View Full Version : για Θρησκους και ΜΗ ....Αφιερωμενο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
o κόσμος είναι γεμάτος από εντελώς ενάρετους ανθρώπους, θρήσκους, που ζούν μέσα στην ανέχεια, τρέχουν στα νοσοκομεία λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, και επικαλούνται (μάταια) τα θεία...
αντίστροφα βλέπουμε φαύλους ανθρώπους, κοινωνικά παράσιτα δίχως ίχνος ηθικής, να ευημερούν και να εξουσιάζουν...
άστα τη βλέπουμε κάθε μέρα τη θεία δικαιοσύνη...
Η κλασσικη αντιδραση
Για οτι κακο, ο Θεος φταιει!!
Ολα αυτα που περιγραφεις τα καναμε μονοι μας, οπως στρωσαμε ας κοιμηθουμε λοιπον, δεν γινεται καθε φορα να φταιει ο Θεος για τις δικες μας μαλακιες!!
15 Σελιδες Thread....? μιληστε και για τιποτα αλλο..... :wacko:
161894
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Απο που προκύπτει ότι τον μεγαλύτερο πόλεμο τον δέχεται ο ορθόδοξος χριστιανισμός? Μήπως εσύ το αντιλαμβανεσαι έτσι ώς ορθόδοξος ?
Που το στηρίζεις?
εχεις δει το αστερι του Δαυιδ να γελοιοποιειται ? θα εισαι αντισημιτιστης και θα σε φαει η μαρμαγκα.... εχεις δει τιποτα Σατανιστες ή ΜεταL μπαντες να πατανε αγαλματακια του βουδα με τις Wermacht?
εχεις δει την θεα Κάλι να την κρεμαν αναποδα ως διακοσμιτικο?
πως το αντιλαμβανεσαι ως "παγκοσμιο" ον ? ΔΙΚΑΙΟ ε ?
και σκεψου οτι τα πιστευω του αλλου δεν μπορεις να τα εξευτελιζεις ΟΠΟΙΑ και αν ειναι αυτα.... αν παρεις την φωτογραφια της μητερας ενος αθεου και την σκισεις με επιδεικτικα χυδαιο τροπο ....δεν νομιζω να σου πει "-ελα μωρε ...δεν ειμαι προσκολλημενος εγω σε τετοια ....εγω δεν πιστευω σε στερεοτυπα....." ΟΛΟΙ εχουν τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ Ιερα και Οσια :wave2:
jorgevaldano
24/04/2009, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Η κλασσικη αντιδραση
Για οτι κακο, ο Θεος φταιει!!
Ολα αυτα που περιγραφεις τα καναμε μονοι μας, οπως στρωσαμε ας κοιμηθουμε λοιπον, δεν γινεται καθε φορα να φταιει ο Θεος για τις δικες μας μαλακιες!!
μη θυμώνεις
δεν ρίχνω κανένα φταίξιμο στο "θεό", αφού πολύ απλά για μένα δεν υπάρχει καν, αποτελεί επινόηση του ανθρώπου και τίποτε περισσότερο
αυτά που περιγράφω παραπάνω απλα έρχονται σε αντίφαση με όσα λές (ή μάλλον ο Ιωάννης) ότι "αν ζητήσεις, θα λάβεις"
λες λοιπόν "εμείς τα κάνουμε με τις μαλακίες μας"
πώς γίνεται μια κυρά που μύγα δεν έχει πειράξει όλη της τη ζωή, και θρησκεύει πιστά, να έχει προκαλέσει π.χ. τον καρκίνο που τη χτύπησε, δεν ξέρω
Please, μη μου πεις πως "ο θεός το κάνει για να τη δοκιμάσει", δεν θα τ' αντέξω...
Gandalf dr685sm
24/04/2009, 15:03
ο Ανθρωπος δημιουργηθηκε απο χωμα και νερο!
Σωστό και με την επιστημονική έννοια.. ο άνθρωπος είναι έμβιο ον , βασισμένο στην οργανική ένωση του άνθρακα και του Η2Ο. Όπως άλλωστε και όλα τα έμβια όντα της Γης
Ο Διαβολος (συμβολικα το φιδι), ειναι καταδικασμενο να ζει απο την σαρκα μας, αφου εμεις τον δεχτηκαμε (τρωγοντας το μηλο)
Εχουμε λοιπον εναν αγωνα μεταξυ σαρκας και πνευματος, η σαρκα θελει τα παντα που της προσφερει η Γη (σαρκικες απολαυσεις) , και το πνευμα τα παντα του Κυριου.
Και εμεις ειμαστε οι ανθρωποι με την ελευθερια βουλησης να επιλεξουμε τον δρομο που επιθυμουμε.
Συμφωνώ αλλά με την έννοια οτι αυτό δείχνει και την ανθρώπινη φύση και την δυνατότητα του να εξελιχθούμε. Επίσης αυτή η ελευθερία επιλογής είναι κάτι που συμφωνούμε..
Εκεί ίσως που εγώ το βλέπω διαφορετικά είναι στο πως ανακαλύφθηκε η γνώση ... όπου σίγουρα δεν έγινε με την βρώση ενός μήλου. Είπα και πριν... τόσο η Βίβλος όσο και η Αποκάλυψη περιέχουν αρκετές παραβολές ... Big Bang- Εγένετω Φώς... Δημιούργησε Γη και Θάλασσα - Ηφαιστειακή εποχή της Γης ... κοκ.. Έτσι και το μήλο κατά την δική μου πάντα γνώμη και κρίση , θεωρώ πως είναι μια παραβολή για κάτι άλλο. Ίσως το οτι αποκτήσαμε γνώση σαν είδος σε κάποιο σημείο που μας "φανέρωσε" τι κάναμε λάθος μέχρι εκείνη την στιγμή. Θεωρίες όπως καταλαβαίνεις ... πολλές.
Gandalf
Επειδη δεν μπορουμε να εχουμε απαντηση σε ολα τα ερωτηματα, δεν σημαινει πως ο Θεος δεν υπαρχει η πως ειναι ανικανος να αναλαβει.
Και εγω εχω πολλα ερωτηματα, ομως ποτε δεν θα αμφισβητησω τις υποσχεσεις που μου εδωσε και την καθημερινη σωτηρια που μου προσφερει.
Και σιγουρα δεν προκειται να απολογηθω για τον Δημιουργο μου!
Δεν γεννηθηκα να απολογηθω σε ανθρωπους, αλλα στον Ιδιο!
Gandalf dr685sm
24/04/2009, 15:09
menos,
κανείς δεν σου ζητάει να απολογηθείς φίλε μου... τι λες τώρα;... δεν είμαστε ικανοί για να είμαστε κριτές πεποιθήσεων κανενός... συζητάμε απλά και λέμε τι πιστεύει ο καθένας.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
. Εκεί ίσως που εγώ το βλέπω διαφορετικά είναι στο πως ανακαλύφθηκε η γνώση ... όπου σίγουρα δεν έγινε με την βρώση ενός μήλου..
Gandalf
Σιγουρα φιλε μου η γνωση δεν ανακαλυφθηκε απο την βρωση ενος μηλου, ειναι συμβολικη εννοια οπως το βαπτισμα στο νερο.
Το νερο δεν εχει την δυνατοτητα αφαιρεσης αμαρτιας, η κινηση ομως της βαπτισης συμβολιζει τον θανατο της αμαρτιας και την καθαροτητα της ψυχης.
Ετσι και το απαγορευμενο δεντρο, η απαγορευμενος καρπος, δεν εχει σχεση με το μηλο, αλλα με τον συμβολισμο της παρακοης προς την εντολη του Θεου.
jorgevaldano
24/04/2009, 15:25
φυσικά και δεν σε καλεί κανείς να απολογηθείς, κουβέντα κάνουμε...
αν σε πίεσα υπερβολικά ζητώ συγνώμη
super_toto
24/04/2009, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εχεις δει το αστερι του Δαυιδ να γελοιοποιειται ? θα εισαι αντισημιτιστης και θα σε φαει η μαρμαγκα.... εχεις δει τιποτα Σατανιστες ή ΜεταL μπαντες να πατανε αγαλματακια του βουδα με τις Wermacht?
εχεις δει την θεα Κάλι να την κρεμαν αναποδα ως διακοσμιτικο?
πως το αντιλαμβανεσαι ως "παγκοσμιο" ον ? ΔΙΚΑΙΟ ε ?
και σκεψου οτι τα πιστευω του αλλου δεν μπορεις να τα εξευτελιζεις ΟΠΟΙΑ και αν ειναι αυτα.... αν παρεις την φωτογραφια της μητερας ενος αθεου και την σκισεις με επιδεικτικα χυδαιο τροπο ....δεν νομιζω να σου πει "-ελα μωρε ...δεν ειμαι προσκολλημενος εγω σε τετοια ....εγω δεν πιστευω σε στερεοτυπα....." ΟΛΟΙ εχουν τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ Ιερα και Οσια :wave2:
Ας τα πάρουμε ένα ένα.
Προφανώς κάνεις πλάκα για το αστέρι του Δαβιδ. Πέρα από το Ολοκαύτωμα των Εβραίων σε όλη την Ιστορία τους το μόνο που υφίσταντο ήταν διωγμοί και ακραίο ρατσισμό μόνο και μόνο για το αστέρι του Δαβιδ. Ασχετα αν τώρα τα έκανα πλακάκια με τους Αμερικάνους και έχουν γίνει χειρότεροι από τους προήγουμενους διώκτες τους.
Όσο για τους σατανιστές, δηλαδή θες να πείς ότι στρέφονται αποκλειστικά απένατι στην ορθοδοξία και κάνουν τα στραβά μάτια στον καθολικισμό πχ. ??? Ε δεν είναι έτσι. Που το είδες αυτό?
Τώρα για Κάλι και Βούδα μην περινεις να δείς στην Ελλάδα ή τέλος πάντως στον Δυτικό κόσμο αντιδράσεις για αυτές τις θρησκείες. Θα ήταν εντελώς παράλογο να εναντιωθεί ο οποιοσδήποτε σε κάτι που δεν υπάρχει στην χώρα του ή αν θέλεις στον πολιτισμό του.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως κρίνεις ότι η ορθοδοξία κυνηγιέται από παντού περισσότερο από άλλες θρησκείες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Όσο για τους σατανιστές, δηλαδή θες να πείς ότι στρέφονται αποκλειστικά απένατι στην ορθοδοξία και κάνουν τα στραβά μάτια στον καθολικισμό πχ. ??? Ε δεν είναι έτσι. Που το είδες αυτό?
Τώρα για Κάλι και Βούδα μην περινεις να δείς στην Ελλάδα ή τέλος πάντως στον Δυτικό κόσμο αντιδράσεις για αυτές τις θρησκείες. Θα ήταν εντελώς παράλογο να εναντιωθεί ο οποιοσδήποτε σε κάτι που δεν υπάρχει στην χώρα του ή αν θέλεις στον πολιτισμό του.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως κρίνεις ότι η ορθοδοξία κυνηγιέται από παντού περισσότερο από άλλες θρησκείες.
Οι Σατανιστες ασχολουνται με την δικη τους θοετητα και οχι με αλλες θρησκειες, σκοπος τους ειναι η βασιλεια του Σατανα η Εωσφορου αν προτιματε και τα δωρα των θυσιων τους.
Αν αυτο συνεπαγεται ομως και στην καταστροφη ναων, επιδειξη μαγειας (λευκης, κοκκινης, μαυρης) σιγουρα οι προσευχες (και πραξεις) τους πως την καταστροφη θρησκευματων που κρατανε την πιστη, ειναι σιγουρα δεδομενη.
Οσο αφορα τον Βουδισμο, θα συμφωνησω απολυτα!
Οσο αφορα τους Χριστιανους Ορθοδοξους ειναι μια θρησκεια που δεν κυνηγιεται.
Τι να πουν και οι Μαρτυρες του Ιεχωβα (παρολο που δεν συμφωνω με την τροπο που πιστευουν), μολις πας να πεις μια κουβεντα για τον Θεο, Ιαχωβα σε ανεβαζουν, Ιαχωβα σε κατεβαζουν, και απο κυνηγι, οσο θες!
Ποτε δεν ακουσα να ψυθιριζει κανεις, "Προσεχε, ειναι ορθοδοξος" :lol:
mikros boudas
24/04/2009, 15:52
Οι Σατανιστες ασχολουνται με την δικη τους θοετητα και οχι με αλλες θρησκειες, σκοπος τους ειναι η βασιλεια του Σατανα η Εωσφορου αν προτιματε και τα δωρα των θυσιων τους.
Αν αυτο συνεπαγεται ομως και στην καταστροφη ναων, επιδειξη μαγειας (λευκης, κοκκινης, μαυρης) σιγουρα οι προσευχες (και πραξεις) τους πως την καταστροφη θρησκευματων που κρατανε την πιστη, ειναι σιγουρα δεδομενη.
Οσο αφορα τον Βουδισμο, θα συμφωνησω απολυτα!
Οσο αφορα τους Χριστιανους Ορθοδοξους ειναι μια θρησκεια που δεν κυνηγιεται.
Τι να πουν και οι Μαρτυρες του Ιεχωβα (παρολο που δεν συμφωνω με την τροπο που πιστευουν), μολις πας να πεις μια κουβεντα για τον Θεο, Ιαχωβα σε ανεβαζουν, Ιαχωβα σε κατεβαζουν, και απο κυνηγι, οσο θες!
Ποτε δεν ακουσα να ψυθιριζει κανεις, "Προσεχε, ειναι ορθοδοξος" :lol: οι σατανιστες που ασχολουνται με τον σατανα της βιβλου ειναι ασχετοι.υπαρχουν ενα σωρο δαιμονια που εχουν δυναμεις καλες και κακες με πολυ περισσοτερη δυναμη.οσοι ασχολουνται σοβαρα με αυτα δεν ασχολουνται με τον "σατανα" απλα εχουν την ταμπελα του σατανιστη.οποιος τα πιστευει βεβαια!
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
οι σατανιστες που ασχολουνται με τον σατανα της βιβλου ειναι ασχετοι.υπαρχουν ενα σωρο δαιμονια που εχουν δυναμεις καλες και κακες με πολυ περισσοτερη δυναμη.οσοι ασχολουνται σοβαρα με αυτα δεν ασχολουνται με τον "σατανα" απλα εχουν την ταμπελα του σατανιστη.οποιος τα πιστευει βεβαια!
Υπαρχει ομως και Ιεραρχια!
Δαιμονια με καλες δυναμεις δεν υπαρχουν διοτι δεν μπορεις να νικησεις την φωτια με την φωτια!
Για να στα λεω , κατι θα ξερω κι'εγω....
Οσο αφορα την δυναμη τους, ειπαμε, ειναι θεμα Ιεραρχικο. Οσο μεγαλα και να ειναι στην Ιεραρχια, ο Εωσφορος ειναι το αφεντικο.
Και θα συμφωνησω με την λανθασμενη ταμπελα "Σατανιστης"
mikros boudas
24/04/2009, 16:15
Υπαρχει ομως και Ιεραρχια!
Δαιμονια με καλες δυναμεις δεν υπαρχουν διοτι δεν μπορεις να νικησεις την φωτια με την φωτια!
Για να στα λεω , κατι θα ξερω κι'εγω....
Οσο αφορα την δυναμη τους, ειπαμε, ειναι θεμα Ιεραρχικο. Οσο μεγαλα και να ειναι στην Ιεραρχια, ο Εωσφορος ειναι το αφεντικο.
Και θα συμφωνησω με την λανθασμενη ταμπελα "Σατανιστης" δαιμονιο δε σημαινει απαραιτητα κακο δαιμονιο.υπαρχουν δαιμονες που ειναι απο πολλες θρησκειες και οι σατανιστες εχουν οργανωσει με τετοιο τροπο την "πιστη" τους ωστε να θεωρουν πως υπαρχουν πλασματα καθε λογης απο διαφορες πυλες,κρυπτες κλπ κλπ κλπ.δεν ασχολουνται με τον βιβλικο σατανα σε καμμια περιπτωση γιατι δεν πιστευουν πως υπαρχει χριστιανικος θεος αρα ουτε και ο αντιπαλος του.οσοι ασχολουνται με αυτα ειναι "ερασιτεχνες" ας πουμε και απλα περιεργοι που ψαχνονται.
www.satanismos.com
μπες και δες
jorgevaldano
24/04/2009, 16:25
άντε σιγά σιγά να ασχοληθούμε και με καλικάτζαρους και ξωτικά... :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
www.satanismos.com
μπες και δες
Οχι ευχαριστω, την τελευταια φορα, μετα βιας βγηκα ζωντανος...
mikros boudas
24/04/2009, 16:37
Οχι ευχαριστω, την τελευταια φορα, μετα βιας βγηκα ζωντανος... δοκιμασες κατι:evil: ?
Ας πουμε με απλα λογια πως τον Απριλιο του 1993 ημουν πρωτοσελιδο στις εφημεριδες ολης της Ελλαδος οπως και σε ολα τα καναλια εξαιτιας αυτου, και το σταματω εδω διοτι δεν ειναι το θεμα μας.
mikros boudas
24/04/2009, 16:46
Ας πουμε με απλα λογια πως τον Απριλιο του 1993 ημουν πρωτοσελιδο στις εφημεριδες ολης της Ελλαδος οπως και σε ολα τα καναλια εξαιτιας αυτου, και το σταματω εδω διοτι δεν ειναι το θεμα μας. :beer:
Ελπίζω να μην πάει μακριά η βαλίτσα. :evil:
161902
Μην ανυσηχεις Βυρωνα, το θεμα ηδη κουρασε τους περισσοτερους :lol:
Μην ανυσηχεις Βυρωνα, το θεμα ηδη κουρασε τους περισσοτερους :lol:
Προφανώς και κούρασε γιατί είναι εξαντλημένο το θέμα απ΄την Μεγαλοβδομάδα.
Ποτε δεν ακουσα να ψυθιριζει κανεις, "Προσεχε, ειναι ορθοδοξος" :lol:
Ίσως γιατί δεν κάνουν τόσο επίμονο προσηλυτισμό
. Έτσι και το μήλο κατά την δική μου πάντα γνώμη και κρίση , θεωρώ πως είναι μια παραβολή για κάτι άλλο. Ίσως το οτι αποκτήσαμε γνώση σαν είδος σε κάποιο σημείο που μας "φανέρωσε" τι κάναμε λάθος μέχρι εκείνη την στιγμή. Θεωρίες όπως καταλαβαίνεις ... πολλές
Gandalf
το δέντρο της γνώσης (κατανόησης ΔΛΔ) του καλού και του κακού λέει η Γένεσης
μεχρι το μασαμπούκομα ηταν αγνοί και αθώοι,
μετά ήρθε το ΕΓΏ
νομίζουμε οτι με την γνώση είμαστε θεοί,
μαθαίνουμε 2-3 πράγματα και γαμάμε το σύμπαν
κάνουμε χρίση την γνώσης χωρίς να σκεφτόμαστε την συνέπεια της πράξης.
η χρίση της γνώσης χωρίς σεβασμό σε δημιουργό, χωρίς να βλέπεις και να σεβεσε τον κόσμο σαν δώριμα εκεί ειναι το κακό
Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
όταν είμαστε πλασμένοι "κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν";
μονο κατ εικόνα είμαστε (ετσι λέει ή γενεση)
το καθ' ομοίωση ειναι θέμα δικό μας αν το θελήσουμε
Η ονομασία στην Ελλάδα ενός παιδιού έχει νομικό κόλημα βάσει του παραπάνω κάτι που δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Gandalf
δεν ισχύει αυτό:nono:
αν θες το ονοματίζεις χωρίς βάφτιση στο δημαρχείο
:wave2:
sorry βύρωνα δεν αντεξα:lol: :rotflmao:
vangelis 64
24/04/2009, 17:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Ί
sorry βύρωνα δεν αντεξα:lol: :rotflmao: Και μετά βρίζεις εμένα.:lol: Δε με λες,στο Πετράλωνο θά'ρθεις;:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Και μετά βρίζεις εμένα.:lol: Δε με λες,στο Πετράλωνο θά'ρθεις;:D
ναί!:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ελπίζω να μην πάει μακριά η βαλίτσα. :evil:
Γιατι φιλαρακι?Εδω δεν ειναι του "Παπουλακου" μοναχου?Τι μοτο κι αηδιες.......
Ευλογησον:rotflmao:
Gandalf dr685sm
24/04/2009, 18:45
Εντάξει παιδιά.. όντως κούρασε το θέμα και δεν είναι και ο χώρος για τέτοιες συζητήσεις... όποιος θέλει ας μου στείλει ενα pm να τον κατατοπίσω σε πιο "φιλοσοφικά" forum.
Ας μην το συνεχίσουμε γιατί το πάμε φιρί-φιρί για την ταινία ο "Παπά-Σούζας".
Gandalf
Webmaster
24/04/2009, 21:22
VanDiemen 3 meres BAN mexri na mathei na mhn vrizei tous symforoumites.
To epomeno einai monimo.
macrozan
25/04/2009, 03:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Webmaster
VanDiemen 3 meres BAN mexri na mathei na mhn vrizei tous symforoumites.
To epomeno einai monimo.
eisai νομίζω λάθος !
ριξε καΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ ΜΠΑΝΟΥΛΑ και στον μικρο βουδακο γιατι προπαγανδιζει βουντου και δαιμονακια με τον εξευρωπαισμενο πλίτικαλυ κορέκτ τρόπο του
εμένα με σκαανδαλίζει, φοβάμαι ότι θα κάνω χάισάιντ στην οδό Σόλωνος....
mikros boudas
25/04/2009, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
eisai νομίζω λάθος !
ριξε καΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ ΜΠΑΝΟΥΛΑ και στον μικρο βουδακο γιατι προπαγανδιζει βουντου και δαιμονακια με τον εξευρωπαισμενο πλίτικαλυ κορέκτ τρόπο του
εμένα με σκαανδαλίζει, φοβάμαι ότι θα κάνω χάισάιντ στην οδό Σόλωνος.... :wave2: μαλλον υπαρχει προβλημα στην γραφη και στην αναγνωση.το συστημα παυλιδη δουλευει καλα,το εχω παρακολουθησει:wave2: :beer:
Θα συμφωνησω, παρολο που με ξυνησε το τελευταιο λινκ που εβαλε ο mikros boudas, πουθενα δεν επεβαλε την γνωμη του και κρατουσε και εναν καλο χαρακτηρα στην συζητηση :beer:
Gandalf, exeis pm :wave2: