View Full Version : Δολοφονική εγκατάλειψη
makis206
29/01/2009, 08:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Κάποιο νεότερο από το κοριτσάκι?:smilea:
Μόλις πριν λίγο έμαθα το ευχάριστο αφού η οικογένεια της μικρής βρίσκεται στο Ηράκλειο οπότε η πληροφόρηση γίνεται αυτομάτως πιο περιορισμένη.. πάει ήδη καλύτερα λοιπόν, έχει ανοίξει τα ματάκια της κι όλοι είναι πιο αισιόδοξοι πια. Για ότι νεότερο εδώ θα είμαι εγώ :winka:
:beer:
XJR_Billy
29/01/2009, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μόλις πριν λίγο έμαθα το ευχάριστο αφού η οικογένεια της μικρής βρίσκεται στο Ηράκλειο οπότε η πληροφόρηση γίνεται αυτομάτως πιο περιορισμένη.. πάει ήδη καλύτερα λοιπόν, έχει ανοίξει τα ματάκια του κι όλοι είναι πιο αισιόδοξοι πια. Για ότι νεότερο εδώ θα είμαι εγώ :winka:
:sun: :sun: :sun: :sun: :) :beer: :beer:
μπραβο!!οτι καλυτερο!!γενναιο το κοριτσακι!
sergiosm
02/02/2009, 18:26
κανά νέο ;;;
makis206
03/02/2009, 02:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
κανά νέο ;;;
Kι ότι που ετοιμαζόμουνα να γράψω τα νεότερα.
Το κοριτσάκι πάει αρκετά καλύτερα, υποστηρίζεται ακόμα από μηχανήματα βέβαια όμως η ζυγαριά με τις ελπίδες βαραίνει συνεχώς ! Απ'ότι έμαθα πονάει στο δεξί του πόδι και δεν μπορεί ακόμα να το κουνήσει με άνεση και κάτι που θα ακουστεί τραγικό όμως ήταν αναγκαίο, έχει αφαιρεθεί κομμάτι απ'το κεφαλάκι του και θα τοποθετηθεί ξανά μόλις ξεπριστεί ο εγκέφαλος (έτσι ακριβώς μου το είπαν) παρόλα αυτά μιλάει κανονικά, αντιλαμβάνεται, γνωρίζει τους ανθρώπους του κι απ'ότι έμαθα τους παρηγορεί κιόλας μόλις πέσει στην αντίληψή του ότι υπάρχει στεναχώρια στο δωμάτιο ! Δάκρυσα όταν το άκουσα..
Έχουμε και update στην κατάθεση του μάρτυρα... το αυτοκίνητο που χτύπησε το κοριτσάκι ΔΕΝ συνέχισε την πορεία του χωρίς ο οδηγός να έχει αντιληφθεί το χτύπημα στο κοριτσάκι.. σταμάτησε και έκανε και όπισθεν πριν συνεχίσει το δρόμο του...:sad:
Δεν ξέρω άλλες λεπτομέρειες..
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
[B]Kι ότι που ετοιμαζόμουνα να γράψω τα νεότερα.
Το κοριτσάκι πάει αρκετά καλύτερα, υποστηρίζεται ακόμα από μηχανήματα βέβαια όμως η ζυγαριά με τις ελπίδες βαραίνει συνεχώς ! Απ'ότι έμαθα πονάει στο δεξί του πόδι και δεν μπορεί ακόμα να το κουνήσει με άνεση και κάτι που θα ακουστεί τραγικό όμως ήταν αναγκαίο, έχει αφαιρεθεί κομμάτι απ'το κεφαλάκι του και θα τοποθετηθεί ξανά μόλις ξεπριστεί ο εγκέφαλος (έτσι ακριβώς μου το είπαν) παρόλα αυτά μιλάει κανονικά, αντιλαμβάνεται, γνωρίζει τους ανθρώπους του κι απ'ότι έμαθα τους παρηγορεί κιόλας μόλις πέσει στην αντίληψή του ότι υπάρχει στεναχώρια στο δωμάτιο ! Δάκρυσα όταν το άκουσα..
:sun: :sun: :sun:
Έχουμε και update στην κατάθεση του μάρτυρα... το αυτοκίνητο που χτύπησε το κοριτσάκι ΔΕΝ συνέχισε την πορεία του χωρίς ο οδηγός να έχει αντιληφθεί το χτύπημα στο κοριτσάκι.. σταμάτησε και έκανε και όπισθεν πριν συνεχίσει το δρόμο του...:sad:
:a015: :a016: :a016: :a015:
sergiosm
03/02/2009, 03:40
και κάτι που θα ακουστεί τραγικό όμως ήταν αναγκαίο, έχει αφαιρεθεί κομμάτι απ'το κεφαλάκι του και θα τοποθετηθεί ξανά μόλις ξεπριστεί ο εγκέφαλος (έτσι ακριβώς μου το είπαν)
Τραγικό ;;
μάλλον εντυπωσιακό θα πρέπει να χαρακτηριστεί για τις ικανότητες των γιατρών και την πρόοδο της ιατρικής επιστήμης.
XJR_Billy
03/02/2009, 03:59
Πολύ ευχάριστα νέα παιδιά !!:) :beer: :beer: :beer:
Αφού έχει ξεφύγει τον κλινικό κίνδυνο, είθε όλα να πάνε καλά.:)
Παρηγορεί και τους γύρω της ενώ υποφέρει...
Γενναία ψυχή !!
Το σκουλήκι που την παράτησε θα πληρώσει με τον ένα ή άλλο τρόπο...:smokin:
makis206
03/02/2009, 04:15
Τραγικό ;;
μάλλον εντυπωσιακό θα πρέπει να χαρακτηριστεί για τις ικανότητες των γιατρών και την πρόοδο της ιατρικής επιστήμης.
Σωστό κι αυτό ! Απλώς ακούγεται "κάπως" όταν πρόκειται για ένα τόσο μικρό παιδάκι.
Τραγικό ;;
Off topic
Επειδή αναφερθηκε η προοδος της ιατρικης επιστημης, να αναφερω εδω κατι που ειχα δει χρονια πριν σε ντοκυμαντερ και με αρκετο ψαξιμο το βρηκα και το παραθετω εδω!
Η αφαιρεση κομματιου απο το κρανιο χρονολογειται με δεδομενα (και οχι θεωριες) απο τον Ιπποκράτη πριν 2.500 χρονια!
Αν παμε ακομη παλαιοτερα χρησιμοποιοταν απο φυλες (και στις 5 ηπείρους) για τον διωγμο κακων πνευματων που δημιουργουσαν αυτους τους πονοκεφαλους! Η αφαιρεση γινοταν με μαχαιρια που πριονιζαν το κρανιο (συνήθως) σε σχεδιο τριγωνου
Τα αποτελεσματα ηταν παντα θεαματικα αφου η ανακουφιση ηταν αμεση!
Διαβαστε αυτο το μικρο κειμενο και αν θελετε περισσοτερη πληροφορηση, θα βρειτε στο παρακατω λινκ μια γυναικα που το εκανε στον εαυτο της με ιατρικο τροχό και ειχε πληρη επιτυχια!
Trepanation -- the removal of a piece of bone from the skull -- has not always been so unpopular. In fact, it is believed to have been man's earliest surgical intervention on the head, and trepanned skulls have been found on all five continents, some dating back 10,000 years. As a tribal custom it is still practiced in parts of Africa, most famously by the Kissi people of Kenya.
Though anthropologists believe it was traditionally used to expel evil spirits, even from ancient times trepanation has been performed to treat a variety of more tangible conditions, from headaches to insanity. As mankind learned to work stone and metals, it also became a means of treating depressed skulls caused, for example, by weapons. As a medical procedure, it was first described almost 2,500 years ago by "The Father of Medicine," Hippocrates himself.
http://search.japantimes.co.jp/cgi-bin/fl20011111a1.html
sergiosm
10/02/2009, 14:08
κανά νέο;;
DrIoannis
10/02/2009, 16:30
Από πληροφορίες που έχω μάλλον τον έχουν πιάσει.Για την υγεία του παιδιού που είναι και το πιο σημαντικό πιστεύω να μάθω αύριο.
XJR_Billy
10/02/2009, 16:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Από πληροφορίες που έχω μάλλον τον έχουν πιάσει.Για την υγεία του παιδιού που είναι και το πιο σημαντικό πιστεύω να μάθω αύριο.
Θα περιμένουμε νέα σου αδερφέ !:beer: :beer:
makis206
10/02/2009, 18:13
Θα ρωτήσω κι εγώ τον συνάδελφο μήπως έχει κάτι νεότερο και θα σας πω, γιατρέ τον οδηγό όντως τον έχουν βρει :winka:
XJR_Billy
23/02/2009, 06:09
Μάκη....
Κανά νεότερο από το κοριτσάκι φίλε?? :wave2:
makis206
23/02/2009, 06:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Μάκη....
Κανά νεότερο από το κοριτσάκι φίλε?? :wave2:
Απουσιάζει κι ο συνάδελφος σήμερα και δεν μπορώ να τον ρωτήσω, την προηγούμενη εβδομάδα που τον ρώτησα πάντως μου είπε πως έχει φύγει όλη η οικογένεια στο Ηράκλειο που βρίσκεται και η μικρή κι έτσι δεν έχει κάτι νεότερο να μου πει, υποθέτει πως η κατάσταση παραμένει στάσιμη μιας και πιστεύει πως αν είχε αλλάξει κάτι θα το είχε μάθει.. από αύριο μεθαύριο που θα τον δω θα ρωτήσω πάλι και θα σας πω, εννοείται πως και για οτιδήποτε νεότερο αυτό το θρεντ θα είναι το πρώτο που θα ενημερωθεί από μεριά μου Βασίλη !:winka:
XJR_Billy
23/02/2009, 06:36
:beer: :beer: :beer: :wave2:
makis206
23/02/2009, 08:44
Μόλις μάθαμε κατιτίς, ευχάριστα Βασίλη !:p
Η πιτσιρίκα πηγαίνει πολύ καλύτερα, έχει ήδη αρχίσει να περπατάει αν και με αργά βήματα μέχρι στιγμής, στα δυσσάρεστα ότι δεν βλέπει ακόμα πολύ καθαρά αν και πιστεύω ότι κάθε μέρα θα πηγαίνει και καλύτερα πλέον, εκκρεμεί και η εγχείρηση στο κεφαλάκι της μιας και πρέπει να συμπληρωθούν 3 μήνες απ'την ημερομηνία που έγινε η αφαίρεση του τμήματος..κουράγιο και δύναμη να της ευχηθώ που είμαι σίγουρος πως την έχει, μας το έχει αποδείξει..! :)
Για ότι νεότερο ξέρετε :beer:
XJR_Billy
23/02/2009, 08:46
ΜΠΡΑΒΟ στη δυνατή ψυχή.
Καλή ανάρρωση στη γενναία κουκλίτσα !!!:sun: :sun: :beer:
μπραβο!!!!ναναι καλα και να πηγαινει καλυτερα!!
castoras
23/02/2009, 14:00
Μπράβο κοριτσάκι μου!!!:sun: :sun: :sun:
sergiosm
27/02/2009, 13:04
makis206
10/03/2009, 04:06
Ευχάριστα updates !
Η οικογένεια μαζί με το κοριτσάκι επέστρεψαν πριν μερικές μέρες στο σπίτι τους στα Χανιά, η μικρούλα βγαίνει πλέον έξω και παίζει με τα υπόλοιπα παιδάκια αν και με ιδιαίτερη προσοχή από τους γονείς της αφού έχει ακόμα τις γάζες στο κεφάλι και θα τις έχει μέχρι την επόμενη εγχείρηση, το σίγουρο είναι πως πέρασε τον κίνδυνο, χαμογελάει, μιλάει, και συνεχίζει ακάθεκτη να συγκινεί τον κόσμο που περιμένει πως και πως να μάθει νέα της !!
Μέσα στα στραβά κι ανάποδα μπορούν να υπάρξουν και μεγάλες χαρές τελικά..!:)
Άντε ρεμάλια μοτοσυκλετιστές, σας την έφτιαξα τη μέρα πάλι !:beer: :beer:
project.breeze
10/03/2009, 04:42
Ευχάριστα updates !
Η οικογένεια μαζί με το κοριτσάκι επέστρεψαν πριν μερικές μέρες στο σπίτι τους στα Χανιά, η μικρούλα βγαίνει πλέον έξω και παίζει με τα υπόλοιπα παιδάκια αν και με ιδιαίτερη προσοχή από τους γονείς της αφού έχει ακόμα τις γάζες στο κεφάλι και θα τις έχει μέχρι την επόμενη εγχείρηση, το σίγουρο είναι πως πέρασε τον κίνδυνο, χαμογελάει, μιλάει, και συνεχίζει ακάθεκτη να συγκινεί τον κόσμο που περιμένει πως και πως να μάθει νέα της !!
:beer: :beer: :beer:
:a09: :a54: :a54: :a25: :a25: :a25:
Αυτά είναι νέα.
Μάκη είχε μαυρίσει η ψυχή μου ρε φίλε όταν είχα διαβάσει για το συμβάν.
Να 'σαι καλά για τα ευχάριστα νέα που έγραψες.
XJR_Billy
10/03/2009, 04:56
Ευχάριστα updates !
:a08: :a08:
Είσαι πρώτος φιλαράκι!!!:a10: :a013:
makis206
10/03/2009, 05:14
Καλά να είμαστε παλίκαροι να ακούσουμε και τα υπόλοιπα τα όμορφα, προσωπικά με έχει συγκινήσει απίστευτα αυτή η ιστορία και βλέπω ένα τόσο δα κοριτσάκι να δίνει μαθήματα ζωής σε αρκετούς δύσπιστους ανθρώπους, παίδες όσο υπάρχει θέληση και δύναμη ψυχής υπάρχει και ελπίδα, κι όσο υπάρχει και ελπίδα όλα μα όλα είναι εφικτά σ'αυτή τη ζωή !
Προσωπικά υποκλίνομαι σ'αυτή την ψυχούλα που έβαλε ένα τεράστιο Χ σε όλα αυτά τα δυσσάρεστα που ακούγονταν εδώ γύρω στην αρχή και μάλιστα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, πλέον είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά μέχρι το τέλος αυτής της περιπέτειας και θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτός που θα έχει την τιμή να σας τα μεταφέρει !
:beer: :sun: :sun: :beer:
sergiosm
10/03/2009, 06:32
Μπράβο στη μικρή
:a23: :a23: :a23:
:sun: :sun: :sun: :sun:
Υ.Γ. makis να σαι καλά για την ενημέρωση
devil's animal
10/03/2009, 06:55
Ευχάριστα updates !
ΜΠΡΑΒΟ ρπμ....ΜΠΡΑΒΟ!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
TOLISTOLAROS
10/03/2009, 08:14
Μια χαρά!!
Για το ζώο που την παράτησε κανα νέο;
μπραβο!!!νακουμε και ευχαριστα νεα ντε!!
makis206
10/03/2009, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Για το ζώο που την παράτησε κανα νέο;
Έχουν διασταυρωθεί όλα τα στοιχεία που είχε η αστυνομία και του έχουν απαγγελθεί κανονικά όλες οι κατηγορίες που τον βαραίνουν, από εκεί και μετά δεν γνωρίζω κάτι νεότερο, υποθέτω όμως πως περιμένουν το δικαστήριο για την απόφαση.
:sun: :beer: :beer: :beer: :beer:
sergiosm
10/03/2009, 16:10
Έχουν διασταυρωθεί όλα τα στοιχεία που είχε η αστυνομία και του έχουν απαγγελθεί κανονικά όλες οι κατηγορίες που τον βαραίνουν, από εκεί και μετά δεν γνωρίζω κάτι νεότερο, υποθέτω όμως πως περιμένουν το δικαστήριο για την απόφαση.
από κει και πέρα θα γίνουν δύο πράγματα:
1) το σίγουρο θα γίνει κάποια στιγμή το ποινικό και (αν δεν έχει κάνει καμιά χοντρή πατάτα η αστυνομία και έχει συλλάβει λάθος άτομο) τότε θα την φάει κανονικότατα και
2) προφανώς θα κάνει αγωγή η οικογένεια του κοριτσιού εναντίον της ασφαλιστικής για το ατύχημα και (προφανώς, εγώ πάντως θα το έκανα) και εναντίον του ίδιου προσωπικά για την εγκατάλειψη ώστε να πληρώνει μια ζωή.
Αυτά όμως θα πάρουν χρόνο,
αυτό που προέχει είναι να γίνει 100% καλά το κοριτσάκι και τα άλλα θα έρθουν στην ώρα τους
makis206
30/06/2009, 11:24
Ξεχάστηκε το θέμα όμως το βγάζω στην επιφάνεια για να πω τα ευχάριστα και να κλείσει εδώ, η μικρούλα έκανε την τελευταία εγχείρηση πριν λίγο καιρό και σήμερα έχει αναρρώσει πλήρως, ο συνάδελφος που μένει στη γειτονιά της μου είπε χαρακτηριστικά "την κοιτάς και νομίζεις ότι δεν συνέβει ποτέ το κακό", παίζει τρέχει γελάει, χαλάει τον κόσμο!
Τέλος παιδιά, το θαύμα έγινε με την κοριτσάρα !!
sergiosm
30/06/2009, 11:26
Ξεχάστηκε το θέμα όμως το βγάζω στην επιφάνεια για να πω τα ευχάριστα και να κλείσει εδώ, η μικρούλα έκανε την τελευταία εγχείρηση πριν λίγο καιρό και σήμερα έχει αναρρώσει πλήρως, ο συνάδελφος που μένει στη γειτονιά της μου είπε χαρακτηριστικά "την κοιτάς και νομίζεις ότι δεν συνέβει ποτέ το κακό", παίζει τρέχει γελάει, χαλάει τον κόσμο!
Τέλος παιδιά, το θαύμα έγινε με την κοριτσάρα !!
Αυτό είναι ...
Τώρα το μόνο που μένει είναι :a25: :a25: στον οδηγό.
XJR_Billy
30/06/2009, 11:26
Γεια σου ρε Μάκη με τα καλά νέα!!:beer: :beer: :beer:
Φτιάξε μας τη μέρα φίλε!!:) :)
Μπράβο στη μικρούλα!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
nassosxlvbros
30/06/2009, 11:28
:) :) :)
makis206
30/06/2009, 11:37
Ξέχασα κάτι πολύ σημαντικό, μου είπε ότι δεν φαίνεται το παραμικρό σημάδι στο προσωπάκι της που να μαρτυράει αυτά που πέρασε η μικρή!
Έλειπε καιρό ο συνάδελφος λόγω προβλήματος υγείας και δεν μπορούσα να μάθω από πουθενά για την πιτσιρίκα, σήμερα όμως με το που ήρθε δεν παράλειψα να ρωτήσω κι ευτυχώς όλα όσα άκουσα ήταν πιο συγκινητικά απ'όσο θα περίμενα ποτέ ν'ακούσω.. τι να πει κανείς ρε παιδιά, άμα θα τύχει να την δω ποτέ θα της δώσω μια τεράστια φιλάρα απ'όλους σας !
Πως ξεκίνησε και που κατέληξε ε ;:)
makis206
30/06/2009, 11:39
Τώρα το μόνο που μένει είναι :a25: :a25: στον οδηγό.
:a013:
alexxxcbr
30/06/2009, 11:57
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
DimChios
30/06/2009, 13:52
Μπραβο ρε Μακη! Πολυ χαρηκα ρε!
Αντε αυτη η κωλοχρονια να αρχισει να πηγαινει καλυτερα για ολους μας!
αστο δια πια, επιτέλους και μια πολύ ευχάριστη είδηση:) :) :beer: :beer:
όσο για το μ@@@@@@ο εύχομαι να σαπίσει στη φυλακή
notakos600
30/06/2009, 14:08
Πολύ χάρηκα Μάκη, το είχα παρακολουθήσει από την αρχή το θέμα.
Καλά να είναι το κοριτσάκι και περασμένα ξεχασμένα.