View Full Version : Δολοφονική εγκατάλειψη
Εχετλαίος
20/01/2009, 12:56
Αναδημοσιεύω απο διπλανό φόρουμ μοτοσυκλετισμού, αφορά στην πόλη των Χανίων και είναι ιδιαίτερα σοβαρό.(tdmhells.gr)
Λοιπον θα τα πω οσο ποιο ηρεμα μπορω...ειμαι και αυπνος απο εχτες...συμφωνα με το φιλο της τροχαιας και το πολυ κολλητο μηχανικο της alfa romeo..ψαχνουμε απο εχτες το βραδυ μεχρι και τωρα...ενα Alfa romeo 146 MΠΛΕ ΜΕ ΖΑΝΤΕΣ ΠΕΝΤΑΜΠΡΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟ ΦΛΑΣ ...Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΝΩ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 6 ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ..παρακαλω οσοι αναβατες κινουνται ειδικα με μηχανη και παρατηρησουν το παραπανω , τηλεφωνο στη τροχαια αμεσα , τωρα που ειναι φρεσκο ακομα!
o μαρτυρας τον κυνηγησε δυστυχως πεζος δε τον προλαβε...επρεπε να γυρισει στο παιδακι......
εγω εχω παει στο 70% των συνεργειων στο συνεταιρισμο βαφεων & φανοποιων ....και σε παμπολλα σημεια της πολης...το αμαξι ισως ειναι και καπου μεσα κρυμμενο!
devil's animal
20/01/2009, 12:57
πλακωθηκε η ψυχη μου.
:( :( :( :(
XJR_Billy
20/01/2009, 13:07
Εύχομαι να βρεθεί και να λυντζαριστεί αγρίως πριν φάει ισόβια....:mad: :mad:
Το κάθαρμα!!!
6 χρονών...................:sad: :sad:
dukeandthecity
20/01/2009, 13:07
πινακίδες δεν πήρε ο αυτόπτης ?
Ξέρουμε αν το αμάξι έχει πινακίδες και από ποιο νομό?
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ:mad: :( :(
makis206
20/01/2009, 13:30
Τι είπες τώρα ρε... δεν άκουσα τίποτα μέχρι στιγμής..6χρονών παιδάκι...:sad:
MitsosNaked
20/01/2009, 13:50
:mad:
Μακάρι να τον βρούνε οι συγγενείς πρίν τον βρεί η αστυνομία.....
project.breeze
20/01/2009, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
:mad:
Μακάρι να τον βρούνε οι συγγενείς πρίν τον βρεί η αστυνομία.....
Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις κι εγώ το ίδιο εύχομαι.Αλλά και η αστυνομία να τον βρει πρώτη θα καλοπεράσει στις φυλακές.Ουστ από δω,ζώα!:mad:
alximistis
20/01/2009, 15:27
Ας βρεθεί ο υποτιθέμενος άνθρωπος και τα υπόλοιπα βρίσκονται!
kalamaria
20/01/2009, 16:32
θα δω και εγω εδω στα Μαλια μηπως ειρθε απο εδω:D
catmaster
20/01/2009, 16:40
Ρίξτε και σύρμα στον κεντρικό διανομέα Alfa Romeo για τον τύπο του αυτοκινήτου με το συγκεκριμένο χρώμα ... πόσες μπλέ θα είναι κάτω ;;;
επίσης τσεκάρετε στο κεντρικό μήπως και ζητηθεί κανα συγκεκριμένο ανταλλακτικό από τον καργιόλη ....
:sick: να ξερνάς κουκιά με τους υπάνθρωπους ρπμ ...
makis206
20/01/2009, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Ρίξτε και σύρμα στον κεντρικό διανομέα Alfa Romeo για τον τύπο του αυτοκινήτου με το συγκεκριμένο χρώμα ... πόσες μπλέ θα είναι κάτω ;;;
επίσης τσεκάρετε στο κεντρικό μήπως και ζητηθεί κανα συγκεκριμένο ανταλλακτικό από τον καργιόλη ....
Αυτό υποθέτω ότι θα έχει ήδη γίνει απ'την τροχαία Άκη, ρώτησα και τον Εχετλαίο μήπως έμαθε κάτι νεότερο αλλά μέχρι πριν κάνα δίωρο που μιλήσαμε δεν..
Λογικά θα έχουν βρει ήδη τον κάτοχο του οχήματος, πρόκειται για ένα αρκετά σπάνιο αυτοκίνητο στα Χανιά με το συγκεκριμένο χρώμα, του πούστη.. εδώ βρίσκουν αυτούς που σπάνε τους καθρέπτες των σταθμευμένων..
Τώρα έχω στηθεί μπροστά στην τηλεόραση και βλέπω τα τοπικά δελτία ειδήσεων που μιλάνε για τους αγρότες, αν και μόλις αναφερθεί κάτι ενημερώνω.
catmaster
20/01/2009, 16:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αυτό υποθέτω ότι θα έχει ήδη γίνει απ'την τροχαία Άκη, ρώτησα και τον Εχετλαίο μήπως έμαθε κάτι νεότερο αλλά μέχρι πριν κάνα δίωρο που μιλήσαμε δεν..
Λογικά θα έχουν βρει ήδη τον κάτοχο του οχήματος, πρόκειται για ένα αρκετά σπάνιο αυτοκίνητο στα Χανιά με το συγκεκριμένο χρώμα, του πούστη.. εδώ βρίσκουν αυτούς που σπάνε τους καθρέπτες των σταθμευμένων..
Τώρα έχω στηθεί μπροστά στην τηλεόραση και βλέπω τα τοπικά δελτία ειδήσεων που μιλάνε για τους αγρότες, αν και μόλις αναφερθεί κάτι ενημερώνω.
ρε Μάκη πιάστε τα τηλέφωνα και γαμήστε τα κανάλια να το ανεβάσουν πρώτη είδηση στα τοπικά νέα .... δεν μπορεί κάποιος θα το είδε το αυτοκίνητο ....
:a26: :a016: :a016: :a016:
Να ενημερώσετε άμεσα και τα κατά τόπους Λιμεναρχεία .για έλεγχο των οχημάτων των ferry boat .Είναι συνηθισμένη τακτική αυτών που προκαλούν ατύχημα σε μικρές πόλεις ,να φεύγουν στην Αθήνα για επισκευή ,ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί .
Μακάρι να πιαστεί .
makis206
20/01/2009, 17:30
ρε Μάκη πιάστε τα τηλέφωνα και γαμήστε τα κανάλια να το ανεβάσουν πρώτη είδηση στα τοπικά νέα .... δεν μπορεί κάποιος θα το είδε το αυτοκίνητο ....
:a26: :a016: :a016: :a016:
Πολύ φοβάμαι ότι το αυτοκίνητο έχει κρυφτεί για τα καλά απ'τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν, σε κάποιο χωριό ίσως, κάπου. Το να το δει κάποιος από εμάς μάλλον απίθανο είναι, η τροχαία μέσω του αντιπροσώπου μπορεί εύκολα να βρει τον ιδιοκτήτη υποθέτω, από'κεί και μετά είναι θέμα χρόνου να βρεθεί κι ο ιδιοκτήτης, αν δεν έχει ήδη βρεθεί ή παραδοθεί δηλαδή..
makis206
20/01/2009, 17:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από kakto
Να ενημερώσετε άμεσα και τα κατά τόπους Λιμεναρχεία .για έλεγχο των οχημάτων των ferry boat .Είναι συνηθισμένη τακτική αυτών που προκαλούν ατύχημα σε μικρές πόλεις ,να φεύγουν στην Αθήνα για επισκευή ,ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί .
Μακάρι να πιαστεί .
Κι αυτό θα έχει κανονιστεί φαντάζομαι, ακόμα κι από χτες ανάλογα με την ώρα που σημειώθηκε το δυστύχημα.. λογικά πάντα, ακόμα και χτες να την κοπάναγε θα είχε πέσει σήμα στο καράβι και στο λιμεναρχείο του Πειραιά για τον εντοπισμό του..
DrIoannis
20/01/2009, 17:50
Δυστυχώς το συγκεκριμένο περιστατικό το έμαθα από πρώτο χέρι.Πραγματικά συγκλονίστηκα.Λυπάμαι πολύ.Προσωπικά πιστεύω ότι θα βρεθεί γιατί είμαστε μικρή σχετικά κοινωνία.
TOLISTOLAROS
20/01/2009, 18:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
ΤΟ ΦΛΑΣ ...
να του μπει ασάλιωτο μαζί με το
ΚΙΝΗΤΟ
εκεί που ξέρει...
:mad: :mad: :mad: :mad:
Κρίμα ρε γαμώτο...
Λοιπον θα τα πω οσο ποιο ηρεμα μπορω...ειμαι και αυπνος απο εχτες...συμφωνα με το φιλο της τροχαιας και το πολυ κολλητο μηχανικο της alfa romeo..ψαχνουμε απο εχτες το βραδυ μεχρι και τωρα...ενα Alfa romeo 146 MΠΛΕ ΜΕ ΖΑΝΤΕΣ ΠΕΝΤΑΜΠΡΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟ ΦΛΑΣ ...Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΝΩ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 6 ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ..παρακαλω οσοι αναβατες κινουνται ειδικα με μηχανη και παρατηρησουν το παραπανω , τηλεφωνο στη τροχαια αμεσα , τωρα που ειναι φρεσκο ακομα!
o μαρτυρας τον κυνηγησε δυστυχως πεζος δε τον προλαβε...επρεπε να γυρισει στο παιδακι......
σορυ παιδια το εχει βαλει και ο φιλος ο Στελιος εδω...δεν το ειδα
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=73522
και απο εδω !
http://www.fazerclub.gr/forumx/viewtopic.php?f=2&t=8100
το προωθησες ή μπορουμε να το προωθησουμε σε αλλα φορουμ?
[B]Ρίξτε και σύρμα στον κεντρικό διανομέα Alfa Romeo για τον τύπο του αυτοκινήτου με το συγκεκριμένο χρώμα ... πόσες μπλέ θα είναι κάτω ;;;
εχουμε παει φιλε μου ...εχουμε παει στα συνεργεια σε βαφεια φανοποιους συνεταιρισμους εχω ριξει σημα προσωπικα σε φιλους και γνωστους....!!!
τα μπλε ειναι παρα πολλα δυστυχως και δεν μπορεις να βγαλεις ακρη!
το φλας του επεσε στο δρομο...
Ζωα....κρεμασμα και ξυλο.....:yuck:
απο εχτες ψαχνω με το φιλο αρχιμηχανικο της alfa και ενα φιλο της τροχαιας......σε λιγο θα βγω εξω παλι για καμια βολτα με τη μηχανη...το βραδυ ...ειναι αλλιως...χε χε...χε και σε πετυχουμε!
:a37: Το μουνί της λάσπης.. Θα έχω και εγώ τα μάτια μου ανοιχτά Ηράκλειο..
makis206
21/01/2009, 07:54
Να κάνω μια διευκρίνηση γιατί μέχρι χτες το βράδυ άλλο κατάλαβα ενώ σήμερα ο τοπικός τύπος άλλα γράφει..κι επειδή φαντάζομαι πως δεν είμαι ο μόνος που κατάλαβε το ίδιο..
ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ, σε κρίσιμη βέβαια κατάσταση στην εντατική του γενικού νοσοκομείου Χανίων..ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ !
Η κατάστασή του δείχνει αρκετά δύσκολη.. η ελπίδα όμως ζει ακόμα..
152856
XJR_Billy
21/01/2009, 07:58
Μάκη δάκρυσα ρε φίλε!!!:beer: :beer:
Εύχομαι με όλη μου την καρδιά σ'αυτή την ψυχούλα...:)
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..:wave2:
makis206
21/01/2009, 08:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από jskf16
Σκοτωσε 6 χρονων παιδι!!!!!!
Γιάννη ρίξε μια ματιά στο άλλο θρεντ, έχω επισυνάψει το θέμα απ'τη σημερινή σελίδα των Χανιώτικων Νέων που μιλάει για (βαρύ μεν) τραυματισμό.
:beer:
makis206
21/01/2009, 08:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Μάκη δάκρυσα ρε φίλε!!!:beer: :beer:
Κι εγώ το ίδιο σήμερα το πρωί μόλις διάβασα την εφημερίδα στο ψιλικατζίδικο απέναντι Βασίλη, αν και ο κόσμος που ήταν εκεί μιλούσε για πολύ δύσκολη κατάσταση, προσωπικά κοιτάζω ψηλά κι εναποθέτω τις ελπίδες μου σε κάποιον που θα δει και θα κρίνει ποιο είναι το σωστό..
Εχετλαίος
21/01/2009, 08:17
Ας κάνουμε όλοι μια θετική/καλή σκέψη, σίγουρα θα το βοηθήσουμε.
liakaros
21/01/2009, 08:27
Γιάννη ρίξε μια ματιά στο άλλο θρεντ, έχω επισυνάψει το θέμα απ'τη σημερινή σελίδα των Χανιώτικων Νέων που μιλάει για (βαρύ μεν) τραυματισμό.
Ναι ρε σεις και μαλιστα παει και καπως καλυτερα ακουσα,μιας και απο το νοσοκομειο ηρθα μολις τωρα...
Παντως και εγω εχω το νου μου...και αν τυχει και συληφθει της πουτανας το κοπελι ευχομαι να αντιμετωπιστει σαν και να το σκοτωσε απ την δικαιοσυνη...
makis206
21/01/2009, 10:28
Ας κάνουμε όλοι μια θετική/καλή σκέψη, σίγουρα θα το βοηθήσουμε.
Μακάρι Στέλιο, ένας συνάδελφός μου μένει ακριβώς δίπλα στην οικογένεια του κοριτσιού, στο σημείο δηλαδή που έγινε το συμβάν. Θα έχει συνέχεια μαντάτα για το κοριτσάκι κι ότι μου λέει θα σας τα γράφω με τη σειρά μου.:)
Είναι τραγικό πάντως, η οικογένειά του ήρθε απ'την Αλβανία εδώ και πολύ καιρό κι ο πατέρας προσπαθούσε αρκετούς μήνες τώρα να φτιάξει τα χαρτιά να φέρει και την κορούλα του στα Χανιά, 2-3 μέρες πριν το ατύχημα ήρθε το κοριτσάκι.. όλα αυτά είναι περιττά αυτή τη στιγμή βέβαια, το τελευταίο μαντάτο αν και ξεκινούσε άσχημα είχε αισιόδοξη κατάληξη. "Κλινικά νεκρό..έχει είδη όμως αρχίσει να ξαναπαίρνει το χρώμα του κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τους γιατρούς".. ενδέχεται να φύγει για Ηράκλειο.. να πάνε όλα καλά γαμώτο.
ευχομαι ναναι καλα και να ξεπερασει ολους τους κινδυνους το αγγελουδι και γρηγορα να βγει απτην εντατικη...
Λοιπον ψαχνει πολυς κοσμος παιδια πολυς....αυτο ειναι καλο ..αλλα τιποτα..εχει δωθει στο τοπικο τυπο ..μπατσοι και με τα πολιτικα μηχανακια ψαχνουν ...και και..ασχετος κοσμος...απο εχτες και εγω ειμαι πανω σε μια μηχανη οσο μπορω....ψαχνουνε..ψαχνουμε!
ενα καλο ειναι οτι εχτες το βραδυ που δε το ηξερα λογω ισως συγκεχιμενεις πληροφοριας το κοριτσακι ειναι στην νευροχειρουργικη οι γιατροι πολεμουσαν ολο το βραδυ μεχρι το πρωι...εχουν καταφερει να το κρατησουν στη ζωη..αλλα ολα ακομα παιζονται..μακαρι η μικρη να ζησει!
....και μακαρι να μην τον βρουμε εμεις ποιο πρωτα απο τους μπατσους!
makis206
21/01/2009, 13:57
....και μακαρι να μην τον βρουμε εμεις ποιο πρωτα απο τους μπατσους!
Γιάννη καταλαβαίνω απόλυτα την οργή, έχετε κι εσείς οικογένειες όμως, σκεφτείτε το πριν βγείτε εκτός εαυτού..λέω εγώ τώρα, στην περίπτωση που βρεθεί μπροστά σας.. αν και ελπίζω να μη χρειαστεί να κάνετε εσείς τη δουλειά της αστυνομίας :winka:
sergiosm
21/01/2009, 16:06
Γιάννη καταλαβαίνω απόλυτα την οργή, έχετε κι εσείς οικογένειες όμως, σκεφτείτε το πριν βγείτε εκτός εαυτού..λέω εγώ τώρα, στην περίπτωση που βρεθεί μπροστά σας.. αν και ελπίζω να μη χρειαστεί να κάνετε εσείς τη δουλειά της αστυνομίας :winka:
+ 1
ΔΕΝ υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να την πληρώσετε εσείς για τον μ@λ@κ@
:wave2:
DimChios
22/01/2009, 03:36
σφιχτηκε η καρδια μου.... :sick:
πολυ κριμα..
τουλαχιστον ελπιζω ο μαρτυρας να προλαβε να δει απο τι ξεκιναει η πινακιδα για να καταλαβουν σε ποιο νομο ανηκει.. Επισης οι 146 (οπως κι αλλα μοντελα της alfa) εχουν χαρακτηριστικο πορτ μπαγκαζ (πλακε) αν ειναι το παλιο μοντελο..
Νταξει θα μου πειτε τωρα τι λες και τι ψαχνεις... Απλα το επισημανα
152953
makis206
22/01/2009, 10:18
Πληροφορίες λένε ότι το κοριτσάκι άνοιξε χτες τα ματάκια του και ζήτησε τη μαμά του.. μακάρι νά'ναι έγκυρες...
project.breeze
22/01/2009, 10:27
Πληροφορίες λένε ότι το κοριτσάκι άνοιξε χτες τα ματάκια του και ζήτησε τη μαμά του.. μακάρι νά'ναι έγκυρες...
:beer: :beer: :beer:
Να και μια καλή είδηση,ας ελπίσουμε να συνέλθει γρήγορα το κοριτσάκι και να θυμάται σαν μια κακή ανάμνηση όλο αυτό που έγινε...
Άμα μιλήσω με το θείο μου θα του το πω. Αν μπορεί κάποιος να βρει το alfa είναι σίγουρα αυτός αν το αυτοκίνητο κινείται Χανιά, Καστέλι, Θέρισο.
Κρίμα ρε γαμώτο. Τί σκατόκοσμος είναι αυτός;
XJR_Billy
22/01/2009, 10:39
:beer: :beer: Μακάρι φίλε, μακάρι!!:)
Το σκουλήκι δεν το βρήκαν ακόμα?:mad:
makis206
22/01/2009, 10:41
Το σκουλήκι δεν το βρήκαν ακόμα?:mad:
Αυτό απορώ κι εγώ, το χειρότερο είναι ότι δεν παραδόθηκε ακόμα από μόνος του..
Λετε να εχει καταλαβει τι εχει προκαλεσει?
Τις περισσοτερες φορες ως δικυκλιστης,οι τυποι που μιλανε στο τηλεφωνο,αν πανε να σε φανε και τους κορναρεις δεν σε παιρνουν αμεσα χαμπαρι...Κατι τετοιες ωρες λιγουρευομαι ενα οπλο paintball.
Κανα νεο απο το συμβαν;
Τον βρηκαν, η τελικα καταφερε να κρυψει το αμαξι;
makis206
22/01/2009, 11:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Κανα νεο απο το συμβαν;
Τον βρηκαν, η τελικα καταφερε να κρυψει το αμαξι;
Ότι νέο το λέμε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=73522) Μένιο :winka:
Εχετλαίος
22/01/2009, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
Κατι τετοιες ωρες λιγουρευομαι ενα οπλο paintball.
Εγώ ένα ΑΚ-47 :mad:
catmaster
22/01/2009, 11:23
Ότι νέο το λέμε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=73522) Μένιο :winka:
Τα 2 θέματα συγχωνεύθηκαν παιδιά ...
Πάντως μου κάνει εντύπωση διαβάζοντας ότι ξέρουμε από ποιο νομό είναι , το χρώμα και τον τύπο του αυτοκινήτου και 2 μέρες δεν έχουν βρει τον ιδιοκτήτη η συγγενικά πρόσωπα ....
:sad:
Τα 2 θέματα συγχωνεύθηκαν παιδιά ...
Πάντως μου κάνει εντύπωση διαβάζοντας ότι ξέρουμε από ποιο νομό είναι , το χρώμα και τον τύπο του αυτοκινήτου και 2 μέρες δεν έχουν βρει τον ιδιοκτήτη η συγγενικά πρόσωπα ....
:sad:
Ίσως εν τέλει το αυτοκίνητο να μην "ανήκε" στο νομό Χανίων.
Επίσης να ξέρετε ότι στη Κρήτη οι οικογένειες είναι τόσο δεμένες που νομίζω θα κάνουν το παν να προφυλάξουν το κακοποιό (για κακοποιό πρόκειται κατά την άποψη μου).
Αυτή η δημοσιότητα που πήρε το θέμα από τη μια βοηθάει, αλλά και από την άλλη συμφέρει τον δράστη ώστε πχ να κάψει το αυτοκίνητο του.
XJR_Billy
22/01/2009, 11:38
Ρε παιδιά, λέω εγώ τώρα...
Είναι τόσοι πια πολλοί οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου μοντέλου στην Κρήτη?
Και να κάψει πες το αμάξι ή να το ρίξει στη θάλασσα ή να το πιεί, ή ξέρω γω τι...
Θα βρεθεί.
Εγώ απορώ ακόμα πως δεν τον έχουν καρφώσει...
Γιατί που θα πάει να το φτιάξει, ή ν'αγοράσει ανταλλακτικό ή οτιδήποτε?
Όποιος τον βοηθήσει βέβαια θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για υπόθαλψη ή απόκρυψη εγκληματία που κατηγορείται για ανθρωποκτονία και εγκατάλειψη θύματος...
Για την αστυνομία είναι τόσο δύσκολο να ελέγξει τους ιδιοκτήτες του μοντέλου για ζημιές ή απώλεια? Γιατί αν κάποιος επικαλεστεί απώλεια, θεωρείται ύποπτος...
Τι να πω...:sad:
DimChios
22/01/2009, 11:40
Είναι τόσοι πια πολλοί οι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου μοντέλου στην Κρήτη?
Και να κάψει πες το αμάξι ή να το ρίξει στη θάλασσα ή να το πιεί, ή ξέρω γω τι...
Θα βρεθεί.
Εγώ απορώ ακόμα πως δεν τον έχουν καρφώσει...
Γιατί που θα πάει να το φτιάξει, ή ν'αγοράσει ανταλλακτικό ή οτιδήποτε?
Όποιος τον βοηθήσει βέβαια θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για υπόθαλψη ή απόκρυψη εγκληματία που κατηγορείται για ανθρωποκτονία και εγκατάλειψη θύματος...
Για την αστυνομία είναι τόσο δύσκολο να ελέγξει τους ιδιοκτήτες του μοντέλου για ζημιές ή απώλεια? Γιατί αν κάποιος επικαλεστεί απώλεια, θεωρείται ύποπτος...
Τι να πω...:sad:
Μιλαμε για την Κρητη Βασιλη!
Διαβασε τι ειπε ο Μικε πιο πανω! :winka:
Εχετλαίος
22/01/2009, 11:48
Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλες οι παρόμοιες περιπτώσεις πέρσυ εξιχνιάστηκαν από την αστυνομία Χανίων.
Είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ο υπαίτιος.
XJR_Billy
22/01/2009, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μιλαμε για την Κρητη Βασιλη!
Διαβασε τι ειπε ο Μικε πιο πανω! :winka:
Χωρίς να αντιλέγω ή να αμφισβητώ τα λόγια του Μάικ, είναι 5 χρονών παιδάκι ρε μαμώτο μου...
Σπαράζει η καρδιά σου, ότι και να'σαι...:sad:
makis206
22/01/2009, 12:03
Αυτά ακριβώς αναρρωτιώμαστε κι εμείς !
Πόσα είναι τα ρημάδια τα 146 σε μπλε παρακαλώ στα Χανιά ; 2-3/10-20 ; Από σπίτι σε σπίτι να πηγαίνανε, "που είναι κύριε το αυτοκίνητό σας" θα είχαμε τελειώσει.. τι στο καλό γίνεται τόσες μέρες;
Εχετλαίος
22/01/2009, 12:09
τι στο καλό γίνεται τόσες μέρες;
Tση έχουνε και διαφεντεύουνε την κυκλοφορία στη Μαλάξα. Ένα jeep, ένα Octavia, 2 μηχανές.
Έ, δεν εμείνανε και πολλοί...
makis206
22/01/2009, 12:42
Tση έχουνε και διαφεντεύουνε την κυκλοφορία στη Μαλάξα. Ένα jeep, ένα Octavia, 2 μηχανές.
Έ, δεν εμείνανε και πολλοί...
Ας είναι αλήθεια μόνο το μαντάτο που άκουσα σήμερα για το κοριτσάκι Στέλιο, για τα άλλα θα έρθει κι η σειρά τους..
Μιλωντας με το φιλο της τροχαιας λεγοντας του..ρε συ σιγα ποσα μπλε εχουμε εδω..μου δειχνει ενα τεραστιο φακελο με μπλε 146...που για να τα ψαξεις ενα ενα..θελεις 2χρονια ...τςπ...υπομονη για μας..και αλιμονο σε αυτον!Σε λιγο θα τη κανω για εξω παλι.....
Τις περισσοτερες φορες ως δικυκλιστης,οι τυποι που μιλανε στο τηλεφωνο,αν πανε να σε φανε και τους κορναρεις δεν σε παιρνουν αμεσα χαμπαρι...Κατι τετοιες ωρες λιγουρευομαι ενα οπλο paintball.
καταλαβε και καλα μαλιστα....αφου συμφωνα με το μαρτυρα , ο οδηγος γυρισε πισω και κοιταξε τι εγινε....ανοιξε γκαζι και εφυγε...στο εκει σημειο εχει ενα φρεναρισμα αρκετα μεγαλο!
makis206
23/01/2009, 07:39
μου δειχνει ενα τεραστιο φακελο με μπλε 146...που για να τα ψαξεις ενα ενα..θελεις 2χρονια ...
Απελπισία..που στο καλό κρύβονται τόσα 146 ;:confused:
Για το κοριτσάκι κάτι νεότερο ;:beer:
makis206
23/01/2009, 09:23
Για το κοριτσάκι κάτι νεότερο ;:beer:
Έχω εγώ !
Τα πράγματα πάνε αρκετά καλύτερα απ'ότι πληροφορήθηκα πριν λίγο, δεν θέλω ν'αρχίσω να αναλλύω τα μπακαλίστικα που μου είπε ο συνάδελφος:lol: όμως το κοριτσάκι ξεπέρασε κατά πολύ τον κίνδυνο απ'ότι μου έδωσε να καταλάβω και η αισιοδοξία πολλαπλασιάστηκε αν και -χωρίς να ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει- υπολογίζω ότι η κατάστασή του είναι ακόμα κρίσιμη.
Οι ελπίδες έγιναν περισσότερες, ελπίζω να βγούνε σύντομα αληθινές !
τελικα απο εχτες το βραδυ..ξεκινησαν και ψαχνουν ολα τα μπλε ενα ενα , μεσω του φακελου που ειναι καταχωρημενα ολα τα μπλε 146....ειναι θεμα ημερων να τον βρουν πιστευω!!
ωραια τα νεα ρε παιδια!αντε μπραβο!τα καλυτερα στο κοριτσακι!!περαστικα της και συντομοτατα!
makis206
23/01/2009, 12:59
τελικα απο εχτες το βραδυ..ξεκινησαν και ψαχνουν ολα τα μπλε ενα ενα , μεσω του φακελου που ειναι καταχωρημενα ολα τα μπλε 146....ειναι θεμα ημερων να τον βρουν πιστευω!!
Μακάρι..αλλά γιατί από χτες το βράδυ ;:uplate:
Στάνταρ θα προλάβαινε να το επισκευάσει μετά από τόσες μέρες αν είχε την άκρη να το κάνει στα κρυφά...τι να πω, προσωπικά εκτός από 2-3 ματιές που ρίχνω ενώ κινούμαι μέσα στην πόλη και παραέξω και ρωτώντας συνεχώς για το κοριτσάκι δεν ξέρω και πολύ καλά τι έγινε από την πλευρά της τροχαίας για να κρίνω αλλά..τόσες μέρες όλοι στα μπλόκα των αγροτών ήταν ;
Υπαρχει κανενα νεο απο το περιστατικο?Το κοριτσακι ειναι καλυτερα?Κανενα νεο για την μαιμου των αντρων με το 146?:mad:
Fournaris
25/01/2009, 06:34
Εαν τον πιασουν καποια στιγμη θα τον περιποιηθουν στην ασφαλεια. Ειδικα κανενας "ευαισθητος" ασφαλιτης γονιος.
Αλλα και να προφυλακιστει μετα και μεσα δεν θα καλοπερασει. Οι καταδικοι εχουν και ενα κωδικα τιμης. Ειναι μαγκια και μπορει να σε σεβαστουν αν σκοτωσεις ενα κλεφτη που μπηκε σπιτι σου αλλα ενα παιδεραστη ή ενα τυπο σαν τον εν λογω δραστη θα τον ξεσκισουν και καλα θα κανουν.
Ας ειναι καλα το κοριτσακι και τα υπολοιπα θα παρουν το δρομο τους.
liakaros
25/01/2009, 17:45
λοιπον νεοτερα...
alfa romeo χρωματος ΣΚΟΥΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ομως, ηταν εξω απο το μεγαρο με ζημια ιδια ακριβως με αυτη που περιγραφεται,3 αστυνομικοι απο πανω προσπαθουσαν να ταυτοποιησουν τα κομματια που βρηκαν στο τοπο του ατυχηματος...περισσοτερα δεν μπορεσα να μαθω...ιδωμεν...
άντε ωραία να τον βρουν τον αλήτη και εύχομαι να σαπίσει στην φυλακή...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Scandal
άντε ωραία να τον βρουν τον αλήτη και εύχομαι να σαπίσει στην φυλακή...
δεν θα προλαβει να σαπισει.... θα τον "εγκαταλειψουν" στις φυλακες.... και θα τον "αναλαβουν" εκει να του κανουν περιποιηση SPA ....
ΣΚΑΝΔΑΛΕ , για δισκοπλακες θα εχεις π.μ. αυριο :wave2:
ωραιο το paintball.σωστος!
κρικα το κοριτσακι...
makis206
26/01/2009, 08:01
Χοντρά χοντρά, το κοριτσάκι βρίσκεται στο Ηράκλειο σε στάσιμη όπως μου είπαν κατάσταση και ναι..μάλλον ο οδηγός βρέθηκε..
edit: Από έγκυρη πηγή μέσα απ'το τμήμα ασφαλείας Χανίων ο οδηγός και το αυτοκίνητο βρέθηκαν, το Σάββατο ξαναπήγαν στο τόπο του ατυχήματος για την περισυλλογή περισσοτέρων κομματιών από σπασμένο γυαλί (απ'το φανάρι μάλλον) κι έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι στο αυτοκίνητο ώστε να αποδειχτεί η συμμετοχή του στο συμβάν, σκούρο πράσινο τελικά..
Χοντρά χοντρά, το κοριτσάκι βρίσκεται στο Ηράκλειο σε στάσιμη όπως μου είπαν κατάσταση και ναι..μάλλον ο οδηγός βρέθηκε..
Μπράβο για το κοριτσάκι, αντε και ένα καλό νέο......
Όσο για τον τύπο........καλά θα περάσει.......:a13: :a13:
XJR_Billy
26/01/2009, 08:23
Γειά σου Μάκη με τα καλά νέα!!:beer:
Όλοι ευχόμαστε να ξεφύγει το κοριτσάκι από τη στασιμότητα και να αναρρώσει. Τουλάχιστον ξεπέρασε την κρίσιμη κατάσταση...
Ένα μπράβο και στην ΕΛΑΣ που έκαναν τη δουλειά τους και τσιμπήσανε το ανθρωποειδές...
Mπράβο για το κοριτσάκι...
Ένα μπράβο και στην ΕΛΑΣ που έκαναν τη δουλειά τους και τσιμπήσανε το ανθρωποειδές...
Ας τους λέμε κανά μπράβο μπας και κάνουν συχνότερα τη δουλειά τους.
αντε,γρηγορα να καλυτερευσει και να παει στο σπιτι της το συντομοτερο!
DimChios
26/01/2009, 11:11
:sun: :sun: :sun:
ωραία το ένα σκέλος είχε καλή εξέλιξη
μακάρι και το άλλο, το σημαντικό, να εξελιχθεί το ίδιο
:)
devil's animal
26/01/2009, 14:03
ας γινει γρηγορα καλα το αγγελουδι.
:beer: :beer: :beer:
ωστε τον βρηκαν...ε? ωραια .... πανω που αρχισα να λεω πως γιναμε MEXICO...Παλι Καλα...
Ο τυπος βεβαια αρνειται τα παντα,αν και εργαστηριακα τα ευρηματα ταυτοποιηθηκαν πληρως,οπως ειπε και ο αρχι-τροχαιος.Βεβαια και δεν προφυλακιζεται-παρελευση αυτοφωρου γαρ,μ αρεσει που λεγατε τι θα του κανουνε στη φυλακη, λες και δε ξερετε που ζειτε
TOLISTOLAROS
26/01/2009, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Ο τυπος βεβαια αρνειται τα παντα,αν και εργαστηριακα τα ευρηματα ταυτοποιηθηκαν πληρως,οπως ειπε και ο αρχι-τροχαιος.Βεβαια και δεν προφυλακιζεται-παρελευση αυτοφωρου γαρ,μ αρεσει που λεγατε τι θα του κανουνε στη φυλακη, λες και δε ξερετε που ζειτε
Αν είναι όντως ο τύπος τότε....
...........................
.................
το Δουρή τον θυμάστε;;;
:cool: :cool: :cool:
johnnyestia
26/01/2009, 22:40
Ε, δεν είναι ίδια η περίπτωση του κατ'εξακολούθηση παιδεραστή και δολοφόνου με κάποιον που την κακιά στιγμή σκέφτηκε άνανδρα και πήγε κρύφτηκε. :nono:
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Ε, δεν είναι ίδια η περίπτωση του κατ'εξακολούθηση παιδεραστή και δολοφόνου με κάποιον που την κακιά στιγμή σκέφτηκε άνανδρα και πήγε κρύφτηκε. :nono:
εχεις ενα point,αλλα ειχε μπροστα του πολλες μερες να
το μετανιωσει και να παραδοθει.
το οτι κρυβεται τον κανει αμεσως στυγνο εγκληματια.
και πρεπει να τιμωρηθει αναλογως :a021: :a021: :a29: :a29: :a29: :a29:
αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη
φιλικα :wave2: :wave2:
makis206
27/01/2009, 07:26
23 χρονών Χανιώτης..αρνείται τα πάντα, ανασφάλιστο το όχημα...
153410
23 χρονών Χανιώτης..αρνείται τα πάντα, ανασφάλιστο το όχημα...
Ε τι αλλο θα εκανε ο μπουλης
Παει καιρος απο τοτε που τα παντελονια τα φορουσαν μονο αντρες με @@
Κανα νεο απο το μωρο?
makis206
27/01/2009, 07:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Κανα νεο απο το μωρο?
Περιμένω τον συνάδελφο που μένει δίπλα στην οικογένεια του κοριτσιού μήπως έχει τίποτα νεότερο από χτες, αν μάθω οτιδήποτε ενημερώνω :winka:
sergiosm
27/01/2009, 08:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Βεβαια και δεν προφυλακιζεται-παρελευση αυτοφωρου γαρ
το αυτόφωρο δεν έχει καμία σχέση με την προφυλάκιση.
Δεν προφυλακίστηκε γιατί το συγκεκριμένο αδίκημα είναι πλημμέλημα, τιμωρείται μέχρι πέντε χρόνια και -καλώς ή κακώς- είναι εξαιρετικά σπάνιο (στην Ελλάδα) να πας φυλακή για αυτό.
Οπότε η μη προφυλάκιση ήταν απλά δεδομένη.
Τώρα βέβαια αν -ο μη γένοιτο- δεν τα καταφέρει το κοριτσάκι, η κατηγορία μπορεί να γίνει και ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και να πάει μέσα για τα καλά.
Μακάρι όμως να μη γίνει έτσι.
Τί να τα λέμε: το θέμα της προφυλάκισης (εεε συγγνώμη "προσωρινής κράτησης", όπως πλέον λέγεται) στην Ελλάδα σηκώνει πολύ κουβέντα.
:wave2:
mikios400
27/01/2009, 09:13
θα πρέπει να βρει καλό άλλωθι ο τύπος, να αποδείξει ή να βρει κάποιον άλλο που να παραδεχτεί ότι εκείνος οδηγούσε το τουτου όταν έγινε το ατύχημα.
Η αστυνομία θα πρέπει να κάνει άρση απορρήτου κ νε ελέγξει τις κλήσεις από κ προς το κινητό του εφόσων μιλούσε εκείνη την ώρα στο κινητό κλπ κλπ...
καλά τα λέω ή πολύ αισιόδοξος είμαι;;;;
hidefnick
27/01/2009, 09:34
Φυλακή μπορεί να μην πάει, αλλα με ανασφάλιστο θα πληρώνει απο την τσέπη του μια ζωή. Ισως να είναι και καλύτερα έτσι για τιμωρία του μαλάκα.
Και καλά θα κάνουν οι γονείς της πιτσιρίκας να του πάρουν και τα σώβρακα.
Να είναι καλά το κοριτσάκι.
δυστυχως για φυλακή δεν τον βλέπω, αλλα το κοριτσάκι (που ελπίζω να γινει καλα) μόλις εξασφάλισε το μέλλον της με ενα σταθερό εισόδημα.
sapila racing
27/01/2009, 10:05
Χαίρομαι που βρέθηκε ο δράστης, αλλά δεν εχω αυταπάτες για το ποια θα είναι η τιμωρία του απο το νόμο.
Εχω δικό μου παραδειγμα το 1998, ατύχημα με τραυματισμό 2 ατόμων και εγκατάλειψη.
Το αυτοκίνητο που προκάλεσε το ατύχημα ηταν κι αυτό ανασφάλιστο αλλά ως δια μαγείας εμφανίστηκε στην δικογραφία να εχαι ασφάλεια που ξεκινούσε 2 μέρες πριν το ατύχημα.
Το αυτοκίνητο και η δράστης βρεθηκαν αλλά η ποινή ηταν γελοία.
Της πήραν το δίπλωμα για 6 μήνες και εφαγε και 6 μηνες με αναστολή που της κόστισαν γύρω στος 300.00 δραχμές τότε, και αυτα μετα απο 4 χρόνια και 4 δικαστήρια....
Ας γίνει καλά το παιδάκι κι αυτός ας παει να γ^^^%εί.
Τελικά οι ανασφάλιστοι την κοπανάνε.
DimChios
27/01/2009, 13:34
ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΚΛΑΙΓΑΝΕ!
:mad: :mad: :mad:
Μακαρι το κοριτσακι να γινει καλα και οπως ειπε και ο Σαπιλας...
Λιγες περιπτωσεις ξερουμε?
Στη Κρητη κιολας το συμβαν...τυχερο το μαλακισμενο!
:mad: :mad: :mad:
Εχετλαίος
27/01/2009, 13:37
Πολύ τυχερό το @ρχιδ@κι, πρέπει να είμαστονε καμιά 100αριά αθρώποι που τονε ψάχναμε!
Κρίμας που τονε βρήκε η αστυνομία πρώτη!
Ας είναι, καλά να γενεί το κοπελάκι και ούλα τα άλλα θα τα βρούμε!
makis206
27/01/2009, 13:48
Δηλώνει ότι είναι ο μόνος που οδηγάει αυτό το όχημα κι ότι δεν ήταν αυτός που χτύπησε το κοριτσάκι, ο συνάδελφος μου είπε ότι τις μέρες που τον έψαχναν προσπάθησε μάλιστα να παραπλανήσει τις αρχές με ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που πήραν από έναν φίλο του και που έλεγε πως το αυτοκίνητο που χτύπησε το κοριτσάκι δεν ήταν Alfa Romeo, διασταυρώθηκε όμως μέχρι και η φιλία του 23χρονου που οδηγούσε αυτοκίνητο με τον πιτσιρικά που έκανε το ανώνυμο τηλεφώνημα οπότε..
Ας γίνει το κοριτσάκι καλά κι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους σιγά σιγά.
XJR_Billy
27/01/2009, 14:00
Ας γίνει το κοριτσάκι καλά κι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους σιγά σιγά.
:a013: :winka:
TOLISTOLAROS
27/01/2009, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Θα λάβουν την ίδια καλομεταχείριση στη φυλακή...:D :D :D :D :a13: :a01: :a021:
ASTRAKITCAR
27/01/2009, 19:29
η δικαιοσυνη δεν ειναι τυφλη...
απλα θα ερθει ειτε σε αυτην την ζωη ειτε στην αλλη..
και επειδη θα αρχισει παλι η κουβεντα περι αλλης ζωης κτλ...ΑΠΛΑ τιποτα δεν φευγει χρεωστουμενο..
η δραση φερνει αντιδραση.τζαμπα μπορει να ηρθαμε στον κοσμο αλλα ..σε καποιον ή κατι χρωσταμε...
ο Δουρης βιαζονταν με μπετοβεργες μεσα στην φυλακη,κατα δηλωση βαρυποινιτη συγκρατουμενου του.δεν αντεξε και αυτοκτονησε ή καλυτερα τον αυτοκτονησαν..
η δικαιοσυνη η συμπαντικη που λεω εγω ηρθε...
ετσι και εδω.. ο τυπος θα δουμε απο που θα την βρει την δικαιοσυνη..
hidefnick
27/01/2009, 22:48
Ρε, έχετε αναφερθεί στον Δουρή αρκετές φορές. Ψάξτε λίγο στο νετ να δείτε ποιός τελικά βίαζε. Αφού τόν έφαγαν στην φυλακή μετά από λίγο μαζέψανε την γυναίκα του και τον γκόμενό της για τις ίδιες κατηγορίες.
XJR_Billy
29/01/2009, 08:21
Κάποιο νεότερο από το κοριτσάκι?:smilea: