View Full Version : Nα τολμησω τον "γαμο" με ενα τερατακι?
Για λετε ρε μαγκες...
Εχω Honda.Nα το κανω το κονε με ενα Monster s2r 800 η' θα το μετανιωσω και ζητησω παλι την ηρεμια της Honda?
Πάρε σουζούκι!!!!!!!!!!
:winka: :winka:
:beer: :beer:
filipp0s
11/02/2009, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από faf
Για λετε ρε μαγκες...
Εχω Honda.Nα το κανω το κονε με ενα Monster s2r 800 η' θα το μετανιωσω και ζητησω παλι την ηρεμια της Honda?
τι εννοας? Να δώσεις το blackbird για το monsterακι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
τι εννοας? Να δώσεις το blackbird για το monsterακι?
yeap
filipp0s
11/02/2009, 14:07
yeap
οχι ρε... μόνο για δευτερο θα το σκεφτόμουν, εκτός αν δες πας ταξίδια με το ΧΧ και θες το monsterακι για κάτι πιο ευχρηστο. Πολη, βόλτες κτλ... τότε...ίσως :wave2:
einai asxeti sygkrisi to XX me to Mostro...
Mixanika einai mia xara kai gkazia exei...arkei na katalavainei panta kapoios oti to ena einai DIKYLINDRO kai to allo TETRAKYLINDRO!
ηξερα για τερατογενεσεις.......αλλα για "τερατογαμους".... :lol: :lol: :lol: :lol:
περα απο την πλακα ... ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ μονο ειναι ....αν και δεν ειμαι Hondakias ..
αν παρεις Monster για πρωτη και Κυρια μηχανη και πηγαινεις και ταξιδια ...και πας και 2καβαλος...
θα φτασεις στο σημειο να πινεις νερο στο ονομα του Σαρακακη(κι αυτο δεν ειναι καλο.....)
ΨΑΞΕ τα reviews ωστε να βγαλεισ μονος σου το συμπερασμα :wave2:
Θα δώσεις το ΧΧ να πάρεις το δουκάτο... :sick:
Και νόμιζα ότι τα έχω ακούσει όλα εδω μέσα..:rotflmao:
Πριν το κάνεις πάντως, θα σου έλεγα να το οδηγήσεις πρώτα. :wave2:
Se auto symfono :lol:
Se taxidi 8elei na exeis kanei "proponisi" prota..etsi kai alios oti naked meta ta 140 einai askiseis elxis se monozygo :lol:
Deytero atomo kai valitses...meine sto XX
Exo kanei polla taxidia Italia-Ellada me to diko mou (polles ores odigisis) kai einai zori...2plos mono mia fora kai itan akoma pio zori...
Ektos tou aera to mono pou toulaxiston kourazei emena einai oi kradasmoi ...an eisai pano apo ora stin mixani,arxizoun na ponane ta xeria/bratsa..giauto leo 8elei proponisi.
Leopsomo
12/02/2009, 08:24
εγω πιστευω, αν εχεις ''παρει'' οτι ειχες να παρεις απο το blackbird, δεν κανεις τα τρελλα ταξιδια και γενικα το εχεις βαρεθει, ειναι καλη αλλαγη...
Περνας σε διασταση ducati. κι αυτο ειναι αλλη φαση... Το monster-ακι δεν θα πει πουθενα οχι...
Τα στροφιλικια θα ειναι παιχνιδακι συγκριτικα με τη ''μαουνα''...
Βεβαια, ετοιμασου για δεσμευσεις και ταλαιπωρια αν αποφασισεις να πας ταξιδι....
Πως ειναι το xx? καμμια σχεση!!!
Κατα τα αλλα πιστευω ηδη το εχεις ερωτευτει, ειναι old school μηχανακι και αν το παρεις απο καλα χερια, δεν θα σε προβληματισει ποτε ακομη και delivery που λεει ο λογος να κανεις σε πιτσαρια...
:winka:
SeNNinhA
12/02/2009, 08:42
Εαν έχεις αποφασίσει να αλλάξεις κατηγορία τότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί όχι.
Εγώ θα το έκανα απλά και μόνο για την εμπειρία. Μου αρέσει να αλλάζω μηχανές. Αλλά να ξέρεις ότι σε κάποια στιγμή θα το αλλάξεις κι αυτό είτε γιατί θα σου λείπει η αίσθηση του ΧΧ είτε γιατί θα σου αρέσει το monster αλλα θα θέλεις το μεγαλύτερο. Εαν πάλι περισσεύουν χρήματα ξαναπαίρνεις κι ενα ΧΧ... :winka:
Άσ'τα αυτά που λένε για προβλήματα κλπ. Θέλει προσοχή και φροντίδα βέβαια αλλά είναι και απείρως πιο fun μηχανή και σε αποζημιώνει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Ε.....................
Σωστός !
catmaster
12/02/2009, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ηξερα για τερατογενεσεις.......αλλα για "τερατογαμους".... :lol: :lol: :lol: :lol:
περα απο την πλακα ... ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ μονο ειναι ....αν και δεν ειμαι Hondakias ..
αν παρεις Monster για πρωτη και Κυρια μηχανη και πηγαινεις και ταξιδια ...και πας και 2καβαλος...
θα φτασεις στο σημειο να πινεις νερο στο ονομα του Σαρακακη(κι αυτο δεν ειναι καλο.....)
ΨΑΞΕ τα reviews ωστε να βγαλεισ μονος σου το συμπερασμα :wave2:
:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Θα δώσεις το ΧΧ να πάρεις το δουκάτο... :sick:
Και νόμιζα ότι τα έχω ακούσει όλα εδω μέσα.. :rotflmao:
Πριν το κάνεις πάντως, θα σου έλεγα να το οδηγήσεις πρώτα. :wave2:
ρε μάγκες ειλικρινά τώρα ....
πριν τα θάψετε τα Ιταλικά ....
έχετε πάρει ποτέ Ducati ;;;
έχετε οδηγήσει ποτέ Ducati ;;; να γράψει χλμ μπόλικα στην πόλη σε στροφιλίκι σε ισιάδι και δεν ξέρω εγώ που αλλού ;;;
έχετε σκαλίσει ποτέ Ducati ;;;
και τα ίδια ακριβώς ρωτάω για το ΧΧ....
έχετε εμπειρία η απλά να σπαμάρουμε μιας και είδαμε χαβαλέ (ντουκάτια γαρ) και βαράτε βιολιτζίδες ;;;
μη με παρεξηγήσετε ... τα λέω όχι για να σας προσβάλω αλλά για να σας δώσω να καταλάβετε ότι ΟΛΩΝ μας οι γνώμες μετράνε .... γι' αυτό δώστε την πρέπουσα βαρύτητα στη γνώμη σας με τις γνώσεις που έχετε ....
(άντε γιατί δεν θα σας δώσω πίτα την άλλη Παρασκευή ... :lol: :lol: )
:wave2:
alexioannides
12/02/2009, 13:47
pare suzuki.....:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
έχετε οδηγήσει ποτέ Ducati ;;; να γράψει χλμ μπόλικα στην πόλη σε στροφιλίκι σε ισιάδι και δεν ξέρω εγώ που αλλού ;;;
ουτε Κινεζικο Scooter εχω οδηγησει , αλλα δεν ψαχνομαι να αγορασω ενα, ουτε θα το προτεινα σε καποιον ... :wave2:
Υ.Γ. Παρε SUZUKI.... αντεχει στις οικονομικες κρισεις.... :lol:
Y.Γ2. μαστρογατε.... αυτο το ειδες ετσι?---->
ΨΑΞΕ τα reviews ωστε να βγαλεις μονος σου το συμπερασμα :wave2:
οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες...ολοι εχουν απο ΜΙΑ... γι αυτο λεω REVIEWS...Reviews... :alien:
el_hymador
12/02/2009, 13:55
ρε μάγκες ειλικρινά τώρα ....
έχετε εμπειρία η απλά να σπαμάρουμε μιας και είδαμε χαβαλέ (ντουκάτια γαρ) και βαράτε βιολιτζίδες ;;;
μη με παρεξηγήσετε ... τα λέω όχι για να σας προσβάλω αλλά για να σας δώσω να καταλάβετε ότι ΟΛΩΝ μας οι γνώμες μετράνε .... γι' αυτό δώστε την πρέπουσα βαρύτητα στη γνώμη σας με τις γνώσεις που έχετε ....
+οσα θες
red_monster
14/02/2009, 05:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
οχι ρε... μόνο για δευτερο θα το σκεφτόμουν, εκτός αν δες πας ταξίδια με το ΧΧ και θες το monsterακι για κάτι πιο ευχρηστο. Πολη, βόλτες κτλ... τότε...ίσως :wave2:
Μόνο για 2τερή μηχανή 800cc? Κάπου έχουμε χάσει το μέτρο νομίζω...
Μια χαρά ταξίδια κάνεις και με το Monster με το μασκάκι, και βαλίτσες παίρνει(αν και το θέαμα είναι γελοίο...:rolleyes: ) με 140km/h.
Καλύτερο στη πόλη το ducati , καλύτερο σε ανοιχτό δρόμο το ΧΧ.
Αν και το monster δεν είναι και τόσο βολικό για την πόλη όσο δείχνει...δεν κόβει πολύ το τιμόνι, κουραστική θέση οδήγισεις...
Σαν αλλαγή είναι πολύ ενδιαφέρουσα, είναι πολύ πιο διασκεδαστικό-εκμεταλεύσιμο το ducati
SeNNinhA
14/02/2009, 05:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Μόνο για 2τερή μηχανή 800cc? Κάπου έχουμε χάσει το μέτρο νομίζω...
Εδώ και πολλά χρόνια δεν ισχύει πια αυτό που λες. Οι μηχανές μπορεί να έχουν κυβικά και άλογα αλλα είναι πιο εξημερωμένες και πιο ευκολα οδηγήσιμες και συγχωρουν περισσότερα λάθη από μοτοσυκλέτες πριν 10 χρόνια με την μισή ιπποδύναμή. Τα πάντα εξαρτώνται από την συμπεριφορά σου ως αναβάτης και όχι τόσο από την μηχανή. Και με ενα παπί μπορεί να κάνεις καγκουριλίκια και να χτυπήσεις χειρότερα από ένα που σέβεται τα άλογα ακόμη και του Hayabusa.
Μια χαρά ταξίδια κάνεις και με το Monster με το μασκάκι, και βαλίτσες παίρνει(αν και το θέαμα είναι γελοίο...:rolleyes: ) με 140km/h.
Ξέχασες ότι μιλάς σε κάποιον που οδηγεί ΧΧ οπότε το μια χαρά του μέσου αναβάτη γίνεται κατευθείαν "οριακά" τουλάχιστον.
Καλύτερο στη πόλη το ducati , καλύτερο σε ανοιχτό δρόμο το ΧΧ.
Αν και το monster δεν είναι και τόσο βολικό για την πόλη όσο δείχνει...δεν κόβει πολύ το τιμόνι, κουραστική θέση οδήγισεις...
Ακριβώς αυτό που λες μετά. Το μοναδικό πλεονέκτημα του monster στην πόλη είναι ότι είναι πιο μαζεμένο σε διαστάσεις. Αλλιώς το ΧΧ παραμένει πιο ξεκούραστο ακόμη και στην πόλη.
είναι πολύ πιο διασκεδαστικό .... το ducati
Αυτό ακριβώς είναι η ΟΥΣΙΑ και μόνο αυτή
.... Αυτό ακριβώς είναι η ΟΥΣΙΑ και μόνο αυτή
Συμφωνώ σε όσα λες απλά να προσθεσω και τη "μούρη" του ducati που πολλοί μπορεί να πουν ότι δεν είναι στοιχείο επιλογής (και καλά...) αλλά για εμένα η μηχανή πρέπει πάνω από όλα να σου αρέσει. Δεν την αντιμετωπίζω σαν ένα απλό μέσο μετακίνησης. Υποκειμενικό κριτήριο βέβαια :wave2:
red_monster
14/02/2009, 05:41
[B]Εδώ και πολλά χρόνια δεν υσχίει πια αυτό που λες. Οι μηχανές μπορεί να έχουν κυβικά και άλογα αλλα είναι πιο εξημερωμένες και πιο ευκολα οδηγήσιμες και συγχωρουν περισσότερα λάθη από μοτοσυκλέτες πριν 10 χρόνια με την μισή ιπποδύναμή. Τα πάντα εξαρτώνται από την συμπεριφορά σου ως αναβάτης και όχι τόσο από την μηχανή. Και με ενα παπί μπορεί να κάνεις καγκουριλίκια και να χτυπήσεις χειρότερα από ένα που σέβεται τα άλογα ακόμη και του Hayabusa.
Δεν αναφέρομαι στην εμπειρία που χρειάζεται για να οδηγίσει το 800αρι , αλίμονο ,έτσι και αλλιώς οδηγάει το χχ με τα διπλάσια άλογα...
Αλλά στα έξοδα ,( σήματα, ασφάλειες , service κλπ)που όσο ανεβαίνουν τα κυβικά αυξάνονται.
Αν μπορείς να συντηρέις 2 μεγάλες μηχανές ( δεν μπορεί να μην έχει και τουλάχιστον 1 αυτοκίνητο) τότε καλυτερα 2 παρά μια
SeNNinhA
14/02/2009, 05:44
Και πάλι δεν σε καταλαβαίνω. Το θέμα είναι εαν θα αλλάξει το ΧΧ με το Monster οπότε δεν βλέπω να αυξάνουν τα έξοδα κατά καμία έννοια.
red_monster
14/02/2009, 05:47
Και πάλι δεν σε καταλαβαίνω. Το θέμα είναι εαν θα αλλάξει το ΧΧ με το Monster οπότε δεν βλέπω να αυξάνουν τα έξοδα κατά καμία έννοια.
Αναφέρθηκά σε έναν φίλο παραπάνω που έλεγε οτι αν έχει το χχ ,το monster αξίζει σαν 2ερη μηχανή , γεγονός που μου φάνηκε υπερβολή (για τα δικά μου δεδομένα πάντα)
Η επιλογη του Μonster ηταν με την λογικη οτι πια τα ταξιδια με το ΧΧ εχουν ελαττωθει κατα παρα πολυ και οτι θελω ενα μηχανακι μικροτερο σε κυβικα για να ελαττωθουν οσο γινεται και τα εξοδα (συντηρηση,ασφαλειες κλπ).
Και το Μonster προοριζεται για 1η μηχανη .
Και για οσους απορουν για την αλλαγη απο XX σε Μonster ,μερικες φορες κανεις συμβιβασμους αν εχεις οικονομικα προβληματα.Αφηνεις το sport touring εφοσον δεν το χρηριμοποιεις γι αυτο που κατασκευαστηκε (ταξιδια) και κοιτας για κατι οικονομικοτερο που θα σου αρεσει εμφανισιακα και θα καλυπτει τις αναγκες σου(μετακινση στην πολη ,μακρινες βολτες ,εστω και ταξιδια) .
Ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας .
screamer
14/02/2009, 14:45
ουτε Κινεζικο Scooter εχω οδηγησει , αλλα δεν ψαχνομαι να αγορασω ενα, ουτε θα το προτεινα σε καποιον ... :wave2:
Υ.Γ. Παρε SUZUKI.... αντεχει στις οικονομικες κρισεις.... :lol:
Y.Γ2. μαστρογατε.... αυτο το ειδες ετσι?---->
οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες...ολοι εχουν απο ΜΙΑ... γι αυτο λεω REVIEWS...Reviews... :alien:
Ούτε με την Angelina πήγες, μήπως έχεις να προτείνεις να μην πάμε και με γυναίκες;;; :rotflmao: :bigcry:
Κρατήστε λίγο επίπεδο τρομάρα μας, δεν χάθηκε μια καθαρή γνώμη κάποιου που γνωρίζει...
Δηλαδή επειδή πήγες με την Κούλα της γειτονιάς (suzuki) θα πρέπει να πάει και ο άλλος;;
Αφήστε και κανέναν που έχει άποψη για την μοτοσυκλέτα να γράψει ειδάλλως κάντε σημείωση, ας πάει και αυτό στα ανέκδοτα... :o
Έλεος... :rotflmao: :bigcry:
red_monster
14/02/2009, 14:53
Η επιλογη του Μonster ηταν με την λογικη οτι πια τα ταξιδια με το ΧΧ εχουν ελαττωθει κατα παρα πολυ και οτι θελω ενα μηχανακι μικροτερο σε κυβικα για να ελαττωθουν οσο γινεται και τα εξοδα (συντηρηση,ασφαλειες κλπ).
Και το Μonster προοριζεται για 1η μηχανη .
Και για οσους απορουν για την αλλαγη απο XX σε Μonster ,μερικες φορες κανεις συμβιβασμους αν εχεις οικονομικα προβληματα.Αφηνεις το sport touring εφοσον δεν το χρηριμοποιεις γι αυτο που κατασκευαστηκε (ταξιδια) και κοιτας για κατι οικονομικοτερο που θα σου αρεσει εμφανισιακα και θα καλυπτει τις αναγκες σου(μετακινση στην πολη ,μακρινες βολτες ,εστω και ταξιδια) .
Ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας .
Αν το ζήτημα σου είναι η δραματική μείωση του κόστους γενικά τότε μην κοιτάς το ducati , εκτός αν μπορείς να κάνεις εσύ τα service... Aν δεν το γουστάρεις πραγματικά δεν θα ανεχτείς τις ιδιαιτερότητες του
To μηχανάκι που ζητάς λέγεται fazer...:wave2:
nickmonstro
14/02/2009, 14:59
Τα monster γενικα δεν ειναι για ταξιδια και ιδιαιτερα για ταξιδια με δευτερο ατομο επανω αλλα......αν το λεει η ψυχη και η καρδια του καθενος μας μπορει να γυρισει και ολο τον κοσμο με σκουτερακι 50cc.
Aπλα σε συγκριση με το ΧΧ φιλε μου το monster ισως να σε ξενισει λογω μικροτερης ιπποδυναμης και σιγουρα θα υπαρχει και ενα θεματακι ανεσης παντα μιλωντας για ταξιδια.Σιγουρα ομως θα σε ανταμοιψει σε εναν ωραιο στριφτερο δρομο σε μια ορεινη διαδρομη.
Τωρα εαν εσενα σου αρεσει το monster ή το καθε monster εμεις οτι και να λεμε δεν εχει νοημα.
Καλοταξιδο να ειναι οτι επιλεξεις!!!
screamer
14/02/2009, 15:07
φιλε μου εσυ που γνωριζεις προφανως δεν ψαχνεις τα REVIEWS που αναφερω στο Post μου...
Όχι φίλε μου. Δεν ψάχνω τα reviews που λένε απο κάτω πάρε suzuki...
reviews ειναι αυτα τα πραγματα που γραφονται απο ανθρωπους που καβαλανε καθε βδομαδα 11-12 διαφορετικα μηχανακια... και γνωριζουν καλυτερα απο εμενα...
Και πληρώνονται ανάλογα, απο διάφορες εταιρίες...
και προφανως απο εσενα που ηρθες να χαρακτηρισεις ΟΛΟΥΣ που καναν την ελεεινη επιλογη να αγορασουν ΚΟΥΛΕΣ... :wacko:
Προφανώς από επιλεκτική ανάγνωση, κράτησες ως χαρακτηρισμό, το "Κούλες" και όχι την σχετισμένο του με την ανωτέρω αναφορά. Από την στιγμή που σε εκφράζει, δεν υπάρχει λόγος να το αποβάλεις. Την κατάθεσή σου για τον λόγο των υπολοίπων δεν μπορώ να καταλάβω πότε την ανέλαβες και με πιανού/νων έγκριση....
δηλαδη ΟΛΟΙ οι suzukaκηδες του Forum ειμαστε ΚΟΥΛΟΙ :ninja:
Συνεχίζεις άτοπα να εκφράζεσαι για ένα σύνολο ανθρώπων, χωρίς να έχεις την συγκατάθεσή τους, έχοντας παρανοήσει και τάσεις τα όπλα σε κάτι που καλά-καλά δεν έχεις κατανοήσει. Ξαναδιάβασε...
αλλα δεν πιανομαι με σενα ...
Το βλέπω, γι αυτό και ο δεύτερος ενικός, σε αντίθεση με τα γραπτά μου...
εχεις προφανως μεγαλη εμπειρια... και εκτος των αλλων μ'αρεσουν οι τηγανητες πατατες οταν βγαινουν τραγανες(*απο φριτεζα) :wave2:
Δεν ξέρω αν έχω μεγάλη εμπειρία, αλλά δεν πετάω κουβέντες που δεν μπορώ να στηρίξω... Να σου κάνω δώρο μια φριτέζα, αν είναι να δίνεις γνώμες για μοτοσυκλέτες, που δεν έχεις καβαλήσει ποτέ... :wave2:
Cool down μάγκες. Με το ζωνάρι λυμένο είσαστε...
alexioannides
14/02/2009, 16:36
na hremhsoume ligo....
egw phra ducati alla re paides... entaksh ti na poume???
ta ducati apla einai koryfaia ylika bidwmena se ena kalo plaisio...
alla pote ma pote de mporoume na ta sygrinoume me ta giaponezika....
kai shmera phga se mia palia mou gomena me to 1098... molis to eide kserete ti ekane???
me mountzwse pou edwsa to sv... pou na ths elega oti edwsa kai xrhmata gia auto to kokkino ektrwma....
eee meta omws kserete ti thn ekana gia na bgalw to axti mou e????;)
sv kai pali sv!!!! telos!
pantws to monter einai poly timio mhxanaki. kai se aksiopistia einai arketa kalo apla prepei na eisai katw apo 1,75 giati einai mikrokamomeno mhxanaki.
kai na mh ksexname oti an den yphrxe to moster isws poly apo mas na mhn eixame ta ducati pou odhgoume shmera giati h ducati sthrixthke me tis pwlhseis twn istorikwn monster.:wave2:
:rolleyes: :rolleyes:
1. ρε μάγκες ειλικρινά τώρα ....πριν τα θάψετε τα Ιταλικά ....
2. μη με παρεξηγήσετε ...
τα λέω όχι για να σας προσβάλω αλλά για να σας δώσω να καταλάβετε ότι ΟΛΩΝ μας οι γνώμες μετράνε ....
γι' αυτό δώστε την πρέπουσα βαρύτητα στη γνώμη σας με τις γνώσεις που έχετε ....
Ρε Άκη και μένα μην παρεξηγάς...αλλά κάτι δεν πάει καλά στο παραπάνω γραπτό σου.
Στό πρώτο σκέλος, ρωτάς -ευλόγως και απολύτως ορθά- 4-5 βασικά πράγματα που πρέπει κατέχει ο οποιοσδήποτε μαγκάκος πριν γράψει την άποψή του.
Σωστό σε βρίσκω.
Στο δεύτερο σκέλος αναφέρεις πώς ολονώνε οι γνώμες μετρούνε, αρκεί να μπορεί να την στηρίξει με κάποιες γνώσεις -από όπου και άν προέρχονται-.
Και πάλι σωστό σε βρίσκω.
ΑΛΛΑ τι από τα δύο τελικά πιστεύεις...?
Προσωπικά, αν και τα δύο είναι σωστά, θα συμφωνήσω και θα συμπλεύσω με το δεύτερο σκέλος των θέσεών σου.
Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, όλοι μπορούν να γράψουν αυτό που σκέπτονται.
Αν τώρα κάποιες από αυτές ίσως είναι άκυρες, άτοπες, αβάσιμες, ηλίθιες, σπάμ ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, είναι απλό: δεν θα τις λάβει κανείς υπ'όψιν του. Κρίση όλοι έχουν/έχουμε -δόξα τον Ύψιστο- και μπορούμε θεωρώ να προσπεράσουμε.
Επίσης προσωπικά -στο δια ταύτα- έχω κανει αυτά που ρωτάς παραπάνω. Έχω χρησιμοποιήσει ένα 620 κολλητού αρκετά και το έχω μαστορέψει. Έχω επίσης δουλέψει ένα ΧΧ πάλι φίλου, αλλά δεν χρειάστηκε να το μαστορέψω.
Τι θες να γράψω στο παλλικάρι...? Του έγραψα μόνο να το οδηγήσει πρίν το πάρει. Αυτό.
red_monster
14/02/2009, 20:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
na hremhsoume ligo....
egw phra ducati alla re paides... entaksh ti na poume???
ta ducati apla einai koryfaia ylika bidwmena se ena kalo plaisio...
alla pote ma pote de mporoume na ta sygrinoume me ta giaponezika....
kai shmera phga se mia palia mou gomena me to 1098... molis to eide kserete ti ekane???
me mountzwse pou edwsa to sv... pou na ths elega oti edwsa kai xrhmata gia auto to kokkino ektrwma....
sv kai pali sv!!!! telos!
pantws to monter einai poly timio mhxanaki. kai se aksiopistia einai arketa kalo apla prepei na eisai katw apo 1,75 giati einai mikrokamomeno mhxanaki.
kai na mh ksexname oti an den yphrxe to moster isws poly apo mas na mhn eixame ta ducati pou odhgoume shmera giati h ducati sthrixthke me tis pwlhseis twn istorikwn monster.:wave2:
ρε φίλε sorry κιόλας , αλλά , έχεις οδηγήσει ποτέ monster?
εγώ είμαι 1.84 και μου έρχεται σχεδόν κουτί, αμα είσαι 1.82 θα είναι το ιδανικό...
Βρήκες γκόμενα (γκόμενα , όχι γυναίκα που να κάνεις μαζί της ταξίδια κλπ) που να γουστάρει το sv και να αποδοκιμάζει το 1098, η οποιοδήποτε ss?? Τι της αρέσει δηλ από το sv?:uplate: :hypnotize ???
nihristo
14/02/2009, 21:02
μ'αρέσει να χαζεύω στο φόρουμ και όχι τόσο να συμμετέχω σε συζητήσεις...ΑΛΛΑ ΟΧΙ και έκτρωμα ρε αδερφέ το 1098...αν είναι αυτό άσχημο ας κάψουμε οι υπόλοιποι ότι οδήγάμε...(πέρα από mv agusta)
Τι της αρέσει δηλ από το sv?:uplate: :hypnotize ???
To οτι καθόταν πχ ?? :look:
alexioannides
15/02/2009, 03:52
εγώ είμαι 1.84 και μου έρχεται σχεδόν κουτί
pali kala pou les sxedon....
kai... kouti??? mhpws enoeis to kouti pou htan paketarismeno???:rotflmao:
telos auto me to 1098 einai oti pragmatika den einai poly spoudaio sthn emfanish peran ths ouras...
den einai kati diaforetiko opws htan diaforetiko otan parousiasthke to 916 ekeinh thn epoxh...
twra to 1098 moiazei me para polla mhxanaki thn epoxhs tou... moiazei mprosta me triumph
me cbr600rr kai polla alla....
opote h kopela skeuthke eide parathrhse... kai eksefrase thn apopsh ths. to idio ekane kai mia alh filh mou. to idio eipes kai o aderfos mou (kai as mhn exei sxesh me mhxanes)
sto sv sigoura h kopela ka8otan... twra apla isoropei kai steketai tyxaia......
axxaaxaxxaxa geia sou re byr0n... xaxaxaxaaxaaxax
telos auto me to 1098 einai oti pragmatika den einai poly spoudaio sthn emfanish peran ths ouras...
Με το συμπαθειο κιολας .Πρεπει να σε δει γιατρος.
Αν δεν θεωρειται σπουδαιο το 1098 και το 848 σε εμφανιση σε σχεση με τα υπολοιπα μηχανακια της κατηγοριας τους ... τι ναπω .
Αλλα οκ ,γουστα
red_monster
15/02/2009, 05:02
pali kala pou les sxedon....
kai... kouti??? mhpws enoeis to kouti pou htan paketarismeno???:rotflmao:
den einai kati diaforetiko opws htan diaforetiko otan parousiasthke to 916 ekeinh thn epoxh...
twra to 1098 moiazei me para polla mhxanaki thn epoxhs tou... moiazei mprosta me triumph
me cbr600rr kai polla alla....
opote h kopela skeuthke eide parathrhse... kai eksefrase thn apopsh ths. to idio ekane kai mia alh filh mou. to idio eipes kai o aderfos mou (kai as mhn exei sxesh me mhxanes)
sto sv sigoura h kopela ka8otan... twra apla isoropei kai steketai tyxaia......
axxaaxaxxaxa geia sou re byr0n... xaxaxaxaaxaaxax
Και αν δεν το πήρες για την εμφάνιση του ή για τα περιφερειακά του γιατι το πήρες???
Για τις επιδόσεις του στην ευθεία που είναι πιο αργό από τα τζαπάνια , ή για την δελεαστική τιμή του?:sick:
Λες πιο πάνω οτι το Monster για να το καβαλήσεις πρέπει να είσαι ΚΑΤΩ από 1.75 , και δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις στο φίλο που θέλει να το αγοράσει...
Για στρουμφάκια τους περνάς τους ιταλούς? Η θέση του monster είναι πιο επιθετική-κουραστική από τον ανταγωνισμό , αν είσαι κοντός θα κουράζονται εύκολα τα χέρια σου
red_monster
15/02/2009, 05:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
To οτι καθόταν πχ ?? :look:
γκόμενα ήταν και μάλιστα πρώην όπως λεει ο φίλος πιο πάνω, λες να την εννοιαζαν τα τμ που αντιστοιχούν στα κωλομεργι@ της?
TOLISTOLAROS
15/02/2009, 08:01
Ιωαννίδης Αλέξιος: Βίος και Πολιτεία (http://en.wikipedia.org/wiki/John_Holmes_(actor))
Και μια φωτό του εν δράσει:
:D :a021:
155574
alexioannides
15/02/2009, 10:42
xxaaxxaaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxa
pou me fwtografises re?
nai ontws to ducati ektws ths ouras de mou aresei emfanisiaka.
to phra gia to kalo plaisio kai ta koryfaia periferiaka opws epishs kai gia to poly kalo tou sthsimo.
auta!
otan odhghma monster me to zori boleuthka kai eimai 1.80
kai panw apo 140 den ais8anomoun ka8olou kala....
γκόμενα ήταν και μάλιστα πρώην όπως λεει ο φίλος πιο πάνω, λες να την εννοιαζαν τα τμ που αντιστοιχούν στα κωλομεργι@ της?
Δλδ δικαίωμα γνώμης στα τετραγωνικά που θα ακουμπήσει ο κώλος τους έχουν μόνο οι επίσημες, αρραβωνιάρες και σύζυγοι? :rotflmao:
Τι λέτε ρε παιδιά? Τα θέλετε ή σας ξεφεύγουν?
alexioannides
15/02/2009, 12:15
xaxaxaxaxa
xaxaxaxaaxaxaxaxxaxa
reee???? byr0n eisai xrewmenos pleon me 29.90 euro
mou efyge o kafes enw to diavasa kai epese olos sto plhktrologio... twra exw brax/ma
kai grafw me to palio mou plhktrologio...
xaaxxaxaxaxaxa re ton mpagasaaa.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
mou efyge o kafes enw to diavasa kai epese olos sto plhktrologio... twra exw brax/ma
kai grafw me to palio mou plhktrologio...
Kai to pliktrologio Ducati Corse einai??:look:
alexioannides
15/02/2009, 13:03
htan asyrmato re sy... twra ebala to kalwdiomeno~!!!!
red_monster
15/02/2009, 13:20
Δλδ δικαίωμα γνώμης στα τετραγωνικά που θα ακουμπήσει ο κώλος τους έχουν μόνο οι επίσημες, αρραβωνιάρες και σύζυγοι? :rotflmao:
Τι λέτε ρε παιδιά? Τα θέλετε ή σας ξεφεύγουν?
Όχι, θα ρωτήσω και την γκόμενα που πηδ@ω περιστασιακά αν της αρέσει η σέλα του μοτοριού μου...
Αρραβωνιαστικιά και σύζυγος πρέπει να έχουν άποψη , και αυτές αν δεν υπάρχει αυτοκινητο στην άκρη...Η περιστασιακή και σε καπάκι μονόσελου κάθεται άμα γουστάρει..
Η περιστασιακή και σε καπάκι μονόσελου κάθεται άμα γουστάρει..
Με το ΚΤΕΛ καλύτερα να έχεις ελπίδες, γιατί με το μονοσελλο θα γίνει περιστασιακή ανάμνηση :wave2:
red_monster
15/02/2009, 13:30
Με το ΚΤΕΛ καλύτερα να έχεις ελπίδες, γιατί με το μονοσελλο θα γίνει περιστασιακή ανάμνηση :wave2:
Δεν γαμίετ@ι ,περιστασιακή είναι έτσι και αλλιώς...
Την μηχανή την έχω για την κ@υλα μου , όχι σαν εργαλείο δουλειάς, και εκεί δεν θέλω περιορισμούς
alexioannides
15/02/2009, 13:58
aaa telika einai 8ema andrismou... twra to epoiasa... den eimai fainetai toso brutale...:evil:
red_monster
15/02/2009, 14:22
aaa telika einai 8ema andrismou... twra to epoiasa... den eimai fainetai toso brutale...:evil:
αμα δεν τσιμπάει με το 1098 , δεν είσαι...
πρέπει να πάρεις το mv...:lol:
Και τα ριβΓιουζ κωλοτρυπιδες ειναι.
Απλα, αναλογα με τον ριβΓιουερ μπορει να μοσχοβολανε αλλα μπορει και να ζεχουνε.
alexioannides
19/02/2009, 13:43
bravo krooki ebales ta pragmata sth 8esh tous....