Σύνδεση

View Full Version : Κοροϊδία με αγορά καινούργιας μοτο.

Σελίδες : 1 [2]

stavrogin
10/08/2010, 07:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixailakaliptos

Παρε εγγραφως την προσφορα του για να μη σου πει μετα οτι δε καταλαβες καλα. Κατα τη γνωμη μου τα εξτρα δωρακια δεν αξιζουν μια ουτε που ασχολουμαι μαζι τους. Ψαξε κι αλλο .900 ευρο ειναι υπερβολικη διαφορα για μηχανακι 6-7 χιλιαδων ,καποιο λακο εχει η φαβα

mototraveler
11/08/2010, 07:54
Πρώην συνάδελφος μου λέει ρε συ θέλω να πάρω ένα x-max για την δουλειά κτλ και ο ***** στην Θησέως μου δίνει κράνη αδιάβροχα συναγερμούς κτλ. Άντε παρτο του λέω αν και από πράγματα που διαβάζω δεν είναι και ότι καλύτερο ο τύπος. Έλα μωρέ μου λέει δεν θα πάρω κανένα R1 τι να έχει το σκουτερακι?.
Το παραγγέλνει, πάμε μαζί να το προλάβει και τα πλαστικά του από την αριστερή μεριά είναι γδαρμένα μαζί με την μενετά!! Ακολουθεί απίστευτος διάλογος μεταξύ εμού, του πακιστανού που μόνταρε την βαλίτσα, του αλβανού προϊσταμένου του, του Senior πωλητή με ύφος εγώ σπρώχνω 10 μηχανές την μέρα και σας γ@μ@ω όλους.
Μισή ώρα τσακωνόμασταν γιατί δεν τα αλλάζουν γιατί φταίει ο μεταφορέας που το χτύπησε. Τελικά είπα ότι «δεν παραλαμβάνουμε, θα βγάλουμε φωτογραφίες από τα χτυπήματα, δεν θα πάρετε φράγκο και θα σταλούν σε κάθε αρμόδιο φορέα της Yamaha». Τότε να δεις πώς έβγαλε φωτιά ο κωλος τους και την επόμενη μέρα ήταν όλα αλλαγμένα. Άντε με τους αγύρτες που μπλέξαμε :mad: :mad:

mixailakaliptos
11/08/2010, 12:11
τελικα πιρα χτ660χ απο την yamaha να εχω το κεφαλη μου ησυχο με δωρακια συναγερμο πινακιδες κ κουκουλα ... ενταξει πιστεβο ειναι ... :)

daddy78
11/08/2010, 13:13
Φιλος απο το καταστημα καλλιθέας πήρε ΧΤ600. Μετα απο μια εβδομάδα ακριβώς βάρεσε κυλινδροπιστονο. Με τα πολλά και πολύ χατηρικά (και καλά) δεχτηκε να του το πάρει πίσω στα λεφτα που έδωσε και μόνο για αγορά καινούριου (δεν το το εφτιαχνε). Το παιδί αναγκάστηκε να σκάσει κανα 2χιλιαρο ακομα για scooter

Και το χειρότερο είναι οτι ο Τύπος έχει και αρκετα μαγαζια.

Που θα παει όμως, θα γυρίσει ο τροχός και θα βρεθούν όλοι αυτοί απο κεί που ήρθαν...

Και προσοχή οποιος πάει απο εκει να αγοράσει ΧΤ600 να έχει το νου του...

Allst@rf
11/08/2010, 20:09
ρε κοκε,που χαθηκες και εχεις αφησει το θρεντακι ορφανο?

αααααααααααααα,ξερω σε εχουν φαει οι βολτες απο καλαμακι-λουτρακι -καταρακτες εσενα και τα φιλαρακια σου τα γρηγορα...

γραφετε "πολλα" χιλιομετρα καθε καλοκαιρι,με φουλ εξοπλισμο,ζελε,κοντομανικο,παντοφλα διχαλο...

mixalakis
16/08/2010, 09:11
Είναι γνωστά κάποια "κόλπα" που γίνονται από αυτόν και από άλλου εμπόρους, αλλά προσωπικά έχω και καλές εμπειρίες, αρκεί να είσαι προετοιμασμένος.

Αυτόν που θεωρώ πολύ μεγαλύτερο απατεώνα, με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο, είναι ο γνωστός "παγκόσμιος" και απορώ πως δεν έχει κλείσει ακόμα.

vaggeezz
19/08/2010, 08:07
Προσωπικά προτιμώ να ψωνίζω απο καταστήματα με γνώση στο μηχανοκίνητο και ιδιαίτερα απο επαγγελματίες που συνεισφέρουν υποστηρίζωντας αγώνες, κάνοντας διοργανώσεις κλπ.

Το συγκεκριμένο κατάστημα κάνει κάτι απο αυτά???

Επίσης όταν ξεκίνησαν την εκπροσώπηση μεγάλης εταιρίας και αποφάσισα να επισκευτώ υποκατάστημα στην Α. Παρασκευή, οχι μόνο δυσαρεστήθηκα απο το υφάκι, αλλά τρελάθηκα απο τις λαλακίες που άκουσα κυρίως λόγο έλειψης γνώσεων!

Σαν σουπερ μάρκετ είναι που έγραψε και κάποιος!!

Ζείς απο τα μηχανάκια κύριε???? Κάνε κάτι για τον κλάδο... Τουλάχιστον παίξτο μηχανόβιος...