View Full Version : duke III or XtX660
nikolasaek21
05/05/2009, 18:44
Ειμαι αναμεσα σε KTM Duke III και XTX660... Σε ποια να καταληξω??? (Ασχετα με την τιμη)
gixxerpap
05/05/2009, 18:56
και μόνο το γεγονός ότι ρωτάς, με κάνει να σου προτείνω το xt ...
ηλικία? εμπειρία? τι οδηγούσες μέχρι τώρα?
... αν δεν κάνεις πλάκα ....
devil's animal
05/05/2009, 19:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και μόνο το γεγονός ότι ρωτάς, με κάνει να σου προτείνω το xt ...
ηλικία? εμπειρία? τι οδηγούσες μέχρι τώρα?
... αν δεν κάνεις πλάκα ....
δεν μπορω παρα να συμφωνησω!!
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasaek21
KTM Duke III
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
alex-kos
05/05/2009, 20:58
nikola εγω θα διαφωνισω με τους δυο προηγουμενους και θα σου προτεινω εφοσον δεν υπαρχιε οικονομικο θεμα
το κτμ .
καταλαβαινω οτι εσυ βαζοντας ενα τετοιο ερωτημα και θα συμφωνησω σε αυτο με τους προηγουμενους οτι
εισαι μαλλον επαναλαμβανω μαλλον μικρης ηλικιας και μικρης εμπειριας οσον τις μοτο και γενικα μικρης γνωσης απανω στις μοτο
παρε το κτμ αφου δεν υπαρχιε οικονομικο ζητημα και με κατι τοσο καλο οσο αυτο θα αποκτησεις την σωστη εμπειρια γνωσεις
απανω στο θεμα μοτο.
μακαρι ολοι μας να ειχαμε την δυνατοτητα για ενα τετοιο καλο ξεκινημα που θα κανεις εσυ .
.τελος για το δουκα τον τριτο τι να πρωτοπει κανεις ,κανε αναζητηση στα αμετρητα αρθρα αξιολογησεων που εχουν γραφτει για αυτο,κανε ενα τεστ οδηγησεως και ρωτα και κατοχους.
devil's animal
05/05/2009, 21:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-kos
εισαι μαλλον επαναλαμβανω μαλλον μικρης ηλικιας και μικρης εμπειριας οσον τις μοτο και γενικα μικρης γνωσης απανω στις μοτο
παρε το κτμ
αφου λοιπον μαλλον ειναι μικρης ηλικιας και γνωσης πανω σε μοτο του προτεινεις το πιο δυνατο εκ των 2 που ρωτησε...
κια υπ'οψιν μιλαμε για μονοκυλιδρα.
αλλο 45-50 αλογα και αλλο 60+
ας μην μιλησουμε οτι λογω του "ειδικου" του πραγματος το ΚΤΜ θελει και αλλου ειδους συντηρηση...(συχνοτερες αλλαγες λαδιων, ρυθμισεις βαλβιδων κλπ,κλπ)
μαλλον κατι κανεις λαθος..
:wave2:
Gandalf dr685sm
05/05/2009, 21:25
+100000
ότι λέει ο Devils πάντα σε περίπτωση που μιλάμε για αναβάτη με ελάχιστη εμπειρία και πρωτόβγαλτο σε μηχανές κάποιου κυβισμού.
Το ΚΤΜ ναι μεν είναι καταπληκτικό μηχανάκι αλλά όπως κάθε τι εξωτικό έχει και τις απαιτήσεις του τόσο σε θέματα αναβάτη όσο και σε συντήρηση.
Gandalf
alex-kos
05/05/2009, 21:45
διαφωνουμε το βλεπω
το οτι του προτεινω το πιο δυνατο δεν σημανει οτι του προτεινω να το παει στα ορια του ,ουτε οτι να οδηγει στα ορια της μηχανης αυτης
και αλλο ενα που καταλαβαινει οτι δεν τον περνει να κανει μακακιες και πρεπει να το φοβηθει αρχικα και μετα να το σεβαστει οτι αν παθει κατι πληρωνει ακριβα και οχι το κακο που γινεται συχνα που λενε πατησετο λιωστο τι να βγαλει δεν εχει ,σιγα μωρε μεταχειρο ειναι και να παθιε σιγα ,και να παθει σιγα θα παρεις αλλο με το κιλο
αυτη η μηχανη που του προτεινω επισης να πουμε οτι εχει και τις καλες αναρτησεις και ανταξιες για τα 60+ καθως και τα καλα και ανταξια φρενα για τα 60+
για το δε ειδικο επι κτμ του λεω οτι με αυτο θα μαθει σωστα το θεμα γυρω απο μοτο,θα μαθει οτι κανουμε το σερβις σε εξουσιοδοτημενο και οχι στο φιλο μας η στο κολλητο μας σεναν πυ φτιαχνει τρακτερ η σεναν που ξερει απο ποσηλατα η μοτοποδηλατα και γενικα στο μαναβη της γειτονιας μας
επισης με αυτο το ειδικο θα μαθει τισ υποπχρεωσεις του με τη μηχανη το ελεγχο ποθ πρεπει να κανει πριν μετα και κατα την διαδρομη και οχι απλα βαλε το κλειδι,οτι δεν κανουμε πατεντες και οχι επειδη εκανερ ενας κατι σε ενα αλλο καντο και εσυ
και οτι βαζουμε χρησιμοποιουμς τα δικα του πραγματα και οχι παρε αυτο το χαπι το παιρνω και εγω και γιατρευτει ειναι καλο
θα αποκτηση παιδεια και σωστη εκπαιδευση με κατι καλο σιγα σιγα
εξ αλλου ολα ειναι σχετικα με το χρηστη και τη σωστη χρηση που κανει καποιος
γενικα ειμαι της αποψης οτι να κανει ενα σωστο ξεκινημα και οχι το λαθος που γινεται λογω οικονομικης αδυναμιας με ποδηλατα παπακια σκουτερ μεταχειρο και ξανα μεταχειρο και greek patenda γιατι δεν παιζαν μαρουλια
και πολλοι αλλοι τις συνηθιες των 16-25 χρονων τις μεταφερουν οταν παιρνουν μια καλη ακριβη μοτο και πανε και τρωνε τα μουτρα τους διοτι συμπεριφεροναι σε αυτην κκαι στο δρομο οπως με το παλιο μεταχειρω πατεντιαρικο παπακι που συντηρουσαν με τον κολλητο στο βενζινα της γειτονιας
εγω τον ζειλευω και θα ηθελα και εγω 22 χρονων οταν ημουν μετα απο τα παπακια τα σκουτερ και την πρωτη μικρη μεταχειρω μηχανη που ολα αυτα ειναι ενα σχολειο να το πουμε και αυτο ,να μπορουσα να παρω ενα κτμ δουκαρο τον τριτο
gixxerpap
05/05/2009, 22:19
θες να μας πείς δλδ, ότι αν στα πρώτα σου βήματα στο χώρο σου δίνανε ένα δουκα, δε θα σε έτρωγε το χεράκι σου να δείς πως πάει... δε θα πειραματιζόσουν, δε θα τσιμπούσες όταν θα σε προκαλούσαν στα φανάρια ... ίσως πάλι να είσαι η εξαίρεση ... κανένας μας δε θέλει να τσακιστεί, όλοι νομίζουμε ότι πηγαίνουμε μέχρι εκεί που μας παίρνει, κι όμως κάποιες φορές την πατάμε ...
το γκάζι είναι γλυκό και ύπουλο ...
Aγαπητοι μου συμφορουμιτες με ολη μου την καλη διαθεση θα ηθελα να σας ρωτησω:
Δε νομιζεται οτι εχει καταντησει βαρετο καθε φορα που καποιος ζητα την γνωμη μας για να αγορασει μηχανη να το θεμα του ποσο εμπειρος και καλος οδηγος ειναι για να το αγορασει?!:confused:
Ποιος απο εμας εχει χρησει τον εαυτο του "εμπειρο οδηγο" δηλαδη?!
Ποιος απο εμας αν ειχαμε τα φραγκα δε θα περναμε οτι καλυτερο και γρηγοροτερο υπαρχει?!
Ποιος απο εμας δεν εχει ανοιξει τερμα το γκαζι ειτε εμπειρος ειτε απειρος?!
Οποτε ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας και το παιζουμε ηθικοι και καθολα νομιμοι!
Αν θελετε και γνωριζετε τα μηχανακια πειτε στο παλικαρι ποιο ειναι καλυτερο,ποιο ειναι αξιοπιστο,
ποιο σας αρεσει κλπ...
Αλλα μην του λετε τι να παρει βαση της οδηγικης του ικανοτητας!!!
Δεν ρωτησε αυτο στο κατω-κατω...
Παντα φιλικα και χωρις διαθεση για αντιπαραθεση,
CAMEN.
:beer: :wave2:
Allst@rf
05/05/2009, 22:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δε νομιζεται οτι εχει καταντησει βαρετο καθε φορα που καποιος ζητα την γνωμη μας για να αγορασει μηχανη να το θεμα του ποσο εμπειρος και καλος οδηγος ειναι για να το αγορασει?!:confused:
Ποιος απο εμας αν ειχαμε τα φραγκα δε θα περναμε οτι καλυτερο και γρηγοροτερο υπαρχει?!
Οποτε ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας και το παιζουμε ηθικοι και καθολα νομιμοι!
Αν θελετε και γνωριζετε τα μηχανακια πειτε στο παλικαρι ποιο ειναι καλυτερο,ποιο ειναι αξιοπιστο,
ποιο σας αρεσει κλπ...
CAMEN.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
σαν κατοχος ΚΤΜ του λεω ενα...
...ναι καλα μαντεψες θα παρεις το DUKEIII και δεν προκειται μετα να αλλαξεις μαρκα...
jimtarasxt660x
05/05/2009, 22:51
Λοιπον φιλε nikolasaek21...το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας και να κανεις και τα 2 test ride...και μετα αποφασισε εσυ ποιο θελεις πιο πολυ...ειτε απο ομορφια ειτε απο απο γκαζι η οτι θες ΕΣΥ...:wave2:
vangelis 64
05/05/2009, 22:55
ποιο σας αρεσει κλπ...
CAMEN.
:beer: :wave2: Να σού πω.Εγώ είμαι καπνιστής και ταυτόχρονα γονιός
.Δεν θα πρέπει να προσπαθήσω να αποτρέψω τα παιδιά μου από το κάπνισμα,αν υποψιαστώ ότι πάνε προς τα κει;
Γιατί,όσο καραγκιόζης κι αν φαίνομαι στα μάτια τους,οφείλω να τούς πω το σωστό,συμφωνείς;
Όλοι αυτοί,που θέλουν να αποτρέψουν κάποιον άπειρο οδηγό να ξεκινήσει με δυνατό μηχανάκι,δεν είναι αρσακειάδες αλλά έχουν μάθει,είτε με μαλακό είτε με σκληρό τρόπο,κάποια πράγματα που ο αρχάριος δεν έχει ακόμα υπ' όψη του.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Να σού πω.Εγώ είμαι καπνιστής και ταυτόχρονα γονιός
.Δεν θα πρέπει να προσπαθήσω να αποτρέψω τα παιδιά μου από το κάπνισμα,αν υποψιαστώ ότι πάνε προς τα κει;
Γιατί,όσο καραγκιόζης κι αν φαίνομαι στα μάτια τους,οφείλω να τούς πω το σωστό,συμφωνείς;
Όλοι αυτοί,που θέλουν να αποτρέψουν κάποιον άπειρο οδηγό να ξεκινήσει με δυνατό μηχανάκι,δεν είναι αρσακειάδες αλλά έχουν μάθει,είτε με μαλακό είτε με σκληρό τρόπο,κάποια πράγματα που ο αρχάριος δεν έχει ακόμα υπ' όψη του.:wave2:
Ωραια μαζι σου,δεν διαφωνω!
Αλλα το παλικαρι δεν ρωτησε αυτο!!!Δεν γινετε καθε φορα να το παιζουμε "μαμαδες και μπαμπαδες"!
Καθε φορα που καποιος ρωτα για καποιο μοντελο,αρκετοι του την "λενε" σχετικα με τις ικανοτητες του!
Θα μου πεις αφου σε πειραζει μην μπαινεις στο τοπικ...Απλα,εξεφρασα μια σκεψη μου...
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
vangelis 64
05/05/2009, 23:15
Απλα,εξεφρασα μια σκεψη μου...
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2: εμ αυτό ακριβώς είναι το νόημα!Και ο καθένας,διαβάζοντάς τις,ας αξιολογήσει όλες αυτές τίς σκέψεις όπως νομίζει και μπορεί.:winka:
ποιο σας αρεσει κλπ...
CAMEN.
:beer: :wave2: +800 Εχω βαρεθει κι εγω το 90% των ποστ να γινονται αντιπαραθεσεις!Ας πει καποιος τη γνωμη του για το μηχανακι χωρις να τη συγκρινεις με τη γνωμη του αλλου.Τεσπα.....
devil's animal
05/05/2009, 23:39
CAMEN.
δεν ξερω για σενα αλλα εγω εχω βαρεθει να ακουω για 20χρονους που σκοτωθηκαν, ακρωτηριαστηκαν ή απλα επεσαν.
ειναι ενα δημοσιο forum και προσπαθουμε (ολοι θελω να πιστευω) να λεμε σωστα πραγματα σε ανθρωπους που δεν ξερουν απο το "αθλημα" και πανε να ενταχθουν και γενικα να κανουμε τον κοσμο να αποβαλει το "μηχανη=σκοτωστρα".
αυτα απο εμενα και φιλικα επισης!
Και δηλαδη δε θα σκοτωθει με το χτχ που ειναι 45 hp και θα σκοτωθει με το duke επειδη ειναι 60!Ολοι οι θανατοι με τα γαμωπαπια γινονται κι ας σερνονται.Ολα στο μυαλο ειναι!Αλλωστε και το duke καλυτερα φρενα εχει και πιο ελαφρυ ειναι και καλυτερες αναρτησεις εχει!Γιατι να μην ειναι πιο ασφαλες!!!Ημαρτον....\
devil's animal
05/05/2009, 23:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
Και δηλαδη δε θα σκοτωθει με το χτχ που ειναι 45 hp και θα σκοτωθει με το duke επειδη ειναι 60!Ολοι οι θανατοι με τα γαμωπαπια γινονται κι ας σερνονται.Ολα στο μυαλο ειναι!Αλλωστε και το duke καλυτερα φρενα εχει και πιο ελαφρυ ειναι και καλυτερες αναρτησεις εχει!Γιατι να μην ειναι πιο ασφαλες!!!Ημαρτον....\
καλυτερα φρενα και καλυτερες αναρτησεις εχει και το Κ8. ας το παρει τοτε.:rolleyes:
επειδη (υποθετικα) μιλαμε για καποιον που δεν εχει ιδεα απο μηχανες....
αλλα και μονο απο την ερωτηση DukeIII vs XTX καταλαβαινεις περι τινος προκειται, δεν το συνεχιζω.
ας παρει οτι θελει...
Το συμπερασμα οτι δεν εχει ιδεα απο μηχανες απο που προκυπτει?!:confused: :confused: :confused:
Επειδη ζηταει γνωμη για 2 μοντελα?!Οσοι ρωτουν για διαφορα μοντελα ειναι ασχετοι οδηγοι?!:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Μπορει να παρει ποδηλατο για αρχη πιστευω....Για να περασει ολα τα σκαλοπατια της εκπαιδευσης
και να γινει αριστος οδηγος!!!:look: :look: :look:
Με μια φραση εχουμε βγαλει ενα συμπερασμα οτι ειναι πιτσιρικας και δευτερον δεν εχει ξανακαβαλησει ποτε μηχανη.Κινουμαστε νομιζω στα ορια της παρανοιας!Ευχομαι να μην μας διαβαζουν απο το εξωτερικο!Ειναι τρελλοι αυτοι οι Ελληναρες!!!!
Ειμαι αναμεσα σε KTM Duke III και XTX660... Σε ποια να καταληξω??? (Ασχετα με την τιμη)
duke εννοειται! 'Αλλο στήσιμο, άλλα φρένα...
τωρα... αν θα καταλαβεις για ποιό λόγο μπορεί να θεωρηθεί "ειδικό μηχανακι", απο εσένα εξαρταται!
mats8282
06/05/2009, 01:05
Ειναι δυο διαφορετικες ως προς την χρηση τους μοτοσυκλετες και κατα την γνωμη μου μη συγκρισιμες ουσιαστικα.Το ενα ειναι ενα στημενο SM με κορυφαια περιφεριακα εναντιον ενος on-off με 17αρες και μεγαλυτερο φρενο μπροστα συν καποιες ακομα μικροδιαφορες απο το R.
Μετα υπαρχουν πολλα κριτηρια,οπως η εμφανιση,η εμπειρια,το κοστος κτησης/χρησης,η συχνοτητα συντηρησης,τα περιθωρια και το κοστος βελτιωσης κτλ κτλ τα οποια παιζουν ρολο.
nikos force
06/05/2009, 08:36
ποσοι εχετε οδηγησει και τα δυο ??????????? μαλλον σχεδον κανενας ... γιατι αν τα ειχατε οδηγησει δεν θα στεκοσασταν στα 60 αλογα που αναφερουν τα περιοδικα οτι εχει το duke ...αλλα στο ποσο ευκολο οδηγητα ειναι ... και πραγματικα θα τον παροτρυνατε να παρει το δουκα ... γνωμη μου οτι οσο εχεις το μυαλο στο κεφαλι και τα δυο ασφαλη ειναι ... οταν το μυαλο σου αποφασισει να κανει τα δικα του ταρζανικα , ο δουκας θα σε παει με μεγαλυτερη ασφαλεια απο το σουμιε που λεγεται ΧΤ ...
η γνωμη μου ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ποσοι εχετε οδηγησει και τα δυο ??????????? μαλλον σχεδον κανενας ... γιατι αν τα ειχατε οδηγησει δεν θα στεκοσασταν στα 60 αλογα που αναφερουν τα περιοδικα οτι εχει το duke ...αλλα στο ποσο ευκολο οδηγητα ειναι ... και πραγματικα θα τον παροτρυνατε να παρει το δουκα ... γνωμη μου οτι οσο εχεις το μυαλο στο κεφαλι και τα δυο ασφαλη ειναι ... οταν το μυαλο σου αποφασισει να κανει τα δικα του ταρζανικα , ο δουκας θα σε παει με μεγαλυτερη ασφαλεια απο το σουμιε που λεγεται ΧΤ ...
η γνωμη μου ...
επιπλεον, δεν υπαρχει καμια ιδιαιτερη συντηρηση στο 690
LETE LETE..
τι ειναι αυτα ρε?αν δε κατεχετε απο τις μοτο ...απλα μη λετε.
τι συντηρηση εχει το ενα και τι το αλλο ρε ξερολες??
τι διαφορα εχουνε?
οτι να ναι ειστε.
και τι να παρει??το χτ που ειναι ..200 κιλα!!!
γαμω..
τι ειναι πιο ασφλαλες ρε οδηγαρες..ενα μοτο με 160 κιλα..καλυτερα φρενα καλυτερες αναρτησεις....ευκολοδηγητο οσο δε παει...με απιστευτη αισθηση και ποιοτητα κυλισης η το...ΧΤ....
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...
φιλε παρε αν δεν εχει προβλημα με τα λεφτα το δουκα..
και γαμηστε μας με τα χτ ..
:beer:
ΠΑΜΕ Κ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΜΑ Κ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΤΑ ΤΖΑΠΑΝ:smokin:
ΚΟΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:rotflmao: :lol: :rotflmao: :a48: :a48:
Allst@rf
06/05/2009, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
καλυτερα φρενα και καλυτερες αναρτησεις εχει και το Κ8. ας το παρει τοτε.:rolleyes:
επειδη (υποθετικα) μιλαμε για καποιον που δεν εχει ιδεα απο μηχανες....
αλλα και μονο απο την ερωτηση DukeIII vs XTX καταλαβαινεις περι τινος προκειται, δεν το συνεχιζω.
ας παρει οτι θελει...
sorry που θα το μαθεις ετσι σκληρα αλλα το "ταπεινο" dukeIII με τα 9000ευρω του, εχει και καλυτερα φρενα και καλυτερες αναρτησεις και αλλα πολλα καλυτερα απο την μπακατελα τον σχισοματη Κ8...
gixxerpap
06/05/2009, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
sorry που θα το μαθεις ετσι σκληρα αλλα το "ταπεινο" dukeIII με τα 9000ευρω του, εχει και καλυτερα φρενα και καλυτερες αναρτησεις και αλλα πολλα καλυτερα απο την μπακατελα τον σχισοματη Κ8...
όχι ρε πστ μου, πρέπει να το πετάξω τώρα ....
όχι ρε πστ μου, πρέπει να το πετάξω τώρα ....
Ε καλα μωρε και εσυ,μην το πετας...
Αφου εχω καταλαβει οτι αλλαζεις μηχανακια σαν τις ταχυτητες!! :lol: :winka:
:beer: :beer: :beer: :wave2:
όχι ρε πστ μου, πρέπει να το πετάξω τώρα .... rota kai esy prin parei more agori moy..pas ekei k perneis oti na nai..
gia ta xt soy xo pei?
catmaster
06/05/2009, 14:32
Απλά γαμάει ...
163003
Allst@rf
06/05/2009, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Απλά γαμάει ...
οριστε ρε,μεχρι και οι διαχειριστες μαζι μας ειναι... :D
catmaster
06/05/2009, 14:41
163004
Allst@rf
06/05/2009, 14:41
δεν το λεω για να δειξω οτι ειναι κακο μηχανακι,αλλα για τα αλογα που εχει και την δυναμη που βγαζει στο δρομο τα φρενα του και οι αναρτησεις του ειναι λιγες...
...σε σχεση με τα brembo και τις WP που φοραν τα ΚΤΜ.οποιος εχει οδηγησει τα τελευταια μοντελα ξερει...
Allst@rf
06/05/2009, 14:45
και στο φυσικο του χρωμα...
(το συγκεκριμενο ειναι φιλου και πωλειται ,λεπτομεριες στις αγγελιες με ονομα dukeiii)
163005
SpineshankD
06/05/2009, 14:57
Απλά γαμάει ...
μμμμ ενδιαφερον,πρωτη φορα βλεπω αυτο το μηχανακι να το καβαλαει καποιος με κρανος και οχι με ραντακι τατου και γυαλι....
Θα συμφωνισω με ολους οσους λενε οτι ειναι κουραστικο, καθε φορα που καποιος ρωτα για μηχανη να πεφτουμε απανω του να τον συναιτησουμε σε σχεση με το νεαρο της ηλικιας και την εμπειρια του. Απο την αλλη σιγουρα καμια συμβουλη δεν παει χαμενη. Γι'αυτο λοιπον προτεινω να μπει καπου ενα στικι οπου θα συζητειται το θεμα αυτο ωστε να αποσυμφορισουμε ολα τα αλλα θρεντ.
Και μην τον ειδατε το Νικολα :lol: :lol:
Τελικα το κερδισε το στοιχημα με το κολλητο του στο θρανιο
:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
μμμμ ενδιαφερον,πρωτη φορα βλεπω αυτο το μηχανακι να το καβαλαει καποιος με κρανος και οχι με ραντακι τατου και γυαλι.... EIDES RE FILARAKI POSO ASFALES EINAI??
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
EIDES RE FILARAKI POSO ASFALES EINAI??
:bigcry: :rotflmao:
Απλά γαμάει ...
ναι ρε γαμωτο....
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ναι ρε γαμωτο.... το μονο που μου την σπαει ειναι αυτο το μαραφετι που εμβολιζει τα πεζοδρομια απο κατω...ναι ρε το τελικο λεω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
το μονο που μου την σπαει ειναι αυτο το μαραφετι που εμβολιζει τα πεζοδρομια απο κατω...ναι ρε το τελικο λεω... pali kala poy to ftiaxane gia to dromo.. :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:
to marafeti ayto omos..de spaei ama peseis..stoplai..de mirizei o synepibatis molis katebei kaysaeria...katanemei to baros kalytera..
kai to meionei kai to platos tis moto..san exipno moy fenete diladi..
Απλά γαμάει ...
γιατί ρε Άκη...;
που γαμάει και τί..;
ένα ''ειδικό'', κακάσχημο μηχανάκι -ίσως και αντικειμενικά- με ένα κάρο πλαστικά,
μια επίπεδη, στενή σέλα-φλύδα,
με ένα τσουμπλέκι να κρέμεται κάτω από το κάρτερ (βάρδα μη το κοπανήσεις σε κανά πεζοδρόμιο μόνο...),
με ένα ίσως εκρηκτικό μοτεράκι (που χωράει συζήτηση..) και
5 ακριβά ''γνωστά'' περιφεριακά για να έχουμε λέμε και να πληρώνουμε...
ε, και...; τι έγινε τώρα;
γιατί θεοποιείτε έτσι εύκολα ορισμένα μηχανάκια δεν το καταλαβαίνω...
catmaster
06/05/2009, 15:50
pali kala poy to ftiaxane gia to dromo.. :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:
to marafeti ayto omos..de spaei ama peseis..stoplai..de mirizei o synepibatis molis katebei kaysaeria...katanemei to baros kalytera..
και άμα σε χαλάει και πολύ το πετάς και βάζεις ένα νεροσωλήνα απάνω ξερό ...
:evil:
catmaster
06/05/2009, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
γιατί ρε Άκη...;
που γαμάει και τί..;
ένα ''ειδικό'', κακάσχημο μηχανάκι -ίσως και αντικειμενικά- με ένα κάρο πλαστικά,
μια επίπεδη, στενή σέλα-φλύδα,
με ένα τσουμπλέκι να κρέμεται κάτω από το κάρτερ (βάρδα μη το κοπανήσεις σε κανά πεζοδρόμιο μόνο...),
με ένα ίσως εκρηκτικό μοτεράκι (που χωράει συζήτηση..) και
5 ακριβά ''γνωστά'' περιφεριακά για να έχουμε λέμε και να πληρώνουμε...
ε, και...; τι έγινε τώρα;
γιατί θεοποιείτε έτσι εύκολα ορισμένα μηχανάκια δεν το καταλαβαίνω...
ρε Τάσο .. μην ψάχνεις μόνο σε λογικά συμπεράσματα ... καλά τα λες ... αλλά είναι υποκειμενικά ...
για μοτορια μιλάμε όχι για εντοιχιζόμενες κουζίνες ...
:wave2: :wave2:
devil's animal
06/05/2009, 15:55
pali kala poy to ftiaxane gia to dromo.. :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:
και πες τωρα εσυ οτι πας στην δουλεια σου ωραια και καλα και στην επιστροφη για το σπιτι,ενω εχει βρεξει καλα, πας να περασεις απο Πετρου Ραλλη ή Ποσειδωνος ή Βουλιαγμενης και ο μ@λακας ο αντιδημαρχος δεν εχει προβλεψει να ξεβουλωσει τα φρεατια και το νερο ειναι μισο μετρο ψηλα...
τι γινετε τοτε?
:confused:
οχι οτι δεν μου αρεσει το μηχανακι...μια χαρα ειναι...
αν και στα λεφτα του θα επαιρνα το smc690 (που εχουν τον ιδιο κινητηρα και ειναι πιο πολεμικο)
αλλα λεμε οτι μπορει ανετα να πας σε ενα δρομο με χαλικια και καθως πας παραλληλα με καποιο αλλο οχημα να πεταχτει κανα χαλικι και να μπει εκει μεσα...
για το νερο τα ειπα αποπανω..
α,και για τον πιτσιρικα ειπαμε. να παρει οτι γουσταρει η καρδουλα του!
Gandalf dr685sm
06/05/2009, 15:56
το παληκαράκι που ρώτησε αν είδα καλά είναι 21 ετών.. Πόση εμπειρία να έχει σε μεγάλες μηχανές , έστω και παράνομα οδηγώντας;
Αλλά το αντιπαρέρχομαι το περί ασφάλειας... τα περί συντήρησης και ανταλλακτικών δεν μας λέει κάποιος πως τα συγκρίνει με εκείνα που θα έχει έχοντας το όποιο Japan μέσου όρου μηχανάκι σε αυτά τα κυβικά.
Βέβαια δεν είμαι στην τσέπη του καθενός.... αλλά οτι και να λέμε , τα μηχανάκια δεν τα έχουμε μόνο για το garaz και καμιά βόλτα οι περισσότεροι ... αλλά και για κίνηση κάθε μέρα , σε όλες τις συνθήκες και καταστάσεις. Και εκεί , θες πολυεργαλείο και οχι αγωνιστικό μοτεράκι.
Οπότε όπως είπα.. για μένα... γαμάτο το ΚΤΜ, αλλά θέλει και "επιδέξια πορτοφόλια" για καθημερινή χρήση.
Gandalf
και πες τωρα εσυ οτι πας στην δουλεια σου ωραια και καλα και στην επιστροφη για το σπιτι,ενω εχει βρεξει καλα, πας να περασεις απο Πετρου Ραλλη ή Ποσειδωνος ή Βουλιαγμενης και ο μ@λακας ο αντιδημαρχος δεν εχει προβλεψει να ξεβουλωσει τα φρεατια και το νερο ειναι μισο μετρο ψηλα...
τι γινετε τοτε?
:confused:
οχι οτι δεν μου αρεσει το μηχανακι...μια χαρα ειναι...
αν και στα λεφτα του θα επαιρνα το smc690 (που εχουν τον ιδιο κινητηρα και ειναι πιο πολεμικο)
αλλα λεμε οτι μπορει ανετα να πας σε ενα δρομο με χαλικια και καθως πας παραλληλα με καποιο αλλο οχημα να πεταχτει κανα χαλικι και να μπει εκει μεσα...
για το νερο τα ειπα αποπανω..
α,και για τον πιτσιρικα ειπαμε. να παρει οτι γουσταρει η καρδουλα του!
:wave2: tvra ta les ayta se mena poy kykloforo me to gixer pantoy kai panta??
to duke tha moy fenotane eduro se pliroforo..
a kai ego 20 hmoyn phra to duke..to II tote..kalyteri moto gia proti..de tha mporoysa na xo.
νταξ αλλα ειναι ασχημο (μονο το κανονι αυτο, το υπολοιπο μηχανακι ειναι κ@#4τσα :blush: )
na se 20 xronon ..kai na soy lene..oti kritirio mixanis einai i aneti sela..ta liga plastika? to toympano moteraki..poy xora sizitisi omos e? ka to an kanei gia to super market..mallon tha gelas kai tha les..
malaka mou vasta mi gino san aytoys..:lol: :rotflmao: :bawl:
devil's animal
06/05/2009, 16:09
tvra ta les ayta se mena poy kykloforo me to gixer pantoy kai panta??
to duke tha moy fenotane eduro se pliroforo..
για την εξατμιση λεω ρε συ...
οχι για το ποσο καλα θα συμπεριφερεται σε λακουβες και μεσα στην πολη...
αφου για πολη κυριως εχει φτιαχτει...
ποιος θα το παρει να παει ταξιδι?
για την εξατμιση λεω ρε συ...
οχι για το ποσο καλα θα συμπεριφερεται σε λακουβες και μεσα στην πολη...
αφου για πολη κυριως εχει φτιαχτει...
ποιος θα το παρει να παει ταξιδι? τι λε ρε φιλε...που περνασ το περισσοτερο καιρο εσυ με το πιστολι που χεις???
στη πιστα?οχι??ε πουλατο..
οι αλλοι οι δεινοσαυροι με τα τερατα..τα 1500 κυβικα ον οφ.???ολο ταξιδια ειναι ε?
τους βλεπω ολους καθε μερα στι κινηση πανε σα τον επιταφιο και το βγαλανε και δυο φορες εθνικη και κατι εγινε..
devil's animal
06/05/2009, 16:18
τι λε ρε φιλε...που περνασ το περισσοτερο καιρο εσυ με το πιστολι που χεις???
στη πιστα?οχι??ε πουλατο..
οι αλλοι οι δεινοσαυροι με τα τερατα..τα 1500 κυβικα ον οφ.???ολο ταξιδια ειναι ε?
τους βλεπω ολους καθε μερα στι κινηση πανε σα τον επιταφιο και το βγαλανε και δυο φορες εθνικη και κατι εγινε..
λυπαμαι που θα σε στενοχωρησω αλλα τα 3/4 και ισως παραπανω χλμ του ΖΧ εχουν γινει σε πιστα και σε ανοιχτο αυτοκινητοδρομο...
στα υπολοιπα θα συμφωνησω...
αν μπορουσαν να αξιολογησουν οι Ελληνες το μηχανημα που εχουν παρει αναλογα με τις πραγματικες αναγκες τους:
1ον. θα αλλαζαν μηχανη.
2ον. δεν θα κυκλοφορουσαν τοσα "μαμουθ" των 1000+ cc στην Αθηνα.
3ον. θα ειμασταν και σαν λαος και σαν κρατος πολυ καλυτεροι.:rolleyes:
για την εξατμιση και τα νερα ακομα περιμενω μια απαντηση..
λυπαμαι που θα σε στενοχωρησω αλλα τα 3/4 και ισως παραπανω χλμ του ΖΧ εχουν γινει σε πιστα και σε ανοιχτο αυτοκινητοδρομο...
στα υπολοιπα θα συμφωνησω...
αν μπορουσαν να αξιολογησουν οι Ελληνες το μηχανημα που εχουν παρει αναλογα με τις πραγματικες αναγκες τους:
1ον. θα αλλαζαν μηχανη.
2ον. δεν θα κυκλοφορουσαν τοσα "μαμουθ" των 1000+ cc στην Αθηνα.
3ον. θα ειμασταν και σαν λαος και σαν κρατος πολυ καλυτεροι.:rolleyes:
:wave2: καλα παραδειγμα εφερα δεν ελεγα εσενα τον πιστα τον ιδιο..
γενικα μιλαμε..
:lol: :bawl:
για την εξατμιση δεν εχω νεα φιλε..ακομα περιμενω..:lol: :bawl:
catmaster
06/05/2009, 16:22
τι θα παθει ρε Σταυρο ;;
απο κατω ειναι ... και ;;
νταξ αμα βρει και κοπανισει θα σπασει (αν και δεν ειναι τοσο μικρης αντοχης οι εξατμισεις)
τι θα παθει ρε Σταυρο ;;
απο κατω ειναι ... και ;;
νταξ αμα βρει και κοπανισει θα σπασει (αν και δεν ειναι τοσο μικρης αντοχης οι εξατμισεις)
:wave2: μαλλον εννοει οτι θα παρει νερα το μηχανακι απο την εξατμιση ρε..:bawl: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:
catmaster
06/05/2009, 16:26
μαλλον εννοει οτι θα παρει νερα το μηχανακι απο την εξατμιση ρε..:bawl: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:
αμα ηταν ετσι ρε Σπύρο τα μισα παπιά θα μεναν ρε μαν ...
:blush:
αμα ηταν ετσι ρε Σπύρο τα μισα παπιά θα μεναν ρε μαν ...
:blush: απαντησες ε???ΑΧ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχαχαχ :rotflmao: :lol: :bawl:
catmaster
06/05/2009, 16:30
απαντησες ε???ΑΧ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχαχαχ :rotflmao: :lol: :bawl:
ναι δεν ειμαι και πολυ καλα τελευταία ... (λολ)
:lol: :lol:
devil's animal
06/05/2009, 16:33
καλα παραδειγμα εφερα δεν ελεγα εσενα τον πιστα τον ιδιο..
γενικα μιλαμε..
:lol: :bawl:
για την εξατμιση δεν εχω νεα φιλε..ακομα περιμενω..:lol: :bawl:
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
το γ@μησαμε και ψοφησε...
αντε ρε με το παρταλι σας!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!
:beer: :beer: :beer:
163013
catmaster
06/05/2009, 16:45
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
το γ@μησαμε και ψοφησε...
αντε ρε με το παρταλι σας!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!
:beer: :beer: :beer:
ψιτ .... νέου .... κατσε μια εξω και κοίτα να μάθεις ...:smokin:
163014
gixxerpap
06/05/2009, 19:39
πέρα απο την πλάκα, για μέσα στην πόλη, αντε και κανα στροφιλίκι για σούνιο είναι αρκετά καλό ...
στις σέρρες πάντως που το οδήγησα για λίγο, το μηχανάκι ήταν γενικά λίγο, και δεν μιλάω για τη δύναμή του ....
απο εμφάνιση το βρίσκω κουκλί, αλλά τα λεφτά είναι πολλά .... ειδικά όταν βλέπεις τις προσφορές της ΚΤΜ με τα 950 SM απο ?10.000-?11.000....
ειδικότερα όταν σε βάζουν στην πρίζα να πάρεις superduke 990 R με ?11.000 ....ορίστε, μου το θυμίσατε πάλι ...α να χαθείτε .
:mad:
στις σέρρες πάντως που το οδήγησα για λίγο, το μηχανάκι ήταν γενικά λίγο, και δεν μιλάω για τη δύναμή του ....
καλα μεσα στις Σερρες λογικο ακουγεται να σου φανηκε...λιγο:D
gixxerpap
06/05/2009, 19:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
καλα μεσα στις Σερρες λογικο ακουγεται να σου φανηκε...λιγο:D
δε μίλησα για την δύναμή του, αλλά για την συμπεριφορά του ...
vangelis 64
06/05/2009, 20:01
....ορίστε, μου το θυμίσατε πάλι ...α να χαθείτε .
:mad: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οτι και να λετε, για εμενα, το μηχανακι αυτο απλα γαμαει!!!:winka:
Μακαρι να ειχα τα φραγκα...:mad: :mad:
Allst@rf
06/05/2009, 22:11
πέρα απο την πλάκα, για μέσα στην πόλη, αντε και κανα στροφιλίκι για σούνιο είναι αρκετά καλό ...
απο εμφάνιση το βρίσκω κουκλί, αλλά τα λεφτά είναι πολλά .... ειδικά όταν βλέπεις τις προσφορές της ΚΤΜ με τα 950 SM απο ?10.000-?11.000....
ειδικότερα όταν σε βάζουν στην πρίζα να πάρεις superduke 990 R με ?11.000 ....ορίστε, μου το θυμίσατε πάλι ...α να χαθείτε .
:mad:
κατα βαθος ολοι πορτοκαλοι ειστε ρε κουφαλιδια αλλα δεν το παραδεχεστε...:winka:
κατα βαθος ολοι πορτοκαλοι ειστε ρε κουφαλιδια αλλα δεν το παραδεχεστε...:winka:
Mα ολοι....:lol: :lol: :lol:
Απλα αμα το παραδεχτουν θα τους παρουν στο ψιλο...:smokin:
Παντως λεμε-λεμε εμεις αλλα ο ενδιαφερομενος αφαντος...
:look: :look:
vangelis 64
06/05/2009, 22:48
κατα βαθος ολοι πορτοκαλοι ειστε ρε κουφαλιδια αλλα δεν το παραδεχεστε...:winka: Πράγματι.... :D
163031
nikolasaek21
07/05/2009, 14:40
Loipon paidia akouste... Oso gia thn hlikeia m eimai ontos mikros... Eimai 21. Den exw empeiries apo megales mhxanes... Eixa to kawasaki kaze-r kai meta gia ligo diasthma to yamaha crypton X. Oso gia to oikonomiko 8ema tis exw vrei kai tis 2 se aristh katastash elafrws metaxeirismenes... Thn KTM modelo 2007 me 5.500 euro(6.100km). Thn xtx660 tou 2007 me 4.800 euro(7.500km)... Apla apo oti vlepw, uparxoun polles diafwnies gia autes tis 2 mhxanes... Perissotero m aresei h KTM duke 690 alla to skeftomai gt apo oti m exoun pei exei kai akrivo service-antalaktika...
Allst@rf
07/05/2009, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Πράγματι.... :D
xa.kalo:beer: :beer: :beer:
βεβαια αυτο ειναι "ημιτασιον" πορτοκαλι,αλλα του παει το χρωμα,σε σχεση με το ασπρο...:yuck: :yuck:
Allst@rf
07/05/2009, 14:48
Loipon paidia akouste... Oso gia thn hlikeia m eimai ontos mikros... Eimai 21. Den exw empeiries apo megales mhxanes... Eixa to kawasaki kaze-r kai meta gia ligo diasthma to yamaha crypton X. Oso gia to oikonomiko 8ema tis exw vrei kai tis 2 se aristh katastash elafrws metaxeirismenes... Thn KTM modelo 2007 me 5.500 euro(6.100km). Thn xtx660 tou 2007 me 4.800 euro(7.500km)... Apla apo oti vlepw, uparxoun polles diafwnies gia autes tis 2 mhxanes... Perissotero m aresei h KTM duke 690 alla to skeftomai gt apo oti m exoun pei exei kai akrivo service-antalaktika...
για μενα μην ακους τπτ.τα ιδια λεγαν και σε μενα και αν τους ακουγα δεν θα ειχα παρει το super duke.θα κανεις μια ψαχτικη στα εξουσιωδιτημενα της ΚΤΜ ,να κανεις ερευνα αγορας για τα σερβις και οποιο σε συμφερει θα το πας.και εννοω πριν το παρεις,να ρωτησεις ολα αυτα.και για καλο μαστορα.
ειναι γενικα γνωστο και αληθεια οτι ο γιαπωνεζος δεν ζηταει και εχει φτηνο σερβις,εξαλου για xt milame ,ετσι και αλλιως ασπαστο ειναι.
τουτεστιν αν θες ενα μηχανακι που να μην σε νοιαζει οτι κατι θα παθει και να το πηγαινεις μια στο τοσο στο μαστορα για κανα φιλτρο και κανα λαδι παρε το xt.αν θες ομως μηχανακι επιδοσεων και καλων περιφεριακων με τακτικη ευλαβικη συντηρηση,τοτε να ξερεις οτι θα δωσεις κατι παραπανω για το εχεις εκκλησια που λεμε.κατα τα αλλα και τα δυο μηχανακια της ιδιας κατηγοριας ειναι.:wave2:
Allst@rf
07/05/2009, 14:57
και κατι αλλο.
ενας γνωστος μου ξεκινησε ακριβως οπως εσυ,στην ιδια ηλικια.παπια φτιαγμενα στην αρχη οτν ηταν πιτσιρικας,στα 21 με το διπλωμα πηρε ενα Ζ750 και εκανε παπαδες με σουζες και τα σχετικα,το αλλαζει με ενα gixxer1000 K6,παπαδες και με αυτο και για να κλεισει το σιριαλ εχει ενα gixxer1000 K8.δεν εχει πεσει ποτε(κατα την γνωμη μου με αρκετη τυχη ,ετσι πως παει μερικες φορες) αλλα παντα με κρανος και εξοπλισμο.
προς θεου δεν σε προτρεπω να κανεις το ιδιο(αλλωστε το παιδι που σου λεω ειναι εξαιρεση κατα την γνωμη μου) αλλα δεν νομιζω οτι το duke ειναι κανα τρελο μηχανακι για να ξεκινησεις.μυαλο θελει και οι ικανοτητες χτιζονται σιγα σιγα.
nikos force
07/05/2009, 19:17
Thn KTM modelo 2007 me 5.500 euro(6.100km). . καποιο λακο εχει η φαβα ... η εκτος αν μιλαμε για το δουκα το 2 ...
Xarilaos
08/05/2009, 02:53
Ότι νά'ναι γίνεται εδώ πέρα,γίνεται ένα thread δυο σειρές,ακολουθούν εκατόν-εξακόσα reply
με διάφορες γνώμες,θεωριες συνομοσίας και spam,χωρίς να συμμετέχει ο thread starter
αλλά μετά από reply του φαίνεται πως η σύγκριση ήταν φούσκα.
oti na nai...:lol: :bawl:
oti na nai...:lol: :bawl:
Exw thn ypopsia óti o nikolasaek21=DukasII, gia na kanei to forum mpourdelo me toys matrakades. :evil: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Exw thn ypopsia óti o nikolasaek21=DukasII, gia na kanei to forum mpourdelo me toys matrakades. :evil: :smokin: KALA ESY SE KAI GATOS..:wave2: :beer: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: EDO PHGES K PHRES PRAPRILIA..AYTO DE THA BRISKES...:bawl: :lol: :rotflmao:
KALA ESY SE KAI GATOS..:wave2: :beer: :bawl: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: EDO PHGES K PHRES PRAPRILIA..AYTO DE THA BRISKES...:bawl: :lol: :rotflmao:
Egw ta vrika ta @@ kai phra to kalytero gymno ever. Esy eísai megalh kota (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=1087) kai protimises thn asfaleia kai aksiopistia :bawl: :lol: pou prosferei to trexantiri. Ase re man...
Kane kanena kokoko prvta kai meta ta leme :smokin:
Egw ta vrika ta @@ kai phra to kalytero gymno ever. Esy eísai megalh kota (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=1087) kai protimises thn asfaleia kai aksiopistia :bawl: :lol: pou prosferei to trexantiri. Ase re man...
Kane kanena kokoko prvta kai meta ta leme :smokin: ti phres?
malaka exeis problima soyleo..:uplate: :beer: :lol: :rotflmao: :bawl:
ti phres?
malaka exeis problima soyleo..:uplate: :beer: :lol: :rotflmao: :bawl:
Ontvs mlk mou exw sobaro thema. Ópou brw kanena SD na kanei graouou sta fanaria, peftw katw ap´ta gelia....:rotflmao: :bigcry: :bawl: :lol: :rotflmao:
Pou pate re?? To kserei h manoula sas? :lol: :bigcry: :rotflmao:
Kane kanena kokoko prvta kai meta ta leme :smokin:
:a23: :a23: :a23:
:a026:
Ontvs mlk mou exw sobaro thema. Ópou brw kanena SD na kanei graouou sta fanaria, peftw katw ap´ta gelia....:rotflmao: :bigcry: :bawl: :lol: :rotflmao:
Pou pate re?? To kserei h manoula sas? :lol: :bigcry: :rotflmao: ASE RE MAN TO IDIO EXO KAI EGO ME TA MPRIKIA TA V-2..SKANE KATI PRAPRILIA..1000 LEEI K TUONO..
KAI KANOYNE KAI TOSH BABOYRA...GIATI KANETE BABOYRA RE MALAKA KAI DE PATE BHMA MOY LES???
:rotflmao: :lol: :bawl: :rot
flmao: :lol:
ti na paro telika 600 mpas me pernate?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
:a23: :a23: :a23:
:a026: se post poy milane gia arxidia esy re adelfe...kane ti papia..
kai ante kana gyro ekei sti plaka mpas breis ta arxidakia soy na pas na pareis kamia motosykleta...
aytes me tis taxytetites leo..
:lol: :bawl: :rotflmao:
POy ste re kotopoyla k ta dyo sas??
ti na paro telika 600 mpas me pernate?
Pare to Prestige pou einai kali gkomenopagida. Ase re man tis kontres gia ta sovara mixanakia min sas vrei kanena kako...:wave2: :lol:
Pare to Prestige pou einai kali gkomenopagida. Ase tis kontres gia ta sovara mixanakia :wave2: :lol:
:beer: leo na paro ena smt re..:rolleyes: moy kanei.
leo na paro ena smt re..:rolleyes: moy kanei.
Ασε με γιατι το γουστάρω και εγώ πολύυυυυ. :rolleyes:
Ασε με γιατι το γουστάρω και εγώ πολύυυυυ. :rolleyes: oti prepei einai soy leo..kai goysta kai gazia kai balitsoyla kai gomena piso aneti..
kai 13900 omos..
xereis poso peftei xoris telos taxinomisis?
Deν έχω ιδέα. Αυτό που διάβασα σε ένα φορουμ όμως είναι ότι είναι πολύ φθηνότερο σε Ολλανδία και Αγγλία. Γύρω στα 11.000-12.000 βγαίνει εκεί, γαμώ το φελέκι μου με τους Μπούστηδες. :mad:
se post poy milane gia arxidia esy re adelfe...kane ti papia..
kai ante kana gyro ekei sti plaka mpas breis ta arxidakia soy na pas na pareis kamia motosykleta...
aytes me tis taxytetites leo..
:lol: :bawl: :rotflmao:
ooox me taposes tora
POLEITE GILLERA NEXUS300 KAI KTM300EXC
H' A N T A L O N T E ME TOUMPANO SOUZUKI 750 TO MONTELO ME TO SVISTIRI STHN MANETA TOY SYMPLEKTI (TON GNOSTO AUTOMATISMO SYMPLEKTARES-ANTE-GEIA 'H "SAG" TIS SUZUKI)
6 MINES META KAI 32 MASTORIA AKOMA S.A.G.
RE MALAKA NA SOU DOSO TO TILEFONO TOY PAPATSAKALOU NA SOU KANEI KANA EKSORKISMO??
oti prepei einai soy leo..kai goysta kai gazia kai balitsoyla kai gomena piso aneti..
kai 13900 omos..
eksartate apo poy tha to rikseis re
tsifouti, pane pare kana mixanaki tis prokopis kai valto to suzuki antalaktika mpas kai kataferis kai to sprokseis