View Full Version : Που είναι τα κλειδιά? οεο!!!
Και όμως το κατάφερα και αυτό....
Είπα να περάσω το τριήμερο (4ήμερο για εμένα) στην Κρήτη. Συγκεκριμένα στο Ηράκλειο.
Πρώτο ταξίδι με πλοίο ( με την μηχανή), εισιτήρια απο νωρίς κλεισμένα, έτοιμη πακεταρισμένη η άφρικα.
Ο σάκος δεμένος πίσω με δεύτερο κράνος πάνω μιας και περιμένει παρέα στο Ηράκλειο. Δεμένα με ιμάντα και διπλό δίχτυ.
Μπαίνω στο superfast το μεσημέρι χτές. Δένω την μηχανή με 2 ιμάντες μικρούς που έχω φέρει και αρχιζω ναξεπακετάρω τι θα πάρω μαζί και τι θα αφήσω στην μηχανή. Δένω τα 2 κράνη με λουκέτο πάνω στην μηχανή
Βγάζω τα κλειδιά απο την μηχανή και τα ακουμπάω πάνω στο τανκ μπαγκ μαζεύω και τα γάντια απο κάτω και τα ακουμπάω και αυτά πάνω στο τανκ βανγκ για να μπούν όλα μέσα..
Σπρώχνω τα κλειδιά με τα γάντια... Πέφτουν κάτω... Τα κοιτάω όπως πέφτουν... Τσουλάνε μερικά εκατοστά πιο μέσα... Και τα βλέπω να χώνονται μέσα σε μια τρύπα κάτω απο την μηχανή διάμετρου 15cm περίπου!!!!!
Πρώτο σοκ....
Τα ακούω να τσουλάνε ΒΑΘΙΑ μέσα..
Δεύτερο σοκ...
Κοιτάω μέσα.... το χάος...
Φωνάζω κάποιον που βοηθάει στο παρκάρισμα εκεί. Σκύβει ο άνθρωπος να δει με φακό ΤΙΠΟΤΑ μου λέει ότι ο αγωγός είναι για τα λύματα-νερά του σκάφους και πρέπει να πηγαίνει θάλασσα κατευθείαν!!!!
Επιμένω ότι κάπου θα έχει έστω γωνία-σύνδεση-δεξαμενή πριν βγούν στη θάλασσα..
Πάμε και ρωτάω τον υπεύθυνο του καταστρώματος-γκαράζ... Αμέσως και αυτός να βοηθήσει... Κοιτάει μέσα, τίποτα... Μας στέλνει 2 γκαράζ πιο κάτω μήπως και εκεί κάνει σύνδεση με τους υπόλοιπους αγωγούς....
Εκεί μιλάμε με δεύτερο υπεύθυνο, μας πάει στο σημείο που περνάει ο αγωγός,αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καμία σύνδεση και φεύγει κατευθείαν στη θάλασσα...
Και είμαι στο πλοίο με την μηχανή δεμένη και χωρίς κλειδιά...
to be continued ( μαμω την μαλακία μου)
thalasinos
01/05/2009, 10:33
Δηλ. τωρα πας για κρητη ;
και τι σκεφτεσαι να κανεις;:eyepop:
πω-πω ρε φιλε πακετο!!:eek:
δευτερα κλειδια να σου στειλουν
υπαρχουν;
καλα ξεμπερδεματα!!:wave2: :wave2:
sergiosm
01/05/2009, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από thalasinos
Δηλ. τωρα πας για κρητη ;
και τι σκεφτεσαι να κανεις;:eyepop:
αυτό το είδες;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Μπαίνω στο superfast το μεσημέρι χτές
δεν ακούγεται καλό...
:sad: :sad: :sad: :sad:
manhunter
01/05/2009, 12:51
Λοιπόν, κατ αρχήν παίξε τζόκερ
Αστειάκι:D :D :D :D :D
Κατά δεύτερον.
Ειδοποίησε τους γνωστούς στην Κρήτη, να σου φέρουν κλειδαρά.
Αυτός να έρθει, να ξεβιδώσει την τάπα του ρεζερβουάρ, να την πάρει μαζί του, να την βάλει στο ειδικό μηχάνημα, και να βγάλει κλειδί.
Κατά 99,99% θα επιστρέψει σε μία ώρα, θα σου βάλει πίσω την τάπα του ντεπόζιτου, και θα είσαι οκ, αλλά κανά 100άρικο φτωχότερος.
Δεύτερη λύση.
Σου στέλνουν κλειδιά από Αθήνα, και περιέμενεις να έρθουν.
Κάντο με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ.
Καλά ξεμεπρδέματα
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Λοιπόν, κατ αρχήν παίξε τζόκερ
Αστειάκι:D :D :D :D :D
Κατά δεύτερον.
Ειδοποίησε τους γνωστούς στην Κρήτη, να σου φέρουν κλειδαρά.
Αυτός να έρθει, να ξεβιδώσει την τάπα του ρεζερβουάρ, να την πάρει μαζί του, να την βάλει στο ειδικό μηχάνημα, και να βγάλει κλειδί.
Κατά 99,99% θα επιστρέψει σε μία ώρα, θα σου βάλει πίσω την τάπα του ντεπόζιτου, και θα είσαι οκ, αλλά κανά 100άρικο φτωχότερος.
Δεύτερη λύση.
Σου στέλνουν κλειδιά από Αθήνα, και περιέμενεις να έρθουν.
Κάντο με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ.
Καλά ξεμεπρδέματα
Είτε που είσαι ο Αρσέν Λουπέν είτε ο μεγαλύτερος γκαφατζής (κι έχεις μάθει απ' τα λάθη σου :D )...
Συμφωνώ κι εγώ μ' αυτόν με το busa :smilea:
Έχεις κλειδωμένο και το τιμόνι ε; :cry: :cry:
manhunter
01/05/2009, 14:07
Φίλος είχε χάσει τα κλειδιά από το TDM του, και κάναμε αυτή την πατέντα.
Εγώ ευτυχώς, με το πάρω μια μηχανή, βγάζω 3-4 αντικλείδια, και έχω και ένα δευτερο συνήθως μαζι μου.
:D :D :D :D :D
hidefnick
01/05/2009, 14:55
Δηλαδή έφυγες για ταξίδι χωρίς δεύτερα κλειδιά?????????:nono: :nono: :nono:
Gandalf dr685sm
01/05/2009, 15:02
Αν η μηχανή έχει immobilizer την έβαψες...
Οπωσδήποτε πρέπει κάποιος να σου φέρει τα δεύτερα απο το σπίτι.
Wiredgr... ποτέ το δεύτερο ζευγάρι μαζί γιατί αν τα χάσεις και τα δύο μαζί τότε είσαι σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Απλά το δεύτερο ζευγάρι το έχεις εσύ σε σημείο που εσύ μόνο γνωρίζεις και αν τύχει η στραβή όπως τώρα, καλείς φίλο/συγγενή κτλ που έχει πρόσβαση στο σπίτι και στα στέλνει ΕΛΤΑ.
Εναλλακτικά μπορείς να έχεις το ταμπελάκι του κλειδιού με το immobilizer και να το παραγγείλεις επειγόντως απο την αντιπροσωπεία σου.
Η πατέντα με το καπάκι του ρεζερβουάρ παίζει μόνο αν η μηχανή δεν έχει immobilizer.
Gandalf
alex-kal
01/05/2009, 17:56
Επειδή έχω μια ψύχωση με τα κλειδιά, πάντα έχω και ένα δεύτερο πάνω μου..
immo δεν έχω οπότε έβγαλα 3 επιπλέον , έτσι για νάχουμε..
Ναι είναι δυσάρεστο περιστατικό αλλά ποιος να το σκεφτεί!
Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τέτοια απρόοπτα οταν βιαζόμαστε για 3ημερο βιαστικό ταξίδι
Δεν έχει τυχει να παίρνω μαζί μου (2) κλειδιά για εναλλακτικό..
Εαν συμβει, θα ειδοποιήσω τους δικούς μου να στείλουν..
Εκτός εάν η οδική βοήθεια μπορεί να δώσει άλλες οδηγίες..:dizzy: :dizzy:
Mεγαλη μαλακια ρε φιλε μου...:sad: :sad: :sad:
Κανενα γνωστο "κλεφτη" φιλο εχεις?Μπορει να βοηθησει...:lol:
Συγνωμη για το χιουμορ αλλα χρειαζεται και αυτο...
Καλη επιτυχια φιλε μου:wave2:
ρε τρελε πηγες κρητη και δεν πηρες δευτερα κλειδια μαζι σου; :confused: :confused:
παλι καλα που δεν εχεις ιμομπιλαιζερ. λοττο λοττο λοττο και σιγουρα θασαι πλουσιος γαι να παρεις αλλη μηχανη. :D
ταξιδευεις τωρα δηλαδη;:wave2: :wave2:
Εδω που τα λεμε οταν φευγεις για ταξιδι καλο ειναι να υπαρχει και ενα δευτερο σετακι κλειδια
μαζι σου.Με την προυποθεση οτι σπιτι υπαρχει τουλαχιστον αλλο ενα σετακι!!!
Για να μην τρως το ξενερωμα και το αγχος του φιλου παραπανω...
Αλλα ενα μυαλο χειμωνα-καλοκαιρι τι να πρωτοθυμηθει:lol: :lol: :lol:
im back μετά απο μια ολοήμερη βόλτα μέχρι Ελούντα-Πλάκα-Αγιο-Μάλια-Πισκοπή. Πολύ ωραία η Κρήτη και μέχρι Δευτέρα βράδυ θα έχουμε και συνέχεια στις βόλτες αρκεί να κρατήσει ο καιρός!!!!
Λοιπόν στο θέμα μας.
Το πλοίο έφευγε στις 15:30 Παρασκευή και η ώρα το συμβάν ήταν ήδη 2:45 Κλειδί υπήρχε σπίτι μόνο που το σπίτι ήταν στην Κόρινθο οπότε αποκλείεται να προλάβαινε να έρθει εγκαίρως....
Ξεκινάει το πλοίο αρχίζει ένας μαραθώνιος τηλεφωνημάτων και πιθανών λύσεων.
1. Αποστολή κλειδιού με το βραδινό πλοίο το οποίο θα έφτανε σήμερα 5:30 το πρωί. Το οποίο σημαίνει ότιθα έπρεπε να κατεβάσω την μηχανή σβηστή απο το πλοίο σπρώχνοντας να την αφήσω στο λιμάνι και να πάρω τα κλειδιά το πρώι απο το επόμενο πλοίο και να είμαι κύριος....
2. Κλειδαράς στο λιμάνι 23:00 που θα τελείωνε 9α μου έτρωγε κανα 100ρικο. Χώρια ότι το πλοίο έφευγε μετά απο 2 ώρες και αν γινόταν καμιά στραβή θα έμενε η μηχανή μέσα στο πλοίο ή στο λιμάνι χωρίς εναλλακτική λύση άμεσα...
3. Εισιτήριο για την μηχανή να επιστρέψει πίσω (την αφήνω δηλαδή δεμένη μέσα και πληρώνω άλλο ένα 20ρικο να επιστρέψει... Και κάποιος να την παραλάβει σήμερα απο το Πειραιά με το κλειδί
Όλα τα σενάρια με ξενερώνουν, να φτάσω λιμάνι δηλαδή και να μείνω χωρίς όχημα... ή να μείνω χωρίς όχημα γενικά μέχρι το πρωί.
4. Αφου η πιο πιθανή λύση είναι να σταλούν με το επόμενο πλοίο. Γιατί να μην σταλούν αεροπορικός????\
Τηλ αεροδρόμιο για πτήσεις. Ευτυχώς είχε ανα 2 ώρες περίπου η Ολυμπιακή και η aegean.
Τηλ αμέσως στην Ολυμπιακή, για να αποφύγουμε την λύση αποστολής μέσω τυχαίου επιβάτη, μιλάμε με cargo. Η Ολυμπιακή ζητάει 80 ευρώ!!!!!! αν δεν πάει ο φάκελος 4 ώρες νωρίτερα.... Αν είναι δυνατόν!!!
Aegean μας δίνει το τηλ του cargo... 20 ευρώ και με την πτήση των 19:20 φεύγει.
Φεύγει ο bro και το πάει στο cargo της aegean, κανονίζω και με μια φίλη να πάει να το παραλάβει.
21:30 το κλειδί είναι στα χέρια της ( την είχα δηλώσει παραλήπτη) και πριν δέσει το πλοίο, το κλειδί ηταν στο λιμάνι!!!!
Κατεβαίνω σφαίρα και το παίρνω πρώτος πρώτος μπροστά στην πόρτα, ανεβαίνω ανάβω και κατέβηκα σαν κύριος!!!!!!!
Έτρεξα 2 άτομα και πλήρωσα 20 ευρώ (άντε να βάλω και τις βενζίνες του bro) και λύθηκε. Φτηνά την γλιτώσαμε την μαλακία μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
im back μετά απο μια ολοήμερη βόλτα μέχρι Ελούντα-Πλάκα-Αγιο-Μάλια-Πισκοπή. Πολύ ωραία η Κρήτη και μέχρι Δευτέρα βράδυ θα έχουμε και συνέχεια στις βόλτες αρκεί να κρατήσει ο καιρός!!!!
Λοιπόν στο θέμα μας.
Το πλοίο έφευγε στις 15:30 Παρασκευή και η ώρα το συμβάν ήταν ήδη 2:45 Κλειδί υπήρχε σπίτι μόνο που το σπίτι ήταν στην Κόρινθο οπότε αποκλείεται να προλάβαινε να έρθει εγκαίρως....
Ξεκινάει το πλοίο αρχίζει ένας μαραθώνιος τηλεφωνημάτων και πιθανών λύσεων.
1. Αποστολή κλειδιού με το βραδινό πλοίο το οποίο θα έφτανε σήμερα 5:30 το πρωί. Το οποίο σημαίνει ότιθα έπρεπε να κατεβάσω την μηχανή σβηστή απο το πλοίο σπρώχνοντας να την αφήσω στο λιμάνι και να πάρω τα κλειδιά το πρώι απο το επόμενο πλοίο και να είμαι κύριος....
2. Κλειδαράς στο λιμάνι 23:00 που θα τελείωνε 9α μου έτρωγε κανα 100ρικο. Χώρια ότι το πλοίο έφευγε μετά απο 2 ώρες και αν γινόταν καμιά στραβή θα έμενε η μηχανή μέσα στο πλοίο ή στο λιμάνι χωρίς εναλλακτική λύση άμεσα...
3. Εισιτήριο για την μηχανή να επιστρέψει πίσω (την αφήνω δηλαδή δεμένη μέσα και πληρώνω άλλο ένα 20ρικο να επιστρέψει... Και κάποιος να την παραλάβει σήμερα απο το Πειραιά με το κλειδί
Όλα τα σενάρια με ξενερώνουν, να φτάσω λιμάνι δηλαδή και να μείνω χωρίς όχημα... ή να μείνω χωρίς όχημα γενικά μέχρι το πρωί.
4. Αφου η πιο πιθανή λύση είναι να σταλούν με το επόμενο πλοίο. Γιατί να μην σταλούν αεροπορικός????\
Τηλ αεροδρόμιο για πτήσεις. Ευτυχώς είχε ανα 2 ώρες περίπου η Ολυμπιακή και η aegean.
Τηλ αμέσως στην Ολυμπιακή, για να αποφύγουμε την λύση αποστολής μέσω τυχαίου επιβάτη, μιλάμε με cargo. Η Ολυμπιακή ζητάει 80 ευρώ!!!!!! αν δεν πάει ο φάκελος 4 ώρες νωρίτερα.... Αν είναι δυνατόν!!!
Aegean μας δίνει το τηλ του cargo... 20 ευρώ και με την πτήση των 19:20 φεύγει.
Φεύγει ο bro και το πάει στο cargo της aegean, κανονίζω και με μια φίλη να πάει να το παραλάβει.
21:30 το κλειδί είναι στα χέρια της ( την είχα δηλώσει παραλήπτη) και πριν δέσει το πλοίο, το κλειδί ηταν στο λιμάνι!!!!
Κατεβαίνω σφαίρα και το παίρνω πρώτος πρώτος μπροστά στην πόρτα, ανεβαίνω ανάβω και κατέβηκα σαν κύριος!!!!!!!
Έτρεξα 2 άτομα και πλήρωσα 20 ευρώ (άντε να βάλω και τις βενζίνες του bro) και λύθηκε. Φτηνά την γλιτώσαμε την μαλακία μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τελος καλο ολα καλα..:beer: :beer: :beer:
Καλες διακοπες........:wave2:
emoticon να σταυροκοπιεται εχουτε? :rolleyes:
blueangel
01/05/2009, 21:37
Τι λές ρε φίλε!!!:eyepop: Πάλι καλά να λές που βρήκες άκρη και αρκετά φθηνά:smilea: Τελικά γαμώτο ποτέ σε ταξίδια χωρίς κάπου τα δεύτερα κλειδιά:sick: Καραδοκεί ο νόμος του Μέρφυ!!!:wave2:
Μου εδωσες ιδεα για πατεντα.... Μπαλακι μεγεθος τεννις απο αφρολεξ , με αλυσιδα για κλειδια. Προαιρετικα περιεχει και 2 μετρα πετονια για εχτρα ασφαλεια , να τα εχεις δεμενα επανω σου. ( Δεν βουλιαζει , δεν χωραει σε χαραμαδες , δεν χαραζουν το τεποζιτο , αντικλεπτικο συστημα με πετονια :sun: )
DimChios
01/05/2009, 23:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από tyxeros
Μου εδωσες ιδεα για πατεντα.... Μπαλακι μεγεθος τεννις απο αφρολεξ , με αλυσιδα για κλειδια. Προαιρετικα περιεχει και 2 μετρα πετονια για εχτρα ασφαλεια , να τα εχεις δεμενα επανω σου. ( Δεν βουλιαζει , δεν χωραει σε χαραμαδες , δεν χαραζουν το τεποζιτο , αντικλεπτικο συστημα με πετονια :sun: )
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλό!!!
Παντως φιλε μου, αν σε παρηγορει αυτο, πιστευω οτι κανεις δεν παιρνει 2α κλειδια μαζι του...κι εγω επίσης σίγουρα οχι σε οσα ταξιδια κι αν εχω κανει!
Ατυχια οντως αλλα αφου λυθηκε το θεμα, ολα καλα!
hidefnick
02/05/2009, 00:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αν η μηχανή έχει immobilizer την έβαψες...
Οπωσδήποτε πρέπει κάποιος να σου φέρει τα δεύτερα απο το σπίτι.
Wiredgr... ποτέ το δεύτερο ζευγάρι μαζί γιατί αν τα χάσεις και τα δύο μαζί τότε είσαι σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Απλά το δεύτερο ζευγάρι το έχεις εσύ σε σημείο που εσύ μόνο γνωρίζεις και αν τύχει η στραβή όπως τώρα, καλείς φίλο/συγγενή κτλ που έχει πρόσβαση στο σπίτι και στα στέλνει ΕΛΤΑ.
Εναλλακτικά μπορείς να έχεις το ταμπελάκι του κλειδιού με το immobilizer και να το παραγγείλεις επειγόντως απο την αντιπροσωπεία σου.
Η πατέντα με το καπάκι του ρεζερβουάρ παίζει μόνο αν η μηχανή δεν έχει immobilizer.
Gandalf
Πάντα δεύτερο σετ μαζί σε ταξίδι. Είτε αυτοκίνητο (μέσα στο αυτοκίνητο-στην χειρότερη σπας τζάμι) είτε με μηχανή (μέσα σε πορτοφόλι και άφημα σε ξενοδοχείο). Ετσι ούτε immo σε κολάει ούτε τίποτα. Το ταμπελάκι μαζί είναι σαν κλεδί, απλώς για κάποιον πιό έμπειρο.
Αν ο φίλος πήγαινε Ανάφη θα μαθαίναμε για την περιπέτειά του τον Αυγουστο που θα πέρναγε το επόμενο καράβι. (νετ έχει στην Ανάφη?):wave2: :wave2: :wave2:
μια χαρα τη βολεψες :smilea:
παντως τα 80 ευρω της Ολυμπιακης ειχαν πολυ γελιο! Με αυτα τα λεφτα στα εφερνε ο αδερφος σου τα κλειδια αεροπορικως και γυρναγε κιολας :lol: :lol: :lol:
:eek: εφιαλτης ..........
Λεωνίδας
02/05/2009, 12:27
Σπρώχνω τα κλειδιά με τα γάντια... Πέφτουν κάτω... Τα κοιτάω όπως πέφτουν... Τσουλάνε μερικά εκατοστά πιο μέσα... Και τα βλέπω να χώνονται μέσα σε μια τρύπα κάτω απο την μηχανή διάμετρου 15cm περίπου!!!!!
Πρώτο σοκ....
Δεύτερο σοκ...
Κοιτάω μέσα.... το χάος...
(...)
δυστυχώς δεν υπάρχει καμία σύνδεση και φεύγει κατευθείαν στη θάλασσα... :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
δε γίνονται αυτά
makis206
03/05/2009, 00:04
Ωραίο διαφημιστικό για το Final 4 :lol:
johnnyestia
04/05/2009, 00:12
Να αλλάξεις τις κλειδαριές φίλε μην σου κλέψει την μηχανή κανένα μπαρμπούνι! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
GiannisBlessed
04/05/2009, 00:31
κλειδι κρυμμενο καπου στην μηχανη....
μεσα σε κανα φλας....,μεσα σε κανα καθρευτη...,στον προβολεα(στρογγυλοφαναρα) :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
δε γίνονται αυτά
εχεις δει ψαρι με το κλειδι στο χερι ?
:lol: :lol: :lol: :lol:
devil's animal
04/05/2009, 13:07
ολα καλα τελικα οποτε ενταξει!!
:beer: :beer: :beer:
Μόλις επέστρεψα απο ένα πολύ καλό 4ήμερο, αν και χτες έβρεχε Ηράκλειο...
Παιδιά αν ακούσετε ότι βρήκαν μέσα σε ψάρι 4-5 κλειδιά Please ενημερώστε τον ψαρά ότι είναι δικά μου :rotflmao:
Πάλι καλά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
emoticon να σταυροκοπιεται εχουτε? :rolleyes:
162884
devil's animal
05/05/2009, 17:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Πάλι καλά...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παιδιά αν ακούσετε ότι βρήκαν μέσα σε ψάρι 4-5 κλειδιά Please ενημερώστε τον ψαρά ότι είναι δικά μου :rotflmao:
Το ψαρα ή το τΖεπετο? :rolleyes:
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Να αλλάξεις τις κλειδαριές φίλε μην σου κλέψει την μηχανή κανένα μπαρμπούνι! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
τι ειπε ο ανθρωπας!!!