Για λετε ρε μαγκες...
Εχω Honda.Nα το κανω το κονε με ενα Monster s2r 800 η' θα το μετανιωσω και ζητησω παλι την ηρεμια της Honda?
Για λετε ρε μαγκες...
Εχω Honda.Nα το κανω το κονε με ενα Monster s2r 800 η' θα το μετανιωσω και ζητησω παλι την ηρεμια της Honda?
Πάρε σουζούκι!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
we are just a moment in time,
a blink of an eye, a dream for the blind,
visions from a dying brain,
i hope u don't understand
Αρχικά δημιουργήθηκε από faf
Για λετε ρε μαγκες...
τι εννοας? Να δώσεις το blackbird για το monsterακι?
yeapΑρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
τι εννοας? Να δώσεις το blackbird για το monsterακι?
οχι ρε... μόνο για δευτερο θα το σκεφτόμουν, εκτός αν δες πας ταξίδια με το ΧΧ και θες το monsterακι για κάτι πιο ευχρηστο. Πολη, βόλτες κτλ... τότε...ίσωςΑρχικά δημιουργήθηκε από faf
yeap![]()
einai asxeti sygkrisi to XX me to Mostro...
Mixanika einai mia xara kai gkazia exei...arkei na katalavainei panta kapoios oti to ena einai DIKYLINDRO kai to allo TETRAKYLINDRO!
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
ηξερα για τερατογενεσεις.......αλλα για "τερατογαμους"....![]()
![]()
![]()
περα απο την πλακα ... ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ μονο ειναι ....αν και δεν ειμαι Hondakias ..
αν παρεις Monster για πρωτη και Κυρια μηχανη και πηγαινεις και ταξιδια ...και πας και 2καβαλος...
θα φτασεις στο σημειο να πινεις νερο στο ονομα του Σαρακακη(κι αυτο δεν ειναι καλο.....)
ΨΑΞΕ τα reviews ωστε να βγαλεισ μονος σου το συμπερασμα![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Θα δώσεις το ΧΧ να πάρεις το δουκάτο...![]()
Και νόμιζα ότι τα έχω ακούσει όλα εδω μέσα..:rotflmao:
Πριν το κάνεις πάντως, θα σου έλεγα να το οδηγήσεις πρώτα.![]()
Se auto symfono![]()
Se taxidi 8elei na exeis kanei "proponisi" prota..etsi kai alios oti naked meta ta 140 einai askiseis elxis se monozygo![]()
Deytero atomo kai valitses...meine sto XX
Exo kanei polla taxidia Italia-Ellada me to diko mou (polles ores odigisis) kai einai zori...2plos mono mia fora kai itan akoma pio zori...
Ektos tou aera to mono pou toulaxiston kourazei emena einai oi kradasmoi ...an eisai pano apo ora stin mixani,arxizoun na ponane ta xeria/bratsa..giauto leo 8elei proponisi.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
εγω πιστευω, αν εχεις ''παρει'' οτι ειχες να παρεις απο το blackbird, δεν κανεις τα τρελλα ταξιδια και γενικα το εχεις βαρεθει, ειναι καλη αλλαγη...
Περνας σε διασταση ducati. κι αυτο ειναι αλλη φαση... Το monster-ακι δεν θα πει πουθενα οχι...
Τα στροφιλικια θα ειναι παιχνιδακι συγκριτικα με τη ''μαουνα''...
Βεβαια, ετοιμασου για δεσμευσεις και ταλαιπωρια αν αποφασισεις να πας ταξιδι....
Πως ειναι το xx? καμμια σχεση!!!
Κατα τα αλλα πιστευω ηδη το εχεις ερωτευτει, ειναι old school μηχανακι και αν το παρεις απο καλα χερια, δεν θα σε προβληματισει ποτε ακομη και delivery που λεει ο λογος να κανεις σε πιτσαρια...
![]()
Εαν έχεις αποφασίσει να αλλάξεις κατηγορία τότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί όχι.
Εγώ θα το έκανα απλά και μόνο για την εμπειρία. Μου αρέσει να αλλάζω μηχανές. Αλλά να ξέρεις ότι σε κάποια στιγμή θα το αλλάξεις κι αυτό είτε γιατί θα σου λείπει η αίσθηση του ΧΧ είτε γιατί θα σου αρέσει το monster αλλα θα θέλεις το μεγαλύτερο. Εαν πάλι περισσεύουν χρήματα ξαναπαίρνεις κι ενα ΧΧ...![]()
Άσ'τα αυτά που λένε για προβλήματα κλπ. Θέλει προσοχή και φροντίδα βέβαια αλλά είναι και απείρως πιο fun μηχανή και σε αποζημιώνει.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Σωστός !Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Ε.....................
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ηξερα για τερατογενεσεις.......αλλα για "τερατογαμους"....![]()
![]()
![]()
περα απο την πλακα ... ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ μονο ειναι ....αν και δεν ειμαι Hondakias ..
αν παρεις Monster για πρωτη και Κυρια μηχανη και πηγαινεις και ταξιδια ...και πας και 2καβαλος...
θα φτασεις στο σημειο να πινεις νερο στο ονομα του Σαρακακη(κι αυτο δεν ειναι καλο.....)
ΨΑΞΕ τα reviews ωστε να βγαλεισ μονος σου το συμπερασμα![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Θα δώσεις το ΧΧ να πάρεις το δουκάτο...![]()
Και νόμιζα ότι τα έχω ακούσει όλα εδω μέσα.. :rotflmao:
Πριν το κάνεις πάντως, θα σου έλεγα να το οδηγήσεις πρώτα.![]()
![]()
ρε μάγκες ειλικρινά τώρα ....
πριν τα θάψετε τα Ιταλικά ....
έχετε πάρει ποτέ Ducati ;;;
έχετε οδηγήσει ποτέ Ducati ;;; να γράψει χλμ μπόλικα στην πόλη σε στροφιλίκι σε ισιάδι και δεν ξέρω εγώ που αλλού ;;;
έχετε σκαλίσει ποτέ Ducati ;;;
και τα ίδια ακριβώς ρωτάω για το ΧΧ....
έχετε εμπειρία η απλά να σπαμάρουμε μιας και είδαμε χαβαλέ (ντουκάτια γαρ) και βαράτε βιολιτζίδες ;;;
μη με παρεξηγήσετε ... τα λέω όχι για να σας προσβάλω αλλά για να σας δώσω να καταλάβετε ότι ΟΛΩΝ μας οι γνώμες μετράνε .... γι' αυτό δώστε την πρέπουσα βαρύτητα στη γνώμη σας με τις γνώσεις που έχετε ....
(άντε γιατί δεν θα σας δώσω πίτα την άλλη Παρασκευή ...![]()
)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
πριν τα θάψετε τα Ιταλικά ....
έχετε πάρει ποτέ Ducati ;;;
έχετε οδηγήσει ποτέ Ducati ;;; να γράψει χλμ μπόλικα στην πόλη σε στροφιλίκι σε ισιάδι και δεν ξέρω εγώ που αλλού ;;;
έχετε σκαλίσει ποτέ Ducati ;;;
ουτε Κινεζικο Scooter εχω οδηγησει , αλλα δεν ψαχνομαι να αγορασω ενα, ουτε θα το προτεινα σε καποιον ...
Υ.Γ. Παρε SUZUKI.... αντεχει στις οικονομικες κρισεις....![]()
Y.Γ2. μαστρογατε.... αυτο το ειδες ετσι?---->Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΨΑΞΕ τα reviews ωστε να βγαλεις μονος σου το συμπερασμα![]()
οι γνωμες ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες...ολοι εχουν απο ΜΙΑ... γι αυτο λεω REVIEWS...Reviews...![]()
Accipere quam facere praestat injuriam