PDA

View Full Version : Αλλαγή Λωρίδας, spamm (Σε Είδα..)

Σελίδες : [1] 2 3 4 5

duende
18/04/2009, 20:33
προς τον μπασταρδο που μου τσαμπουκαλευτηκε σημερα το απογευμα στη παραλιακη στο υψος της αλιμου γιατι αλλαζοντας λωριδα τον αναγκασα να "κοψει" και ακομα χειροτερα να αλλαξει λωριδα (ωιμε..) γιατι ερχοταν πατημενος, στην αδερφαρα που μου "χαριστηκε" γιατι ειχα μωρα και γυναικα στο αμαξι, εδω ειμαι ρε μαλακα, οποτε γουσταρεις, ελα να κανονισουμε το λογαριασμο χωρις μωρα στη μεση και χωρις να φορας το κρανος σου ψευτομαγκα αληταρα

Orfeus
18/04/2009, 20:47
η αλλαγη λωριδας χωρις τις απαραιτητες ενεργειες εχει κινδυνους που ενας οδηγος αυτοκινητου δεν μπορει να κατανοησει.

duende
18/04/2009, 21:19
/off topic
η αλλαγη λωριδας εγινε σε αδεια παραλιακη χωρις να υπαρχει ουτε αμαξι ουτε μηχανη στον καθρεπτη (οσο πισω μπορεις να δεις) ουτε μπροστα ουτε διπλα. οπερ σημαινει οτι ο τυπας ερχοταν πατημενος με 150+ για να εμφανιστει καφνικα και φυσικα ξαφνιαστηκε γιατι δε πηγαινα φυσικα με 150+ οπως αυτος, οποτε παρα λιγο να πεσει επανω μου. αντι λοιπον να αλλαξει απλα λωριδα και να συνεχισει, εβρισε κανοντας καποια χειρονομια και φυσκα ανταπεδωσα. επειδη ομως ηταν πολυ mucho, εκοψε τη κυκλοφορια βαζοντας καθετα τη μηχανη στο δρομο για να ζητησει τα "ρεστα" σε εξαλλη κατασταση ανοιγοντας τη πορτα του αυτοκινητου και βριζοντας και απειλωντας μπροστα σε 2 νηπια. εγω εμεινα ψυχραιμος και προσπαθησα να ηρεμησω λιγο τα πνευματα, αλλα ο τυπος ηταν ετοιμος για ξυλο. το θεμα δεν ελαβε συνεχεια λογω των παιδιων και της ουρας που μαζευοταν. anyway, αν το διαβαζει, να μαθει αλλη φορα να συγκρατει τα νευρα του γιατι ειναι μικρος ο κοσμος..
/off topic

Road67
18/04/2009, 22:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
και το κρανος περασμενο στην αμασχαλη αποκατω
σαν να πηγαινατε να μαζεψετε βατομουρα στο στρουμφοχωριο.....
η καλύτερη παρομείωση ever :bawl: :lol: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :D :D

arxaios
19/04/2009, 21:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από duende
/off topic
η αλλαγη λωριδας εγινε σε αδεια παραλιακη χωρις να υπαρχει ουτε αμαξι ουτε μηχανη στον καθρεπτη (οσο πισω μπορεις να δεις) ουτε μπροστα ουτε διπλα. οπερ σημαινει οτι ο τυπας ερχοταν πατημενος με 150+ για να εμφανιστει καφνικα και φυσικα ξαφνιαστηκε γιατι δε πηγαινα φυσικα με 150+ οπως αυτος, οποτε παρα λιγο να πεσει επανω μου. αντι λοιπον να αλλαξει απλα λωριδα και να συνεχισει, εβρισε κανοντας καποια χειρονομια και φυσκα ανταπεδωσα. επειδη ομως ηταν πολυ mucho, εκοψε τη κυκλοφορια βαζοντας καθετα τη μηχανη στο δρομο για να ζητησει τα "ρεστα" σε εξαλλη κατασταση ανοιγοντας τη πορτα του αυτοκινητου και βριζοντας και απειλωντας μπροστα σε 2 νηπια. εγω εμεινα ψυχραιμος και προσπαθησα να ηρεμησω λιγο τα πνευματα, αλλα ο τυπος ηταν ετοιμος για ξυλο. το θεμα δεν ελαβε συνεχεια λογω των παιδιων και της ουρας που μαζευοταν. anyway, αν το διαβαζει, να μαθει αλλη φορα να συγκρατει τα νευρα του γιατι ειναι μικρος ο κοσμος..
/off topic

Όταν η δική σου απροσεξία ............ γιατί περί αυτού πρόκειται .............. κινδυνεύει να οδηγήσει σε τελεσίδικο γεγονός ................ κοινώς ο τύπος είδε το Xάρο κατάματα ............ ΌΤΙ και να σου είπε, κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο και ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ .............. ΌΧΙ τα ρέστα !!!

Και την ανάλογη χειρονομία την έκανες ΚΑΙ ΕΣΥ ........... τότε ΔΕΝ είχες νήπια στο αυτοκίνητο ;;;
Αλλά σου θίχτηκε ο ανδρισμός και ΕΠΡΕΠΕ να απαντήσεις, αλλά το θυμήθηκες μετά όταν ............

Αυτά στα λέει κάποιος που απολαμβάνει τόσο την οδήγηση μηχανής όσο και αυτοκινήτου ........
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ πέρα από το σημείο ότι η κατάσταση δεν έπρεπε να εκτραχυνθεί ..........

Καλό Πάσχα και προσοχή στους δρόμους !!!

Υ.Γ. Αν οι μοντς θεορούν ότι πρέπει να μετακομίσει το ποστ .......... let it be ..........
:wave2: :wave2: :wave2:

p@nos
19/04/2009, 21:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
...

an ο αλλος πηγαινε πλακωμενος με 150+, οτε ο φιλος μας εχει δικιο...

και αυτος που ερχοταν πλακομενος ειναι που πρεπει να κανει τουμπεκι, οχι να ζηταει και τα ρεστα

arxaios
19/04/2009, 21:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

και αυτος που ερχοταν πλακομενος ειναι που πρεπει να κανει τουμπεκι, οχι να ζηταει και τα ρεστα
Αυτό που λες, είναι ΥΠΟΘΕΣΗ και όχι γεγονός !!!
Η αλλαγή λωρίδας είναι ΓΕΓΟΝΟΣ !!!
Το ότι ΔΕΝ ΕΙΔΕ τον μοτοσυκλετιστή είναι το σίγουρο ........... όχι τα 150 χλμ/ώρα !!!
Αν οδηγείς αυτοκίνητο πρέπει να γνωρίζεις ότι έχει τυφλές γωνίες και να ΔΙΠΛΟΕΛΕΓΧΕΙΣ !!!
Όχι μετά να λες η μηχανή έτρεχε .............. αυτό είναι αυθαίρετο συμπέρασμα !!!

Αν ποτέ τρακάρεις ........ φτου φτου φτου .............. ποτέ ποτέ ποτέ ............ κάτσε να δεις πόσοι θα βγούν (ειδικά ηλικιομένοι) να πούνε ότι έτρεχες ............ ενδέχεται να σε πούνε και αλήτη, καμικάζι και άλλα πολλά εμπριμέ ..........

ΓΕΓΟΝΟΤΑ, όχι ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ !!!

Ας μην το συνεχίσουμε άλλο εδώ ........... χαλάμε το θρεντ !!!

Λευκάδιος
19/04/2009, 21:39
(η αλλαγη λωριδας εγινε σε αδεια παραλιακη χωρις να υπαρχει ουτε αμαξι ουτε μηχανη στον καθρεπτη (οσο πισω μπορεις να δεις) ουτε μπροστα ουτε διπλα. οπερ σημαινει οτι ο τυπας ερχοταν πατημενος με 150+ για να εμφανιστει καφνικα και φυσικα ξαφνιαστηκε γιατι δε πηγαινα φυσικα με 150+ ) κατα τα γραφομενα του πηγαινε με 150,και 10 φορες να κοιταξεις μπορει να μην τον δεις.για την παραλιακη λεμε οχι αουτομπαν!

DimChios
19/04/2009, 22:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sardasagam
Προς ξανθομαλλούσα καλλονή με exc 525 motard με μάυρο κράνος, μάυρο κολλαν κ ροζ στριγκάκι που αχνοφαινοταν απο κατω.. :hypnotize

Σε είδα που σταμάτησες με εντο στην κηφισίας στο φαναρι κ που ξεκίνησες με σούζα..

Είδα τον pizza boy απο δίπλα που είχε ανοίξει τις ματάρες του κ δν ελεγε να ξεκολλησει.. :eyepop:

Είδα κ αυτόν με το gsxr στο φανάρι, που ετρεχε απο πίσω σου σαν τον Μπούστα..

Με είδα κ μένα στον καθρέπτη του πήγασου σταματημένο στη μέση κ απο πίσω τα κουτιά να κορνάρουν.. :dizzy:

Έμεινα μ@κ@κ@ς!!:hypnotize
Το νου σου!!!! Κάνεις ζημιές...

:a56: :a49:

Ειδες την συμφορουμιτισσα tati φιλε μου,ε?!

:smokin:

DimChios
19/04/2009, 22:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
Σε ειδα Κηφισιας με το Transalpακι και την εξατμισουλα,να σκαει στα κλεισιματα....
Αχχχχ...Φοραγες Αραι και δερματινο μπουφανακι μελαχρινο κοριτσι...Να σαι παντα ορθια...
Μα γιατι δεν μπαινουν γυναικες στο φορα???Τοσο καφροι ειμαστε??

κι ομως ειναι μελος εδω!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μονο που σε ανταλλασει για πλακα ο δικος της αμα θελει!!!

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

DimChios
19/04/2009, 22:31
/off topic
/off topic

φλας εβγαλες?

DimChios
19/04/2009, 22:34

του εκανα μια ερωτηση και περιμενω απαντηση!

Ως τοτε, κανε μας τη χαρη

Road67
19/04/2009, 23:53
/off topic
/off topic

α.
Δηλαδή έχουμε μια μηχανή που πήγαινε καθ' εκτίμηση σου με +150

β. Εσένα που αποφάσισες ν' αλλάξεις λωρίδα αφού έριξες μια βιαστική ματιά. Γιατί μόνο βιαστική ματιά μπορεί να έριξες για να μη δεις τη μηχανή, εκτός κι αν πήγαινε με 400 χλμ και την στιγμή που κοίταξες βρισκόταν κανά χιλιόμετρο πίσω σου.

γ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
φλας εβγαλες?

Είσαι σίγουρος οτι κοίταξες καλά;
Μήπως είχες τη μουσική στο τέρμα ή φωνάζανε τα παιδιά στο αυτοκίνητο κι ήταν αλλού η προσοχή σου;
Μήπως έχεις τίποτα πονοκεφάλους τελευταία; Δοκίμασε να πας σε οφθαλμίατρο γιατί όπως προείπε και κάποιος παραπάνω δε βρισκόσουν σε ''αουτομπάν''.

DimChios
20/04/2009, 00:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
....

σε μενα γιατι εκανες quote? :confused:

συμπληρωσες την απορια μου απλα?

Road67
20/04/2009, 00:14
σε μενα γιατι εκανες quote? :confused:

συμπληρωσες την απορια μου απλα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :lol: :lol:

ενισχύω το ερώτημα σου οτι είναι και δικό μου :D

Orfeus
20/04/2009, 05:05
κι ομως ειναι μελος εδω!

Μονο που σε ανταλλασει για πλακα ο δικος της αμα θελει!!!

Απλα εξεφρασα το θαυμασμο μου ο καψερος...
Ασε που οτι και να οδηγω με εχει με το τρανσαλπακι!

καλα ολες τις γυναικες που καβαλανε μηχανη τις ξερεις???

p@nos
20/04/2009, 10:05
του εκανα μια ερωτηση και περιμενω απαντηση!

Ως τοτε, κανε μας τη χαρη

εσυ κανε μας τη χαρη, πριν απο σενα εγραψα οτι εγραψα...

:wave2:

DimChios
20/04/2009, 10:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
Απλα εξεφρασα το θαυμασμο μου ο καψερος...
Ασε που οτι και να οδηγω με εχει με το τρανσαλπακι!

καλα ολες τις γυναικες που καβαλανε μηχανη τις ξερεις???

Καλα ντε, πλακα καναμε, μη ψαρωνεις!

:lol: :lol: :lol: :lol: :beer: :beer: :beer: :beer:

Ξερω και οσες δεν καβαλανε επισης!

:rotflmao: :bigcry:

Χρονια πολλα!

DimChios
20/04/2009, 10:55
εσυ κανε μας τη χαρη, πριν απο σενα εγραψα οτι εγραψα...

πριν οπου δε μπηκες στη διαδικασια να σκεφτεις αυτο που θα επρεπε πρωτα απ ολα!
Αυτο που εγραψα για το φλας δλδ!

Αλλα μαλλον δεν το θεωρεις σημαντικο γιατι δεν βγαζεις πιθανα ουτε κι εσυ οταν εισαι "σιγουρος" πως κανεις δεν ερχεται πισω σου!

Ο,τι να ναι δλδ!

Οπως και να εχει ειμαστε οφ τοπικ...

Αν θες να σου αναλυσω τπτ αλλο με π.μ που να... αξιζει ομως μια απαντηση μου σε σενα και οχι κατι ανουσια-χαμενα που συνηθιζεις να στελνεις!

τελος απο μενα εδω!

p@nos
20/04/2009, 11:06
...

επειδη εσυ εχεις θιχτει απο προηγουμενα, τιποτα χαμενο/στραβο δεν εχω γραψει...

και παμε παλι...

οταν εισαι σε ενα αδειο δρομο, θες να αλλαξεις λοριδα, και το μονο που βλεπεις στον καθρεπτη στο βαθος(πολυ θαβος) μια κουκιδα, υπολογιζεις οτι ειναι πολυ μακρυα...

αμα η κουκιδα παει με 200 ομως θα σε εχει φτασει σε χρονο ντετε, και μπορει να καρφωθει πανω σου χωρις να φταις σε τιποτα, μιας και τη στιγμη που ελεγξες κανεις δεν ηταν κοντα...

ναι, μπορει και να μην αναψε φλας, αν ο αλλος πηγαινε κομματια ομως, δε φταιει ο οδηγος του αυτοκινητου...

και επειδη αυτα τα λεει ο κοκ, οχι εγω, κανε αιτηση να αλλαξουν οι νομοι οδηγησης...

αν αυτος με τη μοτο καρφωνοταν πανω σε αυτον με το αμαξι, η μοτο θα πληρωνε...

p@nos
20/04/2009, 11:09
και, απο περιεργια περισσοτερο...

ποιος νομιζετε οτι φταιει εδω???

http://www.youtube.com/watch?v=uZ566Kp5_PU&feature=channel_page

DimChios
20/04/2009, 11:21
και, απο περιεργια περισσοτερο...

ποιος νομιζετε οτι φταιει εδω???

http://www.youtube.com/watch?v=uZ566Kp5_PU&feature=channel_page

το αμαξι σαφως και δεν εχει να κανει αν πηγαινε με 50 ή με 300 η μοτο!

p@nos
20/04/2009, 11:27
το αμαξι σαφως και δεν εχει να κανει αν πηγαινε με 50 ή με 300 η μοτο!

αν ησουν σε μια διασταυρωση και ηθελες να περασεις, και απο τη μια πλευρα εβλεπες ενα οχημα στο 1 χιλιομετρο μακρυα, θα περναγες?

devil's animal
20/04/2009, 11:27
............

+απειρο σε οτι ειπες!
:beer: :beer: :beer:

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΕΧΤΟΥΣ ΚΟΥΤΑΚΗΔΕΣ!! :evil:

DimChios
20/04/2009, 11:33
αν ησουν σε μια διασταυρωση και ηθελες να περασεις, και απο τη μια πλευρα εβλεπες ενα οχημα στο 1 χιλιομετρο μακρυα, θα περναγες?

Πλακα μας κανεις ή το κανεις επιτειδες?

Στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ βιντεο φταιει το αμαξι!
Ειδες απο που βγηκε?
Τι δεν καταλαβαινεις?

Τα υπολοιπα που λες ειναι τουλαχιστον....(συμπληρωστε εσεις ο,τι νομιζετε)...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

p@nos
20/04/2009, 11:35

Τι δεν καταλαβαινεις?

kala ok...

ετσι για την αποκατασταση της αληθειας...

στη συγκεκριμενη περιπτωση ΠΡΟΦΑΑΝΩΣ και φταιει η μηχανη, δε χρειαζεται και πολυ προσπαθεια για να το καταλαβει καποιος...

οσο για τα γελακια, εσυ εκτιθεσαι, οχι εγω

DimChios
20/04/2009, 11:44
kala ok...

ετσι για την αποκατασταση της αληθειας...

στη συγκεκριμενη περιπτωση ΠΡΟΦΑΑΝΩΣ και φταιει η μηχανη, δε χρειαζεται και πολυ προσπαθεια για να το καταλαβει καποιος...

οσο για τα γελακια, εσυ εκτιθεσαι, οχι εγω

και ξαναγραφω γιατι εκανα edit λιγο μετα το quote σου προφανως...

ΕΙΔΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ?

E, ναι! Εχεις εκτεθει πολυ περισσοτερο εσυ στο παρελθον οποτε δεν εχω αναγκη εγω!Δυσκολα θα σε ξεπερασω!

Τα χαριτωμενα χερακια ασ τα στην ακρη, δεν σε σωζουν!

p@nos
20/04/2009, 11:47
και ξαναγραφω γιατι εκανα edit λιγο μετα το quote σου προφανως...

ΕΙΔΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ?

E, ναι! Εχεις εκτεθει πολυ περισσοτερο εσυ στο παρελθον οποτε δεν εχω αναγκη εγω!Δυσκολα θα σε ξεπερασω!

Τα χαριτωμενα χερακια ασ τα στην ακρη, δεν σε σωζουν!

to ''χαριτωμενο χερακι'' σημαινει αντε γειαααααα!!!! και οτι δε το συνεχιζω...

και αληθεια, απο τι να σωθω???

μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου

p@nos
20/04/2009, 12:10
λοιπον, οπως ειχα το θαρρος της γνωμης μου να γραψω αυτα που πιστευα, ετσι βγες κι εσυ και γραψε τα αν εχεις τα κοτσια...

DimChios
20/04/2009, 12:12
λοιπον, οπως ειχα το θαρρος της γνωμης μου να γραψω αυτα που πιστευα, ετσι βγες κι εσυ και γραψε τα αν εχεις τα κοτσια...

σχετικα με το βιντεο και το σκηνικο, τα ειπα!

Στα υπολοιπα ειμαστε οφ τοπικ εδω και ωρα, εχεις το θρασσος να το συνεχιζεις?

Κανε μας τη χαρη πιτσιρικο

Και γραψε οτι θες απο δω και μπρος, εγω σου εχω πει!

dim40
20/04/2009, 12:16
και εγω πιστευω οτι εφταιγε η μηχανη. το αυτοκινητο βγηκε μετα απο ελαφρη καμπη του δρομου και αφου ειχε περασει αλλο οχημα απο τη αντιθετη πλευρα του μοτοσυκλετιστη. οταν αποφασισε να ξεκινησει ο οδηγος δε ηταν ορατος ο μοτοσυκλετιστης που σημειωτεον αρχισε να κοβει απο τα 240 . με τετοια ταχυτητα η καλυψη της αποστασης μεχρι να φτασει τη διασταυρωση ειναι 2 δευτερολεπτα.

οταν κανουμε πιστα τους δρομους ας μη ριχνουμε το φταιξιμο στους αλλους..............

p@nos
20/04/2009, 12:17
συνεχιζε να κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου...

εγω οπως ειπα, το θαρρος της γνωμης μου το εχω, και λεω αυτα που πιστευω, ανεξαρτητα απο αυτα που θα ακουσω...

εσυ ομως δε το κανεις, φοβασαι τις συνεπειες...

και τα πιτσιρικο λεγε τα στους φιλους σου...

DimChios
20/04/2009, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
και εγω πιστευω οτι εφταιγε η μηχανη. το αυτοκινητο βγηκε μετα απο ελαφρη καμπη του δρομου και αφου ειχε περασει αλλο οχημα απο τη αντιθετη πλευρα του μοτοσυκλετιστη. οταν αποφασισε να ξεκινησει ο οδηγος δε ηταν ορατος ο μοτοσυκλετιστης που σημειωτεον αρχισε να κοβει απο τα 240 . με τετοια ταχυτητα η καλυψη της αποστασης μεχρι να φτασει τη διασταυρωση ειναι 2 δευτερολεπτα.

οταν κανουμε πιστα τους δρομους ας μη ριχνουμε το φταιξιμο στους αλλους..............

Βγηκε απο παρκινγκ στην Εθνικη φιλε!

Συναιπως ερχοταν προς τα "εδω", μπηκε στο παρκινγκ και εκανε ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ, πραγμα που απαγορευεται!

Τα υπολοιπα καταντανε ΠΕΡΙΤΤΑ!

Θυμηθειτε βιντεο και φωτο που εχουν μπει κατα καιρους με οχηματα που κανανε αναστροφη ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ και καποια μοτο ή αμαξι επεσαν πανω τους τί λεγαμε/τε!

alexxxcbr
20/04/2009, 12:30

Ειδες απο που βγηκε?
Τι δεν καταλαβαινεις?

+1000

Cpt. Haddock
20/04/2009, 12:31
Ειδες την συμφορουμιτισσα tati φιλε μου,ε?!

:smokin:

Μήτσεεεεεεε

Ψαξε στη ζώνη, έχεις μεινει πισω λέμε :a9:

TROOPER
20/04/2009, 12:42
πανο καλο θα ητανε αν θες να βγαλεις κατι να ειναι μονο η εμπαθεια σου προς τον ντιμ και οχι και την ασχετοσυνη σου.

ανοιξε τον κοκ και διαβασε λιγακι.αν πραγματι πιστευεις αυτα που εχεις γραψει εντελως φιλικα εχω να σε συμβουλεψω απλα να αφησεις την οδηγηση και να το ριξεις στο μπαντζι τζαμπινγκ.

στο βιντεο που παρεθεσες φταιει σαφως το αυτοκινητο.
στην αλλαγη λωριδας φταιει σαφως αυτος που αλλαζει λωριδα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.

over and out απο μενα

dim40
20/04/2009, 12:43
δε φαινετε καθαρα αν ειναι παρκιν η διασταυρωση.

αν ειναι ειναι πραγματι παρανομη ενεργεια απο πλευρας του αυτοκινητου....

οπως επισης ειναι παρανομη ενεργεια να τρεχεις με 240 σε δρομο που δε ξερω το οριο αλλα δε νομιζω να ειναι πανω απο 80.....

οποτε φταινε και οι 2 .....

TROOPER
20/04/2009, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
δε φαινετε καθαρα αν ειναι παρκιν η διασταυρωση.

αν ειναι ειναι πραγματι παρανομη ενεργεια απο πλευρας του αυτοκινητου....

οπως επισης ειναι παρανομη ενεργεια να τρεχεις με 240 σε δρομο που δε ξερω το οριο αλλα δε νομιζω να ειναι πανω απο 80.....

οποτε φταινε και οι 2 .....

μη μπερδευεσαι.

οτι και αν ειναι βγαινει σε δρομο προταιρεοτητας και μαλιστα απο αριστερα.αν γινει ατυχημα ευθυνεται αυτος που παραβιαζει την προταιρεοτητα.

Akatanomastos
20/04/2009, 12:52
@ P@nos

φταιει το αμαξι ξεκαθαρα

ο κοκ σε υποχρεωνει οταν ΔΕΝ εχεις προτεραιοτητα να ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς(δεν πα ο αλλος να ρχετε απο το φεγγαρι) εφοσων τον βλεπεις, εχεις δηλαδη οπτικη επαφη

ο κοκ δεν εχει να κανει με προσωπικες εκτιμησεις και αυτα που λες εδω ειναι οτι να ναι..

τωρα για το θεμα με την αλλαγη λωριδας, δεν ξερω αλλα πιστευω οτι ειναι το ιδιο με την προτεραιοτητα, δηλαδη ο οδηγος του αμαξιου επρεπε να ξανακοιταξει, ή να ηταν ποιο προσεκτικος και μολισ αντιλαμβανοταν την παρουσια αλλου οχηματος να εμενε στην λωριδα του

p@nos
20/04/2009, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
πανο καλο θα ητανε αν θες να βγαλεις κατι να ειναι μονο η εμπαθεια σου προς τον ντιμ και οχι και την ασχετοσυνη σου.

ανοιξε τον κοκ και διαβασε λιγακι.αν πραγματι πιστευεις αυτα που εχεις γραψει εντελως φιλικα εχω να σε συμβουλεψω απλα να αφησεις την οδηγηση και να το ριξεις στο μπαντζι τζαμπινγκ.

στο βιντεο που παρεθεσες φταιει σαφως το αυτοκινητο.
στην αλλαγη λωριδας φταιει σαφως αυτος που αλλαζει λωριδα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.

over and out απο μενα

τρουπερ δε βγαζω καμια εμπαθεια, και προφανως δε το ξεκινησα εγω...
και θεμα ασχετοσυνης δε τιθεται, τον κοκ τον ξερω αρκετα καλα...

αν υπαρχει καποιος δικηγορος στο φορουμ, ας μπει να μας πει τη γνωμη του...

TROOPER
20/04/2009, 12:55

ρε πανο...μη με κανεις μεσημεριατικα να παραθετω αρθρα και παραγραφους του κοκ.σε παρακαλω...λυπησου με....

εισαι λαθος (ενταξει ανθρωπος εισαι λαθη κανεις) διαβασε ξανα και διωρθωσε το.οχι για μενα(ουτε για τη φουκαριαρα τη μανα μου) αλλα για δικη σου ασφαλεια.

ermiss
20/04/2009, 13:13
Και οι δύο φταίνε. Μάλλον είναι διασταύρωση, γιατί διακόπτετε η διπλή συνεχόμενη διαγράμμιση, ακριβώς στο σημείο του πάρκινγκ-διασταύρωσης. Το κουτί βγαίνει διαγώνια και είναι σχεδόν αδύνατο να δει απο αυτή την γωνία μια μηχανή να έρχεται απο το βάθος και με 100 να πήγαινε η μηχανή, πάλι θα ήταν πολυ δύσκολο να την δει ανάμεσα στα κολονάκια απο τις πόρτες... Οπότε είναι για κλωτσιές γιατί ουσιαστικά βγήκε χωρίς να τσεκάρει.

Η μηχανή παει με 200+ περίπου 50m/sec τα 4-5 sec που διαρκεί η φάση μέχρι να κατεβάσει η μηχανή έχει διασχίσει 200-250 m, όχι και τόσο μακριά ώστε να μην μπορεί να την δει αν κοιτάξει προσεκτικά...

Και η μηχανή φταίει γιατί τα 200+ την στιγμή που ο άλλος τσεκάρει είναι ικανά να τον οδηγήσουν σε θάνατο απο οποιοδήποτε αγροτικό-παπάρα-άσχετο αποφασίσει να αλλάξει λωρίδα , διασχίσει κάθετα τον δρόμο ή βγει απο το πάρκινγκ σαν το κουτί στο βίντεο.

Λάθη εύκολα, επαναλαμβανόμενα που από οποιονδήποτε μπορούν να έχουν τραγικές συνέπειες.

alexxxcbr
20/04/2009, 13:17

Πάνο με αυτά που έχεις γράψει μέχρι καταλαβαίνω ότι είσαι πολύ μεγαλόψυχος...

1ον Καβαλάς μοτοσυκλέτα?

2ον Οταν σε κλείνουν στο δρόμο και προσπαθούν να σε πετάξουν κάτω ζητάς συγνώμη?

3ον Γιατί κρίνεις τόσο εύκολα χωρίς να ξέρεις το πραγματικό συμβάν?

Μας διαβάζουν εδώ μέσα άτομα που δεν γνωρίζουν.Καλό είναι αν δεν γνωρίζουμε κάτι με
σιγουρια να μην λέμε τίποτα.

sapila racing
20/04/2009, 13:45
Δεν καταλαβαίνω γιατί συγχύζεστε...

Στο συγκεκριμένο video, φταίνε και οι δύο και να είστε σίγουροι οτι αν γινόταν ατύχημα θα εβγαινε συνυπαιτιότητα.
Βέβαια αν παρουσίαζε το video ο αναβάτης σαν αποδεικτικό στοιχείο, θα την πάταγε, και μάλιστα αν ηταν σε άλλη χώρα θα πήγαινε και φυλακή. Μη γελάτε, εχει γίνει.

Κατ αρχήν ο αναβάτης παει με πολλά και το ξέρει, το αυτοκίνητο βγαίνει απο διασταύρωση, υπάρχει και σήμανση, δεν είναι κανας δρόμος της πλάκας αλλά προφανως δεν εχει προτεραιότητα. Ο αναβάτης θα έπρεπε να εχιε κόψεί ταχύτητα πριν την διαστάυρωση μια και ήξερε την υπαρξή της και οτι βγαίνουν αυτοκίνητα απο κει, αλλά δεν το έκανε.
Μεχρι εκει ειναι το λάθος του.

Απο κει και πέρα ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι βλάξ, μπορούσε να δεί την μοτοσυκλέτα πριν βγεί, εφ όσον ηταν υποχρεωμένος να σταματήσει και να ελέγξει, αλλά δεν την είδε γιατί κοίταξε φευγαλέα, η απλά την είδε αλλά βγήκε.
Το χειρότερο όμως είναι οτι ενω βγαίνει στον κεντρικό δρόμο, αντί να επιταχύνει πατάει φρένα γιατί προφανως θέλει να σταματήσει δεξιά.
Ενω εχει τους καθρέφτες του γεμάτους με τα φωτα της μηχανής που προσπαθεί να φρενάρει, αυτός συνεχίζει να πατάει φρένα για να σταματήσει δεξιά, δημιουργώντας πλέον σοβαρό πρόβλημα.

Εν πάσει περιπτώσει είναι ατυχές παράδειγμα για το θέμα.

vagtav
20/04/2009, 13:56
Ρε μάγκες, με 240 στον Μπράλο και συζητάμε αν φταίει που βγήκε από πάρκιν με διακοπτόμενη στο σημείο εκείνο διπλή λωρίδα - που άρα επιτρέπει την κάθετη διάσχισή της?
Εντάξει έχουμε μηχανές και πάμε γρήγορα, μην γινόμαστε όμως και τυφλοί.

Δεν είναι υποχρεωμένοι οι οδηγοί ΙΧ να οδηγάνε πάντα με το σκεπτικό ότι μπορεί να εμφανιστούμε με 100+χλμ παραπάνω από αυτούς από κάθε πιθανή γωνία.
Αυτά τα λέει ένας άνθρωπος που κατεβαίνει κάθε μέρα την Κηφισίας με 170+ και τη Σπύρου Λούη με 150+. Δεν κάνω τον άγιο, αλλά δεν μπορώ να απαιτώ να έχουν οι άλλοι το νου τους για να μην με χτυπήσουν.
Οταν κινούμαστε με υψηλές ταχύτητες πρέπει να θεωρούμε ότι όλοι οι άλλοι είναι εναντίον μας και όχι λαγοί που ανοίγουν το δρόμο για να περάσουμε.

Και ναι εγώ πιστεύω ότι αν πεταχτεί σαν π@υτσα ένα ΙΧ με κόκκινο που μόλις άναψε (το οποίο γίνεται ΠΑΝΤΑ στο ελλαδιστάν) και μια μηχανή δεν κόψει και τον τρακάρει, φταίει η μηχανή. Δεν φταίει για την τροχαία, δεν φταίει για την ασφαλιστική, δεν φταίει για την ιστορία. ΦΤΑΙΕΙ γιατί δεν έχει μάθει να προσαρμόζεται στην οδηγική ζούγκλα που ζούμε.
Το "φταίει" καταλαβαίνουμε νομίζω όλοι πως το εννοώ.....

TROOPER
20/04/2009, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
....... Δεν φταίει για την τροχαία, δεν φταίει για την ασφαλιστική, δεν φταίει για την ιστορία. ΦΤΑΙΕΙ γιατί δεν έχει μάθει να προσαρμόζεται στην οδηγική ζούγκλα που ζούμε.

ναι!

αυτο ειναι το μονο φταιει που μπορω να δεχτω για αυτον που οδηγαει μηχανη!

:beer:

sapila racing
20/04/2009, 14:04
ναι!

αυτο ειναι το μονο φταιει που μπορω να δεχτω για αυτον που οδηγαει μηχανη!

:beer:

Γιώργο διάβασε παραπάνω. Φταίει και γιατί μπορούσε να το προβλέψει, και φυσικά φταίει και για την τροχαία αφού πήγαινε με πανω απο τα διπλά του ορίου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου φταίει γιατί στην ουσία δεν κοίταξε καλά, και γιατί ενω βγαίνει φρενάρει κιόλας.

TROOPER
20/04/2009, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Γιώργο διάβασε παραπάνω. Φταίει και γιατί μπορούσε να το προβλέψει, και φυσικά φταίει και για την τροχαία αφού πήγαινε με πανω απο τα διπλά του ορίου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου φταίει γιατί στην ουσία δεν κοίταξε καλά, και γιατί ενω βγαίνει φρενάρει κιόλας.

αρη για την τροχαια ΔΕΝ φταιει αφου κανεις δεν μπορει να αποδειξει με ποσα πηγαινε.

για την ιστορια ναι αν τον πιανανε για υπερβολικη ταχυτητα θα ετρωγε το προβλεπομενο προστιμο.

αλλα στη προκειμενη περιπτωση η υπερβολικη ταχυτητα δεν θα εφταιγε για το ενδεχομενο ατυχημα αλλα η εξοδος του μεσσολογγιου (εεε αυτοκινητου εννοω).

αυτα ειναι λογια τοσο της τοτα προς εμενα οσο και δικαστη που δικαζει ατυχηματα.

αν αποδυκνυοταν με καποιον τροπο η υπερβολικη ταχυτητα στο δικαστηριο,ο οδηγος της μοτο θα ετρωγε απλα τα προβλεπομενα προστιμα αλλα η ευθυνη για το ατυχημα θα βαρυνε τον οδηγο του αυτοκινητου.

p@nos
20/04/2009, 14:25
trooper, ειναι πολυ ευκολο στην περιπτωση ατυχηματος, να φαινοταν η ταχυτητα της μοτο...

αν ειχε καρφωθει η μοτο στο αμαξι με τα χιλιομετρα που πηγαινε, θα εκανε τετοια ζημια στο αυτοκινητο που θα φαινοταν οτι πηγαινε με υπερβολικη ταχυτητα(στην ουσια θα κατεστρεφε εντελως το πισω μερος του αυτκινητου)...

επεισης, τα ιχνη απο το φρεναρισμα παλι θα μαρτυρουσαν οτι η μοτο ετρεχε παρα πολυ...

ειναι δουλεια των εμπειρογνωμωνων αυτη...

mikros boudas
20/04/2009, 14:41
νομικα,φταιει το αυτοκινητο γιατι ειναι απο θεση μη προταιρεοτητας.
με 650 χλμ να ερχοταν ο αλλος,φταιει το αυτοκινητο.
απο την στιγμη που μπαινεις σε καθετο δρομο ταχειας κυκλοφορεις,πρεπει να σταθμισεις την ταχυτητα σου συμφωνα με τον δρομο.
ο τυπας μπηκε και πηγαινε σαν κοτα.
η μηχανη "φταιει" επειδη ετρεχε παρα πολυ και μονο(δλδ εφταιγε οχι νομικα,αλλα λογικα επειδη ο αναβατης ξερει τι μπορει να πεταχτει μπροστα του...)..

Υπέρβαση ανώτατου ορίου

Από 30 χλμ και πανω=Πλημ/μα και 350,00 ευρω και 5 ποντοι

Για την αλλαγη λωριδας φταιει οποιος αλλαζει λωριδα..ναι μεν δεν ειναι υποχρεωμενος να ξερει σε ποση ωρα θα φτασει καποιος που παει με 300χλμ/ωρα αλλα ειναι υποχρεωμενος να διπλοτσεκαρει(ειδικα εφοσον εχει παιδια μεσα στο αμαξι):beer:

Akatanomastos
20/04/2009, 16:39
το λυπηρο συμπερασμα ειναι οτι αρκετοι δεν ξερουν τον βασικο κοκ και τον ερμηνευουν με την δικια τους λογικη

γιαυτο αλλωστε συμβαινει και οτι συμβαινει στους ελληνικους δρομους.

και μολις χτες πηγαμε να πεσουμε σε αμαξι που εκανε κατι σαν αναστροφη στην εξοδο δεξιας στροφης που δεν ειχε ορατοτητα ουτε αυτος ουτε εμεις..:rolleyes:

Road67
20/04/2009, 16:56
Πριν κάποιο καιρό ανέβαινα τη Χρυσοστόμου Σμύρνης (Μοσχάτο) βράδυ με άδειο δρόμο με +150. Προφανώς και φταίω .
Το φορτηγάκι που βγήκε χωρίς να ελέγξει τίποτα απ' τη Ρήγα Φεραίου κι αντί να μπει στη Ρήγα Φεραίου απέναντι ή στη Χρυσοστόμου Σμύρνης το κοκάλωσε ακριβώς πάνω στο κέντρο της Χρυσοστόμου Σμύρνης όπου κι αποφάσισε να κάνει όπισθεν. Μήπως και γι' αυτό φταίω εγώ;

TROOPER
20/04/2009, 17:14
trooper, ειναι πολυ ευκολο στην περιπτωση ατυχηματος, να φαινοταν η ταχυτητα της μοτο...

αν ειχε καρφωθει η μοτο στο αμαξι με τα χιλιομετρα που πηγαινε, θα εκανε τετοια ζημια στο αυτοκινητο που θα φαινοταν οτι πηγαινε με υπερβολικη ταχυτητα(στην ουσια θα κατεστρεφε εντελως το πισω μερος του αυτκινητου)...

επεισης, τα ιχνη απο το φρεναρισμα παλι θα μαρτυρουσαν οτι η μοτο ετρεχε παρα πολυ...

ειναι δουλεια των εμπειρογνωμωνων αυτη...

χαιρομαι γιατι απο τα λεγομενα σου συμπεραινει κανεις οτι δεν ειχες ποτε σου ατυχημα (αλλωστε εισαι και αρκετα μικρος για να προλαβεις να εχεις).ευχομαι η τυχη να συνεχισει να σου χαμογελαει.

1.δεν εχεις ιδεα τι ζημια μπορει να γινει με μολις 30 χλμ (το διαπιστωνεις αν βαρεσεις το κεφαλι σου στον τοιχο.ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ)
2.η δικια μου η μηχανη αν δεν αφησει κατω λαστιχο κανεις ποτε δεν θα μαθει ποτε ξεκινησα εγω να παταω φρενα.
3.μετα απο ατυχημα ερχεται ενα φορτηγακι (συνηθως) της τοτα με 2 μπατσους μεσα (οι εμπειρογνωμονες που λες πρεπει να ειναι κατι σαν τους men in black)
4.οι εμπειρογνωμονες που ξερω εγω ερχονται οταν τους καλεσεις στο συνεργειο για να εκτιμησουν τη ζημια σε συνεργασια με τον μαστορα.φυσικα αυτο δεν εχει να κανει με βαση τη ζημια αλλα με βαση τα φραγκα που θα δωσει η ασφαλεια.
5.παω με 60 εντος πολης. αμαξι αποφασιζει απο δεξια παρκαρισμενος να κανει αναστροφη και φυσικα απαγορευεται.δε προλαβαινω να φρεναρω,δεν χωραω απο πισω του και αποφασιζω να αποφυγω απο μπροστα του πατωντας κορνα και μπαινοντας στο αντιθετο ρευμα απ οπου δεν ερχεται οχημα με ανοιγομενο γκαζι αλλα ο παππους θεωρει οτι το ρευμα μου το εχει κοψει και απο το αντιθετο δεν ερχεται τπτ αρα συνεχιζει να βγαινει και να μου κλεινει εμενα το δρομο διαφυγης.συμφωνα με σενα φταιω εγω που πηγαινα με 10 πανω απο το οριο,που μπηκα αντιθετο,που ανεπτυξα παραπανω ταχυτητα και τη στιγμη της συγκρουσης ειχα μεσα καμια 80αρια και που ενω φταιω χρησιμοποιω και την κορνα σε κατοικημενη περιοχη

να ειμαστε και λιγο σοβαροι ε...

εχω ζησει απειρα ατυχηματα γνωστων,φιλων,ανθρωπων της οικογενειας μου,δικα μου...ποτε δεν εγινε τπτ απο αυτα που λογω αγνοιας ισχυριζεσαι.

μακαρι να συνεχισεις να εχεις αγνοια επι του θεματος :wave2:

:a56:

la_villa
20/04/2009, 17:43
Βγηκε απο παρκινγκ στην Εθνικη φιλε!

Συναιπως ερχοταν προς τα "εδω", μπηκε στο παρκινγκ και εκανε ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ, πραγμα που απαγορευεται!

Τα υπολοιπα καταντανε ΠΕΡΙΤΤΑ!

Θυμηθειτε βιντεο και φωτο που εχουν μπει κατα καιρους με οχηματα που κανανε αναστροφη ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ και καποια μοτο ή αμαξι επεσαν πανω τους τί λεγαμε/τε!

μάλιστα η αναστροφή απαγορέυεται...

τα 240χλμ σε αυτόν τον δρόμο ΔΕΝ απαγορεύονται...

προφανώς και την μεγάλυτερη ευθύνη στα αν τελικά πάθαινε το ατύχημα ο μοτοσυκλετιστής θα το είχε ο ίδιος...και δεν το λέω απο άποψη ΚΟΚ αλλά γιατι ο ίδιος με την μαλακία του θα χτυπούσε ενώ ο κουτακιας θα πλέρωνε έναν προφυλακτήρα...

240 εκει είναι έγκλημα κατα του εαυτου σου...

και επειδή την ζημιά την παθαίνουμε ΕΜΕΙΣ που οδηγάμε τις μηχανές καλό είναι να προσέχουμε οι ίδιοι πρώτα τους εαυτούς μας
όλοι κάνουμε τις μαλακίες μας αλλά να γνωρίζουμε και πότε φτάιμε...

la_villa
20/04/2009, 17:46
Ρε μάγκες, με 240 στον Μπράλο και συζητάμε αν φταίει που βγήκε από πάρκιν με διακοπτόμενη στο σημείο εκείνο διπλή λωρίδα - που άρα επιτρέπει την κάθετη διάσχισή της?

Δεν είναι υποχρεωμένοι οι οδηγοί ΙΧ να οδηγάνε πάντα με το σκεπτικό ότι μπορεί να εμφανιστούμε με 100+χλμ παραπάνω από αυτούς από κάθε πιθανή γωνία.
Αυτά τα λέει ένας άνθρωπος που κατεβαίνει κάθε μέρα την Κηφισίας με 170+ και τη Σπύρου Λούη με 150+. Δεν κάνω τον άγιο, αλλά δεν μπορώ να απαιτώ να έχουν οι άλλοι το νου τους για να μην με χτυπήσουν.
Οταν κινούμαστε με υψηλές ταχύτητες πρέπει να θεωρούμε ότι όλοι οι άλλοι είναι εναντίον μας και όχι λαγοί που ανοίγουν το δρόμο για να περάσουμε.

Και ναι εγώ πιστεύω ότι αν πεταχτεί σαν π@υτσα ένα ΙΧ με κόκκινο που μόλις άναψε (το οποίο γίνεται ΠΑΝΤΑ στο ελλαδιστάν) και μια μηχανή δεν κόψει και τον τρακάρει, φταίει η μηχανή. Δεν φταίει για την τροχαία, δεν φταίει για την ασφαλιστική, δεν φταίει για την ιστορία. ΦΤΑΙΕΙ γιατί δεν έχει μάθει να προσαρμόζεται στην οδηγική ζούγκλα που ζούμε.

+398

la_villa
20/04/2009, 17:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
απο την στιγμη που μπαινεις σε καθετο δρομο ταχειας κυκλοφορεις,πρεπει να σταθμισεις την ταχυτητα σου συμφωνα με τον δρομο.

ταχείας κυκλοφορίας????

σε τέτοιο δρόμο???

:nono: :nono: :nono:

μην αλλάζουμε τις συνθήκες

la_villa
20/04/2009, 17:50
Υπέρβαση ανώτατου ορίου

Από 30 χλμ και πανω=Πλημ/μα και 350,00 ευρω και 5 ποντοι

αυτόφωρο...+ δεν ξέρω και εγώ τι άλλο ;)

πάνω απο 40 χλμ ...και στ συγκεκριμένο σημείο φαντάζομαι το όριο θα ηταν 50χλμ

Zpower
20/04/2009, 18:17
..........βολτα για προπονηση πριν απο αρκετα χρονια , 7 ωρα το πρωι με το ποδηλατο μου (κουρσα ) και το παρολιγον μοιραιο συνεβη στην επιστροφη απο ΣΟΥΝΙΟ προς Βαρκιζα η Ανναβυσο αυτη την διαδρομη εκανα τοτε σαν προπονηση ,πρεπει να ηταν 9 με 10 το πρωι Σαββατο η Κυριακη σε μια τελειως αδεια παραλιακη μετα το Λαγονησι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΡΟΛΑΡΙΖΑ ΧΑΛΑΡΑ απολαμβανωντας το τοπιο την ανοιξη ρουφωντας την μαγεια που μονο το ποδηλατο μπορει να προσφερει .οταν ξαφνικα με προσπερνα οδηγος αυτοκινητου εγω ρολαριζα στην ακρη και τελειως δεξια φυσικα ,σταματα αμεσως μπροστα μου στα 4,6 μετρα στριβει ορθη γωνια με σκοπο να μπει σε παρκινγκ φουρνου δεξια ,πραγμα που τελικα εκανε .τα ειδα ολα και οταν λεμε ολα ολα .Οτι και να καβαλας δεν σταματα στα 2 μετρα .το πιο σοβαρο ειναι οτι τα ποδια σου ειναι κλειδωμενα στα πεταλια .πρεπει να κανεις μηχανικα την κινηση να ξεκλειδωσεις τουλαχιστον το ενα για να πατησεις κατω να σταθεις ,πρεπει να περασα σχεδον ακουμπωντα την και σταματησα μετα απο καποια μετρα ...σε κατασταση εκτος ελεγχου πλεον ανεμιζων ενα ποδηλατο στο αερα και χωρις να κραυγαζω ΑΕΡΑΑΑΑ την πηραμε την Κορυτσα αλλα τα γνωστα μπινελικια την εφτασα την στιγμη που ηταν ετοιμη να βγει απο το κουτι της ,στην καρακοσμαρα της η κυρια και νεαρα και ομορφη τοτε καταλαβα με τι οδηγο ειχα μπλεξει ,οποτε οι κραυγες ... θα σε γααααμμμ _ _ σσωωω αποκτησαν και ειδικη σημασια .Εμεινε με τα χερια στο τιμονι σε κατασταση σοκ γιατι βαση λογικης της ειχε πεσει θυμα αποπειρας βιασμου ....μετα απο αρκετα λεπτα αφου καπως ηρεμησα και ξεφουσκωσα και λιγο ..καταλαβα το αυτονοητο της ιστοριας , την παρατησα κλειδωμενη στον κοσμο της ,και εφυγα ,στοιχημα βαζω οτι την στιγμη που με προσπερναγε και φρεναρε απλα εγω δεν ΥΠΗΡΧΑ στο δρομο της οχι μονο δεν με ειδε αλλα ουτε καν υποψια δεν υπηρξα για αυτην ,,,,,,,,μετα απο λιγες ημερες ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ να προπονουμαι στην παραλιακη μονος πλεον δεν ξαναβγηκα καταλαβα οτι σαν και αυτη την γυναικα αντιδρουν και οι υπολοιποι .....το μονο που φοβουνται ειναι το μεγεθος εαν κατι που κινειται ειναι μεγαλο το φοβουνται αυτο μονο βλεπουν ,τι να το κανω εγω το δικαιο μου οταν δεν μπορω να το εξασκω .οταν θα εχω αποδημησει η καταληξει σε ενα κρεβατι σακατης ,ΜΗΝ ψαχνετε ΔΙΚΑΙΟ σε αυτη την ΖΟΥΓΚΛΑ παιδες .οργανωθειτε οσο μπορειτε και κυκλοφορειτε μαζικα τουλαχιστον στις εξοδους σας με αναμενα φωτα ,τσαμπουκα ,θορυβο , πινακιδες ,κλπ κλπ ωστε να μαθουν να σας φοβουνται .. εαν μαθουν καποτε να σας υπολογιζουν και να σας σεβονται να τους σεβεστε και εσεις ,,εως τοτε να φοβαστε ΕΣΕΙΣ οταν κυκλοφορειτε εξω μονοι και να ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ την καθε τους κινηση .και μεταξυ μας σε ατομα που δεν γνωριζετε μην τσιμπατε αφηστε τους να παιξουν με ομοιο μαλακα στο επομενο φαναρι

Zpower
20/04/2009, 18:37
(((((( η αλλαγη λωριδας εγινε σε αδεια παραλιακη χωρις να υπαρχει ουτε αμαξι ουτε μηχανη στον καθρεπτη (οσο πισω μπορεις να δεις) ουτε μπροστα ουτε διπλα. οπερ σημαινει οτι ο τυπας ερχοταν πατημενος με 150+ για να εμφανιστει καφνικα ))))))))),,,,,,,,,,,,,,,,,,,οταν οδηγεις φιλε ολα ξαφνικα συμβαινουν ,,,,,,,,,,,, ετσι την επομενη φορα να πηγαινεις και εσυ με 150+ για να προλαβαινεις να αντιδρας οπερ σημαινει κατα τα λεγομενα σου ,αραξον δεξια λουριδα και ασε τα σλαλομ με 2 μωρα στο κουτι ..τα ειχες τουλαχιστον πισω με ζωνες ??

Zpower
20/04/2009, 18:40
((((((((( το θεμα δεν ελαβε συνεχεια λογω των παιδιων και της ουρας που μαζευοταν. anyway, αν το διαβαζει, να μαθει αλλη φορα να συγκρατει τα νευρα του γιατι ειναι μικρος ο κοσμος ))))))))))).................................................και ξαφνικα γεμισε ουρα η αδεια παραλιακη οπερ σημαινει ........

mikros boudas
20/04/2009, 18:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
το θεμα δεν ελαβε συνεχεια λογω των παιδιων και της ουρας που μαζευοταν. anyway, αν το διαβαζει, να μαθει αλλη φορα να συγκρατει τα νευρα του γιατι ειναι μικρος ο κοσμος.................................................και ξαφνικα γεμισε ουρα η αδεια παραλιακη οπερ σημαινει ........ :beer: :beer:

Zpower
20/04/2009, 18:48
.........

vangelis 64
20/04/2009, 18:53
και ξαφνικα γεμισε ουρα η αδεια παραλιακη οπερ σημαινει ........ Βάλτε καναν τόνο ρε παιδιά γιατί μπερδευόμαστε.:rotflmao:

DimChios
20/04/2009, 18:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Βάλτε καναν τόνο ρε παιδιά γιατί μπερδευόμαστε.:rotflmao:

σταματα ρε μλκ και ποναω!!!!!!!!!!!!

vangelis 64
20/04/2009, 19:04
σταματα ρε μλκ και ποναω!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: Καλά ρε,τόσο χαμηλά σού έχουν πάει οι κοιλιακοί;Για έλα καμμια ενδυνάμωση.:blush:

SVX
20/04/2009, 19:12
και ξαφνικα γεμισε ουρα η αδεια παραλιακη οπερ σημαινει ........

:look: ΑΚΡάΤΕΙΑ? :look:

DimChios
20/04/2009, 19:15
Καλά ρε,τόσο χαμηλά σού έχουν πάει οι κοιλιακοί;Για έλα καμμια ενδυνάμωση.:blush:

ρε ππρ, οι μυες εκει ακομα και οταν βηχεις τραβιουνται!

Μη νομιζεις, κι εγω τωρα το συνηδειτοποιησα!

:blush:

sotpag
20/04/2009, 19:26
Βάλτε καναν τόνο ρε παιδιά γιατί μπερδευόμαστε.:rotflmao:

Zpower
20/04/2009, 19:31
/. το θεμα δεν ελαβε συνεχεια λογω των παιδιων και της ουρας που μαζευοταν. anyway, αν το διαβαζει, να μαθει αλλη φορα να συγκρατει τα νευρα του γιατι ειναι μικρος ο κοσμος..
/off topic .......................σπασανε τα παμπερς απο τα μωρα ,ο αλλος δεν μπορουσε να συγκρατηθει .μικρος και ο κοσμος .πολυ θελει ??

Zpower
20/04/2009, 19:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:look: ΑΚΡάΤΕΙΑ? :look: αυριο με την εναρξη να δεις ακρατεια

madox
20/04/2009, 22:38
δε βλεπω να απανταει ο εξαγριωμενος καουτακιας.

............
κανενα τσαμπουκαλεμενο βλαμμενο απο το 4Τφορουμ θα ειναι:D

p@nos
21/04/2009, 10:57
...

τρουπερ εχεις δικιο, μακαρι να μην συμβει σε κανεναν μας ατυχημα ποτε...

στραβη ειδικα μεσα στην πολη μπορει να συμβει απο το πουθενα...

εχω χτυπησει με αμαξι εναν μεθυσμενο αλλοδαπο στην Πατρα(οσοι ειναι απο πατρα γνωριζουν το φαινομενο), ο οποιος τη στιγμη που περνουσα με μικρη ταχυτητα(περιπου 30 χαω) αποφασισε να πεταχτει στο δρομο, χωρις να κοιταξει προς καμια πλευρα...

επισης πριν απο 2 βδομαδες, σταματημενος για αρκετη ωρα με τη μοτο στο κεντρο του δρομου 2 κατευθυνσεων με φλας για να στριψω σε διασταυρωση(αυτο 10μ απο το σπιτι μου εγινε), επεσε απο πισω μου ενας 50+ χρονων με σκουτερακι, ο οποιος χαζευε το υπερπεραν και με ειδε τελεταια στιγμη χωρις να μπορεσει να αντιδρασει σωστα...Ευτυχως κανεις μας δε χτυπησε...

p@nos
21/04/2009, 11:00
και για το βιντεακι με το gsxr, παραθετω απαντηση απο δικηγορικο φορουμ...

σχετικά με το ποιός θα πληρώσει κλπ δεν είναι πολύ σχετικό και είναι θέμα ασφαλιστικών εταιριών. Το πιο πιθανό είναι σε περίπτωση που δεν μπορούσε να αποδειχθεί σφάλμα αποκλειστικά του ενός ή του άλλου να πληρωναν οι ασφαλιστικές μίσα μισά ή με κάποια ποσόστωση. Εαν βέβαια υπήρχε το βιντεάκι το σίγουρο είναι οτι ο μοτοσικλτιστής είναι υπαίτιος λόγω του οτι παραβιάζει καταφανώς διατάξεις του Κ.Ο.Κ (όχι μόνο υπερβολική ταχύτητα αλλά και παράβαση διπλής διαχωριστικής). Το αυτοκίνητο δεν παραβιάζει κάποια διάταξη απο ό,τι μπορώ να διακρίνω.

Τώρα το αν το ατύχημα προκαλούσε π.χ. το θάνατο του μοτοσικλετιστή, το πιο πιθανόν είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου να κατηγορούνταν για το πλημέλημμα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια (3 μήνες – 5 χρόνια αν δεν κάνώ λάθος γιατί είμαι στο εξωτερικό και δεν έχω μπροστά μου κώδικα) με δυνατότητα μετατροπής της ποινής το πιο πιθανόν. Αυτή είναι η άποψη μου.

mikros boudas
21/04/2009, 11:04
αυτη ειναι η αποψη ενος και μονο δικηγορου βασισμενη σε προσωπικη εκτιμηση.οχι αποφαση δικαστηριου.:beer:

vagtav
21/04/2009, 11:31
αυτη ειναι η αποψη ενος και μονο δικηγορου βασισμενη σε προσωπικη εκτιμηση.οχι αποφαση δικαστηριου.:beer:

Ενώ εμείς οι υπόλοιποι δεν καταθέσαμε απλά την άποψή μας, αλλά την απόφαση του δικαστηρίου ε?
Λες να έχει την ίδια βαρύτητα η άποψή σου με ενός δικηγόρου στο συγκεκριμένο θέμα?

vagtav
21/04/2009, 11:34
Βασικά δεν με ενδιαφέρει ποιος έχει νομικά δίκιο. Αυτό για να μη νομίσετε ότι πέρνω το μέρος του πάνου ή οποιουδήποτε άλλου σε μια αντιπαράθεση που μόνο κακία κρύβει, από ότι διάβασα σε αυτό το θέμα και χωρίς να γνωρίζω τίποτε άλλο.
Άνθρωπος που κινείται με 240 χλμ σε δημόσιο δρόμο καρμανιόλα, είναι απολύτως υπεύθυνος για ό,τι του συμβεί. Το θέμα είναι να μην προξενήσει κακό σε κάποιον που βγήκε για τη βολτίστσα του, ακόμα και αν δεν είναι ο πιο προσεκτικός οδηγός του κόσμου.

zephyr1
21/04/2009, 11:50
Αν κοιτας απο ψηλα τα θυμαρακια ,να δω ποιος θα ειναι απο κατω να υποστηριζει οτι βαση κοκ ειχες δικιο.

Ο οδηγος μοτοσυκλετας δεν βασιζεται σε κανεναν κοκ και σε κανενα δικιο, εχει το νου του στην οδηγικη του συμπεριφορα, στους αλλους, στην καθε συνθηκη που αντιμετωπιζει και ειναι υπευθηνος ακομα και αν ο αλλος πεταχτει απο ΣΤΟΠ.

Φιλουμπες.

OldMan
21/04/2009, 12:18
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ρε τι λαλάκες είναι αυτοί οι Διαχειριστές ...

Προσπαθείς να διαβάσεις μια συζήτηση όπου έχουν σφαχτεί τα μισά posts αλλά όχι οι απαντήσεις (με quotes) σ'αυτά ...!!! :look:

nikos force
21/04/2009, 12:22

Το "φταίει" καταλαβαίνουμε νομίζω όλοι πως το εννοώ..... +1

nikos force
21/04/2009, 12:37
το διαβασα πολλες φορες , αλλα οχι ξεκαθαρα ...

πως μπορειτε οι περισσοτεροι να δηλωνετε σωστοι οδηγοι -εστω ,αρκετα σωστοι οδηγοι-
και παραταυτα να βαζετε την αμπελοφιλοσοφια του ΚΟΚ πανω απο τη ζωη σας ????

ο ΚΟΚ ,οι πινακιδες και ολα αυτα τα σκατα υπαρχουν μονο και μονο επειδη ειμαστε αβουλα και αξεστα ''ζωα'' ... αν ειχαμε το στοιχειωδη σεβασμο ,προς τη ζωη τη δικη μας και των αλλων ,θα σταματαγαμε να ελεγχουμε και ΣΤΟΠ να μην υπηρχε ... θα διναμε προτεραιοτητα και ας μην ειχε ο αλλος ...

ο φιλος που ξεκινησε το ποστ ...οσο δικιο Η αδικο και αν ειχε , σιγουρα δεν ειχε περισσοτερο αδικο απο τον κυριο που πηγαινε ταπα ...

αλλα ... πεσαμε ολοι να τον φαμε ... :sick: :sick: :hypnotize :hypnotize :hypnotize

nikos force
21/04/2009, 12:44
ποσο μου την σπανε αυτηοι που βλεπουν οτι ερχομαι σουζα ... και μενουν εκει ...ΜΕΣΑ στη μεση ...δεν κανουν ακρη ...να κανω και την αλλη αλλαγη ... και αναγκαζομαι να το ριξω ... ΠΟΣΟ μου την σπανε δεν ξερετε ...

mikros boudas
21/04/2009, 12:59
Ενώ εμείς οι υπόλοιποι δεν καταθέσαμε απλά την άποψή μας, αλλά την απόφαση του δικαστηρίου ε?
Λες να έχει την ίδια βαρύτητα η άποψή σου με ενός δικηγόρου στο συγκεκριμένο θέμα? Ο δικηγορος ελισσεται νομικα για να βγαλει τον πελατη του αθωο κινουμενος στα ορια των νομων.αναλογα με τον ποιον θα υπερασπιζοταν,θα αγορευε αναλογως.μην μπερδευεσαι.η γνωμη ενος δικηγορου δεν ειναι παντα η νομικοτερη ολων καθως καλοι οι νομοι αλλα το δικαστηριο αποφασιζει και παντα υπαρχουν περιθωρια.απο μη προταιρεοτητα το αμαξι.μη τα ξαναλεμε.
ομως κι εγω υποστηριζω πως "πραγματικα" φταιει ο οδηγος της μοτοσυκλετας γιατι τρεχει παρα πολυ σε δρομο που ξερει τι μπορει να γινει γιατι εχει ξαναγινει αρκετες φορες το κακο.αν δεν προστατευουμε τους εαυτους μας,μην περιμενουμε να το κανουν οι αλλοι για εμας

alexxxcbr
21/04/2009, 13:47
:a11: :a11: :a11: :a11: :a02: :a02: :a02: :a02: :a02: :a02:

Δεν πάμε καλά......:mad: :mad: :mad:

Zpower
21/04/2009, 15:21
αυριο με την εναρξη να δεις ακρατεια κατακλυσμος σκετος

the who
21/04/2009, 15:35
και για το βιντεακι με το gsxr, παραθετω απαντηση απο δικηγορικο φορουμ...

Καλα λενε οτι η δικαιοσυνη ειναι τυφλη.ΚΑΙ οι δυο κανουν παραβασεις του ΚΟΚ αλλα:
Ο ασχετος κουτακιας κοβει το δρομο της μηχανης ενω θα επρεπε να περιμενει μεχρι να περασει.Αυτο δεν το ειδε ο "δικηγορος"?Με την ασχετοσυνη του σαν οδηγος ηταν ικανος να προξενησει ατυχημα εστω κι αν η μηχανη ετρεχε μεσα στα ορια ταχυτητας.Αυτο δεν το καταλαβε ο "δικηγορος" η ετσι οδηγαει κι αυτος?Αληθεια εχει διπλωμα οδηγησης αυτος ο "δικηγορος" ?
Ο "συναδελφος" δικυκλιστης πηγαινε γυρευοντας.Αν ειχε πεσει πανω στο τουτου τωρα το βιντεο θα το εδειχνε στο ΑηΠετροςtube.paradise .Αν τη γλυτωνε και καταφερνε να αποδειξει τι εγινε θα τον πληρωνε το κουτι.Ο ιδιος θα πληρωνε κληση για υπερβολικη ταχυτητα (χλωμο εως αδυνατο) μονο αν καποιος βεβαιωνε την παραβαση.

p@nos
21/04/2009, 15:36
Ο δικηγορος ελισσεται νομικα για να βγαλει τον πελατη του αθωο κινουμενος στα ορια των νομων.αναλογα με τον ποιον θα υπερασπιζοταν,θα αγορευε αναλογως.μην μπερδευεσαι.η γνωμη ενος δικηγορου δεν ειναι παντα η νομικοτερη ολων καθως καλοι οι νομοι αλλα το δικαστηριο αποφασιζει και παντα υπαρχουν περιθωρια.απο μη προταιρεοτητα το αμαξι.μη τα ξαναλεμε.
ομως κι εγω υποστηριζω πως "πραγματικα" φταιει ο οδηγος της μοτοσυκλετας γιατι τρεχει παρα πολυ σε δρομο που ξερει τι μπορει να γινει γιατι εχει ξαναγινει αρκετες φορες το κακο.αν δεν προστατευουμε τους εαυτους μας,μην περιμενουμε να το κανουν οι αλλοι για εμας

de toy ζητηθηκε να υπερασπισει καποιον, ηταν ξεκαθαη η ερωτηση, ποιος φταιει σε αυτη την περιπτωση...

τεσπα, εγω βλεπω, οτι ειναι κακο σημαδι να βλεπουμε καποιον να πηγαινει με 250 σε δρομο με οριο 70, και να κατηγορουμε αυτον που τολμησε να βγει μπροστα του...

επειδη με ειπαν και ακαρδο και οτι δεν οδηγαω κλπ...

πανω απ'ολα στο δρομο ειμαστε οδηγοι, δεν ειμαστε ουτε οδηγοι αυτοκινητων, ουτε μοτοσυκλετων, ουτε φορτηγων, και πρεπει να σεβομαστε τους αλλους πρωτα, και επειτα τον εαυτο μας...

οταν υπερβαινουμε κατα πολυ τα ορια(και δε μιλαω μονο για ορια ταχυτητας), βαζουμε σε ρισκο οχι μονο εμας αλλα και τους υπολοιπους, με αποκλιστικο υπαιτιο τον εαυτο μας...

p@nos
21/04/2009, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Καλα λενε οτι η δικαιοσυνη ειναι τυφλη.ΚΑΙ οι δυο κανουν παραβασεις του ΚΟΚ αλλα:
Ο ασχετος κουτακιας κοβει το δρομο της μηχανης ενω θα επρεπε να περιμενει μεχρι να περασει.Αυτο δεν το ειδε ο "δικηγορος"?Με την ασχετοσυνη του σαν οδηγος ηταν ικανος να προξενησει ατυχημα εστω κι αν η μηχανη ετρεχε μεσα στα ορια ταχυτητας.Αυτο δεν το καταλαβε ο "δικηγορος" η ετσι οδηγαει κι αυτος?Αληθεια εχει διπλωμα οδηγησης αυτος ο "δικηγορος" ?
Ο "συναδελφος" δικυκλιστης πηγαινε γυρευοντας.Αν ειχε πεσει πανω στο τουτου τωρα το βιντεο θα το εδειχνε στο ΑηΠετροςtube.paradise .Αν τη γλυτωνε και καταφερνε να αποδειξει τι εγινε θα τον πληρωνε το κουτι.Ο ιδιος θα πληρωνε κληση για υπερβολικη ταχυτητα (χλωμο εως αδυνατο) μονο αν καποιος βεβαιωνε την παραβαση.

το προβλημα, ειναι οτι το αμαξι, εβλεπε ενα οχημα να πλησιαζει σε αποσταση πανω απο μισο χιλιομετρο, και περασε.Που να φανταστει οτι πλησιαζε βολιδα ο αλλος...

και προφανως αν αν πηγαινε η μοτο με ''μονο''+50 πανω απο το οριο, και μαλακια να εκανε το αμαξι θα προλαβεναι να αντιδρασει...

η αποψη μου οπως ειπα ηδη, ειναι οτι η ευθυνη ειναι ξεκαραρα της μηχανης και οχι του αυτοκινητου...

και για να μην λετε οτι κρινω μονο τους αλλους...

πριν κανα χρονο μεσα στο χωρο του πολυτεχνιου ειχα παει ενα βραδυ που δε με επιανε υπνος...
αδειο εντελως, αρχισα να πηγαινω γρηγορα...

σε μια κλειστη στροφη μπηκα σχετικα γρηγορα, και εφαγα τα μουτρα μου γιατι ειχε σκονη που δε την ειδα...

η ευθυνη δεν ηταν του μαλακα που εβαλε τη σκονη εκει, αλλα δικη μου που πηγαινα πιο γρηγορα απ'οτι επρεπε...

πανω απ'ολα ειμαστε οδηγοι και οχι μηχανοβιοι, και το να κρινουμε μονοπλευρα ειναι εντελως αδικο, δε μπορει μονο τα αυτοκινητα να οδηγανε χαλια...

κατα τη γνωμη μου, στο δρομο οι περισσοτεροι που οδηγανε μοτο, οδηγουν χειροτερα και πιο επικινδυνα απο τους αντιστοιχους που οδηγουν αυτοκινητο...

the who
21/04/2009, 15:45
de toy ζητηθηκε να υπερασπισει καποιον, ηταν ξεκαθαη η ερωτηση, ποιος φταιει σε αυτη την περιπτωση...

τεσπα, εγω βλεπω, οτι ειναι κακο σημαδι να βλεπουμε καποιον να πηγαινει με 250 σε δρομο με οριο 70, και να κατηγορουμε αυτον που τολμησε να βγει μπροστα του...

επειδη με ειπαν και ακαρδο και οτι δεν οδηγαω κλπ...

πανω απ'ολα στο δρομο ειμαστε οδηγοι, δεν ειμαστε ουτε οδηγοι αυτοκινητων, ουτε μοτοσυκλετων, ουτε φορτηγων, και πρεπει να σεβομαστε τους αλλους πρωτα, και επειτα τον εαυτο μας...

οταν υπερβαινουμε κατα πολυ τα ορια(και δε μιλαω μονο για ορια ταχυτητας), βαζουμε σε ρισκο οχι μονο εμας αλλα και τους υπολοιπους, με αποκλιστικο υπαιτιο τον εαυτο μας...

Πανο ξεκολα.Ο τυπος με το τουτου θα εκανε το ιδιο και σε σενα αν περναγες με 60.Θα εβγαινε και θα σου εκοβε το δρομο,η θα στεκοταν στη μεση η θα σε επαιρνε παραμαζωμα.Ειναι το ιδιο επικινδυνος με τον κ@υλογκαζο των 250 χλμ.
Στο δρομο φυλαγομαστε και φυλαμε και τους αλλους.Πολλες φορες εχω σωθει απο οδηγους αυτοκινητων και μηχανων κι εχω σωσει αντιστοιχα.Επειδη ο τριμ@λ@κας αποφασισε να παει με 300 στην εθνικη οδο δεν θα του κοψω την πορεια προς το θανατο.Θα τον αφησω να περασει και να φυγει μακρυα και μετα θα μπω στο δρομο.

p@nos
21/04/2009, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Επειδη ο τριμ@λ@κας αποφασισε να παει με 300 στην εθνικη οδο δεν θα του κοψω την πορεια προς το θανατο.Θα τον αφησω να περασει και να φυγει μακρυα και μετα θα μπω στο δρομο.

αυτο που προσπαθω να πω, ειναι οτι το αμαξι δε μπορεσε λογο της ταχυτητας της μοτο να καταλαβει ποσο γρηγορα θα πλησιαζε, γιατι στη διασταυρωση το μονο που ειδε ηταν ενα φαναρακι να πλησιαρει απο πολυ μεγαλη αποσταση...

δεν ηθελε να του κοψει τη φορα ουτε να τον σκοτωσει, απλα δε μπορεσε να καταλαβει ποσο γρηγορα πλησιαζε...

Road67
21/04/2009, 16:34
αυτο που προσπαθω να πω, ειναι οτι το αμαξι δε μπορεσε λογο της ταχυτητας της μοτο να καταλαβει ποσο γρηγορα θα πλησιαζε, γιατι στη διασταυρωση το μονο που ειδε ηταν ενα φαναρακι να πλησιαρει απο πολυ μεγαλη αποσταση...

δεν ηθελε να του κοψει τη φορα ουτε να τον σκοτωσει, απλα δε μπορεσε να καταλαβει ποσο γρηγορα πλησιαζε...

Αν δε μπορείς να εκτιμήσεις και αποκλείεται να μην έχεις καταλάβει (σαν οδηγός κουτιού και δεν αναφέρομαι σε 'σενα Πάνο) οτι μια μηχανή έχει πολύ μεγαλύτερες επιταχύνσεις και δη τελικές από το μέσο κουτί περίμενε να περάσει το ''φαναράκι που αχνοφαίνεται'' στον ορίζοντα και κάνε μετά αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

LsKostas
21/04/2009, 16:38

ΟΡΘΟΤΑΤΟΝ!!!

Το εγραψε ενα παλικαρι παραπανω...

500 προταιρεοτητες να εχεις , οταν τρεχεις μεσα στην πολη ,απλα δινεις

περισσοτερες πιθανοτητες στον ευατο σου να χτυπησεις,εστω και αν εχεις δικιο,

εστω και αν ο ΚΟΚ ειναι με το μερος σου,
εστω και αν οι κουτακιδες οφειλουν να βγαλουν φλασ

Ποσο διατεθημενος εισαι ,εσυ που οδηγας 2κυκλο να αφησεις την τυχη σου σε ξενα χερια ??/
(χερια συνηθως απειρα λογω παιδειας,νοοτροπιας,λαδωματος ) ???

Αυτη η ερωτηση ειναι κρισιμη,ας δωσει απαντηση ο καθενας στον εαυτο του

LsKostas
21/04/2009, 16:41
κατα τη γνωμη μου, στο δρομο οι περισσοτεροι που οδηγανε μοτο, οδηγουν χειροτερα και πιο επικινδυνα απο τους αντιστοιχους που οδηγουν αυτοκινητο...

Στη Ελλαδα οχι, σ αλλη χωρα ισως ...

Εκτος αν εννοεις τους "καλοκαιρινους"

p@nos
21/04/2009, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Στη Ελλαδα οχι, σ αλλη χωρα ισως ...

Εκτος αν εννοεις τους "καλοκαιρινους"

ποσοστιαια, σκεψου ποσες μοτο βλεπεις να κανουν παντιλικια, σουζες, σφηνες, να πηγαινουν αρκετα πιο γρηγορα απ'οσο πρεπει, και σε αναλογια ποσα αυτοκινητα βλεπεις...

και ουτε εγω δεν οδηγαω παντα οπως πρεπει...

vagtav
21/04/2009, 17:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Αν δε μπορείς να εκτιμήσεις και αποκλείεται να μην έχεις καταλάβει (σαν οδηγός κουτιού και δεν αναφέρομαι σε 'σενα Πάνο) οτι μια μηχανή έχει πολύ μεγαλύτερες επιταχύνσεις και δη τελικές από το μέσο κουτί περίμενε να περάσει το ''φαναράκι που αχνοφαίνεται'' στον ορίζοντα και κάνε μετά αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

Το ότι αναφέρεις τους οδηγούς των ΙΧ κουτάκηδες αρκεί και μόνο αυτό, για κάποιον που δεν σε ξέρει, να αντιληφθεί την μεροληψία σου.
Ακόμα και εγώ που οδηγώ γρήγορα μηχανή, όταν οδηγάω το ΙΧ ΔΕΝ μπορώ πάντα να προβλέψω τις κινήσεις των μοτοσυκλετών και ειδικά των ομοίων μου.
Σε ένα παλαιότερο θέμα που αφορούσε τις προσπεράσεις στην Ε.Ο. η άποψή μου ήταν ότι δεν περιμένω το ΙΧ να κάνει στην άκρη. Δεν έχω την απαίτηση να κοιτάει συνέχεια τον καθρέφτη για να δει αν έρχομαι. Τον περνάω από δεξιά με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ταχύτητα, για να μικρύνω τον χρόνο έκθεσής μου στο πιθανό λάθος του. ΔΕΝ έχω την απαίτηση να κάνει υπολογισμούς φυσικής η κυρία Τούλα την ώρα που οδηγάει. Βλέπει κάποιον μακρυά, άρα θέλει ώρα για να φτάσει, σκέφτεται. Προλαβαίνω.
Αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα.
Οι απόψεις μας λοιπόν εδώ μέσα, για πληροφόρηση των νέων οδηγών κυρίως, δεν θα έπρεπε να εστιάζονται στο εάν έχουμε δίκιο την ώρα που κινούμαστε ανάμεσα από αυτοκίνητα ή πέρα της διπλής διαχωριστικής και εάν ο παππούς διέσχισε κάθετα το δρόμο για να πάει στο χωράφι του. Αν βρεθείς όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω στα θυμαράκια, χέστα.

Περισσότερο θα σταθώ στην ικανότητα του παιδιού που οδηγούσε, να φρενάρει και να αποφύγει το ΙΧ και το μοιραίο, παρά το εάν έκανε μ@λακία ο άλλος.
Αυτό είναι το ζητούμενο. Η ικανότητα, είτε πρόβλεψης είτε αποφυγής του κακού. Τα άλλα είναι για να γράφουμε λαλακίες (με βάζω και εμένα μέσα)

arxaios
21/04/2009, 17:03
Καλό θα ήτανε ΌΣΟΙ απαντάνε, να έχουν διαβάσει ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ποστ του duende στο οποίο απάντησα και ξεκίνησε η διαμάχη ..........
ΔΕΝ μιλάμε για το βίντεο με τα 240 χλμ ..........

ΑΝ το διαβάσετε με προσοχή ............. θα καταλάβετε πολλά πράγματα ..............

Και απλά θα πω στον duende ότι Ο ΠΡΩΤΟΣ που δεν σεβάστηκε τα 2 νήπια είναι ο ίδιος !!!
Ο μοτοσυκλετιστής είναι εξοργισμένος και δικαιολογήται σε ένα βαθμό .......... έχει μόλις δει το Χάρο με το δρεπάνι ........... ενώ ο duende σαν γνήσιος αρσενικός έπρεπε να επαναλάβει την χειρονομία για να την εμπεδώσουν τα νήπια ........... άσχετο αν τα νήπια δεν καταλαβαίνουν τέτοιες χειρονομίες !!!

Όταν ο άλλος όμως κατέβηκε ............. ξαφνικά ............. θυμηθηκε τα νήπια ............ και ΩΩΩΩΩΩΩΩ πόσο γρήγορα γέμισε η μέχρι τότε άδεια παραλιακή ............ και μάλιστα σε σημείο να μποτιλιάρει και η κίνηση ...........

Και γυρίζοντας σπίτι θυμήθηκε τον θιγμένο του αντρισμό που δεν τον άφηνε να ησυχάσει και αφού γράφτηκε στο φόρουμ με τους κακούς και αλήτες μηχανόβιους .......... εκτοξεύει απειλές γύρω - γύρω για να παραστήσει .............. τι άραγε ;;;

@panos κατάλαβες τώρα ;;;
Η ιστορία ΔΕΝ είναι έτσι που παρουσιάζεται και τα χλμ. δεν είναι 150 ............
Εμπαθής είναι με τις μηχανές ο τύπος !!! Όχι θιγμένος !!!

ΚΑΙ σε εμένα έχει τύχει να κλείσω ένα ΚΤΜ που ήταν σε νεκρό σημείο πίσω μου ............ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ και το θέμα τελείωσε εκεί !!!
Και φυσικά και εμένα μου έχουν τύχει ΑΠΕΙΡΑ περιστατικά με οδηγούς σαν τον duende .........
Κάνουν τη Μ@Λ@κια και πουλάνε και τσαμπουκά μετά ............ και δεν πήγαινα ούτε με 60 κάποιες φορές ............

Road67
21/04/2009, 17:09
Δεν τίθεται θέμα μεροληψίας. Κι εγώ οδηγώ κουτάκι. Κάποτε ήμουν και παθιασμένος μ' αυτό. Αλλά πάντα κάνω κάποιο υπολογισμό όταν βλέπω να έρχεται μηχανή. Δεν κάνουμε λεκτικές κόντρες εδώ. Κι εσύ πας γρήγορα κι εγώ πάω γρήγορα κι ο Πάνος πάει γρήγορα συγκριτικά πάντα με ένα κουτί. Συγκρινόμενοι μεταξύ μας (σας έχω όλους :D ) πάντα καποιος είναι ταχύτερος από άλλους. Έχεις όμως απόλυτο δίκιο οτι σημασία δεν έχει αν εγώ πάω με 200 κι εσύ με 230, σημασία έχεις πόσο γρήγορα αντιδράς στο ξαφνικό, στον πανικό, στο περίεργο, στο οτιδήποτε. Εσυ, εγώ, ο οποιοσδήποτε και όχι τι θα κάνει ο κυρ Μανώλης με το αβένσις. Πιθανότατα ο κυρ Μανώλης εκείνη τη στιγμή ακούει το Νταλάρα και σκέφτεται τι έχει να πληρώσει στα φροντιστήρια του γιού του.

vagtav
21/04/2009, 17:17
Σωστός. Αυτό ακριβώς εννοώ. Και καλά να ακούει Νταλάρα :rotflmao: :rotflmao: Του πετάς και το γνωστό ρητό για τον εν λόγω αηδιό (δεν έκανα λάθος) και πας παρακάτω.

Τώρα για τον duende δεν έχω να του προτείνω κάτι. Αν τον βρω πάντως να ξέρει ότι θα τους φέρω σε επαφή για να μην μένουμε μόνο στα λόγια σε αυτή τη χώρα :lol:

vangelis 64
21/04/2009, 17:18
Το πρώτο λάθος τού οδηγού τού ΙΧ είναι ότι δεν ελέγχει σωστά,με αποτέλεσμα είτε να μην δει είτε να εκτιμήσει λάθος.
Υπάρχει και η πιθανότητα βέβαια να είδε και να έγραψε τη μοτοσυκλέτα στα παπάρια του...

Το δεύτερο,και πολύ σημαντικό,όμως είναι ότι,αν και μπαίνει από αριστερά,πάει σαν πασάς στη δεξιά μεριά τού δρόμου.
Μιλάμε για την κίνηση "Όποιον πάρει ο χάρος".:sick:

Akatanomastos
21/04/2009, 18:49

δεν μπορεσε να καταλαβει γιατι ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ. (που επιμενεις να μην διαβαζεις)

ΑΝ τηρουσε τον κοκ θα περιμενε να περασει η μηχανη, ή τουλαχιστον θα αντιλαμβανοταν στην συνεχεια οτι κατι ερχετε και θα σταματουσε.

το αποτελεσμα του να μην τηρησει τον Κ.Ο.Κ. ηταν παρολιγο ατυχημα..

Ο ΚΟΚ λεει πως περιμενεις να περασει το οχημα που βλεπεις και οχι να περνας αναλογα με την εκτιμηση σου περι ταχυτητας

the who
21/04/2009, 18:52
Καλό θα ήτανε ΌΣΟΙ απαντάνε, να έχουν διαβάσει ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ποστ του duende στο οποίο απάντησα και ξεκίνησε η διαμάχη ..........
ΔΕΝ μιλάμε για το βίντεο με τα 240 χλμ ..........

ΑΝ το διαβάσετε με προσοχή ............. θα καταλάβετε πολλά πράγματα ..............

Και απλά θα πω στον duende ότι Ο ΠΡΩΤΟΣ που δεν σεβάστηκε τα 2 νήπια είναι ο ίδιος !!!
Ο μοτοσυκλετιστής είναι εξοργισμένος και δικαιολογήται σε ένα βαθμό .......... έχει μόλις δει το Χάρο με το δρεπάνι ........... ενώ ο duende σαν γνήσιος αρσενικός έπρεπε να επαναλάβει την χειρονομία για να την εμπεδώσουν τα νήπια ........... άσχετο αν τα νήπια δεν καταλαβαίνουν τέτοιες χειρονομίες !!!

Όταν ο άλλος όμως κατέβηκε ............. ξαφνικά ............. θυμηθηκε τα νήπια ............ και ΩΩΩΩΩΩΩΩ πόσο γρήγορα γέμισε η μέχρι τότε άδεια παραλιακή ............ και μάλιστα σε σημείο να μποτιλιάρει και η κίνηση ...........

Και γυρίζοντας σπίτι θυμήθηκε τον θιγμένο του αντρισμό που δεν τον άφηνε να ησυχάσει και αφού γράφτηκε στο φόρουμ με τους κακούς και αλήτες μηχανόβιους .......... εκτοξεύει απειλές γύρω - γύρω για να παραστήσει .............. τι άραγε ;;;

@panos κατάλαβες τώρα ;;;
Η ιστορία ΔΕΝ είναι έτσι που παρουσιάζεται και τα χλμ. δεν είναι 150 ............
Εμπαθής είναι με τις μηχανές ο τύπος !!! Όχι θιγμένος !!!

ΚΑΙ σε εμένα έχει τύχει να κλείσω ένα ΚΤΜ που ήταν σε νεκρό σημείο πίσω μου ............ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ και το θέμα τελείωσε εκεί !!!
Και φυσικά και εμένα μου έχουν τύχει ΑΠΕΙΡΑ περιστατικά με οδηγούς σαν τον duende .........
Κάνουν τη Μ@Λ@κια και πουλάνε και τσαμπουκά μετά ............ και δεν πήγαινα ούτε με 60 κάποιες φορές ............

Κωστα η ουσια ειναι μια και στις δυο περιπτωσεις.ΠΡΕΠΕΙ να προσεχουμε και να προβλεπουμε τις κινησεις οσων βρισκονται γυρω μας ΟΤΙ οχημα κι αν οδηγαμε.Δεν υπαρχει αλανθαστος οδηγος.Υπαρχει καλος και κακος οδηγος.Το μεσον ειναι αδιαφορο μαλλον.