PDA

View Full Version : ΝΕΟΣ ΜΟΥΡΛΟΣ.ΣΤΡΩΣΙΜΑΤΑΚΙ

ΝΙΚΟΛΗΣ30294
29/03/2009, 21:34
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ...ΕΙΜΑΙ 18 ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ:cool: ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΜΕ ΜΥΗΣΕ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ!ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑ Ζ750 ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ..ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΡΑΝΟΣ:winka: .ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΡΑΦΤΩ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ..ΓΡΑΦΩ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !

Cpt. Haddock
29/03/2009, 21:40
1. Καλώς ήρθες :wave2: :beer:

2. Μη γράφεις κεφαλαία

3. Ο εξοπλισμός αρχίζει αλλά δεν τελειώνει στο κράνος

4. Το καλύτερο στρώσιμο ειναι η συνετή οδήγηση

5. Φαντάζομαι γνωρίζεις οτι είσαι παράνομος :wave2:

Band(age)it
29/03/2009, 21:41
Καλως ηρθες...
Συγνωμη..θα οδηγας 3 χρονια χωρις διπλωμα - ασφαλεια ?
Καλη τυχη :wave2:

Lazio
29/03/2009, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΙΚΟΛΗΣ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ...ΕΙΜΑΙ 18 ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ:cool: ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΜΕ ΜΥΗΣΕ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ!ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑ Ζ750 ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ..ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΡΑΝΟΣ:winka: .ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΡΑΦΤΩ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ..ΓΡΑΦΩ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !

Δε φτανει μονο το καλο κρανος....... αλλα φουλ εξοπλισμος

18 χρονων πως εβγαλες αδεια για 750cc ?:confused:
Αντιλαμβανομαι την τρελα σου να παρεις μεχανη αλλα ο κινδυνος σε τετοια ηλικια ειναι πολυ μεγαλος το γκαζι ειναι γλυκο αλλα ελπιζω να εχεις την κριση και την απαιτουμενη ωριμοτητα....

Το στρωσιμο αναφερεται στο βιβλιαρακι της μηχανης σου .... σαν πρωην κατοχος Ζ θυμαμαι μεχρι τα 1000χλμ μεχρι 4500RPM οχι αποτομα ανοιγματα γκαζιου δουλεμα αν ειναι δυνατον ολων των ταχυτητων και μετα τα 1000χλμ μεχρι 6000RPM παλι για καποιο διαστημα

Αναρωτιεμαι πως θα οδηγας για 3 χρονια χωρις διπλωμα ασφαλειες κλπ ........το νου σου προσοχη στο δρομο αλλα και στους αλλους .....:wave2:

ΝΙΚΟΛΗΣ30294
29/03/2009, 21:52
καλησπερα και καλως σας βρηκα:wave2: το γνωριζω οτι δεν ειμαι νομιμοτατος:rolleyes: ειμαι ομως πολυ περισοτερο σωστος οδηγος απο πολλους νομιμους που συναντω στο δρομο και γνωριζω καλα το κωδικα εχοντας διπλωμα για αυτοκινητο και μηχανακι μεχρι 25 KW...ξερω οτι η ασφαλεια δε με καλυπτει γι αυτο αν προσπερασετε ενα ζ750 στη πατρα μαυρο ολη την ωρα απο πλυντηριο μη κοροιδεψετε που ειμαι στη δεξια και παω με το επιτρεπομενο οριο σα χεσμενος...οσο για τον εξοπλισμο αγορασα ενα καλο δερματινο με προστασια αλλα μεχρι εκει παντελονι και μποτες δε βγαινω ακομη...νομιμος γινομαι σε εναμιση χρονο που το μικρο μου διπλωμα γινεται απετιοριστου κυβισμου...ελπιζω και προσπαθω να οδηγω αμυντικα...

ΜΟΡΦΕΑΣ
29/03/2009, 22:39
Εσύ είσαι σωστός, συνετός & προσεκτικός οδηγός. Οι άλλοι όμως είναι;;;;;;;:confused:
Καλορίζικη η μοτ-τα, ΠΟΛΥ προσοχή στο δρόμο και καλή τύχη για να μην έχεις μπλέξίματα.

ΝΙΚΟΛΗΣ30294
29/03/2009, 22:45
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!σκεφτομαι οσα μου λετε!ξερω οτι θελω προσοχη και τυχη...οπως ολοι αλλωστε!απλα εγω λιγο περισοτερο..ειμαι ομως θετικος και υπευθυνος το χω παρει σοβαρα γιατι ειναι τροπος ζωης η μηχανη που με εκφραζει!ευχαριστω για την υποδοχη παντως!καθε σχολιο ειναι ευπροσδεκτο!:beer:

SVX
29/03/2009, 22:48
καλωστονα.. :smokin:

cartman
29/03/2009, 22:55
Φίλε μου καλωσώρισες! Σου εύχομαι καλά χλμ με το καινούργιο σου μοτόρι και πάντα όρθιος.

