View Full Version : Πόσο καλός οδηγός πιστεύετε οτι είστε;
Ο συνφορουμίτης arisk, ζήτησε την δημιουργία μια δημοσκόπησης σχετικά με το οδηγικό επίπεδο του καθένα μας.
Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες, και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι πιστεύει ο καθένας για τον εαυτό του.
arisk voila...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ο συνάδελφος arisk, ζήτησε την δημιουργία μια δημοσκόπισης σχετικά με το οδηγικό επίπεδο του καθένα μας.
Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες, και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι πιστεύει ο καθένας για τον εαυτό του.
πιστευω οτι θα έπρεπε να εχει κατηγοριες ....δηλαδη καποιος μπορει να θεωρει καλό τον ευατό του σε αντανακλαστικα....αλλα να τον θεωρει κακό σε ελεγχο και τοποθετηση της μηχανης σε στροφες....κτλ κτλ...
καποιος που θα απαντησει ας πουμε εξαιρετικος σε όλα ειναι απλα ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ...:lol: :lol:
blackbusa
10/10/2008, 12:19
Ο συνάδελφος arisk, ζήτησε την δημιουργία μια δημοσκόπισης σχετικά με το οδηγικό επίπεδο του καθένα μας.
με τι κριτιρια δεν εξηγεις ομως???
ταχυτητα,ασφαλεια,διορατικοτητα....κλπ κλπ
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
πιστευω οτι θα έπρεπε να εχει κατηγοριες ....δηλαδη καποιος μπορει να θεωρει καλό τον ευατό του σε αντανακλαστικα....αλλα να τον θεωρει κακό σε ελεγχο και τοποθετηση της μηχανης σε στροφες....κτλ κτλ...
καποιος που θα απαντησει ας πουμε εξαιρετικος σε όλα ειναι απλα ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ...:lol: :lol:
:confused: :confused: Μπορεί κάποιος να είναι χεράς στην τοποθέτηση στις στροφές και να είναι αργός στα αντανακλαστικά;
Εκτός αυτού, η ερώτηση ειναι σαφής. Αν σε ρωτούσε ο εξομολογητής σου πχ αν είσαι καλός οδηγός, τι θα έλεγες;
:confused: :confused: Μπορεί κάποιος να είναι χεράς στην τοποθέτηση στις στροφές και να είναι αργός στα αντανακλαστικά;
Εκτός αυτού, η ερώτηση ειναι σαφής. Αν σε ρωτούσε ο εξομολογητής σου πχ αν είσαι καλός οδηγός, τι θα έλεγες;
δεν ξερω για το πρωτο....
αλλα μπορει καλλιστα κάποιος να εχει αντανακλαστικα και να μην ξερει να τοποθετει τη μηχανη στις στροφες....
ή μπορει να εχει γρηγορα αντανακλαστικα και να μην ξερει να φρενάρει σωστά...
Η ερώτηση είναι γενική και ισως παραπέμπει σε αυθόρμητη απάντηση.Δηλαδή ένας καθημερινός οδηγός τι πιστεύει για τις ικανότητές του.Αλλωστε δεν αναφέρομαι σε πίστα αλλά σε συνθήκες καθημερινές.Πιστέυω οτι το αποτέλεσμα θα ανοίξει ...νεους ορίζοντες συζητήσεων.Ευχαριστώ το byron για τη εξυπηρέτηση.:wave2:
Ψήφισα μέτριος (έτσι για να κάνω την αρχή):)
reinmeister
10/10/2008, 12:26
χαλαρα εξαιρετικος...
πολυετης πειρα σε ολων των ειδων τις συνθηκες,πολλες διαφορετικες καθως και διαφορετικων ειδων μοτοσυκλεττες,κορυφαια αντανακλαστικα, 10/10 οραση,αντιστοιχη πειρα με αυτοκινητο οποτε τα επιπεδα προληψης ιδιαιτερα ανεπτυγμενα...
αν σκεφτω και κατι αλλο θα επανελθω...
blackbusa
10/10/2008, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
Η ερώτηση είναι γενική και ισως παραπέμπει σε αυθόρμητη απάντηση.Δηλαδή ένας καθημερινός οδηγός τι πιστεύει για τις ικανότητές του.Αλλωστε δεν αναφέρομαι σε πίστα αλλά σε συνθήκες καθημερινές.Πιστέυω οτι το αποτέλεσμα θα ανοίξει ...νεους ορίζοντες συζητήσεων.Ευχαριστώ το byron για τη εξυπηρέτηση.:wave2:
Ψήφισα μέτριος (έτσι για να κάνω την αρχή):)
:winka:
υ.γ. δεν βαζετε και ενα option ''κουλος'' για τον Αλχιμιστη???:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
δεν ξερω για το πρωτο....
αλλα μπορει καλλιστα κάποιος να εχει αντανακλαστικα και να μην ξερει να τοποθετει τη μηχανη στις στροφες....
ή μπορει να εχει γρηγορα αντανακλαστικα και να μην ξερει να φρενάρει σωστά...
Δεκτά αυτά που λες. Αν έχει επίγνωση θα τοποθετήσει τον εαυτό του στους αρχάριους, ή στους μέτριους. Αυτό είναι το νόημα της δημοσκόπησης. Τι πιστεύουμε για τον εαυτό μας, και πιθανόν να μην τολμούμε να το πούμε με το nick μας στο φόρουμ. :wave2:
dukeandthecity
10/10/2008, 12:28
δεν με καλύπτουν οι επιλογές
-----
| Χ |
|___| Ο vale ειναι κουλάδι μπροστά μου.:lol:
Ειμαι ο ενας ο μονος ο απολυτος ο καλυτεροκαλυτερότερος!!!
yannis24
10/10/2008, 12:29
και εγω συμφωνω με τους προλαλησαντες !!
και εγω θεωρω τον εαυτο μου καλο οδηγο, αλλα πιο πολυ παω προς τον προσεκτικο και παντα προβλεπομενο με κρανος + μπουφαν τυπο, παρα με τον καλο οδηγο που θα ξερει να στριψει καλα σε μια πιστα ή να γυρισει γρηγορα !
:ZZZ:
gixxerpap
10/10/2008, 12:34
η μονη μου ένσατση αφορά το αρχάριος σε σχέσημε τα υπόλοιπα ..... το αρχάριος δεν είναι επίπεδο ικανότητας, αλλά εμπειρίας .... κσι τα δυο αυτά δεν πάνε πάντα μαζί ....
και ειναι πολλοί αυτοί που θα ''μπερδέψουν'' εσκεμμένα ή όχι το ''αρχάριος'' με το ''κάτω του μετρίου''...
όπως και να το κάνουμε, το αρχάριος ακούγεται πιο ωραίο....
ίσως θα έπρεπε να χωριστεί σε δυο σκέλη το ερωτηματολόγιο, για να πάρει ικανοποιητικά αποτελέσματα .... το πρώτο να αφορά επίπεδο εμπειρίας και το δευτερο βαθμό ικανότητας ....
makis206
10/10/2008, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
και εγω συμφωνω με τους προλαλησαντες !!
και εγω θεωρω τον εαυτο μου καλο οδηγο, αλλα πιο πολυ παω προς τον προσεκτικο και παντα προβλεπομενο με κρανος + μπουφαν τυπο, παρα με τον καλο οδηγο που θα ξερει να στριψει καλα σε μια πιστα ή να γυρισει γρηγορα !
:ZZZ:
Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ, κλίκαρα στο "μέτριος" κι έχω τη συνείδησή μου καθαρή :p
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
η μονη μου ένσατση αφορά το αρχάριος σε σχέσημε τα υπόλοιπα ..... το αρχάριος δεν είναι επίπεδο ικανότητας, αλλά εμπειρίας .... κσι τα δυο αυτά δεν πάνε πάντα μαζί ....
και ειναι πολλοί αυτοί που θα ''μπερδέψουν'' εσκεμμένα ή όχι το ''αρχάριος'' με το ''κάτω του μετρίου''...
ίσως θα έπρεπε να χωριστεί σε δυο σκέλη το ερωτηματολόγιο, για να πάρει ικανοποιητικά αποτελέσματα .... το πρώτο να αφορά επίπεδο εμπειρίας και το δευτερο βαθμό ικανότητας ....
Δυο poll ταυτόχρονα δεν νομίζω να μπαίνουν και θα χαθεί η μπάλλα. Η εμπειρία με την ικανότητα είναι συνήθως διακριτές έννοιες.
Πείτε μερικές επιλογές παραπάνω για να καλύπτει μεγαλύτερη γκάμα.
catmaster
10/10/2008, 12:37
Χρειάζονται και άλλες επιλογές ....
:D
και να μπορεί κάποιος να ψηφίσει δύο η και τρεις κατηγορίες ταυτόχρονα .... :sun:
(μπορεί ρε παιδί μου να είναι στην κατηγορία "Ανάπηρος" αλλά ταυτόχρονα να είναι και "σπαστοκαλύμπρας" η "χυτηριάκιας" με τόσα μηχανάκια που έχει στείλει ... )
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Απλά το αρχάριος θα συμπεριλάβει και κάποιους φίλους που ίσως θα τους αδικούσε το "κάτω του μετρίου". λόγω του λιγοστού χρόνου εμπλοκής τους με το αντικείμενο.
Gandalf dr685sm
10/10/2008, 12:42
Και όμως όλοι έχουν δίκιο...
το πόσο καλός οδηγός μετριέται με διάφορους τρόπους...
Στο αν έχεις αντανακλαστικά, αν έχεις την ψυχραιμία αντίδρασης, αν γνωρίζεις τα όρια σου και του οχήματος σου, το αν μπορείς να προβλέψεις τι θα κάνει κάποιος μπροστά σου κτλ.
Δεν είναι μόνο ο χειρισμός της μοτοσυκλέτας. Είναι γενικότερα το σύνολο ενός οδηγού στο πως ακριβώς αντιδρά και κινείται συν το αν μπορεί να προβλέψει τον κίνδυνο ή το αν αποτελεί και ο ίδιος κίνδυνο για τους υπόλοιπους.
Μπορεί να έχεις τον χειρισμό του δικού σου οχήματος τέλεια, αλλά στον δρόμο να είσαι επικίνδυνος για τους άλλους.
Το θέμα έχει 10.000 παραμέτρους. Για αυτό λέμε πως γενικά όλοι είμαστε μέτριοι (στην καλύτερη των περιπτώσεων) και ίσως κάποιοι ικανοί για να αντιμετωπίσουν καλύτερα τον απρόβλεπτο παράγοντα στον δρόμο.
Gandalf
Όσοι ψήφισαν ήδη στο παλιό, δε μπορούν να ξαναψηφίσουν στο καινούριο poll.
vestromas
10/10/2008, 12:44
Θυμηθηκα κατι που μου λεγε ο γερος μου, οταν καμαρωνα για τις καγκουριες μου.
Ο καλυτερος οδηγος ειναι αυτος που στο τελος γυριζει στο σπιτι του.:lol: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Όσοι ψήφισαν ήδη στο παλιό, δε μπορούν να ξαναψηφίσουν στο καινούριο poll.
Όποιος θέλει αλλαγή στέλνει πμ. Αλλαξα από μόνος μου τη ψήφο του rein από εξαιρετικός σε Rossi my ass...:smokin:
Όποιος θέλει αλλαγή στέλνει πμ. Αλλαξα από μόνος μου τη ψήφο του rein από εξαιρετικός σε Rossi my ass...:smokin:
Άλλαξε τη εμένα, από μέτριος στο καλός και προσεχτικός. :wave2:
blackbusa
10/10/2008, 12:48
Mια χαρη μονο...εξηγηστε στον Αλχιμιστη οτι το ''Rossi my ass'' δεν ειναι η γνωμη που εχουμε για αυτον αλλα για οδηγικες ικανοτητες....γιατι βλεπω μονο αυτον να το παταει το κομβιον....:lol:
υ.γ.και ξεχασατε το ''κουλος''....:sad: :sad: :sad:
edit....ξεχασα τον τουμπανιασμενο Busakia και μεγα γρανιτοφαγο....:lol: :lol: :lol:
dukeandthecity
10/10/2008, 12:48
Αλλαξα από μόνος μου τη ψήφο του rein από εξαιρετικός σε Rossi my ass...:smokin:
προστασία προσωπικών δεδομένων σου λέει μετά. :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
προστασία προσωπικών δεδομένων σου λέει μετά. :smokin:
Φιλαράκι το είχε δηλώσει ευθαρσώς ότι είναι γαμάουα οδηγός.
ΔΕΝ βλέπω όυτε εγώ τι έχετε ψηφίσει. Μπορώ να αλλάξω νουμερο μόνο
manhunter
10/10/2008, 13:03
Θα έχει πλάκα αυτό το thread!!!
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :rotflmao: :lol: :bawl: :sun: :rotflmao:
metrios sa to kafe moy..:cool:
Leonebmw
10/10/2008, 13:06
Απλά... σοβαρός!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
metrios sa to kafe moy..:cool:
Μπορώ να προσθέσω μια κατηγορία, "Όταν δουλεύει το ΚΤΜ, είμαι πύραυλος" για σένα...:smokin:
reinmeister
10/10/2008, 13:06
μωρη τρελλοκουλαντζα ζηλιαρα ,εγω φταιω που απαντησα σοβαρα στο θρεντ...:D
Μπορώ να προσθέσω μια κατηγορία, "Όταν δουλεύει το ΚΤΜ, είμαι πύραυλος" για σένα...:smokin: :mad: :mad: ρε ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΕΧΩ!!!!:sad: :sad: :sad: :bawl: :bawl:
Προστέθηκαν νέες επιλογές.!!!
Δεχόμεθα πμ για αλλαγές...:smokin:
makis206
10/10/2008, 13:15
Προστέθηκαν νέες επιλογές.!!!
Δεχόμεθα πμ για αλλαγές...:smokin:
Ρίξε ρε Βύρωνα μια αλλαγή "αλά MikeG" :lol:
:beer:
manhunter
10/10/2008, 13:22
Mod ή Admin
Μηπως να υπήρχε μια επιλογή...
''Καλός και προσεχτικός αλλά τις καγκουριές μου τις κάνω που και που''
Ε?
Ε?
Φανταστικοί μοντερατόρες και αντμίνια??
Βύρωνα ακούς??
Σε εσένα το λέω...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
manhunter
10/10/2008, 13:26
Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Βύρωνα
2 ακομα μπύρες για αυτόν
Οι άλλες 2 ξέρει γιατί είναι
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Οι αλλαγές έχουν γίνει για όλους. :wave2:
Ψηφίστε ρε κουλάτζες....:smokin:
Καλος και προσεχτικος αλλα τις καγκουριες μου τις κανω που
και που :D (ή και συχνοτερα :D )
devil's animal
10/10/2008, 13:48
:smokin:
DimChios
10/10/2008, 13:56
ΑΡΝΟΥΜΑΙ να ψηφισω!
Εκτος αν μπει κατηγορία: ανάλογα με τη μέρα μου και πως πέρασα χτες τη νυχτα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alximistis
10/10/2008, 14:07
Να ρωτήσω κάτι;
Έχουμε κατανοήσει ότι λέμε πόσο καλοί οδηγοί πιστεύουμε οι ίδιοι ότι είμαστε έτσι;;;;
Προσωπικά πιστεύω ότι το μέτριος καταλαμβάνει τη μεγαλύτερη γκάμα και νομίζω πως σχεδόν όλοι ή οι περισσότεροι ανήκουμε σε αυτήν την κατηγορία.
Επίσης φαντάομαι ότι αντιλαμβανόμαστε πως το "καλός οδηγός" έχει να κάνει πάλι με πολλούς παράγοντες έτσι; Δεν έχει να κάνει με το "πάω γρήγορα" ή "πάω αργά". :)
makis206
10/10/2008, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Να ρωτήσω κάτι;
Όχι :lol:
Επίσης φαντάομαι ότι αντιλαμβανόμαστε πως το "καλός οδηγός" έχει να κάνει πάλι με πολλούς παράγοντες έτσι; Δεν έχει να κάνει με το "πάω γρήγορα" ή "πάω αργά". :)
Αν δεν πηγαίνει γρήγορα από επιλογή τοποθετεί τον εαυτό του όπου θέλει.
Αν δεν πηγαίνει γρήγορα γιατί είναι με ταυτότητα στο στόμα πηγαίνει στις πρώτες επιλογές. Και μην αρχίσουμε τα κουλά, είμαι καλός αλλά δεν τρέχω ή όταν τρέχω είμαι χεσμένος κλπ. Απλά πράγματα είναι.
alximistis
10/10/2008, 14:43
Αν δεν πηγαίνει γρήγορα από επιλογή τοποθετεί τον εαυτό του όπου θέλει.
Αν δεν πηγαίνει γρήγορα γιατί είναι με ταυτότητα στο στόμα πηγαίνει στις πρώτες επιλογές. Και μην αρχίσουμε τα κουλά, είμαι καλός αλλά δεν τρέχω ή όταν τρέχω είμαι χεσμένος κλπ. Απλά πράγματα είναι.
Όχι δεν είπα κάτι τέτοιο. Καμία σχέση. Απλώς το θέτω ως μία σκέψη να το έχουμε υπόψη μας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
:mad: :mad: ρε ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΕΧΩ!!!!:sad: :sad: :sad: :bawl: :bawl:
Ναι αλλα ΚΤΜ ηθελες να οδηγεις!!!
Μικρή Λουλού
10/10/2008, 15:29
ρε κοροϊδα,δεν ανοιχτηκε τυχαια αυτο το θρεντ..
ή μηπως νομιζετε οτι το θεμα ειναι ποσο καλος πιστευει ο καθενας οτι ειναι..???:lol: :lol: :lol:
προφανως ο Αρησκ ειναι στο μεταπτυχιακο του στο Παντειο,φιλος του Βυρωνα και με θεμα εργασιας,1ον "ποσο ματαιοδοξοι πιστευετε οτι ειναι οι Ελληνες στις ηλικιες 19-50" και 2ον,"πιστυετε οτι μια απλα διατυπωμενη ερωτηση σε ενα φορουμ μπορει να δημιουργησει 60 σελιδες αντιπαραθεσεων χανοντας την ουσια της ερωτησης"..???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
προφανως ο Αρησκ ειναι στο μεταπτυχιακο του στο Παντειο,φιλος του Βυρωνα και με θεμα εργασιας,1ον "ποσο ματαιοδοξοι πιστευετε οτι ειναι οι Ελληνες στις ηλικιες 19-50" και 2ον,"πιστυετε οτι μια απλα διατυπωμενη ερωτηση σε ενα φορουμ μπορει να δημιουργησει 60 σελιδες αντιπαραθεσεων χανοντας την ουσια της ερωτησης"..???
Το 1ο δεν ισχύει, για το 2ο δεν τολμάνε...
Αλλη ερώτηση; :smokin:
jasondakar
10/10/2008, 15:38
μετα το rossi δεν εχει stoner
:smokin: :lol:
nikos force
10/10/2008, 15:50
κατηγορια '' νομιζω οτι μαμ#ω αλλα μονο εγω το πιστευω '' δεν παιζει ??
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
κατηγορια '' νομιζω οτι μαμ#ω αλλα μονο εγω το πιστευω '' δεν παιζει ??
Η τελυταία τι νομίζεις ότι είναι; :confused:
το
"δεν ειμαι γρήγορος :nono:
οι άλλοι ειναι αργοί:a22: "
σε ποια κατηγορία πάει??:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
το
Κατά μπράλλο μεριά σε κόβω
nikos force
10/10/2008, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
κατηγορια '' νομιζω οτι μαμ#ω αλλα μονο εγω το πιστευω '' δεν παιζει ?? οι τελευταια νομιζα αναφερετε στους αδικημενους αυτου του τοπου
alximistis
10/10/2008, 16:11
το
Στην επιστημονική φαντασία!!! :lol:
TOLISTOLAROS
10/10/2008, 16:17
Βάλε επιλογή γκαντέμης και count me in...
Στην επιστημονική φαντασία!!! :lol:
αι γ@μ'ς ρε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"εχω κολλητο τον FZR600R ......ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣ"
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ, κλίκαρα στο "μέτριος" κι έχω τη συνείδησή μου καθαρή :p
:lol:
δεν ειδες οτι εχει και το... Μέτριος και το παλεύω?
:rotflmao:
κατηγορία Ιτέα γιατί δέν έχει ????
άντε κάθε ΣΚ θα πηγαίνω μόνο Επίδαυρο και Μπράλο:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
κατηγορία Ιτέα γιατί δέν έχει ????
Εχει και Ιτέα.... :smokin:
Εχει και Ιτέα.... :smokin:
Γαλαξείδι? :D :D
Μπράλος κάθε ΣΚ χαλαρά,θα ήταν η απάντηση αν έμενα στην ηπειρωτική Ελλάδα. :bigcry: :bigcry: :sad: Αν και δεν καταλαβαίνω πως αυτό χαρακτηρίζει το επίπεδο κάποιου! :confused:
:a35:
144870
Μιας και η δημοσκόπηση δείχνει να πλησιάζει στο τέλος της θα ήθελα να αναφέρω απλά οτι αφορμή για την συγκεκριμένη(δημοσκόπηση) ήταν η συζήτηση που είχα με ένα φίλο πριν από καιρό με θέμα το οτι ο Έλληνας δεν δέχεται οτι είναι μέτριος οδηγός κα μέτριος εραστής.
Έχουμε λοιπόν (μέχρι την ώρα αυτής της απάντησης βεβαίως):
Σε σύνολο 125 ψήφων περισσότερο από το 72% των συμμετεχοντων δήλωσαν οτι είναι άνω του μετρίου οδηγοί.
Οι μέτριοι είναι λίγο λιγότεροι από 28%.
Άρα σαν συμπέρασμα έχουμε:
Ο Ελληνας δεν μπορεί να δεχτεί οτι είναι μέτριος οδηγός.(Και μάλλον τα ίδια αποτελέσματα θα έβγαζε δημοσκόπηση με θέμα τις ...ερωτικές μας επιδόσεις.:p) :wave2:
Για μισό λεπτό! :o
Δηλαδή ξέρετε ότι είμαστε μέτριοι και η έρευνα απέδειξε ότι δεν μπορούμε να το παραδεχτούμε; Σε ποια στοιχεία στηρίζεται η μετριότητα;
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Για μισό λεπτό! :o
Σε ποια στοιχεία στηρίζεται η μετριότητα;
Έχουμε αποδείξει σαν σύνολο στην καθημερινή μας ζωή, οτι το άριστο, απέχει παρα πολύ από εκεί που νομίζουμε οτι είναι:D
:smilea:
blackbusa
11/10/2008, 18:29
Μιας και η δημοσκόπηση δείχνει να πλησιάζει στο τέλος της θα ήθελα να αναφέρω απλά οτι αφορμή για την συγκεκριμένη(δημοσκόπηση) ήταν η συζήτηση που είχα με ένα φίλο πριν από καιρό με θέμα το οτι ο Έλληνας δεν δέχεται οτι είναι μέτριος οδηγός κα μέτριος εραστής.
Έχουμε λοιπόν (μέχρι την ώρα αυτής της απάντησης βεβαίως):
Σε σύνολο 125 ψήφων περισσότερο από το 72% των συμμετεχοντων δήλωσαν οτι είναι άνω του μετρίου οδηγοί.
Οι μέτριοι είναι λίγο λιγότεροι από 28%.
Άρα σαν συμπέρασμα έχουμε:
Ο Ελληνας δεν μπορεί να δεχτεί οτι είναι μέτριος οδηγός.(Και μάλλον τα ίδια αποτελέσματα θα έβγαζε δημοσκόπηση με θέμα τις ...ερωτικές μας επιδόσεις.:p) :wave2:
Δεν μας εξηγεις ομως πως ειναι ενας μετριος οδηγος και πως ειναι ενας καλος πχ???
Έχουμε αποδείξει σαν σύνολο στην καθημερινή μας ζωή, οτι το άριστο, απέχει παρα πολύ από εκεί που νομίζουμε οτι είναι:D
:smilea:
:eyepop:
Ναι μεν αλλά. Με κάποιο τρόπο μετράς και μετά χαρακτηρίζεις, εσύ είσαι άριστο, εσύ είσαι μέτριο, και πάει λέγοντας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Δεν μας εξηγεις ομως πως ειναι ενας μετριος οδηγος και πως ειναι ενας καλος πχ???
αν πούμε οτι καλός ειναι ο rossi, και κακός ειναι ο κυρ παντελής με την βέσπα, εμείς πρέπει να είμαστε κάτω του μετρίου:smokin:
οσο πιο κοντά στον "πρώτο" νιώθουμε, τοσο πιο λίγη βελτίωση νομίζουμε οτι θέλουμε.
αρα αν νομίζουμε οτι θέλουμε ΛΊΓΗ βελτίωση, και με μέτρο το γνωμικό που λέει οτι
"οσο μαθαίνω τοσο καταλαβαίνω πόσο πολλά δεν ξέρω" ,
είμαστε μακριά απο το "ξέρω" και κατ'επέκταση κοντύτερα στο ΔΕΝ ξέρω:a024:
τι είπα πάλι :eyepop:
πάω να ξαπλώσω να μου περάσει:lol: :lol:
vestromas
11/10/2008, 19:07
Λοιπον. Επειδη δεν μπορω να διαβαζω αυτα τα καρμιρικα σας λεω οτι ολοι οσοι οδηγουν δικυκλο στην Ελλαδα πανω απο ενα χρονο καθημερινα ειναι οδηγαρες.
Αμα ειναι μαγκας ο Ροσσι και ο καθε Ροσσι Καπιροσι παπαροσι, ας ελθει να δουλεψει ντελιβερι ενα χρονο στην Αττικη και αν δεν σκοτωθει στο εξαμηνο πανω, εμενα να με φτυσετε. Και αν ειναι τοσο κολοφαρδος και δεν σκοτωθει, αρτιμελης δεν γυρναη στην Ιταλια.
Ασε που εγω λεω, οτι στην βδομαδα πανω θα τρομαξει τοσο πολυ, απ τις κυκλοφοριακες συνθηκες που θα κανει κανα χρονο να ξανακαβαλησει μηχανακι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Λοιπον. Επειδη δεν μπορω να διαβαζω αυτα τα καρμιρικα σας λεω οτι ολοι οσοι οδηγουν δικυκλο στην Ελλαδα πανω απο ενα χρονο καθημερινα ειναι οδηγαρες.
Αμα ειναι μαγκας ο Ροσσι και ο καθε Ροσσι Καπιροσι παπαροσι, ας ελθει να δουλεψει ντελιβερι ενα χρονο στην Αττικη και αν δεν σκοτωθει στο εξαμηνο πανω, εμενα να με φτυσετε. Και αν ειναι τοσο κολοφαρδος και δεν σκοτωθει, αρτιμελης δεν γυρναη στην Ιταλια.
Ασε που εγω λεω, οτι στην βδομαδα πανω θα τρομαξει τοσο πολυ, απ τις κυκλοφοριακες συνθηκες που θα κανει κανα χρονο να ξανακαβαλησει μηχανακι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
Πες το ψέμματα!:lol: :rotflmao: :lol: :beer:
zuki1000k5
11/10/2008, 21:15
+1000 :beer: :beer: :lol: :lol: :lol: :lol: :beer:
devil's animal
11/10/2008, 22:30
αν πούμε οτι καλός ειναι ο rossi, και κακός ειναι ο κυρ παντελής με την βέσπα, εμείς πρέπει να είμαστε κάτω του μετρίου:smokin:
ρε μπαρμπα συγνωμη δλδ αλλα αμα λες το rossi .."καλο" τοτε δεν μπορουμε να μιλησουμε...:ZZZ:
αν λοιπον, λαβουμε σαν γεγονος οτι ο rossi ειναι ο καλυτερος εν ζωη αναβατης μοτοσυκλετας στον κοσμο (που μεχρι στιγμης ολα τα στοιχεια, βλ. πρωταθληματα, αυτο λενε)...
τοτε μπορουμε να κρινουμε για τον κακο...τον λιγοτερο κακο....τον μετριο...τον καλο....τον πολυ καλο...τον αριστο...κλπ
με λιγα λογια ...
ειστε ολοι κουλατζες και σας παω μια ψιλη μεχρι τον Αλεξιου,ετσι για να παρετε το βραδυνο σας τσαϊ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κυριε Διαχειριστα μπορω να αλλαξω την ψηφο μου;
Εχω κανει 4-5 χρονια ντιλιβερι.:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
filipp0s
12/10/2008, 03:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Κυριε Διαχειριστα μπορω να αλλαξω την ψηφο μου;
Εχω κανει 4-5 χρονια ντιλιβερι.:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
την ξύνεις την πίτσα? :D :smokin: :smokin:
εγω ειμαι ο πιο κουλος απο όλους μακράν, εσι δεν δισκολευτηκα καθολου στο τι να ψιφησω.
GIXXERAKIAS
12/10/2008, 14:58
Μέτριος και το παλεύω.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
την ξύνεις την πίτσα? :D :smokin: :smokin:
ναι ρε !! "το πάει το λουκάνικο":blush:
Είναι υποκειμενικό καθαρά.Για μένα ο καλός οδηγός είναι αυτός που βρίσκεται μια κίνηση πιο "μπροστά" από τους άλλους.Με αυτό εννοώ οτι μπορεί να "προβλέψει" αλλά και αποφύγει (στα όρια του δυνατού) μια λάθος κίνηση άλλων οδηγών (συνήθως οδηγών αυτοκινήτου) που θα θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή του.
Για κάποιον άλλο ο καλός οδηγός είναι αυτός που πηγαίνει πηγαίνει τάπα παντού ή που ξύνει άσφαλτο κλπ.
Ξαναγυρνώντας στη δημοσκόπηση, συνεχίζουν οι άνω του μετρίου οδηγοί να καταλαμβάνουν ένα ποσοστό άνω του 70%.Είναι όμως έτσι ή υπάρχει μια δόση υπερβολής και έπαρσης ακόμα και σε μια ανώνυμη ψήφο;
vestromas
12/10/2008, 19:14
Εγω παλι πιστευω, πως ειμαστε καλυτεροι απ οτι ψηφιζουμε, απλως ειμαστε σεμνοι και μετριοφρονες.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
Είναι όμως έτσι ή υπάρχει μια δόση υπερβολής και έπαρσης ακόμα και σε μια ανώνυμη ψήφο;
Μην ξεχνάς ότι δεν είμαστε το πλέον αντιπροσωπευτικό δείγμα. Για να βρισκόμαστε εδώ, σημαίνει ότι υπάρχει ένα Α ενδιαφέρον για την οδήγηση, το οποίο θέλοντας και μη θα σε τραβήξει προς τα εμπρός και η βελτίωση θα είναι αναπόφευκτη. :o
vestromas
12/10/2008, 19:49
Μπορουμε να βγαλουμε και ψηφοφορια, ποσο κουλοι νιωθουμε οτι ειμαστε.:lol:
Κουλοι, πολυ κουλοι, παρα πολυ κουλοι, Θεοκουλοι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
blackbusa
12/10/2008, 20:01
Είναι υποκειμενικό καθαρά.Για μένα ο καλός οδηγός είναι αυτός που βρίσκεται μια κίνηση πιο "μπροστά" από τους άλλους.Με αυτό εννοώ οτι μπορεί να "προβλέψει" αλλά και αποφύγει (στα όρια του δυνατού) μια λάθος κίνηση άλλων οδηγών (συνήθως οδηγών αυτοκινήτου) που θα θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή του.
Για κάποιον άλλο ο καλός οδηγός είναι αυτός που πηγαίνει πηγαίνει τάπα παντού ή που ξύνει άσφαλτο κλπ.
Ξαναγυρνώντας στη δημοσκόπηση, συνεχίζουν οι άνω του μετρίου οδηγοί να καταλαμβάνουν ένα ποσοστό άνω του 70%.Είναι όμως έτσι ή υπάρχει μια δόση υπερβολής και έπαρσης ακόμα και σε μια ανώνυμη ψήφο;
αρα πολυ γενικη δημοσκοπηση για να βγαζεις ενα πορισμα με τοση σιγουρια...
αρα πολυ γενικη δημοσκοπηση για να βγαζεις ενα πορισμα με τοση σιγουρια...
wave2:
Δεν έχει να κάνει με τη δημοσκόπηση.Ουτε υπάρχει κάποιος κανόνας για το ποιος είναι καλός οδηγός ή τουλάχιστον πώς ορίζεται ο ¨καλός οδηγός¨
Ο κάθε ένας ψήφισε με δικό του μέτρο.Δηλαδή όπως αντιλαμβάνεται τη έννοια καλός οδηγός. Ο κάθε ένας από μας έχει δική του κλίμακα και εκεί κατατάσει τον εαυτό του.Απλά και στη δική του κλίμακα είναι πάνω από μέτριος.
Άρα το πόρισμα παραμένει το ίδιο. Πάνω από 70% άνω του μετρίου.Ας μας βάλει σε σκέψη το αποτέλεσμα για να γίνουμε καλύτεροι;)
Κουλοι, πολυ κουλοι, παρα πολυ κουλοι, Θεοκουλοι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
Kαι ο υπερθετικός--> Λιακό-κουλοι... :lol: :lol:
vestromas
12/10/2008, 23:07
Χιουμορστα:lol: :beer: :wave2:
Δηλονω τρεισθεοκουλος!!!!!!!! :rotflmao:
mrdaellis
13/10/2008, 00:28
θεωρω πως ποτε δεν μπορεις να φτασεις καπου με την οδηγηση, παντα υπαρχει και πιο πανω! Η οδηγηση ειναι μεσα στη ζωη και οσο ζεις μαθaiνεις! και οποιος λεει οτι εγω ξερω να οδηγο... μαλλον θα γελαει μαζι του ο Θεος...
taksidiotis25
15/10/2008, 01:00
Καλός και προσεκτικός αλλά τις καγκουριές μου τις κάνω που και που,εκει που με παιρνει βεβαια.
nikos1400
26/11/2009, 18:59
"Καλός και προσεκτικός αλλά τις καγκουριές μου τις κάνω που και που"
Τελικα οι πολλοι αυτο απαντησαμε...
Αλλα,
μην ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ οτι ειμαστε προσεκτικοι και δεν προσεξουμε οτι δεν προσεχουμε !
:hypnotize
Με προσεχετε?
"Καλός και προσεκτικός αλλά τις καγκουριές μου τις κάνω που και που"
...για να πούμε την αλήθεια! :wave2:
Αρχάριος.
Μπορώ να ψηφίσω και την Επίδαυρο κάθε ΣΚ?
LOUKILOUK
26/11/2009, 19:55
Αρχάριος μικρός Θεός...:rotflmao: :wave2:
Θα μπορουσε να υπαρχει και η επιλογη "μες στην πολη παω σαν την κοτα αλλα μολις περναω τα διοδια γινομαι αλλος ανθρωπος"???? :smilea:
:( στα ορια της επιβιωσιμοτητας.... μπορω να πω....
(πουναυτο το εμοτικο που λιμαρει τα νυχια του και μετα τα φυσαει με απαξιωτικο βλεμμα?) :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από val
Θα μπορουσε να υπαρχει και η επιλογη "μες στην πολη παω σαν την κοτα αλλα μολις περναω τα διοδια γινομαι αλλος ανθρωπος"???? :smilea:
"Ευθειάκιας" με μια λέξη? :P
fantacid
27/11/2009, 19:08
το 1/3 παντως εχει δωσει την πιο αντικρουόμενη κ ασαφη απαντηση,
Καλός και προσεκτικός αλλά τις καγκουριές μου τις κάνω που και που
σα να λεμε, ειμαι ψηλος κοντα στο 1,52!!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
"Ευθειάκιας" με μια λέξη? :P
Καλα εσυ αυτο καταλαβες?????
δηλαδη το Αρτεμισιο και ο Μπραλος ευθεια ειναι? Ο Δομοκος?Η Περ. Υμηττου?Το Σουνιο?οι Σερρες???
Εσυ δηλαδη μεσα στην Αθηνα στριβεις?Που στο Συνταγμα???Ελεος!!!!
Ελα την Κυριακη στη βολτα να δεις εμενα και την παρεα μου τους "ευθειακηδες":wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Έλα εσύ αύριο :P
Σορι αλλα δεν παω Επιδαυρο και γενικα σε κλειστα κομματια γιατι φοβαμαι.
εσυ γιατι δεν ερχεσαι την Κυριακη, μηπως φοβασαι τα πολλα χλμ???
Εντάξει, πήρα την απάντησή μου. Καλό "στρίψιμο" :P
Σοβαρά τώρα, έχει απίστευτη πλάκα πως αρπάζονται ορισμένοι και σπεύδουν να υπερασπιστούν το μέγεθος του πουλιού τους (ναι, ξέρω ότι είσαι θηλυκό). Απλά αστειεύτηκα και το τράβηξες από τα μαλλιά. Δεν έχω το μηχανάκι μου για να συγκρίνω το πέος μου. Ευχαριστώ. Όταν φτιάξω το μπροστινό μου, πάμε όσα ανοιχτά θες. Για να γουστάρουμε, όμως, όχι για να τις μετρήσουμε.