Καλησπέρα στα Παλληκάρια, στις....Αμαζόνες , και σε κάτι.... κουρασμένα Παληκάρια!
Ας μου απαντήσει κάποιος από το Δ.Σ ,αν προβλέπεται ετήσια συνδρομή ,
ποιό είναι το ποσό , και πού πρέπει να το καταβάλω?????
Καλησπέρα στα Παλληκάρια, στις....Αμαζόνες , και σε κάτι.... κουρασμένα Παληκάρια!
500Ε φιλε μου ετησια συνδρομη...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikvilliotis
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
2053-456464/6568
Βαλτα και θα τα δωσω εγω στον ταμια...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
προλαβαίνω πριν αρχίσουν την πλάκα μερικοί![]()
όχι !
πια πλακα ρε Λεω
για να βλαλουν φραγκα θα πανε οι εβραιοι
:rotflmao: :rotflmao:
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
ποσα δεινιες??
γιατι εχω και κατι επισκευες...
![]()
![]()
![]()
Τον εχω προλαβει ρεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
Παλικαρι μου σε εμενα δωσε ειμαι ατομο εμπιστοσυνης...![]()
![]()
![]()
Το μόνο ΔΣ που έχει το moto.gr είναι το επαναστατικό (ενάντια στο ιμπεριαλισμό) Δ.Σ.. Συνέρχεται κάθε Παρασκευή σε γνωστό χαμαιτυπείο στα Πετράλωνα. Θώκοι και αρμοδιότητες δεν υπάρχουν. Η εισφορά των μελών πληρώνεται αυστηρά και μόνο σε τσίπουρα (και παράγωγα αυτών).Αρχικά δημιουργήθηκε από nikvilliotis
![]()
ναι, ξεροσφύριΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Το μόνο ΔΣ που έχει το moto.gr είναι το επαναστατικό (ενάντια στο ιμπεριαλισμό) Δ.Σ.. Συνέρχεται κάθε Παρασκευή σε γνωστό χαμαιτυπείο στα Πετράλωνα. Θώκοι και αρμοδιότητες δεν υπάρχουν. Η εισφορά των μελών πληρώνεται αυστηρά και μόνο σε τσίπουρα (και παράγωγα αυτών).
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Το μόνο ΔΣ που έχει το moto.gr είναι το επαναστατικό (ενάντια στο ιμπεριαλισμό) Δ.Σ.. Συνέρχεται κάθε Παρασκευή σε γνωστό χαμαιτυπείο στα Πετράλωνα. Θώκοι και αρμοδιότητες δεν υπάρχουν. Η εισφορά των μελών πληρώνεται αυστηρά και μόνο σε τσίπουρα (και παράγωγα αυτών).
![]()
δεχομεθα και δωρεες...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikvilliotis
δεν ειναι λεσχη για να εχει Δ.Σ ειναι φορουμ και δεν πληρωνουμε τιποτα εινα ολα τΖαμπε εδω μεσα![]()
![]()
![]()
στο section ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ θα βρεις το ποστακι για την φετινη ετησια (διαδρομες κλπ)
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Το κόβω για διαμάχες ,με απόδοση 1,10![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikvilliotis
εχεις π.μ.![]()
Με εκτίμηση, ανώτερο στέλεχος Δ.Σ.
Accipere quam facere praestat injuriam
Ανοησίες,Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εχεις π.μ.![]()
Με εκτίμηση, ανώτερο στέλεχος Δ.Σ.
μην τον ακούς φιλαράκι μου, το ΔΣ έχει οργανωμένες και πολύ σοβαρές διαδικασίες. Δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε. Διαδικασίες που τηρούνται αυστηρά εδώ και αρκετό καιρό οι οποίες έχουν εκδοθεί και στην Εφημερίδα της Ελληνικής Κυβερνήσεως. ΦΕΚ- 502/23-04-05 άρθρο 4.
Παρακαλώ όπως επικοινωνήσεις μαζί μου σε πμ για την διευθέτηση του αιτήματος σου. Το ποσό είναι καθαρά συμβολικό και προορίζεται για κοινωφελείς σκοπούς του Forum.
Εκ της Οικονομικής Διαχείρισης του Δ.Σ.
Σπύρος
![]()
Καλωσηρθατε στην (επιλεκτικα ανοιχτη) κοινοτητα μας.
Παρακαλω οπως αγνοησετε τις προτροπες των παραπανων "κυριων" που προσπαθουν να καπηλευθουν τους κοπους που σαν αντιπροεδρος ΔΣ κατεβαλα εγω και οι συνεργατες μου και να καρπωθουν τα ωφελη για δικους τους λογους και καταθεσετε ποσο 500 ευρω στην Αγροτικη τραπεζα σε λογαριασμο που θα σας ερθει σε πμ, (η ενα καρμπον κοστουμι για SV650S 99 και μια πισω δισκοπλακα μαργαριτα) .
Εκ του ΔΣ.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
.....Παληκάρια , το χιούμορ έχει κάποιο όριο. Μήπως , λέω μηπως ,
κάποιοι το ξεπέρεσαν??????
Διότι εκτός από το ΜΟΤΟ gr.(που γράφτηκα , και δεν ξέρω αν θα συνεχείσω),
είμαι επίσης μέλος του "LADA NIVA CLUB" και "ΑΝΕΜΟΣ" , και η υποδοχή ενός
νέου μέλους ,αλλά και η απορίες του, όσο αφελείς και αν είναι ,
δεν αντιμετωπίζονται με το ΕΔΩ υπάρχον ύφος(Δεν εννοώ για όλα τα μέλη του ΜΟΤΟ gr.).
Υ.Γ: Η παιδεία δεν έχει Κ Α Μ Μ Ι Α σχέση με την ΜΟΡΦΩΣΗ και την ΗΛΙΚΙΑ.
......Ενας βετεράνος Μοτοσυκλεττιστής......