση και αρχισαν καταστροφολογια για να τη σκαπουλαρουν? :lol:
Αυξηση??? τι ειναι αυτο...? :confused: :lol:
catmaster
10/10/2008, 08:43
ε ,,,,,,,, το ελληνικο θα σταματήσει στα 1200 αλλα μπορεί και πιο κάτω!
βρε παλικάριμ ..... αφού τα ξέρεις τόσο καλά και έχεις βγάλει τεχνική ανάλυση και δυναμικά υποδείγματα για το σενάριο των 1200 μονάδων , γιατί δεν παίζεις παράγωγα στα κάτω να χαζεύεις το κουβά να φουντάρει και εσύ να ξύνεις τα αρχίδι@ σου κερδίζοντας ;;;
:D :smokin:
Αυτός ο Λαρισέος αδικείται στην Ελλάδα... :rolleyes:
LARISEOS
10/10/2008, 08:53
Τι τον θες το χρηματιστη κι εσυ ρε φιλε? αφου τα ξερεις πιο καλα απο αυτον.
Δηλαδη τωρα εσυ 1 χρονο πριν ηξερες οτι θα συμβει αυτο? και γιατι καθοσουν και δε μας το ελεγες?:a13: :a13:
οταν το ελεγα πριν ενα χρόνο ετρωγα το κράξιμο του αιώνα με πλάκα δλδ....απο φίλους αλλα και απο ατομα του χρηματιστηρίου! δεν ηξερα πωσ θα συμβει αμεσα....
.αλλα ειχα βαλει αν χρονο οτι μεσα στα 5 χρόνια 8α έχουμε μια απο τησ μεγαλύτερες πτώσης! παγκοσμίως!
γιατι απλα έλεγα πως δεν γίνεται να στηριζεται η οικονομία με δάνεια μια ζωη κάποια στιγμή θα κρασαρι.
LARISEOS
10/10/2008, 09:00
βρε παλικάριμ ..... αφού τα ξέρεις τόσο καλά και έχεις βγάλει τεχνική ανάλυση και δυναμικά υποδείγματα για το σενάριο των 1200 μονάδων , γιατί δεν παίζεις παράγωγα στα κάτω να χαζεύεις το κουβά να φουντάρει και εσύ να ξύνεις τα αρχίδι@ σου κερδίζοντας ;;;
:D :smokin:
έβγαλα κωδ για παράγωγα μολις πούλησα στησ 4500 αλλα πριν προλάβω άρχισε η κατηφόρα μετα ξέρεις ειναι πολυ δύσκολο να πετύχεις τιμη. γιατι έχει της κρυφές ανόδους ....
.γιατι δεν εχουμε την δυνατότητα να αγοράσουμε και να πουλήσουμε τοσο γρήγορα όπως κάποιοι άλλοι!
την προηγούμενη εβδομάδα που ο ασε 20 ητανε στα 3000 σκέφτηκα να μπο στα παράγωγα οχι με πολλα λεφτα αλλα απλα να δοκιμάσω! αλλα εκει με γάμησε ο χρηματιστής μου που μου λεει εχουμε μια πτωση 10 ημερων και μάλλον το απογευμα θα ψηφίσουν οι αμερικανοι το δανειο των 700 δισ για υποστήριξη. εγω του λεω δεν νομίζω να περάσει δεν θα δεχτει ο κόσμος!!!
τελικα δεν πήρα....... το νομοσχέδιο δεν πέρασε...... και τωρα ο ασε 20 ειναι 1500? αν θυμάμαι καλα!!!!!!!
το θεμα ειναι πως περιμένω και θα μπο....την καταληλη στιγμη ......και ξερω ακριβός πότε θα ειναι!!!
stefanos
10/10/2008, 09:03
τη κάνουμε? αλλη μια άσχημη πτώση στην παγκόσμια αγορά σήμερα.......ειδη αρχίζουν και την συγκρίνουν με αλλες εποχές!
-7,3 % down
o nikkei εφτασε και -11 % !
ελπηζω να μην συνεχίσει αλλα απλα ελπίζω ,,,,,,,, το ελληνικο θα σταματήσει στα 1200 αλλα μπορεί και πιο κάτω!
που να ερθουν και τα αποτελέσματα αππο της τράπεζες!!!!!
αυτό που λεω εγω άρρωστο τόσο καιρο ειναι οτι δεν μπορεί η general motors 10 χρόνια να μην κανει κέρδη και να ειναι κάποια εκατομμυριάκια μείον και να εχει αγορασει ολων τον ανταγαγωνισμο της και τωρα έπεσε -30% χτες!!!!!
και θα κλεισει καποιες εταιρίες!!!
και θα απολυση και καμια 20 000 κοσμο!
γιατί να λειτουργεί ετσι το σύστημα?
αυτο λεω οτι ειναι άρρωστο τοσο καιρο .
και γιαυτο ημαστε εδω που ημαστε !!!!!!! μια οικονομια χωρης κερδη αλλα μονο πλανα επεκτάσεις και με αυτα παίρνανε λεφτα αλλα και απο την αλλη γαμουσαν και τον ανταγωνισμό που δεν μπορεί να κανει τα ιδια!
Είμαστε εδώ γιατί κάποιοι στην Αμερική στήσαν ένα επενδυτικό παιχνίδι και τα αποτελέσματα ήταν αυτά που βλέπουμε.
Για του Αμερικάνους λυπάμαι πραγματικά αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα της προστασίας των εγχώριων βιομηχανιών απο το κράτος μέσω δασμών απαγορεύσεων κλπ στις εισαγωγές και τον ελεύθερο ανταγωνισμό πού αυτοί προσπαθούν να επιβάλλουν στον κόσμο.
Αν το Ελληνικό πέφτει είναι ώρα να αγοράζουμε, ώστε να τους πουλήσουμε ακριβότερα όταν ανακάμψουν με τα λεφτά των Αμερικάνων πολιτών.
οταν το ελεγα πριν ενα χρόνο ετρωγα το κράξιμο του αιώνα με πλάκα δλδ....απο φίλους αλλα και απο ατομα του χρηματιστηρίου! δεν ηξερα πωσ θα συμβει αμεσα....
.αλλα ειχα βαλει αν χρονο οτι μεσα στα 5 χρόνια 8α έχουμε μια απο τησ μεγαλύτερες πτώσης! παγκοσμίως!
γιατι απλα έλεγα πως δεν γίνεται να στηριζεται η οικονομία με δάνεια μια ζωη κάποια στιγμή θα κρασαρι.
Φραγκα απο αυτο το "ενστικτο" εβγαλες?
Εφ'οσον εισαι γνωστης, οπως ειπε κι ο φιλος catmaster, μπορουσες να παρεις μια θεση σε παραγωγα και να εισαι αρχοντας κι οχι στη γκρινια οπως τωρα.
Για μενα μπορεις να πεις κατι? Ειμαι ζυγος με Ωροσκοπο Σκορπιο..
Λεφτα θα παρω??? :lol: :lol:
την προηγούμενη εβδομάδα που ο ασε 20 ητανε στα 3000 σκέφτηκα να μπο στα παράγωγα οχι με πολλα λεφτα αλλα απλα να δοκιμάσω! αλλα εκει με γάμησε ο χρηματιστής μου που μου λεει εχουμε μια πτωση 10 ημερων και μάλλον το απογευμα θα ψηφίσουν οι αμερικανοι το δανειο των 700 δισ για υποστήριξη. εγω του λεω δεν νομίζω να περάσει δεν θα δεχτει ο κόσμος!!!
Aαα καλά....:hypnotize
stefanos
10/10/2008, 09:45
παραγωγα:yuck: :yuck: :yuck: :yuck:
LARISEOS
10/10/2008, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Είμαστε εδώ γιατί κάποιοι στην Αμερική στήσαν ένα επενδυτικό παιχνίδι και τα αποτελέσματα ήταν αυτά που βλέπουμε.
Για του Αμερικάνους λυπάμαι πραγματικά αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα της προστασίας των εγχώριων βιομηχανιών απο το κράτος μέσω δασμών απαγορεύσεων κλπ στις εισαγωγές και τον ελεύθερο ανταγωνισμό πού αυτοί προσπαθούν να επιβάλλουν στον κόσμο.
Αν το Ελληνικό πέφτει είναι ώρα να αγοράζουμε, ώστε να τους πουλήσουμε ακριβότερα όταν ανακάμψουν με τα λεφτά των Αμερικάνων πολιτών.
δεν ειναι ακόμα για αγορά....οπιος το κανει θα χασει! το ελληνικο εχει και αυτο προβλήματα ....
οπως εχουν ολες οι ευρωπαϊκές τράπεζες! !
αμα ομως περιμένεις και δεν ακούσεις καπιον δηθεν χρηματιστή,,,,,,,πριν μια εβδομάδα παλι τα ιδια λέγανε αγόρασε τωρα ειναι ευκαιρία!!!!!
και μην ξεχνάς που οτι ο χαζοσ πανικοβάλλεται ,,,,,,,, οπιως πηρε τα μετρα του ειναι οκ!!!!!
για να μην μιλήσουμε για πανικό που ήμαστε ικανοί να προκαλέσουμε στην ελλαδα!
