View Full Version : Πράσινο - Κόκκινο ,0-1
Aggelos_SV
03/02/2009, 14:23
Εγώ στη Μαραθώνος προς Αθήνα ,αυτός παραβίασε κόκκινο καραμπινάτο ( το δικό μας το πράσινο δλδ ήταν αναμμένο για ώρα) και κατσικώθηκε με το μπουρδέλο του ΚΑΘΕΤΑ στη Μαραθώνος!
Απολογισμός δύο στουκαρισμένα αυτοκίνητα κι εγώ να σέρνομαι.Ευτυχώς τον ψιλοπρόλαβα και το έκοψα από πίσω του για να τον αποφύγω αλλά το πόδι μου/μαρσπιέ/ψυγείο???? ίσα που έγλειψε τον πίσω προφυλακτήρα του και μ'έστειλε αδιάβαστο.
Ευτυχώς δεν σάστισα και έκανα ελιγμό αλλιώς δεν θέλω να το σκέφτομαι και ευτυχώς ήταν λίγα τα χλμ.
Ψυχολογία ΣΚΑΤΑ μιας και μου έκατσε όλο αυτό σε περίοδο που τελειώνω την διπλωματική μου και έχω να δώσω και δύο μαθήματα.Έχω ένα σωρό τρεξίματα γαμώ το μ..... που... τον ......γε τον .....λη ,με άφησε χωρίς μεταφορικό μέσο.
Πάλι καλά που δε μ'άφησε ανάπηρο ο καθυστερημένος...γιατί όπως αποδείχτηκε ήταν περιορισμένης ευθύνης
Απολογισμός...ένα τιμόνι ΘΕΟστραβο ψυγείο στραβωμένο ( ευτυχώς δεν έσπασε) μια βάση μαρσπιέ δεξιού κομμένη ,ένα σημάδι στην δεξιά μπότα του πηρουνιού και μια κωλογραντζουνισμένη εξάτμιση ( δε γαμιέται ,για άλλαγμα πήγαινε αλλά τώρα αρχίδια θ'αλλάξω μάλλον)
Σωματικά εντάξει είμαι ( ένα καρουμπαλάκι μόνο από την μέσα μεριά του μηρού κοντά στο γόνατο ) αλλά ψυχολογικά είμαι πάρα πολύ σκατά.Τώρα βρήκε να γίνει γαμώ την ατυχία μου?
Αύριο το πρωί θα κάνει δήλωση ( αν δεν κάνει ξέρω που δουλέυει και θα είμαι εκεί κάθε μέρα :evil: )
Αστυνομία ήρθε κατέγραψε...Μάρτυρες έχουμε...
Καλά μου ξεμπερδέματα
TOLISTOLAROS
03/02/2009, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Καλά μου ξεμπερδέματα
Σου το εύχομαι ολόψυχα.Ξεκώλιασέ τον το μαλάκα...
Περαστικά σου .......:beer:
DimChios
03/02/2009, 14:54
ω ρε Αγγελε! Ολη η Μαραθωνως ειδικα πριν τη Παλληνη ειναι κλασσικη τετοιων μλκιων!
:mad: :mad: :mad:
Περαστικα, παλι καλα που δε χτυπησες σοβαρα και καλα ξεμπερδεματα με το μλκ!
Σκιστον οσο μπορεις! Φαντασου τι ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ να εχεις παθει!
οχι ρε πστμου ..ημασταν που ημασταν λιγοι.... περαστικα.... και δυνατοτερος και βελτιωμενος θα επιστρεψεις .......
απο ανταλλακτικα αν χρειαστεις κατι μετχσμενο και μπορω να βοηθησω πες μου
DimChios
03/02/2009, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
απο ανταλλακτικα αν χρειαστεις κατι μετχσμενο και μπορω να βοηθησω πες μου
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=74413
:winka:
Περαστικά, αγγελάκο... :(
Μα καλά, τι έχουν πάθει όλοι...; :mad: :mad:
Εύχομαι περαστικά & ποτέ ξανά...
Περαστικά και από εμένα, καλή ανάρρωση :wave2:
.....
Αστυνομία ήρθε κατέγραψε...Μάρτυρες έχουμε...
Καλά μου ξεμπερδέματα
Μια χαρά είσαι.... Μην μασάς...
Δες το γόνατο.
Περαστικά βρε αγγελε.....
:beer: :wave2: :beer:
makis206
04/02/2009, 01:51
Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση κι από μένα Άγγελε..
:beer: :beer:
περαστικα σου και ταχεια αναρρωση!
Περαστικα φιλε μου.Η Μαραθωνος οπως ειπε κι ο χιος ειναι καρμανιολα.Προσοχη σε ολους μας.
Λεωνίδας
04/02/2009, 03:09
:mad:
ε το ζώο
καλά ξεμπερδέματα Άγγελε :wave2:
περαστικα ρε αγγελε !!!!!!!!!!!!
road spirit
04/02/2009, 06:03
περαστικά Άγγελε
VegasKitty
04/02/2009, 06:17
Περαστικα σου βρε αγορι!!!! :eyepop:
Ρε σεις δε προλαβε να καλοκαιριασει και αρχισαν την επιδυνοση της μλκς οι οδηγοι παλι???? :hypnotize :sick:
Προσοχη ολοι παιδες!!!
Aggelos_SV
04/02/2009, 06:30
Σήμερα έκανε δήλωση ο ...μπιπ... στην ασφαλιστική του ότι έφταιγε...αύριο θα δει πραγματογνώμονας το μηχανάκι ( το πήγα στο συνεργείο) και βλέπουμε...
Τώρα για το πως θα αποζημειωθώ και τι διαδικασίες πρέπει να κάνω,όποια συμβουλή καλοδεχούμενη.
Θα πρέπει πρώτα να φτιάξω την μηχανή και με τα τιμολόγια να πάρω τα λεφτά μου ?
Μπορώ σε άλλη περίπτωση να πάρω πρώτα τα λεφτά και μετά να προβώ σε επισκευές( μιας και τα οικονομικά είναι ΓΤΠΚ)?
Υ.Γ. Ευχαριστώ όλους σας για τα περαστικά παρότι δεν έχω τίποτα ουσιαστικό ( μόνο το δεξί κωλομέρι με πονάει σήμερα :lol: )!!!:beer:
Από όσο γνωρίζω για να αποζημιωθείς από την ασφαλιστική θα πρέπει να τους πας τα τιμολόγια.
Αυτό που κάνουν πολλά συνεργεία είναι να σου φτιάχνουν τη μοτό, να σου δίνουν τα τιμολόγια, και όταν πάρεις τα χρήματα τους τα δίνεις και παίρνεις τη μοτοσυκλέτα. Εννοείται βέβαια ότι αν τα έχεις πληρώνεις και μετά κρατάς τα χρήματα από την ασφαλιστική εσύ.
Να ξέρεις ότι μπορείς να αποζημιωθείς και για τον εξοπλισμό σου (μπουφάν, κράνος κ.α).
Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα, αλλά νομίζω ότι το όλο θέμα είναι να το δει ο πραγματογνώμονας και να συμφωνήσει στις επισκευές.
:wave2:
:( ...
Τουλαχιστο καταφερες να αποφυγεις τα χειροτερα...Περαστικα βρε Αγγελε και προσπα8ησε να μη χαλιεσαι
:beer:
filipp0s
04/02/2009, 07:46
περαστικά...:wave2:
MitsosNaked
04/02/2009, 10:51
Περαστικά, ποτέ ξανά, και σκίσε του ότι τρύπα έχει!!!!
devil's animal
04/02/2009, 11:39
περαστικα σου και καλα ξεμπερδεματα!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Καλά ξεμπερδέματα και πάντα όρθιος από δω και πέρα.... :beer:
Τι έγινε ρ γμτ τις 2 τελευταίες μέρες... :sad:
red_monster
04/02/2009, 15:16
Σήμερα έκανε δήλωση ο ...μπιπ... στην ασφαλιστική του ότι έφταιγε...αύριο θα δει πραγματογνώμονας το μηχανάκι ( το πήγα στο συνεργείο) και βλέπουμε...
Τώρα για το πως θα αποζημειωθώ και τι διαδικασίες πρέπει να κάνω,όποια συμβουλή καλοδεχούμενη.
Θα πρέπει πρώτα να φτιάξω την μηχανή και με τα τιμολόγια να πάρω τα λεφτά μου ?
Μπορώ σε άλλη περίπτωση να πάρω πρώτα τα λεφτά και μετά να προβώ σε επισκευές( μιας και τα οικονομικά είναι ΓΤΠΚ)?
Υ.Γ. Ευχαριστώ όλους σας για τα περαστικά παρότι δεν έχω τίποτα ουσιαστικό ( μόνο το δεξί κωλομέρι με πονάει σήμερα :lol: )!!!:beer:
Καταρχήν πηγαινέ να πάρεις το χαρτί από την τροχαία που βεβαιώνει το συμβάν αλλά και την υπαιτιότητα του άλλου.
Συνηθως πληρώνεις το συνεργείο και μετά σε πληρώνει εσένα η ασφαλιστική.
Καλό θα είναι να είσαι παρόν όταν πάει ο παραγματ για να είσαι βέβαιος οτι θα καταγράψει όλες τις ζημιές. Δώσε στο συνεργείο γάντια , κράνος , μπουφάν κλπ που έχουν αλλοιωθεί για να φωτογρα
Ακόμα και αν η μηχανή σου είναι μεγαλύτερη από 3 έτη απαίτησε την αλλαγη των πλαστικών κλπ με καινουργια και όχι την επισκευή τους.
Η ασφαλεία θα κοιτάξει να σου "κόψει " όσα περισσότερα μπορεί.
Εμένα ο εμπειρογνώμονας μου έβγαλε ζημια 150ε με βάψιμο σπασμένου πλαστικού:uplate: και μετά από τρέξιμο , μπινελίκια κλπ πήρα 400 ε για αγορά καινούργιων ανταλλακτ.
Καλή τύχη:sun:
GIXXERAKIAS
04/02/2009, 15:43
Περαστικα ρε Αγγελε..παλι καλα που εισαι εσυ καλα ρε φιλε..κυνηγα τον τον λουστη.:mad: :mad:
περαστικα και αγυριστα....
γρηγορη αναρρωση και πισω παλι στην καλη σου
joe_black
05/02/2009, 15:53
Ώρε, που έχουμε μπλέξει με όλους αυτούς τους μαμάκες.
Περαστικά σου φίλε,
καλά ξεμπερδέματα να έχεις.