Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 46

Θέμα: ΝΕΟΣ ΜΟΥΡΛΟΣ.ΣΤΡΩΣΙΜΑΤΑΚΙ

Cool ΝΕΟΣ ΜΟΥΡΛΟΣ.ΣΤΡΩΣΙΜΑΤΑΚΙ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ...ΕΙΜΑΙ 18 ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΜΕ ΜΥΗΣΕ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ!ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑ Ζ750 ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ..ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΡΑΝΟΣ .ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΡΑΦΤΩ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ..ΓΡΑΦΩ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !
    ΩΡΑΙΑ!ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ!ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ!ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΗΣΩ

1. Καλώς ήρθες

2. Μη γράφεις κεφαλαία

3. Ο εξοπλισμός αρχίζει αλλά δεν τελειώνει στο κράνος

4. Το καλύτερο στρώσιμο ειναι η συνετή οδήγηση

5. Φαντάζομαι γνωρίζεις οτι είσαι παράνομος
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Καλως ηρθες...
    Συγνωμη..θα οδηγας 3 χρονια χωρις διπλωμα - ασφαλεια ?
    Καλη τυχη
    - Omnia mea mecum porto -

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

Re: ΝΕΟΣ ΜΟΥΡΛΟΣ.ΣΤΡΩΣΙΜΑΤΑΚΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΝΙΚΟΛΗΣ
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ...ΕΙΜΑΙ 18 ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΠΟΥ ΜΕ ΜΥΗΣΕ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ!ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑ Ζ750 ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ..ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΡΑΝΟΣ .ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΡΑΦΤΩ..ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ..ΓΡΑΦΩ ΑΠΟΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !

Δε φτανει μονο το καλο κρανος....... αλλα φουλ εξοπλισμος

18 χρονων πως εβγαλες αδεια για 750cc ?
    Αντιλαμβανομαι την τρελα σου να παρεις μεχανη αλλα ο κινδυνος σε τετοια ηλικια ειναι πολυ μεγαλος το γκαζι ειναι γλυκο αλλα ελπιζω να εχεις την κριση και την απαιτουμενη ωριμοτητα....

Το στρωσιμο αναφερεται στο βιβλιαρακι της μηχανης σου .... σαν πρωην κατοχος Ζ θυμαμαι μεχρι τα 1000χλμ μεχρι 4500RPM οχι αποτομα ανοιγματα γκαζιου δουλεμα αν ειναι δυνατον ολων των ταχυτητων και μετα τα 1000χλμ μεχρι 6000RPM παλι για καποιο διαστημα

Αναρωτιεμαι πως θα οδηγας για 3 χρονια χωρις διπλωμα ασφαλειες κλπ ........το νου σου προσοχη στο δρομο αλλα και στους αλλους .....

καλησπερα και καλως σας βρηκα το γνωριζω οτι δεν ειμαι νομιμοτατος ειμαι ομως πολυ περισοτερο σωστος οδηγος απο πολλους νομιμους που συναντω στο δρομο και γνωριζω καλα το κωδικα εχοντας διπλωμα για αυτοκινητο και μηχανακι μεχρι 25 KW...ξερω οτι η ασφαλεια δε με καλυπτει γι αυτο αν προσπερασετε ενα ζ750 στη πατρα μαυρο ολη την ωρα απο πλυντηριο μη κοροιδεψετε που ειμαι στη δεξια και παω με το επιτρεπομενο οριο σα χεσμενος...οσο για τον εξοπλισμο αγορασα ενα καλο δερματινο με προστασια αλλα μεχρι εκει παντελονι και μποτες δε βγαινω ακομη...νομιμος γινομαι σε εναμιση χρονο που το μικρο μου διπλωμα γινεται απετιοριστου κυβισμου...ελπιζω και προσπαθω να οδηγω αμυντικα...

Ραντεβού...στα όνειρά σου Το avatar του/της ΜΟΡΦΕΑΣ
    Εσύ είσαι σωστός, συνετός & προσεκτικός οδηγός. Οι άλλοι όμως είναι;;;;;;;
    Καλορίζικη η μοτ-τα, ΠΟΛΥ προσοχή στο δρόμο και καλή τύχη για να μην έχεις μπλέξίματα.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!σκεφτομαι οσα μου λετε!ξερω οτι θελω προσοχη και τυχη...οπως ολοι αλλωστε!απλα εγω λιγο περισοτερο..ειμαι ομως θετικος και υπευθυνος το χω παρει σοβαρα γιατι ειναι τροπος ζωης η μηχανη που με εκφραζει!ευχαριστω για την υποδοχη παντως!καθε σχολιο ειναι ευπροσδεκτο!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    καλωστονα..
    Accipere quam facere praestat injuriam

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Φίλε μου καλωσώρισες! Σου εύχομαι καλά χλμ με το καινούργιο σου μοτόρι και πάντα όρθιος.

Θα ήθελα όμως να σου πω σαν μεγαλύτερος και πιο έμπειρος μοτοσυκλετιστής να έχεις στο μυαλό σου ότι ό,τι γίνει στον δρόμο (μακρυά από μας) ακόμα και αν δεν φταίς εσύ, εσύ θα πληρώσεις όντας παράνομος! Αν πιστεύεις ότι σαν νέος οδηγός με 100+ άλογα στην διάθεσή σου μπορείς να την βγάλεις καθαρή για 3 χρόνια χωρίς το παραμικρό θα έλεγα να το ξανασκεφτείς.

Πάντως ότι και να αποφασίσεις σου εύχομαι καλά χλμ και πάντα όρθιος
    Chris

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ελπιζω, μιας και απ'οτι βλεπω οτι εισαι απο πατρα, να μην εισαι αυτος που κυκλοφοραει με ενα ζ750, φαινεται οτι μολις εγινε 18, κυκλοφοραει ξεκρανωτος και κανει μλκιες...

ευχαριστω για το καλοσωρισμα!πιστευω οτι μπορω να ειμαι συγκρατημενος και με 100+ αλογα στο δρομο γνωριζοντας τις συνεπειες μιας στραβης(μακρια απο εμας παντα)...το διαστημα χωρις το διπλωμα ειναι ακριβως ενας και μισος χρονος διασταυρωμενο απο σχολη οδηγησης αφου εχω ηδη μισο χρονο το μικροτερο διπλωμα...και παλι ειναι πολυ αλλα οχι τοσο τρομακτικο οσο 3 χρονια..δεν εχω εμπειρια τρελη!καβαλαω μηχανες φιλων και ειχα δικο μου σκουτερ 200cc τρια χρονια πριν(παλι παρανομα)παλι ομως συγκρατημενος και τυχερος την εβγαλα καθαρη....ελπιζω και τωρα!προσπαθω να μαθω τη μηχανη μου και εμενα στο δρομο εχοντας παντα την απαραιτητη προσοχη..ελπιζω να μη φαινομαι θεοτρελος με αυτο που κανω γιατι νομιζω οτι ειναι στο χερι μου περισοτερο,να μη συμβει κατι

οχι ΠΑΝΟ δεν ειμαι αυτος!ποναω τα λαστιχα μου!και γουσταρω το κρανος μου!αληθεια ειμαι πολυ χαμηλων τονων οδηγος λογω των περιστασεων

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    οχι ΠΑΝΟ δεν ειμαι αυτος!ποναω τα λαστιχα μου!και γουσταρω το κρανος μου!αληθεια ειμαι πολυ χαμηλων τονων οδηγος λογω των περιστασεων

μακαρι, για το δικο σου καλο...

περνα και απο τις συναντησεις μια βολτα τοτε που μαζευομαστε...

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!σκεφτομαι οσα μου λετε!ξερω οτι θελω προσοχη και τυχη...οπως ολοι αλλωστε!απλα εγω λιγο περισοτερο..ειμαι ομως θετικος και υπευθυνος το χω παρει σοβαρα γιατι ειναι τροπος ζωης η μηχανη που με εκφραζει!ευχαριστω για την υποδοχη παντως!καθε σχολιο ειναι ευπροσδεκτο!
    Φίλε ας είσαι και ο πιο τυπικός και ήρεμος αναβάτης του κόσμου . Μια γριά να σου πεταχτεί από το πουθενά , ενα αυτοκίνητο να κοκαλώσει χωρίς λόγο στην μέση του δρόμου , ένας παπάρας να πεταχτεί παραβιάζοντας φανάρι η στοπ και έγινε η ζημία . ΧΙΛΙΑ δίκια να έχεις δεν θα τα βρεις . Ειδικά σε περίπτωση που προκαλέσεις κάνα ατύχημα με τραυματία , ανασφάλιστος ???? Μια ζωη θα πληρώνεις και χωρίς να φταις . Με αυτα που βλέπω κάθε μέρα στους δρόμους το λιγότερο που μπορώ να σου πω ειναι να την κλειδώσεις και να πετάξεις το κλειδί η να την πουλήσει όσο όσο και ας βγεις χαμένος κάποια εβρά . Οπως και να έχει ,με το άγχος και την σκοτούρα που θα εχεις μην κάνεις ζημιά η σε γραψουνε δεν θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς ούτε χλμ .... πρόσεχε
    Modenas Kriss 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    μακαρι, για το δικο σου καλο...

περνα και απο τις συναντησεις μια βολτα τοτε που μαζευομαστε...

δε ξερω που και ποτε φιλε θα το ηθελα!

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο Νεοσ Δισκοσ...
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2005, 20:47
  2. Ο Νεοσ Προαστιακοσ
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2004, 23:26