Σύνδεση

View Full Version : MP3 Piaggio με δίπλωμα Ι.Χ.;;;;;

Σελίδες : 1 [2]

John Steed
31/05/2010, 04:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από STAIKMAN
Λοιπον εγώ είμαι ένα κλασικός οδηγός ΙΧ, δέν έχω πιάσει μηχανή.. μόνο ποδήλατο, και είδα το MP3 χωρις δίπλωμα... και μου γυάλισε.... και το πήρα. Ελεγα ότι κλειδώνουν οι τρόχοι ..δέν πέφτεις...κτλ.

Πιστεύω ότι θέλει οπωσδήποτε μαθήματα ισσοροπίας και έλεγχο. Μοιαζει περισσότερο μηχανη παρά ΙΧ.....αν δεν γίνει κάτι βλέπω να πλημυρίζει η Αθήνα με αυτά και χωρίς τις απαραίτητες γνωσεις και θα έχουμε και ατυχήματα.

Εγώ πάντως όταν το οδηγώ το έχω σαν μηχανή γιατί η διαδικασία του κλειδώματος με μπερδεύει ...ακόμα.

Πάντως μου αρέσει πολύ και κινούμαι πολύ εύκολα!!!!!

Αυτά!!!

Συγχαρητήρια που λές την εμπειρία σου χωρίς ντροπές, αυτό σε τιμά.
Πιστεύω πως ακριβώς αυτά τα λόγια που λές είχε και ο Gandalf στο μυαλό του όταν πρωτοάνοιξε αυτό το post πριν λίγα χρόνια.

Το βρίσκω τρομερά βολικό με πολύ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, αλλά με μεγάλο όγκο για τα γούστα μου.... Το Traction είχε σε μια εκπομπή ένα αφιέρωμα και υποστήριζε οτι είναι το καταλληλότερο όχημα για γιατρούς και δικηγόρους, αλλά αν δεν μπείς στη νοοτροπία της μηχανής (κάτι στο οποίο και εγώ δυσκολεύτηκα από τη μετάβαση αυτοκινήτου σε παπί), ξέχνα το καλύτερα.....

Ιznogood
31/05/2010, 08:27
Το αγορασα για τη συζυγο πριν κανα 2μηνο, με κλειστα ματια ουτε τεστ δε του εκανα. Θα κλειδωνει λεω θα μπορει να το παει και με διπλωμα αυτοκινητου.
Οταν το πηρα επαθα πλακα. Ειναι αργο στο στριψιμο και πολυ βαρυ και στην αισθηση και στην πραγματικοτητα..., αυτοκ. ψαλιδια ειναι αυτα. Εκανα 15 χλμ. να το συνηθισω αλλα παντα μου εμενε η γευση πως ειναι κατι αλλο και οχι μηχανη. Η γυναικα μου το εκανε ενα μετρο, κατεβηκε και μου 'πε παρτο και ...δωστο πισω(με αλλα λογια:lol: ) Του εκανα συνολικα 55 χλμ μεχρι που το πουλησα.
Αλλα..., φρεναρει καλα..., καλυτερα απο ολα τα σκουτερ και απο μερικα μαστοδοντα που ονομαζονται μοτοσυκλετες. Μολις το μαθεις και το "κλειδωνεις" εισαι πολυ χαλαρος στα φαναρια. Ακομη και στις διηθησεις δεν ειναι χειροτερο απο αλλα..., το συνηθιζεις, προβλεπεις και σπανια "βουλωνεις". Πινεις καφε και καθεσαι σταυροποδι.
Εν κατακλειδι,
...δεν ειναι ευκολο μηχανακι και κακως δινετε με διπλωμα αυτοκινητου
...ειναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ, ετσι και σου πεσει...!
...εχει αρετες που καποια δικυκλα ουτε στα ονειρα τους δεν εχουν δει. Φρεναρει σαν αυτοκινητο στριβει σαν αυτοκινητο αλλα γερνοντας σαν μοτο..., δυσκολα πεφτει.

Panopticon7
31/05/2010, 09:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Μην ξεχνάτε οτι θα μπορούν να το κάνουν μόνο με το δίπλωμα για Ι.Χ. .. που δεν καλύπτει το πως ακριβώς οδηγείς μια μηχανή.

Gandalf

Γιατι οι "νεοι οδηγοι" με διπλωμα, καθως πρεπει μηχανης, ξερουν να οδηγουν μηχανη ?

Μακαρι ολοι οι αυτοκινηταδες να μαθουν να οδηγουν μηχανηη τελος παντων αυτο το Ipod η πως το λενε.