Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: Τελικά γεννιέσαι ή γίνεσαι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Τελικά γεννιέσαι ή γίνεσαι?

Η ερωτηση πρέπει και μπορει να γινει βεβαια πιό συγκεκριμενη...

Παμε...

Κωλόπαιδο, τσόγλανος ή όπως αλλιώς θέλετε χαρακτηρήστε το, γεννιέσαι ή γίνεσαι?

Στην πορεία ίσως προκύψουν και άλλοι χαρακτηρισμοί!

Γνωστός ετών 38 πάει τις προαλλες σε μαγαζί να μιλήσει για δουλεια...
    Περιμένωντας στο γραφειο απ έξω να έρθει ο επιχηρηματίας κ. Π@π@ρίδης ας πούμε...
    είναι ενα πιτσιρίκι 10-11 ετών και παίζει με μιά σαϊτα που εχει φτιάξει από χαρτί...

Γυρνάει ο γνωστος μου και του λέει: Τί κάνεις πιτσιρίκο? Ωραία την εφτιαξες τη σαϊτα σου...

Γυρίζει και ο μικρός, κοντοστέκεται με ύφος και του απανταει αφού πρώτα τον εχει "μετρησει" απο πάνω ως κάτω...
    "ΚΥΡΙΟ Π@Π@ΡΙΔΗ ΜΕ ΛΕΝΕ, ΑΚΟΥΣ?"

Και σοβαρά ρωτάω λοιπόν... αυτός ο μπασταρδος, ετσι γεννηθηκε ή εγινε?
    Δλδ αν στα 10 του εχει μαθει να συμπεριφερεται τοσο κακομαθημενα, οταν φτασει στα 20 τί θα γινει?

Ποια η ανατροφη που παιρνει?
    Ποιες οι αξίες?

Θα μου πειτε τι ρωταω ε? Λες και δεν τα βλεπω καθημερινα τετοια τσουτσεκια που με τα λεφτα του μπαμπα γινονται οι πιο γλοιωδεις τυποι ever!!!

Μου λεει ο φιλος λοιπον...
    "μλκ, δεν ηξερα τι να ευχηθω γι αυτο το μπασταρδο! Μου προκαλεσε αηδία! Μου ηρθε να το χτυπησω πραγμα που δεν με επαιρνε σε καμμια περιπτωση να κανω, ομως μεσα μου ευχηθηκα να παθει κανα κακό μπας και βγεί στην πιατσα ενας λιγοτερος"!

Προσωπικα ετσι οπως τον ακουσα και μου τα μετεφερε με προβληματισε!
    Η αληθεια ειναι οτι κι εγω εχω αηδιασει τοσες φορες με τσουτσεκια που εχωντας τις "πλατες" δεν νιωθουν τίποτα!

Ενα απο τα πολλα "παρασιτα" τουτου του "σαπιου" κόσμου!

γίνεσαι!
    και δυστηχώς τα περισσότερα "Κωλόπαιδα, τσόγλανοι" πάλι τέτοια παιδιά θα βγάλουν

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

Re: Τελικά γεννιέσαι ή γίνεσαι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Η ερωτηση πρέπει και μπορει να γινει βεβαια πιό συγκεκριμενη...

Παμε...

Κωλόπαιδο, τσόγλανος ή όπως αλλιώς θέλετε χαρακτηρήστε το, γεννιέσαι ή γίνεσαι?

Στην πορεία ίσως προκύψουν και άλλοι χαρακτηρισμοί!

Γνωστός ετών 38 πάει τις προαλλες σε μαγαζί να μιλήσει για δουλεια...
    Περιμένωντας στο γραφειο απ έξω να έρθει ο επιχηρηματίας κ. Π@π@ρίδης ας πούμε...
    είναι ενα πιτσιρίκι 10-11 ετών και παίζει με μιά σαϊτα που εχει φτιάξει από χαρτί...

Γυρνάει ο γνωστος μου και του λέει: Τί κάνεις πιτσιρίκο? Ωραία την εφτιαξες τη σαϊτα σου...

Γυρίζει και ο μικρός, κοντοστέκεται με ύφος και του απανταει αφού πρώτα τον εχει "μετρησει" απο πάνω ως κάτω...
    "ΚΥΡΙΟ Π@Π@ΡΙΔΗ ΜΕ ΛΕΝΕ, ΑΚΟΥΣ?"

Και σοβαρά ρωτάω λοιπόν... αυτός ο μπασταρδος, ετσι γεννηθηκε ή εγινε?
    Δλδ αν στα 10 του εχει μαθει να συμπεριφερεται τοσο κακομαθημενα, οταν φτασει στα 20 τί θα γινει?

Ποια η ανατροφη που παιρνει?
    Ποιες οι αξίες?

Θα μου πειτε τι ρωταω ε? Λες και δεν τα βλεπω καθημερινα τετοια τσουτσεκια που με τα λεφτα του μπαμπα γινονται οι πιο γλοιωδεις τυποι ever!!!

"μλκ, δεν ηξερα τι να ευχηθω γι αυτο το μπασταρδο! Μου προκαλεσε αηδία! Μου ηρθε να το χτυπησω πραγμα που δεν με επαιρνε σε καμμια περιπτωση να κανω, ομως μεσα μου ευχηθηκα να παθει κανα κακό μπας και βγεί στην πιατσα ενας λιγοτερος"!

Προσωπικα ετσι οπως τον ακουσα και μου τα μετεφερε με προβληματισε!
    Η αληθεια ειναι οτι κι εγω εχω αηδιασει τοσες φορες με τσουτσεκια που εχωντας τις "πλατες" δεν νιωθουν τίποτα!

Ενα απο τα πολλα "παρασιτα" τουτου του "σαπιου" κόσμου!

μια από τις απαντήσεις σε τέτοια λουλούδια:"δεν είσαι κύριος γιατί είσαι μικρός και πας σχολείο"...ή πιο απαξιωτικά (να τσούξει το μπαμπά) :"μικρός είσαι πιτσιρίκο,οι κύριοι δε παίζουν με σαίτες!"τα παιδιά σε αυτή την ηλικία αντιγράφουν....απλά ο δικός σου αφοπλίστηκε πολύ άνετα από ένα 10χρονο....η ετοιμολογία σε αυτές τις περιπτώσεις αφήνει το πιτσιρίκο άφωνο...(δε νομίζω να ξέρει κι άλλες ατάκες).......

Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Kοίτα τώρα, κι εμένα άμα με λέγανε Παπαρίδη τα ίδια κόμπλεξ θά'χα..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    60-40, 70-30 περιβάλλον-γονίδια. Στις ακραίες συμπεριφορές το περιβάλλον έχει μεγαλύτερο ρόλο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: Re: Τελικά γεννιέσαι ή γίνεσαι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    μια από τις απαντήσεις σε τέτοια λουλούδια:"δεν είσαι κύριος γιατί είσαι μικρός και πας σχολείο"...ή πιο απαξιωτικά (να τσούξει το μπαμπά) :"μικρός είσαι πιτσιρίκο,οι κύριοι δε παίζουν με σαίτες!"τα παιδιά σε αυτή την ηλικία αντιγράφουν....απλά ο δικός σου αφοπλίστηκε πολύ άνετα από ένα 10χρονο....η ετοιμολογία σε αυτές τις περιπτώσεις αφήνει το πιτσιρίκο άφωνο...(δε νομίζω να ξέρει κι άλλες ατάκες).......

Μα το θεμα φιλε μου δεν ειναι πως θα αφοπλισεις εσυ-εγω-ο καθενας μας το μικρο!
    Άλλο ειναι το point!

Επισης κατι άλλο...δεν ξερεις ποιος ειναι ο πατερας του
    Αν ηξερες εχω την εντυπωση οτι θα εκανες τουμπεκί οπως και ολοι μας!*

Δε θα μου εκανε εντυπωση δλδ αν ο μικρος πηγαινε μεσα στο γραφειο και γυρναγε με το περιστροφο του μπαμπα στα χερια!

*Αν πιανεις το νοημα!

Φιλικα το λεω το "τουμπεκί" ετσι? :wacko:

Απλως αναφερω για να καταλαβετε πιό πολυ για τί κατάσταση μιλάμε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Kοίτα τώρα, κι εμένα άμα με λέγανε Παπαρίδη τα ίδια κόμπλεξ θά'χα..

Καλά, ας πουμε οτι δεν ειναι Πόντιος και είναι από τη Μάνη!

Μ@λ@κ@κος σου κάνει?

Re: Τελικά γεννιέσαι ή γίνεσαι?

...

.....
    «Ωραίος» και ο φίλος σου απέναντι σε ένα 11 χρονο...

Re: Re: Τελικά γεννιέσαι ή γίνεσαι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    «Ωραίος» και ο φίλος σου απέναντι σε ένα 11 χρονο...

Ναι, ειναι μια αποψη και αυτο! :smilea:

...και δεν σου ριχνω αδικο!

Σκεψου ομως λιγο περισσοτερο... τί θα γινει αυτος σε 10-15 (και πολλα λέω) χρόνια?

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Re: Re: Τελικά γεννιέσαι ή γίνεσαι?

Σκεψου ομως λιγο περισσοτερο... τί θα γινει αυτος σε 10-15 (και πολλα λέω) χρόνια?

Δλδ περιμένεις απάντηση τώρα; Τι λες να γίνει δλδ;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: Re: Re: Τελικά γεννιέσαι ή γίνεσαι?

Μπορεί να γίνει μεγαλοεπιχειρηματίας , πολιτικός , παράγοντας ,δεσπότης , «καλλιτέχνης-σκυλάς » και άλλα πολλά αξιοσέβαστα πράγματα ….τα «σκατά» της ψυχής του θα τα κρύψει εύκολα πίσω από την βίλα , την πισίνα , το σκάφος ,την Mercedes …τα υπόλοιπα λιγούρα θα του ανοίγουν όλες τις πόρτες και οι γκόμενες τα πόδια τους γιατί αυτός θα είναι ο «μάγκας»,ο «γ@μ@ω» ,ο «άρχοντας» που έχει μπόλικη αναίδεια και μπόλικο «παρά» που τον δημιούργησε εκμεταλλευόμενος ανθρώπους με αξίες ,με ήθος και με ευγένεια, που η οικογένεια τους τους έμαθε ότι στην ζωή άλλα είναι τα σημαντικά και τα σωστά…

Με λίγα λόγια θα γίνει το «πρότυπο» της σχρονης κοινωνίας έτσι όπως προβάλλεται από όλα τα μέσα

Πάντως , στα 11 χρόνια του ΔΕΝ φταίει για τίποτα από όλα αυτά που ΕΜΕΙΣ τον ετοιμάζουμε να γίνει…

Re: Re: Re: Re: Τελικά γεννιέσαι ή γίνεσαι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Δλδ περιμένεις απάντηση τώρα; Τι λες να γίνει δλδ;

Λες να μη ξερω εγω ρε συ Βυρωνα τι θα γινει με τα τοσα που βλεπω καθε μερα ή νυχτα αν προτιμας?

Απλως απαντησα στον φιλο και οπως διαβαζω από πανω, καταλαβε τι λέμε εδω μεσα και εκεινος, απλως ...κατσε να τα πω εκει μη τα ξαναγραφω! :smilea:

Re: Re: Re: Re: Τελικά γεννιέσαι ή γίνεσαι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Μπορεί να γίνει μεγαλοεπιχειρηματίας , πολιτικός , παράγοντας ,δεσπότης , «καλλιτέχνης-σκυλάς » και άλλα πολλά αξιοσέβαστα πράγματα ….τα «σκατά» της ψυχής του θα τα κρύψει εύκολα πίσω από την βίλα , την πισίνα , το σκάφος ,την Mercedes …τα υπόλοιπα λιγούρα θα του ανοίγουν όλες τις πόρτες και οι γκόμενες τα πόδια τους γιατί αυτός θα είναι ο «μάγκας»,ο «γ@μ@ω» ,ο «άρχοντας» που έχει μπόλικη αναίδεια και μπόλικο «παρά» που τον δημιούργησε εκμεταλλευόμενος ανθρώπους με αξίες ,με ήθος και με ευγένεια, που η οικογένεια τους τους έμαθε ότι στην ζωή άλλα είναι τα σημαντικά και τα σωστά…

Με λίγα λόγια θα γίνει το «πρότυπο» της σχρονης κοινωνίας έτσι όπως προβάλλεται από όλα τα μέσα

Πάντως , στα 11 χρόνια του ΔΕΝ φταίει για τίποτα από όλα αυτά που ΕΜΕΙΣ τον ετοιμάζουμε να γίνει…

Και πάλι σωστα μιλας! Και χαιρομαι που καταλαβαινεις και μου απαντας ετσι!
    Ναι, συμφωνω απολυτα!

Προσωπικα ομως, και οχι μονο, θα ηθελα ΠΟΛΥ λιγοτερους τετοιους! Ξερω πως δεν ειναι στο χερι μου και ουτε μπορω να γινω κριτης των παντων και να παρω/ουμε απο ενα πιστολι να αρχιζουμε να "καθαριζουμε"!

Πες μου ειλικρινα ομως, δεν το εχεις σκεφτει ποτε αυτό? Για την παρτη σου λεω ρε αδερφε, σε μια κουβεντα με τον εαυτο σου!Δεν εχεις αγανακτησει?
    Δε λεω πως θα το κανεις, ετσι? Ειπαμε!

Εγω παντως το εχω πει πολλες φορες και πιστεψε με, εχουν δει τα ματια μου πολλα!

Οσο για το αν φταιει ο μικρος... σιγουρα δεν φταιει αυτος!
    Τι να λεμε? Τι ξερει? Ο,τι βλεπει κανει!

Θα μπορουσα να συμπληρωσω μερικα ακομα απο αυτα που μπορει να γινει ομως δεν εχει τοσο νοημα μιας και καποια θα ειναι σε συνδυασμο ετσι κι αλλιως! Βλ. "κοκα"!
    Μπορει βεβαια και να μη προλαβει να γινει και πολλα...
    ...ο πρωτος θα ναι?
    Και μετα, θα λενε παλι διαφορα στα εκαστοτε καναλια κι εφημεριδες!

υπαρχει και οι αποψη του ''ωραιες επαγγελματικες συναναστροφες εχει ο φιλος σου '' και ανεχεται να του δινουν αξια κατι τετοιοι ΠΑΠΑΡΧ@ΔΕΣ και τα παιδια τους ... βεβαια στον αντιποδα , τα απωθημενα που δημιουργουνται σε ατομα που τους εχει τυχει να τους συμπεριφερθούν οπως ο φιλος σου , ειναι καμια φορα αιτια , τα παιδια του φιλου σου θα γινουν 2 φορες κωλοπαιδα . και ας μην εχουν τις πλατες καποιου ...
    PROzacRIDER

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    υπαρχει και οι αποψη του ''ωραιες επαγγελματικες συναναστροφες εχει ο φιλος σου '' και ανεχεται να του δινουν αξια κατι τετοιοι ΠΑΠΑΡΧ@ΔΕΣ και τα παιδια τους ... βεβαια στον αντιποδα , τα απωθημενα που δημιουργουνται σε ατομα που τους εχει τυχει να τους συμπεριφερθούν οπως ο φιλος σου , ειναι καμια φορα αιτια , τα παιδια του φιλου σου θα γινουν 2 φορες κωλοπαιδα . και ας μην εχουν τις πλατες καποιου ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε συ Νικο, σκεφτεσαι και τα λες?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αστερι γεννιεσαι η γινεσαι;
    από Ταξιδευτής στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2007, 15:37
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  3. TRAIL RIDE, θα ερθει τελικα κανεις για παρέα?
    από SeNNinhA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 17:30
  4. τελικά Superfour ...
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 18:29
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 15:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε