Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 95

Θέμα: Μοτοσυκλέτα για ασπρομάλληδες

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle

Μοτοσυκλέτα για ασπρομάλληδες

Ύστερα από 10 περίπου χρόνια απουσίας απο το χώρο των μοτοσυκλετών
    ο 56χρονος πλέον πατέρας μου (συνταξιούχος) σκέφτεται να αγοράσει μια
    μοτοσυκλέτα το πολύ 250κκ. Η χρήση της εντός πόλης 70% και 30% επαρχιακό
    δρόμο. Μικρό σε διαστάσεις, εύχρηστο και το κυριότερο απ'όλα να πατά κανονικά
    τα δυο του πόδια κάτω. Είναι 1.73 σε ύψος, 105 κιλά και η εμπειρία που έχει
    στην οδήγηση προέρχεται κυρίως απο παπί 110κκ.
    Δε συμφώνησα με αυτή του την απόφαση γιατί ο κίνδυνος του δικύκλου
    μετά απο κάποια ηλικία είναι μεγαλύτερος. Παρ'όλα αυτά όμως έχει οδηγήσει
    2-3 φορές τη V-Strom μου αρκετά καλά εντός πόλης και επαρχιακού δρόμου
    μέχρι 35χλμ. Τον προβλημάτησαν αρκετά όμως οι στροφές, ο όγκος της μοτοσυκλέτας
    και το βάρος της.

Θα ήθελα παρακαλώ τη γνώμη σας. Να αγοράσει μοτοσυκλέτα ή όχι;
    Αν ναι, σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια τι προτείνετε εσείς;
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    YBR 250.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    καλησπερα
    θα προτεινα το honda cbf 250 αλλα ο φιλος απο πανω νομιζω προτεινει κατι καλυτερο...
    επειδη ειπες ΜΕΧΡΙ 250 κ.εκ. ισως να σκεφτει και το Ybr 125,ειδικα αν προκειται να το χρησιμοποιει σχεδον μονο για εντος πολης.ειναι φυσικα αρκετα πιο φθηνο,αλλα ειναι και τα μισα κυβικα...

Κέρνα τον ενα Κ9 1000 τον άνθρωπο ρε Μήτσε να ξαναγινει 25 χρονών :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αφού είχε 10 χρόνια να οδηγήσει μοτο και πια είναι 56 χρονών δε νομίζω να πρέπει να πάρει δίκυκλο...Περισσότερο κινητό εμπόδιο θα'ναι για τους άλλους.Άσε που άλλο να πέσεις στα 30 άλλο στα 50+.
    Καλύτερα να τον πείσεις να μην πάρει

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Έτσι λέω κι εγώ, να μην πάρει αλλά γι'αυτό ποστάρω εδώ
    να μου πείτε κι εσείς μια γνώμη... Όλες οι γνώμες σας είναι δεκτές!

re illi......

φερτον για κανα τσιπουρο να τον κανουμε να νιώσει 20 χρ,,,,,,,
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Re: re illi......

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
    Κέρνα τον ενα Κ9 1000 τον άνθρωπο ρε Μήτσε να ξαναγινει 25 χρονών :rotflmao:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    φερτον για κανα τσιπουρο να τον κανουμε να νιώσει 20 χρ,,,,,,,
    Βρε! Θα τον καταστρέψετε τον άνθρωπο εσείς οι δυο!! :rotflmao:

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αφού είχε 10 χρόνια να οδηγήσει μοτο και πια είναι 56 χρονών δε νομίζω να πρέπει να πάρει δίκυκλο...Περισσότερο κινητό εμπόδιο θα'ναι για τους άλλους.Άσε που άλλο να πέσεις στα 30 άλλο στα 50+.

πραγματικά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου!
    ποιος είσαι εσύ (εγώ/αυτός/ΕΜΕΙΣ τέλος πάντων) που θα ''στερήσεις'' από έναν άνθρωπο το δικαίωμα να κάνει κάτι που του αρέσει! πόσο μάλλον από έναν άνθρωπο που ούτε γέρος είναι (56 ετών) και πού τώρα πια μπορεί (συνταξιούχος γαρ= επιπλέον ελεύθερος χρόνος) να κάνει πράγματα που στερήθηκε χρόνια (ίσως και χωρίς να το θέλει πραγματικά)!
    με μόνο ''επιχείρημα'' ότι θα είναι ''εμπόδιο'' για σένα (εμένα/ΕΜΑΣ)!!!!

και ούτε θέλω να ακούσω για την ''επικινδυνότητα'' της ''τρίτης ηλικίας'' (που ούτως ή άλλως δεν ανήκει κατ'εμέ ο εν λόγο κύριος).....

το κατά πόσο είναι ''σώφρον'' να καβαλήσει μοτοσυκλέτα στην ''ηλικία'' του μάλλον το ξέρει καλύτερα ο ίδιος! και θέλω να πιστεύω ότι έχει συναίσθηση των κινδύνων που έρχονται μαζί με την μηχανή!
    αλλά ακόμα και αν δεχθούμε το επιχείρημα ότι θα αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο/εμπόδιο ως κάτοχος οχήματος...πιο επικίνδυνος και μεγαλύτερο εμπόδιο για τους άλλους (εσένα/εμένα/ΕΜΑΣ) θα ήταν με ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!

για βάλε για λίγο τον εαυτό σου στην θέση του!
    εγώ βλέπω την λάμψη στα μάτια του πατέρα μου (παλιός μοτοσ/της) κάθε φορά που σκαλίζω την μηχανή και μου κάνει παρέα και καταλαβαίνω ότι μέσα του θα ήθελε να μου αρπάξει το κλειδί και να σηκωθεί να φύγει, άλλα βλέπω και την θλίψη στο πρόσωπό του μιας και το σώμα του (λόγο προχωρημένης ηλικίας..80ρισε ο κυρ Χρήστος πια) δεν του το επιτρέπει....και δεν είναι ωραίο θέαμα ρε φίλε δεν είναι....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    παρτε κανα AX-1 η κανενα παλιο XT benneton

η κανα DTaki ολα super!
    Accipere quam facere praestat injuriam

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Έτσι λέω κι εγώ, να μην πάρει αλλά γι'αυτό ποστάρω εδώ
    να μου πείτε κι εσείς μια γνώμη... Όλες οι γνώμες σας είναι δεκτές!
    αν δεν συντρέχουν λόγοι υγείας που τον καθιστούν ανίκανο να χειριστεί οχήματα ( δεν βλέπω γιατί να μην πάρει...
    ο δικό σου φόβος δεν αποτελεί επιχείρημα (όσο δεν αποτελούσε και ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ για να πάρεις ΕΣΥ μηχανή.. )

ενημέρωσε τον για τους κινδύνους ( αν θεωρείς ότι δεν τους έχει καταλάβει ή ''ξεχάσει''), φρόντισε (όσο περνάει το χέρι σου) να φορά εξοπλισμό και ότι αποφασίσει εκείνος! απλά...
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της george72
    56 ετών ειναι ο ανθρωπος, δεν ειναι 90 ουτε 100, και αφου εχει σχετικη εμπειρια στπ χωρο του δικυκλου ανετα μπορει να κουμανταρει απο gsxr μεχρι sachs.....

καθημερινα βλεπουμε ολοι μας στην κινηση μεσα στην πολη, μεσηλικες σε μοτοσυκλετες, και σε πολλες περιπτωσεις καλοδιατηρημενες, κλασικες και ομορφες!

κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει θεμα...
    ανετα μπορει ο φιλτατος πατερας σου να χαρει τον μοτοσυκλετισμο...

ενα κρανακι παρτου καλο, και ενα μπουφανακι δερματινο, και θα ειναι κυριλε....

τωρα ως προς το θεμα της μηχανης, αρκεσου σε μερικες συμβουλες και αστον να διαλεξει μονος του το τι του ταιριαζει, και το τι γουσταρει....

http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

ποιος είσαι εσύ (εγώ/αυτός/ΕΜΕΙΣ τέλος πάντων) που θα ''στερήσεις'' από έναν άνθρωπο το δικαίωμα να κάνει κάτι που του αρέσει! πόσο μάλλον από έναν άνθρωπο που ούτε γέρος είναι (56 ετών) και πού τώρα πια μπορεί (συνταξιούχος γαρ= επιπλέον ελεύθερος χρόνος) να κάνει πράγματα που στερήθηκε χρόνια (ίσως και χωρίς να το θέλει πραγματικά)!

και ούτε θέλω να ακούσω για την ''επικινδυνότητα'' της ''τρίτης ηλικίας'' (που ούτως ή άλλως δεν ανήκει κατ'εμέ ο εν λόγο κύριος).....

το κατά πόσο είναι ''σώφρον'' να καβαλήσει μοτοσυκλέτα στην ''ηλικία'' του μάλλον το ξέρει καλύτερα ο ίδιος! και θέλω να πιστεύω ότι έχει συναίσθηση των κινδύνων που έρχονται μαζί με την μηχανή!
    αλλά ακόμα και αν δεχθούμε το επιχείρημα ότι θα αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο/εμπόδιο ως κάτοχος οχήματος...πιο επικίνδυνος και μεγαλύτερο εμπόδιο για τους άλλους (εσένα/εμένα/ΕΜΑΣ) θα ήταν με ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!

εγώ βλέπω την λάμψη στα μάτια του πατέρα μου (παλιός μοτοσ/της) κάθε φορά που σκαλίζω την μηχανή και μου κάνει παρέα και καταλαβαίνω ότι μέσα του θα ήθελε να μου αρπάξει το κλειδί και να σηκωθεί να φύγει, άλλα βλέπω και την θλίψη στο πρόσωπό του μιας και το σώμα του (λόγο προχωρημένης ηλικίας..80ρισε ο κυρ Χρήστος πια) δεν του το επιτρέπει....και δεν είναι ωραίο θέαμα ρε φίλε δεν είναι....

+10000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

Ο Elle ζήτησε τη γνώμη μας και γω έγραψα τη δική μου(την οποία ασπάζεται κιόλας,κοίτα απάντησή του).
    Ούτε στερώ τίποτα από κανένα.Οπότε όλο αυτό που έγραψες μάλλον άσχετο είναι.
    Πάντως ο χρόνος είναι αμείλικτος με όλους,κανείς δε τον νικάει.

Ο Elle ζήτησε τη γνώμη μας και γω έγραψα τη δική μου(την οποία ασπάζεται κιόλας,κοίτα απάντησή του).
    Ούτε στερώ τίποτα από κανένα.Οπότε όλο αυτό που έγραψες μάλλον άσχετο είναι.
    Πάντως ο χρόνος είναι αμείλικτος με όλους,κανείς δε τον νικάει.
    Απλά τα 56 δεν είναι και τόσα πολλά βρε φίλε Τόλη
    Εγώ θα ήμουν υπέρ αν βέβαια ο άνθρωπος είναι εντάξει στην υγεία του και αμφιβάλω αν θα αποτελούσε κίνδυνο...κ όπως είπε και ο Div μεγαλύτερος κίνδυνος είναι με 4ροδο κουτί ο οποιοςδηποτε όχι μόνο ο Κυρ-elle :P

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ψάχνω δάσκαλο για μοτοσυκλέτα.
    από dog80 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2015, 09:12
  2. ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ Γ' ΡΑΙΧ ΚΛΠ...
    από AUFGEBRACHT στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2010, 11:49
  3. μοτοσυκλέτα για ψηλούς
    από hamilton στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2007, 13:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