Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: Που είναι τα κλειδιά? οεο!!!

Που είναι τα κλειδιά? οεο!!!

Και όμως το κατάφερα και αυτό....

Είπα να περάσω το τριήμερο (4ήμερο για εμένα) στην Κρήτη. Συγκεκριμένα στο Ηράκλειο.

Πρώτο ταξίδι με πλοίο ( με την μηχανή), εισιτήρια απο νωρίς κλεισμένα, έτοιμη πακεταρισμένη η άφρικα.
    Ο σάκος δεμένος πίσω με δεύτερο κράνος πάνω μιας και περιμένει παρέα στο Ηράκλειο. Δεμένα με ιμάντα και διπλό δίχτυ.

Μπαίνω στο superfast το μεσημέρι χτές. Δένω την μηχανή με 2 ιμάντες μικρούς που έχω φέρει και αρχιζω ναξεπακετάρω τι θα πάρω μαζί και τι θα αφήσω στην μηχανή. Δένω τα 2 κράνη με λουκέτο πάνω στην μηχανή

Βγάζω τα κλειδιά απο την μηχανή και τα ακουμπάω πάνω στο τανκ μπαγκ μαζεύω και τα γάντια απο κάτω και τα ακουμπάω και αυτά πάνω στο τανκ βανγκ για να μπούν όλα μέσα..

Σπρώχνω τα κλειδιά με τα γάντια... Πέφτουν κάτω... Τα κοιτάω όπως πέφτουν... Τσουλάνε μερικά εκατοστά πιο μέσα... Και τα βλέπω να χώνονται μέσα σε μια τρύπα κάτω απο την μηχανή διάμετρου 15cm περίπου!!!!!

Πρώτο σοκ....

Τα ακούω να τσουλάνε ΒΑΘΙΑ μέσα..

Δεύτερο σοκ...

Κοιτάω μέσα.... το χάος...

Φωνάζω κάποιον που βοηθάει στο παρκάρισμα εκεί. Σκύβει ο άνθρωπος να δει με φακό ΤΙΠΟΤΑ μου λέει ότι ο αγωγός είναι για τα λύματα-νερά του σκάφους και πρέπει να πηγαίνει θάλασσα κατευθείαν!!!!

Επιμένω ότι κάπου θα έχει έστω γωνία-σύνδεση-δεξαμενή πριν βγούν στη θάλασσα..

Πάμε και ρωτάω τον υπεύθυνο του καταστρώματος-γκαράζ... Αμέσως και αυτός να βοηθήσει... Κοιτάει μέσα, τίποτα... Μας στέλνει 2 γκαράζ πιο κάτω μήπως και εκεί κάνει σύνδεση με τους υπόλοιπους αγωγούς....

Εκεί μιλάμε με δεύτερο υπεύθυνο, μας πάει στο σημείο που περνάει ο αγωγός,αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καμία σύνδεση και φεύγει κατευθείαν στη θάλασσα...

Και είμαι στο πλοίο με την μηχανή δεμένη και χωρίς κλειδιά...

to be continued ( μαμω την μαλακία μου)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    Δηλ. τωρα πας για κρητη ;
    και τι σκεφτεσαι να κανεις;

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    πω-πω ρε φιλε πακετο!!

δευτερα κλειδια να σου στειλουν
    υπαρχουν;
    καλα ξεμπερδεματα!!
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thalasinos
    Δηλ. τωρα πας για κρητη ;
    και τι σκεφτεσαι να κανεις;

αυτό το είδες;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Μπαίνω στο superfast το μεσημέρι χτές
    δεν ακούγεται καλό...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Λοιπόν, κατ αρχήν παίξε τζόκερ
    Αστειάκι

Κατά δεύτερον.
    Ειδοποίησε τους γνωστούς στην Κρήτη, να σου φέρουν κλειδαρά.

Αυτός να έρθει, να ξεβιδώσει την τάπα του ρεζερβουάρ, να την πάρει μαζί του, να την βάλει στο ειδικό μηχάνημα, και να βγάλει κλειδί.

Κατά 99,99% θα επιστρέψει σε μία ώρα, θα σου βάλει πίσω την τάπα του ντεπόζιτου, και θα είσαι οκ, αλλά κανά 100άρικο φτωχότερος.

Δεύτερη λύση.
    Σου στέλνουν κλειδιά από Αθήνα, και περιέμενεις να έρθουν.

Κάντο με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ.

Καλά ξεμεπρδέματα

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Λοιπόν, κατ αρχήν παίξε τζόκερ
    Αστειάκι

Κατά δεύτερον.
    Ειδοποίησε τους γνωστούς στην Κρήτη, να σου φέρουν κλειδαρά.

Αυτός να έρθει, να ξεβιδώσει την τάπα του ρεζερβουάρ, να την πάρει μαζί του, να την βάλει στο ειδικό μηχάνημα, και να βγάλει κλειδί.

Κατά 99,99% θα επιστρέψει σε μία ώρα, θα σου βάλει πίσω την τάπα του ντεπόζιτου, και θα είσαι οκ, αλλά κανά 100άρικο φτωχότερος.

Δεύτερη λύση.
    Σου στέλνουν κλειδιά από Αθήνα, και περιέμενεις να έρθουν.

Κάντο με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ.

Καλά ξεμεπρδέματα

Είτε που είσαι ο Αρσέν Λουπέν είτε ο μεγαλύτερος γκαφατζής (κι έχεις μάθει απ' τα λάθη σου )...

Συμφωνώ κι εγώ μ' αυτόν με το busa :smilea:

Έχεις κλειδωμένο και το τιμόνι ε;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Φίλος είχε χάσει τα κλειδιά από το TDM του, και κάναμε αυτή την πατέντα.
    Εγώ ευτυχώς, με το πάρω μια μηχανή, βγάζω 3-4 αντικλείδια, και έχω και ένα δευτερο συνήθως μαζι μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Δηλαδή έφυγες για ταξίδι χωρίς δεύτερα κλειδιά?????????
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αν η μηχανή έχει immobilizer την έβαψες...

Οπωσδήποτε πρέπει κάποιος να σου φέρει τα δεύτερα απο το σπίτι.

Wiredgr... ποτέ το δεύτερο ζευγάρι μαζί γιατί αν τα χάσεις και τα δύο μαζί τότε είσαι σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Απλά το δεύτερο ζευγάρι το έχεις εσύ σε σημείο που εσύ μόνο γνωρίζεις και αν τύχει η στραβή όπως τώρα, καλείς φίλο/συγγενή κτλ που έχει πρόσβαση στο σπίτι και στα στέλνει ΕΛΤΑ.

Εναλλακτικά μπορείς να έχεις το ταμπελάκι του κλειδιού με το immobilizer και να το παραγγείλεις επειγόντως απο την αντιπροσωπεία σου.

Η πατέντα με το καπάκι του ρεζερβουάρ παίζει μόνο αν η μηχανή δεν έχει immobilizer.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ο παππούς με τη γριά.
    Επειδή έχω μια ψύχωση με τα κλειδιά, πάντα έχω και ένα δεύτερο πάνω μου..
    immo δεν έχω οπότε έβγαλα 3 επιπλέον , έτσι για νάχουμε..
    Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας , αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς.

ΤDM 850.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ares_tz

Σετ κλειδιών

Ναι είναι δυσάρεστο περιστατικό αλλά ποιος να το σκεφτεί!
    Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τέτοια απρόοπτα οταν βιαζόμαστε για 3ημερο βιαστικό ταξίδι

Δεν έχει τυχει να παίρνω μαζί μου (2) κλειδιά για εναλλακτικό..
    Εαν συμβει, θα ειδοποιήσω τους δικούς μου να στείλουν..

Εκτός εάν η οδική βοήθεια μπορεί να δώσει άλλες οδηγίες..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Mεγαλη μαλακια ρε φιλε μου...
    Κανενα γνωστο "κλεφτη" φιλο εχεις?Μπορει να βοηθησει...
    Συγνωμη για το χιουμορ αλλα χρειαζεται και αυτο...
    Καλη επιτυχια φιλε μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus

τρελεεεεεεεε

ρε τρελε πηγες κρητη και δεν πηρες δευτερα κλειδια μαζι σου;

παλι καλα που δεν εχεις ιμομπιλαιζερ. λοττο λοττο λοττο και σιγουρα θασαι πλουσιος γαι να παρεις αλλη μηχανη.

ταξιδευεις τωρα δηλαδη;
    Γιαννης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Εδω που τα λεμε οταν φευγεις για ταξιδι καλο ειναι να υπαρχει και ενα δευτερο σετακι κλειδια
    μαζι σου.Με την προυποθεση οτι σπιτι υπαρχει τουλαχιστον αλλο ενα σετακι!!!
    Για να μην τρως το ξενερωμα και το αγχος του φιλου παραπανω...
    Αλλα ενα μυαλο χειμωνα-καλοκαιρι τι να πρωτοθυμηθει

im back μετά απο μια ολοήμερη βόλτα μέχρι Ελούντα-Πλάκα-Αγιο-Μάλια-Πισκοπή. Πολύ ωραία η Κρήτη και μέχρι Δευτέρα βράδυ θα έχουμε και συνέχεια στις βόλτες αρκεί να κρατήσει ο καιρός!!!!

Λοιπόν στο θέμα μας.

Το πλοίο έφευγε στις 15:30 Παρασκευή και η ώρα το συμβάν ήταν ήδη 2:45 Κλειδί υπήρχε σπίτι μόνο που το σπίτι ήταν στην Κόρινθο οπότε αποκλείεται να προλάβαινε να έρθει εγκαίρως....

Ξεκινάει το πλοίο αρχίζει ένας μαραθώνιος τηλεφωνημάτων και πιθανών λύσεων.

1. Αποστολή κλειδιού με το βραδινό πλοίο το οποίο θα έφτανε σήμερα 5:30 το πρωί. Το οποίο σημαίνει ότιθα έπρεπε να κατεβάσω την μηχανή σβηστή απο το πλοίο σπρώχνοντας να την αφήσω στο λιμάνι και να πάρω τα κλειδιά το πρώι απο το επόμενο πλοίο και να είμαι κύριος....

2. Κλειδαράς στο λιμάνι 23:00 που θα τελείωνε 9α μου έτρωγε κανα 100ρικο. Χώρια ότι το πλοίο έφευγε μετά απο 2 ώρες και αν γινόταν καμιά στραβή θα έμενε η μηχανή μέσα στο πλοίο ή στο λιμάνι χωρίς εναλλακτική λύση άμεσα...

3. Εισιτήριο για την μηχανή να επιστρέψει πίσω (την αφήνω δηλαδή δεμένη μέσα και πληρώνω άλλο ένα 20ρικο να επιστρέψει... Και κάποιος να την παραλάβει σήμερα απο το Πειραιά με το κλειδί

Όλα τα σενάρια με ξενερώνουν, να φτάσω λιμάνι δηλαδή και να μείνω χωρίς όχημα... ή να μείνω χωρίς όχημα γενικά μέχρι το πρωί.

4. Αφου η πιο πιθανή λύση είναι να σταλούν με το επόμενο πλοίο. Γιατί να μην σταλούν αεροπορικός????\
    Τηλ αεροδρόμιο για πτήσεις. Ευτυχώς είχε ανα 2 ώρες περίπου η Ολυμπιακή και η aegean.
    Τηλ αμέσως στην Ολυμπιακή, για να αποφύγουμε την λύση αποστολής μέσω τυχαίου επιβάτη, μιλάμε με cargo. Η Ολυμπιακή ζητάει 80 ευρώ!!!!!! αν δεν πάει ο φάκελος 4 ώρες νωρίτερα.... Αν είναι δυνατόν!!!
    Aegean μας δίνει το τηλ του cargo... 20 ευρώ και με την πτήση των 19:20 φεύγει.

Φεύγει ο bro και το πάει στο cargo της aegean, κανονίζω και με μια φίλη να πάει να το παραλάβει.
    21:30 το κλειδί είναι στα χέρια της ( την είχα δηλώσει παραλήπτη) και πριν δέσει το πλοίο, το κλειδί ηταν στο λιμάνι!!!!

Κατεβαίνω σφαίρα και το παίρνω πρώτος πρώτος μπροστά στην πόρτα, ανεβαίνω ανάβω και κατέβηκα σαν κύριος!!!!!!!

Έτρεξα 2 άτομα και πλήρωσα 20 ευρώ (άντε να βάλω και τις βενζίνες του bro) και λύθηκε. Φτηνά την γλιτώσαμε την μαλακία μου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Που είναι τα ανέκδοτα ΟΕΟ ;
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2006, 20:20
  2. Που ειναι το Βουνο ? (οεο?)
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2006, 11:36
  3. Που ειναι το παιδακι οεο?
    από evvou στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