Σύνδεση

View Full Version : Ετσι πρεπει ή μηπως οχι; Πυροβολα τον ληστη...

Σελίδες : 1 [2] 3

devil's animal
18/02/2009, 08:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
γιατι ρε χαμενο εσυ μιλησες για βιασμο και πιαστηκα απο το δικο σου ποστακι.

τι βλακας... :lol: :lol: :lol:

εισαι χαζος ρπμ....:rotflmao:

αφου το ποσταρω εγω και θες να "πεις αυτο που θες με τον δικο σου τροπο"...ποσταρε απο κατω χωρις παραθεση και ολοι θα το καταλαβουν.

εκτος αν ειναι :a24: σαν και σενα...:lol:

DeadEye
18/02/2009, 08:30
Γιατι δεν λεει ο παππους , οτι ειπε κ ο μπατσος που σκοτωσε τον αλεξη !?!?!?

Προειδοποιητκες βολες κε προεδρε , εξωστρακισμος ηταν ! , ουρανοσφαιρες κτλ κτλ

VegasKitty
18/02/2009, 08:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πολύ φοβάμαι όμως ότι με το υπάρχον καθεστώς στις φυλακές (όπου οι ποινές εξαφανίζονται/μειώνονται - παίρνουν άδειες κλπ κλπ) ....

Βρε σεις αυτο το εχω ακομα απορεια!!!!

Απο που και ως που εδω στην Ελλαδα δικαιουσε αδεια????:confused: :hypnotize

Κανεις οτι κανεις, πας φυλακη, αλλα μην ανχονεσε θα χεις και αδειουλα????? :uplate: :sick:

Μπορει καποιος να μου το εξηγησει αυτο????

sergiosm
18/02/2009, 08:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
Άσε που αν πάρει διαστάσει το θέμα θα αναλάβει ο Κούγιας δικηγόρος των 5 και …μετά μπλέξαμε όλοι !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
18/02/2009, 08:32
μπορείς..... αλλά δεν έχεις όλα τα στοιχεία διαθέσιμα. :sad:

ελα ρε μλκ καταλαβε τι λεω...

λεω αυτο:

εν ολιγης δεν μπορω βαση του δικου μου ηθικου κωδικα το εγκλημα κατα της ζωης να τα εξισωσω με μια κλοπη για 1000 λογους.αυτο λεω μονο.

:wave2:

με βαση αυτο:

αρα σου βιαζουν τη κορη,σκοτωνεις εν ψυχρω.
σου κλεβουν το μοτορι,σκοτωνεις εν ψυχρω.

μηπως αδικεις την τιμωρια σε ενδεχομενο βιασμο της κορης σου φιλε μοτοσυκλετιστη???

TROOPER
18/02/2009, 08:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εισαι χαζος ρπμ....:rotflmao:

αφου το ποσταρω εγω και θες να "πεις αυτο που θες με τον δικο σου τροπο"...ποσταρε απο κατω χωρις παραθεση και ολοι θα το καταλαβουν.

εκτος αν ειναι :a24: σαν και σενα...:lol:

μπορει να μην ειναι ο αλλος :a24: σαν και μενα αλλα εχουμε αρκετους :a31: σαν εσενα.αρα ηταν απαραιτητη η παραθεση :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

project.breeze
18/02/2009, 08:38
Που διάβασες ότι θα τον σκότωνα; Αντιθέτως.... το να βάλεις μυαλό σε κάποιον προϋποθέτει ότι θα ζει για να να μην το ξανακάνει και να αποτελεί παράδειγμα για τους υπόλοιπους.

Πολύ φοβάμαι όμως ότι με το υπάρχον καθεστώς στις φυλακές (όπου οι ποινές εξαφανίζονται/μειώνονται - παίρνουν άδειες κλπ κλπ) οι κύριοι αυτοί το βλέπουν σαν διακοπές....

Αν όμως είχαν κάτι που τους το θυμίζει δια βίου, θα σκεφτόταν διαφορετικά.

Απλά επειδή είπες ότι θα σε έδειχναν στις τηλεοράσεις υπέθεσα πως θα τον σκότωνες.Δικό μου λάθος :wave2:

project.breeze
18/02/2009, 08:39
Πάντως ρε παιδιά αυτό που κάνουν σε κάποιες Αραβικές χώρες και στην Ινδία νομίζω,που κόβουν τα χέρια των κλεφτών δεν μου φαίνεται και τόσο άσχημο τώρα που το σκέφτομαι :rotflmao:

TROOPER
18/02/2009, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Πάντως ρε παιδιά αυτό που κάνουν σε κάποιες Αραβικές χώρες και στην Ινδία νομίζω,που κόβουν τα χέρια των κλεφτών δεν μου φαίνεται και τόσο άσχημο τώρα που το σκέφτομαι :rotflmao:

θελεις να σου βαλω κατι φωτογραφιουλες να δω αν θα εχεις την ιδια αποψη μετα ?

menos
"Και αν το δεξί σου χέρι σε σκανδαλίζει, κόψ' το, και πέταξέ το από σένα· επειδή, σε συμφέρει να χαθεί ένα από τα μέλη σου, και να μη ριχτεί ολόκληρο το σώμα σου στη γέεννα." Ματθαίος 5:29 :o

PortisHead

Ξεχασε ο πεθερος μου σε ενα Super Market στο Μπαχρεϊν το πορτοφολι του στο γκισε...στο ταμειο ντε...και το πηρε χαμπαρι το βραδυ.
Το αλλο πρωι που πηγε εκει για να το αναζητησει....ηταν ακριβως στο ιδιο σημειο....ανεγγιχτο...ποιος θα το πειραζε εξαλλου αφου η κλοπη τιμωρειται με ακρωτηριασμο ? ? ?

project.breeze
18/02/2009, 08:43
θελεις να σου βαλω κατι φωτογραφιουλες να δω αν θα εχεις την ιδια αποψη μετα ?

Διάβασε τί έγραψε ο φίλος PortisHead από πάνω

TROOPER
18/02/2009, 08:46
Διάβασε τί έγραψε ο φίλος PortisHead από πάνω

ναι το διαβασα.εχουμε πληθωρα παραδειγματων που εχουνε ξεχασει τσαντες μεσα στο μετρο για πολλες ωρες και παρ ολα αυτα τις βρηκανε μια μερα μετα σε ευρωπαικες χωρες.και ???

PortisHead
18/02/2009, 08:48
ναι το διαβασα.εχουμε πληθωρα παραδειγματων που εχουνε ξεχασει τσαντες μεσα στο μετρο για πολλες ωρες και παρ ολα αυτα τις βρηκανε μια μερα μετα σε ευρωπαικες χωρες.και ???

Μα "Εμεις" δεν ημεθα πλεον ευρωπαιοι...απλα η χωρα μας ανηκει γεωγραφικα στην Ευρωπη.

Με το "εμεις" εννοω τους νεοέλληνες.

Ιδιοσυγκρασιακα και πολιτισμικα...ανηκουμε πλεον στη...Νιγηρια ας πουμε λιαν λιαν επιοικως.

:lol:

TROOPER
18/02/2009, 08:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
"Και αν το δεξί σου χέρι σε σκανδαλίζει, κόψ' το, και πέταξέ το από σένα· επειδή, σε συμφέρει να χαθεί ένα από τα μέλη σου, και να μη ριχτεί ολόκληρο το σώμα σου στη γέεννα." Ματθαίος 5:29 :o

ασχολιαστο.

devil's animal
18/02/2009, 08:51
μπορει να μην ειναι ο αλλος :a24: σαν και μενα αλλα εχουμε αρκετους :a31: σαν εσενα.αρα ηταν απαραιτητη η παραθεση :lol: :lol: :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα βαριεμαι τωρα...

εχεις δικιο!!:a9:

:lol: :lol:

project.breeze
18/02/2009, 08:52

Στις ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει παιδεία,υπάρχει αστυνομία και υπάρχουν και νόμοι που όντως εφαρμόζονται.Δεν υπάρχει:"Θα σβήσω την κλήση γιατί εχώ έναν γνωστό στην τροχαία"¨.Εδώ οι νόμοι μας προστατεύουν τους παράνομους και όχι τους νόμιμους.Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι σε περιπτώσεις παιδοφιλίας και παιδεραστίας απαγορεύεται στον τύπο να αναφέρει τα ονόματα αυτών των ζώων.Τους προστατεύουμε,μην τους χαλάσουμε το όνομα.Ο άλλος πέρυσι ενώ ήταν να πάει στην φυλακή για παιδεραστία τελικά λόγω κενών του νόμου αφέθηκε ελεύθερος και την ίδια μέρα το βράδυ βίασε ένα κοριτσάκι 9-10 ετών.Προτιμάω λοιπόν αυτόν να τον πιάσουν και να του την κόψουν παρά να τον φυλακίσουν.Ας του την κόψουν και ας τον αφήσουν ελεύθερο

TROOPER
18/02/2009, 08:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Μα "Εμεις" δεν ημεθα πλεον ευρωπαιοι...απλα η χωρα μας ανηκει γεωγραφικα στην Ευρωπη.

Με το "εμεις" εννοω τους νεοέλληνες.

Ιδιοσυγκρασιακα και πολιτισμικα...ανηκουμε πλεον στη...Νιγηρια ας πουμε λιαν λιαν επιοικως.

ναι αλλα δεν την εχουμε και να σερνεται στο πατωμα,ουτε ειμαστε απογονοι του σακα ζουλου.νομιζω τουλαχιστον...

TROOPER
18/02/2009, 08:56
Στις ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει παιδεία,υπάρχει αστυνομία και υπάρχουν και νόμοι που όντως εφαρμόζονται.Δεν υπάρχει:"Θα σβήσω την κλήση γιατί εχώ έναν γνωστό στην τροχαία"¨.Εδώ οι νόμοι μας προστατεύουν τους παράνομους και όχι τους νόμιμους.Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι σε περιπτώσεις παιδοφιλίας και παιδεραστίας απαγορεύεται στον τύπο να αναφέρει τα ονόματα αυτών των ζώων.Τους προστατεύουμε,μην τους χαλάσουμε το όνομα.Ο άλλος πέρυσι ενώ ήταν να πάει στην φυλακή για παιδεραστία τελικά λόγω κενών του νόμου αφέθηκε ελεύθερος και την ίδια μέρα το βράδυ βίασε ένα κοριτσάκι 9-10 ετών.Προτιμάω λοιπόν αυτόν να τον πιάσουν και να του την κόψουν παρά να τον φυλακίσουν.Ας του την κόψουν και ας τον αφήσουν ελεύθερο

αντε ξαναμανα...

δεν μπορω βαση του δικου μου ηθικου κωδικα το εγκλημα κατα της ζωης να τα εξισωσω με μια κλοπη

project.breeze
18/02/2009, 09:00
Γιώργο καταλαβαίνω τί λες,δεν τα εξίσωσα,με τα παραδείγματα που έφερα προσπαθώ να εξηγήσω πως ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι νόμοι μας είναι ανεπαρκείς και άδικοι.Τιμωρούν το πρεζάκι και όχι τον έμπορο ναρκωτικών,τιμωρούν την πόρνη και όχι τον νταβατζή,τιμωρούν πάντα τις τελευταίες τρύπες της φλογέρας.Δεν έχουμε αυστηρούς νόμους για ΤΙΠΟΤΑ,γι'αυτό λοιπόν η παραβατικότητα αυξάνεται και θα συνεχίσει να αυξάνεται.Σίγουρα άλλο να σου κλέψουν το μηχανάκι και άλλο να σου βιάσουν κάποιο προσφιλές πρόσωπο ή να το σκοτώσουν.Αλλά όλα από κάπου ξεκινάνε.Όταν ξεκινάς με την λογική ότι παιδεραστής και ο φονιάς έχουνε δικαιώμα για άδειες,για επισκέψεις για για για λογικό είναι όταν φτάνεις σε πλημμελήματα ή πταίσματα απλά να μην αποδίδετε καν δικαιοσύνη.Αλυσίδα ειναι...

TROOPER
18/02/2009, 09:07
Γιώργο καταλαβαίνω τί λες,δεν τα εξίσωσα,με τα παραδείγματα που έφερα προσπαθώ να εξηγήσω πως ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι νόμοι μας είναι ανεπαρκείς και άδικοι.Τιμωρούν το πρεζάκι και όχι τον έμπορο ναρκωτικών,τιμωρούν την πόρνη και όχι τον νταβατζή,τιμωρούν πάντα τις τελευταίες τρύπες της φλογέρας.Δεν έχουμε αυστηρούς νόμους για ΤΙΠΟΤΑ,γι'αυτό λοιπόν η παραβατικότητα αυξάνεται και θα συνεχίσει να αυξάνεται.Σίγουρα άλλο να σου κλέψουν το μηχανάκι και άλλο να σου βιάσουν κάποιο προσφιλές πρόσωπο ή να το σκοτώσουν.Αλλά όλα από κάπου ξεκινάνε.Όταν ξεκινάς με την λογική ότι παιδεραστής και ο φονιάς έχουνε δικαιώμα για άδειες,για επισκέψεις για για για λογικό είναι όταν φτάνεις σε πλημμελήματα ή πταίσματα απλά να μην αποδίδετε καν δικαιοσύνη.Αλυσίδα ειναι...

οχι ρε ηρακλη δεν ειναι αλυσιδα.

οι νομοι μας ειναι επαρκεστατοι.η εφαρμογη τους ειναι που χανει.κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου.

αν ομως παμε σε ακραια θεση του τυπου:''τι?εκλεψε?κοψ του το χερι'' τοτε τι θα κανεις σε οποιον χτυπησει καποιον με το ιδιο χερι ???

οι ποινες πρεπει να εχουνε μια λογικη.αλλιως τραβατε να μεινετε στην ινδονησια (που στο διαλο ειναι οι πλεον φανατισμενοι μουσουλμανοι δε θυμαμαι) η εναλακτικα παραδεχτειτε οτι επιθυμειτε την επαναφορα τις θανατικης ποινης και σας βγαζω εισητιριακια one way για την πολιτεια του τεχας.

project.breeze
18/02/2009, 09:11
Όχι ρε Γιώργο,προς Θεού δεν είπα να αρχίσουμε να κόβουμε χέρια,χιουμοριστικά το έγραψα γι'αυτό έβαλα στο τέλος το emoticon.Στο ένα άκρο είναι η ατιμωρησία και στο άλλο άκρο είναι αυτά τα ακραία μέτρα,υπάρχει και μία μέση λύση,εκεί θα έπρεπε να είμαστε αλλά δυστυχώς είμαστε στην πλευρά της ατιμωρησίας και αυτό γιατί εκτός από την μη εφαρμογή των νόμων δυστυχώς υπάρχουν και ελλιπείς νόμοι με πολλά παραθυράκια,η χαρά των δικηγόρων,με την χρήση των οποίων όλοι έχουμε δει κατά καιρούς να αθωόνονται πολλά "διαμάντια".:beer:

vagtav
18/02/2009, 09:16
Ωραία... να σκοτώσεις δηλαδή κάποιον επειδή πήγε να κλέψει ένα μηχανάκι.
Εχουμε χάσει το μέτρο.
- Η σύγκριση του βιασμού της κόρης σου με την κλοπή της μηχανής σου έχει τόση σχέση όσο το lada με τη diablo. Η τιμή της μηχανής δεν έχει σημασία. ΠΑΝΤΑ είναι πιο φθηνή από τη ζωή.
- Η περίπτωση να είναι ο αδερφός μας το κλεφτρόνι που πάει να κλέψει το μηχανάκι γιατί έχει πέσει στη πρέζα ή ό,τι άλλο, ούτε που μας περνάει από το μυαλό ε? Βέβαια εμείς είμαστε πάντα οι καλοί. Οι κακοί είναι ΠΑΝΤΑ οι άλλοι.....
- Η περίπτωση του να κάνει κάποιος που οπλοφορεί μια λάθος κρίση και να φάει κάποιον κατά λάθος γιατί νόμισε ότι έκλεβε μια...μπουγάτσα από τη βιτρίνα, ούτε αυτό βέβαια μετράει.
- Όταν "ζητάμε" από τους μπάτσους να ΜΗΝ πυροβολούν ή τουλάχιστον αυτό να γίνεται μόνο προς εκφοβισμό, δεν μπορώ να καταλάβω πώς δικαιολογούμε κάποιον γέρο (πιθανά όχι και πολύ ανοιχτομάτη και ίσως με τα πρώτα σημάδια πάρκινσον) που πυροβολεί στο ψαχνό 5 πιτσιρικάδες.
- Το να συμφωνείς με την απόπειρα δολοφονίας (έστω και με όποια ελαφρυντικά) κάποιου, ΝΑΙ είναι φασιστικό. Δεν είναι κακό να είσαι φασίστας. Κακό είναι να μην το καταλαβαίνεις.

kerasaki
18/02/2009, 09:38
Ενταξει ρε παιδια, ηταν λιγο υπερβολικη η αντιδραση του ηλικιωμενου αλλα σκεφτειτε να ησασταν εσεις στην θεση του ιδιοκτητη της μηχανης, να χρωστατε 13.000 ευρω σε μια τραπεζα και να δινετε καθε μηνα 300αρες απο το μισθο σας! Ποσο μαλλον για μια μηχανη την οποια ισως να μην προλαβαινατε ουτε να στρωσετε!
Ειμαι σιγουρος οτι ακομα και οι πιο ψυχραιμοι εδω μεσα θα αντιδρουσαν με πολυ διαφορετικο τροπο απο τον οποιο φανταζονται οι ιδιοι:smokin:

sergiosm
18/02/2009, 09:38
υπάρχουν και ελλιπείς νόμοι με πολλά παραθυράκια,η χαρά των δικηγόρων,με την χρήση των οποίων όλοι έχουμε δει κατά καιρούς να αθωόνονται πολλά "διαμάντια".:beer:

εδώ κάνεις λάθος.

τα "διαμάντια" αυτά δεν αθωώνονται από τα παραθυράκια
τα "διαμάντια" αυτά αθωώνονται γιατί αυτοί που όφειλαν να κάνουν σωστή ανάκριση (και κυρίως η αστυνομία) κάνουν τη μία μ@λ@κία μετά την άλλη με αποτέλεσμα οι καταθέσεις και οι "αποδείξεις" που έχουν μαζέψει να μην έχουν καμία αξία και να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

mats8282
18/02/2009, 09:55
Εχουμε μπλεξει λιγο τα πραγματα....

Ουτε βιασμος κορης υπηρξε,ουτε μηχανη 13,000 ευρω πηγαν να βουτηξουν,ουτε επιθεση τρομοκρατικης οργανωσης,ουτε διαδηλωση αριστερων,ουτε εκδηλωση χρυσαυγιτων.

Πεντε ρεμαλια πηγαν να βουτηξουν ενα παπι.

Τους ειδε ο 64χρονος γειτονας,πηρε την καραμπινα του και τραυματισε 2 απο αυτους.

Δεν επρεπε να πυροβολησει στο ψαχνο τα ρεμαλια.+-

idi
18/02/2009, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav

- Το να συμφωνείς με την απόπειρα δολοφονίας (έστω και με όποια ελαφρυντικά) κάποιου, ΝΑΙ είναι φασιστικό. Δεν είναι κακό να είσαι φασίστας. Κακό είναι να μην το καταλαβαίνεις.

κακο ειναι να θεωρείς ολους τους γύρω σου φασίστες γιατι δε συμφωνούν με την αποψη σου

αυτο κανει εσενα φασίστα και οχι τους αλλους

alximistis
18/02/2009, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Ουτε βιασμος κορης υπηρξε,ουτε μηχανη 13,000 ευρω πηγαν να βουτηξουν,ουτε επιθεση τρομοκρατικης οργανωσης,ουτε διαδηλωση αριστερων,ουτε εκδηλωση χρυσαυγιτων.

Τους ειδε ο 64χρονος γειτονας,πηρε την καραμπινα του και τραυματισε 2 απο αυτους.

+'απειρο!!! Ακριβώς όπως τα λες.
Τι κάθεστε και κάνετε αναλύσεις επί αναλύσεων και κοινωνικές... τομές;;; Πέντε τσογλάνια πήγαν να κλέψουν και ο γείτονας αντέδρασε. Συνελήφθησαν τα τσογλάνια συνελήφθη και ο γείτονας όπως ορίζει ο νόμος. Τέλος.

Και για όλους τους θερμόαιμους... επειδή τα έχω ακούσει αυτά κατ επανάληψη και πολλάκις μήπως κάποτε κάποιος μπορεί να σκεφτεί το εξής;
ΑΝ λέω ΑΝ τα 5 τσογλανάκια ήταν παραπάνω τσογλάνια και κάποιος είχε όπλο και πυροβολούσε κι αυτός τι θα λέγατε ορισμένοι σήμερα;;; Τον έφγαγαν τον καυμένο;;; Πριν κάνουμε αναλύσεις και εκφράσουμε απόψεις ας σκεφτούμε ΜΙΑ φορά ορισμένοι τις επιπτώσεις.

idi
18/02/2009, 10:10
σουπερ τοτε θα ειναι αυτοαμυνα! :wave2:

vagtav
18/02/2009, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
κακο ειναι να θεωρείς ολους τους γύρω σου φασίστες γιατι δε συμφωνούν με την αποψη σου

αυτο κανει εσενα φασίστα και οχι τους αλλους

Από όσα είπα μόνο αυτό κράτησες ??
Δεν με ενδιαφέρει να συμφωνήσεις με την άποψή μου. Χέστηκα για την ακρίβεια αν συμφωνείς ή όχι. Δε νομίζω να διέκρινες στο γραπτό μου προσπάθεια να πείσω κάποιον. Διατύπωσα τις απόψεις μου και μόνο.

Αν διαφωνείς σε κάποιο από αυτά που έγραψε πές το.
Τα άλλα που γράφεις είναι μπούρδες

sniper
18/02/2009, 10:19
Αφού δεν νοιάζεται ο ένας ή ο άλλος, γιατί γράφετε εδώ κι όχι σε ημερολόγιο;

TOLISTOLAROS
18/02/2009, 10:19
Αν ο γέρος σκότωνε κάποιον από τους ληστές θα'ταν καλά;Στην τελική ήδη προσπαθούσαν να διαφύγουν όταν τους έριξε.Ας έριχνε στον αέρα...
Απαράδεκτος ο γέρος

alximistis
18/02/2009, 10:20
Αφού δεν νοιάζεται ο ένας ή ο άλλος, γιατί γράφετε εδώ κι όχι σε ημερολόγιο;

:lol: :lol: :lol: :lol:

sniper
18/02/2009, 10:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Αν ο γέρος σκότωνε κάποιον από τους ληστές θα'ταν καλά;Στην τελική ήδη προσπαθούσαν να διαφύγουν όταν τους έριξε.Ας έριχνε στον αέρα...
Απαράδεκτος ο γέρος

θα το μπέρδεψε με εκείνο που λέει ότι δεν πρέπει να χάνεις καμιά στύση άμα περάσεις τα 70 :lol: :lol: :lol:

alximistis
18/02/2009, 10:29
θα το μπέρδεψε με εκείνο που λέει ότι δεν πρέπει να χάνεις καμιά στύση άμα περάσεις τα 70 :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: έχεις κέφια σήμερα με φαίνεται :lol:

SVX
18/02/2009, 10:38
να ξερει ο αλλος με ποιον εχει να κανει:wave2:

156008

FestoNero
18/02/2009, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
:lol: :lol: έχεις κέφια σήμερα με φαίνεται :lol: Λες να του'ρθε στύση;
:lol: :lol: :D

MUSTILI
18/02/2009, 10:46
Πρωτη παρατηρηση. Με τρεις λεξεις( ή μηπως οχι) στον τιτλο εκανα ρεκορ προσωπικο σε απαντησεις και views:rotflmao:
Δευτερη παρατηρηση. Τι δυναμη εχει η πουτανα η γλωσσα:winka:
Παρατηρηση τριτη. Θεωρω οτι δεν τον σκοτωνεις, βαρας στον αερα, εκφοβιζεις...(μου εχουν κλεψει παπι, sorry sniper, αλλα και στο μαγαζι μπουκαραν 2 γλυκα τσιγγανοπουλα αλλα τα τσιμπησα..φυσικα ζουν ακομα)
Παρατηρηση τεταρτη. περα απο γραφικους η συζητηση εχει κρατηθει καλα. Σας τιμα και σας δοξαζει (εχουμε και πιτα...:beer: )

ΥΓ χριστε μου, οτι θα συμφωνουσα και με τον Sniper δεν το πιστευω:lol:

SVX
18/02/2009, 10:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
Πρωτη παρατηρηση. Με τρεις λεξεις στον τιτλο εκανα ρεκορ προσωπικο σε απαντησεις και views
Παρατηρηση τεταρτη. περα απο γραφικους η συζητηση εχει κρατηθει καλα. Σας τιμα και σας δοξαζει

5η παρατηρηση : πηρε τηλεφωνο ο μπαμπινιωτης και θελει την φωτογραφια σου να την βαλει διπλα στο λημμα "ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ" :cry:

MUSTILI
18/02/2009, 10:50
SVX σε συγχωρω τεκνον μου:rotflmao:

Θα σου πω . το πρωι ημουν σε διλημα για το αν πρεπει να το βαλω σαν ειδηση ή να το βαλω σαν κατι που εχει δυο ή πιο πολλες εκδοχες.

Για το αλλο. Δυστυχως ενω γινεται συζητηση με επιχειρηματα, πλακα κλπ καποιος φιλος δεν λεει να μην γινεται εριστικος...κριμα.

TOLISTOLAROS
18/02/2009, 10:50
Η συνέχεια εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=75183)

MUSTILI
18/02/2009, 10:54
Δεν ανοιγει ρε. να πυροβολησουμε και λιγο...

kerasaki
18/02/2009, 11:03

:rotflmao: :rotflmao:

DrBig
18/02/2009, 11:12
Aυτο ειναι πολυ σχετικο με την συζητηση και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο εδω αγανακτισμενοι πολιτες θα το εκτιμισουν τα δεοντα.
Το μονο προβλημα ειναι οτι αντι να παρουν παρασημο οι δαρτες, η αστυνομια διενεργει ανακρισεις.

Ω καιροι, ω ηθη...

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=991401

vagtav
18/02/2009, 11:20
Παράσημο επειδή σκότωσαν έναν άρρωστο......

TOLISTOLAROS
18/02/2009, 11:21
Ρε το κανα σε collector account αλλά τίποτα...
ΑΝ θέλει κάποιος ας μου στείλει το mail του se pm να του το στείλω να το κάνει upload αυτός

DrBig
18/02/2009, 11:25

ειρωνικα φιλε μου.....για τα φασιστακια αναμεσα μας.

vagtav
18/02/2009, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig

Αν είναι έτσι τότε καλύτερα να μην χαρακτηρίζεις και βρεθείς να χάνεις το δίκιο σου :wave2:

DrBig
18/02/2009, 11:46
Αν είναι έτσι τότε καλύτερα να μην χαρακτηρίζεις και βρεθείς να χάνεις το δίκιο σου :wave2:

τι ειχαμε, τι χασαμε!

tai
18/02/2009, 12:30
Μάγκες, θυμηθήκατε τι θέλατε τον Δεκέμβρη??

Ωραία...
- Όταν "ζητάμε" από τους μπάτσους να ΜΗΝ πυροβολούν ή τουλάχιστον αυτό να γίνεται μόνο προς εκφοβισμό, δεν μπορώ να καταλάβω πώς δικαιολογούμε κάποιον γέρο

σήμερα.
απο την άνετη καρεκλίτσα μου μπορώ να πώ πολλά .............
για το δικαίωμα της ζωής ..........
για την αυτοδικία ...............
για το κράτος δικαίου ..................
για το αγαπάτε αλλήλους................
για το οφθαλμό αντι οφθαλμού.................
για το είμαστε όλοι αδέλφια-σύντροφοι-συναγωνιστές................

και αλλα ΣΩΣΤΑ !!!

αλλα

αμα τον δω τον Χ κλέφτη και ειμαι "κάπως"

δεν ξερω αν θα τα θυμηθώ.

αν τα θυμηθώ μπορεί και να μην κάνω ουτε μπαμ για εκφοβισμό

αν ΔΕΝ προλάβω να τα θυμηθώ όμως............

την γαμήσαμε και οι δύο

TOLISTOLAROS
18/02/2009, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
αλλα

την γαμήσαμε και οι δύο
Αυτό φίλε στο πρόγραμμα είναι να συμβεί.
Στο χέρι σου είναι όμως να προσπαθήσεις να συγκρατηθείς.Μπορεί να μη τα καταφέρεις και να κάνεις κάτι κακό,σύμφωνοι.

Αλλά δεν πρέπει να δικαιολογούμε αυτούς που τα κάνανε(αυτό δεν πάει σε σένα προσωπικά αλλά σε όσους λένε "καλά τους έκανε κλπ)

devil's animal
18/02/2009, 12:39

που "αρρωστησε" απο επιλογη ΤΟΥ ...να συμπληρωσω.

συνεχιστε.

thou-vou
18/02/2009, 12:52
χρήστο... μιλάμε για μια κοινωνία "πτώμα σε αποσύνθεση" που με τις τελευταίες τις λέξεις επαναλαμβάνει...
ρε δε θα πιάσω τον πστ που μου έκλεψε το μηχανάκι...
Άυτα τα "εν βρασμό δεν ξέρω τι θα κανα" είναι κατηγορίας "με ακούμπησε με τη ρόδα του κύριε πρόεδρε και είπα να τον τιμωρήσω να μην το ξανακάνει...". Να μάθεις τι θα κάνεις και να το ξέρεις για να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε. Οχι να βγούμε καμια παρασκευη και να είναι κανας άγνωστος πάνω στο παπί σου και ο ενας να πυροβολεί, ο άλλος να δέρνει, ο τρίτος να παραγγέλνει ρακόμελα και οι υπόλοιποι να βρίζουν τους μπάτσους που πέρναγαν τυχαία να πάρουν τα λεφτα της προστασίας...
Τώρα το τι ΘΑ έκανε ο καθένας είναι και λίγο καουμποιλίκη πληκτρολογίου...

τροφή για κουβέντες σε μεζεδοπωλεία στα πετράλωνα...

επειδή ξαναλέω δεν είμαι αντικειμενικός θα πρέπει να ομολογήσω ότι το δικό μου σουργελάκι και τα 300 Ε που κόστιζε στην αγορα σήμερα στα μάτια του αφεντικού μου είναι ένα τραπέζι για δυο άτομα. Για μένα είναι εργαλείο για τη δουλειά... Δεν είμαστε όλοι ίδια κατηγορία...

DrBig
18/02/2009, 12:59

συνεχιστε.

Και εσυ φιλε μου αν το ριξεις στο φαι και γινεις 400 κιλα, απο επιλογη σου θα αρρωστησεις. Αν καπνιζεις σα φουγαρο και παθεις καρκινο, απο επιλογη σου θα το παθεις.
Τυχαινει, αυτος που εχει πεσει στην πρεζα να πρεπει να κλεψει για να αγορασει τη δοση του, ενω ο αρρωστος απο αλλου ειδους ντρογκες να μπορει να δουλεψει κιολλας. Αλλα καποια στιγμη, δε θα μπορει και θα πρεπει να συντηρειται απο τους φορους που θα πληρωνεις εσυ και εγω. Θα τους σκοτωνουμε αυτους? Πως το βλεπεις?

Κατι που αξιζει να σκεφτεις, ειναι οτι σε κοινωνιες οπου υπαρχει λιγοτερη αδικια, ανεργια και λαμογιοσυνη καθε ειδους, τα φαινομενα αυτα ειναι πιο σπανια. Η εγκληματικοτητα, εν γενει, ειναι καθρεφτης της ακεραιοτητας μιας κοινωνιας. Η βαλιτσα παει πολυ μακρια και δεν μας παιρνει να το συζητησουμε εδω. Η λογικη του φαρ-ουεστ παντως, ειδικα οταν ειναι ντρεσαρισμενη με ψευτο-ηθικοπλασιες, ειναι επιεικως χαζη.

tai
18/02/2009, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou

Άυτα τα "εν βρασμό δεν ξέρω τι θα κανα" είναι κατηγορίας "με ακούμπησε με τη ρόδα του κύριε πρόεδρε και είπα να τον τιμωρήσω να μην το ξανακάνει...". Να μάθεις τι θα κάνεις και να το ξέρεις για να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε.
το εν βρασμό, σημαίνει οτι κάνεις πράγματα που δεν θέλεις και που (μετά) μετανιώνεις (εξ ου και το "την βάψαμε ΚΑΙ ΟΙ 2")
αν και ανέφερα πιο πάνω με το ...(και αλλα ΣΩΣΤΑ !!!) το τι θεωρώ σωστό, δεν θα κρυφτώ πίσω απο το πληκτρολόγιο κάνοντας τον όσιο
Είμαστε Άνθρωποι που δυστυχώς κάνουμε ΚΑΙ λαθη
Το ζητούμενο ειναι να ξέρουμε οτι ειναι λάθη ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΎΜΕ κρυβόμενοι πισω απο το "δίκαιο" και την αγανάκτηση

επειδή ξαναλέω δεν είμαι αντικειμενικός ... [/COLOR]
και σταματησε να νιώθεις ένοχος με αυτή την παπαριά

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!!

ολοι ειμαστε υποκειμενικοί

vagtav
18/02/2009, 13:15

συνεχιστε.

Δεν θα συζητήσουμε ,εδώ τουλάχιστον, αν είναι σωστό αυτό που λες ή όχι. Δύσκολη κουβέντα. Απλά να αναφέρω ότι διαφωνώ,
και να συμπληρώσω στο ίδιο "ύφος" ... και αυτοί που σκοτώσαν ή προσπάθησαν να σκοτώσουν έναν κλεφτάκο, από επιλογή ΤΟΥΣ το έκαναν, οπότε πρέπει να κριθούν όσο αυστηρά πρέπει να κριθούν και οι άλλοι :wave2:

Aggelos_SV
18/02/2009, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos

:eyepop: :eyepop:
Δεν θέλω να σκέφτομαι τί γίνεται σε περίπτωση που με σκανδαλίσει κάποιο πιο "νότιο" μέλος του σώματός μου :bawl: :bawl:

Aggelos_SV
18/02/2009, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Μια εξυπνη κινηση σε αυτο που αναφερει ο sniper κατα τη γνωμη μου ειναι να φωναξεις....." Σουλααααααα την καραμπινα μουυυυυυυυ".

Δεν νομιζω οτι τα κλεφτρονια θα κατσουν να δουν εαν οντως μπλοφαρεις...

...και στην τελική μπορεί και η Σούλα να καταλάβει ότι αναφέρεσαι σε άλλη καραμπίνα...

Θα σε κλέψουν που θα σε κλέψουν ,τουλάχιστον να το διασκεδάσεις :lol:

ernti
18/02/2009, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Απαράδεκτος ο γέρος

Τα συγκεκριμένα καλόπαιδα είχαν ρημάξει την περιοχή.
Ο άνθρωπος πυροβόλησε στον αέρα,και αυτοί έκαναν όπισθεν καταπάνω του.
ΤΟΤΕ τη φάγανε στο ψαχνό.
Γράφω για το περιστατικό όπως αναφέρθηκε στη ΝΕΤ.
Γνώμη μου καλά τους εκανε.

the who
18/02/2009, 15:33
Εχει διαβασει καποιος τι λεει ο νομος για το "εν βρασμω ψυχης" σε περιπτωση που πιανεις τον κλεφτη στα πρασα?Γιατι δεν αναφερει πουθενα οτι εχεις το δικαιωμα να τον πυροβολησεις.
Αν ο παππους σκοτωνε τους κλεφτες θα ηταν ησυχος με τη συνειδηση του?
Αν εσεις που τον υπερασπιζεστε αν σκοτωνατε εναν κλεφτη θα νιωθατε καλα με τον εαυτο σας?
Θα ειχατε προσφερει κοινωνικο εργο προστατευοντας την κινητη περιουσια σας?

Για να εξηγουμαι στο σπιτι μου κατω απο το κρεβατι εχω ενα ροπαλο του μπειζμπωλ.ΑΝ μπει κλεφτης και νιωσω απειλη για τις ζωες των παιδιων και της γυναικας μου μαυρο φιδι που τον εφαγε.
Αν τον πιασω να μου κλεβει τη μηχανη δεν ξερω πως θα αντιδρασω (ηδη μου εχουν κλεψει μια),το σιγουρο ειναι πως δεν θα τον σκοτωσω.

TOLISTOLAROS
18/02/2009, 16:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
Γράφω για το περιστατικό όπως αναφέρθηκε στη ΝΕΤ.
Γνώμη μου καλά τους εκανε.

Φίλε δεν έχω προλάβει να δω ειδήσεις.ΑΝ όμως :
1)έτσι έγιναν τα πράγματα
2)έτσι το παρουσίασε η ΝΕΤ
3)εσύ το μεταδίδεις όπως το είδες/άκουσες

τότε ΝΑΙ καλά τους έκανε επειδή κινδύνεψε η ζωή του.

stefanos
18/02/2009, 16:41
Οποιος πλησιάσει τη μηχανή μου στα 2 μέτρα θα θεωρηθεί κλεφτρόνι και θα πυροβοληθεί επί τόπου:rotflmao:
Ο παπούς υπερασπιστής των παπιών.:rotflmao:

sergiosm
18/02/2009, 16:48
1η εκδοχή από ζούγκλα.gr:

Οι πέντε δράστες, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, δέχτηκαν επίθεση από έναν 64χρονο γείτονα ο οποίος αντιλήφθηκε το τι επρόκειτο να γίνει και βγήκε με την καραμπίνα του έξω και άρχισε να πυροβολεί.

2η εκδοχή από ΝΕΤ:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti

Δύο τελείως διαφορετικές περιγραφές του ίδου περιστατικού...

stefanos
18/02/2009, 17:16
3 δράστες λένε αλλού ένας Ελληνας ένας Αλβανός και ένας Βούλαρος.

FestoNero
18/02/2009, 17:39
Ο πόντιος που είναι;
:rotflmao: :rotflmao: :lol:

mats8282
18/02/2009, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Ο πόντιος που είναι;
:rotflmao: :rotflmao: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

jimmy10
18/02/2009, 18:41
Καταρχήν...ξερουμε αν ο παππούς ειναι καλα και δεν παιρνει απο πουθενα αερα? Γιατι υπαρχουν και τετοιοι...

Κατα δευτερο νομιζω το μηχανακι δεν ηταν δικο του για να φλασαρει ετσι ασχημα...

Κατα τριτο αν δεν ηταν εκει που ηταν με την καραμπινα στα χερια, τα καλοπαιδα δεν θα εκαναν οπισθεν με σκοπο να τον βλαψουν...

Αρα
1. Αν στεκει καλα
2. Δεν ηταν δικο του
3. βρισκοταν σε λαθος τοπο την λαθος στιγμη.

ΕΤΣΙ σκοτωνονται ανθρωποι

Να σας θυμισω τους 5 ! :eyepop: νεκρους κυνηγους.

Δυστυχως ειμαι παθων και γνωριζω... το αφηνεις και συνεχιζεις

devil's animal
18/02/2009, 20:10
Και εσυ φιλε μου αν το ριξεις στο φαι και γινεις 400 κιλα, απο επιλογη σου θα αρρωστησεις. Αν καπνιζεις σα φουγαρο και παθεις καρκινο, απο επιλογη σου θα το παθεις.
Τυχαινει, αυτος που εχει πεσει στην πρεζα να πρεπει να κλεψει για να αγορασει τη δοση του, ενω ο αρρωστος απο αλλου ειδους ντρογκες να μπορει να δουλεψει κιολλας. Αλλα καποια στιγμη, δε θα μπορει και θα πρεπει να συντηρειται απο τους φορους που θα πληρωνεις εσυ και εγω. Θα τους σκοτωνουμε αυτους? Πως το βλεπεις?

Κατι που αξιζει να σκεφτεις, ειναι οτι σε κοινωνιες οπου υπαρχει λιγοτερη αδικια, ανεργια και λαμογιοσυνη καθε ειδους, τα φαινομενα αυτα ειναι πιο σπανια. Η εγκληματικοτητα, εν γενει, ειναι καθρεφτης της ακεραιοτητας μιας κοινωνιας. Η βαλιτσα παει πολυ μακρια και δεν μας παιρνει να το συζητησουμε εδω. Η λογικη του φαρ-ουεστ παντως, ειδικα οταν ειναι ντρεσαρισμενη με ψευτο-ηθικοπλασιες, ειναι επιεικως χαζη.

απαντωντας στην πρωτη σου παραγραφο να πω οτι μπορουμε να τους δωσουμε μια ευκαιρια.
ΜΙΑ ομως. ο καθενας αξιζει μια ευκαιρια σε πολλα παραγματα.ποσο μαλλον στην ζωη.
μετα ομως δεν θα υπαρχουν "καστανα για χαρισμα".
και ναι. και ο ιδιος μου αο αδερφος να ηταν και να πεταγε αυτη την ευκαιρια και τον εβλεπα να κανει αξιοποινη κακουργηματικη πραξη (βιασμο, φονο, ληστεια) θα τον ετρωγα στεγνα και ασαλιωτα.

2η παραγραφος.
εισαι σωστος οτι τετοιου ειδους φαινομενα ειναι πιο σπανια σε πιο οργανωμενες και καλυτερα δομημενες κοινωνιες απο την δικη μας αλλα δεν μπορουμε να συγκρινομαστε συνεχεια με αλλες χωρες.καπου ειναι χειροτερα καπου αλλου καλυτερα. η εγκληματικοτητα υπηρχε,υπαρχει και θα υπαρχει. η λογικη παντως του φαρ ουεστ εχει βγαλει πολλες κοινωνιες και χωρες απο την "δυσκολη θεση". εμεις ειμαστε (υποτιθεται) πιο πολιτισμενοι αλλα στο τελος ζηλευουμε τους αλλους. με λιγα λογια, δεν γινετε ομελετα αν δεν σπασεις αυγα.

devil's animal
18/02/2009, 20:17
Δεν θα συζητήσουμε ,εδώ τουλάχιστον, αν είναι σωστό αυτό που λες ή όχι. Δύσκολη κουβέντα. Απλά να αναφέρω ότι διαφωνώ,
και να συμπληρώσω στο ίδιο "ύφος" ... και αυτοί που σκοτώσαν ή προσπάθησαν να σκοτώσουν έναν κλεφτάκο, από επιλογή ΤΟΥΣ το έκαναν, οπότε πρέπει να κριθούν όσο αυστηρά πρέπει να κριθούν και οι άλλοι :wave2:

δικαιωμα σου να διαφωνεις και οντως ειναι μεγαλη κουβεντα.
και φυσικα συμφωνω με στο να κριθουν στην επιλογη τους να σκοτωσουν ή να τραυματισουν.

