PDA

View Full Version : OGK FF4 Venom

mats8282
30/12/2008, 11:25
Το εχει κανενας να μου πει εντυπωσεις;Μου το συστησε φιλος(μηχανικος) για πολυ καλο κρανος και αλλοι 2 που το αγορασαν,μετα την συσταση του πρωτου,εχουν μεινει πολυ ευχαριστημενοι.Το θελω για την κοπελια :D

Ευχαριστω :)

151282

pilotos_xtreme
30/12/2008, 11:35
εχς ακριβως αυτο στη φοτο. αρκετα καλο κρανος,δε κουναει στα πολλα ,εφαρμοζει ωραια και ειναι αρκετα αεροδυναμικο. ειμαι ευχαριστημενος αρκετα,αξιζει τα λεφτα του.
το μονο κακο ειναι οτι η ζελατινα δε κλεινει ερμητικα και ισως περναει λιγος αερας αλλα δεν ειναι ενοχλητικο. ενοχλητικος ειναι ο αερας διοτι το κρανος εχει αυτια και σε μεγαλες ταχυτητες σε κουραζει λιγο .
απο ποιοτητα τωρα ειναι σημειο αντιλεγομενο.εμενα δε μου χει παρουσιασει τπτ αλλα σε καποια αλλα παιδια οι αεραγωγοι πανω επαιζαν μετα απο καποια χιλιομετρα.

ελπιζω να σε βοηθησα

the who
30/12/2008, 12:15
Κωστα ριξε μια ματια στα HJC που φερνει η colori.Πολυ καλο κρανος για τα λεφτα του και δοκιμασμενο.:wave2:

mats8282
30/12/2008, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Κωστα ριξε μια ματια στα HJC που φερνει η colori.Πολυ καλο κρανος για τα λεφτα του και δοκιμασμενο.:wave2:

To FF4 ακριβως οπως στην φωτο θα μου παει 300Ε,για HJC τι ποσο μιλαμε και τι κατηγορια/επιπεδο κρανους;Συγκεκριμενο μοντελο για να ψαξω μηπως εχεις να προτεινεις;

JAD
30/12/2008, 14:06
Και εγώ το ίδιο έχω. Θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ σταθερό, πολύ καλή εφαρμογή και εξαιρετικός εξαερισμός. Αυτό βέβαια έχει και το μειονέκτημα του θορύβου αλλά δεν είναι κάτι που δεν λύνεται με ένα ζευγάρι ωτοασπίδες. Από ποιότητα προσωπικά είμαι πολύ ευχασιστημένος, δεν παρουσίασε ποτέ τίποτα.
Επι τη ευκαιρία πουλάω ένα ίδιο, δεν νομίζω να κάνει στην κοπέλα σου αφού είναι Large....αλλά αν θες, δες το εδώ:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=71503

Καλή χρονιά, πάντα με υγεία!!:beer: :beer: :beer:

the who
30/12/2008, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
To FF4 ακριβως οπως στην φωτο θα μου παει 300Ε,για HJC τι ποσο μιλαμε και τι κατηγορια/επιπεδο κρανους;Συγκεκριμενο μοντελο για να ψαξω μηπως εχεις να προτεινεις;

Μπες στο σαιτ της κολορι να δεις.Το δικο μου το εχω εναμιση? χρονο και ειναι μια χαρα.Δεν ειναι αραι σοει κλπ αλλα ειναι αξιοπρεπεστατο.Τιμες παιζουνε απο 180-350 νομιζω.

mats8282
30/12/2008, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από JAD
Και εγώ το ίδιο έχω. Θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ σταθερό, πολύ καλή εφαρμογή και εξαιρετικός εξαερισμός. Αυτό βέβαια έχει και το μειονέκτημα του θορύβου αλλά δεν είναι κάτι που δεν λύνεται με ένα ζευγάρι ωτοασπίδες. Από ποιότητα προσωπικά είμαι πολύ ευχασιστημένος, δεν παρουσίασε ποτέ τίποτα.
Επι τη ευκαιρία πουλάω ένα ίδιο, δεν νομίζω να κάνει στην κοπέλα σου αφού είναι Large....αλλά αν θες, δες το εδώ:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=71503

Καλή χρονιά, πάντα με υγεία!!:beer: :beer: :beer:

Οχι φιλε δεν της κανει....Ευτυχως :lol:

Χρονια πολλα και σε εσενα,ευχαριστω για τις πληροφοριες :beer:

Χρηστο θα το κοιταξω ρε φιλε,αν και μου φαινεται παρα πολυ καλη περιπτωση το FF4 :wave2:

kyko
30/12/2008, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
φιλε πουλαω το δικο μου HJC FS 10 CARBON NO S.μπες στις αγγελιες να το δεις.ειναι super!!!;) ;) ;)