Ο συνφορουμίτης arisk, ζήτησε την δημιουργία μια δημοσκόπησης σχετικά με το οδηγικό επίπεδο του καθένα μας.
Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες, και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι πιστεύει ο καθένας για τον εαυτό του.
arisk voila...![]()
Αρχάριος και χωρίς μεγάλη εμπειρία
Μέτριος χωρίς μεγάλη εμπειρία
Μέτριος και το παλεύω
Καλός και προσεκτικός
Καλός και προσεκτικός αλλά τις καγκουριές μου τις κάνω που και που
Πολύ καλός με εμπειρία
Πολύ καλός αλλα συντηρητικός
Πολύ καλός αλλά τις καγκουριές τις κάνω....
Επιδαυρος, Μπράλλος, Αγιος, Ιτέα κάθε ΣΚ...
Rossi my ass...
Ο συνφορουμίτης arisk, ζήτησε την δημιουργία μια δημοσκόπησης σχετικά με το οδηγικό επίπεδο του καθένα μας.
Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες, και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι πιστεύει ο καθένας για τον εαυτό του.
arisk voila...![]()
πιστευω οτι θα έπρεπε να εχει κατηγοριες ....δηλαδη καποιος μπορει να θεωρει καλό τον ευατό του σε αντανακλαστικα....αλλα να τον θεωρει κακό σε ελεγχο και τοποθετηση της μηχανης σε στροφες....κτλ κτλ...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ο συνάδελφος arisk, ζήτησε την δημιουργία μια δημοσκόπισης σχετικά με το οδηγικό επίπεδο του καθένα μας.
arisk voila...![]()
καποιος που θα απαντησει ας πουμε εξαιρετικος σε όλα ειναι απλα ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ...![]()
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
με τι κριτιρια δεν εξηγεις ομως???Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ο συνάδελφος arisk, ζήτησε την δημιουργία μια δημοσκόπισης σχετικά με το οδηγικό επίπεδο του καθένα μας.
arisk voila...![]()
ταχυτητα,ασφαλεια,διορατικοτητα....κλπ κλπ
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
πιστευω οτι θα έπρεπε να εχει κατηγοριες ....δηλαδη καποιος μπορει να θεωρει καλό τον ευατό του σε αντανακλαστικα....αλλα να τον θεωρει κακό σε ελεγχο και τοποθετηση της μηχανης σε στροφες....κτλ κτλ...
καποιος που θα απαντησει ας πουμε εξαιρετικος σε όλα ειναι απλα ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ...![]()
![]()
![]()
Μπορεί κάποιος να είναι χεράς στην τοποθέτηση στις στροφές και να είναι αργός στα αντανακλαστικά;
Εκτός αυτού, η ερώτηση ειναι σαφής. Αν σε ρωτούσε ο εξομολογητής σου πχ αν είσαι καλός οδηγός, τι θα έλεγες;
δεν ξερω για το πρωτο....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
![]()
Μπορεί κάποιος να είναι χεράς στην τοποθέτηση στις στροφές και να είναι αργός στα αντανακλαστικά;
Εκτός αυτού, η ερώτηση ειναι σαφής. Αν σε ρωτούσε ο εξομολογητής σου πχ αν είσαι καλός οδηγός, τι θα έλεγες;
αλλα μπορει καλλιστα κάποιος να εχει αντανακλαστικα και να μην ξερει να τοποθετει τη μηχανη στις στροφες....
ή μπορει να εχει γρηγορα αντανακλαστικα και να μην ξερει να φρενάρει σωστά...
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Η ερώτηση είναι γενική και ισως παραπέμπει σε αυθόρμητη απάντηση.Δηλαδή ένας καθημερινός οδηγός τι πιστεύει για τις ικανότητές του.Αλλωστε δεν αναφέρομαι σε πίστα αλλά σε συνθήκες καθημερινές.Πιστέυω οτι το αποτέλεσμα θα ανοίξει ...νεους ορίζοντες συζητήσεων.Ευχαριστώ το byron για τη εξυπηρέτηση.
Ψήφισα μέτριος (έτσι για να κάνω την αρχή)![]()
χαλαρα εξαιρετικος...
πολυετης πειρα σε ολων των ειδων τις συνθηκες,πολλες διαφορετικες καθως και διαφορετικων ειδων μοτοσυκλεττες,κορυφαια αντανακλαστικα, 10/10 οραση,αντιστοιχη πειρα με αυτοκινητο οποτε τα επιπεδα προληψης ιδιαιτερα ανεπτυγμενα...
αν σκεφτω και κατι αλλο θα επανελθω...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από arisk
Η ερώτηση είναι γενική και ισως παραπέμπει σε αυθόρμητη απάντηση.Δηλαδή ένας καθημερινός οδηγός τι πιστεύει για τις ικανότητές του.Αλλωστε δεν αναφέρομαι σε πίστα αλλά σε συνθήκες καθημερινές.Πιστέυω οτι το αποτέλεσμα θα ανοίξει ...νεους ορίζοντες συζητήσεων.Ευχαριστώ το byron για τη εξυπηρέτηση.
Ψήφισα μέτριος (έτσι για να κάνω την αρχή)![]()
υ.γ. δεν βαζετε και ενα option ''κουλος'' για τον Αλχιμιστη???![]()
Δεκτά αυτά που λες. Αν έχει επίγνωση θα τοποθετήσει τον εαυτό του στους αρχάριους, ή στους μέτριους. Αυτό είναι το νόημα της δημοσκόπησης. Τι πιστεύουμε για τον εαυτό μας, και πιθανόν να μην τολμούμε να το πούμε με το nick μας στο φόρουμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
δεν ξερω για το πρωτο....
αλλα μπορει καλλιστα κάποιος να εχει αντανακλαστικα και να μην ξερει να τοποθετει τη μηχανη στις στροφες....
ή μπορει να εχει γρηγορα αντανακλαστικα και να μην ξερει να φρενάρει σωστά...![]()
δεν με καλύπτουν οι επιλογές
-----
| Χ |
|___| Ο vale ειναι κουλάδι μπροστά μου.![]()
και εγω συμφωνω με τους προλαλησαντες !!
και εγω θεωρω τον εαυτο μου καλο οδηγο, αλλα πιο πολυ παω προς τον προσεκτικο και παντα προβλεπομενο με κρανος + μπουφαν τυπο, παρα με τον καλο οδηγο που θα ξερει να στριψει καλα σε μια πιστα ή να γυρισει γρηγορα !
:ZZZ:
η μονη μου ένσατση αφορά το αρχάριος σε σχέσημε τα υπόλοιπα ..... το αρχάριος δεν είναι επίπεδο ικανότητας, αλλά εμπειρίας .... κσι τα δυο αυτά δεν πάνε πάντα μαζί ....
και ειναι πολλοί αυτοί που θα ''μπερδέψουν'' εσκεμμένα ή όχι το ''αρχάριος'' με το ''κάτω του μετρίου''...
όπως και να το κάνουμε, το αρχάριος ακούγεται πιο ωραίο....
ίσως θα έπρεπε να χωριστεί σε δυο σκέλη το ερωτηματολόγιο, για να πάρει ικανοποιητικά αποτελέσματα .... το πρώτο να αφορά επίπεδο εμπειρίας και το δευτερο βαθμό ικανότητας ....
Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ, κλίκαρα στο "μέτριος" κι έχω τη συνείδησή μου καθαρήΑρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
και εγω συμφωνω με τους προλαλησαντες !!
και εγω θεωρω τον εαυτο μου καλο οδηγο, αλλα πιο πολυ παω προς τον προσεκτικο και παντα προβλεπομενο με κρανος + μπουφαν τυπο, παρα με τον καλο οδηγο που θα ξερει να στριψει καλα σε μια πιστα ή να γυρισει γρηγορα !
:ZZZ:![]()
![]()
Δυο poll ταυτόχρονα δεν νομίζω να μπαίνουν και θα χαθεί η μπάλλα. Η εμπειρία με την ικανότητα είναι συνήθως διακριτές έννοιες.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
η μονη μου ένσατση αφορά το αρχάριος σε σχέσημε τα υπόλοιπα ..... το αρχάριος δεν είναι επίπεδο ικανότητας, αλλά εμπειρίας .... κσι τα δυο αυτά δεν πάνε πάντα μαζί ....
και ειναι πολλοί αυτοί που θα ''μπερδέψουν'' εσκεμμένα ή όχι το ''αρχάριος'' με το ''κάτω του μετρίου''...
όπως και να το κάνουμε, το αρχάριος ακούγεται πιο ωραίο....
ίσως θα έπρεπε να χωριστεί σε δυο σκέλη το ερωτηματολόγιο, για να πάρει ικανοποιητικά αποτελέσματα .... το πρώτο να αφορά επίπεδο εμπειρίας και το δευτερο βαθμό ικανότητας ....
Πείτε μερικές επιλογές παραπάνω για να καλύπτει μεγαλύτερη γκάμα.