γι'αυτο και πιο πριν ανεφερα την ταινια "Α time to kill" και ειπα οτι το καθε εγκλημα εχει την βαρυτητα του και αρμοδιο οργανο να κρινει πιο ειναι πιο "βαρυ" ειναι μονο το δικαστηριο.

εχε υπ'οψιν σου ομως οτι καποιες φορες και οι δικαστες ειναι ανθρωποι και μπαινουν στην θεση του θιγμενου κατηγορουμενου (εν προκειμενου του εν δυναμει δολοφονου) και τον αθωωνουν.
:smokin:

matsamitsou
19/02/2009, 02:34
Μάγκες, θυμηθήκατε τι θέλατε τον Δεκέμβρη??

σήμερα.
απο την άνετη καρεκλίτσα μου μπορώ να πώ πολλά .............
για το δικαίωμα της ζωής ..........
για την αυτοδικία ...............
για το κράτος δικαίου ..................
για το αγαπάτε αλλήλους................
για το οφθαλμό αντι οφθαλμού.................
για το είμαστε όλοι αδέλφια-σύντροφοι-συναγωνιστές................

και αλλα ΣΩΣΤΑ !!!

αλλα

την γαμήσαμε και οι δύο

+1050

καθημερινά κλίνω όλο και περισσότερο προς την άποψη ότι η "ανθρώπινη" ζωή έχει υπερεκτιμηθεί στις μέρες μας. Ίσως βέβαια να φταίει για αυτό και το Kill Bill ... (πρωτο ταινιάκι).
Μάλλον πρέπει να δημιουργήσουμε μία ακόμη ταμπέλα για ορισμένους ... ένα στάδιο εξέλιξης τύπου, δίποδο -> ζώο -> άνθρωπος (με βάση της "αξία" ζωής)
... και επειδή είμαστε φιλέσπλαχνοι γενικότερα και καλόπιστοι, όταν γεννιόμαστε ας θεωρούμαστε αξιωματικά όλοι "άνθρωποι". Σε μια κοινωνία δεν είμαστε, ούτε ό,τι σκεφτόμαστε σωστό ή λάθος, ούτε ό,τι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει, αλλά ό,τι κάνουμε και βιώνουμε... αυτό όσον αφορά τον κακομοίρη τον κλέφτη ή το πρεζάκι, που σαφώς έχουν ελαφρυντικά στο μπουρδέλο που ζούμε (συνυπεύθυνοι όλοι) αλλά δεν θα νιώσω και ενοχές για αυτό.

... με λίγα λόγια αν ήταν δικό μου το μηχανάκι, στα πόδια (με καραμπίνα), ακρωτηριασμό (με katana), πέτρα και όπου πάρει (από απόσταση), κλασσικό ελληνικό ταβερνόξυλο (από κοντά).

.. το πιο πιθανό ... την γαμήσαμε και οι δύο :sad: όπως λέει και ο γεροντότερος.

SVX
19/02/2009, 02:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
+1050

... με λίγα λόγια αν ήταν δικό μου το μηχανάκι, στα πόδια (με καραμπίνα), ακρωτηριασμό (με katana), πέτρα και όπου πάρει (από απόσταση), κλασσικό ελληνικό ταβερνόξυλο (από κοντά).

με ΑΥΤΗΝ την σειρα απαραιτητα? :look:

matsamitsou
19/02/2009, 02:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
με ΑΥΤΗΝ την σειρα απαραιτητα? :look:
όχι ρε συ ... ό,τι κάτσει πρώτο :rotflmao:

675
19/02/2009, 03:22
προσωπικα,

ειμαι μαζι με τον ανθρωπο,
αλλα στη δικη μου περιπτωση θα πυροβολουσα πρωτα για εκφοβισμο και θα τους προειδοποιουσα οτι οι επομενες δεν θα πανε στον αερα..

DrBig
19/02/2009, 04:12
ελπιζω οι διποδοι φιλοι μου για τους οποιους ο πυροβολισμος ειναι μια τοσο ευκολη υποθεση, να ειναι επισης ετοιμοι να δεχτουν τα πυρα του εξοργισμενου πρασινου καθε φορα που αφαιρουν τον καταλυτη απο το μοτοσακο τους για περισσοτερο γκαζι, καθε φορα που πετανε τα σκουπιδια τους στο δρομο η που δεν ανακυκλωνουν, απο τον μαλακα που πληρωνει φορους καθε φορα που τα παιρνουν μαυρα, απο τον αυπνο φουκαρα καθε που κορναρουν και απο τον οποιονδηποτε Χ καθε φορα που αυτος κρινει αναγκαιο διοτι βαλονται τα συμφεροντα του.

ΥΓ
Αλεξισφαιρα γιλεκα πωλουνται σε τιμη ευκαιριας.

idi
19/02/2009, 04:53
Από όσα είπα μόνο αυτό κράτησες ??
Δεν με ενδιαφέρει να συμφωνήσεις με την άποψή μου. Χέστηκα για την ακρίβεια αν συμφωνείς ή όχι. Δε νομίζω να διέκρινες στο γραπτό μου προσπάθεια να πείσω κάποιον. Διατύπωσα τις απόψεις μου και μόνο.

Αν διαφωνείς σε κάποιο από αυτά που έγραψε πές το.
Τα άλλα που γράφεις είναι μπούρδες

na skoypisteis kai na trabikseis to kazanaki :wave2: :wave2: :wave2:

idi
19/02/2009, 04:55
Aυτο ειναι πολυ σχετικο με την συζητηση και ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο εδω αγανακτισμενοι πολιτες θα το εκτιμισουν τα δεοντα.
Το μονο προβλημα ειναι οτι αντι να παρουν παρασημο οι δαρτες, η αστυνομια διενεργει ανακρισεις.

Ω καιροι, ω ηθη...

w re file moy kai lew apo mesa mou "argise na mpei to copy paste apo indimedia" kai ..tsaf kateytheian to link na mi kaneis kopo xaxaxaxaxaa
xa
ax
a

eisatste grafikoi :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
19/02/2009, 04:58

+1 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

mats8282
19/02/2009, 05:00
Αναπαραγωγη απο την ειδηση οπως γραφτηκε στις εφημεριδες και μεταδωθηκε απο την ΝΕΤ εχει το λινκ που μολις διαβασα..Που ειναι το κακο απο την στιγμη που οντως εχει σχεση με αυτοδικια κτλ..Το διαβασες ή απλα εκτοξευσες ενα ειστε(ποιοι; ) γραφικοι επειδη εβαλε καποιος ενα λινκ για μια ειδηση;Τα σχολια απο κατω απο την ειδηση δεν ειναι αναγκη να τα διαβασεις αφου δεν συμφωνεις..

idi
19/02/2009, 05:48
ela pou de katalaves ti lew... ase...

mats8282
19/02/2009, 05:50
:confused:

DrBig
19/02/2009, 08:34
:confused:

Μην ξαφνιαζεσαι, υπαρχει η ακολουθη 'λογικη' ....'Εγω που με δε με βλεπεις, ξερω πολλα που εσυ ουτε στον υπνο σου. Απο την αλλη, λογω καλλου στον εγκεφαλο (που εσυ ομως δεν μπορει να το γνωριζεις μια και δεν με ξερεις) αδυνατω να επιχειρηματολογισω, οποτε πεταω αδεια κι ο,τι πιασει. Εχω ομως πιστη στο δικαιο μου, κι αυτο ειναι που μετραει'

Θανατος στους απιστους, αμην.

vagtav
19/02/2009, 09:19
Απλά επιβεβαιώνεις το... μπούρδες :a56:

DrBig
19/02/2009, 09:25
Απλά επιβεβαιώνεις το... μπούρδες :a56:

και εσυ, αυτο που ειπα παραπανω.

PortisHead
19/02/2009, 09:29
Μα καλα...περιμενετε να μιλησουμε σοβαρα με ατομα που υποστιρίζουν κλέφτες και εγκληματιες ?
Η σοβαρότητα του post χάθηκε απο την 1η σελιδα.
Απο κει και πέρα...παιχνιδι κάνουμε να περνάει η ώρα

devil's animal
19/02/2009, 09:39
Μα καλα...περιμενετε να μιλησουμε σοβαρα με ατομα που υποστιρίζουν κλέφτες και εγκληματιες ?

μην μπερδευεσαι. κανεις δεν υποστηριξε κανεναν κλεφτη και κανεναν εγκληματια.
το δικαιωμα της ζωης ομως του καθε ανθρωπου δεν μπορει να του το στερησει κανενας και για τιποτα.επισης αποτελει υποχρεωση προστασιας της οποιας κοινωνιας βρισκεται το ατομο αυτο.

vagtav
19/02/2009, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
na skoypisteis kai na trabikseis to kazanaki :wave2: :wave2: :wave2:

Για αυτές τις μπούρδες μίλαγα :wave2: :a56:

paraligo
19/02/2009, 09:44
Λυπάμαι μόνο τον κακομοίρη που θα πειράξει το motori η που θα μπει σπίτι μου και θα τον πάρω χαμπάρι.
ΥΓ δεν είναι λεονταρισμοί, είναι θέμα αρχών .
ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΣ.

thou-vou
19/02/2009, 10:58

είχαμε κουβέντα για τα αφεντικά και τα τσιράκια τους και δεν το πήρα πρέφα???

:D

tai
19/02/2009, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
Λυπάμαι μόνο τον κακομοίρη που θα πειράξει το motori η που θα μπει σπίτι μου και θα τον πάρω χαμπάρι.
ΥΓ δεν είναι λεονταρισμοί, είναι θέμα αρχών .
ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΣ.

το δέρμα σου το ρόπαλο σου και εξω απο την σπηλιά μου ..................

μου ειπε..........

και εγω ένιωσα οτι δεν ανήκω σε αυτην την φυλή και έφυγα

και βρήκα καποιους που ρωτίσανε πρώτα.................

γιατι το εκανες???

και εκατσα
:(

mats8282
19/02/2009, 11:33

Πριν προλαβει να εκφερει ΚΑΝΕΝΑΣ αντιθετη αποψη απο την επικροτηση των πυροβολισμων ειπες το εξης.Εκτος αν εννοεις τα 1-2 τελευταια σχολια της πρωτης σελιδας τα οποια δεν καταφεραν να φτασουν σε <<σοβαροτητα>> το παρακατω σχολιο.

Εγω περιμενω να ποσταρουν πρωτα οι φιλευσπλαχνοι ψευτοκουλτουριαρηδες που θα παρουν το μερος των ληστων και θα καταδικασουν στο πυρ το εξώτερον τον παππου.

paraligo
19/02/2009, 12:57

μου ειπε..........

γιατι το εκανες???

και εκατσα
:( :a014:

the who
19/02/2009, 13:12
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τελικα μερικα ποστ εχουν φοβερη πλακα.

thou-vou
19/02/2009, 13:50

μου ειπε..........

γιατι το εκανες???

και εκατσα
:(

ΣΤΟ ΡΟΠΑΛΟ????

:eyepop:

συγνωμης κήριος χρήστος δεν άντουχα...

tai
19/02/2009, 14:08
:lol: γκουχγκουχγκουχαισαλταγαμησουρεπαπαραγκουχγκουχγκο υχ:smokin:

:a36:

thou-vou
19/02/2009, 14:13
:blush:

αυτό δεν ήταν σπαμαρισμα αλλά σαμποταζ με το βαμβάκι

sakisvolos
19/02/2009, 17:55
Για να σας ακούσω....

:smokin:

Τι να πω δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα!
Πάντως αν θα έβλεπα να μου κλέβουν κάτι και είχα όπλο δεν ξέρω αν το το έπαιρνα στα χέρια και τι
ακριβώς θα έκανα!
Είναι να μη σου τύχει που λένε!:winka:

sakisvolos
19/02/2009, 18:11
ναι.

Μα δεν είναι πρόκληση αυτό κι εγώ με το μέρος του παππού είμαι!

Εκτός και αν θεωρείς εαυτόν ψευτοκουλτουριάρη που δεν νομίζω! :winka:

sakisvolos
19/02/2009, 18:43
η εναλακτικα παραδεχτειτε οτι επιθυμειτε την επαναφορα τις θανατικης ποινης και σας βγαζω εισητιριακια one way για την πολιτεια του τεχας.

Κοίτα για αυτό που λες για την θανατική ποινή για κάτι περιπτώσεις όπως η περσινή στο αγρίνιο
που πατέρας και γιος φάγανε πέντε άτομα αν ήταν στο χέρι μου θα την επανέφερα! :winka:

sakisvolos
19/02/2009, 18:55

Δεν έπρεπε να πυροβολήσει λες εσύ αυτός αλλιώς το είδε και έτσι έπραξε !

Εμένα με κλέψανε δυο φορές και ευτυχώς ή δυστυχώς δεν το πήρα χαμπάρι!

Την τρήτη αν υπάρξει ειλικρινά δεν ξέρω πως θα αντιδράσω και τι θα πάθει αυτός που θα προσπαθήσει
να με κλέψει (αν το πάρω χαμπάρι)! :winka:

sakisvolos
19/02/2009, 19:09

Ω καιροι, ω ηθη...

Κάτι που αναφέρει η εφημερίδα στο λίνκ που ανέβασες!

'''''Σύμφωνα με τα Νέα, ο 31χρονος, χρήστης ναρκωτικών και γνωστός στην Αστυνομία για μικροκλοπές, πλησίασε μία νεαρή γυναίκα και χρησιμοποιώντας συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης τής άρπαξε την τσάντα. '''''''''''''''''

Σκέψου λίγο και την περίπτωση η γυναίκα που δέχτηκε ηλεκτρική εκκένωση να είχε κάποιο πρόβλημα
στην καρδιά και να έμενε στον τόπο από την εκκένωση!
Αλλά..................!
Σε καμιά περίπτωση δεν θα έπρεπε να τον χτυπήσουν το ληστή μέχρι θανάτου απλά μπορούσαν να τον ακινητοποιήσουν
και ως εκεί αλλά έτσι που έχουν γίνει πλέον τα πράγματα να καλεις την αστυνομία και να μην έχει
αστυνομικούς να στείλει επειδή οι περισσότεροι φυλάνε κάποιους τραγουδιστές και πολιτικούς αντί
να περιπολούν στους δρόμους φτάσαμε σε σημείο να παίρνουν κάποιοι το νόμο στα χέρια τους
με ότι αυτό συμπεριλαμβάνει!