PDA

View Full Version : Μοτοσυκλέτα για ασπρομάλληδες

Elle
13/11/2008, 20:44
Ύστερα από 10 περίπου χρόνια απουσίας απο το χώρο των μοτοσυκλετών
ο 56χρονος πλέον πατέρας μου (συνταξιούχος) σκέφτεται να αγοράσει μια
μοτοσυκλέτα το πολύ 250κκ. Η χρήση της εντός πόλης 70% και 30% επαρχιακό
δρόμο. Μικρό σε διαστάσεις, εύχρηστο και το κυριότερο απ'όλα να πατά κανονικά
τα δυο του πόδια κάτω. Είναι 1.73 σε ύψος, 105 κιλά και η εμπειρία που έχει
στην οδήγηση προέρχεται κυρίως απο παπί 110κκ.
Δε συμφώνησα με αυτή του την απόφαση γιατί ο κίνδυνος του δικύκλου
μετά απο κάποια ηλικία είναι μεγαλύτερος. Παρ'όλα αυτά όμως έχει οδηγήσει
2-3 φορές τη V-Strom μου αρκετά καλά εντός πόλης και επαρχιακού δρόμου
μέχρι 35χλμ. Τον προβλημάτησαν αρκετά όμως οι στροφές, ο όγκος της μοτοσυκλέτας
και το βάρος της.

Θα ήθελα παρακαλώ τη γνώμη σας. Να αγοράσει μοτοσυκλέτα ή όχι;
Αν ναι, σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια τι προτείνετε εσείς;
:wave2:

MikeG
13/11/2008, 20:46
YBR 250. :wave2:

nobody
13/11/2008, 20:50
καλησπερα
θα προτεινα το honda cbf 250 αλλα ο φιλος απο πανω νομιζω προτεινει κατι καλυτερο...
επειδη ειπες ΜΕΧΡΙ 250 κ.εκ. ισως να σκεφτει και το Ybr 125,ειδικα αν προκειται να το χρησιμοποιει σχεδον μονο για εντος πολης.ειναι φυσικα αρκετα πιο φθηνο,αλλα ειναι και τα μισα κυβικα...

NikosKK
13/11/2008, 20:55
Κέρνα τον ενα Κ9 1000 τον άνθρωπο ρε Μήτσε να ξαναγινει 25 χρονών :rotflmao:

TOLISTOLAROS
13/11/2008, 20:58
Αφού είχε 10 χρόνια να οδηγήσει μοτο και πια είναι 56 χρονών δε νομίζω να πρέπει να πάρει δίκυκλο...Περισσότερο κινητό εμπόδιο θα'ναι για τους άλλους.Άσε που άλλο να πέσεις στα 30 άλλο στα 50+.
Καλύτερα να τον πείσεις να μην πάρει

Elle
13/11/2008, 21:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS

Έτσι λέω κι εγώ, να μην πάρει αλλά γι'αυτό ποστάρω εδώ
να μου πείτε κι εσείς μια γνώμη... Όλες οι γνώμες σας είναι δεκτές!
:beer: :beer: :beer:

LARISEOS
13/11/2008, 21:07
φερτον για κανα τσιπουρο να τον κανουμε να νιώσει 20 χρ,,,,,,,

Elle
13/11/2008, 21:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Κέρνα τον ενα Κ9 1000 τον άνθρωπο ρε Μήτσε να ξαναγινει 25 χρονών :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
φερτον για κανα τσιπουρο να τον κανουμε να νιώσει 20 χρ,,,,,,,

Βρε! Θα τον καταστρέψετε τον άνθρωπο εσείς οι δυο!!:beer: :beer: :lol: :rotflmao: :lol:

div400
13/11/2008, 21:35
Αφού είχε 10 χρόνια να οδηγήσει μοτο και πια είναι 56 χρονών δε νομίζω να πρέπει να πάρει δίκυκλο...Περισσότερο κινητό εμπόδιο θα'ναι για τους άλλους.Άσε που άλλο να πέσεις στα 30 άλλο στα 50+.

:confused: :sick:

πραγματικά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου!
ποιος είσαι εσύ (εγώ/αυτός/ΕΜΕΙΣ τέλος πάντων) που θα ''στερήσεις'' από έναν άνθρωπο το δικαίωμα να κάνει κάτι που του αρέσει! πόσο μάλλον από έναν άνθρωπο που ούτε γέρος είναι (56 ετών) και πού τώρα πια μπορεί (συνταξιούχος γαρ= επιπλέον ελεύθερος χρόνος) να κάνει πράγματα που στερήθηκε χρόνια (ίσως και χωρίς να το θέλει πραγματικά)!
με μόνο ''επιχείρημα'' ότι θα είναι ''εμπόδιο'' για σένα (εμένα/ΕΜΑΣ)!!!!:eyepop: :confused: :mad:

και ούτε θέλω να ακούσω για την ''επικινδυνότητα'' της ''τρίτης ηλικίας'' (που ούτως ή άλλως δεν ανήκει κατ'εμέ ο εν λόγο κύριος).....:rolleyes:

το κατά πόσο είναι ''σώφρον'' να καβαλήσει μοτοσυκλέτα στην ''ηλικία'' του μάλλον το ξέρει καλύτερα ο ίδιος! και θέλω να πιστεύω ότι έχει συναίσθηση των κινδύνων που έρχονται μαζί με την μηχανή!
αλλά ακόμα και αν δεχθούμε το επιχείρημα ότι θα αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο/εμπόδιο ως κάτοχος οχήματος...πιο επικίνδυνος και μεγαλύτερο εμπόδιο για τους άλλους (εσένα/εμένα/ΕΜΑΣ) θα ήταν με ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!

για βάλε για λίγο τον εαυτό σου στην θέση του! :winka:
εγώ βλέπω την λάμψη στα μάτια του πατέρα μου (παλιός μοτοσ/της) κάθε φορά που σκαλίζω την μηχανή και μου κάνει παρέα και καταλαβαίνω ότι μέσα του θα ήθελε να μου αρπάξει το κλειδί και να σηκωθεί να φύγει, άλλα βλέπω και την θλίψη στο πρόσωπό του μιας και το σώμα του (λόγο προχωρημένης ηλικίας..80ρισε ο κυρ Χρήστος πια) δεν του το επιτρέπει....και δεν είναι ωραίο θέαμα ρε φίλε δεν είναι....:sad: :sad:

SVX
13/11/2008, 21:41
παρτε κανα AX-1 η κανενα παλιο XT benneton

η κανα DTaki ολα super!

div400
13/11/2008, 21:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle

αν δεν συντρέχουν λόγοι υγείας που τον καθιστούν ανίκανο να χειριστεί οχήματα ( δεν βλέπω γιατί να μην πάρει...
ο δικό σου φόβος δεν αποτελεί επιχείρημα (όσο δεν αποτελούσε και ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ για να πάρεις ΕΣΥ μηχανή..:winka: )

ενημέρωσε τον για τους κινδύνους ( αν θεωρείς ότι δεν τους έχει καταλάβει ή ''ξεχάσει''), φρόντισε (όσο περνάει το χέρι σου) να φορά εξοπλισμό και ότι αποφασίσει εκείνος! απλά...:wave2:

george72
13/11/2008, 21:45
56 ετών ειναι ο ανθρωπος, δεν ειναι 90 ουτε 100, και αφου εχει σχετικη εμπειρια στπ χωρο του δικυκλου ανετα μπορει να κουμανταρει απο gsxr μεχρι sachs.....

καθημερινα βλεπουμε ολοι μας στην κινηση μεσα στην πολη, μεσηλικες σε μοτοσυκλετες, και σε πολλες περιπτωσεις καλοδιατηρημενες, κλασικες και ομορφες!

κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει θεμα...
ανετα μπορει ο φιλτατος πατερας σου να χαρει τον μοτοσυκλετισμο...

ενα κρανακι παρτου καλο, και ενα μπουφανακι δερματινο, και θα ειναι κυριλε....

τωρα ως προς το θεμα της μηχανης, αρκεσου σε μερικες συμβουλες και αστον να διαλεξει μονος του το τι του ταιριαζει, και το τι γουσταρει....

:beer:

NikosKK
13/11/2008, 21:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

ποιος είσαι εσύ (εγώ/αυτός/ΕΜΕΙΣ τέλος πάντων) που θα ''στερήσεις'' από έναν άνθρωπο το δικαίωμα να κάνει κάτι που του αρέσει! πόσο μάλλον από έναν άνθρωπο που ούτε γέρος είναι (56 ετών) και πού τώρα πια μπορεί (συνταξιούχος γαρ= επιπλέον ελεύθερος χρόνος) να κάνει πράγματα που στερήθηκε χρόνια (ίσως και χωρίς να το θέλει πραγματικά)!
με μόνο ''επιχείρημα'' ότι θα είναι ''εμπόδιο'' για σένα (εμένα/ΕΜΑΣ)!!!!:eyepop: :confused: :mad:

και ούτε θέλω να ακούσω για την ''επικινδυνότητα'' της ''τρίτης ηλικίας'' (που ούτως ή άλλως δεν ανήκει κατ'εμέ ο εν λόγο κύριος).....:rolleyes:

το κατά πόσο είναι ''σώφρον'' να καβαλήσει μοτοσυκλέτα στην ''ηλικία'' του μάλλον το ξέρει καλύτερα ο ίδιος! και θέλω να πιστεύω ότι έχει συναίσθηση των κινδύνων που έρχονται μαζί με την μηχανή!
αλλά ακόμα και αν δεχθούμε το επιχείρημα ότι θα αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο/εμπόδιο ως κάτοχος οχήματος...πιο επικίνδυνος και μεγαλύτερο εμπόδιο για τους άλλους (εσένα/εμένα/ΕΜΑΣ) θα ήταν με ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!

εγώ βλέπω την λάμψη στα μάτια του πατέρα μου (παλιός μοτοσ/της) κάθε φορά που σκαλίζω την μηχανή και μου κάνει παρέα και καταλαβαίνω ότι μέσα του θα ήθελε να μου αρπάξει το κλειδί και να σηκωθεί να φύγει, άλλα βλέπω και την θλίψη στο πρόσωπό του μιας και το σώμα του (λόγο προχωρημένης ηλικίας..80ρισε ο κυρ Χρήστος πια) δεν του το επιτρέπει....και δεν είναι ωραίο θέαμα ρε φίλε δεν είναι....:sad: :sad:

+10000 :beer: :beer: :beer:

TOLISTOLAROS
13/11/2008, 21:56

Ο Elle ζήτησε τη γνώμη μας και γω έγραψα τη δική μου(την οποία ασπάζεται κιόλας,κοίτα απάντησή του).
Ούτε στερώ τίποτα από κανένα.Οπότε όλο αυτό που έγραψες μάλλον άσχετο είναι.
Πάντως ο χρόνος είναι αμείλικτος με όλους,κανείς δε τον νικάει.

NikosKK
13/11/2008, 21:59
Ο Elle ζήτησε τη γνώμη μας και γω έγραψα τη δική μου(την οποία ασπάζεται κιόλας,κοίτα απάντησή του).

Απλά τα 56 δεν είναι και τόσα πολλά βρε φίλε Τόλη :D
Εγώ θα ήμουν υπέρ αν βέβαια ο άνθρωπος είναι εντάξει στην υγεία του και αμφιβάλω αν θα αποτελούσε κίνδυνο...κ όπως είπε και ο Div μεγαλύτερος κίνδυνος είναι με 4ροδο κουτί ο οποιοςδηποτε όχι μόνο ο Κυρ-elle :P

thalasinos
13/11/2008, 22:01
Ο δικος μου ειναι 73 και εχει KYMCO DINK 50 cc. δεν παει μακρια, μεσα στο χωριο και σε αποσταση 10 κμ. στα γυρω.Τις προαλες ειχε μεινει απο αντλια νερου και μεχρι να επισκευαστη εκανε μια εβδομαδα τι να σας πω ρε παιδια ηταν μεσα στη στεναχωρια! οδηγη απο τα 34 zundapp τοτε,τι να πω ειναι η ζωη του!! αντε πες σ΄αυτον τον ανθρωπο να μην ξανακαβαληση θα παει..... πριν την ωρα του! .Εγω ειμαι 43 και στα 56 οταν θα΄μαι πιστευω πως θα εχω το ιδιο παθος για τη μηχανη! Γι΄αυτο ασε τον ανθρωπο να την απολαυση τωρα που ειναι και συνταξιουχος!! γιατι η φλογα δεν σβηνη,οδηγουσα απο 14 ετων μεχρι 22 και απο 31 μεχρι τωρα και που προσφατα αγορασα και gtr 1400 γεροι να ειμαστε καλες βολτες και παντα ορθιοι!!:wave2:

SVX
13/11/2008, 22:05
ΡΕ ΣΕΙΣ------------

148003

TOLISTOLAROS
13/11/2008, 22:06
Απλά τα 56 δεν είναι και τόσα πολλά βρε φίλε Τόλη :D
Εγώ θα ήμουν υπέρ αν βέβαια ο άνθρωπος είναι εντάξει στην υγεία του και αμφιβάλω αν θα αποτελούσε κίνδυνο...κ όπως είπε και ο Div μεγαλύτερος κίνδυνος είναι με 4ροδο κουτί ο οποιοςδηποτε όχι μόνο ο Κυρ-elle :P
Ο Elle και μόνο αυτός ξέρει καλύτερα από μας αν ο πατέρας του(τον οποίο να χαίρεται και να βλέπει πάντα γερό) είναι στην κατάλληλη φυσική,νοητική κατάσταση για να εξακολουθήσει να οδηγά δίκυκλο.Εμείς τη γνώμη μας λέμε απ'το πληκτρολόγιο.
Τώρα υπάρχουν περιπτώσεις (πχ Walter Roehrl (http://en.wikipedia.org/wiki/Walter_Roehrl) ) όπου στα 60 είναι οδηγοί εξέλιξης της Porsche.Αυτοί όμως είναι εξαίρεση.
Το πόσο χρονών είναι κανείς σίγουρα δε λέει πάντα την αλήθεια.Απ'τη στιγμή όμως που ο ίδιος ο Elle λέει καλύτερα όχι,η γνώμη μας περισσεύει. :wave2:

NikosKK
13/11/2008, 22:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΡΕ ΣΕΙΣ------------

χαχα :D δώσε γιαγιά! :rotflmao:

Bavarian
13/11/2008, 22:07

Σεβαστή η άποψή σου Τόλη :beer: με μιά μικρή μοτοσυκλέτα όμως σε λίγες μέρες θα έχει συνηθίσει...είναι αλκολίκι το ριμάδι δεν ξεχνιέται :winka:

Θα πρότεινα ή YBR 250 ή CBF 250

NikosKK
13/11/2008, 22:09
Ο Elle και μόνο αυτός ξέρει καλύτερα από μας αν ο πατέρας του(τον οποίο να χαίρεται και να βλέπει πάντα γερό) είναι στην κατάλληλη φυσική,νοητική κατάσταση για να εξακολουθήσει να οδηγά δίκυκλο.Εμείς τη γνώμη μας λέμε απ'το πληκτρολόγιο.
Τώρα υπάρχουν περιπτώσεις (πχ Walter Roehrl (http://en.wikipedia.org/wiki/Walter_Roehrl) ) όπου στα 60 είναι οδηγοί εξέλιξης της Porsche.Αυτοί όμως είναι εξαίρεση.
Το πόσο χρονών είναι κανείς σίγουρα δε λέει πάντα την αλήθεια.Απ'τη στιγμή όμως που ο ίδιος ο Elle λέει καλύτερα όχι,η γνώμη μας περισσεύει. :wave2:

Σωστότατος :)

tai
13/11/2008, 22:12
.56 (που ειναι ο πατέρας σου)
-48 (που ειμαι εγω)
---------------
= 8
αυτα ειναι τα χρόνια διαφοράς με τον πατέρα σου

εγω εχω ενα cbr1100 κα το κουτσοκαταφέρνω να το πάω.
Έφτασα 48 για να το 300ρίσω. Εσύ πιστεύεις οτι ειναι πολλά 8 χρόνια διαφοράς για να πάρει ενα (οχι τουμπανο) νορμάλ 400αρι ??

NikosKK
13/11/2008, 22:13
Αλλά και πάλι ναι θα έλεγα για ένα μικρό γιατί δε νομίζω ο άνθρωπος να μην είναι καλά και να θέλει 2κυκλο :D

Άσε τον άνθρωπο να χαρεί αν μπορεί αφού το θέλει τόσο :D :D :beer:

div400
13/11/2008, 22:30

καθόλου άσχετο δεν είναι αν κάτσεις και καλοσκεφτείς πως και τι απάντησες αρχικά (όπως το κατάλαβα και το είδα εγώ...)
αλλά το ''άσχετο'' γραπτό μου ουσιαστικά δεν ήταν απάντηση σένα (αν και σε έκανα quote) αλλά αντίδραση στο σκεπτικό ''50+=απόμαχος της ζωής-->βαλτον στο ράφι''....τουλάχιστον αυτό εισέπραξα από την αρχική σου απάντηση...

και τελικά ,αν το σκεφτείς,η άποψη η δική μου, η δική σου ακόμα του Elle του ίδιου είναι ουσιαστικά ''άκυρη'', όπως ''άκυρη'' ήταν η άποψη των γονιών μας για τις μηχανές,όταν πρωτοκαβαλήσαμε ΕΜΕΙΣ!!!

Έχεις δίκιο πάντως οτι ο χρόνος είναι αμείλικτος...μακάρι σε όλους μας να φερθεί με ευγένεια και να είμαστε καλά να καβαλάμε τις μηχανές μέχρι τα βαθιά γεράματα....:sick:

div400
13/11/2008, 22:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
....
εγω εχω ενα cbr1100 κα το κουτσοκαταφέρνω να το πάω.
Έφτασα 48 για να το 300ρίσω. .....

ε ψιτ γερο....ΤΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ ΚΟΙΤΟΥΣΕΣ!!!!

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

μπας και αλαφρύνει λίγο το κλίμα γιατί με έπιασε ένα κάτι....:sick:

tai
13/11/2008, 22:51
ε ψιτ γερο....ΤΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ ΚΟΙΤΟΥΣΕΣ!!!!

:a021:

:a01:

TOLISTOLAROS
13/11/2008, 22:57
καθόλου άσχετο δεν είναι αν κάτσεις και καλοσκεφτείς πως και τι απάντησες αρχικά (όπως το κατάλαβα και το είδα εγώ...)
Κακώς το είδες έτσι επειδή ο ίδιος ο Elle είπε:

Να αγοράσει μοτοσυκλέτα ή όχι;
Το όχι απάντηση δεν είναι;Σκληρή ίσως για κάποιους,αλλά τίμια και τεκμηριωμένη.

ουσιαστικά δεν ήταν απάντηση σένα (αν και σε έκανα quote)
Τότε ΟΚ!Απλά όταν είδα εμένα quote και μετά την απάντησή σου παραξενεύτηκα.

αλλά αντίδραση στο σκεπτικό ''50+=απόμαχος της ζωής-->βαλτον στο ράφι''....τουλάχιστον αυτό εισέπραξα από την αρχική σου απάντηση...
Καμμία σχέση,δεν ασπάζομαι καθόλου το συγκεκριμένο σκεπτικό.Απλά κάθε πράγμα στον καιρό του.Ειδικά αν αυτό το πράγμα είναι -εξ'ορισμού-επικίνδυνο τόσο γι'αυτόν που το κάνει όσο-κυρίως- για τους άλλους.

div400
13/11/2008, 22:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
:a021:

:a01:

είσαι πολύ :a024: για να :a021: .....:p

tai
13/11/2008, 23:00
οτι μπορώ κάνω:smokin:
αν δεν σου άρεσε πέρνα να πάρεις τα λεφτά σου πίσω:a36:

notakos600
13/11/2008, 23:01
Έει ψιτ, εσεις οι γρήγοροι βαστάτε τ' άλογα που θα σας είναι πρόβλημα ο άνθρωπος αν αγοράσει ένα 250 και κυκλοφορεί.
Είμαι 43, δλδ σε καμιά δεκαριά χρόνια θα βρεθούν κάποια άλλα καλόπαιδα σας εσάς να με αποσύρουν και να μου κουνάνε το δάκτυλο απαγορεύοντάς μου να καβαλάω μηχανή?
Αν ο άνθρωπος είναι υγιής, που είναι και γουστάρει να το χτυπήσει το 250, είναι νεώτατος και το λέει η καρδιά του και μπράβο του.
Κι εγώ για YBR 250 λέω, η κατάλληλη μοτοσυκλέτα στην κατάλληλη περίσταση.

Bavarian
13/11/2008, 23:04

:D :D :D

:rotflmao: :bigcry: :lol:

148014

NikosKK
13/11/2008, 23:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian

:rotflmao: :bigcry: :lol:

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:

filipp0s
13/11/2008, 23:13

αν και τα είπε κι ο div....

σιγα ρε φίλε τί είναι 56 χρονών? γέρος? έλεος ... κινητό εμπόδιο για ποιον? για τους γρήγορους? Γι αυτούς που στρίβουν με 15 χλμ και νομίζουν ότι είναι αρκετα γρήγορη ταχύτητα? -Ναι σε σένα αναφερομαι...

ελεος και πάλι! Να πάρει ένα 250 ο ανθρωπος ή ένα 400ρακι κακό είναι...? Στο κατω-κατω απο ότι καταλαβα επαρχία θα οδηγεί....

και ρε TOLISTOLAROS μας τα χεις κανει τούμπανα με την επικινδυνότητα των μηχανών... αστο ρε φίλε αμα σε χαλάει παρατα το το αθλημα

SVX
13/11/2008, 23:25
φιλε μου ο τιτλος ψιλογ@μιεται... δεν ξερω...μου καθεται ασχημα...

τι πα να πει "τελευταιο μηχανακι" ?? :sick:

TOLISTOLAROS
13/11/2008, 23:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
αν και τα είπε κι ο div....

σιγα ρε φίλε τί είναι 56 χρονών? γέρος? έλεος ... κινητό εμπόδιο για ποιον? για τους γρήγορους? Γι αυτούς που στρίβουν με 15 χλμ και νομίζουν ότι είναι αρκετα γρήγορη ταχύτητα? -Ναι σε σένα αναφερομαι...
Ρε άνθρωπε αφού ο ίδιος ο γιος του συμφωνεί μαζί μου:

τι τσιτώνεσαι;Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται-Ναι σε σένα αναφέρομαι.
Τι μου τσαμπουνάς τώρα για γρήγορους και παπαριές;

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
και ρε TOLISTOLAROS μας τα χεις κανει τούμπανα με την επικινδυνότητα των μηχανών... αστο ρε φίλε αμα σε χαλάει παρατα το το αθλημα
Τότε μεγάλε αν σε χαλάνε :
*μη τα διαβάζεις
*μη τα σχολιάζεις
*μην ασχολείσαι

slacker
14/11/2008, 00:04
Yamaha YBR250. Καλορίζικο!

148017

Viking
14/11/2008, 00:22
Μεγάλος άνθρωπος είναι και ξέρει τι θέλει..Αν θέλει λοιπόν προτείνω

ER6n μεταχειρισμένο...φτηνό αξιόπιστο εύκολο και κάνει τα πάντα!

Θεωρώ ότι το βάρος του είναι πολύ για 250 κυβικά.Δεν είναι κακό το ERάκι!!

dimokritos
14/11/2008, 01:02

δεν θα μπορούσες να μιλήσεις πιο σωστά φίλε. :wave2:

εμένα ο δικός μου οδηγεί ακόμα και για πολλά πολλά χρόνια ακόμα θα οδηγεί. αν είναι δυνατόν στους πατεράδες μας που είναι τοσο νέοι ακόμα να τους απογορεύουμε να κάνουν πράγματα που τους αρέσουν..

liakaros
14/11/2008, 01:30
Ρε αφηστε τον ανθρωπο να παρει ενα μηχανακι να κανει λαου λαου την δουλεια του...ουτε πιστες θελει να μπει ουτε να ξυνει γονατα...

Στην τελικη κατι πιτσιρικαδες με παπακια και τετοια που πανε διχως αυριο ειναι καλυτεροι???

DimChios
14/11/2008, 06:42
λοιπον το διαβασα πολυ στα γρηγορα γιατι αν κατσω να αναλυσω μια μια τις μαλακιες που διαβαζω θα αρχισω τα καντηλια και δεν ειμαι και για 2ο ΒΑΝ μεσα σε 2 βδομαδες!

ΛΟΙΠΟΝ, ΚΟΨΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΑΤΕ!

ΑΝΤΕ!!!!!

56 ΡΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΞΙ!!!!!

Αν εχει καποιο προβλημα υγειας ή κατι αλλο αυτο το ξερουν οι δικοι του και ας κανουν καλα εκεινοι! Δεν αναφερεται κατι ομως οποτε ΞΕΚΟΛΑΤΕ!!!!

Εχετε κατα νου τι φοβους περναγαν (και περνανε μερικοι ακομα) οι δικοι μας οταν καβαλαγαμε τα μηχανακια?

Ε????

Αντε που βγηκατε ξαφνικα να κανετε κυρηγμα!

Μητσο, div, στο εχω ξαναπει ρε φιλε, χαρα στην υπομονη σου!

:beer: :beer:

Τολη, καλα στα ειπαν και οι παραπανω, τσουρεκια μας τα εχεις κανει και δε θα μας πεις εσυ τι θα διαβαζουμε!
Εχω "υφακι" αυτη τη στιγμη, δεν ειναι γενικοτερο ΟΥΤΕ και με σενα, αλλα μην προκαλεις!
Ξαφνικα νιωθεις οτι εισαι/εχεις γινει το "επικεντρο" εδω μεσα και δεν ειναι καλο!

DimChios
14/11/2008, 06:43
Και για να πω και την αποψη μου...

προτεινε του κανενα 400 CB λεω εγω!

και αν του αρεσει καν του το δωρο!

:winka: :wave2:

TOLISTOLAROS
14/11/2008, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Τολη, καλα στα ειπαν και οι παραπανω, τσουρεκια μας τα εχεις κανει και δε θα μας πεις εσυ τι θα διαβαζουμε!

Δεν είπα σε κανέναν τί θα διαβάζει και ούτε με νοιάζει.

Εχω "υφακι" αυτη τη στιγμη
Πρόβλημά σου

δεν ειναι γενικοτερο ΟΥΤΕ και με σενα
Τότε γιατί τη λες σε μένα;Απλά τη γνώμη μου έγραψα.Αν δε συμφωνείς μην ασχολείσαι.

αλλα μην προκαλεις!
Προκαλώ;Ποιόν,πότε;
Άλλοι έχουν νευράκια και λένε για τσόντες

Ξαφνικα νιωθεις οτι εισαι/εχεις γινει το "επικεντρο" εδω μεσα και δεν ειναι καλο!
Δε με νοιάζει να'μαι το επίκεντρο γενικά και ειδικά στο moto.gr

byron
14/11/2008, 13:35
Ρε πατέρα του Elle......

Γράψε τον γιό σου στα @@ σου και πάρε ότι γουστάρεις. Ακου που θα του ζητήσει και την άδεια για να πάρει μηχανή στα 56 (!!!). :eyepop:

ΥΓ:Προς γΛήγορους νεανίες. Αν συχνάζετε προς Αγιο μεριά, το νου σας σε ένα 56άρη-58άρη με GSXR 1000 K7. Αμα τον πετύχετε στο βουνό κάντε δεξιά να γυρίσετε καμμιά ρεζέρβα, να δέσετε κορδόνια, να χαζέψετε πεταλούδες κλπ.....μαλλί μπαμπάκι, ψ@λή φαρμάκι λέει η παροιμία. :wave2:

TOLISTOLAROS
14/11/2008, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
μαλλί μπαμπάκι, ψ@λή φαρμάκι λέει η παροιμία. :wave2:
Επίσης χιόνι πάνω τζάκι κάτω...
:wave2: :wave2: :wave2:

VANDA
14/11/2008, 13:45

τι πα να πει "τελευταιο μηχανακι" ?? :sick:

+1

ggs
14/11/2008, 13:48
Ρε πατέρα του Elle......

Γράψε τον γιό σου στα @@ σου και πάρε ότι γουστάρεις. Ακου που θα του ζητήσει και την άδεια για να πάρει μηχανή στα 56 (!!!). :eyepop:

ΥΓ:Προς γΛήγορους νεανίες. Αν συχνάζετε προς Αγιο μεριά, το νου σας σε ένα 56άρη-58άρη με GSXR 1000 K7. Αμα τον πετύχετε στο βουνό κάντε δεξιά να γυρίσετε καμμιά ρεζέρβα, να δέσετε κορδόνια, να χαζέψετε πεταλούδες κλπ.....μαλλί μπαμπάκι, ψ@λή φαρμάκι λέει η παροιμία. :wave2:

+100000

(ρε πως φαινόμαστε τα «πουρά»…)

byron
14/11/2008, 13:48
Αλλαξε ο τίτλος.

ggs
14/11/2008, 13:50
Αλλαξε ο τίτλος.

μπράβο , γιατι ήταν και λίγο .....μακαβρίο

Tpap
14/11/2008, 14:01
Σε καμιά 20αριά χρόνια θα'μαι 56.

Να ξεκινήσω να πουλάω από τώρα ή πιό μετά...?

Δεν θά'θελα να γίνω άλλο ένα εμπόδιο στους νέους...

XJR_Billy
14/11/2008, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

:a013: :lol: :lol: :beer:

sniper
14/11/2008, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Στα 55 σε κερνάω 9ρα πάντως αν θες :lol:

Elle
14/11/2008, 14:27
Το 1968 ο πατέρας μου (Γιώργος) γνώρισε τη μοτοσυκλέτα. Κρυφά έπαιρνε το
Sachs K5 του πατέρα του κι έκανε βόλτες σε όλη την πόλη καθώς και
περίχωρα. Σύντομα όμως ο πατέρας του έμαθε για τα κατορθώματα του
γιού του και αντέδρασε εντελώς ψύχραιμα. Αφού τον έπεισε να βγάλει
αργότερα δίπλωμα, ο πατέρας μου λοιπόν αγόρασε την πρώτη
του μοτοσυκλέτα αμέσως αφού τελειώσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις
το 1974, η οποία ήταν μια δίχρονη Suzuki 125cc (δε θυμάμαι πιο μοντέλο ακριβώς).
Στην πορεία την άλλαξε με μία GT250 επίσης δίχρονη και παντρεύτηκε το 1978.
Για αυτοκίνητο βέβαια ούτε λόγος λόγω του κόστους (δύσκολη εποχή)
και του πάθους της μοτοσυκλέτας. Όταν χρειαζόταν αυτοκίνητο δανείζοταν
το παλιό Fiat-χρέπι του θείου μου και μας πήγαινε βόλτες όταν εγώ και η
αδερφή μου ήμασταν μικροί. Μετά τη Suzuki αγόρασε μια vespa 200cc
και την κράτησε για 3 χρόνια μέχρι που είχε ένα ατύχημα με ένα αυτοκίνητο
που του στοίχισε 2,5 μήνες στο κρεβάτι. Τίποτα βέβαια το σοβαρό, ένα σπασμένο
πόδι και όλα διορθώθηκαν. Η Vespa όμως...
Προτίμησε τότε να αγοράσει επιτέλους ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για να
κινείται με μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς να μπορεί να πηγαίνει και τα παιδιά
του βόλτες. Όμως δεν μπορούσε να κρατήσει μόνο το αυτοκίνητο. Όταν πέθανε
ο παππούς μου πήρε το παλιό sachs K50 (έτος κατασκευής 1963)
και του έκανε πλήρη ανακατασκευή. Το κυκλοφόρησε μέχρι το 1993 κ έπειτα
το άφησε. Πήρα εγώ παπί στην πορεία, πήρε κι εκείνος. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί
με το Kawasaki Kazer 110 μα επιθυμεί κάτι περισσότερο... μια τελευταία μοτοσυκλέτα
και υποσχεται στον εαυτό του οτι δεν θα πάρει άλλη...
:beer: :beer:

Elle
14/11/2008, 14:29
Αλλαξε ο τίτλος.

Παρεπιπτόντως τα μαλλιά του πατέρα μου δεν είναι άσπρα ακόμα.:D
Μισά καστανά και μισά γκρίζα...:beer: :beer: :beer:

OzZzZzY
14/11/2008, 14:31
honda xl 250 :D

catmaster
14/11/2008, 14:53
.....ΥΓ:Προς γΛήγορους νεανίες. Αν συχνάζετε προς Αγιο μεριά, το νου σας σε ένα 56άρη-58άρη με GSXR 1000 K7. Αμα τον πετύχετε στο βουνό κάντε δεξιά να γυρίσετε καμμιά ρεζέρβα, να δέσετε κορδόνια, να χαζέψετε πεταλούδες κλπ.....μαλλί μπαμπάκι, ψ@λή φαρμάκι λέει η παροιμία. :wave2:

..... ωχ.... για τον γιατρό λέει ο Βύρωνας .... μπρρρρρ .... :eek:

σίγουρα πάντως ΔΕΝ έχει να κάνει με την ηλικία το όλο θέμα ... αν κάποιος είναι εξοικειωμένος με την οδήγηση μοτοσυκλέτας - και δεν είναι ραμολί να τονίσουμε - όσο χρόνια και να περάσουν μόλις καβαλήσει θα του έρθει μόνο του .... και σας μιλάω εκ πείρας από τον πατέρα μου που πριν λίγους μήνες του έδωσα να καβαλήσει το Blackbird (υπόψιν ότι είχε να οδηγήσει μηχανή πάνω από δέκα χρόνια αλλά γυάλισε το μάτι του μια μέρα ) και κάναμε μαζί μια βόλτα ....

.... μια χαρά τα πήγε ... αν δεν ήταν η μάνα μου στη μέση με το τηγάνι θα είχε πάρει τους δρόμους ο Νικολάκης και μην τον είδατε ...

TOLISTOLAROS
14/11/2008, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
σίγουρα πάντως ΔΕΝ έχει να κάνει με την ηλικία το όλο θέμα ...

Το πόσο χρονών είναι κανείς σίγουρα δε λέει πάντα την αλήθεια.

1η :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
και δεν είναι ραμολί να τονίσουμε

Ο Elle και μόνο αυτός ξέρει καλύτερα από μας αν ο πατέρας του(τον οποίο να χαίρεται και να βλέπει πάντα γερό) είναι στην κατάλληλη φυσική,νοητική κατάσταση για να εξακολουθήσει να οδηγά δίκυκλο.

2η :beer: :beer:

Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι που απαντάνε χωρίς ν'αρπάζονται. :wave2:

Yamaha maniac
14/11/2008, 15:17
Φίλε Δημήτρη η απάντηση που ακολουθεί είναι του πατέρα μου (51 χρονών πρώην κάτοχο CBX 1050)..Άσε τον άνθρωπο να κάνει την καύλα του και πες του να πάρει κάτι το εύχρηστο.... Αλλά μια απορία που έχω είναι τη στυλ μηχανών προτιμάει?

Υ.Γ. εδώ απαντάω εγώ πες του να πάρει το derbi terra 125 και πολύ προχωρημένος μπαμπάς θα είναι όχι σαν τον δικό μου honda goldwing μου θέλει ο γεροντομηχανόβιος

irinia
14/11/2008, 15:29
ΡΕ ΤΟΛΗ..........ΕΣΥ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΣ....!!!

Μάς έβαλες στό μνήμα........

Έγώ δηλαδή πού είμαι 53 καί κυκλοφορώ μέ hayabusa.........

EIMAI ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ....???

Καί κοίτα νά δείς πού όλο μέ varadero πέφτω.....!!!

Λεβέντη μου.......

Στήν πτώση τό........ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ..........

ΔΕΝ ΠΑ ΝΑΣΑΙ 16...............

Μπορεί άπλά νά πέσεις άπό σταματημένη μοτό καί νά χάσεις τό πόδι σου...!!

Δέν έχουν τά όστά ένός πενηντάχρονου τόσο μεγάλη διαφορά άπό αύτά

τού είκοσιπεντάχρονου........

Στήν άποθεραπεία .........ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ..........

Ή φυσική κατάσταση ένός μοτοσυκλεττιστή.....???

ΕΧΩ ΔΕΙ..........ΚΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΔΕΣ.......!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ............ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΑΣ........

ΑΦΗΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ....................ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ

ΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΜΑΣ..........!!!!!

Μήν άρχίσουμε καί ψάχνουμε πάλι μελισσούλες όπως μέ τό κράνος...!!!

Καί κάτι τελευταίο..........όσο άστείο καί νά σάς φαίνεται, έμείς ένα

μεγάλο κομμάτι άπό τή ζωούλα μας τή ζήσαμε.......καί άφού

γλυτώσαμε τό χάρο καί πενηνταρίσαμε...........

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙ..........!!!!

ΕΣΕΙΣ...........ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΣΑΣ.........!!!!!!

Ούφ...........ξαλάφρωσα.........

υγ. Φίλε μου.............άσε τόν πατέρα σου νά κάνει τό κέφι του........

ΔΙΟΤΙ.............ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ.............!!!!!!!!!

υγ2.Μιά βόλτα μέ τόν 48άρη μπορώ νά έχω....??
Νά πάρουμε καί κανάν νέο όμως μαζί μας.......έτσι....??

TOLISTOLAROS
14/11/2008, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΡΕ ΤΟΛΗ..........ΕΣΥ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΣ....!!!

Μάς έβαλες στό μνήμα........

Έγώ δηλαδή πού είμαι 53 καί κυκλοφορώ μέ hayabusa.........

EIMAI ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ....???
Ρε συ Terens κοίτα τί έχω γράψει πιο πριν...

Το πόσο χρονών είναι κανείς σίγουρα δε λέει πάντα την αλήθεια.

Επίσης τί απάντησα στον div400:

αλλά αντίδραση στο σκεπτικό ''50+=απόμαχος της ζωής-->βαλτον στο ράφι''....τουλάχιστον αυτό εισέπραξα από την αρχική σου απάντηση...

Καμμία σχέση,δεν ασπάζομαι καθόλου το συγκεκριμένο σκεπτικό.Απλά κάθε πράγμα στον καιρό του.Ειδικά αν αυτό το πράγμα είναι -εξ'ορισμού-επικίνδυνο τόσο γι'αυτόν που το κάνει όσο-κυρίως- για τους άλλους.

Έλεος,μην ξαναγράφουμε τα ίδια.Δεν εννοώ τίποτα παραπάνω απ'αυτά που γράφω.
Εσύ από που συμπέρανες ότι έβαλα κάποιον στο μνήμα;

ermiss
14/11/2008, 15:53
Οι "ασπρομάλληδες" δεν κάνουν για μηχανές ε?

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=59969

Για ρωτήστε και τον Βασίλη.... Έφτασε εκεί που δεν 8α φτάσει ποτέ κανείς μας....

Uriah Heep :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

Elle
14/11/2008, 17:51
Ρε πατέρα του Elle...... Γράψε τον γιό σου στα @@ σου και πάρε ότι γουστάρεις. Ακου που θα του ζητήσει και την άδεια για να πάρει μηχανή στα 56 (!!!). :eyepop:
Λοιπόν Βyr0n, δε ζήτησε ο πατέρας μου την άδεια για να πάρει μηχανή, ούτε του επιβάλλω
στρατιωτικό ή δικτατορικό νόμο, απλά φοβάμαι, όπως φοβόταν κι εκείνος όταν αγόρασα την
πρώτη μου μοτοσυκλέτα ή το πρώτο μου παπί. Ο πατέρας μου έχει χρόνια να οδηγήσει, έχει
μάθει να οδηγεί υπό άλλες συνθήκες οπου οι καιροί ήταν διαφορετικοί ενώ τώρα οι καιροί έχουν
αλλάξει! Το 1970-80 δεν υπήρχε η κίνηση που υπάρχει τώρα, είναι δύσκολα
τα πράγματα και γι'αυτό φοβάμαι.
Αλλά τώρα που το καλοσκέφτηκα είναι οk!:beer:

Elle
14/11/2008, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
honda xl 250 :D

Έχει 1,73 ύψος και θέλει να πατάει καλά κάτω και τα 2 του πόδια.

Elle
14/11/2008, 17:59
Ο Elle και μόνο αυτός ξέρει καλύτερα από μας αν ο πατέρας του είναι στην κατάλληλη φυσική,νοητική κατάσταση για να εξακολουθήσει να οδηγά δίκυκλο.
Είναι πιο υγιής κι απο μένα που δυστυχώς καπνίζω, πίνω καμμιά φορά,
ξενυχτάω, δουλεύω μέχρι αργά και γυρνάω πτώμα και άλλα τόσα.

Δεν πίνει, δεν καπνίζει, δεν ξενυχτάει, δεν κοπροσκυλιάζει, δεν δουλεύει
δεν έχει χοληστερίνες-σάκχαρα και λοιπά και είναι γερός σαν πέτρα.:wave2:

NikosKK
14/11/2008, 18:04

Η κουβέντα λήγει εδώ τότε νομίζω!το μόνο που μένει είναι η επιλογή μοτό! :D :D :beer:

Elle
14/11/2008, 18:06
Η κουβέντα λήγει εδώ τότε νομίζω!το μόνο που μένει είναι η επιλογή μοτό! :D :D :beer:
:rotflmao:

TOLISTOLAROS
14/11/2008, 18:24

Αν είναι όπως τα λες ας πάρει.
Πάρ'του κάτι που θα τον βολέψει-όχι κανα ψηλό off-road που δε θα φτάνει με τα 1,73.
Κάτι απλό,βολικό και συνάμα όμορφο.
Σίγουρα όχι SS(δε βολεύουν για συνεπιβάτη)
Να μη φάει και καμμιά στούκα και το'χεις βάρος.
Απ'την άλλη να'χει δύναμη παντού,να μη χρειαστει να το δουλεύει 10000+ και του παίρνει τ'αυτιά.
Να μην καίει και πολύ.
Να ρε συ,κάτι σαν κι'αυτό:

148058

Elle
14/11/2008, 18:39

Να ρε συ,κάτι σαν κι'αυτό::D :D :D

:lol: :lol: :lol:
Μέχρι 250 κυβικά είπαμε Τόλη:D
Δεν είναι καθόλου γκαζοφονιάς δεν πρόκειται ποτέ να τρέξει.
Γουστάρει να καβαλάει και να οδηγάει αυτό είναι όλο.

Θα μου πεις γιατί τότε φοβάσαι; Είπα και πιο πριν.
Οι καιροί έχουν αλλάξει απο τα 70s και τα 80s! Υπάρχει
κίνηση παντού σε όλους τους δρόμους και ειδικά τα αυτοκίνητα,
ενώ τότε δεν κινούταν σχεδόν τίποτε στο δρόμο.

NikosKK
14/11/2008, 18:41
:lol: :lol: :lol:
Μέχρι 250 κυβικά είπαμε Τόλη:D
Δεν είναι καθόλου γκαζοφονιάς δεν πρόκειται ποτέ να τρέξει.
Γουστάρει να καβαλάει και να οδηγάει αυτό είναι όλο.

Θα μου πεις γιατί τότε φοβάσαι; Είπα και πιο πριν.
Οι καιροί έχουν αλλάξει απο τα 70s και τα 80s! Υπάρχει
κίνηση παντού σε όλους τους δρόμους και ειδικά τα αυτοκίνητα,
ενώ τότε δεν κινούταν σχεδόν τίποτε στο δρόμο.

και δεν οδηγούσαν τα θηλυκά κουτιά :winka:

vestromas
14/11/2008, 19:14
Derbi mulhacen 659 cafe. Θα ψαρωσει ολη η Μαγνησια με τον πατερα σου.

Ειναι στα μετρα του και θα γουσταρη τρελα.

Μητσαρα δειχτου την και πες μου τι λεει.:beer: :beer: :beer: :wave2:

Yamaha maniac
15/11/2008, 00:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas

Ρε αφού μας είπε έως 250 κυβικά!!!

Εγώ λέω να πει ο πατέρας του Δημήτρη πόσα λεφτά δίνει και τη τύπο μοτοσυκλέτας θέλει!!!

vestromas
15/11/2008, 00:49
Το οικονομικο, σιγουρα ειναι ενα θεμα. Αλα το συγκεκριμενο μηχανακι, ειναι πολυ ποιοτικο φιλικο και ομορφο πιστευω και θα το ευχαριστηθει ο πατερας του Elle.

Eπισης απο την περιγραφη του Εlle, καταλαβα οτι ο πατερας του το εχει το αθλημα και μια που δεν θα παρει αλλη, προτινω μια καλη να την χαιρετε να γουσταρη.

Οι αλλες ειναι πολυ σηντηριτικουρες για μενα και εφοσον ο πατερας Εlle εχει μερακι, καλο ειναι να παρει ενα ωραιο μηχανακι, να γουσταρει.
Δεν ειναι ουτε συντηριτικο, ουτε υπερβολικο.:beer: :wave2:

Yamaha maniac
15/11/2008, 01:02
Κοίτα επειδή και εγώ ενδιαφερόμουν για την terra adventure 125 και ρώτησα μου είπα ότι τα derbi βγάζουν προβλήματα δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά ας πει κάποιος που να ξέρει από τη συγκεκριμένη εταιρεία!!!

Καληνύχτα!!!

sakisvolos
15/11/2008, 01:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Θα πρότεινα ή YBR 250 ή CBF 250

+1000:wave2:

vestromas
15/11/2008, 01:20
Παντως το χρυσο ντερμπι της ιον που προτινω, εχει τον κινητηρα του χτ.
Σακη, πολυ γεροντιστικα τα μηχανακια που προτινεις.:lol:
:beer: :beer: :beer: :wave2:

sakisvolos
15/11/2008, 01:31
Παντως το χρυσο ντερμπι της ιον που προτινω, εχει τον κινητηρα του χτ.
Σακη, πολυ γεροντιστικα τα μηχανακια που προτινεις.:lol:
:beer: :beer: :beer: :wave2:

Ναι μωρέ απλά λέω κι εγώ γι' αυτά λόγω του ''περιορισμού'' στα κυβικά!:winka:

SVX
15/11/2008, 07:42
Ξερεις τι σκεφτομουν φιλε ELLE ??
ετσι κι αλλιως ετσι πως εχει ξεφτιλιστει το πραμα οικονομικως κι εμεις δουλευουμε σαν χαζοι τωρα που μπορουμε... οποτε πολλοι απο εμας με το ζορι θα απολαυσουμε ενα μηχανακι "DREAM MACHINE" γυρω στα 40-45 ετη.... :mad:
πολλοι λενε ο αντρας θεωρητικα αρχιζει και απολαμβανει αυτα που του αξιζουν απο τα 40αντα και πανω:sun:

και αν υπαρχει φοβος για πτωση κλπ υπαρχει παντα ο καλος εξοπλισμος που τα ψιλοφτιαχνει τα πραγματα....:smilea:

πωπω...με φανταζομαι στα 45 με κανα MOTO_GUZZI να σερνομαι για καμια συνατηση του ΜΟΤΟ.GR:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Elle
15/11/2008, 10:05

Ωραίο μηχανάκι Μητσάρα...
Αλλά είναι λίγο πολύ... πολύ!:bigcry:
Πάμε στην κατηγορία 250cc, δεν ξεφεύγουμε τόσο...
Φτηνό,καλό,αξιόπιστο και μικρό, είναι το CBF250 της Honda
καθώς και το YBR250 της Yamaha. Υπάρχουν άλλα που μπορεί
κάποιος να προτείνει;

Derbi Μulhacen 659

148083

SVX
15/11/2008, 10:14
Ωραίο μηχανάκι Μητσάρα...

Derbi Μulhacen 659

αυτο το ωραιο μηχανακι "αγγιζει" τα 8000...
φοραει τον MINARELLI απο το XT 660
κι εγω ειχα ερωτα ,αλλα....:nono:

να εχεις υπ'οψη σου οτι η sachs δινει τα 250αρια τα street κατω των 3000 κουτα...
και σιγουρα ειναι ομορφο + κλασσικο

148084

Yamaha maniac
15/11/2008, 10:39
Στα 125 κυβικά ωραία μηχανή είναι η derbi cross city 125

http://www.derbi.com/int/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=212

148086

Elle
15/11/2008, 10:47
Στα 250 κυβικά πάμε:beer:

Yamaha maniac
15/11/2008, 10:49
Στα 250 κυβικά πάμε:beer:

Πόσα λεφτά Δημήτρη αυτός είναι καθοριστικός παράγοντας!!!

SVX
15/11/2008, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Yamaha maniac
Στα 125 κυβικά ωραία μηχανή είναι η derbi cross city 125

http://www.derbi.com/int/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=212

ΓΙΑΥΤΟ το ομορφουλικο ψηνομαν κι εγω αλλα σκεφτηκα την εικονα...εγω καβαλα σ'αυτο..
θα ημαν σαν τον SAQUEEL ONEAL καβαλα σε R6!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

slacker
15/11/2008, 10:52

να εχεις υπ'οψη σου οτι η sachs δινει τα 250αρια τα street κατω των 3000 κουτα...
και σιγουρα ειναι ομορφο + κλασσικο

Δώσε ένα link για το μοντέλο της φωτογραφίας, δεν υπάρχει στα 2 ευρωπαικά sites της sachs

SVX
15/11/2008, 11:07
mmmm.... πικρα ειδα οτι εχει 125cc 650cc και 800cc
kai τσιμπημενα
http://www.moto.gr/pricelist.php?manuf=0&categ=6:sad:

slacker
15/11/2008, 11:12
Πρέπει να έχει σταματήσει τελείως η παραγωγή τους.

Elle
15/11/2008, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Yamaha maniac
Πόσα λεφτά Δημήτρη αυτός είναι καθοριστικός παράγοντας!!!

Όσο και να στοιχίσει... Τα λεφτά σ'αυτήν την περίπτωση δεν είναι πρόβλημα.
Θα κάνουμε λέμε μια βόλτα στη Honda και Yamaha να δει τα CBF και YBR από
κοντά και μετά κοιτάμε τα ελαφρώς μεταχειρισμένα. Άμα υπάρχει κάτι καλό, το
τσιμπάμε, στέλνουμε και το μοναδικό παπί που έμεινε στο σπίτι (Kawasaki Kazer)
και προχωράμε στη μεταβίβαση. Τώρα αν δεν βρούμε τίποτα αξιόλογο στα
μεταχειρισμένα θα κοιτάξουμε ένα καινούριο.:beer: :wave2:

VAGELIS GR
27/02/2009, 11:54
και το βάρος της.

Αγαπητέ φίλε καλησπέρα.
υπάρχει ένα χρονικό κενό απο τον νοέμβρη του 08 μέχρι τον φεβ. 09 δεν ξέρω εάν τελικά πήρε ο πατέρας σου μηχανή αλλά θα σου πώ και εγώ τι πιστεύω.
Είμαι 43 χρονών και οδηγώ με μεγάλη επιτυχία ένα YAMAHA XTZ 750 SUPER TENERE, πάω αρκετά ταξίδια όταν βέβαια ο καιρός το επιτρέπει γιατί η ενχείρηση που έκανα πριν ένα χρόνο στην μέση και σπονδιλική στήλη με κόβουν λίγο όταν έχει κακοκαιρία, στη δουλειά όμως λόγο και της κίνησης εδώ στην Αθήνα σχεδών καθημερινά με τη μηχανή. Θέλω να πώ ότι και πολοί φίλοι είπαν ότι εάν είναι σχεδών υγειής και απ'ότι φαίνετε το θέλει να το κάνει με τις ευχές όλων μας.

nikvilliotis
03/05/2009, 18:05
και το βάρος της.

Παληκάρι , καλησπέρα:wave2:.
Είμαι ο Νίκος ,51 ετών ,απόστρατος Αξκός του Π.Ν.
Έχουμε τις ίδιες σωματικές αναλογίες με τον πατέρα σου.
Έχω το SHADOW 750 mod/98. Πρίν απ΄αυτό είχα το STEED VT 400 , και πριν απ΄αυτό???????.......οδηγώ μηχανές από 17 χρονών .
Το καλύτερο που θα μπορούσες να του πάρεις(κατά την γνώμη μου), είναι κάτι σαν το δικό μου ή πιό μικρό σε cc(STEED-MAGNA ή κάτι ανάλογο από άλλη μάρκα).
Άνετες ,αργόστροφες.Μηχανές γιατην ηλικία μας ,και μουράτες !!!!
E A S Y R I D E R!!!!!!!!!1
....και επειδή πίνουμε κανά τσιπουράκι , να ξέρει να μας φέρει και στό σπίτι..... ΣΩΟΥΣ.
Δεν σου συστήνω μηχανή με μικρές ρόδες , τύπου VESPA , γιατί είναι επικίνδυνες , στις
στροφές και στα νερά .
Θα προσπαθήσω να σου στείλω ΦΩΤΟ με Π.Μ ,να τις δείτε και να πάρετε μια ιδέα.

SVX
03/05/2009, 18:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikvilliotis

Το καλύτερο που θα μπορούσες να του πάρεις(κατά την γνώμη μου), είναι κάτι σαν το δικό μου ή πιό μικρό σε cc(STEED-MAGNA ή κάτι ανάλογο από άλλη μάρκα).
Άνετες μηχανές γιατην ηλικία μας.

ναι οντως...MAGNA 250 ... χαμηλο, σταθερο(και ελαφρυ) ..... ξεχνας να βαλεις βενζινη...και ειναι σκυλι....και κανεις και το εφφε σου :a013:

Zbandit750
07/05/2009, 14:32
Φιλε δεν ξερω τι μηχανακι θα παρει ο πατερας σου , αλλα εισαι πολυ αδικος με το οτι ει ναι 56 και ειναι μεγαλος.
Ο δικος μου ειναι 61 και πεταει Canadair 215(καμια υποβοηθηση ή κλιματισμος) και οδηγει και μηχανη και εχει και cabrio και δεν μασαει τα @@@ του. Ξυπναει το πρωι στις 4 και γυρναει σπιτι στις 9 το βραδυ και δεν ειχει πει ποτε οτι ειναι κουρασμενος.
εχει κανει by-pass και 2 μπαλονακια επιτυχως και 1 ανεπιτυχες που οδηγησε στο by-pass.

epp1640
08/05/2009, 21:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
Φιλε δεν ξερω τι μηχανακι θα παρει ο πατερας σου , αλλα εισαι πολυ αδικος με το οτι ει ναι 56 και ειναι μεγαλος.
Ο δικος μου ειναι 61 και πεταει Canadair 215(καμια υποβοηθηση ή κλιματισμος) και οδηγει και μηχανη και εχει και cabrio και δεν μασαει τα @@@ του. Ξυπναει το πρωι στις 4 και γυρναει σπιτι στις 9 το βραδυ και δεν ειχει πει ποτε οτι ειναι κουρασμενος.
εχει κανει by-pass και 2 μπαλονακια επιτυχως και 1 ανεπιτυχες που οδηγησε στο by-pass.

ΑΕ της μοίρας είναι? :beer: (Τα 215 είναι πολύ πίκρα.. κλίβανος..) :beer:

nassosxlvbros
08/05/2009, 21:21
http://p1.bikepics.com/pics/2009%5C05%5C03%5Cbikepics-1655053-800.jpg

Πάντως κύριος με το ΚΤΜ έχει καιρό που έκλεισε τα 55...και ναι! πήρε ....250! :D
:wave2: :beer:

Garfield
09/05/2009, 16:57
Δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει όριο ηλικίας στο αν θα πρέπει να κυκλοφορεί κάποιος με μηχανή καθώς αυτό εχεί να κάνει με το κάθε άτομο ξεχωριστά. Πιστεύω ότι υπάρχουν εκεί έξω άτομα 20 με 30 χρονών που είναι χειρότεροι οδηγοί από κάποιους στα 50+ (είτε σε μηχανή είτε σε αυτοκίνητο). Εξαιρούνται βέβαια αυτοί που έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας που επηρεάζει τις οδηγικές ικανότητες τους (βλ. όραση, κ.α.). Και εγώ έχω τον πατέρα μου που αισίως έχει πια πατήσει τα 67 και κυκλοφορεί με το παρακάτω εικονιζόμενο δίτροχο (Yamaha XVS 650 Dragstar). Και όταν λέμε κυκλοφορεί μιλάμε για πάνω από 20.000 χλμ. ετησίως είτε αστικά είτε ακόμα και σε κοντινά ταξίδια όπως Θεσσαλονίκη-Βέροια, Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική, κτλ.

163263

irinia
10/05/2009, 06:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Garfield
Δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει όριο ηλικίας στο αν θα πρέπει να κυκλοφορεί κάποιος με μηχανή καθώς αυτό εχεί να κάνει με το κάθε άτομο ξεχωριστά. Πιστεύω ότι υπάρχουν εκεί έξω άτομα 20 με 30 χρονών που είναι χειρότεροι οδηγοί από κάποιους στα 50+ (είτε σε μηχανή είτε σε αυτοκίνητο). Εξαιρούνται βέβαια αυτοί που έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας που επηρεάζει τις οδηγικές ικανότητες τους (βλ. όραση, κ.α.). Και εγώ έχω τον πατέρα μου που αισίως έχει πια πατήσει τα 67 και κυκλοφορεί με το παρακάτω εικονιζόμενο δίτροχο (Yamaha XVS 650 Dragstar). Και όταν λέμε κυκλοφορεί μιλάμε για πάνω από 20.000 χλμ. ετησίως είτε αστικά είτε ακόμα και σε κοντινά ταξίδια όπως Θεσσαλονίκη-Βέροια, Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική, κτλ.

ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΣ..........ΡΕ ΦΙΛΕ.....!!!

Βαρύ τό έργαλείο τού πατέρα σου......

Προσωπικά, τό μόνο πού φοβάμαι, είναι ό Κούντερα καί ή...........

ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ........

Άν είσαι όμως ......ORIGINAL........δηλαδή πραγματικός καί όχι ψεύτικος,

τότε δέν πρέπει νά σέ νοιάζει τίποτε...!!!!

Τό σεβασμό μου στόν πατέρα σου.

Άν μ'άξιώσει ή φύση κι ό Θεός............είμαι 14 χρόνια πίσω του....!!!!!!!

kouremenos
29/05/2009, 19:13
και το βάρος της.

:wave2: κατι τετοιο ειχε παθει και ο πεθερος μου ,τελικα πηρε ενα σκουτερ 250 sym και το παει μια χαρα ,μην αγχωνεσαι αν τα καβαλαγε καποτε ολα καλα!!!