LARISEOS
10/10/2008, 09:59
Φραγκα απο αυτο το "ενστικτο" εβγαλες?
Εφ'οσον εισαι γνωστης, οπως ειπε κι ο φιλος catmaster, μπορουσες να παρεις μια θεση σε παραγωγα και να εισαι αρχοντας κι οχι στη γκρινια οπως τωρα.
Για μενα μπορεις να πεις κατι? Ειμαι ζυγος με Ωροσκοπο Σκορπιο..
Λεφτα θα παρω??? :lol: :lol:
ρε φίλε θα με τρελάνεις γκρινιάζω για να σου πω την γνώμη μου για να σώσεις εσυ τα λεφτά σου , εγω το κουμάντο μου το έκανα.........απλως ενημερώνω και καποιουσ πολίτες που ειναι κριμα να βλεπω τουσ μεγιστανες να λενε ολα ειναι οκ,,,,εγγύησή κτλ και αυτοι πάνε τα λεφτά τους στην τουρκια!!!!!
ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τη σκατα ρατσα ήμαστε τελικά ΒΟΎΔΗ??.........αλλα αμα μια στης χίλιες αμα γίνει αυτο που λέω σας εχω ολουσ ικανούς να βγάνεται και να λετε ,,,,,,
-το λέγαμε αυτό .......!!!
ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΔΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΠΙΩΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ!
ποτε καταλάβανε οι ελληνες κατι .......... απλα ποτε μαγκες του καφέ και της κοροϊδίας!
catmaster
10/10/2008, 10:06
εγώ βασικά περιμένω .... :rolleyes:
(πότε θα κάνει ο Αλογοσκούφης Structure το Δημόσιο Χρέος για να παίξω πάνω .... :lol: :rotflmao: )
Βρε παλικαράκι από τη Λάρισα .... άσε μας και μας στο πόνο μας που σου ήρθε η φλασια να το παίξεις αναλυτής και Κάλχας της αγοράς μέσα στο moto.gr ... τράβα πάρε την Αφρικάνα σου και κάνε καμιά ωραία βολτούλα ...
LARISEOS
10/10/2008, 10:11
εγώ βασικά περιμένω .... :rolleyes:
(πότε θα κάνει ο Αλογοσκούφης Structure το Δημόσιο Χρέος για να παίξω πάνω .... :lol: :rotflmao: )
Βρε παλικαράκι από τη Λάρισα .... άσε μας και μας στο πόνο μας που σου ήρθε η φλασια να το παίξεις αναλυτής και Κάλχας της αγοράς μέσα στο moto.gr ... τράβα πάρε την Αφρικάνα σου και κάνε καμιά ωραία βολτούλα ...
:beer: εγω εμιλησα και για τον πανικό προειδοποίησα......απο εκει και πέρα ,,,,,,,,,
παμε καμια βόλτα.......τωρα που εχει μηχανες ο κοσμος.........γιατι αργότερα μπορει και οχι :smilea:
ρε φίλε θα με τρελάνεις γκρινιάζω για να σου πω την γνώμη μου για να σώσεις εσυ τα λεφτά σου , εγω το κουμάντο μου το έκανα.........απλως ενημερώνω και καποιουσ πολίτες που ειναι κριμα να βλεπω τουσ μεγιστανες να λενε ολα ειναι οκ,,,,εγγύησή κτλ και αυτοι πάνε τα λεφτά τους στην τουρκια!!!!!
ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τη σκατα ρατσα ήμαστε τελικά ΒΟΎΔΗ??.........αλλα αμα μια στης χίλιες αμα γίνει αυτο που λέω σας εχω ολουσ ικανούς να βγάνεται και να λετε ,,,,,,
-το λέγαμε αυτό .......!!!
ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΔΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΟΠΙΩΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ!
ποτε καταλάβανε οι ελληνες κατι .......... απλα ποτε μαγκες του καφέ και της κοροϊδίας!
Ευχαριστουμε μας αφηνεις να ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....
Οσο για τα Βοδια που λες :a014: :a019:
Λεωνίδας
10/10/2008, 10:12
:beer: εγω εμιλησα και για τον πανικό προειδοποίησα......απο εκει και πέρα ,,,,,,,,,
παμε καμια βόλτα.......τωρα που εχει μηχανες ο κοσμος.........γιατι αργότερα μπορει και οχι :smilea: θα τις φάει ο Nikkei :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
θα τις φάει ο Nikkei :confused: :confused:
ΧΩΡΙΑΝΟΙ..... ΕΠΕΣΕ Ο DOW JOHNYS!!!!!!!!!!!!!!
:lol: