Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: OGK FF4 Venom

OGK FF4 Venom

Το εχει κανενας να μου πει εντυπωσεις;Μου το συστησε φιλος(μηχανικος) για πολυ καλο κρανος και αλλοι 2 που το αγορασαν,μετα την συσταση του πρωτου,εχουν μεινει πολυ ευχαριστημενοι.Το θελω για την κοπελια

Ευχαριστω

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	eff4venom_01.jpg 
Προβολές:	205 
Μέγεθος:	97,2 KB 
ID:	151282

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    εχς ακριβως αυτο στη φοτο. αρκετα καλο κρανος,δε κουναει στα πολλα ,εφαρμοζει ωραια και ειναι αρκετα αεροδυναμικο. ειμαι ευχαριστημενος αρκετα,αξιζει τα λεφτα του.
    το μονο κακο ειναι οτι η ζελατινα δε κλεινει ερμητικα και ισως περναει λιγος αερας αλλα δεν ειναι ενοχλητικο. ενοχλητικος ειναι ο αερας διοτι το κρανος εχει αυτια και σε μεγαλες ταχυτητες σε κουραζει λιγο .
    απο ποιοτητα τωρα ειναι σημειο αντιλεγομενο.εμενα δε μου χει παρουσιασει τπτ αλλα σε καποια αλλα παιδια οι αεραγωγοι πανω επαιζαν μετα απο καποια χιλιομετρα.

ελπιζω να σε βοηθησα
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Κωστα ριξε μια ματια στα HJC που φερνει η colori.Πολυ καλο κρανος για τα λεφτα του και δοκιμασμενο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Κωστα ριξε μια ματια στα HJC που φερνει η colori.Πολυ καλο κρανος για τα λεφτα του και δοκιμασμενο.
    To FF4 ακριβως οπως στην φωτο θα μου παει 300Ε,για HJC τι ποσο μιλαμε και τι κατηγορια/επιπεδο κρανους;Συγκεκριμενο μοντελο για να ψαξω μηπως εχεις να προτεινεις;

Ρακόμελος...... Το avatar του/της JAD
    Και εγώ το ίδιο έχω. Θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ σταθερό, πολύ καλή εφαρμογή και εξαιρετικός εξαερισμός. Αυτό βέβαια έχει και το μειονέκτημα του θορύβου αλλά δεν είναι κάτι που δεν λύνεται με ένα ζευγάρι ωτοασπίδες. Από ποιότητα προσωπικά είμαι πολύ ευχασιστημένος, δεν παρουσίασε ποτέ τίποτα.
    Επι τη ευκαιρία πουλάω ένα ίδιο, δεν νομίζω να κάνει στην κοπέλα σου αφού είναι Large....αλλά αν θες, δες το εδώ:

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=71503

Καλή χρονιά, πάντα με υγεία!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    To FF4 ακριβως οπως στην φωτο θα μου παει 300Ε,για HJC τι ποσο μιλαμε και τι κατηγορια/επιπεδο κρανους;Συγκεκριμενο μοντελο για να ψαξω μηπως εχεις να προτεινεις;
    Μπες στο σαιτ της κολορι να δεις.Το δικο μου το εχω εναμιση? χρονο και ειναι μια χαρα.Δεν ειναι αραι σοει κλπ αλλα ειναι αξιοπρεπεστατο.Τιμες παιζουνε απο 180-350 νομιζω.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από JAD
    Και εγώ το ίδιο έχω. Θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ σταθερό, πολύ καλή εφαρμογή και εξαιρετικός εξαερισμός. Αυτό βέβαια έχει και το μειονέκτημα του θορύβου αλλά δεν είναι κάτι που δεν λύνεται με ένα ζευγάρι ωτοασπίδες. Από ποιότητα προσωπικά είμαι πολύ ευχασιστημένος, δεν παρουσίασε ποτέ τίποτα.
    Επι τη ευκαιρία πουλάω ένα ίδιο, δεν νομίζω να κάνει στην κοπέλα σου αφού είναι Large....αλλά αν θες, δες το εδώ:

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=71503

Καλή χρονιά, πάντα με υγεία!!
    Οχι φιλε δεν της κανει....Ευτυχως

Χρονια πολλα και σε εσενα,ευχαριστω για τις πληροφοριες

Χρηστο θα το κοιταξω ρε φιλε,αν και μου φαινεται παρα πολυ καλη περιπτωση το FF4

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    φιλε πουλαω το δικο μου HJC FS 10 CARBON NO S.μπες στις αγγελιες να το δεις.ειναι super!!!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF