Εγώ στη Μαραθώνος προς Αθήνα ,αυτός παραβίασε κόκκινο καραμπινάτο ( το δικό μας το πράσινο δλδ ήταν αναμμένο για ώρα) και κατσικώθηκε με το μπουρδέλο του ΚΑΘΕΤΑ στη Μαραθώνος!
Απολογισμός δύο στουκαρισμένα αυτοκίνητα κι εγώ να σέρνομαι.Ευτυχώς τον ψιλοπρόλαβα και το έκοψα από πίσω του για να τον αποφύγω αλλά το πόδι μου/μαρσπιέ/ψυγείο???? ίσα που έγλειψε τον πίσω προφυλακτήρα του και μ'έστειλε αδιάβαστο.
Ευτυχώς δεν σάστισα και έκανα ελιγμό αλλιώς δεν θέλω να το σκέφτομαι και ευτυχώς ήταν λίγα τα χλμ.
Ψυχολογία ΣΚΑΤΑ μιας και μου έκατσε όλο αυτό σε περίοδο που τελειώνω την διπλωματική μου και έχω να δώσω και δύο μαθήματα.Έχω ένα σωρό τρεξίματα γαμώ το μ..... που... τον ......γε τον .....λη ,με άφησε χωρίς μεταφορικό μέσο.
Πάλι καλά που δε μ'άφησε ανάπηρο ο καθυστερημένος...γιατί όπως αποδείχτηκε ήταν περιορισμένης ευθύνης
Απολογισμός...ένα τιμόνι ΘΕΟστραβο ψυγείο στραβωμένο ( ευτυχώς δεν έσπασε) μια βάση μαρσπιέ δεξιού κομμένη ,ένα σημάδι στην δεξιά μπότα του πηρουνιού και μια κωλογραντζουνισμένη εξάτμιση ( δε γαμιέται ,για άλλαγμα πήγαινε αλλά τώρα αρχίδια θ'αλλάξω μάλλον)
Σωματικά εντάξει είμαι ( ένα καρουμπαλάκι μόνο από την μέσα μεριά του μηρού κοντά στο γόνατο ) αλλά ψυχολογικά είμαι πάρα πολύ σκατά.Τώρα βρήκε να γίνει γαμώ την ατυχία μου?
Αύριο το πρωί θα κάνει δήλωση ( αν δεν κάνει ξέρω που δουλέυει και θα είμαι εκεί κάθε μέρα)
Αστυνομία ήρθε κατέγραψε...Μάρτυρες έχουμε...
Καλά μου ξεμπερδέματα