Ειμαι αναμεσα σε KTM Duke III και XTX660... Σε ποια να καταληξω??? (Ασχετα με την τιμη)
Ειμαι αναμεσα σε KTM Duke III και XTX660... Σε ποια να καταληξω??? (Ασχετα με την τιμη)
και μόνο το γεγονός ότι ρωτάς, με κάνει να σου προτείνω το xt ...
ηλικία? εμπειρία? τι οδηγούσες μέχρι τώρα?
... αν δεν κάνεις πλάκα ....
δεν μπορω παρα να συμφωνησω!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και μόνο το γεγονός ότι ρωτάς, με κάνει να σου προτείνω το xt ...
ηλικία? εμπειρία? τι οδηγούσες μέχρι τώρα?
... αν δεν κάνεις πλάκα ....
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasaek21
KTM Duke III![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nikola εγω θα διαφωνισω με τους δυο προηγουμενους και θα σου προτεινω εφοσον δεν υπαρχιε οικονομικο θεμα
το κτμ .
καταλαβαινω οτι εσυ βαζοντας ενα τετοιο ερωτημα και θα συμφωνησω σε αυτο με τους προηγουμενους οτι
εισαι μαλλον επαναλαμβανω μαλλον μικρης ηλικιας και μικρης εμπειριας οσον τις μοτο και γενικα μικρης γνωσης απανω στις μοτο
παρε το κτμ αφου δεν υπαρχιε οικονομικο ζητημα και με κατι τοσο καλο οσο αυτο θα αποκτησεις την σωστη εμπειρια γνωσεις
απανω στο θεμα μοτο.
μακαρι ολοι μας να ειχαμε την δυνατοτητα για ενα τετοιο καλο ξεκινημα που θα κανεις εσυ .
.τελος για το δουκα τον τριτο τι να πρωτοπει κανεις ,κανε αναζητηση στα αμετρητα αρθρα αξιολογησεων που εχουν γραφτει για αυτο,κανε ενα τεστ οδηγησεως και ρωτα και κατοχους.
αφου λοιπον μαλλον ειναι μικρης ηλικιας και γνωσης πανω σε μοτο του προτεινεις το πιο δυνατο εκ των 2 που ρωτησε...Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-kos
εισαι μαλλον επαναλαμβανω μαλλον μικρης ηλικιας και μικρης εμπειριας οσον τις μοτο και γενικα μικρης γνωσης απανω στις μοτο
παρε το κτμ
κια υπ'οψιν μιλαμε για μονοκυλιδρα.
αλλο 45-50 αλογα και αλλο 60+
ας μην μιλησουμε οτι λογω του "ειδικου" του πραγματος το ΚΤΜ θελει και αλλου ειδους συντηρηση...(συχνοτερες αλλαγες λαδιων, ρυθμισεις βαλβιδων κλπ,κλπ)
μαλλον κατι κανεις λαθος..
![]()
+100000
ότι λέει ο Devils πάντα σε περίπτωση που μιλάμε για αναβάτη με ελάχιστη εμπειρία και πρωτόβγαλτο σε μηχανές κάποιου κυβισμού.
Το ΚΤΜ ναι μεν είναι καταπληκτικό μηχανάκι αλλά όπως κάθε τι εξωτικό έχει και τις απαιτήσεις του τόσο σε θέματα αναβάτη όσο και σε συντήρηση.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
διαφωνουμε το βλεπω
το οτι του προτεινω το πιο δυνατο δεν σημανει οτι του προτεινω να το παει στα ορια του ,ουτε οτι να οδηγει στα ορια της μηχανης αυτης
και αλλο ενα που καταλαβαινει οτι δεν τον περνει να κανει μακακιες και πρεπει να το φοβηθει αρχικα και μετα να το σεβαστει οτι αν παθει κατι πληρωνει ακριβα και οχι το κακο που γινεται συχνα που λενε πατησετο λιωστο τι να βγαλει δεν εχει ,σιγα μωρε μεταχειρο ειναι και να παθιε σιγα ,και να παθει σιγα θα παρεις αλλο με το κιλο
αυτη η μηχανη που του προτεινω επισης να πουμε οτι εχει και τις καλες αναρτησεις και ανταξιες για τα 60+ καθως και τα καλα και ανταξια φρενα για τα 60+
για το δε ειδικο επι κτμ του λεω οτι με αυτο θα μαθει σωστα το θεμα γυρω απο μοτο,θα μαθει οτι κανουμε το σερβις σε εξουσιοδοτημενο και οχι στο φιλο μας η στο κολλητο μας σεναν πυ φτιαχνει τρακτερ η σεναν που ξερει απο ποσηλατα η μοτοποδηλατα και γενικα στο μαναβη της γειτονιας μας
επισης με αυτο το ειδικο θα μαθει τισ υποπχρεωσεις του με τη μηχανη το ελεγχο ποθ πρεπει να κανει πριν μετα και κατα την διαδρομη και οχι απλα βαλε το κλειδι,οτι δεν κανουμε πατεντες και οχι επειδη εκανερ ενας κατι σε ενα αλλο καντο και εσυ
και οτι βαζουμε χρησιμοποιουμς τα δικα του πραγματα και οχι παρε αυτο το χαπι το παιρνω και εγω και γιατρευτει ειναι καλο
θα αποκτηση παιδεια και σωστη εκπαιδευση με κατι καλο σιγα σιγα
εξ αλλου ολα ειναι σχετικα με το χρηστη και τη σωστη χρηση που κανει καποιος
γενικα ειμαι της αποψης οτι να κανει ενα σωστο ξεκινημα και οχι το λαθος που γινεται λογω οικονομικης αδυναμιας με ποδηλατα παπακια σκουτερ μεταχειρο και ξανα μεταχειρο και greek patenda γιατι δεν παιζαν μαρουλια
και πολλοι αλλοι τις συνηθιες των 16-25 χρονων τις μεταφερουν οταν παιρνουν μια καλη ακριβη μοτο και πανε και τρωνε τα μουτρα τους διοτι συμπεριφεροναι σε αυτην κκαι στο δρομο οπως με το παλιο μεταχειρω πατεντιαρικο παπακι που συντηρουσαν με τον κολλητο στο βενζινα της γειτονιας
εγω τον ζειλευω και θα ηθελα και εγω 22 χρονων οταν ημουν μετα απο τα παπακια τα σκουτερ και την πρωτη μικρη μεταχειρω μηχανη που ολα αυτα ειναι ενα σχολειο να το πουμε και αυτο ,να μπορουσα να παρω ενα κτμ δουκαρο τον τριτο
θες να μας πείς δλδ, ότι αν στα πρώτα σου βήματα στο χώρο σου δίνανε ένα δουκα, δε θα σε έτρωγε το χεράκι σου να δείς πως πάει... δε θα πειραματιζόσουν, δε θα τσιμπούσες όταν θα σε προκαλούσαν στα φανάρια ... ίσως πάλι να είσαι η εξαίρεση ... κανένας μας δε θέλει να τσακιστεί, όλοι νομίζουμε ότι πηγαίνουμε μέχρι εκεί που μας παίρνει, κι όμως κάποιες φορές την πατάμε ...
το γκάζι είναι γλυκό και ύπουλο ...
Aγαπητοι μου συμφορουμιτες με ολη μου την καλη διαθεση θα ηθελα να σας ρωτησω:
Δε νομιζεται οτι εχει καταντησει βαρετο καθε φορα που καποιος ζητα την γνωμη μας για να αγορασει μηχανη να το θεμα του ποσο εμπειρος και καλος οδηγος ειναι για να το αγορασει?!![]()
Ποιος απο εμας εχει χρησει τον εαυτο του "εμπειρο οδηγο" δηλαδη?!
Ποιος απο εμας αν ειχαμε τα φραγκα δε θα περναμε οτι καλυτερο και γρηγοροτερο υπαρχει?!
Ποιος απο εμας δεν εχει ανοιξει τερμα το γκαζι ειτε εμπειρος ειτε απειρος?!
Οποτε ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας και το παιζουμε ηθικοι και καθολα νομιμοι!
Αν θελετε και γνωριζετε τα μηχανακια πειτε στο παλικαρι ποιο ειναι καλυτερο,ποιο ειναι αξιοπιστο,
ποιο σας αρεσει κλπ...
Αλλα μην του λετε τι να παρει βαση της οδηγικης του ικανοτητας!!!
Δεν ρωτησε αυτο στο κατω-κατω...
Παντα φιλικα και χωρις διαθεση για αντιπαραθεση,
CAMEN.
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δε νομιζεται οτι εχει καταντησει βαρετο καθε φορα που καποιος ζητα την γνωμη μας για να αγορασει μηχανη να το θεμα του ποσο εμπειρος και καλος οδηγος ειναι για να το αγορασει?!![]()
Ποιος απο εμας αν ειχαμε τα φραγκα δε θα περναμε οτι καλυτερο και γρηγοροτερο υπαρχει?!
Οποτε ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας και το παιζουμε ηθικοι και καθολα νομιμοι!
Αν θελετε και γνωριζετε τα μηχανακια πειτε στο παλικαρι ποιο ειναι καλυτερο,ποιο ειναι αξιοπιστο,
ποιο σας αρεσει κλπ...
CAMEN.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σαν κατοχος ΚΤΜ του λεω ενα...
...ναι καλα μαντεψες θα παρεις το DUKEIII και δεν προκειται μετα να αλλαξεις μαρκα...
Λοιπον φιλε nikolasaek21...το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας και να κανεις και τα 2 test ride...και μετα αποφασισε εσυ ποιο θελεις πιο πολυ...ειτε απο ομορφια ειτε απο απο γκαζι η οτι θες ΕΣΥ...![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Να σού πω.Εγώ είμαι καπνιστής και ταυτόχρονα γονιόςΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
ποιο σας αρεσει κλπ...
CAMEN.
![]()
![]()
.Δεν θα πρέπει να προσπαθήσω να αποτρέψω τα παιδιά μου από το κάπνισμα,αν υποψιαστώ ότι πάνε προς τα κει;
Γιατί,όσο καραγκιόζης κι αν φαίνομαι στα μάτια τους,οφείλω να τούς πω το σωστό,συμφωνείς;
Όλοι αυτοί,που θέλουν να αποτρέψουν κάποιον άπειρο οδηγό να ξεκινήσει με δυνατό μηχανάκι,δεν είναι αρσακειάδες αλλά έχουν μάθει,είτε με μαλακό είτε με σκληρό τρόπο,κάποια πράγματα που ο αρχάριος δεν έχει ακόμα υπ' όψη του.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ωραια μαζι σου,δεν διαφωνω!Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Να σού πω.Εγώ είμαι καπνιστής και ταυτόχρονα γονιός
.Δεν θα πρέπει να προσπαθήσω να αποτρέψω τα παιδιά μου από το κάπνισμα,αν υποψιαστώ ότι πάνε προς τα κει;
Γιατί,όσο καραγκιόζης κι αν φαίνομαι στα μάτια τους,οφείλω να τούς πω το σωστό,συμφωνείς;
Όλοι αυτοί,που θέλουν να αποτρέψουν κάποιον άπειρο οδηγό να ξεκινήσει με δυνατό μηχανάκι,δεν είναι αρσακειάδες αλλά έχουν μάθει,είτε με μαλακό είτε με σκληρό τρόπο,κάποια πράγματα που ο αρχάριος δεν έχει ακόμα υπ' όψη του.![]()
Αλλα το παλικαρι δεν ρωτησε αυτο!!!Δεν γινετε καθε φορα να το παιζουμε "μαμαδες και μπαμπαδες"!
Καθε φορα που καποιος ρωτα για καποιο μοντελο,αρκετοι του την "λενε" σχετικα με τις ικανοτητες του!
Θα μου πεις αφου σε πειραζει μην μπαινεις στο τοπικ...Απλα,εξεφρασα μια σκεψη μου...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εμ αυτό ακριβώς είναι το νόημα!Και ο καθένας,διαβάζοντάς τις,ας αξιολογήσει όλες αυτές τίς σκέψεις όπως νομίζει και μπορεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Απλα,εξεφρασα μια σκεψη μου...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]