View Full Version : Τελικά γεννιέσαι ή γίνεσαι?
DimChios
14/10/2008, 02:47
Η ερωτηση πρέπει και μπορει να γινει βεβαια πιό συγκεκριμενη...
Παμε...
Κωλόπαιδο, τσόγλανος ή όπως αλλιώς θέλετε χαρακτηρήστε το, γεννιέσαι ή γίνεσαι?
Στην πορεία ίσως προκύψουν και άλλοι χαρακτηρισμοί!
Γνωστός ετών 38 πάει τις προαλλες σε μαγαζί να μιλήσει για δουλεια...
Περιμένωντας στο γραφειο απ έξω να έρθει ο επιχηρηματίας κ. Π@π@ρίδης ας πούμε...
είναι ενα πιτσιρίκι 10-11 ετών και παίζει με μιά σαϊτα που εχει φτιάξει από χαρτί...
Γυρνάει ο γνωστος μου και του λέει: Τί κάνεις πιτσιρίκο? Ωραία την εφτιαξες τη σαϊτα σου...
Γυρίζει και ο μικρός, κοντοστέκεται με ύφος και του απανταει αφού πρώτα τον εχει "μετρησει" απο πάνω ως κάτω...
"ΚΥΡΙΟ Π@Π@ΡΙΔΗ ΜΕ ΛΕΝΕ, ΑΚΟΥΣ?"
:eyepop:
Και σοβαρά ρωτάω λοιπόν... αυτός ο μπασταρδος, ετσι γεννηθηκε ή εγινε?
Δλδ αν στα 10 του εχει μαθει να συμπεριφερεται τοσο κακομαθημενα, οταν φτασει στα 20 τί θα γινει?
Ποια η ανατροφη που παιρνει?
Ποιες οι αξίες?
Θα μου πειτε τι ρωταω ε? Λες και δεν τα βλεπω καθημερινα τετοια τσουτσεκια που με τα λεφτα του μπαμπα γινονται οι πιο γλοιωδεις τυποι ever!!!
Μου λεει ο φιλος λοιπον...
"μλκ, δεν ηξερα τι να ευχηθω γι αυτο το μπασταρδο! Μου προκαλεσε αηδία! Μου ηρθε να το χτυπησω πραγμα που δεν με επαιρνε σε καμμια περιπτωση να κανω, ομως μεσα μου ευχηθηκα να παθει κανα κακό μπας και βγεί στην πιατσα ενας λιγοτερος"!
Προσωπικα ετσι οπως τον ακουσα και μου τα μετεφερε με προβληματισε!
Η αληθεια ειναι οτι κι εγω εχω αηδιασει τοσες φορες με τσουτσεκια που εχωντας τις "πλατες" δεν νιωθουν τίποτα!
Ενα απο τα πολλα "παρασιτα" τουτου του "σαπιου" κόσμου!
:wave2:
γίνεσαι!
και δυστηχώς τα περισσότερα "Κωλόπαιδα, τσόγλανοι" πάλι τέτοια παιδιά θα βγάλουν
nassosxlvbros
14/10/2008, 06:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Η ερωτηση πρέπει και μπορει να γινει βεβαια πιό συγκεκριμενη...
Παμε...
Κωλόπαιδο, τσόγλανος ή όπως αλλιώς θέλετε χαρακτηρήστε το, γεννιέσαι ή γίνεσαι?
Στην πορεία ίσως προκύψουν και άλλοι χαρακτηρισμοί!
Γνωστός ετών 38 πάει τις προαλλες σε μαγαζί να μιλήσει για δουλεια...
Περιμένωντας στο γραφειο απ έξω να έρθει ο επιχηρηματίας κ. Π@π@ρίδης ας πούμε...
είναι ενα πιτσιρίκι 10-11 ετών και παίζει με μιά σαϊτα που εχει φτιάξει από χαρτί...
Γυρνάει ο γνωστος μου και του λέει: Τί κάνεις πιτσιρίκο? Ωραία την εφτιαξες τη σαϊτα σου...
Γυρίζει και ο μικρός, κοντοστέκεται με ύφος και του απανταει αφού πρώτα τον εχει "μετρησει" απο πάνω ως κάτω...
"ΚΥΡΙΟ Π@Π@ΡΙΔΗ ΜΕ ΛΕΝΕ, ΑΚΟΥΣ?"
:eyepop:
Και σοβαρά ρωτάω λοιπόν... αυτός ο μπασταρδος, ετσι γεννηθηκε ή εγινε?
Δλδ αν στα 10 του εχει μαθει να συμπεριφερεται τοσο κακομαθημενα, οταν φτασει στα 20 τί θα γινει?
Ποια η ανατροφη που παιρνει?
Ποιες οι αξίες?
Θα μου πειτε τι ρωταω ε? Λες και δεν τα βλεπω καθημερινα τετοια τσουτσεκια που με τα λεφτα του μπαμπα γινονται οι πιο γλοιωδεις τυποι ever!!!
"μλκ, δεν ηξερα τι να ευχηθω γι αυτο το μπασταρδο! Μου προκαλεσε αηδία! Μου ηρθε να το χτυπησω πραγμα που δεν με επαιρνε σε καμμια περιπτωση να κανω, ομως μεσα μου ευχηθηκα να παθει κανα κακό μπας και βγεί στην πιατσα ενας λιγοτερος"!
Προσωπικα ετσι οπως τον ακουσα και μου τα μετεφερε με προβληματισε!
Η αληθεια ειναι οτι κι εγω εχω αηδιασει τοσες φορες με τσουτσεκια που εχωντας τις "πλατες" δεν νιωθουν τίποτα!
Ενα απο τα πολλα "παρασιτα" τουτου του "σαπιου" κόσμου!
μια από τις απαντήσεις σε τέτοια λουλούδια:"δεν είσαι κύριος γιατί είσαι μικρός και πας σχολείο"...ή πιο απαξιωτικά (να τσούξει το μπαμπά) :"μικρός είσαι πιτσιρίκο,οι κύριοι δε παίζουν με σαίτες!"τα παιδιά σε αυτή την ηλικία αντιγράφουν....απλά ο δικός σου αφοπλίστηκε πολύ άνετα από ένα 10χρονο....η ετοιμολογία σε αυτές τις περιπτώσεις αφήνει το πιτσιρίκο άφωνο...(δε νομίζω να ξέρει κι άλλες ατάκες).......
makis206
14/10/2008, 06:54
Kοίτα τώρα, κι εμένα άμα με λέγανε Παπαρίδη τα ίδια κόμπλεξ θά'χα..:lol:
60-40, 70-30 περιβάλλον-γονίδια. Στις ακραίες συμπεριφορές το περιβάλλον έχει μεγαλύτερο ρόλο.
DimChios
14/10/2008, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
μια από τις απαντήσεις σε τέτοια λουλούδια:"δεν είσαι κύριος γιατί είσαι μικρός και πας σχολείο"...ή πιο απαξιωτικά (να τσούξει το μπαμπά) :"μικρός είσαι πιτσιρίκο,οι κύριοι δε παίζουν με σαίτες!"τα παιδιά σε αυτή την ηλικία αντιγράφουν....απλά ο δικός σου αφοπλίστηκε πολύ άνετα από ένα 10χρονο....η ετοιμολογία σε αυτές τις περιπτώσεις αφήνει το πιτσιρίκο άφωνο...(δε νομίζω να ξέρει κι άλλες ατάκες).......
Μα το θεμα φιλε μου δεν ειναι πως θα αφοπλισεις εσυ-εγω-ο καθενας μας το μικρο!
Άλλο ειναι το point!
Επισης κατι άλλο...δεν ξερεις ποιος ειναι ο πατερας του :lol:
Αν ηξερες εχω την εντυπωση οτι θα εκανες τουμπεκί οπως και ολοι μας!* :lol:
Δε θα μου εκανε εντυπωση δλδ αν ο μικρος πηγαινε μεσα στο γραφειο και γυρναγε με το περιστροφο του μπαμπα στα χερια! :sick:
*Αν πιανεις το νοημα!
Φιλικα το λεω το "τουμπεκί" ετσι? :wacko:
Απλως αναφερω για να καταλαβετε πιό πολυ για τί κατάσταση μιλάμε!
DimChios
14/10/2008, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Kοίτα τώρα, κι εμένα άμα με λέγανε Παπαρίδη τα ίδια κόμπλεξ θά'χα..:lol:
Καλά, ας πουμε οτι δεν ειναι Πόντιος και είναι από τη Μάνη!
Μ@λ@κ@κος σου κάνει?
:lol: :lol: :lol:
...
.....
«Ωραίος» και ο φίλος σου απέναντι σε ένα 11 χρονο...:rolleyes:
DimChios
14/10/2008, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
«Ωραίος» και ο φίλος σου απέναντι σε ένα 11 χρονο...:rolleyes:
Ναι, ειναι μια αποψη και αυτο! :smilea:
...και δεν σου ριχνω αδικο!
Σκεψου ομως λιγο περισσοτερο... τί θα γινει αυτος σε 10-15 (και πολλα λέω) χρόνια?
Σκεψου ομως λιγο περισσοτερο... τί θα γινει αυτος σε 10-15 (και πολλα λέω) χρόνια?
Δλδ περιμένεις απάντηση τώρα; Τι λες να γίνει δλδ;
Μπορεί να γίνει μεγαλοεπιχειρηματίας , πολιτικός , παράγοντας ,δεσπότης , «καλλιτέχνης-σκυλάς » και άλλα πολλά αξιοσέβαστα πράγματα ….τα «σκατά» της ψυχής του θα τα κρύψει εύκολα πίσω από την βίλα , την πισίνα , το σκάφος ,την Mercedes …τα υπόλοιπα λιγούρα θα του ανοίγουν όλες τις πόρτες και οι γκόμενες τα πόδια τους γιατί αυτός θα είναι ο «μάγκας»,ο «γ@μ@ω» ,ο «άρχοντας» που έχει μπόλικη αναίδεια και μπόλικο «παρά» που τον δημιούργησε εκμεταλλευόμενος ανθρώπους με αξίες ,με ήθος και με ευγένεια, που η οικογένεια τους τους έμαθε ότι στην ζωή άλλα είναι τα σημαντικά και τα σωστά…
Με λίγα λόγια θα γίνει το «πρότυπο» της σχρονης κοινωνίας έτσι όπως προβάλλεται από όλα τα μέσα
Πάντως , στα 11 χρόνια του ΔΕΝ φταίει για τίποτα από όλα αυτά που ΕΜΕΙΣ τον ετοιμάζουμε να γίνει…
DimChios
14/10/2008, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δλδ περιμένεις απάντηση τώρα; Τι λες να γίνει δλδ;
Λες να μη ξερω εγω ρε συ Βυρωνα τι θα γινει με τα τοσα που βλεπω καθε μερα ή νυχτα αν προτιμας?
Απλως απαντησα στον φιλο και οπως διαβαζω από πανω, καταλαβε τι λέμε εδω μεσα και εκεινος, απλως ...κατσε να τα πω εκει μη τα ξαναγραφω! :smilea:
DimChios
14/10/2008, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Μπορεί να γίνει μεγαλοεπιχειρηματίας , πολιτικός , παράγοντας ,δεσπότης , «καλλιτέχνης-σκυλάς » και άλλα πολλά αξιοσέβαστα πράγματα ….τα «σκατά» της ψυχής του θα τα κρύψει εύκολα πίσω από την βίλα , την πισίνα , το σκάφος ,την Mercedes …τα υπόλοιπα λιγούρα θα του ανοίγουν όλες τις πόρτες και οι γκόμενες τα πόδια τους γιατί αυτός θα είναι ο «μάγκας»,ο «γ@μ@ω» ,ο «άρχοντας» που έχει μπόλικη αναίδεια και μπόλικο «παρά» που τον δημιούργησε εκμεταλλευόμενος ανθρώπους με αξίες ,με ήθος και με ευγένεια, που η οικογένεια τους τους έμαθε ότι στην ζωή άλλα είναι τα σημαντικά και τα σωστά…
Με λίγα λόγια θα γίνει το «πρότυπο» της σχρονης κοινωνίας έτσι όπως προβάλλεται από όλα τα μέσα
Πάντως , στα 11 χρόνια του ΔΕΝ φταίει για τίποτα από όλα αυτά που ΕΜΕΙΣ τον ετοιμάζουμε να γίνει…
Και πάλι σωστα μιλας! Και χαιρομαι που καταλαβαινεις και μου απαντας ετσι!
Ναι, συμφωνω απολυτα!
Προσωπικα ομως, και οχι μονο, θα ηθελα ΠΟΛΥ λιγοτερους τετοιους! Ξερω πως δεν ειναι στο χερι μου και ουτε μπορω να γινω κριτης των παντων και να παρω/ουμε απο ενα πιστολι να αρχιζουμε να "καθαριζουμε"!
Πες μου ειλικρινα ομως, δεν το εχεις σκεφτει ποτε αυτό? Για την παρτη σου λεω ρε αδερφε, σε μια κουβεντα με τον εαυτο σου!Δεν εχεις αγανακτησει?
Δε λεω πως θα το κανεις, ετσι? Ειπαμε!
Εγω παντως το εχω πει πολλες φορες και πιστεψε με, εχουν δει τα ματια μου πολλα!
Οσο για το αν φταιει ο μικρος... σιγουρα δεν φταιει αυτος!
Τι να λεμε? Τι ξερει? Ο,τι βλεπει κανει!
Θα μπορουσα να συμπληρωσω μερικα ακομα απο αυτα που μπορει να γινει ομως δεν εχει τοσο νοημα μιας και καποια θα ειναι σε συνδυασμο ετσι κι αλλιως! Βλ. "κοκα"!
Μπορει βεβαια και να μη προλαβει να γινει και πολλα...
...ο πρωτος θα ναι?
Και μετα, θα λενε παλι διαφορα στα εκαστοτε καναλια κι εφημεριδες! :winka:
nikos force
14/10/2008, 10:47
υπαρχει και οι αποψη του ''ωραιες επαγγελματικες συναναστροφες εχει ο φιλος σου '' και ανεχεται να του δινουν αξια κατι τετοιοι ΠΑΠΑΡΧ@ΔΕΣ και τα παιδια τους ... βεβαια στον αντιποδα , τα απωθημενα που δημιουργουνται σε ατομα που τους εχει τυχει να τους συμπεριφερθούν οπως ο φιλος σου , ειναι καμια φορα αιτια , τα παιδια του φιλου σου θα γινουν 2 φορες κωλοπαιδα . και ας μην εχουν τις πλατες καποιου ...
DimChios
14/10/2008, 10:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
υπαρχει και οι αποψη του ''ωραιες επαγγελματικες συναναστροφες εχει ο φιλος σου '' και ανεχεται να του δινουν αξια κατι τετοιοι ΠΑΠΑΡΧ@ΔΕΣ και τα παιδια τους ... βεβαια στον αντιποδα , τα απωθημενα που δημιουργουνται σε ατομα που τους εχει τυχει να τους συμπεριφερθούν οπως ο φιλος σου , ειναι καμια φορα αιτια , τα παιδια του φιλου σου θα γινουν 2 φορες κωλοπαιδα . και ας μην εχουν τις πλατες καποιου ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε συ Νικο, σκεφτεσαι και τα λες?
Συγνωμη κιολας.
Προβληματιζομαστε τι θα γινει ο γιος ενος "Νονου της Νυχτας" ; :lol:
Μαλλον καλυτερα θα την περναει απο μας.
liakaros
14/10/2008, 10:51
Επισης κατι άλλο...δεν ξερεις ποιος ειναι ο πατερας του :lol:
Αν ηξερες εχω την εντυπωση οτι θα εκανες τουμπεκί οπως και ολοι μας!* :lol:
Μητσε...μηπως το ονομα του αρχιζει ετσι κι αλλιως απο ΠΑΠΑ ετσι να δω αν ειναι αυτος που νομιζω??
DimChios
14/10/2008, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Μητσε...μηπως το ονομα του αρχιζει ετσι κι αλλιως απο ΠΑΠΑ ετσι να δω αν ειναι αυτος που νομιζω??
δεν θα σου απαντησω Ηλια ουτε θετικα ουτε αρνητικα! :smilea:
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
nikos force
14/10/2008, 10:55
ρε συ Νικο, σκεφτεσαι και τα λες?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μαλλον ...γιατι αν κωλοπαιδα βγζαν ΜΟΝΟ οι πλουσιοι , τοτε θα ζουσαμε πραγματικα σε εναν καλυτερο κοσμο ... αλλα δυστηχως τα κωλοπαιδα ειναι υπερπολλαπλασια σε σχεση με τις πλουσιες οικογενειες ... αρα poor people making more kwlopaida than rich people ...αρα κατα βαση ειναι θεμα περιβαλοντος
Ρε δεν τσιμπαμε το παπ@ριδη , να ζητησουμε λυτρα απ'τον πατερα του και να παρουμε ενα μηχανακι στον devil?:smokin:
DimChios
14/10/2008, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
μαλλον ...γιατι αν κωλοπαιδα βγζαν ΜΟΝΟ οι πλουσιοι , τοτε θα ζουσαμε πραγματικα σε εναν καλυτερο κοσμο ... αλλα δυστηχως τα κωλοπαιδα ειναι υπερπολλαπλασια σε σχεση με τις πλουσιες οικογενειες ... αρα poor people making more kwlopaida than rich people ...αρα κατα βαση ειναι θεμα περιβαλοντος
δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες απλα να σου πω οτι εισαι off οσων αφορα τη συγκεκριμενη περιπτωση!
1ον γιατι ο γνωστος (συναδελφος δλδ ειναι ο ανθρωπος) αυτη ειναι η δουλεια του και δε μπορει να κανει κατι αλλο..
και 2ον γιατι ξερω ΚΑΙ πλουσιους που εχουν αξιες και γαλουχουν τα παιδια τους αναλογα!
Το θεμα στην περιπτωση μας εν ολιγοις δεν ξεκιναει απο τα λεφτα αλλα απο τα οσα βλεπει μεσα στο σπιτι του και για να καταληξω...
δεν εχεις αδικο οτι κωλοπαιδα μπορουν να βγουν απο οπουδηποτε (εκτός απο τον κωλο) :lol: εκεί είναι λοιπον που μπερδεύεσαι και μιλάς έτσι (και τα δικα του παιδια λογω απωθημενων ετσι θα γινουν) για κάποιον ο οποιος παλευει με αξιοπρεπεια να βγαλει το ψωμί του!
liakaros
14/10/2008, 11:12
δεν θα σου απαντησω Ηλια ουτε θετικα ουτε αρνητικα! :smilea:
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
Νo problem ρε bro...σιγα...
Παντως οποιος και αν ειναι και οτι και αν γινει ο πιτσιρικος εχω την εντυπωση οτι καπου καπως καποτε τον μαστορα του θα τον βρει...συνηθως ετσι γινεται δλδ στην νυχτα...
Και πάλι σωστα μιλας! Και χαιρομαι που καταλαβαινεις και μου απαντας ετσι!
Ναι, συμφωνω απολυτα!
Προσωπικα ομως, και οχι μονο, θα ηθελα ΠΟΛΥ λιγοτερους τετοιους! Ξερω πως δεν ειναι στο χερι μου και ουτε μπορω να γινω κριτης των παντων και να παρω/ουμε απο ενα πιστολι να αρχιζουμε να "καθαριζουμε"!
Πες μου ειλικρινα ομως, δεν το εχεις σκεφτει ποτε αυτό? Για την παρτη σου λεω ρε αδερφε, σε μια κουβεντα με τον εαυτο σου!Δεν εχεις αγανακτησει?
Δε λεω πως θα το κανεις, ετσι? Ειπαμε!
Εγω παντως το εχω πει πολλες φορες και πιστεψε με, εχουν δει τα ματια μου πολλα!
Οσο για το αν φταιει ο μικρος... σιγουρα δεν φταιει αυτος!
Τι να λεμε? Τι ξερει? Ο,τι βλεπει κανει!
Θα μπορουσα να συμπληρωσω μερικα ακομα απο αυτα που μπορει να γινει ομως δεν εχει τοσο νοημα μιας και καποια θα ειναι σε συνδυασμο ετσι κι αλλιως! Βλ. "κοκα"!
Μπορει βεβαια και να μη προλαβει να γινει και πολλα...
...ο πρωτος θα ναι?
Και μετα, θα λενε παλι διαφορα στα εκαστοτε καναλια κι εφημεριδες! :winka:
Φίλε μου , όπως φαίνεται και από αυτά που γράφω , αγανακτώ κάθε μέρα….
Και αγανακτώ ακόμη περισσότερο όταν πρέπει να «συμβουλέψω» και να βοηθήσω τον γιο μου να τα βγάλει πέρα στο μέλλον…
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ????
Τα πάντα γύρω μας έχουν κονιορτοποιηθεί στον βωμό του κέρδους….
Η αξία ενός ανθρώπου είναι ίση με την αξία της περιούσιας του …ΑΣΧΕΤΑ πως την έχει κάνει ….
Και εγώ τι να του πω για ήθος , εντιμότητα, αξιοκρατία ,ιδανικά….
Όμως του τα λέω και του τα δείχνω γιατί μόνο τα παιδία είναι η ελπίδα αυτού του κόσμου…μακάρι αυτά να επαναστατήσουνε και να αλλάξουνε κάτι γιατί η δικιά μας η γενιά αχρηστεύτηκε από την γκλαμουρια των Κωστόπουλων και των ΚΛΙΚ
makis206
14/10/2008, 11:20
Παίδες επειδή το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι γινόμαστε και όχι γεννιόμαστε (πράγμα που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο) δεν χρειάζεται να προδικάζουμε έναν πιτσιρικά αφού η ζωή μπορεί να τα φέρει τούμπα στον καθένα μας κάποια στιγμή.
Κι αφού τελικά γινόμαστε και δεν γεννιόμαστε, κανείς δεν ξέρει τη συμπεριφορά του παιδιού αυτού αύριο μεθαύριο.
Λίγα λόγια και σταράτα, άντε γιατί έχετε γίνει χειρότεροι σπάμμερς από μένα :mad:
:lol:
spyros122
14/10/2008, 11:22
πισω απο καθε κακομαθημενο παιδι, κρυβονται οι κομπλεξικοι γονεις του. φτωχοι ή πλουσιοι. το κομπλεξ δεν κοιτα φορολογικη ενημεροτητα.
LsKostas
14/10/2008, 11:24
Τι θα κανει σε 5-10 χρονια?
Θα δοκιμαζει το rx8 του μπαμπα του
πανω κατω στην Ποσειδωνος και στην Βουλιαγμενης...τα saxoralla ειναι μπας κλας :rolleyes:
Αλλη μια κλασικη περιπτωση ελειψης παιδειας :( που βεβαια φταινε 100% οι γονεις
Akatanomastos
14/10/2008, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Θα δοκιμαζει το rx8 του μπαμπα του
πανω κατω στην Ποσειδωνος και στην Βουλιαγμενης...
ας κανει οτι θελει ο καθενας με τα λεφτα του, δεν με ενοχλει αυτο,
αυτο που με ενοχλει ειναι οτι δεν υπαρχει ιση αντιμετοπιση απεναντι στον νομο λογω λεφτων
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyros122
πισω απο καθε κακομαθημενο παιδι, κρυβονται οι κομπλεξικοι γονεις του. φτωχοι ή πλουσιοι. το κομπλεξ δεν κοιτα φορολογικη ενημεροτητα.
+1
(οπου κομπλεξ βλεπε φοβίες)
mats8282
14/10/2008, 15:53
Γινεσαι...Αντιγραφεις και αποθηκευεις δεδομενα στον εγκεφαλο σου και βαση αυτων πορευεσαι...
Ο πιτσιρικος μπορει απλα να ακουσε την ατακα απο τον πατερα του και να την επανελαβε.Μπορει να ειναι οντως υπερβολικα κακομαθημενος.Αλλα δεν φταιει αυτος.
Ο πατερας του ακουσε το σκηνικο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ο πατερας του ακουσε το σκηνικο?
Φαντάζομαι το άκουσε και χάϊδεψε το κεφαλάκι του παιδιου του στοργικά...:lol: :rotflmao:
Δεν συμβαίνει μόνο στα τέκνα των νονών ρε σεις. Γνωστός μου, μου είπε ότι λέγοντας σε ένα 6χρονο καληνύχτα, ο σπόρος του απάντησε "να κλάνεις όλη νύχτα" :lol: :bawl: :rotflmao:
TOLISTOLAROS
14/10/2008, 16:02
Δε θα μου εκανε εντυπωση δλδ αν ο μικρος πηγαινε μεσα στο γραφειο και γυρναγε με το περιστροφο του μπαμπα στα χερια! :sick:
Τότε δεν απευθύνεις το λόγο σε τέτοια "βλαστάρια".Αδιαφορείς σα να μην υπάρχουν
:rotflmao:
φοβερος ο πιτσιρικας.
κακώς ο φίλος σου πηγε να τη δει παρτικοστοργικά.
στη χειροτερη πηγε να κανει μποντινγκ με τον μικρό για να εχει να λεει με τον μπαμπα?
τεσπα
κερια και λιβανια τζουνιορ και να μη βρεις γκομενα ποτε.
:rotflmao:
devil's animal
16/10/2008, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ρε δεν τσιμπαμε το παπ@ριδη , να ζητησουμε λυτρα απ'τον πατερα του και να παρουμε ενα μηχανακι στον devil?:smokin:
devil αγκαπαει zephyr1!
:a07: :a07:
εχω την εντυπωση ομως οτι το XR θα ειναι πιο αργο απο τις σφαιρες που θα μου ριχνουν. :rolleyes:
devil's animal
16/10/2008, 08:56
και στα σοβαρα τωρα...
εχετε σκεφτει οτι και εμεις (ή τουλαχιστον καποιοι απο εμας) ετσι θα ειμασταν,αν ειμασταν στην θεση του?
θελω να πω οτι η συμπεριφορα του πιτσιρικα ειναι μια μικρογραφια του πατερα του.
ο πατερας του εχει να κανει με ενα σωρο "βλασταρια", οχι οτι αυτος θα ειναι κατι καλυτερο.αλλα ετσι λειτουργει η νυχτα. αν εισαι μαλθακουλης δεν στεκεσαι. ο αλλος καταλαβαινει την "αδυναμια" σου και σε τρωει.(κυριολεκτικα ή μεταφορικα)
υπαρχουν και καποιοι γονοι καποιων αλλων οικογενειων (εφοπλιστων π.χ.) που μπορει να μην σε βριζουν,αλλα σε προσβαλουν χειροτερα και πολλες και πισω απο την πλατη σου.
τουλαχιστον στην νυχτα οτι εχουν να σου πουν ή να σου κανουν γινεται μπροστα σου. (και οποιος κανει το αντιθετο,καποια στιγμη θα τον φανε με τον ιδιο τροπο)
metaltheo
16/10/2008, 19:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από slowman
γίνεσαι!
και δυστηχώς τα περισσότερα "Κωλόπαιδα, τσόγλανοι" πάλι τέτοια παιδιά θα βγάλουν
:beer: Πιστευω πως δεν ειναι αναγκη να πουμε κατι αλλο:beer: