Και όμως το κατάφερα και αυτό....
Είπα να περάσω το τριήμερο (4ήμερο για εμένα) στην Κρήτη. Συγκεκριμένα στο Ηράκλειο.
Πρώτο ταξίδι με πλοίο ( με την μηχανή), εισιτήρια απο νωρίς κλεισμένα, έτοιμη πακεταρισμένη η άφρικα.
Ο σάκος δεμένος πίσω με δεύτερο κράνος πάνω μιας και περιμένει παρέα στο Ηράκλειο. Δεμένα με ιμάντα και διπλό δίχτυ.
Μπαίνω στο superfast το μεσημέρι χτές. Δένω την μηχανή με 2 ιμάντες μικρούς που έχω φέρει και αρχιζω ναξεπακετάρω τι θα πάρω μαζί και τι θα αφήσω στην μηχανή. Δένω τα 2 κράνη με λουκέτο πάνω στην μηχανή
Βγάζω τα κλειδιά απο την μηχανή και τα ακουμπάω πάνω στο τανκ μπαγκ μαζεύω και τα γάντια απο κάτω και τα ακουμπάω και αυτά πάνω στο τανκ βανγκ για να μπούν όλα μέσα..
Σπρώχνω τα κλειδιά με τα γάντια... Πέφτουν κάτω... Τα κοιτάω όπως πέφτουν... Τσουλάνε μερικά εκατοστά πιο μέσα... Και τα βλέπω να χώνονται μέσα σε μια τρύπα κάτω απο την μηχανή διάμετρου 15cm περίπου!!!!!
Πρώτο σοκ....
Τα ακούω να τσουλάνε ΒΑΘΙΑ μέσα..
Δεύτερο σοκ...
Κοιτάω μέσα.... το χάος...
Φωνάζω κάποιον που βοηθάει στο παρκάρισμα εκεί. Σκύβει ο άνθρωπος να δει με φακό ΤΙΠΟΤΑ μου λέει ότι ο αγωγός είναι για τα λύματα-νερά του σκάφους και πρέπει να πηγαίνει θάλασσα κατευθείαν!!!!
Επιμένω ότι κάπου θα έχει έστω γωνία-σύνδεση-δεξαμενή πριν βγούν στη θάλασσα..
Πάμε και ρωτάω τον υπεύθυνο του καταστρώματος-γκαράζ... Αμέσως και αυτός να βοηθήσει... Κοιτάει μέσα, τίποτα... Μας στέλνει 2 γκαράζ πιο κάτω μήπως και εκεί κάνει σύνδεση με τους υπόλοιπους αγωγούς....
Εκεί μιλάμε με δεύτερο υπεύθυνο, μας πάει στο σημείο που περνάει ο αγωγός,αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καμία σύνδεση και φεύγει κατευθείαν στη θάλασσα...
Και είμαι στο πλοίο με την μηχανή δεμένη και χωρίς κλειδιά...
to be continued ( μαμω την μαλακία μου)