Θα ήθελα όμως να σου πω σαν μεγαλύτερος και πιο έμπειρος μοτοσυκλετιστής να έχεις στο μυαλό σου ότι ό,τι γίνει στον δρόμο (μακρυά από μας) ακόμα και αν δεν φταίς εσύ, εσύ θα πληρώσεις όντας παράνομος! Αν πιστεύεις ότι σαν νέος οδηγός με 100+ άλογα στην διάθεσή σου μπορείς να την βγάλεις καθαρή για 3 χρόνια χωρίς το παραμικρό θα έλεγα να το ξανασκεφτείς.

Πάντως ότι και να αποφασίσεις σου εύχομαι καλά χλμ και πάντα όρθιος :beer: :beer: :beer:

p@nos
29/03/2009, 22:59
ελπιζω, μιας και απ'οτι βλεπω οτι εισαι απο πατρα, να μην εισαι αυτος που κυκλοφοραει με ενα ζ750, φαινεται οτι μολις εγινε 18, κυκλοφοραει ξεκρανωτος και κανει μλκιες...

:wave2:

ΝΙΚΟΛΗΣ30294
29/03/2009, 23:06
ευχαριστω για το καλοσωρισμα!πιστευω οτι μπορω να ειμαι συγκρατημενος και με 100+ αλογα στο δρομο γνωριζοντας τις συνεπειες μιας στραβης(μακρια απο εμας παντα)...το διαστημα χωρις το διπλωμα ειναι ακριβως ενας και μισος χρονος διασταυρωμενο απο σχολη οδηγησης αφου εχω ηδη μισο χρονο το μικροτερο διπλωμα...και παλι ειναι πολυ αλλα οχι τοσο τρομακτικο οσο 3 χρονια..δεν εχω εμπειρια τρελη!καβαλαω μηχανες φιλων και ειχα δικο μου σκουτερ 200cc τρια χρονια πριν(παλι παρανομα)παλι ομως συγκρατημενος και τυχερος την εβγαλα καθαρη....ελπιζω και τωρα!προσπαθω να μαθω τη μηχανη μου και εμενα στο δρομο εχοντας παντα την απαραιτητη προσοχη..ελπιζω να μη φαινομαι θεοτρελος με αυτο που κανω γιατι νομιζω οτι ειναι στο χερι μου περισοτερο,να μη συμβει κατι:smokin:

ΝΙΚΟΛΗΣ30294
29/03/2009, 23:09
οχι ΠΑΝΟ δεν ειμαι αυτος!ποναω τα λαστιχα μου!και γουσταρω το κρανος μου!αληθεια ειμαι πολυ χαμηλων τονων οδηγος λογω των περιστασεων:wave2:

p@nos
29/03/2009, 23:10
οχι ΠΑΝΟ δεν ειμαι αυτος!ποναω τα λαστιχα μου!και γουσταρω το κρανος μου!αληθεια ειμαι πολυ χαμηλων τονων οδηγος λογω των περιστασεων:wave2:

μακαρι, για το δικο σου καλο...

περνα και απο τις συναντησεις μια βολτα τοτε που μαζευομαστε...

:beer:

Anritsu
29/03/2009, 23:12
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!σκεφτομαι οσα μου λετε!ξερω οτι θελω προσοχη και τυχη...οπως ολοι αλλωστε!απλα εγω λιγο περισοτερο..ειμαι ομως θετικος και υπευθυνος το χω παρει σοβαρα γιατι ειναι τροπος ζωης η μηχανη που με εκφραζει!ευχαριστω για την υποδοχη παντως!καθε σχολιο ειναι ευπροσδεκτο!:beer:

Φίλε ας είσαι και ο πιο τυπικός και ήρεμος αναβάτης του κόσμου . Μια γριά να σου πεταχτεί από το πουθενά , ενα αυτοκίνητο να κοκαλώσει χωρίς λόγο στην μέση του δρόμου , ένας παπάρας να πεταχτεί παραβιάζοντας φανάρι η στοπ και έγινε η ζημία . ΧΙΛΙΑ δίκια να έχεις δεν θα τα βρεις . Ειδικά σε περίπτωση που προκαλέσεις κάνα ατύχημα με τραυματία , ανασφάλιστος ???? Μια ζωη θα πληρώνεις και χωρίς να φταις . Με αυτα που βλέπω κάθε μέρα στους δρόμους το λιγότερο που μπορώ να σου πω ειναι να την κλειδώσεις και να πετάξεις το κλειδί η να την πουλήσει όσο όσο και ας βγεις χαμένος κάποια εβρά . Οπως και να έχει ,με το άγχος και την σκοτούρα που θα εχεις μην κάνεις ζημιά η σε γραψουνε δεν θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς ούτε χλμ .... πρόσεχε

ΝΙΚΟΛΗΣ30294
29/03/2009, 23:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μακαρι, για το δικο σου καλο...

περνα και απο τις συναντησεις μια βολτα τοτε που μαζευομαστε...

δε ξερω που και ποτε φιλε θα το ηθελα!

p@nos
29/03/2009, 23:17
δε ξερω που και ποτε φιλε θα το ηθελα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=75281

ΝΙΚΟΛΗΣ30294
29/03/2009, 23:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Φίλε ας είσαι και ο πιο τυπικός και ήρεμος αναβάτης του κόσμου . Μια γριά να σου πεταχτεί από το πουθενά , ενα αυτοκίνητο να κοκαλώσει χωρίς λόγο στην μέση του δρόμου , ένας παπάρας να πεταχτεί παραβιάζοντας φανάρι η στοπ και έγινε η ζημία . ΧΙΛΙΑ δίκια να έχεις δεν θα τα βρεις . Ειδικά σε περίπτωση που προκαλέσεις κάνα ατύχημα με τραυματία , ανασφάλιστος ???? Μια ζωη θα πληρώνεις και χωρίς να φταις . Με αυτα που βλέπω κάθε μέρα στους δρόμους το λιγότερο που μπορώ να σου πω ειναι να την κλειδώσεις και να πετάξεις το κλειδί η να την πουλήσει όσο όσο και ας βγεις χαμένος κάποια εβρά . Οπως και να έχει ,με το άγχος και την σκοτούρα που θα εχεις μην κάνεις ζημιά η σε γραψουνε δεν θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς ούτε χλμ .... πρόσεχε

τα εχω χιλιοσκεφτει αλλα διαλεγω να το δω πιο θετικα!ελπιζω να πανε ολα καλα!μεγαλη προσοχη μικρη ταχυτητα και λιγες μετακινησεις!ελπιζω να μη γινουν οσα αναφερεις!και αν γινουν να τη γλυτωσω..και ξερω οτι εχεις και δικιο και τη λογικη με το μερος σου!ρισκαρω αλλα νιωθω οτι δε θα παει κατι τοσο στραβα

ΝΙΚΟΛΗΣ30294
29/03/2009, 23:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=75281

ευχαριστω πανο!ελπιζω να κανονισουμε και να γνωριστουμε!σαββατοκυριακα με καλο καιρο ευχαριστως

vstromgr
30/03/2009, 06:48
μικρέ (όχι υποτιμητικά) φίλε θα συμφωνήσω με κάποιους απο τους προλαλήσαντες...

μπορεί όταν είμαστε μικροί να μην λογαριάζουμε κάποια πράγματα γιατι πιστεύουμε ότι δεν θα γίνουν σε εμάς ...αλλά δεν είναι έτσι

όταν στη θητεία μου την κοπανούσα απο το στρατό σαβατοκύριακο να παω σε νησί! σκεφτόμουν σιγά εμένα θα τσακωσουν

σήμερα (που μεγάλωσα ) ΔΕΝ οδήγησα ανασφάλιστο το καινούριο σκουτερ της αδερφής μου ΟΥΤΕ για 4 χιλιόμετρα για να το πάω σπίτι μου και το άφησα στο δρόμο μέχρι να ισχύει η ασφάλεια.

Αν σου πεταχτεί παππούς που δεν βλέπει και δεν ακουει εσένα τον συνετό οδηγό που θα πηγαίνεις με 30χιλ/ώρα και του σπάσεις κανένα πόδι θα το μετανιώσεις πιο πολύ απο τον παππού.

Δεν θέλω να σου κόψω την Τεράστια χαρά του νέου μηχανήματος αλλά... σκέψου

kalant
30/03/2009, 07:54
άμα σε πιάσουνε, θα σε γ@@@@ουνε...:D

αλήθεια βλέπω οτι χρησιμοποιείς συνέχεια την λέξη τύχη, γιατί άραγες, δεν θα ήταν καλύτερα να περιμένεις να γίνεις νόμιμος για να μην βασίζεσαι τόσο σε αυτή;

φιλικά πάντα...

SVX
30/03/2009, 07:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
άμα σε πιάσουνε, θα σε γ@@@@ουνε...:D

αλήθεια βλέπω οτι χρησιμοποιείς συνέχεια την λέξη τύχη, γιατί άραγες, δεν θα ήταν καλύτερα να περιμένεις να γίνεις νόμιμος για να μην βασίζεσαι τόσο σε αυτή;

φιλικά πάντα...

σ 'αυτο θα συμφωνησω.... Σ Κ Ε Ψ Ο Υ ... θα χαιρεσαι το Ζ σου ΟΣΟ χαιρεται (η οσο μπορει

να χαιρεται) ο Παλαιοκωστας μια βολτα στην Λα'ι'κη ....:rolleyes:

kalant
30/03/2009, 07:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
σ 'αυτο θα συμφωνησω....

γιατί στα προηγούμενα δεν συμφωνείς? :lol:

SVX
30/03/2009, 08:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
γιατί στα προηγούμενα δεν συμφωνείς? :lol:

ναι ρε αλλα τι να λεμε ? με εχουν παρει με κακο ματι... μετα θα λενε... :a27:

παντως να συμπληρωσω πως εγω δεν ειμαι εξυπνοτερος ουτε "εξυπνακιας"

ειχα στα 16μιση το πρωτο μου μηχανακι , ZXR 250rr παραεισαγωγης... και θυμαμαι ακομα πως ειναι 100 φορες πιο ταπεινωτικο να σε σταματαει ο ταδε μπατσος κι εσυ να μην εχεις τιποτα να του δωσεις απο χαρτια.... και ακομα χειροτερα να στην "χαρισει" επειδη σε "λυπαται"

Σημ: εμενα δεν μου την χαρισε.... :sad:

fkayios
30/03/2009, 09:00
Εγω θα λεγα οτι θα επρεπε να ειχες παρει κατι μεχρι μεχρι τα 25 kw... και για να μαθεις και για να εισαι νομιμος. Εδω εγω στα 27 μου ακομα τα σκεφτομαι οτι 100 αλλογακια ειναι πολλα στους ελληνικους δρομους, ποσο μαλλον αν εισαι και απειρος. Θα λεγα να το δωσεις να βρεις κατι στα 250cc - 400cc , και οταν εισαι ετοιμος και νομιμος να παρεις οτι γουσταρεις.

blueangel
30/03/2009, 09:46
Διάβαζα όλες τις προηγούμενες απαντήσεις έχετε απόλυτο δίκιο ρε παιδιά γιατί εντάξει αν αφήσουμε όλα στην τύχη μας πήρε και μας σήκωσε αλλά οκ τώρα καλώς η κακώς το πήρε το παλικάρι να του την πέφτουμε όλοι δεν λέει τίποτα...:( Σκέφτομαι να προτείνω κάτι ίσως είναι και μαλακία αλλά ρε φίλε είναι ίσως μια μεσοβέζικη λύση ώστε κατά καποιον τρόπο να είσαι νομότυπος γιατί για νόμιμος αποκλείεται...:nono: Σκέψου το ενδεχόμενο για μια τρίετια ώστε να φάσεις στο ηλικιακό όριο να κάνεις μια μεταβίβαση της κυριότητας σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο ώστε τουλάχιστον να μπορεί να βγεί ασφάλεια και εσύ να την οδηγείς...Αν ποτέ γίνει μια μαλακία να εμφανίσεις το άτομο που έχει την κυριότητα σαν οδηγό...Τώρα βέβαια όλα αυτά είναι πολύ θεωρητικά αλλά και πάλι με λίγο τύχη ίσως να αποφύγεις περιπέτειες...:wave2: Καλορίζικο το μοτορι φιλαράκο ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!

the who
30/03/2009, 10:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Διάβαζα όλες τις προηγούμενες απαντήσεις έχετε απόλυτο δίκιο ρε παιδιά γιατί εντάξει αν αφήσουμε όλα στην τύχη μας πήρε και μας σήκωσε αλλά οκ τώρα καλώς η κακώς το πήρε το παλικάρι να του την πέφτουμε όλοι δεν λέει τίποτα...:( Σκέφτομαι να προτείνω κάτι ίσως είναι και μαλακία αλλά ρε φίλε είναι ίσως μια μεσοβέζικη λύση ώστε κατά καποιον τρόπο να είσαι νομότυπος γιατί για νόμιμος αποκλείεται...:nono: Σκέψου το ενδεχόμενο για μια τρίετια ώστε να φάσεις στο ηλικιακό όριο να κάνεις μια μεταβίβαση της κυριότητας σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο ώστε τουλάχιστον να μπορεί να βγεί ασφάλεια και εσύ να την οδηγείς...Αν ποτέ γίνει μια μαλακία να εμφανίσεις το άτομο που έχει την κυριότητα σαν οδηγό...Τώρα βέβαια όλα αυτά είναι πολύ θεωρητικά αλλά και πάλι με λίγο τύχη ίσως να αποφύγεις περιπέτειες...:wave2: Καλορίζικο το μοτορι φιλαράκο ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!

Δλδ ξερουμε οτι ειναι παρανομος και του δειχνουμε ΔΗΜΟΣΙΑ το δρομο της λαμογιας.Σορυ αλλα απο μενα :a28: και στους δυο.Παρτον τηλεφωνο,στειλτου πμ,καντου σηματα καπνου αλλα διαφωνω τουλαχιστον στο να γραφονται στο φορουμ τετοιες προτασεις.Διαβαζουν πολλα πιτσιρικια κι αντι να τους δειχνουμε το σωστο εμεις που εχουμε κανει του κοσμου τις μαλακιες στα νιατα μας,τους δειχνουμε την ελληνικη λαμογια.:sad:

blueangel
30/03/2009, 10:17
Οκ μαλακιά μου το παραδέχομαι:( :bigcry: :bigcry: :bigcry:

binzis
30/03/2009, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Δλδ ξερουμε οτι ειναι παρανομος και του δειχνουμε ΔΗΜΟΣΙΑ το δρομο της λαμογιας.Σορυ αλλα απο μενα :a28: και στους δυο.Παρτον τηλεφωνο,στειλτου πμ,καντου σηματα καπνου αλλα διαφωνω τουλαχιστον στο να γραφονται στο φορουμ τετοιες προτασεις.Διαβαζουν πολλα πιτσιρικια κι αντι να τους δειχνουμε το σωστο εμεις που εχουμε κανει του κοσμου τις μαλακιες στα νιατα μας,τους δειχνουμε την ελληνικη λαμογια.:sad:

Sorry blueangel, αλλά ο Χρήστος έχει δίκιο.
Πρέπει να είμαστε το παράδειγμα και να λέμε το σωστό στα παιδιά.

blueangel
30/03/2009, 10:21
Ναι ρε σείς το ήξερα πριν το γράψω ότι ήταν μαλακία.Το ξέρω ρε Γιάννη και ο Χρήστος έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που είπε απλά το ανέφερα σαν μια ιδέα για να αποφύγει περιπέτειες ούτως η άλλως ΚΑΚΙΣΤΑ βέβαια την μαλακία να την αγοράσει την έκανε δυστυχώς..:( :blush:

SVX
30/03/2009, 10:24
[spam on ] το θεωρειτε σωστο ομως ατομο 18 ετων που θεωρειται "επικινδυνο" με 100ιππους στα χερια του ... να μπορει να οδηγησει οποιοδηποτε φονικο οπλο 1000 και βαλε κιλων σιδερο(αυτοκινητο? [spam off] Υποκρισια γαμμνη :sick:

mars696
30/03/2009, 10:34
Θα ηθελα κι εγω να κανω μια ερωτηση...Ειμαι 22, εχω το μικρο διπλωμα, που περιμενω σε κατι μηνες να γινει για απεριοριστο και οδηγο 600αρι και εχω ασφαλεια... να υποθεσω οτι δεν με καλυπτει ε???:beer: :beer:

the who
30/03/2009, 10:34
Ναι ρε σείς το ήξερα πριν το γράψω ότι ήταν μαλακία.Το ξέρω ρε Γιάννη και ο Χρήστος έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που είπε απλά το ανέφερα σαν μια ιδέα για να αποφύγει περιπέτειες ούτως η άλλως ΚΑΚΙΣΤΑ βέβαια την μαλακία να την αγοράσει την έκανε δυστυχώς..:( :blush:

Δεν τα γραφω για να στην πω.Μια επισημανση κανω.Οσο σκεφτομαι το τι μπορει να παθει αυτο το παιδι και τι προβληματα μπορει να δημιουργησει στους γυρω του και στην οικογενεια του απο την αγαπη του για τις μηχανες φρικαρω.
ΝΙΚΟΛΗ κανε αυτο που σου ειπε ο fkayios και θα ερθει και η ωρα που θα χαιρεσαι το Ζ η οποιοδηποτε αλλο μηχανακι χωρις αγχος.:wave2:

binzis
30/03/2009, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
Θα ηθελα κι εγω να κανω μια ερωτηση...Ειμαι 22, εχω το μικρο διπλωμα, που περιμενω σε κατι μηνες να γινει για απεριοριστο και οδηγο 600αρι και εχω ασφαλεια... να υποθεσω οτι δεν με καλυπτει ε???:beer: :beer:

Μάλλον όχι.:(
Διάβασε το σχόλιο του srx400 από πάνω!

blueangel
30/03/2009, 10:44

Φυσικά και δεν σε καλύπτει φίλε μου!!!!Ρε παιδιά μην τα κάνετε αυτά...Εντάξει είστε μέσα στην κ@βλα αλλά χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή ρε γαμώτο!!!Και το θέμα είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ότι η μαλακία γίνεται ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ από τους αλλούς κι ας έχουμε τα μάτια χιλιατέσσερα!!!!:mad:
Παίζετε καθημερινά ρώσικη ρουλέτα και με τη ζωή σας και με τα δικαιώματα σας!!!Ακόμη και να μη φταίτε χωρίς τα νόμιμα έγγραφα άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!!!!:evil: :evil: :evil:

fkayios
30/03/2009, 12:03

Ναι η ασφαλεια δεν καλυπτει οδηγους χωρις διπλωμα. Απορω που υπαρχουν ατομα που οδηγουν χωρις ασφαλεια, μια στο εκατομυριο να γινει μια στραβη, τι θα κανουν ? Και στραβη να μη γινει σε ενα μπλοκο να πεσουν τους εχουν μαμησει κανονικα. Οπως το κρανος ειναι υποχρεωτικο ετσι ειναι και η ασφαλεια - διπλωμα - αδεια. Οι πιστες δεν θελουν διπλωμα , ουτε οι αλλανες , τραβατε εκει καντε οτι θελετε, στον δρομο οχι ομως.

the who
30/03/2009, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από fkayios
Ναι η ασφαλεια δεν καλυπτει οδηγους χωρις διπλωμα. Απορω που υπαρχουν ατομα που οδηγουν χωρις ασφαλεια, μια στο εκατομυριο να γινει μια στραβη, τι θα κανουν ? Και στραβη να μη γινει σε ενα μπλοκο να πεσουν τους εχουν μαμησει κανονικα. Οπως το κρανος ειναι υποχρεωτικο ετσι ειναι και η ασφαλεια - διπλωμα - αδεια. Οι πιστες δεν θελουν διπλωμα , ουτε οι αλλανες , τραβατε εκει καντε οτι θελετε, στον δρομο οχι ομως.

Η ασφαλεια ειναι αυτοφωρο.Αν θελουν σε πανε δικαστηριο αμεσα με οτι αυτο συνεπαγεται.:winka:

idi
30/03/2009, 13:42
εγω θα πω αυτο που λεω σε καθε περιπτωση

ΑΝ λεμε ΑΝ εμπλακείς σε ατύχημα με τραυματισμό τριτου απο δικη σου υπαιτιότητα....

ετοιμάσου να βάλεις του γονεις σου να πουλήσουν το σπίτι, το αυτοκίνητο, το εξοχικό και οτι αλλο εχουν για να σε ξελασπώσουν.

ετοιμάσου να παρεις δάνειο που θα πληρώνεις μια ζωη... να δουλεύεις σα σκυλος και να μην εχεις να φας

να θυμάσαι οτι ολα αυτα μπορει να γινουν.... για "μια καυλα" που είχες οταν ησουν 18.....

αυτο και τίποτα άλλο....

blueangel
30/03/2009, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εγω θα πω αυτο που λεω σε καθε περιπτωση

ΑΝ λεμε ΑΝ εμπλακείς σε ατύχημα με τραυματισμό τριτου απο δικη σου υπαιτιότητα....

ετοιμάσου να βάλεις του γονεις σου να πουλήσουν το σπίτι, το αυτοκίνητο, το εξοχικό και οτι αλλο εχουν για να σε ξελασπώσουν.

ετοιμάσου να παρεις δάνειο που θα πληρώνεις μια ζωη... να δουλεύεις σα σκυλος και να μην εχεις να φας

να θυμάσαι οτι ολα αυτα μπορει να γινουν.... για "μια καυλα" που είχες οταν ησουν 18.....

αυτο και τίποτα άλλο....

+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

mars696
30/03/2009, 13:46
Ημουν ετοιμος να παω να βγαλω το μεγαλο αυτες τις μερες,κατι ακουσα ομως οτι απο τισ αρχες του αλλου μηνα αλλαζει ξανα το συστημα και οτι για μεγαλη μοτο πρεπει να εισαι 24...:confused: :confused: :confused:
Ξερει κανεις αν αληθευει κατι τετοιο...:confused:

nobody
30/03/2009, 13:47
καλως ηρθες καταρχην!
εννοειται πως το καλο κρανος ειναι μια πολυ καλη αρχη,αλλα εχεις ακομα και αλλα μπροστα σου.το μπουφαν που ειπες οτι ηδη πηρες,μα και τα γαντια,το παντελονι,τις μποτες.αχρειαστα να ειναι βεβαια
θα συμφωνησω με τους προηγουμενους.το ξερω οτι στην σπαμε με αυτα που λεμε,οτι εισαι μες την τρελη χαρα,αλλα να οδηγας χωρις ασφαλεια και το διπλωμα να μην σε καλυπτει??καθολου συνετο φιλε μου.τα ειπανε τα παιδια πριν.εσυ μπορει να πηγαινεις με 25 χλμ και να κοιτας ολη την ωρα δεξια αριστερα και πισω,ο οποιοσδηποτε αλλος/η να κανει την πατατα(βλεπε μεθυσμενος,αφηρημενος,τσαντισμενος,χαζος,απειρος δηγος),εσυ θα την πληρωσεις.φταις δεν φταις...

blueangel
30/03/2009, 13:48
Χωρίς να θέλω να φανώ εγωιστης και δηκτικός φιλαράκο ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ αλλά έτσι όπως την έχουν δεί πιτσιρικάδες της ηλικίας σου και μικρότεροι και 25 να το φθάσουν το όριο τα χίλια δίκια θα έχουν!!!:rolleyes: :eyepop:

mars696
30/03/2009, 13:51
Χωρίς να θέλω να φανώ εγωιστης και δηκτικός φιλαράκο ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ αλλά έτσι όπως την έχουν δεί πιτσιρικάδες της ηλικίας σου και μικρότεροι και 25 να το φθάσουν το όριο τα χίλια δίκια θα έχουν!!!:rolleyes: :eyepop:

Σωστο,αλλα ειναι μεγαλη ειρωνια να μπορεις στα 18 να βγαλεις διπλωμα για αυτοκινητο,νταλικα,αεροπλανο,διαστημοπλοιο,διαστημικ ο σταθμο και για μηχανη στα 24,που κατα καποιο τροπο εισαι πρωτα επικινδυνος για τον εαυτο σου.

blueangel
30/03/2009, 13:55
Σωστο,αλλα ειναι μεγαλη ειρωνια να μπορεις στα 18 να βγαλεις διπλωμα για αυτοκινητο,νταλικα,αεροπλανο,διαστημοπλοιο,διαστημικ ο σταθμο και για μηχανη στα 24,που κατα καποιο τροπο εισαι πρωτα επικινδυνος για τον εαυτο σου.

Δεν έχεις άδικο ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ότι οι πιθανότητες με αμάξι ή με ό,τι αλλο μέσο λές δεν είναι ΟΙ ΙΔΙΕΣ σε σχέση με τους δυο τροχούς!!!!:nono: Και βέβαια άν το βάλεις στατιστικά από τους 4 με μαλακία μπορεί και να την γλυτώσεις από τους 2 τροχούς έχεις πάει και βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα:( :bigcry: :bigcry: :bigcry:

ΝΙΚΟΛΗΣ30294
30/03/2009, 14:04
εχετε τεραστιο δικιο!και χαιρομαι που μου δινετε τις ιδιες συμβουλες με αυτες απο ατομα που με αγαπουν και που με γνωριζουν καλα!:) εχω παρει ενα τεραστιο ρισκο που ισως τελικα να μην αξιζει για δυο χρονακια!θα προτισω λοιπον νομιζω να οδηγω τ αυτοκινητο της μανας μου (που ειναι για γελια)αλλα θα ειμαι καλυμενος ετσι!τη μηχανη δε θα τη πουλησω...μολισ τη πηρα και μαλιστα ειχα δουλεψει για τα χρηματα!ισως τη μεταφερω στο εξοχικο η τελος παντων θα την αποφευγω να την οδηγω ακομα και αν την κρατησω!η συμβουλη του blue angel για μεταβιβαση κυριοτητας και εκδοση ασφαλειας μου δωθηκε αρχικα απο την αντιπρωσωπια που πηρα τη μηχανη και με παροτριναν ιδιαιτερα στην ασφαλιστικη μου και ετσι το εχω ηδη κανει...αλλα και παλι δεν πρεπει παιδια στα χρονια να εχουν τροπους να καβαλανε!ειδικα αν δεν υπαρχει σχεση φοβου-σεβασμου προς τη μηχανη,αλλα και παλι...σας ευχαριστω ολους που με ξυπνατε λιγακι απο το ονειρο πριν χτυπησει αποτομα κανα ξυπνητηρι!σημερα κυκλοφορησα για το πανεπιστημιο μου και δεν εστιασα ουτε στο βαρυ ηχο της μηχανης ουτε που με κοιτουσαν και τρομαζαν ολοι ουτε στο πιτσιρικα με το παπι στο φαναρι που με κοιτουσε σα να ειμαι ο rossi!σκεφτομουν τη στραβη!και οσα ειπατε χθες!(μου τη χαλασατε τη βολτα πουστηδες!)πλακα κανω εχετε πολυ δικιο και μαλλον θα ξανασκεφτω πολυ αν θα τη ξανακαβαλησω μεχρι να κλεισω δυο χρονια με το μικρο διπλωμα και βγαλω το μεγαλο....ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις

blueangel
30/03/2009, 14:17
εχετε τεραστιο δικιο!και χαιρομαι που μου δινετε τις ιδιες συμβουλες με αυτες απο ατομα που με αγαπουν και που με γνωριζουν καλα!:) εχω παρει ενα τεραστιο ρισκο που ισως τελικα να μην αξιζει για δυο χρονακια!θα προτισω λοιπον νομιζω να οδηγω τ αυτοκινητο της μανας μου (που ειναι για γελια)αλλα θα ειμαι καλυμενος ετσι!τη μηχανη δε θα τη πουλησω...μολισ τη πηρα και μαλιστα ειχα δουλεψει για τα χρηματα!ισως τη μεταφερω στο εξοχικο η τελος παντων θα την αποφευγω να την οδηγω ακομα και αν την κρατησω!η συμβουλη του blue angel για μεταβιβαση κυριοτητας και εκδοση ασφαλειας μου δωθηκε αρχικα απο την αντιπρωσωπια που πηρα τη μηχανη και με παροτριναν ιδιαιτερα στην ασφαλιστικη μου και ετσι το εχω ηδη κανει...αλλα και παλι δεν πρεπει παιδια στα χρονια να εχουν τροπους να καβαλανε!ειδικα αν δεν υπαρχει σχεση φοβου-σεβασμου προς τη μηχανη,αλλα και παλι...σας ευχαριστω ολους που με ξυπνατε λιγακι απο το ονειρο πριν χτυπησει αποτομα κανα ξυπνητηρι!σημερα κυκλοφορησα για το πανεπιστημιο μου και δεν εστιασα ουτε στο βαρυ ηχο της μηχανης ουτε που με κοιτουσαν και τρομαζαν ολοι ουτε στο πιτσιρικα με το παπι στο φαναρι που με κοιτουσε σα να ειμαι ο rossi!σκεφτομουν τη στραβη!και οσα ειπατε χθες!(μου τη χαλασατε τη βολτα πουστηδες!)πλακα κανω εχετε πολυ δικιο και μαλλον θα ξανασκεφτω πολυ αν θα τη ξανακαβαλησω μεχρι να κλεισω δυο χρονια με το μικρο διπλωμα και βγαλω το μεγαλο....ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις

ΕΥΓΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:a18: :a18: :a18: :a18: :a18: Και αυτή σου η απόφαση ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ!!!!:beer: :beer: Θα είσαι μάγκας γιατί θάχεις το μοτόρι αλλά θάχεις βάλει ενα στόχο και όταν εκπληρωθεί ΣΚΙΣΤΟ ΤΟΤΕ!!!!Αλλά όχι έτσι ρε φιλε να παίζεις ρώσικη ρουλέτα καθε μέρα κάθε στιγμή.Αυτό που σου πρότεινα πρίν με βαριά καρδιά στο είπα, ξέροντας την μαλακία γιατί ανοίγουμε δρόμους σε πιτσιρίκια άλλα, που δεν έχουν ούτε την ποιότητα της σκέψης σου όυτε φιλότιμο να σκεφτούν και ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!!!Εσύ ταχεις όλα και είδες το σωστό ποιο είναι.Αν γουσταρεις σε κάποιες αλάνες του χωριού η σε απόμερους δρόμους ξεκάβλωνε όποτε γουστάρεις με την μηχανή...Αλλά λίγο υπομόνη ρε αγορίνα μου ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ τα γαμημένα τα χρόνια πού θα πανε:winka: :beer: :beer: :beer:

binzis
30/03/2009, 14:27
ΕΥΓΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:a18: :a18: :a18: :a18: :a18: Και αυτή σου η απόφαση ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ!!!!:beer: :beer: Θα είσαι μάγκας γιατί θάχεις το μοτόρι αλλά θάχεις βάλει ενα στόχο και όταν εκπληρωθεί ΣΚΙΣΤΟ ΤΟΤΕ!!!!Αλλά όχι έτσι ρε φιλε να παίζεις ρώσικη ρουλέτα καθε μέρα κάθε στιγμή.Αυτό που σου πρότεινα πρίν με βαριά καρδιά στο είπα ξέροντας την μαλακία γιατί ανοίγουμε δρόμους σε πιτσιρίκια άλλα, που δεν έχουν ούτε την ποιότητα της σκέψης σου όυτε φιλότιμο να σκεφτούν και ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!!!Εσύ ταχεις όλα και είδες το σωστό ποιο είναι.Αν γουσταρεις σε κάποιες αλάνες του χωριού η σε απόμερους δρόμους ξεκάβλωνε όποτε γουστάρεις με την μηχανή...Αλλά λίγο υπομόνη ρε αγορίνα μου ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ τα γαμημένα τα χρόνια πού θα πανε:winka: :beer: :beer: :beer:

Το έσωσες!:beer: :wave2: