View Full Version : ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
nikvilliotis
02/05/2009, 15:01
Καλησπέρα στα Παλληκάρια, στις....Αμαζόνες , και σε κάτι.... κουρασμένα Παληκάρια!
Ας μου απαντήσει κάποιος από το Δ.Σ ,αν προβλέπεται ετήσια συνδρομή ,
ποιό είναι το ποσό , και πού πρέπει να το καταβάλω?????
Λεωνίδας
02/05/2009, 15:14
προλαβαίνω πριν αρχίσουν την πλάκα μερικοί :lol:
όχι !
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikvilliotis
Καλησπέρα στα Παλληκάρια, στις....Αμαζόνες , και σε κάτι.... κουρασμένα Παληκάρια!
500Ε φιλε μου ετησια συνδρομη...
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
2053-456464/6568
Βαλτα και θα τα δωσω εγω στον ταμια...:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
προλαβαίνω πριν αρχίσουν την πλάκα μερικοί :lol:
όχι !
πια πλακα ρε Λεω
για να βλαλουν φραγκα θα πανε οι εβραιοι
:rotflmao: :rotflmao:
ποσα δεινιες??
γιατι εχω και κατι επισκευες...
:D :D :D
Τον εχω προλαβει ρεεεεεεεεεεεεεε:mad: :mad: :mad: :mad:
Παλικαρι μου σε εμενα δωσε ειμαι ατομο εμπιστοσυνης...:lol: :lol: :lol:
Το μόνο ΔΣ που έχει το moto.gr είναι το επαναστατικό (ενάντια στο ιμπεριαλισμό) Δ.Σ. (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=54591). Συνέρχεται κάθε Παρασκευή σε γνωστό χαμαιτυπείο στα Πετράλωνα. Θώκοι και αρμοδιότητες δεν υπάρχουν. Η εισφορά των μελών πληρώνεται αυστηρά και μόνο σε τσίπουρα (και παράγωγα αυτών).
:wave2:
Λεωνίδας
02/05/2009, 17:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Το μόνο ΔΣ που έχει το moto.gr είναι το επαναστατικό (ενάντια στο ιμπεριαλισμό) Δ.Σ. (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=54591). Συνέρχεται κάθε Παρασκευή σε γνωστό χαμαιτυπείο στα Πετράλωνα. Θώκοι και αρμοδιότητες δεν υπάρχουν. Η εισφορά των μελών πληρώνεται αυστηρά και μόνο σε τσίπουρα (και παράγωγα αυτών).
:wave2: ναι, ξεροσφύρι :rolleyes:
filipp0s
02/05/2009, 17:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
δεχομεθα και δωρεες...:lol:
δεν ειναι λεσχη για να εχει Δ.Σ ειναι φορουμ και δεν πληρωνουμε τιποτα εινα ολα τΖαμπε εδω μεσα :beer: :beer: :beer: :beer:
στο section ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ θα βρεις το ποστακι για την φετινη ετησια (διαδρομες κλπ)
Aggelos_SV
02/05/2009, 21:06
Το κόβω για διαμάχες ,με απόδοση 1,10 :smokin:
εχεις π.μ. :a10:
Με εκτίμηση, ανώτερο στέλεχος Δ.Σ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εχεις π.μ. :a10:
Με εκτίμηση, ανώτερο στέλεχος Δ.Σ.
Ανοησίες,
μην τον ακούς φιλαράκι μου, το ΔΣ έχει οργανωμένες και πολύ σοβαρές διαδικασίες. Δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε. Διαδικασίες που τηρούνται αυστηρά εδώ και αρκετό καιρό οι οποίες έχουν εκδοθεί και στην Εφημερίδα της Ελληνικής Κυβερνήσεως. ΦΕΚ- 502/23-04-05 άρθρο 4.
Παρακαλώ όπως επικοινωνήσεις μαζί μου σε πμ για την διευθέτηση του αιτήματος σου. Το ποσό είναι καθαρά συμβολικό και προορίζεται για κοινωφελείς σκοπούς του Forum.
Εκ της Οικονομικής Διαχείρισης του Δ.Σ.
Σπύρος
Καλωσηρθατε στην (επιλεκτικα ανοιχτη) κοινοτητα μας.
Παρακαλω οπως αγνοησετε τις προτροπες των παραπανων "κυριων" που προσπαθουν να καπηλευθουν τους κοπους που σαν αντιπροεδρος ΔΣ κατεβαλα εγω και οι συνεργατες μου και να καρπωθουν τα ωφελη για δικους τους λογους και καταθεσετε ποσο 500 ευρω στην Αγροτικη τραπεζα σε λογαριασμο που θα σας ερθει σε πμ, (η ενα καρμπον κοστουμι για SV650S 99 και μια πισω δισκοπλακα μαργαριτα) .
Εκ του ΔΣ.
nikvilliotis
03/05/2009, 11:10
.....Παληκάρια , το χιούμορ έχει κάποιο όριο. Μήπως , λέω μηπως ,
κάποιοι το ξεπέρεσαν??????
Διότι εκτός από το ΜΟΤΟ gr.(που γράφτηκα , και δεν ξέρω αν θα συνεχείσω),
είμαι επίσης μέλος του "LADA NIVA CLUB" και "ΑΝΕΜΟΣ" , και η υποδοχή ενός
νέου μέλους ,αλλά και η απορίες του, όσο αφελείς και αν είναι ,
δεν αντιμετωπίζονται με το ΕΔΩ υπάρχον ύφος(Δεν εννοώ για όλα τα μέλη του ΜΟΤΟ gr.).
Υ.Γ: Η παιδεία δεν έχει Κ Α Μ Μ Ι Α σχέση με την ΜΟΡΦΩΣΗ και την ΗΛΙΚΙΑ.
......Ενας βετεράνος Μοτοσυκλεττιστής......
Λεωνίδας
03/05/2009, 11:14
μόνο η EVI απάντησε απολύτως σοβαρά
:rolleyes:
θα το συνηθίσεις σιγά σιγά το ύφος του forum, είναι πιο χαβαλές / παρεΐστικο από άλλα :wave2:
.....Παληκάρια , το χιούμορ έχει κάποιο όριο.
εδω, αυτο μαλλον δεν ισχύει
Μήπως , λέω μηπως ,
πάντα καλοπροαίρετα
δεν αντιμετωπίζονται με το ΕΔΩ υπάρχον ύφος(Δεν εννοώ για όλα τα μέλη του ΜΟΤΟ gr.).
απλα εδω σε υποδέχτηκαν σαν σε παλιό φίλο και σου έδειξαν την ανάλογη οικειότητα χωρις χρονοβόρες διαδικασίες
συμφωνεί το 90% του φόρουμ σε αυτό
......Ενας βετεράνος Μοτοσυκλεττιστής...... ενας εν δυνάμει φίλος
το πείραγμα και η πλακα ειναι μονιμα σε αυτο το φορουμ
ακόμα και μετα απο εντονότατη διαμάχη
το ΔΣ και το Δέλεαρ ειναι τα σημεία που μπορείς να γνωρίσεις απο κοντα παρα πολλα ατομα
καν το και πιστεύω οτι θα αλλάξεις πολύ την ιδέα που έχεις σχηματίσει (πιθανόν) για τον καθένα μας
:beer: :beer: :beer:
καλώς όρισες :wave2:
Kαθαρο χιουμορ φιλε μου.....
Συγνωμη αν σου φανηκε καπως αλλα στο συγκεκριμμενο φορουμ το υφος ειναι λιγο διαφορετικο...
Καλως ηρθες και παντα ορθιος...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
...........το ΔΣ και το Δέλεαρ ειναι τα σημεία που μπορείς να γνωρίσεις απο κοντα παρα πολλα ατομα
καν το και πιστεύω οτι θα αλλάξεις πολύ την ιδέα που έχεις σχηματίσει (πιθανόν) για τον καθένα μας
καλώς όρισες :wave2:
εσενα πρεπει να σε ξερει
...
για τους υπολοιπους εχεις δικιο
ολοι να βγαλουν λεφτα πανε... τι σου κανει η"κρηση"
Εγω απο την αλλη νομιζω οτι ουτε κανενας το παρακανε, (ασχετως αν το χιουμορ θα μπορουσε να ηταν και λιγο καλυτερο) ,οπως επισης νομιζω οτι θα επρεπε πριν μπεις εδω μεσα και ρωτησεις "ποσο παει" να ριξεις και μια προσεκτικοτερη ματια τριγυρω.:beer:
καλώς όρισες φίλε μου :beer:
να σε ρωτήσω όμως κάτι?
στο "LADA NIVA CLUB" πληρώσατε για να γίνετε μέλη? :a13:
Υ.Γ: το χιούμορ συγκαταλέγεται στα στοιχεία που διέπουν την παιδεία η την μόρφωση? :look:
Φιλε καλως ηρθες σε ενα φορουμ οπου η πλακα αν και μερικες φορες παρατραβαει,υπαρχει σε πολλα ποστ.Δεν νομιζω οτι σε ειρωνευτηκε καποιος παντως.
Χαλαρωσε :beer: :beer: :beer:
DimChios
03/05/2009, 19:47
Αν καποιος σε σταματαγε στο δρομο να σου δωσει λεφτα, θα ελεγες όχι?
Δε νομιζω!
Ε, εσυ μπηκες εδω και ειπες να δωσεις και κανεις δε σου ειπε οτι δεν χρειαζεται να δωσεις...δεν υπηρχε ομως και περιπτωση ομως να σου τα παρει!
:winka:
Τεσπα, καλωσηρθες και να εισαι σοβαρος εδω μεσα γιατι εδω μεσα δεν χωρανε τραμπουκισμοι, οικειοτητες, τσαμπουκαδες, εξυπναδες, αντιρησεις στους moderators και σπαμ στις "αγγελιες"!
Το νου σου στο τελευταιο!
:evil:
:lol: :bigcry: :lol:
Και ελα απο το "Δελεαρ" οπου μαζευομαστε τις Δευτερες να σε κερασουμε μια μπυρα και να ξεκινησει η live διαβολοβδομαδα προσαρμογης!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Τεσπα, καλωσηρθες και να εισαι σοβαρος εδω μεσα γιατι εδω μεσα δεν χωρανε τραμπουκισμοι, οικειοτητες, τσαμπουκαδες, εξυπναδες, αντιρησεις στους moderators και σπαμ στις "αγγελιες"!
Το νου σου στο τελευταιο!
ΡΕ αει φτυσ'τα μπουτια σου.:smokin:
DimChios
03/05/2009, 20:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
ΡΕ αει φτυσ'τα μπουτια σου.:smokin:
μη με τσουξει ομως που εχω πληγη ακομα?
:blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
μη με τσουξει ομως που εχω πληγη ακομα?
:blush:
γiα να μη σε τσουξει βρε κουτο
:wacko:
απιστευτο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
+1000 σε οτι ειπε ο ται :wave2:
mikros boudas
04/05/2009, 12:39
εφοσον εχεις παιδεια,σημαινεις πως διαβασες τους κανονες.εφοσον τους διαβασες λοιπον(λογω παιδειας),θα ειδες πως δεν γραφει τιποτα για συνδρομες η χρηματα.μονο για συγκεκριμενα πραγματα(αναμνηστικα) πληρωνεις το ακριβες αντιτιμο που ειναι ισως χαμηλοτερο απ'ο,τι να το αγοραζες μονο σου λογω μεγαλης παραγωγης.
τωρα για την παιδεια μη το συζητας,ειναι μεγαλο θεμα και ηδη απο τα πρωτα ποστ ο καθενας καταλαβαινει τι παιζεται;) :beer: :beer: :wave2:
η ετσι νομιζει:beer:
Μα υπαρχουν φορουμ που ζητανε χρηματα για εγγραφη;; :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Μα υπαρχουν φορουμ που ζητανε χρηματα για εγγραφη;; :look:
Τι ασχετος θεε μου.Φυσικα και υπαρχουν κι εχω ενα προχειρο να σου πω.www.moto.gr:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρα υπαρχει και μηνιατικη συνδρομη και εξοδα χαρακτηρων (1000 χαρακτηρες = 1?) και φυσικα τα εξοδα των υπερβολικων ποστ (ανω των 10000 ποστ = 25?) και φυσικα τα αναλογα προστιμα στους σπαμμερ (πανω απο 5 χαμογελακια ανα ποστ 15? προστιμο).
Φιλε nickvilliotis, δεν κανω τιποτα αλλο απο καλοπροαιρετο χαβαλε, σε καμμια περιπτωση δεν υπαρχει διαθεση να προσβαλω. Καλωσόρισες στην παρεα μας :beer:
Λεωνίδας
04/05/2009, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Αρα υπαρχει και μηνιατικη συνδρομη και εξοδα χαρακτηρων (1000 χαρακτηρες = 1?) και φυσικα τα εξοδα των υπερβολικων ποστ (ανω των 10000 ποστ = 25?) και φυσικα τα αναλογα προστιμα στους σπαμμερ (πανω απο 5 χαμογελακια ανα ποστ 15? προστιμο).
Φιλε nickvilliotis, δεν κανω τιποτα αλλο απο καλοπροαιρετο χαβαλε, σε καμμια περιπτωση δεν υπαρχει διαθεση να προσβαλω. Καλωσόρισες στην παρεα μας :beer: τον έσκισες τον Μάκη :lol:
Και να φανταστεις, τον Μακη σκεφτομουν οταν τα εγραφα! :lol: :lol: :lol:
mikros boudas
04/05/2009, 16:47
Και βεβαια υπαρχουν!και μαλιστα μεγαλα ποσα!ενα που θυμαμαι ηθελε 65ε!χωρις αυτα εβλεπες μονο 2 ενοτητες απο ολο το φορουμ!αλλα ζητανε γυρω στα 40 και ειναι κλειδωμενα μονο τα τεχνικα!!μερικα ομως εχουν και δικο τους χωρο που κανουν διαφορα πραγματα οποτε πανε για εκει η μπορουν και βγαζουν αξεσουαρ οποτε θελουν και τα πουλανε μετα....
castoras
04/05/2009, 17:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
Και βεβαια υπαρχουν!και μαλιστα μεγαλα ποσα!ενα που θυμαμαι ηθελε 65ε!χωρις αυτα εβλεπες μονο 2 ενοτητες απο ολο το φορουμ!αλλα ζητανε γυρω στα 40 και ειναι κλειδωμενα μονο τα τεχνικα!!μερικα ομως εχουν και δικο τους χωρο που κανουν διαφορα πραγματα οποτε πανε για εκει η μπορουν και βγαζουν αξεσουαρ οποτε θελουν και τα πουλανε μετα....
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Τόσο καλή παρέα κάνουν που πρέπει να τους πληρώσεις???
mikros boudas
04/05/2009, 17:09
προσωπικα 65 ευρω τον χρονο δε δινω για κανενα κλαμπ εκτος αν ειναι κανενα εξκλουσιβ που εχεις εντελως αλλες παροχες...να βαλουν 2 διαφημισουλες του χωρου να μαζεψουν τα τριπλασσια αμα θελουν...:beer:
Operater
04/05/2009, 18:37
Η πιο καλή συνδρομή για να πληρώσεις είναι σε λάστιχα κάνοντας βόλτες με μέλη του φόρουμ, συμπεριλαμβανομένων και με μερικούς που σου πόσταραν! ;) :beer: